Wszystko o Oriflame - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-06, 21:57   #4561
curses
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Oriflame

a ja mam pytanie co to malarskiego różu do policzków VISIONS? ostatni raz widziałam go w 16 katalogu i nie pamietam napisu "ostatni raz w sprzedazy" czy ktoś wie co się znim dzieję? nie pojawił się od tamtej pory anirazu
curses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 00:52   #4562
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez curses Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie co to malarskiego różu do policzków VISIONS? ostatni raz widziałam go w 16 katalogu i nie pamietam napisu "ostatni raz w sprzedazy" czy ktoś wie co się znim dzieję? nie pojawił się od tamtej pory anirazu
Wydaje mi sie, ze on juz zostal wycofany, bo to byla jakas taka sezonowa linia produktow chyba (tak jak np. ta seria co byl wosk do paznokci czy seria Bahia) i cos mi sie majaczy, ze jakis czas temu byl gdzies wyprzedawany, chyba na wyprzedazowych stronach katalogu, ale glowy nie daje. Moze dziewczyny lepiej beda kojarzyc.
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 06:10   #4563
Jula84
Wtajemniczenie

Cytat:
Justysiek ma rację. On został wycofany (pamiętam że była inf "ostatni raz w katalogu") i nie powiem - trochę się wkurzyłam bo nie udało mi się go zamówić a ponoć jest świetny.

Tak samo jest z tymi "Balsamami - błyszczykami do ust" z serii Visions. W katalogu 6 są po raz ostatni ( i zamawiam 2 Pink i Peach po regularnych cenahc). Zupełnie czegoś takiego nie rozumiem...
Jula84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 09:52   #4564
Perelka19902
Przyczajenie

Dziewczyny to ze wycofuja jakies produkty z oriflame wcale nie oznacza ze juz ich nie ma. Sa ale ulepszone w innych pudelkach. Wiec spokojnie za te blyszczyki wejda pewnie inne
Perelka19902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 10:04   #4565
curses
Raczkowanie

a wejdzie jakiś odpowiednik malarskiego różu? niegdy sobie nie ywbacze że go wtedy nie kupiłam, głupia byłam ! głupia ! też dużo o nim słyszałam, a może ktoś ma go na stanie ? do sprzedania-wymiany?
Stary 2008-04-07, 11:22   #4566
kashka
Rozeznanie

Chciałam Was spytać o opinię na temat trwałych pomadek Kiss Proof. Na KWC jest niewiele, a zdania sa podzielone.
Gothika, wklejałaś zdjęcie koloru Clover Haze (który właśnie zamierzam kupić). Czy kolor na ustach jest intensywny, czy przejrzysty i czy szminka jest perłowa?
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 13:41   #4567
jagoda352
Zadomowienie

Witam !
Na wizażu jestem nowa i chciałam o coś spytaćKupuję kosmetyki Ori
od kilku lat u pewnej pani. I w czasie tego okresu
raz oddałam krem pod oczy.
Niedawno były w sprzedaŻy kubki termiczne
i syn upatrzył sobie taki do szkoły. A konsultantka
twierdziła,że są rewelacyjne. Okazało się inaczej.
Wieczko się nie domykało i herbata zalała plecak
razem z książkami. Poszłam z reklamacją i prośbą o ewentualną
wymianę na inny. Odpowiedziała,że te kubki tak mają i można je używać tylko w "pionie" dałam więc sobie spokój, ale było mi przykro.
Czy tak powinna postąpić konsultanka
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 14:38   #4568
paulinka872
Raczkowanie

Smile Dot.: Wszystko o Oriflame

A ja mam pytanie czy któraś z was dostała tez takiego emaila?

