Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-20, 20:06   #4591
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość

Oj przegina na całego Przydało by mu się by mu wszystkie PMki nagadały do rozumu Ale uwierz mi - na peqno się ułoży wszystko prędzej niż myślisz

No przystojniak z niego Tylko czy Lunie przypadnie do gustu
Ad.1 Teraz przyszedł i się pyta czy chcę kawki, herbatki, czy cuś innego. Ale ja znam te jego numery, jak wytrzyma długo bez wkurzania mnie to będzie dobrze dopiero wtedy. Teraz już mnie tak łatwo nie udobrucha

Ad.2 Oj oby, oby W weekend pierwsza randka

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 20:25   #4592
LOLA7
Rozeznanie

No mi się najbardziej ta 4 podoba ale mam już w podobnym stylu taka granatową. A mój mężuś stwierdził że takie sukienki to jak faruchy wygladają i mu sie nie podobają.
a patrzę tak bo lubie jak mi sie nudzi ogladać sukienki a nóż sie jakaś okazja trafi
http://www.allegro.pl/item581155359_...nowa_1120.html
to link do tej 4 ale już sprzedana za 100 poszła

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
HEJ

a co do mojej kuzynki, jest w szpitalu bo zaczęłą krwawić... ma zagrożoną ciążę i do końca musi się oszczędzać i brać codziennie zastrzyki
tak sobie o cichutku myślę, czy oby oni na początku nic nie kombinowali z jakimiś poronnymi tabsami i to tego efekt no ale mam nadzieję, że aż tak głupia by nie była

o jaaa... jak ja stwierdzę memu mężowi, że potrzebuje czegoś z ubrań to robi wielkie oczy i mowi, że przecież ma 3 sztuki wstręciuch jeden ale zazwyczaj się posłucha i coś kupimy, po małej awanturce w sklepie

mi też się zbliża bo brzuch podbolewa
Oj biedna kuzynka kurcze wiesz z tymi twoimi podejrzeniami to nie wiem ale jak ona taka głupia to może cos tam próbowała kurcze mam nadzieję że wszystko bedzie dobrze z nia i z dzidzą

A mój mąż też nie ma za duzo ubrań a jak idziemy do sklepu to zawsze ja mu wybieram ciuchy i sie zawsze wkurza na mnie bo jak wejdzie do przymierzalni to co rusz mu coś nowego przynoszę do przymierzenia a on nie lubi mierzyć.
A @ też juz mi się zbliza
A zapomniałam jeszcze życzyc Aguni udanej randki bo tatuś psinki piekny

a ta?? bo jest tania tylko 32 zł:P a całkiem niezła

Edytowane przez LOLA7
Czas edycji: 2009-03-20 o 20:31
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 20:31   #4593
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
No mi się najbardziej ta 4 podoba ale mam już w podobnym stylu taka granatową. A mój mężuś stwierdził że takie sukienki to jak faruchy wygladają i mu sie nie podobają.
a patrzę tak bo lubie jak mi sie nudzi ogladać sukienki a nóż sie jakaś okazja trafi
http://www.allegro.pl/item581155359_...nowa_1120.html
to link do tej 4 ale już sprzedana za 100 poszła

A zapomniałam jeszcze życzyc Aguni udanej randki bo tatuś psinki piekny
dzięki za linka
oj trzymajcie kciuki w niedzielę, żeby psinki sobie do gustu przypadły

A ta sukienka to z jakiego materiału? Bo jakoś dziwnie na zdjęciu wygląda

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-03-20 o 20:34
Stary 2009-03-20, 21:12   #4594
LOLA7
Rozeznanie

No własnie nie wiem tez tak troche dziwnie wygląda więc sobie odpuszczam kurcze teraz musze kase oszczędzać a nie wydawać ale tak bym chciała sobie cos kupić

a tu co tak cicho wszystkie imprezują??
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 21:17   #4595
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka wieczorkiem

Cytat:
co myślicie o tych sukieneczkach bo nawet mi się podobaja na allegro znalazłam własnie:P
najbardziej mi się podoba ta druga z chęcią bym ją kupiła kolorek fajny i krój ta trzecia też fajna ale nie na moją figurkę

