Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-27, 13:39   #4561
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Czy z W. coś ten tego, no tego? Super, że tak wspaniale się bawiłaś, te studniówki chyba coś w sobie mają, ktoś je wszystkie zaczarował, żeby były udane
A wiesz, że to nie jest takie łatwe pytanie? Sama nie wiem..=D
Jedno jest pewne- do tej pory nigdy tak blisko nie byliśmy; )
Studniówki na pewno są zaczarowane i Ty Mathildo też na pewno będziesz sie świetni bawić

Z tego wszystkiego nie napisałam Wam ,że nie od razu było tak różowo. Na miejscu mieliśmy być o 19:30(a to poza miastem) a ja dopiero o 18:55 wyszłam od fryzjera z okropnym pudlem na włosach
Myślałam ,że sie rozpłacze. Makijaż studniówkowy wykonałam w 10min.
I tak sie spóźniłam.
Włosy na szczęście potem już znormalniały, ale na początku byłam zdruzgotana.

Mathilda, i zazdroszczę Ci, że masz na 18, bo my mieliśmy na 20, ale zanim to sie wszystko zaczęło..potem polonezy..Kapela zaczęła grać dopiero po 22. A wszytko zleciało, tak jak wszystkim, błyskawicznie.
Wolałabym dłużej sie bawić czyli wcześniej zacząć. To był jedyny minus mojej studniówki.
Więc na pewno będzie dobrze
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 13:53   #4562
uhahana
Zakorzenienie

Kurczę, Wy tak się wszystkie zachwycacie, fajnie
Moja studniówka nie była zła, owszem było fajnie, ale była taka... normalna, poprawna. Cóż.

Miałam ambicje, żeby wcześnie wstać. Nie wyszło. Wstałam chyba najpóźniej w ciągu tych 2 tygodni. Przez sny. Zawsze, jak śni mi się coś tak wyraźnego, że sporo pamiętam, bo śpię i śpię.
Milion rzeczy do zrobienia, a ja się obijam. Norma.

No, to pomarudziłam.

Czekam na zdjęcia od Was wszystkich studniówkowe
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 16:27   #4563
pamelija
Rozeznanie

GG do pamelija Wyślij wiadomość przez MSN do pamelija

Tak mi głupio tu pisać
Kurczę, bo nie chcę abyście pomyślały sobie, że ą wykurzyłam czy coś.. ale poprostu jak ją tu widziałam to nie wytrzymałam...

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
pamelija, nie rób sobie jaj..

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Nie kumam tej sprawy z Lolinką, mam nadzieje, że to nie dlatego Pamelija musiała zniknąć, w razie czego, to ja zawsze stanę z Pameliją!

EDIT: Pamelija jak to...
moja kochana
i dziękuję za PW kochana jesteś

Cytat:
Napisane przez ślimaczek Pokaż wiadomość
Pamelija wracaj
dziwna sprawa z Lolinka, ale kojarze, ze cos namieszala

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
Pamelija nie odwalaj! Wracaj tu szybciutko!

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
Co za sytuacja...

Pamelija podobno jak sie ma długie tipsy to nie obciąza to nadgarstków jak sie pisze na klawiaturze

Ja wiem ze moze nie na temat ale już tyle przeszłam takich spraw i uważam ze dziewczyny same powinny sobie to wyjaśnic. ja nie moge nic poradzic. porazdic moge tyklo kompromis...

Ja już do tych tipsików sie przywyczaiłam tylko ciężko jeszcze pisze mi się na klawiaturze.. ale podobają mi się

Cytat:
a btw myślicie, że te zdjęcia, które Wam wysłałam, nadałyby się na wysłanie ich na ten casting? Wiecie, co Wam kiedyś pisałam że marzy mi się mała rola/statystowanie Do spełnienia tego marzenia jeszcze długa droga, ale warto, żeby zdjęcia były jak najlepsze

L*O*L*I*N*K*A ja pamiętam jakąś niemiłą sytuację faktycznie coś z ciążą którejś z dziewczyn;
pamelija jest po prostu jedną z NAS i będę z nią (pam )

Nawet nie wiesz jak mi się cieplutko na serduszku zrobiło jak to przeczytałam..
dziękuję
a co do zdjęć to trzeba przesłać zdjęcie twarzy i sylwetki.. myślę że te zdjęcia które robiła Ci koleżanka są nawet dobre tylko dołącz jeszcze do nich zdjęcia sylwetki..
pamelija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 16:28   #4564
pamelija
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Ja tu widze,ze znów lolinka coś namieszała.