Witam serdecznie,
Jakiś czas temu uczestniczyła Pani w konkursie internetowym, w którym do wygrania była Karta Klubu Oriflame i kosmetyki. Od marca mamy nową edycję tego konkursu i jeszcze mnóstwo nagród do rozdania. Chciałabym przekazać Pani nagrody z tego konkursu i pogratulować bardzo serdecznie wygranej. Proszę w związku z tym o odpowiedź zwrotną i informację na temat sposobu przekazania nagród. Zapraszam bardzo serdecznie do naszego biura Oriflame. Nagrody możemy przesłać również drogą pocztową.
Pozdrawiam bardzo serdecznie,
Katarzyna Pawluś
Dyrektor Klubu Oriflame
502 984 203
paulinka872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 14:57   #4569
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
Witam !
wymianę na inny. Odpowiedziała,że te kubki tak mają i można je używać tylko w "pionie" dałam więc sobie spokój, ale było mi przykro.
Mnie sie wydaje, ze nie mozna tak postapic i powinna przyjac od Ciebie zwrot. Ale poczekaj na opinie innych dziewczyn, bo ja sie tak do konca nie znam Szkoda, ze nie wchodzilas wczesniej na forum, bo z tego co kojarze, to zarowno kubki z Oriflame, jak i z konkurencyjnego Avonu byly bublami. Sorki, ale mysle, ze konsultantka po prostu zachwalala, bo chciala sprzedac i tyle.
Stary 2008-04-07, 16:30   #4570
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
Mnie sie wydaje, ze nie mozna tak postapic i powinna przyjac od Ciebie zwrot. Ale poczekaj na opinie innych dziewczyn, bo ja sie tak do konca nie znam Szkoda, ze nie wchodzilas wczesniej na forum, bo z tego co kojarze, to zarowno kubki z Oriflame, jak i z konkurencyjnego Avonu byly bublami. Sorki, ale mysle, ze konsultantka po prostu zachwalala, bo chciala sprzedac i tyle.
Powinna zrobić zwrot, następnym razem trzeba się tego domagać i tyle. A pewnie część kubków była ok, a część felerna, tak jak w Avonie
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 17:25   #4571
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Mam pytanko ,jestem nową konsultantką i właśnie złożyłam moje pierwsze, samodzielne zamówienie on line.Niestety nie znalazłam opcji ,,kredyt".Czy to znaczy, że muszę od razu całośc zapłacić kurierowi przy odbiorze?I w jakim czasie mogę się spodziewać paczki?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
jeszcze raz spróbuję

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 18:09   #4572
evilcia
Zadomowienie

Dostałam tą bazę pod makijaż. Póki co użyłam dwa razy, więc za dużo nie mogę jeszcze o niej powiedzieć, ale mogę jedno - pachnie jak krochmal (ble)
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 19:57   #4573
kasia280
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sammira Pokaż wiadomość
Ale podkłady Giordani Gold są dwa:

- ujędrniający-właśnie dlatego polecany do cery dojrzałej

- adaptacyjny-mam i jestem bardzo zadowolona, więc polecam

ale czy ten adaptacyjny bedzie ok dla cery mieszanej ? Mam wlasnie taki rodzaj cery i wielki problem z podkladami..... a baze pod makijaz wlasnie mi poprzedniczka odradzila, odczucila przez zapach
kasia280 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 20:43   #4574
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez kashka Pokaż wiadomość
Chciałam Was spytać o opinię na temat trwałych pomadek Kiss Proof. Na KWC jest niewiele, a zdania sa podzielone.
Gothika, wklejałaś zdjęcie koloru Clover Haze (który właśnie zamierzam kupić). Czy kolor na ustach jest intensywny, czy przejrzysty i czy szminka jest perłowa?
Kolor nie jest przejrzysty tylko kryjący, perłowy, ale bez drobinek. Ogólnie to taki jak na zdjęciu
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-07, 21:35   #4575
Wredonisia
Zadomowienie

GG do Wredonisia

Cytat:
Napisane przez Jula84 Pokaż wiadomość
Justysiek ma rację. On został wycofany (pamiętam że była inf "ostatni raz w katalogu") i nie powiem - trochę się wkurzyłam bo nie udało mi się go zamówić a ponoć jest świetny.
Z tym "swietny" bym nie przesadzała- owszem, przyjemny, ale odkąd mam róż w kamieniu, w ogóle nie używam malarskiego.

