|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Też się cieszę, że Olga wygrała, ładna dziewczyna, choć jak schudła to mniej mi się podoba jej twarz
A tak w ogóle to bardzo mi się podobają takie szczupłe dziewczyny, lubiłam oglądać ten program. Wiem, że to obciach i że to wszystko jest sztuczne i takie tami tak to lubie, widocznie juz taka pusta i płytka jestem ![]() Cwicze nadal, choć strasznie mnie to męczy ![]() Prawdopodobnie juz 20 wyjeżdzam i tu powstaje pytanie co zrobić żeby nie przytyć znowu. ![]() Sytuacja wygląda tak, że cały dzień będę w pracy, będą tam przerwy więc spokojnie będę mogła coś zjeść ale co?? Nie chciałabym wracać do jedzenia chleba ani bułek, sałatki codziennie Do domu wróce dopiero około 19 więc najlepiej żebym juz nic nie jadła. Ostatnio o tej godzinie robiłam jeszcze normalny obiad: ziemniaki, jakieś mięsko sałatka![]() Nie dość, że przytyłam to jeszcze wiecznie byłam napuchnięta i pełna ![]() Może macie jakieś propozycje
|
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
ja też lubię TM :P i kuchenne rewolucje ;p
hmmm biedroneczek, to co mozna jesc poza domem przez caly dzien, to moj odwieczny problem ;p najbardziej lubie jesc w domu, jedzenie ktore sobie sama przygotuje... nieraz jest wiec tak, ze poza domem jem po prostu baaardzo malo ;/ wiadomo ze nie jest to dobre, bo to cudna droga do fektu jojo. nic Ci chyba nie poradze tylko tyle, zebys nie rezygnowala z jedzenia o stalych porach i picia mnostwa wody. ale co moznaby brac do pracy.. moze faktycznie salatki, jakies jogurty, ale takie jedzenie w formie obiadu to niezbyt ciekawa propozycja, bo nie jest to mocno pozywne
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-12-08 o 13:06 |
|
|
|
#4563 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A wieczorem jedzenie naprawdę mi nie służy. Myślałam jeszcze o czymś typu gorące kubki, ale to sama chemia i chyba tez jest bardzo tuczące. |
|
|
|
|
#4564 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
wcześniej mi się bardziej podobała. Teraz schudła i wygląda dosyć dziwnie Cytat:
dzisiaj mój TŻ wymyślił sobie prezent pod choinkę - ja nago w czerwonej kokardzie na cyckach
|
|
#4565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buty obcykam w domu telefonem,więc wrzucę :P tata wraca 23 grudnia,ominą go świąteczne porządki ![]() Nie wiem ile ważę,ale do 58 na pewno mi daleko Cytat:
ja też nie jestem zwolenniczką długieog karmienia :PI dobrze, zgrabna i fajna laska :P Zgadnijcie skąd do Was piszę mam dzień lenistwa w pracy :P
|
||
|
|
|
#4566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
CHOCIAZ osobiscie sobie tego nie wyobrazam, wiem ze ja sama bym tego nie robila aale są osoby u ktorych to sie sprawdza Cytat:
Dobre! Ja sobie przewiąże cycki i tylek wczoraj mnie moj facet zaskoczyl, bo robilam podchody co by mu kupic pod choinke, no i pytam, co chce, a on odp, mi, ze chcialby miec wreszcie szczesliwa rodzine zagial mnie![]() tak czy inaczej nadal jestem w czarnej d*pie jesli chodzi o prezent pod choinke ![]() obibok ![]() dobra. ja jestem w domu, zwerbowalam siostre i zaraz robimy atak na fryzjera
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
Moniaaaa, moja siostra dzisiaj się urwała 10min. wcześniej z apteki... Mały utarg, mało ludzi... W sumie się nie dziwię... Komu by się chciało wyjść w taką pogodę...
![]() Aniabania, oooo i na co się zdecydowałaś? Jaką fryzurkę robisz? Koniecznie wstaw zdjęcie Agnes, marudzenie dla zasady ![]() Złożyłam CV do jakiejś wielkiej firmy W ofercie było napisane, że dla nich ważny jest człowiek, a nie doświadczenie (
