|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
Cytat:
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Moje new kolczyki
|
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
guanta o jakie śłodkie hihihi
widziałam juz je gdzies matkoo jak mi sie nie chce spać aaa Kobietki moje Kochane Wsyskieeeee !!! Upojnego Sylwka , Udanego roku 2008 i czego tylko sobie zamarzycie hihihihi
<<< Chcesz Być Kimś Zacznij Być Sobą...>>> 3.11.2012 killerek zaczęty -3 za mną Edytowane przez karaa86 Czas edycji: 2007-12-29 o 23:33 |
|
|
|
#4594 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
fajnie ze mu sie podoba ![]() sprobowałoby nie ![]() karaa kurcze, dobrze ze koles taki uczciwy ... ufff.... potwierdzam wersję Ines ![]() i cieszę się, ze chociaz na zdjeciach wygladamy na zgraną pare hehe, zart oczywiscie ![]() Cytat:
niech przyszly rok bedzie lepszy od minionego dzis pokazę wam zewnętrzną czesc zakupow, jutro reszta ![]() moze ew. dzis tylko później
|
||
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() moge do Was dolaczyć ![]() mam 25 lat i jestem gotowa na wszystko
|
|
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Żmijko nie mozesz...
POWINNAŚ!!!! ![]() witamy! ![]()
|
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
nie, jest zdjęcie jako wpisowe
ładnym widoczkiem w avku nas nie udobruchasz ![]() edit: to przedsmak tego co jest w srodku ![]()
|
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
heloo ja własnie czekam na Tż i wyruszamy o 9 lalala...
hihihih ale się wybawię spamujcie dużo później bede nadrabiać buzioleeee ![]() ![]() ![]() ![]() navi zdjecia mi też prześlij bo ciekawa jestem co tam masz
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
Karaaa! Jesteś jeszcze ?
Szczęśliwego nowego Roku kochana I szybko do nas wracaj, cała, zdrowa i szczęśliwa Navi fotki boskie Rzeczywiście Wy z TŻ-tem bardzo pasujecie do siebie, jesteście dla siebie stworzeni no Zmijka Witaj dwudziestko plus ![]() Fotka mile widziana
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Łał, mój komputer wystartował w normalnym tempie
. Boje się, że pewnego dnia w ogole się nie uruchomi, albo strace wszystkie dane... A tak mi się nie chce ładować tego na płyty ![]() Witaj Żmijko
|
#4602 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale super
Cześć Żmijko nick w każdym razie masz niezwykle w moim guście![]() Gdzie zdjęcia? Dawaj, dawaj ![]() Ja wczoraj kupiłam tylko spodnie, no i w Sephorze tusz i cień. I umarłam od rana ze śmiechu, bo dostałam na naszej klasie zaproszenie od mojego byłego, o którym nigdy bym nie pomyślała w kategoriach "znajomy" ![]() ![]() Edit: i jeszcze mi życzenia na Nowy Rok wysłał Zwariował chyba.
|
#4603 |
|
Raczkowanie
|
Ok... Pora się przedstawić
![]() Jestesm świeżo upieczoną 20-stką Mieszkam w Warszawie, mam cudownego TŻ-ta, z którym,mam nadzieję,niedługo miną mi 2 lata. Studiuję sobie kilka rzeczy... Wszystkie muzyczne Jestem strasznie ambitna ,co czasami jest uciążliwe i dla mnie, i dla otoczenia,nie lubię długo spać, bo mam wtedy wrażenie,że marnuję życie (wylegiwanie się z Tż,to inna sprawa ) uwielbiam góry, podróże i takie drobne przyjemności, jak dobra kawa w miłym towarzystwie to tak w ramach wstępu...
|
|
|
|
#4604 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem okropna nie przywitałam sie z nowymi - świeżynkami ![]() witaj blackcoffee ![]() i wiiitaj Żmijko ![]()
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
hello Kobietkiiiiii
Akuku
|
#4606 |
|
Wtajemniczenie
|
sweeeeeeeeeeet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ![]() opowiadaj jak jest? karaa szajbko udanej imprezy sylwestrowej, aaa ja sie dowiedzialam że na mojej imprezie we wrocławiu hala ludowa itd. - I LOVE NEW YEAR będzie 120 tys ludzi, czy to możliwe? ![]() wogóle to jestem padnięta wrócilam z imprezy o 7 rano do pracy na 9, ooo niiiieeeeeee ..... ale zrobilam sobie sjestę w pracy i ide spać
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Jak super że zajrzałaś wiemy już od Navi że w Irlandii jest super, ale może więcej szczegółów?Rayne, może twój ex chce "odnowić kontakt" ![]() Blackcoffe, super, że jesteś z Warszawy (a konkretniej? ). Powiększa nam się grono warszawskich dwudziestek... I super bo mamy w planach spotkanie
|
#4608 |
|
Wtajemniczenie
|
Sweet!!