Cytat:
a wejdzie jakiś odpowiednik malarskiego różu? niegdy sobie nie ywbacze że go wtedy nie kupiłam, głupia byłam ! głupia ! też dużo o nim słyszałam, a może ktoś ma go na stanie ? do sprzedania-wymiany?
ja mam 3/4 koloru Feeling Rose(nie widać dobrze, może więcej), i już nie używam, mogę sie wymienić czy coś.
Jeżeli jesteś zainteresowana to napisz PW.
Wredonisia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-08, 10:17   #4576
sammira
Zadomowienie

GG do sammira

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
Witam !
Wiesz, te kubki naprawdę nie były zbyt dobre, bo nie miały szczelnego zamknięcia tylko taką plastykową zatyczkę. Nie wiem, czy rekalmacja by coś dała

Cytat:
Napisane przez paulinka872 Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie czy któraś z was dostała tez takiego emaila?

Witam serdecznie,
Jakiś czas temu uczestniczyła Pani w konkursie internetowym, w którym do wygrania była Karta Klubu Oriflame i kosmetyki. Od marca mamy nową edycję tego konkursu i jeszcze mnóstwo nagród do rozdania. Chciałabym przekazać Pani nagrody z tego konkursu i pogratulować bardzo serdecznie wygranej. Proszę w związku z tym o odpowiedź zwrotną i informację na temat sposobu przekazania nagród. Zapraszam bardzo serdecznie do naszego biura Oriflame. Nagrody możemy przesłać również drogą pocztową.
Pozdrawiam bardzo serdecznie,
Katarzyna Pawluś
Dyrektor Klubu Oriflame
502 984 203
Chodzi zapewne o rekrutację, tzn. chce, żebyś została konsultantką-na spotkaniu wszystko Ci wytłumaczy. To dość popularny sposób na zyskanie nowych osób

Cytat:
Napisane przez kasia280 Pokaż wiadomość
ale czy ten adaptacyjny bedzie ok dla cery mieszanej ? Mam wlasnie taki rodzaj cery i wielki problem z podkladami..... a baze pod makijaz wlasnie mi poprzedniczka odradzila, odczucila przez zapach
Też mam mieszaną cerę i go używam

sammira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 10:35   #4577
zabula87
Wtajemniczenie

Czy kubek miałaś dłużej niż 3 miesiące? Jeśli zauważyłaś to przed 3 miesiącami od zakupu to konsultantka powinna przyjąć kubek i go zwrócić. Jest 90dni na zwrot nie kosmetycznych produktów, które mają wadę.
Mam dwa malarskie róże Feeling Spicy i Peach. Oba bardzo lubię, lecz ostatnio je rzadko używam. Musze do nich znowu powrócić Przez zimę nie używałam, bo nakładałam więcej warstw na buzie wszystkich specyfików, a rozmazując róż rozmazałabym wszystko co wcześniej nałożyłam. Te róże są dobre na lekki makijaż lub nawet bez.

Używam teraz pędzla do różu/pudru, tego mniejszego i jestem zadowolona. Jest zbity i dobrze się róż nim nakłada. Troszke zapach ma klejenia, ale nie przeszkadza. Dużo lepszy od mojego poprzedniego, który się rozlazł po 2 tygodniach Tego używam 2 tydzień i narazie ok zobaczymy jak będzie po umyciu wyglądał, ale to za jakiś czas.

Ja również mam mieszaną cerę i uzywam adaptacyjnego. Na zime przeszłam na normalizujący, ale teraz na wiosnę i lato wracam do GG Fakt, że po nałożeniu lekko się świecę, ale jak podkład się wchłonie i później nałoże puder pyłkowy to spokojnie z 5 godz. się trzyma, chyba, że jest straszny upał ćwiczę to wiadomo, że częściej trzeba poprawiać.