Pamelija: Wracaj tu i już!!

Chciałam sprostować, że tym razem to nie ona namieszała, tylko ja zaczełam tą niemiłą sytuację..
a mogę wrócić??

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
pamiętam doskonale o co chodziło z L*O*L*I*N*K*A - najpierw pisała o swoim ślubie który planują z TZ na ten rok, a później ktoś o nicku Figa-Z-Makiem wypisywał różne głupoty (?) m.in że L*O*L*I*N*K*A jest w ciąży i dlatego ten szybki ślub, poza tym ni z gruszki ni z pietruszki najechał na Pameliję okazało się ze figa z makiem to konto założone z tego samego komputera co lolinka, także jak dla mnie sytuacja jest w miare jasna ktoś chciał tu narobić zamieszania i chyba się udało.

pamelija wracaj nie ma co się przejmować bzdurą

tak tak właśnie było
widzę, że też troszkę w starym wątku pogrzebałaś

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Pamelija, wróć...
sama też pamiętam dziwne akcje z Lolinką..

jeśli mnie wciąż chcecie to wrócę

blaque cieszę się, że 100dniówka się udała
bo właśnie 100dniówki mają w sobie taki czar..
a mi smutno, że już się moja 100dniówka skoczyła

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Pamelija wróć.. [jeśli nas jeszcze czytasz..]
czytam
ale takmi głupio znów tu pisać...
i też tak jak Ty uważam, że to wszystko powinno być rozwiązane na wątku a nie przez PW, ale niektórzy tego nie rozumieją i mimo wszystko pisali jeszcze do mnie...

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
Pamelija masz nie odchodzić z powodu jakiejś lolinki! pamiętam tą akcję, nie było miło.
Nie chcemy tu żadnych lolinek i jej klonów!

moja kochana
dziękuję
a 100dniówka pewnie będzie taka wspaniała jak nas wszystkich
prawo serii

Też lubię jasne szminki
kupiłam sobie niedawno torbę i ostatnio babka do mnie sephorze mówi mi że mam ładną torbę i pyta się gdzie kupiłam.. miłe

a ja miałam studnióweczkę
świetnie było
JA CHCĘ JESZCZE RAZ!!! (Mathilda mogę iść dziś z Tobą )
Świetnie było..
Piliśmy z nauczycielami i wogóle luz był
tylko buty mi co chwila spadały
ale nie przejmowałam się tym..
kwiatki od sukienki też odpadły ale są u TŻta w marynarce
jej tak mi się podobało..
wytańczyłam się ze znajomymi
nogi to mi odpadają dziś...
chyba trochę za dużo wypiłam, bo się rozszalałam na koniec
jedyną niemiłą rzeczą to było to, że spotkałam tam moją byłą przyjaciółkę..ale słowem się nie odezwała.. tylko się patrzyła cały czas..
jak któraś chce zdjęcia to pisać wyślę narazie część tych co mam... czyli z samego początku jak byliśmy jeszcze trzeźwi..
z reszty wieczoru poprzesyłam jak wezme od znajomych zdjęcia..
kurczę.. czemu to si.ę tak szybko skończyło
Stary 2008-01-27, 17:05   #4565
uhahana
Zakorzenienie

Pamelija nie wiem czemu, ale wcale nie jestem zdziwiona, że studniówka Ci się udała, heh To już taka prawidłowość chyba zdjęcia ja bym chciała oczywiście [uhahana_sjz@o2.pl]

I fajnie, że do nas wróciłaś

Ale tu pustki...
Ja ze względu na zły humor, ostatnie sytuacje itp., postanowiłam zacząć się uczyć, dorobiłam do tego mega filozofię, sama jestem ciekawa, jakie będą skutki.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2008-01-27, 17:37   #4566
kasia89
Zakorzenienie

blaque,krówka,pamelija super, bardzo się cieszę, że się Wam studniówki udały! Oczywiście poproszę fotki kacha896@interia.pl

Pamelija dopiero teraz przeczytałam tą ostatnią akcję z lolinką i oczywiście nie ma gadania, masz zostać z nami. Jesteś już nieodłączną częścią naszego wątku przecież

mathilda udanej zabawy, na pewno będzie super!