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Ahh to ja żeby zmienić temat pochwalę się narzeczonym przyszłej mamusi mojej przyszłej psinki. Czyli przyszłym tatusiem, hehe Piękny jest
piękny i jaki przystojny

Cytat:
HEJ

a co do mojej kuzynki, jest w szpitalu bo zaczęłą krwawić... ma zagrożoną ciążę i do końca musi się oszczędzać i brać codziennie zastrzyki
tak sobie o cichutku myślę, czy oby oni na początku nic nie kombinowali z jakimiś poronnymi tabsami i to tego efekt no ale mam nadzieję, że aż tak głupia by nie była
oj przykro musi uważa na siebie teraz kurczę ciekawe czy nic nie kombinowali, takie małolaty mają głupie pomysły - mam nadzieję, że ona nie

Cytat:

A mój mąż też nie ma za duzo ubrań a jak idziemy do sklepu to zawsze ja mu wybieram ciuchy i sie zawsze wkurza na mnie bo jak wejdzie do przymierzalni to co rusz mu coś nowego przynoszę do przymierzenia a on nie lubi mierzyć.
A @ też juz mi się zbliza
mój mąż też nienawidzi przymierzac ciuchów i wogóle zawsze twierdziże nic mu nie potrzeba a jak gdzieś wychodzimy to nie ma się w co ubrac
Stary 2009-03-20, 21:33   #4596
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

Alez zes sie rospisala... Normalnie Katey nie poznaje Cie hihihi. Skoro petycja sie tworzy to moze zostanie rozpatrzona heheh

No i skonczylam moj artykul... ufff
ze niby co???ja tak tylko krotko???? prosimy o pozytywne rozpatrzenie naszej prosby

Sofi-- Twoj tez cudny piesio...
w ogole to kazda jak ma swojego pluszaka to niech sie pochwali wszem i wobec! plissss ja jestem jak dr.dolittle -lubie wszystko

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
No już pisałam, że my z ruskimi Uranem podwędzonym z instytutu handlujemy
Stąd ta SYCYLIA D ziewczyna gangstera
A tak poważnie to mój małż pracuje w instytucie zajmującym się chemią jądrową ( nie nie to nie przez wielkość jąder) i robi tam doktorat. Prowadzi badania nad nowymi radiofarmaceutykami czyli lekami stosowanymi podczas chemioterapii. Poważna praca i bardzo ciekawa ...... pieniądze niesamowicie marne ..... polskie realia ....

Wiewórka co najwyżej może zaatakować orzeszki które będziesz trzymała w dłoni .... właśnie te ze Skaryszewskiego jedzą z ręki

No widzisz Nordeę mijałam wielkim łukiem a teraz jak spojrzałam na stronkę to faktycznie mają niezłą ofertę i juz do nich wysłałam wniosek.
Dziękuję za cynk teraz jest taki sajgon na rynku, że już się totalnie pogubiłam bo okazuje się, że tam gdzie rok temu były najlepsze oferty teraz jest kicha na maxa a tam gdzie było beznadziejnie teraz jest ok.

Oki zmykam do wanny ..... dzisiaj byłam na rehabilitacji i masażu .... znów mój kręgosłup daje znać o sobie ..... no i oczywiście wdepłam do empiku i zostawiłam tam znów 90 zeta ..... nałóg gorszy niż alkoholizm
1. Ty to potrfisz rozweselic czleka a malz to ma pozawzna robote...fakt w Polsce nie doceniaja takich fachowcow,ale podejrzewam ze za granica to by zarabial kupe kasy!
2. a wiesz ze wiewiory mga miec wscieklizne?? no ale Ty juz zarazona wiec pewnie luz
3. my tez o Nordei dowiedzielismy sie od znajomego meza i z ciekawosci poszlismy wyliczyc raty...fakt ze jest lepiej niz w innych gdzie oprocentowanie kredytu w CHF siegalo nawet 8-9% ciesze sie ze pomoglam
4. uwazaj na siebie! a co z tym przystojnym masazysta???? nie korzystasz juz z ulug owego pana?
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
tak- to ten sam pysiu
znasz się
oj to nie mozecie po ludzku od razu????????????????????? a ja tu musze z siebie durnia robic i pytac co to za kolor KOBALTOWY trza do mnie prosto...