|
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podcięłam końcówki! ![]() powiedziałam tej pani że chcialabym gęstą, wycieniowaną grzywkę. jednak widząc przerazenie w jej oczach powiedziałam tylko dobra, to niech pani podetnie koncowki ale wracajac do domu i przegladając się w lusterku samochodowym pomyślałam sobie, że byłaby ze mnie piękna rabiosa ale niea, bylam tez w lumpie i znowu przynioslam sukienke ale to rozmiar 14, w dodatku jest na dole obszarpana, wiec najpierw zaniose ja do krawcowej, przerobie po swojemu, i dopiero wam pokaze wiec sobie wyobrazcie jaka musi byc sweet Psyhe, aaa powiedz im to ;> na pewno zaprocentujesz trzymam kciuki. choc pachnie mi to sprzedawaniem krzyzowek na ulicy ;>
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Aniabania, łeeeeee to nie zaszalałaś
![]() A mnie to pachnie akwizycją
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Ejjj, Sandej, co jest??? Mów szybko!
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
no
a tak chcialabym miec super fryzure Sandej! co jest! co jest! ogladam top model. ale padaka .
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba było zaszaleć!
![]() Jutro będę się óczyć łaciny, bo mam koło w sobotę ![]() Aaaaaaaaaaaaaaaa!
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
No masakra jest, nie mam na nic czasu, usprawiedliwia mnie tylko to, że chodzę dzielnie na siłownię i jak już jem słodycze, to w bilansie, o. Czytam Was codziennie, wpadnę na dłużej w weekend
kocham naukę, kocham naukę, kocham naukę.. Ech, to nie pomaga :P
|
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uoo matko łacina jest beznadziejna i zaczynasz jutro?! Psyhe odważna jesteś ;DCytat:
jak słodycze masz w bilansie, to co się przejmujesz no i jak chodzisz na siłkę, to tym bardziej, co się przejmujesz a masz takie słodkie rękawice na siłownię? są różowe, fioletowe, aaa
|
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Naóka, naóka, naóka........
Cytat:
Mam do nauczenia TYLKO 1 i 2 deklinacje i ze 20 sentencji.....
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
Nieee, nie mam, ale szukam w necie, bo przynajmniej na 3 maszynach ich potrzebuję BADLY, wiecie, dłonie pianistki
kochane jesteście, ot co ! Psyhe, ja łaciny zaczęłam się uczyć dwa dni przed całorocznym zaliczeniem - do dziś nie wiem, jak mi się to udało zdać xD phi, policzyłam dzienny bilans i ledwo ledwo dobiłam do 1400, zakładając, że coś tam spaliłam na siłowni, powinnam zjeść coś jeszcze. hm hm hm. Dlaczego przychodzi mi ochota tylko na nussmilka? na szczęście nie mam go w domu :P
Edytowane przez Sunday Rose Czas edycji: 2011-12-19 o 18:39 |
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Sandej, czyli zdążę się nauczyć dwóch deklinacji jutro?
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Sandej, a może krokiet i piwo
![]() ![]() ja do dzisiaj nie umiem deklinacji na szczeście mam ten koszmar za sobą :|
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mieć ściągi, a umieć ściągać to dwie różne rzeczy
|
|
|
#4582 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=aniabaniaa;30949331
hmmm biedroneczek, to co mozna jesc poza domem przez caly dzien, to moj odwieczny problem ;p najbardziej lubie jesc w domu, jedzenie ktore sobie sama przygotuje.i......[/QUOTE]ja do pracy biore wiesniaka i wkrajam pomidora albo ogorka i do niego waza, a ulubiona salatka to makarnon prlnoziarnisty,rukola, tunczyc,cebulka, ocet jabłkowy, troszke oliwy i tymianek....pycha!!!!!!!! dobrze ze juz jest 22 bo na sama mysl o nij mam ochote ja zrobić ale godzina nie pozwala wiec dobranoc