Mam ferie Wczoraj byłam je jakoś miło rozpocząć w klubie w krk, poznałam fajnego chłopaka Mam od wczoraj nowego HP i jestem w połowie, oczywiście nieźle mnie wciągnęło Chcę przeczytać cały, żebym później się spokojnie mogła wziąć za jakieś przygotowania do matury i prezentacji

A tak w ogóle to zła ostatnio byłam bo fotki/film ze studniówki miały być na piątek, a w piątek nam dopiero powiedzieli, że musi 100osób zamówić, bo jeśli nie to będziemy musieli dopłacać Ale mnie wkurzyli nie dość, że po feriach to jeszcze dopłacać
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 17:50   #4567
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już po.
Było CU-DO-WNIE!
Wszytko było tak jak sobie wyobrażałam, jeśli nie lepiej! Pierwszy raz na imrezie niczym sie nie martwiłam, nie miałam żadnych dylemaytów Moja koleżanki zakochały sie w Wojtku Jakim on jest tancerzem! Wywijaliśmy jak szaleni A był taki kochany, że jak jakaś moja koleżanka stała lub siedziała sama, to zabieraliśmy ją do trójkącika i bawiliśmy sie z nią, żeby nikt nie bawił sie samotnie
A jak tańczyliśmy sami to Odpływam jak sobie to przypominam...

Polonez też wyszedł dobrze, tylko ten bałwan z którym tańczyłam na koniec pocałował mnie w policzek, a fuuuuj! Dopiero potem zobaczył Wojtka

Z alkoholem bezproblemowo, miałam tak akurat, wszystko pamiętam a bawiłam sie świetnie
A biustem przejmowałam sie całą imprezę, tzn. w tańcu sie zasłaniałam i pilnowałam, ale nie zepsuło mi to zabawy-co to nie!

Całą studniówkę byłam na obcasach, w ogóle nie czułam bólu. Dopiero teraz

Prześlę Wam dzisiaj później kilka zdjęć.
No widzisz!!! Super kochana!
Teraz liczę na rozwój sprawy z W......

Cytat:
Super kochana,że ci się podobało. Te 100dn to cos niesamowitego!

Ach wybawiłam się lepiej niż na swojej, chyba nawet towrzystwo bardziej mi odpowiadało niż moje klasowe.... wstałam o 14 ale cały dzień w piżamie chodziłam i nawet siły nie miałam zeby tu coś napisać

marta- haha, kolejna szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość

przyszłam napisać że ogarnia mnie panika przed 100dniówkowa
A to dopiero o 18
Udanej zabawy!
I też mnie zabierz!

kasia
- co to za men? Pisz:P

pamelija- kochana, zostajesz tu! I koniec rozmowy

Ja w ogóle dzisiaj chodzę jakaś struta.. Wczoraj eksplodowałam radością a dzisiaj mam dość wszystkiego.. Ech, uhahana dołączam do Ciebie..;/
Stary 2008-01-27, 17:53   #4568
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pamelija Pokaż wiadomość

tak tak właśnie było
widzę, że też troszkę w starym wątku pogrzebałaś

jeśli mnie wciąż chcecie to wrócę

a ja miałam studnióweczkę
świetnie było
JA CHCĘ JESZCZE RAZ!!! (Mathilda mogę iść dziś z Tobą )
Świetnie było..
Piliśmy z nauczycielami i wogóle luz był
tylko buty mi co chwila spadały
ale nie przejmowałam się tym..
kwiatki od sukienki też odpadły ale są u TŻta w marynarce
jej tak mi się podobało..
wytańczyłam się ze znajomymi
nogi to mi odpadają dziś...
chyba trochę za dużo wypiłam, bo się rozszalałam na koniec
jedyną niemiłą rzeczą to było to, że spotkałam tam moją byłą przyjaciółkę..ale słowem się nie odezwała.. tylko się patrzyła cały czas..
jak któraś chce zdjęcia to pisać wyślę narazie część tych co mam... czyli z samego początku jak byliśmy jeszcze trzeźwi..
kurczę.. czemu to si.ę tak szybko skończyło
nie-e, akurat tą dziwną sytuacje pamiętałam :P
dobrze że wróciłaś

tez się nie dziwię tak jak uhahana że studniówka się udała

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość

Mam ferie Wczoraj byłam je jakoś miło rozpocząć w klubie w krk, poznałam fajnego chłopaka Mam od wczoraj nowego HP i jestem w połowie, oczywiście nieźle mnie wciągnęło Chcę przeczytać cały, żebym później się spokojnie mogła wziąć za jakieś przygotowania do matury i prezentacji

