|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zadomowienie
|
![]()
Dzięki dziewczyny za opinie. Kubek chciałam oddać po m-cu.
Chyba wyrzucę go do kosza. Pomyślę o podkładzie GG, bo zachwalacie, a nigdy nie kupowałam. Ale może zamówię już u kogoś innego. Będę przeglądać wizaż, bo można tu się wiele dowiedzieć. Pozwolicie, że czasem skorzystam z Waszej pomocy? |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Raczkowanie
|
Co myślicie o pomadce w kredce Lip attraction? Jestem ciekawa koloru soft berry i soft almond.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() i teraz powstaje pytanie: czy wypełniałaś coś? podawałaś swój pesel? bo jeśli nie, to zastanawiam się jak mogli Cię wpisać ![]() ja bym do nich napisała, albo lepiej zadzwoniła do tej babki co Ci przesłała tego e-maila i poprosiła o wyjaśnienie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Raczkowanie
|
Słchajcie, bo czytałam tu wcześniej,że ten kubek termiczny coś nie teges był. Ja od dawna w sumie na niego poluje i teraz to nie wiem już czy go sobie zamówić, czy nie w końcu. Czy ktoś jeszcze miał z nim styczność? I jak myślice, zaryzykowałybyście i zamówiły go?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Raczkowanie
|
Ja bym go na Twoim miejscu nie kupowała! Skusiłam się na niego, jak tylko się pojawił, i oddałam zaraz po wypróbowaniu. Przykrywka jest nieszczelna (oględnie mówiąc), chyba tylko ścięta galaretka by się nie wylała. Z kubka po prostu leje się jak z kranu.
Któraś z dziewczyn napisała tu, że konsultantka powiedziała, iż kubek używa się tylko w pozycji stojącej. BZDURA. Z taką dziurą w przykrywce kubek nie spełnia nawet funkcji zatrzymywania ciepła. Jedyne, co z tym kubkiem można zrobić, to... z niego zrezygnować. |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podkład adaptacyjny jest bardzo ok, tylko do cery normalnej i mieszanej raczej, ja mam suchą i po całym dniu mam na policzkach suche skórki.
![]() |
#4598 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie można wygrać bycia konsultantem. Trzeba wyrazić na to zgodę. A ja bym poczekała co pani odeśle, a potem zapytała dlaczego założyła mi kartę i wpisała do Oriflame bez mojej wiedzy i wykorzystała moje dane osobowe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja mam cerę suchą z tłustym nosem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Skoro tak, no to chyba nie zaryzykuje tej kasy. Dzięki za ''doradztwo'' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Rozeznanie
|
Ja również zastanawiałam się nad tym kubkiem, szczególnie jak można go teraz kupić za 12 zł. Ale powstrzymam się od zakupu a pieniądze wydam na coś innego
![]()
![]() |
#4602 |
Wtajemniczenie
|
Fenris a kóry kolor ujędrniającego (bo chyba ten masz na myśli pisząc o liftingującym) odpowiada odcieniowi "Light Ivory" podkładu adaptacyjnego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja używam w obydwu wypadkach Light Ivory, ale ujędrniający jest ciemniejszy - stapia się z cerą, więc nie powinno być problemu, ale jeśli chcesz bardzo jasny to radzę wziąć jaśniejszy ujędrniający.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masz jakies zamienniki w innych firmach jezeli chodzi o podkłady - posiadasz cos sprawdzonego? Z tego co widzę mamy taką samą cerę (suchą) a ja oprócz adaptacyjnego nie mogę znaleźć żadnego innego podkladu,,, :-( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masz jakies zamienniki w innych firmach jezeli chodzi o podkłady - posiadasz cos sprawdzonego? Z tego co widzę mamy taką samą cerę (suchą) a ja oprócz adaptacyjnego nie mogę znaleźć żadnego innego podkladu,,, :-( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Ujędrniający bardziej pasuje mi w zimie, natomiast adaptacyjny na lato - choć jak się opalę to ujędrniający też nie jest zły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Wtajemniczenie
|
Fenris dziekuje za odpowiedz
![]() I przepraszam od razu za zdublowany post ale z wizażem cos sie dziwnego działo ![]() Dla mnie adaptacyjny byłby ideałem gdyby nie to że ładny efekt utrzymuje się bardzo krótko... Czekam z niecierpliwością na jakieś nowości Oriflame jezeli chodzi o podkłady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Hmmm, a miała któraś z Was może cienie w ołówku giordani gold? Te zielone?
Brak tuszy do kresek stylo, musiał się chyba spotkać z bardzo dużym niezadowoleniem i wczoraj w oddziale zaproponowano mi szereg innych produktów w promocyjnych cenach, żeby zrekompensować braki ![]() No i zastanawiam się właśnie nad tym giordani, ale nie wiem czy warto? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Rozeznanie
|
Kobietki - może wiecie?
Składając zamówienie telefonicznie w pierwszym dniu obowiązywania katalogu - też trzeba czekać do tej 10.00 czy można to zrobić wcześniej?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak myslicie kiedy na Avonecie bedzie dostepny katalog 7?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Rozeznanie
|
pewnie w poniedziałek lub wtorek
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
odebralam dzis moja paczuszke i co.. tej holograficznej kredki srebrnej nie ma, ale testy na reku tej "rozowo-fioletowo-czerwonej" mnei zachwycily.. szkoda, ze srebrna w brakach.. i pytalam sie o tusz do kresek.. nei wiadomo kiedy bedzie najwczesniej za kilka miesiecy!! wspaniale
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zadomowienie
|
Kilka miesięcy? :P No to pięknie, siostra mnie zabije za brak Stylo
![]() Też dziś odebrałam paczuszkę, dla siebie nic nie brałam, przyszła tylko świąteczna paleta za hologramy ![]() ![]() ![]()
#4617 |
Raczkowanie
|
co?! czy ja dobrze przeczytalam? kilka miesiecy trzeba czekac na ten tusz do kresek Stylo? zalamalam sie... ;/
a rozkoszuje sie teraz ciagle balsamem do ciala z ekstraktem z kokosa i mleczkiem ryzowym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
tak mi dzis powiedziano w oriflame, ze niewiadomo kiedy i ze najwczesniej za kilka miesiecy.. bossssssssssko..
a ja sie wlasnie wpatruje w swoje paznokcie pomalowane hot star ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Ja mam tylko nadzieję, że nie wycofają tych dwóch podkładów GG, bo tak często robią z moimi ulubionymi produktami (nie tylko ta firma). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
ja mam teraz ten nawilżajacy podklad, byl w promocji to kupilam ;] nie narzekam, chociaz moglby lepiej kryc.. ale jest bardzo przyjemny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.