|
|
|
|
#4583 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja tak robiłam, ale teraz pare lat po nic nie pamiętam, więc musisz rozważyć czy to Ci się przyda kiedyś w życiu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4584 | |||
|
Zakorzenienie
|
izi
do dziś pamiętam, jak tż śmiał się, kiedy uczyłam się odmiany puer w liczbie mnogiej na zasadzie 'pueri, puerorum napiszę na forum' zaliczałam łacinę jakieś pół roku temu, a już nic nie pamiętam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
idę spać! dobranoc
|
|
|
#4585 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
Heeeeej
![]() Cytat:
Ej, już umiem połowę materiału na koło.... ![]() Pouczę się reszty po obiedzie, a teraz zrobię coś dla siebie
|
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
SUKCES! 57,8 ![]() ![]() ![]() kto ma dobre serduszko i sprzata dziś od rana ;> MAŁO TEGO zaproponowalam rodzicom, żeby swoich gości przenocowali u mnie w pokoju mam ochotę na super szaloną dwudniową imprezę z urwanym filmem i mnóswtem przygód uwiecznionych na zdjęciach, nie w pamięci, aaleeee coo? TŻ pracuje przez caly weekend norma echhhh
|
#4588 | ||
|
Wtajemniczenie
|
heej
dzisiaj jestem bez sniadania nie ma nic w domu,trzeba isc na zakupy. jedyne co mozna zjesc to mandarynki ![]() wiecie co... odchudzam sie juz drugi tydzien, a mimo to czuje ze w ogole nie chudne Oliwka zabiera cale moje sily i brak mi juz sił na wieczorne 8min legs. dzisiaj moja mama imieniny wiec pewnie bedzie zarcie którego nie mam zamiaru ruszyć Cytat:
ja na szczęście wiem, co mój chcę pod choinkę, ufff Cytat:
psyhe - to na pewno będziesz Ty ![]() też idę zrobić coś dla siebie - szybki makijaż, bo koleżanka ma przyjechać i idziemy na jakiś zakup i dobra herbata w ciszy, bo Oli śpi ![]() Bania - Ja też mam dobre serduszko i sprzątam na szybko, bo wszędzie syf Ty masz ochotę szaleć, a ja mam ochotę spać! Mój Tż też ma niby urlop, a też idzie na jakąś małą fuchę od 17 do 23 jestem sama z Oliwą! od wczoraj jest strasznie marudna, więc oszaleję!!
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-12-09 o 11:31 |
||
|
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Hm, chyba powiedział to w sensie że chciałby tą szczęśliwą rodzinę stworzyć ze mna, wiesz, dziecko, własne mieszkanie wczoraj zaczął gatkę jakie miałyby byc okoliczności proszenia mnie o rękę a mi chce się płakac, bo nie wiem co miałabym odpowiedziec. z grzecznosci rzucic sie na szyje? mam nadzieje ze to chwilowe i wkrotce mu przejdzie ;p3. ech faceci, zamiast odpoczac to nie. ale przynajmniej wpadnie wam trochę kaski przed świętami. ciesz sie ze masz pracowitego faceta
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Baaaaniaaaa, no nie mów, że o tym nie marzysz????
Kuuurde ja bym płakała ze 3 dni ze szczęścia i pewnie całą noc podświetlała pierścionek telefonem i oglądała
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.

A tak w ogóle to bardzo mi się podobają takie szczupłe dziewczyny, lubiłam oglądać ten program. Wiem, że to obciach i że to wszystko jest sztuczne i takie tam

tylko tyle, zebys nie rezygnowala z jedzenia o stalych porach i picia mnostwa wody. ale co moznaby brac do pracy.. moze faktycznie salatki, jakies jogurty, ale takie jedzenie w formie obiadu to niezbyt ciekawa propozycja, bo nie jest to mocno pozywne 

zagial mnie

kocham naukę, kocham naukę, kocham naukę.. Ech, to nie pomaga :P

SUKCES! 57,8
mam ochotę na super szaloną dwudniową imprezę z urwanym filmem i mnóswtem przygód uwiecznionych na zdjęciach, nie w pamięci, aaleeee coo? TŻ pracuje przez caly weekend
norma echhhh