A tak w ogóle to zła ostatnio byłam bo fotki/film ze studniówki miały być na piątek, a w piątek nam dopiero powiedzieli, że musi 100osób zamówić, bo jeśli nie to będziemy musieli dopłacać Ale mnie wkurzyli nie dość, że po feriach to jeszcze dopłacać
oddaj chociaż połowę ferii!

co do filmu to my nie mamy jeszcze żadnego wstępu.. a już prawie miesiąc po studniówce nie wiem nawet kiedy ma być kręcony..

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 18:46   #4569
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
My dostaniemy film dopiero koło marca Bede Wam mogła wkoncu zdjęcia wysłać

ja tez poprosze zdjecia od wszystkich którzy wysyłają
Pamelija

blaque, uhahana humory/chumory (nie pamietam jak sie pisze) napewno sie poprawią

Edytowane przez Ywonula
Czas edycji: 2008-02-19 o 14:39
Ywonula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 19:03   #4570
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
Super, że jesteś,
ja chcę krasulka7399@gmail.com

Cytat:

Ja miałam tydzień temu a płyta z filmem ma być na wielkanoc, jeśli się wyrobi...
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 19:13   #4571
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

przepraszam, że nie odpiszę na wszystko, ale jakoś nie umiem się skupić..

Pamelija, coś tak czułam, że wrócisz bardzo dobrze zrobiłaś. no i oczywiście zdjęcia ze studniówki chcę! aga_kuz@op.pl / aga_kuz@interia.pl

Krówko, cieszę się, że tak świetnie bawiłaś się z W. mam nadzieję, że teraz będzie tylko lepiej porpszę o fotki jak już będziesz miała

Mathilda, udanej studniówki od Ciebie oczywiście też chcę zdjęcia - mail wyżej

no i ferie mi się skończyły. właśnie przeczytałam 'Szewców' na jutro. nie załamuję się, będzie dobrze

a co do wczorajszego spotkania P. z moją rodziną - wypadło rewelacyjnie, wszyscy już go kochają

Edytowane przez fuksjaa
Czas edycji: 2008-01-27 o 19:16 Powód: .
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 19:23   #4572
krasulka7399
Zakorzenienie

Dziewuszki kochane wysłałam wam zdjęcia ze 100dn
Stary 2008-01-27, 19:31   #4573
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Pamelija, super, że wróciłaś!

Dziewczynki, na razie nie będę wysyłać Wam zdjęć, bo nie mam fajnych, jak mi W. zgra, to wtedy wam wyślę

W internecie są jednak zdjecia:
http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/tng...arams=Start=33 -tu całość

I te na których jestem:
http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/gal...rams=Itemnr=26
http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/gal...rams=Itemnr=13
http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/gal...rams=Itemnr=86
http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/gal...rams=Itemnr=85

Znajdź Łoliego

EDIT: I jeszcze jedno..z moim boskim partnerem:
http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/gal...rams=Itemnr=37

Edytowane przez krowa_bez_mleka
Czas edycji: 2008-01-27 o 20:14
Stary 2008-01-27, 20:03   #4574
kasia89
Zakorzenienie

krówka myślałaś, że nasze czuje oko Cię nie wypatrzy? Nie ma szans Ślicznie wyglądałaś, pu pudlu na włosach ani śladu, ładnie miałaś zakręcone No i śliczna sukienka, na mojej studniówce strasznie podobała mi się sukienka jednej dziewczyny i teraz wydaje mi się, że to identyczna jak Twoja Kupowałaś w jakimś firmowym sklepie?