Zastanawiam się czy na lato nie zrezygnować całowicie z podkładu i kupić tylko jakiś koloryzujący krem, żeby sie przybarwić. Tylko, że jak tak patrzę w lustro na siebie bez makijażu to nie widzę, żeby tak do ludzi wychodzić nawet lekko "opalona". Chyba jestem uzależniona od malowania

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
zabula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 11:31   #4578
curses
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
jeszcze raz spróbuję
Zalezy, jeżeli wchodząc do Ori dałaś ksero dowodu osobistego wtedy masz 14 dni na spłatę, jeżeli nie - musisz od razu zapłacić za paczkę. Ja ciągle robie zamuwienia on-line i nigdzie nie zaznaczam opcji kredyt tylko robię zamów i wszytsko
Stary 2008-04-08, 11:32   #4579
kashka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
Kolor nie jest przejrzysty tylko kryjący, perłowy, ale bez drobinek. Ogólnie to taki jak na zdjęciu
Dzięki . W takim razie nie wezmę jej, bo wolałabym coś nie perłowego .
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 11:49   #4580
curses
Raczkowanie

Cytat:
Ja też mam mieszaną cere i jestem zadowolona z tego podkładu używam tego podkładu dłuzzy czas i nie zauważylam jakiegoś wysypu po nim czy większej ilości zaskórników na buzi Jednak podkład nie kryje nic, ale tego przecież nie obiecuje producent, ten podkład ładnie ujednolica kolory skóry.
Stary 2008-04-08, 13:35   #4581
kagwi
Raczkowanie

Angry Dot.: Wszystko o Oriflame

Z utęsknieniem czekałam na minikatalog i... pffffffff. Ale Oriflame zrobiło katalog akcesoriów firmowych. Nic szczególnego, tym bardziej, że czekałam na kosmetyki w promocyjnej ofercie. Eeeeeeeeeeeeee.....

Acha - znowu są te termiczne kubki.
kagwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 14:47   #4582
paulinka872
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sammira Pokaż wiadomość
Wiesz, te kubki naprawdę nie były zbyt dobre, bo nie miały szczelnego zamknięcia tylko taką plastykową zatyczkę. Nie wiem, czy rekalmacja by coś dała

Chodzi zapewne o rekrutację, tzn. chce, żebyś została konsultantką-na spotkaniu wszystko Ci wytłumaczy. To dość popularny sposób na zyskanie nowych osób

Też mam mieszaną cerę i go używam

Tez tak myślałam jednak później odpisano mi tak

Witam Pani Paulino, Konkurs był dawno przesłany na Pani pocztę. Zgłoszeń było bardzo dużo dlatego tymbardziej gratuluję! Nagrodą są kosmetyki Firmy Oriflame oraz Karta Klubu Oriflame. Dzięki Karcie może Pani kupować kosmetyki 30% taniej niż w katalogu. Nagrody oczywiście są bezpłatne. Wyślę pocztą na wskazany przez Panią adres.
Stary 2008-04-08, 15:37   #4583
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kagwi Pokaż wiadomość
Z utęsknieniem czekałam na minikatalog i... pffffffff. Ale Oriflame zrobiło katalog akcesoriów firmowych. Nic szczególnego, tym bardziej, że czekałam na kosmetyki w promocyjnej ofercie. Eeeeeeeeeeeeee.....

