|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Mam propozycje aby zrobić blog dla rodziców. Jeśli jesteście za tym dajcie mnie znać najlepiej e-mail albo linkiem na stronie i wysłać. Trafi prosto do mojej skrzynki.
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...8&postcount=16 Jeśli macie inne propozycje coś zmienić proszę pisać. Mam czas wolny (czasami) to mogę coś zrobić. Tłumaczenie strony będzie w swoim czasie. Pozdrawiam |
|
|
|
#4592 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki Daniel. |
|
|
|
|
#4593 |
|
Raczkowanie
|
wypada pogratulować, zgadzam się, strona jest bardziej przejrzysta i łatwiej znaleźć co trzeba, Bardzo dziękujemy
|
|
|
|
#4594 |
|
Rozeznanie
|
Rownież jestem zachwycona nową "twarzą" naszej stronki...
![]()
|
#4595 |
|
Raczkowanie
|
Piękne wiosenne oblicze strony
|
|
|
|
#4596 |
|
Przyczajenie
|
Powiedzcie mi co zmienić aby była lepsza macie jakieś propozycje co do loga coś zmienić coś powiększyć coś dodać ?
Dzięki za dobre słowa
|
|
|
|
#4597 |
|
Raczkowanie
|
Muszę powiedzięć, że jestem mile zaskoczony, stronka bardzo ładna, przejrzysta i prosta jeśli chodzi o odnalezienie wszelkich potrzebnych informacji
![]() ![]() . Bardzo mi i mojej Mamie się podoba. Świetna robota Daniel![]() Shrek moja Mama mówi, że piękne zdjęcia wschodu słońca z Gdańska ![]() Pozdrowionka dla wszystkich...
zdjęcia ze spotkania rodziców adopcyjnych Edytowane przez pita777 Czas edycji: 2008-03-31 o 19:24 Powód: odstępu nie było:P |
|
|
|
#4598 |
|
Rozeznanie
|
UWAGA Za kilka max kilkanaście minut będzie działał czat
Daniel z nim walczy ![]() |
|
|
|
#4599 |
|
Rozeznanie
|
Daniel - strona jest po prostu REWELACYJNA!!!!!!!!
Świetna robota. Należą Ci się brawa na stojąco ![]()
|
|
|
|
#4600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja siostra, która mam nadzieję zarejestruje się niedługo na wizażu, została mamą rocznej Mwili Sichome Strasznie się obie cieszymy! I już obmyślamy jakie budynie i witaminki jej prześlemy aby poprawić jej stan zdrowia A nowa szata graficzna stronki jest śliczna Świetny pomysł! Jestem jak najbardziej ZA
|
|
#4601 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Kochani !
Cieszę się że już mogłam do was wrócić, w szpitalu często myślałam co tam ciekawego się dzieje na forum i co słychać u dzieciaczków i to pomagało mi odwrócić uwagę od wszystkich nieprzyjemności szpitala. Poza tym jak pomyślałam co tam niektóre dzieciaczki biedne przechodzą, to moje problemy wydawały się malutkie... Tym bardziej że guzki których się bałam są jednak niegroźn , ale nestety jestem teraz słodka bo przy okazji wytropili mi cukrzycę No cóż słyde teraz tylko do paczek wędrują !!!Nie martwiłam się jednak długo bo: Pewnego dnia zadzwonił mój mąż i powiedział, że właśnie patrzy na zdjęcie NATASZY !!! ![]() Wklejam oczywiście zdjęcia i oczywiście jak prawdziwa mamusia jestem dumna a Natasha wydaje mi się najpiękniejsza na świecie Poza tym świąteczny czas w sprzedaży kartek (i paznokci ) zaowocował przelewm na 170 zł !!!!! ( z czego spora kwota od mojej siostry która miała zaadoptować jedno z dzieci a jednak zdecydowała że za moim pośrednictwem będzie ogólnie przekazywać pieniążki na pomoc Misji - DZIĘKUJEMY ANIU )Serce mnie strasznie ściska jak patrzę na