To widzę, że nie tylko u mnie są kłopoty z tymi fotkami/ filmami studniówkowymi U nas się jeszcze ponad 20 osób musi dopisać, żeby było 100

blaque- aa taki zwykły, niebrzydki, ale dobrze tańczył, i nie obmacywał mnie przy tym, i dużo gadaliśmy, po rozmowie nadal fajny się wydawał. Odezwał się już na gg. Kurczę sama nie wiem co robie... wiecie że ja nadal się z P. nie widziałam? Z tym co do mnie napisał i się zastanawiałam czy nie iść z nim na studniówkę. Ja rozumiem- pracuje, ale nieźle przegina, a mi chyba na nim zależy, bo nie mogę mu tego wygarnąć tak wprost... Choć niby coś ostatnio wspomniał o spotkaniu
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-27, 20:06   #4575
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Czemu zawsze, jak mam gdzieś iść, to mi się nie chce? A jak mi się chce, to nie ma okazji. Trudne dziecko ze mnie...
Nie przejmuj się, ja też tak mam..

Cytat:
Mam od wczoraj nowego HP i jestem w połowie, oczywiście nieźle mnie wciągnęło
Ja też już kupiłam, ale przez neta i odbieram dopiero jutro. Już nie mogę się doczekać.

Cytat:
a co do wczorajszego spotkania P. z moją rodziną - wypadło rewelacyjnie, wszyscy już go kochają
No widzisz, nie było czego się bać.

Dziewczyny, cieszę się, że studniówki się udały i czekam na zdjęcia. love4ever@poczta.fm

KBM, ja oczywiście Cię poznałam na zdjęciach. Śliczna ta Twoja sukienka. I czekam na więcej.

Edytowane przez emememsik
Czas edycji: 2008-01-28 o 12:52
emememsik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-27, 20:16   #4576
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
krówka myślałaś, że nasze czuje oko Cię nie wypatrzy? Nie ma szans Ślicznie wyglądałaś, pu pudlu na włosach ani śladu, ładnie miałaś zakręcone No i śliczna sukienka, na mojej studniówce strasznie podobała mi się sukienka jednej dziewczyny i teraz wydaje mi się, że to identyczna jak Twoja Kupowałaś w jakimś firmowym sklepie?
Dziękuje
W Zarze była kupowana
Zresztą na zdjęciach jest też moja koleżanka w identycznej sukience(razem kupowałyśmy) tylko z innego materiału-czarna.
Stary 2008-01-27, 20:18   #4577
blaque
Zakorzenienie

Krówka jak zwykle śliczna Strasznie mi się podoba Twoja fryzura
A gdzie W..?

kasia
- to ciągnij znajomość, może okaże się fajny
A z P. to dziwnie.. wspominał? A jakoś konkretniej?
Bo też tak dziwnie ze 100?
Może spróbuj z nim pogadać..

Ywonula-mam nadzieję..

fuksjaa- czy ten Twój P. to jest jakimś ideałem czy mi się zdaje..?

Super, że tak Ci się układa

A właśnie, już dawno miałam pisać, że strasznie mi przypominasz Leonę Lewis (tą od bleeding love) Zawsze jak widzę ten teledysk, to od razu mi się przypominasz..
Stary 2008-01-27, 20:23   #4578
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Krówka jak zwykle śliczna Strasznie mi się podoba Twoja fryzura
A gdzie W..?
Dziękuje
W., stał z boku i robił zdjęcia
Mam z nim dużo wspólnych, jak mi zgra to wyślę.
Stary 2008-01-27, 20:25   #4579
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
fuksjaa- czy ten Twój P. to jest jakimś ideałem czy mi się zdaje..?

Super, że tak Ci się układa

A właśnie, już dawno miałam pisać, że strasznie mi przypominasz Leonę Lewis (tą od bleeding love) Zawsze jak widzę ten teledysk, to od razu mi się przypominasz..
hmm to o Leonie Lewis było do mnie?
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-27, 20:34   #4580
Nija_
Zakorzenienie

fuksjaa nie wiesz może gdzie są jakieś megawyprzedaże rękawiczek/czapek/szalików? Kupiłam ostatnio jeden komplet z Trend Station, ale rękawiczek nigdy za wiele Nie zwróciłam uwagi w ogóle ostatnio na takie rzeczy, szukałam bluzek.

P.S. sklonuj P.

Stary 2008-01-27, 21:08   #4581
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje
W., stał z boku i robił zdjęcia
Mam z nim dużo wspólnych, jak mi zgra to wyślę.
Już się nie mogę doczekać

Cytat:
hmm to o Leonie Lewis było do mnie?
Siur, że do Ciebie
Cytat:

P.S. sklonuj P.