Acha - znowu są te termiczne kubki.
a czy mozna bylboy gdzies ja zobaczyc?

a pozatym musz epochwalic podklady z Ori ostatnio sie u mnie sprawdzaja czy ten nawilzajacy czy normalizujacy
ale musze sobie kupic cos na lato w miare kryjacego i chyba pomysle o tym adataptacyjnym skoro ma tak dobre opinie
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 16:08   #4584
kagwi
Raczkowanie

Cytat:
Tez tak myślałam jednak później odpisano mi tak

Witam Pani Paulino, Konkurs był dawno przesłany na Pani pocztę. Zgłoszeń było bardzo dużo dlatego tymbardziej gratuluję! Nagrodą są kosmetyki Firmy Oriflame oraz Karta Klubu Oriflame. Dzięki Karcie może Pani kupować kosmetyki 30% taniej niż w katalogu. Nagrody oczywiście są bezpłatne. Wyślę pocztą na wskazany przez Panią adres.
Jeśli się nie mylę, to dzięki tej pani i podanych przez Ciebie danych niby do konkursu - skoro masz już Kartę Klubu Oriflame - jesteś konsultantką. Wynika z tego, że ta pani nielegalnie wciągnęła Ciebie, pewnie tworzy sobie grupę.
Obym się myliła.

Katalog jest widoczny zaraz po zalogowaniu się - po lewej stronie.
kagwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-08, 16:40   #4585
paulinka872
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kagwi Pokaż wiadomość
Jeśli się nie mylę, to dzięki tej pani i podanych przez Ciebie danych niby do konkursu - skoro masz już Kartę Klubu Oriflame - jesteś konsultantką. Wynika z tego, że ta pani nielegalnie wciągnęła Ciebie, pewnie tworzy sobie grupę.
Obym się myliła.

Katalog jest widoczny zaraz po zalogowaniu się - po lewej stronie.
Też mam nadzieję że się mylisz,ale poczekam czy wogóle przyjdzie jakaś paczka.
Stary 2008-04-08, 17:14   #4586
kasia280
Raczkowanie

dziekuje za szczere opinie o podkladzie GG. A jezeli bym chciala zakryc jakies drobne krostki, przebarwienia to co polecacie dla cery mieszanej ? bo to moja bolaczka, nie moge znalesc odpowiedniego podkladu, nie tylko sposrod Ori
Stary 2008-04-08, 18:05   #4587
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
dziekuje za szczere opinie o podkladzie GG. A jezeli bym chciala zakryc jakies drobne krostki, przebarwienia to co polecacie dla cery mieszanej ? bo to moja bolaczka, nie moge znalesc odpowiedniego podkladu, nie tylko sposrod Ori
W Ori to chyba nie ma takiego dobrze kryjacego A probowalas Colorstay Revlonu albo Perfect Wear Avonu?

Buuu... minikatalog akcesoryjny a nie kosmetyczny Nie polecam tej czerwonej torby z jego ostatniej strony - ma tylko jedna komore i szybko ponadrywaly sie raczki.
Stary 2008-04-08, 18:11   #4588
sammira
Zadomowienie

GG do sammira

Cytat:
Też mam nadzieję że się mylisz,ale poczekam czy wogóle przyjdzie jakaś paczka.

Karta Klubu Oriflame, dzięki której można kupować 30% taniej to nic innego, jak ładnie nazwane bycie konsultantką

A paczka nie powinna przyjść, jeśli Ty nie zamówisz.

Napisz może do kobiety z pytaniem, co kombinuje...

Stary 2008-04-08, 18:13   #4589
sammira
Zadomowienie

GG do sammira

Cytat:
Świetny jest korektor Giordani Gold, bardzo dobrze maskuje niedoskonałości

Stary 2008-04-08, 18:35   #4590
kasia280
Raczkowanie

[quote=justysiek;7166188]W Ori to chyba nie ma takiego dobrze kryjacego A probowalas Colorstay Revlonu albo Perfect Wear Avonu?

Tak, Perfect wear jest ok, ale po dluzszym czasie uzywania mam przesuszona skore i gdzieniegdzie sie luszczy.....poza tym jakos mam problem z dobraniem koloru, albo za ciemny albo za jasny biore...Och...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości