|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
![]() A tutaj masz trochę informacji o kursie bibliotecznym z ubiegłego roku http://www.lib.uni.lodz.pl/?idx=pomoc ![]() Wydaje mi się, że o to właśnie chodzi i może Ci to trochę pomoże. Generalnie oprócz kursów ważne jest chyba, żeby pamiętać o zapłaceniu za legitymację, odebraniu jej i podpisaniu umowy i to chyba tyle formalności.
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wydział zarzadzania UŁ
Tak i nie. Zależy co masz na myśli "łatwo"
![]()
And we danced And we cried And we laughed And had a really, really, really good time Take my hand, let's have a blast And remember this moment for the rest of our lives Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2014-09-03 o 11:08 Powód: dodanie cytatu |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Raczkowanie
|
A jaki najmniej jest oblegany kierunek na tym wydziale?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
Eee, nie wiem poszukaj jakichś statystyk. Zresztą nie szukaj już/ jeszcze wydziału i kierunku. Tylko skup się na maturze, żeby jak najlepiej ci poszła.
And we danced And we cried And we laughed And had a really, really, really good time Take my hand, let's have a blast And remember this moment for the rest of our lives Edytowane przez maacieek Czas edycji: 2014-09-02 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
O nic mi nie chodzilo
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wyluzuj trochę.
![]() |
#4567 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Raczkowanie
|
A ja w liście nie mam nic o tym bibliotecznym tylko o BHP, tzn. że o bibliotecznym dowiem się w październiku ? A co do tych odpowiedzi w Internetach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zadomowienie
|
Biblioteczne było jakoś później, pewnie dowiecie się z czasem
![]() A do BHP wystarczyło wpisać "test BHP UŁ chomikuj" i był dokument na chomiku który bardzo dobrze WYJAŚNIAŁ test ![]() Edytowane przez dobrusia8e Czas edycji: 2014-09-03 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Raczkowanie
|
dzięki wielkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
BAN stały
|
To lepiej zacznij ćwiczyć umiejętność szukania w necie, to podstawa na studiach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zadomowienie
|
Nie przejmuj się, wszystko jest do przetrwania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Zakorzenienie
|
![]() Można jaśniej? ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
No i nie ty pierwsza i ostatnia będziesz sama w Łodzi, głowa do góry a będzie wszystko dobrze. Rok temu sam miałem strach tu jechać te 300 km, ale żyję, polecam i mam się dobrze.
And we danced And we cried And we laughed And had a really, really, really good time Take my hand, let's have a blast And remember this moment for the rest of our lives Edytowane przez maacieek Czas edycji: 2014-09-03 o 16:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------
[/COLOR] Każdy miał na początku problemy i mase pytań. Ale uwierz mi, że za rok będąc już na tym II roku i widząc masę takich samych pytań czy to tutaj czy na fb, będzie ci się ciśnienie podnośić. Tym bardziej, że sprawy takie jak wf, socjal, akademik i inne tego typu były pisane tu i na fb miliony razy i wystarczyło poszukać odpowiedzi. I nie bierz tego zbyt do siebie, bo piszę tu o ogóle teraz. No i nie ty pierwsza i ostatnia będziesz sama w Łodzi, głowa do góry a będzie wszystko dobrze. Rok temu sam miałem strach tu jechać te 300 km, ale żyję, polecam i mam się dobrze.[/QUOTE] Ale ja się domyślam, że idzie nerwicy dostać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Zadomowienie
|
Tym, że będziesz sama się nie przejmuj tak bardzo. Ja od LO każdy "etap" ,czyli w sumie 3 razy, zawsze zaczynałam sama, dwa razy w mieście, którego przed październikiem na oczy nie widziałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie no wiadomo, zawsze początki są trudne. Fajnie, że udało Ci się zaklimatyzować , oby ze mną tak było ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 |
Zadomowienie
|
Jakiś moderator włączył temat tutaj, więc rzeczywiście musiałeś się poczuć wyrwany z wątku. Chodziło mi o tam jakiś kolejny temat tej myszki i ty jej tam odpisałeś, a mnie chodziło o to, że to znowu ona i to chyba nie ma sensu żeby jej odpisywać na to samo ciągle.
Ja się cieszę, że w tym roku mnie omija przeprowadzka, nowe miasto, mam jakichś swoich znajomych jeśli ludzie na kierunku będą dziwni, nie muszę się przejmować zarządzaniem kasą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak zajęcia na WZ od 8, co innego na filologu bo tam jakoś dziwnie po 8 się zaczynają zajęcia. Czy krótkie? Naprzemiennie 5 i 10 minutówki, co każde 45 minut ![]()
![]() |
#4582 |
Zadomowienie
|
Co 45 minut? A ja całe życie studenckie po półtorej godziny siedzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby coś mówili nam prowadzący, że zgodnie z BHP czy czymś, że na zajęciach trwających 90 minut powinno przypadać ileś tam minut przerwy. Niestety z reguły było tak u nas, że ani nie było przerwy ani nie kończyliśmy wcześniej.
![]() |
#4584 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Przyczajenie
|
Ktoś może wie, kiedy są wyniki naboru do DSów dla nowo przyjętych na UŁ? Na stronie COSu nie ma żadnych informacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zadomowienie
|
Ja na UAMie miałam w planie wpisane zawsze po półtorej godziny zajęcia i przerwy po 15 minut ;p. Ale był jeden wykładowca, który po jakiejś godzinie otwierał okna i wszystkich wyrzucał na 5 minut ("bhp") albo taki, który zarządzał 'przerwę na papierosa' albo jak stwierdzał, że poziom koncentracji spada i nie ma sensu, trzeba nam przerwy.
W obu lo miałam na 8.15 i mnie to robiło sporą różnicę, bo pociąg miałam tak, że na 8.15 sobie spokojnie zdążyłam, ale jakbym szła na 8, to wcześniejszy pociąg tak, że bym w szkole była już jakoś 7.40 :/. Eh, nie tęsknię za dojazdami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Zadomowienie
|
Z ciekawości, na jakim wydziale byłaś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
W połowie września (15) powinno być już wiadome. Konkretna data będzie na stronie cosu z informacją, że już ustalili. I od razu powiem, żebyś pisał maila, bo dodzwonić się jest prawie niemożliwością.
#4590 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.