Taaaak!!!
Stary 2008-01-27, 23:01   #4582
pamelija
Rozeznanie

Cytat:
Pamelija nie wiem czemu, ale wcale nie jestem zdziwiona, że studniówka Ci się udała, heh To już taka prawidłowość chyba zdjęcia ja bym chciała oczywiście [uhahana_sjz@o2.pl]

I fajnie, że do nas wróciłaś .
dziękuję
DO WSZYSTKICH zdjęć nie wyślę.. wrzucę je na fotosika i tam sobie zoabczycie.. bojakbym miała każdemu wysyłać to by nas zima zastała.. ta za rok

Cytat:
Pamelija dopiero teraz przeczytałam tą ostatnią akcję z lolinką i oczywiście nie ma gadania, masz zostać z nami. Jesteś już nieodłączną częścią naszego wątku przecież
dziękuję za te słowa nawet nie wiesz jak miło mi je słyszeć

Cytat:
pamelija- kochana, zostajesz tu! I koniec rozmowy
Dobrze, dobrze zostaję, tylko nie bij

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
nie-e, akurat tą dziwną sytuacje pamiętałam :P
dobrze że wróciłaś

tez się nie dziwię tak jak uhahana że studniówka się udała
no pewnie, że się udała a co miała się nei udać
tez się cieszę, że wciąż mnie chcecie

Cytat:
Pamelija, coś tak czułam, że wrócisz bardzo dobrze zrobiłaś. no i oczywiście zdjęcia ze studniówki chcę!
wiem, że dobrze zrobiłam, ze tu jestem
a ze zdjęcieciami to będzie tak jak wyżej pisałam )

Cytat:
Dziewuszki kochane wysłałam wam zdjęcia ze 100dn
dostałam
ślicznie wyglądałaś wciaż jestem pod wrażeniem koloru Twojej sukieneczki

Cytat:
Pamelija, super, że wróciłaś!

ja Cię znalazłam na zdjęciach
Ślicznie wyglądałaś
i ta kiecka cudo
Stary 2008-01-28, 09:59   #4583
blaque
Zakorzenienie

Witam w 1 dzień [moich] ferii

Mam zamiar zaraz... wziąć się do biologii. Tak mi się nie chce
Wieczorem za to idę to odpić, tzn.. odbić (sobie) ze znajomymi

krasulka- dziękuję za fotki! Śliczniee I również podoba mi się Twoja skukienka
Stary 2008-01-28, 10:56   #4584
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
dostałam
ślicznie wyglądałaś wciaż jestem pod wrażeniem koloru Twojej sukieneczki
Dzięki ogólnie czułam, że ludzie patrzą na mnie jak na odludka, szczególnie "koleżanki" z klasy... ale dla mnie liczyła się tylko dobra zabawa
Cytat:

Mam zamiar zaraz... wziąć się do biologii. Tak mi się nie chce
Wieczorem za to idę to odpić, tzn.. odbić (sobie) ze znajomymi

krasulka- dziękuję za fotki! Śliczniee I również podoba mi się Twoja skukienka
Dziex Ja też mam od dziś ferie ale jakoś tak czuję się wiosennie na sercu też i też zaczynam naukę od dziś, jedynie wieczorem nigdzie się nie wybieram ,ale to normalka ;/

Stary 2008-01-28, 12:08   #4585
marta6704
Zakorzenienie

Pamelija: Jeszcze sie pytasz!! Wracać tu i już

Krówka: Wiesz,ze na początku szukam,szukam i nie mogłam znaleść później sobie przypomnialam jak wyglądala twoja sukienke iiii Mamy Cię
Ładnie wyglądałaś,te loki wyglądaly bardzo naturalnie

U mnie tak sobie...
Wrócilam z podwórka,gdzie stoczyłam pełną przygód bitwe na śniezki z młodszym bratem
Fajnie poczuc sie dzieckiem

Ide sie teraz uczyc,później moze jakies zakupy z rodzicami
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-28, 12:32   #4586
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cieszę się, że mnie poznałyście
I dziękuję za komplemnty

Dzisiaj już mielimy zdjęcia ze studniówki! Nie podobam sie niestety sobie..
Moja wychowawczyni wyśmiała moja sukienkę i to, że ciągle ja podciągałam, by nie spadła
Aha, i wydawało mi, że nie upiłam sie zbytnio i wszystko pamiętam..dzisiaj w szkole poznałam kilka nieznanych mi faktów z naszej imprezy

Cytat:
Wrócilam z podwórka,gdzie stoczyłam pełną przygód bitwe na śniezki z młodszym bratem
Śnieżki?
Jest u Was śnieg?
Stary 2008-01-28, 13:02   #4587
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:

Śnieżki?
Jest u Was śnieg?
Właśnie!