Opowiadaj ![]() Ja mu odnowię Jeszcze podpisał: "pozdrawiam, buziaki". Buziaki to on mi może dać co najwyżej w...![]()
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobilam
![]() no wiec tak: Dublin nawet ladny, bardzo podobaja mi sie te wszystkie sklepiki i bary, a teraz tak wszystko ladnie podswietlone. Osiedle na ktorym mieszkamy jest strasznie fajne, te wszystkie domki jak z filmow. Wkurzaja tylko Irlandczycy,dziwni sa strasznie i jak sie ubieraja ![]() dziewczyny nosza japonki przy paru stopniach, albo jakies sandaly albo najlepsze to nawet w krotkim rekawku chodza, dziwni sa naprawde.Laza jak chca i nie patrza gdzie ida, wlaza na Ciebie i wogole ile tych ludzi na ulicach. Pijemy non stop, juz dzisiaj mam dosc wczoraj spotkalismy sie z moja kuzynka i jej narzyczonym, zaprosili nas do japonskiej restauracji, normalnie takie pyszne jedzonko, ze nie moglam sie najesc. Wogole to co jemy jest przepyszne, chyba 100 kg przytyje na tym wyjezdzie![]() pogoda tylko do dooopy ale to normalne tutaj, non stop leje i jest taki olbrzymi wiatr, ze leb urywa.
|
#4610 |
|
Raczkowanie
|
Ines, tak dokładniej, to Mokotów. A jeszcze dokładniej - Pola Mokotowskie
oj,dziewczyny... wykorzystuje ostatnie dni wolnego i resztki świątecznego jedzenia i opycham się wszystkim co jest... Wiadomo,ze od 1 stycznia dieta chociaz.. zadnej diety i tak nie potrzebuje, mam takie studia,ze nie mam kiedy jeść, a i tańca mam mnóstwo, więc mam przymusowe odchudzanie
|
|
|
|
#4611 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale fajnie, że wpadłaś do nas A zdjęcia będą? ![]() Cytat:
I jeszcze pochwal się, co studiujesz
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę, że też uwielbiasz swojego ex to tak jak ja ![]() Niestety potrafi obsługiwac komórkę... I to mój duzy ból ![]() A drugi ex... Cóż, jego siostra mnie znalazła i zaprosiła do znajomych, a on oczywiście nic. Ale nie jest to dla mnie powód do smutku . swoją drogą to przykre... Tak trudno jest się po prostu rozstać i dalej normalnie się ze sobą kumplować
|
|
#4613 |
|
Wtajemniczenie
|
sweet świetnie to opisałaś - ale z tymi japonkami to lekkie przegięcie, mi by od razu pęcherz siadł
![]() blackcoffee - chyba wszystkie bedziemy miały podobne postanowienia noworoczne
|
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Bardziej się "utożsamiam" z Ursynowem . Tańca Ci zazdroszczę
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wogole teraz straszny szal pal w sklepach bo przeceny, i wogole to co u nas bylo w swieta to byl pikus w porownaniu z tym co tutaj sie dzieje. A i co jeszcze mnie zdziwilo to, ze w tych wszystkich sklepach jest taki balagan, komus jak cos spadnie z wieszaka to nikt tego nie podnosi kazdy po tym chodzi i maja to w doopie nawet pracownicy, wiec na wieszakach sa resztki a wszystko wala sie po ziemi, nie wiadomo jak szukac czegokolwiek
|
|
#4616 |
|
Raczkowanie
|
studiuję m.in. Rytmikę. Pewnie nie wiecie co to jest..
a oprócz tego wokalistykę jazzową.
|
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o maj gad! To niezły sajgon musi być
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
ano niezly, wogole brak slow.
Wogole jak oni chlaja, nawet babcie 70 letnie, takie nabombardowane ze ledwo chodza
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
hello
navi zbeształa mnie na mailu więc jestem jak tam przedsylwestrowa atmosfera? no i jak po świętach ja przechorowałam calutkie święta i w sumnie nadal mi nie przeszło, ale na sylwka i tak zamierzam się dobrze bawić
|
|
#4620 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Im nas więcej tym lepiej ![]() Piekne zainteresowania masz i uzdolnienia ![]() Ja marzyłam kiedyś żeby grać na lirze To umarło śmiercią naturalną ehhh..A ze swoim TŻ-tem też mam podobny staż, my mamy 2 lata i 3 miesiące Heeeeeej!! Cmokasy Ale się fajnie czyta Twoje opowieści ![]() Cytat:
![]() Co za romantyk ![]() Cytat:
![]() Oreganko!! Kopę lat, myślałam że już nas nie kochasz ![]() Odzywaj się częściej!! Koniecznie
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

-3 za mną 

Zwariował chyba.
albo najlepsze to nawet w krotkim rekawku chodza, dziwni sa naprawde.