![]() |
#4561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
Jedno jest pewne- do tej pory nigdy tak blisko nie byliśmy; ) Studniówki na pewno są zaczarowane i Ty Mathildo też na pewno będziesz sie świetni bawić ![]() Z tego wszystkiego nie napisałam Wam ,że nie od razu było tak różowo. Na miejscu mieliśmy być o 19:30(a to poza miastem) a ja dopiero o 18:55 wyszłam od fryzjera z okropnym pudlem na włosach ![]() Myślałam ,że sie rozpłacze. Makijaż studniówkowy wykonałam w 10min. ![]() I tak sie spóźniłam. Włosy na szczęście potem już znormalniały, ale na początku byłam zdruzgotana. Mathilda, i zazdroszczę Ci, że masz na 18, bo my mieliśmy na 20, ale zanim to sie wszystko zaczęło..potem polonezy..Kapela zaczęła grać dopiero po 22. A wszytko zleciało, tak jak wszystkim, błyskawicznie. Wolałabym dłużej sie bawić czyli wcześniej zacząć. To był jedyny minus mojej studniówki. Więc na pewno będzie dobrze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, Wy tak się wszystkie zachwycacie, fajnie
![]() Moja studniówka nie była zła, owszem było fajnie, ale była taka... normalna, poprawna. Cóż. Miałam ambicje, żeby wcześnie wstać. Nie wyszło. Wstałam chyba najpóźniej w ciągu tych 2 tygodni. Przez sny. Zawsze, jak śni mi się coś tak wyraźnego, że sporo pamiętam, bo śpię i śpię. Milion rzeczy do zrobienia, a ja się obijam. Norma. No, to pomarudziłam. Czekam na zdjęcia od Was wszystkich studniówkowe ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | ||||
Rozeznanie
|
Tak mi głupio tu pisać
![]() Kurczę, bo nie chcę abyście pomyślały sobie, że ą wykurzyłam czy coś.. ale poprostu jak ją tu widziałam to nie wytrzymałam... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i dziękuję za PW ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja już do tych tipsików sie przywyczaiłam tylko ciężko jeszcze pisze mi się na klawiaturze.. ale podobają mi się ![]() Cytat:
![]() Nawet nie wiesz jak mi się cieplutko na serduszku zrobiło jak to przeczytałam.. ![]() dziękuję ![]() a co do zdjęć to trzeba przesłać zdjęcie twarzy i sylwetki.. myślę że te zdjęcia które robiła Ci koleżanka są nawet dobre tylko dołącz jeszcze do nich zdjęcia sylwetki.. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chciałam sprostować, że tym razem to nie ona namieszała, tylko ja zaczełam tą niemiłą sytuację.. a mogę wrócić?? Cytat:
![]() ![]() tak tak właśnie było ![]() widzę, że też troszkę w starym wątku pogrzebałaś ![]() ![]() jeśli mnie wciąż chcecie to wrócę ![]() blaque cieszę się, że 100dniówka się udała ![]() bo właśnie 100dniówki mają w sobie taki czar.. a mi smutno, że już się moja 100dniówka skoczyła ![]() czytam ![]() ale takmi głupio znów tu pisać... ![]() i też tak jak Ty uważam, że to wszystko powinno być rozwiązane na wątku a nie przez PW, ale niektórzy tego nie rozumieją i mimo wszystko pisali jeszcze do mnie... Cytat:
![]() moja kochana ![]() dziękuję ![]() a 100dniówka pewnie będzie taka wspaniała jak nas wszystkich ![]() prawo serii ![]() ![]() Też lubię jasne szminki ![]() kupiłam sobie niedawno torbę i ostatnio babka do mnie sephorze mówi mi że mam ładną torbę i pyta się gdzie kupiłam.. ![]() ![]() a ja miałam studnióweczkę ![]() świetnie było ![]() JA CHCĘ JESZCZE RAZ!!! (Mathilda mogę iść dziś z Tobą ![]() Świetnie było.. Piliśmy z nauczycielami i wogóle luz był ![]() tylko buty mi co chwila spadały ![]() ale nie przejmowałam się tym.. kwiatki od sukienki też odpadły ale są u TŻta w marynarce ![]() jej tak mi się podobało.. wytańczyłam się ze znajomymi ![]() nogi to mi odpadają dziś... chyba trochę za dużo wypiłam, bo się rozszalałam na koniec ![]() jedyną niemiłą rzeczą to było to, że spotkałam tam moją byłą przyjaciółkę..ale słowem się nie odezwała.. tylko się patrzyła cały czas.. jak któraś chce zdjęcia to pisać wyślę narazie część tych co mam... czyli z samego początku jak byliśmy jeszcze trzeźwi.. ![]() z reszty wieczoru poprzesyłam jak wezme od znajomych zdjęcia.. kurczę.. czemu to si.ę tak szybko skończyło ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
Pamelija nie wiem czemu, ale wcale nie jestem zdziwiona, że studniówka Ci się udała, heh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I fajnie, że do nas wróciłaś ![]() Ale tu pustki... Ja ze względu na zły humor, ostatnie sytuacje itp., postanowiłam zacząć się uczyć, dorobiłam do tego mega filozofię, sama jestem ciekawa, jakie będą skutki.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
blaque,krówka,pamelija super, bardzo się cieszę, że się Wam studniówki udały!