Coś ze mną nie tak. Całą noc nie umiałam zasnąć, a teraz i tak nie jestem jakoś specjalnie niewyspana. Nie, żebym narzekała... Heh.
Pierwszy dzień szkoły. Mam poważne plany i nadzieję, że ich nie zmarnuję.

A tak w ogóle, to mieliśmy dziś 4 lekcje, z czego 3 to były zastępstwa ;/
Z ostatniej już się zlitowali i nas zwolnili. Bez sensu...

EDIT: A z polskiego mam 61%. Niby porażka, ale na wyniku z polskiego i tak mi nie zależy, więc się jakoś specjalnie nie przejmuję.
Bo to wypracowanie kurde! Z inną nauczycielką jak tak pisałam to było dobrze i się jej podobało, a teraz ta mi napisała, że za bardzo komplikuję itp., zwała.
Choose life.
'

Stary 2008-01-28, 13:58   #4588
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie poczuc sie dzieckiem
Masz śnieg? Ale bosko też bym chciała - dziwne takie ferie bez śniegu i mrozu...

Cytat:
Cieszę się, że mnie poznałyście
I dziękuję za komplemnty

Dzisiaj już mielimy zdjęcia ze studniówki! Nie podobam sie niestety sobie..
Moja wychowawczyni wyśmiała moja sukienkę i to, że ciągle ja podciągałam, by nie spadła
Aha, i wydawało mi, że nie upiłam sie zbytnio i wszystko pamiętam..dzisiaj w szkole poznałam kilka nieznanych mi faktów z naszej imprezy
Też dołączam się do opinii, że ślicznie wyglądałaś, a wychowawczyni to bez komentarza ehehehe To co ty tam robiłaś, że nie pamietasz??
Cytat:

EDIT: A z polskiego mam 61%. Niby porażka, ale na wyniku z polskiego i tak mi nie zależy, więc się jakoś specjalnie nie przejmuję.
Bo to wypracowanie kurde! Z inną nauczycielką jak tak pisałam to było dobrze i się jej podobało, a teraz ta mi napisała, że za bardzo komplikuję itp., zwała.
To i tak ładnie, u nas mieli znacznie mniej, szczególnie zawalli wszyscy czytanie ze zrozumieniem..
Stary 2008-01-28, 14:08   #4589
pamelija
Rozeznanie

Cytat:
zazdroszczę ferii moje zaczynają się za dwa tygodnie, ale i tak sobie je dziś zrobiłam

Cytat:
Pamelija: Jeszcze sie pytasz!! Wracać tu i już
hehe dziękuję

krowka wychowawczynią się nie przejmuj.. zazdrościła Ci sukienki i tyle..
Mi cały czas buty spadały, ale i tak dzielnie tańczyłam

Jej ale się wyspałam
cały czas jeszcze odsypiam studiówke i dlatego nie poszłam do szkoły..
wczoraj od 6 do 14/15 spałam.
dziś od 3 do 14/15
Stary 2008-01-28, 14:20   #4590
Nija_
Zakorzenienie

krasulka dostałam foty, ślicznie wyglądałaś
a zresztą, wszystkie cudownie wyglądałyście, te studniówki naprawdę są jakieś magiczne

Cytat:
Napisane przez krasulka7399
To i tak ładnie, u nas mieli znacznie mniej, szczególnie zawalli wszyscy czytanie ze zrozumieniem..
Ja na odwrót, masakrycznie zawaliłam wypracowanie, z czytania dostałam 18/20 (najlepiej w klasie), ale z pracy 27/50, a naprawdę czuję, że piszę fajne wypracowania i wiem, że potrafię pisać, nie wiem czemu tak zawaliłam, no cóż, było minęło

Idę na obiad, a potem średniowecze... w piątek powtórkowy sprawdzian, a ja jeszcze N I C nie umiem

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości