![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Nija, zauważam pewne podobieństwa, haha
![]() ![]() Miałaś 27 za wypracowanie? Ja też! ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem jak u mnie w klasie się rozkładało to czy lepiej czytanie czy pisanie, ale podejrzewam, że czytanie ze zrozumieniem raczej poszło lepiej, niż wypracowanie, mat-inf w końcu buahaha ![]() Co do 'zwalania' to sądzę po prostu, że napisałam nie tak, jak lubi babka, bo sporo miałam 'styl.' i 'szyk.' czy jakoś tak, że niby zbyt złożone zdania, ale srać to ![]() I jeszcze jedno, też mam przed sobą spr. powtórkowy ze średniowiecza, jutro ![]() ![]() Więc z polskiego się już PRZYGOTOWAŁAM ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Już miało mnie tu nie być ![]()
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
Tak, Lalka
![]() ![]() ![]() Też już spadam.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A wychowawczynią miej w dupie ![]() ![]() uhahana to ja Cie pociesze. Miałam 60 z polskiego ![]() ![]() Dostałam wyniki morfologi... Mam gr 0
![]() |
#4595 | |
Zakorzenienie
|
Ekhm...na przykad rzucałam W. kurczakiem
![]() ![]() bo byłam zazdrosna o jego koleżankę, a on na to przytulił mnie i nawet pocałował...=D Cytat:
![]() Ywonula, dziękuje, ale nie gadaj głupot ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zadomowienie
|
krówka nooo szalejesz (tzn szalałaś
![]() ![]() ![]()
#4597 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
Jak mi nie chce uczyć
![]() Ywonula, nie no bez przesady, to bym chyba pamiętała.. ; ) Cmok. Coś nawet kojarzę chyba : P Wkurzona jestem, bo bardzo chciałam wszystko pamiętać. Śmieje sie z siebie i wstydzę jednocześnie. Ale i tak, żeby nie było, aż tak źle ze mną nie było-powinnam jednak wypić ciut mniej; ) Krasulka- nie, w niego. jak przyszedł. ; ) mam nadzieje, że nie bedzie tego pamietał, bo w sumie nie mam prawa być być o niego zazdrosna : rolleyes:
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
Krówka ale Ty byłaś z nim czy jak? bo ja nie na bieżąco jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wychowawczynią się nie przejmuj, uwaga nie na miejscu. Napewno zazdrosna o naszą fajna krówke ![]() O W. to chyba musi Cię baaaardzo lubić ![]() Oby tak dalej ![]() Ywonula: Mam tą samą grupę krwi Pół dnia spędzilam w mieście, kupiłam sobie dosyć fajna bluzke ( czarna,bufki,odcinana pod biustem- ładnie bedzie wyglądala z koszulą) no i mam nowe soczewki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() ja szykuję się już na wiosenno-letnie ciuchy, bo patrząc dziś w niebo z P. stwierdziliśmy, że wiosna idzie, to nic, że za kilka dni mają być mega opady śniegu, dla nas to już wiosna ![]() a P. klonować nie będę, tylko mój on jest ![]() ![]() ![]() hm, ja nigdy nie dojrzałam mojego podobieństwa w Leonie Lewis, ale odbiorę to jako komplement ![]() byłam dziś pierwszy raz w szkole. oni chyba powariowali ![]() wracam do nauki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuje za wsparcie, ale na szczęście tekst tego babsztyla nie przejął mnie zbyt mono
![]() Miała racje. Na drugi raz zwęziła bym ja sobie, lub chyba pomyślała nad inną inną sukienką, ale ona może sobie mówić co chce, bo sama wyglądała jak z Tercetu Egzotycznego ![]() Załamuje się. Do matury 97 dni, a ja nadal nic sie nie uczę! ![]() Za dwa tygodnie ferie, tak to wszytko pewnie mi zleci, że obudzę sie z ręką w nocniku ![]() Ciągle mam jakąś wymówkę. Zazdroszczę tym, co ferie już miały, naprawdę!
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Miałam się iść uczyć ale siedzę i od ponad godziny już gadam na gadu i przeglądam wizaż, no! ![]() ![]() Tak mnie drze na niego, że.. ![]() Krówka- wychowawczyni zazdrosna jak 100 bandytów, że tak świetnie wyglądałaś i mogłaś pochwalić się świetnym.. dekoltem ![]() ![]() ![]() Aaaaa to już od policzka nie daleka droga to ust.. ; D!! nynu nynu
![]() |
#4604 | |||
Zakorzenienie
|
krówka!
![]() ![]() ![]() Moje pierwsze wrażenie ![]() Ej jak Ty ślicznie wyglądałaś kobieto! A tą babą się nie przejmuj zazdrości że byłaś tam najładniejsza! naprawdę pięknie wyglądałaś i wyróżniałaś się ![]() ![]() Dobrze że w ogóle odbyła się ta wasza 100dniówka. Ja bym ich zabiła jak by nie było! ![]() pamelija dobrze że jesteś! ![]() szkoda że tak późno napisałyście bo bym Cię wzięła do jednej torebki a blaque do drugiej ![]() kasia89 Współczuję z tymi zdjęciami i filmem ze 100dniówki ![]() Mówisz że fajny nowy HP? Mój TŻ chciał przeczytać i ja też ![]() I nie chwal się tak też mam ferie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Noo wiesz jak piź***ło jak jechałam na 100dniówkę? Tragedia! Buu znów zima ![]() No to zdjęcia wyślę niedługo. Co do 100dniówki. Miałam być koło 18 a przyjechałam o 18:45 bo faceci nie mogli się zdecydować jaki alkohol kupić (ech te chłopy ![]() Polonez wyszedł śmiesznie ![]() ![]() A na końcu miała iść jedna osoba w prawo druga w lewo ale moja wych. z kolegą poszli całą parą no to na szczęście reszta rozeszła się para w prawo para w lewo i zakończyliśmy to. Wybawiłam się że hej! Mój TŻ chyba jeszcze więcej niż ja ![]() Były niemiłe sytuacje jak np. nauczycielki podejrzewające mojego TŻ i kolegów że wbili się nieproszeni na 100dniówkę! ![]() ![]() ![]() No i mój nauczyciel od w-fu z jakimiś gościami rzucał się do TŻ i jego kolegów że niby rozwalili ścianę w toalecie bo kolega trzasną trochę drzwiami ![]() Mamy się niby składać na te rozwalone ściany i ktoś jeszcze drzwi wyjął z zawiasów w męskim wc. Ja nie mogę. Niech się chłopaki składają! A rewelacją wieczoru była pani od angielskiego. Jak ja zobaczyłam to było coś takiego ![]() Miała czarną miniówę i bluzkę obcisłą, czarne szpilki, ciemne rajstopy, małą czarną torebkę na łańcuszku na ramię, włosy wylizane i wyczesane do góry i ciemny makijaż! No TRAGEDIA! ![]() Mój TŻ i koledzy uznali mojego kolegę z klasy za magika bo przyniósł 2 flaszki jak nie mieli już w tym jedną dał mu pamiętny nauczyciel od w-fu ![]() ![]() Fajnie było, nauczyciele fajnie bawili się z uczniami nie było nudno i sztywno ![]()
![]() |
#4605 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() czekam z niecierpliwością na zdjęcia ![]() hehe chyba wszędzie nauczyciele pili z uczniami ![]() ja się dziś dowiedziałam, że u mnie też drzwi rozwalili.. i ponoć mamy płacić za nie 7tys.. phi.. jeszcze czego... dziś babka od chemii, której nie było na 100dnióce powiedziała, że słyszała w pokoju nauczycielskim, że byliśmy najbardziej 'abscynencką' klasą.. w sumie mieliśmy najwięcej wódki, bo nam nikt nie zabrał ![]() edit. a ja miałam pudla na głowie, ale mi sie on podobał ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Rozeznanie
|
Kochane wysłałam Wam link do zdjęc..
niektórym dwa razy wysłałam, ale to dlatego, że mi się pomyliło ![]() oczywiście ten drugi jest poprawny ![]() jak któraś nie dostała linka niech mówi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zadomowienie
|
Mathilda fajnie ze 100dn sie udała
![]() Marta pokaż bluzke bo jestem ciekawa jak wygląda ![]()
#4608 |
Zakorzenienie
|
Pam dzięki za zdjęcia. Nie mam zbyt czasu obejrzeć wszystkich bo sama przyznasz, że trochę ich tam jest, ale przeglądnęłam z każdego albumu po kilka i widać, że fajna impreza
![]() ![]() ![]() Twojego TŻ od razu poznałam hehe ![]() No i to już takie zboczenie: ładne wnętrza ![]() ![]() ![]() Krówka co do sukienki, to mam podobne odczucia, że jak będę jeszcze miała okazję gdzieś w niej wyjść, to zwężę. Ale co tam ![]() A nauczycielka, cóż... babska zazdrość ![]() ![]() Dobra, spadam do nauki, bo jakoś mam zapał i nie chcę go zmarnować ![]() ![]() ...a zdjęcia z mojej studniówki będę miała mniej więcej w połowie lutego, to się pochwalę [jakby było czym ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zadomowienie
|
uhahana napewno bedzie czym!
![]() Pamelija ja tez przeglądnęłam tylko pare zdjęć. Ślicznie wyglądałaś. Widać ze imprezka była super. I ta perwersja... ![]()
#4610 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a na zdjęciu klasowym tylko trzy dziewczyny były z mojej klasy (w tym ja) Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
Pamelija super wyglądałaś, z resztą nie oszukujmy się - wszystkie wyglądałyśmy za***iście
![]() A tyłek kolegi bije wszystko hahah |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() E ładne miałaś włosy! Pudla to miała Christina Aguilera kiedyś ![]() Czemu tam jest tyłek kolegi na zdjęciach ![]() A jaki masz adres mail? Bo nie wiem czy Ci wysłałam ![]() Przejrzyjcie poczty i piszcie adresy maili jak chcecie zdjęcia! ![]() No nie wreszcie mam czas na wizaż a Was nie ma?! Phi! ![]() Co to ma być?!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I dziękuję za komplement z włosami ![]() 2h siedziałam u fryzjera.. pierwszy raz w życiu tak długo.. i zdziwiłam się, bo TŻtowi podobały się te włosy.. Hehe każdej z Was rzuca się w oczy jego tyłek ![]() ale chyba nie widziałam z żadnej studniówki zdjęć z tyłkiem ![]() a ja nie dostałam zdjęć, a bym chciała: patrynia1989@o2.pl i zaraz chyba spadam spać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
Pam dostałam zdjęcia, tzn linka
![]() ![]() ![]() mathilda iskra.nadziei@interia.pl ![]() Miałam iść do lekarza dziś, ale za późno wstałam (kom. dzwoniła mi o 8 - budzik - ale wyłączyłam, myślałam, że mama mnie obudzi, bo ma dziś pracę na popołudnie, ale nic z tego ![]() ![]()
#4616 |
Zakorzenienie
|
Mathilda dzięki za zdjęcia
![]() ![]() A ja już trzeci dzień mam zapał do pracy ![]() ![]() To go wolę nie marnować ![]() PS.: Macie może jakieś prezentacje o Polakach znanych na świecie? ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zadomowienie
|
Mathilda dziękuje za zdjęcia
![]() ![]() Moją uwagę przykuła fryzura dziewczyny jak tańczycie makarene (?) Taki piuropusz z tyłu miała ![]() ![]() Moje prawko juz do odbioru ![]()
#4618 |
Zakorzenienie
|
mathilda- dziękuję za zdjęcia. Pięknie wyglądałaś
![]() ![]() ![]() ![]() Pam- przepraszam ale ja Cię nie mogę rozpoznać... ![]() ![]() ![]() ![]() Ywonula- aaaa, to teraz będziesz cwaniakować na ulicy ![]()
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | ||
Rozeznanie
|
gratuluję zdolniacho
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja to jestem ta blondynka w kreconych włosach i czarnej kiecce ![]() ![]() Mathilda czekam na zdjęcia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.