|
|
#4561 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Grunt, żeby pieniążki jakieś z tego były. Najgorzej to nic nie robić, bo wtedy można oszaleć! Ja nienawidzę jak nie mam nic do roboty. A jeszcze taka depresyjna pogoda
|
|
#4562 |
|
Zadomowienie
|
A propos pracy: dowiedziałam się 2 dni temu od TŻ, że jego znajomy z pracy zarabia o wiele więcej od niego, a ma ten sam staż i kwalifikacje, a nawet D. ma o tyle lepiej, że skończył technikum czyli oprócz matury ma tytuł technika, a mimo to zarabia mniej.
Przy najbliższej okazji będzie się starać o podwyżkę, ale zastanawia mnie fakt, że akurat on zarabia mniej, choć umie więcej i robi więcej...no ale cóż - nie mnie to oceniać. D. miał jechać na delegację w tym tygodniu przez co musiał przełożyć termin egzaminu, a tu taki klops z samolotami. Ani nie wyjechał, ani egzaminu nie zdał. :/ Za to zagroził mi, że jutro przyjedzie się u mnie uczyć. Taaa...już widzę tą naszą naukę.
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ma od 8 do 18![]() Miłego dnia dziewczyny ![]()
|
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Zaciukam paszteta! Dziś o 1:30 zaczęła mnie lizać po ręku. Jak się obudziłam, stwierdziłam, że a) mam w łózku królika b) liże mnie po ręku c) pojęcia nie mam jak długo sobie tak kica samopas ![]() J. poprawił zaczep w klatce, ale ja sierota nie zamknęłam jak trzeba - w efekcie zając sobie drzwiczki otworzył. do tego od 4 czy 5 dniu o godz. 6;45 budzi mnie łomotanie w kraty. Przykrywam kocykiem. Nic. Więc od dziś smród śpi w salonie Ruda, wystawili J. z tą słuchawką. No proszę Cię - to od początku było wiadome. Przecież proponowali mu pracę od ręki, ale on nienie, bo jutro ma inną rozmowę i się odezwie. Owszem, odezwał się, a oni go spławili po tygodniu czekania na ich telefon. Sylvi, a czemu się tak bronisz przed tym tesco? To na pewno lepsza praca od Twojej, przynajmniej moim zdaniem ![]() Natasia, hardkorowy dzień dziś, bidna ![]() J. dziś jedzie na złotniczy zwiad szukać jeszcze tańszego przetopu obrączek. Oby znalazł!
|
|
|
|
#4565 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie było z tym problemu Cieszę się, że TŻ to rozumie i nie gniewa się na mnie w takich chwilach.. ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
- ale przyznam, że nie mam tej smykałki, że jak czegoś się dotknę to sprzedam. Niestety nie jest tak kolorowo. Są lepsi.. Ja co prawda jestem 'początkującą' w tym fachu, ale myślę, ze potrzeba czasu by się 'dotrzeć'. Cytat:
ale głowa do góry! Nie można tak łatwo się poddawac. a nóż może coś się trafi ![]()
|
|||
|
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Zauważyliście, że najwięcej obecnie ogłoszeń dotyczy przedstawicieli handlowych albo zawodow im pokrewnych? Czyli najcięższych do wykonywania, z marną placą... i też niestety z niską satysfakcją z pracy
Smutne to.
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#4567 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ten tydzień i tak jest wyjątkowo krótki przez święta jutro już piątek, początek weekendu będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() słuchawka - trochę szkoda byłby jakiś grosz, chociaż przez kilka mies. do ślubutani przetop - oby znalazł! ![]() ja po rozmowie, było fajnie z tej radości zaoferowałam się Mamie i powiedziałam że zrobię zakupy w mięsnym... mam za swoje, dostałam taką listę, że wydam 200zł i nadźwigam się jak osioł, bo zapraszamy ciotkę z wujkiem na imieniny na sobotę i będzie mega wyżerka ![]() na rozmowie ok, na jakieś 10 pytań na 1 nie odpowiedziałam, po angielski dukałam, ale przynajmniej nikt mi nie przerywał więc chyba nie najgorzej, na koniec dwa banalnie proste zadania do rozwiązania, jestem zadowolona jestem szczęśliwa może to będzie TO! ![]() zadzwoniłam do TŻ podzielić się szczęściem, a tu okazało się że moje biedactwo ma migrenę eh, oby przeszło mu do wieczora, bo mamy darmowe zaproszenie do kina i chcieliśmy iść ze znajomymi ![]() eh, dlaczego żaden dzień nie może być w 100% dobry zawsze coś będę jak wrócę z mięsnego
|
|
#4568 |
|
Zadomowienie
|
Hej Słonka
![]() Ja byłam dziś odebrac wyniki i... wyszły prawie w normie (tylko na czczo prolaktyna za wysoka trochę, ale wzrosła 5-krotnie po obciążeniu czyli na granicy normy ) więc ostatnio prawdopodobnie pomylili probówki w laboratorium Dostałam dziś zdjęcia (220szt.) No i dostałam prezenty dla siostry, szwagra, TŻa i taty na mikołaja TŻ dostanie dwa dla mamy ma mi też już niedługo przyjść i mam z głowy mikołajki Jeszcze teściowi coś na imieniny musze kupić, ale chyba nie będę się "szarpać", ale co można kupić facetowi?? kwiatka?
|
#4569 |
|
Zadomowienie
|
elo
![]() przydźwigałam to mięcho... tragedia ![]() teraz muszę dokończyć gotować barszcz i obrać ziemniorki ![]() ale potem padam na ryjek i śpię przynajmniej godzinę ![]() Marlena fajnie że z wynikami ok i fajnie że masz już prezenty ale nie wiem co poradzić w sprawie teścia może krawat lub śmieszną koszulkę? ![]() My na mikołajki w rodzinie dajemy sobie słodkości (czekoladowe mikołaje) tylko z TŻ wymieniam się drobnym upominkiem większe prezenty zostawiamy na Wigilię ![]() spadam do kuchni Dziewczątka, wpadnę dopiero wieczorkiem jak wrócimy z kina paa
|
#4570 |
|
Zadomowienie
|
aha, jeszcze coś, Gajka, mam dla Ciebie fajny rysuneczek jak króliczka będzie wyrażała święte oburzenie z okazji ukrócenia samowolki hehe
![]() paa
|
#4571 |
|
Wtajemniczenie
|
Moniq ten króliczek jest boski
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
hej , mam dzis niezbyt fajny dzien w pracy, a najgorsze to , że jutro sobota i niedziela tu gniję 11,5
no tragedia :/Marlena to dobrze, że z wynikami ok ![]() moniq fajnie z rozmową, ja z mojej wczorajszej tez jestem zadowolona, tak przeżywałam wczoraj wieczorem , że tż nawet się sniło coś związane z tamtą pracą..staram sie nie nakręcać i czekać spokojnie na telefon..oby tylko było to zaproszenie na 2 etap, a jak nie..no nic..szukać będę dalej to się nieźle nadźwigałaś ![]() a w ogóle to już torebka dziś do mnie przyszła
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-11-03 o 14:21 |
|
|
|
#4573 |
|
Wtajemniczenie
|
Do mnie wysłali wczoraj, więc pewnie jutro będzie
Ach ta praca, ja jak miałam 12h w kawiarni na nogach to umierałam i nikt z domowników nie mógł ze mną wytrzymać, bo tylko marudziłam i narzekałam. Wstrętne babsko ze mnie było hi hi Teraz już się nauczyłam pracować nad sobą i nie gdakać tyle
|
|
#4574 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4575 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Marlena a napiszesz gdzie wywoływałaś zjęcia? wydaje mi się, że pisałaś, ale nie mogę znależć... :/ pytam, bo też muszę wywołać sporo zdjęc i szukam fajnej cenki ![]() jlys, kocie torebusie śliczne i wszystkie jak najbardziej w moim guście ![]() ja jeszcze godzinkę w pracki, później do domku i wieczorek z TŻ
|
|
|
|
#4576 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi, nic dziwnego, że nie chcą zatrudniać mgr, bo wiedzą, że taki to tylko na chwilę i zaraz poleci do innej pracy, a oni wolą kogoś kto trochę na tej kasie pobędzie, w końcu przeszkolić muszą itp.
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
wiem wiem. ale gdzie ma taki mgr isc jak go nigdzie nie chca? tu jest bol. bo gdzies nie przyjma bo mgr a gdzies to nie przeszkadza ale nie ma sie doswiadczenia i dupa blada
Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2011-11-03 o 16:13 |
|
|
|
#4578 |
|
Raczkowanie
|
hmm nie wiem czy to nie jest tak, że jak zatrudniają mgr to muszą płacić mu wyższą stawkę godzinową - przynajmniej u mojej Mamy w pracy tak jest i tam mgr biorą baaardzo niechętnie...
|
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam i jestem strasznie zmęczona
|
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
ale jestem wypluta ... masiaklaaa
|
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze ze jutro ide na 12:P
|
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam plan tak ze 3 dni na 8, 3 na 12, pozniej znowu 4 na 8, i 3 na 12.. przerabane
|
|
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie dowiedziałam , że jutro dyrektor regionu mnie ''odwiedzi''no za✂✂✂ioza , uwielbiam ją :/ :/
![]() natasia biedna ja to głodna dziś jestem baaardzo , zaraz chyba skoncze do sklepu coś kupić![]() eniq dzięki ja mojej jeszcze nie widziałam na żywo dopiero jak wróce to zobacze
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-11-03 o 16:47 |
|
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy miec wizytacje co pare dni trenera jakiegos tzw Mastera, ktory ma nam mowic co robimy dobrze a co zle, juz nawet nie mowie o tym ze jakis podobno porabany, czepiajacy sie;/ nic i nikt w tym banku nie jest normalny:P
|
|
|
|
#4590 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie dlatego pierwsze studia jakie wybrałam to były zaoczne, żeby móc pracować, ale wierz mi co ja się napłakałam, bo cała rodzina na mnie huzia na józia, że jak to tak, na dzienne trzeba, zaoczne to dla starych (?) itp. A jak po roku rzuciłam to w ogóle ile było gadania... teraz mam naukę i dziennie i zaocznie i już płakać mi się chce. Dobrze, że to tylko dwa lata taka kicha, potem od razu do pracy.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

Cieszę się, że TŻ to rozumie i nie gniewa się na mnie w takich chwilach.. 
- ale przyznam, że nie mam tej smykałki, że jak czegoś się dotknę to sprzedam. Niestety nie jest tak kolorowo. Są lepsi..

kwiatka?