![]() ![]() Pamelija dopiero teraz przeczytałam tą ostatnią akcję z lolinką i oczywiście nie ma gadania, masz zostać z nami. Jesteś już nieodłączną częścią naszego wątku przecież ![]() mathilda udanej zabawy, na pewno będzie super! ![]() Mam ferie ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to zła ostatnio byłam bo fotki/film ze studniówki miały być na piątek, a w piątek nam dopiero powiedzieli, że musi 100osób zamówić, bo jeśli nie to będziemy musieli dopłacać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz liczę na rozwój sprawy z W...... ![]() Cytat:
![]() ![]() marta- haha, kolejna szczęśliwa ![]() ![]() Cytat:
![]() I też mnie zabierz! ![]() kasia- ![]() pamelija- kochana, zostajesz tu! I koniec rozmowy ![]() ![]() ![]() ![]() Ja w ogóle dzisiaj chodzę jakaś struta.. Wczoraj eksplodowałam radością a dzisiaj mam dość wszystkiego.. Ech, uhahana ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że wróciłaś ![]() ![]() tez się nie dziwię tak jak uhahana że studniówka się udała ![]() Cytat:
![]() co do filmu to my nie mamy jeszcze żadnego wstępu.. a już prawie miesiąc po studniówce ![]()
![]() |
#4569 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tez poprosze zdjecia od wszystkich którzy wysyłają Pamelija ![]() blaque, uhahana humory/chumory (nie pamietam jak sie pisze ![]() ![]() ![]()
Nie można dwadzieścia cztery godziny na dobę trzymać się za ręce i ciągle uśmiechać, bo drętwieją mięśnie. Edytowane przez Ywonula Czas edycji: 2008-02-19 o 14:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chcę ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
przepraszam, że nie odpiszę na wszystko, ale jakoś nie umiem się skupić..
Pamelija, coś tak czułam, że wrócisz ![]() ![]() ![]() Krówko, cieszę się, że tak świetnie bawiłaś się z W. ![]() ![]() ![]() Mathilda, udanej studniówki ![]() ![]() no i ferie mi się skończyły. ![]() ![]() a co do wczorajszego spotkania P. z moją rodziną - wypadło rewelacyjnie, wszyscy już go kochają ![]() ![]() Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2008-01-27 o 19:16 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki kochane wysłałam wam zdjęcia ze 100dn
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
Pamelija, super, że wróciłaś!
![]() Dziewczynki, na razie nie będę wysyłać Wam zdjęć, bo nie mam fajnych, jak mi W. zgra, to wtedy wam wyślę ![]() W internecie są jednak zdjecia: http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/tng...arams=Start=33 -tu całość I te na których jestem: http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/gal...rams=Itemnr=26 http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/gal...rams=Itemnr=13 http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/gal...rams=Itemnr=86 http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/gal...rams=Itemnr=85 Znajdź Łoliego ![]() EDIT: I jeszcze jedno..z moim boskim partnerem: http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/gal...rams=Itemnr=37
a kiedy senna to leżę świętem radości jest życie kiedy chcę grzeszyć to grzeszę Edytowane przez krowa_bez_mleka Czas edycji: 2008-01-27 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
krówka myślałaś, że nasze czuje oko Cię nie wypatrzy?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To widzę, że nie tylko u mnie są kłopoty z tymi fotkami/ filmami studniówkowymi ![]() ![]() blaque- aa taki zwykły, niebrzydki, ale dobrze tańczył, i nie obmacywał mnie przy tym, i dużo gadaliśmy, po rozmowie nadal fajny się wydawał. Odezwał się już na gg. Kurczę sama nie wiem co robie... wiecie że ja nadal się z P. nie widziałam? Z tym co do mnie napisał i się zastanawiałam czy nie iść z nim na studniówkę. Ja rozumiem- pracuje, ale nieźle przegina, a mi chyba na nim zależy, bo nie mogę mu tego wygarnąć tak wprost... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, cieszę się, że studniówki się udały i czekam na zdjęcia. ![]() KBM, ja oczywiście Cię poznałam na zdjęciach. Śliczna ta Twoja sukienka. ![]() ![]()
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2008-01-28 o 12:52 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Zarze była kupowana ![]() Zresztą na zdjęciach jest też moja koleżanka w identycznej sukience(razem kupowałyśmy) tylko z innego materiału-czarna.