nowe zdjęcia, chciałoby się własnoręcznie przyłożyć okłady na spuchnięte stópki tych maleństw i zrobić cokolwiek by im ulżyć.... Jak ciężko musi być mieszkać tam i patrzeć na to cierpienie z bliska. Nie ma się co dziwić, że Siostra Józefa czasem na sen nie ma prawie czasu... Mam nadzieję, że będzie już zdrowa i pełna sił. ![]() A nowa strona - przepiękna, poleciłam ją paru osobom ostatnio to teraz jestem jeszcze bardziej zadowolona że taki SUPER efekt zobaczą, dołączam się do klasków ![]() ![]() klask i:Ale się rozpisałam ! Kolorowych snów ! Buziaki 291a Natasha Prudence Kabaso;06.07.1999.jpg 291a Natasha Prudence Kabaso;06.07.1999-Lusaka.jpg
Edytowane przez AgulaP Czas edycji: 2008-03-31 o 23:47 |
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszamy na czat
|
|
|
|
#4603 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Jak jadę na urlop do domu zawsze przejeżdżam przez Rzeszów.Cytat:
|
||
|
|
|
#4604 |
|
Raczkowanie
|
ja dziś króciutko:
daniel ![]() agula, cieszymy się, że znowu jesteś z nami ![]() jak dobrze, że coraz nas więcej ![]() buziaki na dobranoc dla wszystkich edit: mamo, czy mamy już może jakieś konkursowe projekty?
|
#4605 |
|
Raczkowanie
|
Gratulujemy i my - na odległość - świętujemy z Wami.
My tym bardziej. Dziękujemy Tobie i Ani. Co do strony. To OK. I nie mam nic przeciwko blogowi. W linkach może umieścić jakieś zaprzyjażnione strony - gdy się zapomni je dodać do ulubionych, np: strona o Mateuszu, bo akurat jej długo szukałem lub inne |
|
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już jest kwiecień więc jeszcze w tym miesiacu przyleci s.Sabina z danymi dzieci do adopcji to nie tak długo - łdna pogoda, czas szybko zleci Chciałam oficjalnie i publicznie podziękować Seonie za ogromna pomoc w ostatnich dniach kiedy wieszała mi się kartoteka i rozchorował się mój synke dla odmiany jak córcia wyzdrowiała . Seona po nocach odpowiadała na e-maile które kierowaliście do mnie a ja niestety nie miałam czasu odpowiedzieć oraz przydzieliła 18 nowych dzieciaczków Nieoceniona jest takze pomoc Joli, która liże O pięknej stronce jaką mamy dzięki Danielowi to juz nawet nie musze pisać bo wszyscy widzieli - to kolejny nocy Marek .Listy na stronce które pisze do mnie na e-mail s.Józefa mamy dzieki magdalenie. Aukcje charytatywne dzielnie wystawia Ulisia osób które wysyłają paczki, reklamuja naszą stronke na wszystkie sposoby nie jestem w stanie nawet wymienić Tak duzo nas jest, każdy użycza swojego talentu (tereska), czasu pomysłu i bardzo jestem dumna z tego co udaje nam się wspólnymi siłami dla dzieci zrobić Pewnie wiele osób pominęłam za co je przepraszam ![]() na razie żadnego projektu na logo dla Arki nie mam Na koniec dodam że s.Franciszka uzyskała zgodę Matki Generalnej i do Zambii wróci razem z s.Sabiną
|
|
#4607 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za serdeczne przyjęcie
Pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
#4608 |
|
Zadomowienie
|
stronka przepiękna
![]() kochani przesyłka z zabawkami doszła. ponoć są świetne, zobaczę je dziś jeszcze. porobię zdjęcia i wieczorkiem zdam relacje ile czego jest. P.S. zastanawiam się czy moja paczka swiąteczna doszła? nie przypominam sobie żadnych wieści w tej sprawie. czy myślicie, że mogę o to zapytaś S. Martę? miłego dnia życzę
![]() Edytowane przez m@gd@len@ Czas edycji: 2008-04-01 o 13:31 Powód: dopisek spowodowany gonitwą mysli :) |
|
|
|
#4609 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Bardzo wzruszył mnie los biednych dzieciaczków w Zambii i w miarę swoich możliwości chciałabym im pomóc ![]() Od dwóch tygodni czekam na przydzielenie mi dziecka, a z tego co wyczytałam tu na forum, wiem, że to nastąpi w kwietniu ![]() Pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jest juz Was troche a czas z nami szybko zleci
|
|
#4611 |
|
Zadomowienie
|
miminka71
witaj na forum. okres oczekiwania na dziecko jest magiczny, hopla dostaniesz później a juz my tutaj zarazimy Cię "wirusem paczkowym" oraz "wirusem wszelkiej formy pomocy"![]() witam oczywiście pozostałych nowych rodziców
|
|
#4612 |
|
Przyczajenie
|
Co do paczek, to mój synek już też złapał bakcyla i kompletuje rzeczy do wysyłki
Czy rzeczywiście paczki tak długo - aż pół roku - są w drodze? To chyba te ekonomiczne? A jak jest z poleconymi priorytetami?
|
|
|
|
#4613 | |
|
Rozeznanie
|
wpisałaś się na http://springalive.net ? :)
Cytat:
|
|
#4614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślała m co u Ciebie i trzymałam kciuki.Natasha cuuuuudna I jak pozuje![]() Dziękujem Aniu Siostro AguliP Cytat:
Jak na pierwszą stronę gazety![]() O konkursie będzie na dniach w gazecie "Super Nowości" Mam nadzieję, że coś się ruszy Przecież nie może być Świetlica bez logo Poza tym świetna reklama naszego projektuJak się cieszę, że Siostra Franciszka wraca do Zambii Pomoc się przyda na pewno.Cytat:
New_Rock 10000 lat Cię nie było
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2008-04-01 o 17:15 Powód: dopisek |
|||
|
|
|
#4615 |
|
Rozeznanie
|
ani chybi wiosna, że tak same przyjemności rozdajesz
![]() wieczorkiem na czacie do zobaczenia, @ll
|
#4616 |
|
Raczkowanie
|
![]() dobra, dobra Żeby tak było, to by było super, tylko że dziś PRIMA APRILIS ???? |
|
|
|
#4617 | |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich nowych rodziców
![]() Cytat:
![]() A co Aga wymyśliła rok temu? że sama jedzie do Zambii i jeszcze szukała kogoś do towarzystwa![]() New_Rock- ja też już się o Ciebie martwiłem (W Twoim profilu była przez dłuższy czas informacja o braku aktywności od 15.03 Trochę szpiegowałem![]() )Agula- dobrze, że już jesteś Dużo zdrowia!!! |
|
|
|
|
#4618 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam bardzo ale od tego wirusa to ja jestem
![]() ![]() nie na darmo jestem paczkoholikiem ![]() ![]()
|
|
|
|
#4619 |
|
Wtajemniczenie
|
mi sie strona tez bardzo podoba, jest czytelniejsza chociaz tamta tez byla fajna
![]() pozdrawiam wszystkich Ania z małym Antosiem
|
#4620 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane przez suzi82 Czas edycji: 2008-04-01 o 21:40 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.

www.adopcjaserca.pl
Strasznie się obie cieszymy! I już obmyślamy jakie budynie i witaminki jej prześlemy aby poprawić jej stan zdrowia

Pozdrawiam wszystkich "Rodziców" i gości tej strony. A jeżeli mogę to szczególnie Seonę - też jestem z Rzeszowa...
Myślała m co u Ciebie i trzymałam kciuki.
Jak na pierwszą stronę gazety
Przecież nie może być Świetlica bez logo
Pomoc się przyda na pewno.