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Zakorzenienie
|
Krówka jak zwykle śliczna
![]() ![]() A gdzie W..? ![]() ![]() kasia- to ciągnij znajomość, może okaże się fajny ![]() A z P. to dziwnie.. wspominał? A jakoś konkretniej? Bo też tak dziwnie ze 100? ![]() Może spróbuj z nim pogadać.. Ywonula-mam nadzieję.. ![]() fuksjaa- czy ten Twój P. to jest jakimś ideałem czy mi się zdaje..? ![]() ![]() ![]() ![]() Super, że tak Ci się układa ![]() A właśnie, już dawno miałam pisać, że strasznie mi przypominasz Leonę Lewis (tą od bleeding love) Zawsze jak widzę ten teledysk, to od razu mi się przypominasz.. ![]()
![]() |
#4578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W., stał z boku i robił zdjęcia ![]() Mam z nim dużo wspólnych, jak mi zgra to wyślę. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
fuksjaa nie wiesz może gdzie są jakieś megawyprzedaże rękawiczek/czapek/szalików? Kupiłam ostatnio jeden komplet z Trend Station, ale rękawiczek nigdy za wiele
![]() P.S. sklonuj P. ![]()
#4581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siur, że do Ciebie ![]() Taaaak!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() DO WSZYSTKICH zdjęć nie wyślę.. wrzucę je na fotosika i tam sobie zoabczycie.. bojakbym miała każdemu wysyłać to by nas zima zastała.. ta za rok ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobrze, dobrze zostaję, tylko nie bij ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tez się cieszę, że wciąż mnie chcecie ![]() Cytat:
![]() a ze zdjęcieciami to będzie tak jak wyżej pisałam ) dostałam ![]() ślicznie wyglądałaś ![]() ![]() ![]() ja Cię znalazłam na zdjęciach ![]() Ślicznie wyglądałaś ![]() i ta kiecka ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Zakorzenienie
|
Witam w 1 dzień [moich] ferii
![]() Mam zamiar zaraz... wziąć się do biologii. Tak mi się nie chce ![]() Wieczorem za to idę to odpić, tzn.. odbić (sobie ![]() ![]() krasulka- dziękuję za fotki! Śliczniee ![]() ![]()
![]() |
#4584 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Zakorzenienie
|
Pamelija: Jeszcze sie pytasz!! Wracać tu i już
![]() Krówka: Wiesz,ze na początku szukam,szukam i nie mogłam znaleść później sobie przypomnialam jak wyglądala twoja sukienke iiii Mamy Cię ![]() Ładnie wyglądałaś,te loki wyglądaly bardzo naturalnie ![]() U mnie tak sobie... Wrócilam z podwórka,gdzie stoczyłam pełną przygód bitwe na śniezki z młodszym bratem Fajnie poczuc sie dzieckiem ![]() Ide sie teraz uczyc,później moze jakies zakupy z rodzicami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że mnie poznałyście
![]() I dziękuję za komplemnty ![]() Dzisiaj już mielimy zdjęcia ze studniówki! Nie podobam sie niestety sobie.. Moja wychowawczyni wyśmiała moja sukienkę i to, że ciągle ja podciągałam, by nie spadła ![]() Aha, i wydawało mi, że nie upiłam sie zbytnio i wszystko pamiętam..dzisiaj w szkole poznałam kilka nieznanych mi faktów z naszej imprezy ![]() Cytat:
![]() Jest u Was śnieg? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Coś ze mną nie tak. Całą noc nie umiałam zasnąć, a teraz i tak nie jestem jakoś specjalnie niewyspana. Nie, żebym narzekała... ![]() Pierwszy dzień szkoły. Mam poważne plany i nadzieję, że ich nie zmarnuję. A tak w ogóle, to mieliśmy dziś 4 lekcje, z czego 3 to były zastępstwa ;/ Z ostatniej już się zlitowali i nas zwolnili. Bez sensu... EDIT: A z polskiego mam 61%. Niby porażka, ale na wyniku z polskiego i tak mi nie zależy, więc się jakoś specjalnie nie przejmuję. Bo to wypracowanie kurde! Z inną nauczycielką jak tak pisałam to było dobrze i się jej podobało, a teraz ta mi napisała, że za bardzo komplikuję itp., zwała.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4588 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Rozeznanie
|
zazdroszczę ferii
![]() ![]() hehe dziękuję ![]() ![]() ![]() krowka wychowawczynią się nie przejmuj.. zazdrościła Ci sukienki i tyle.. Mi cały czas buty spadały, ale i tak dzielnie tańczyłam ![]() Jej ale się wyspałam ![]() cały czas jeszcze odsypiam studiówke i dlatego nie poszłam do szkoły.. wczoraj od 6 do 14/15 spałam. dziś od 3 do 14/15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Zakorzenienie
|
krasulka dostałam foty, ślicznie wyglądałaś
![]() a zresztą, wszystkie cudownie wyglądałyście, te studniówki naprawdę są jakieś magiczne ![]() Cytat:
![]() ![]() Idę na obiad, a potem średniowecze... w piątek powtórkowy sprawdzian, a ja jeszcze N I C nie umiem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.