Cytat:
Ale faktycznie nałóg koszmarny .... np czasem w ciągu miesiąca potrafię wydać ponad 1,5 tys na ksiazki ..... bo ta mi się przyda na studia, ta do pracy a ten słownik do tłumaczenia umów itd .......

Znam ten ból sama w pracy muszę analizować anglojęzyczne umowy i czasem faktycznie są napisane po angielskiemu .....najlepsi to są amerykanie albo walną umowę na 180 stron przewidującą dosłownie wszystko łącznie z gradobiciem i końcem świata albo zarzucą jakimś śmieciem którym nie warto sobie nawet tyłka podetrzeć bo nie zawiera jakichkolwiek konkretów
OMG tyle to i ja nie zarabiam!!!

a ja dzis w robocie dowiedzialam sie ze mam we wtorek robic za tlumacza bo bedzie szkolenie... dobrze ze mi powiedzieli na 4 dni przed a wiedzieli od 1,5 m-ca!!!! wkurzylam sie ostro bo sorry ale ja nie jestem slownik techniczny---a szkolenie ma byc z urzadzen zw. chillery ....
chyba wypada w weekend poczytac co to i z czym to sie je....
Cytat:
Z tym regałem żartowałam .... jak już naprawdę nie będę miała gdzie się pomieścić z tymi knigami to spakuję w karton i wyślę jako darowiznę do jakiejś biblioteki miejskiej w maleńkim miasteczku, żeby inni (może tacy sami jak ja 10 lat temu) też mogli skorzystać

A teraz zmykam robić sałatkę z tuńczyka ..... mnnniam
to sie dzieci uciesza z Kamasutry i Hot Sex

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
hmmm ze sie tak wyraze ja nie sikalam za facetami w dlugich wlosach!!!
kiedy poznalam mojego tż 10 lat temu.......to mial krotkie wlosy, dopiero potem zapuszczal i bardzo mi sie w tych wlosach podobal! inni faceci z dugimi wlosami byli dla mnie odrazajacy.....tyle ze moj tż to jest pedancik i spedzal w lazience wiecej czasu niz ja..........odzywki dawal na wlosy......zawsze musial miec spiete w kucyk i ulizane hehe bo ma krecone i nie lubil jak mu jakies sprezynki odstaja......ale wtedy obydwoje bylismy mlodzi i to byla szalencza milosc.....teraz jestesmy dorosli i zawsze milo wspominamy tamte szkolne czasy... a moj też scial wlosy jakies 6 lat temu........i teraz juz nie wyobrazam go sobie w dlugich wlosach........totalnie zmienil styl ubierania.......raz elegancko.....raz bardziej sportowo......takze chyba by mu to nie pasowalo!!

tez lubie przecietnych facetow, ktorzy maja cos w sobie........oczywiscie zawsze sie obejrze za jakims wypacykowanym przystojniaczkiem , ale zeby tylko popatrzec.....
....
ja to kiedys mialam stwierdzenie ze facet nie moze meic wlosow dluzszych niz ja a mialam wtedy wlosy mniej wiecej dlugosci 4cm
ale ze moj malz (wtedy nie malz) prosil zebym sie zapuscila to sie zapuscilam...ale na swieta ciachnelam znowu wlosy--tylko jzu nie tak drastycznie bo tylko za ucho

Cytat:

eeeeeeeee dziwna jaks taka
z tamtych poprzednich 3 mis ie podoba ale trzeba miec figure modelki! z moim brzucholem wygladalabym jak ciezarowka...

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 21:59   #4597
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
a Dagecik gdzie się podziewa??
Juz jestem, juz jestem

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Wiosenne spotkanie w.... Gdzie to tam miało być? Poddziurki Małe?
W Kutnie moje drogie w Kutnie. Ja jestem na TAK

Cytat:
Daguś coś chyba pisała wcześniej o Legionowie, pewnie się zemelduje i opowie

Lilus co u Was? Dagus moze Ty cos wiesz wiecej?
Oj kolezaneczki melduje sie z WALBRZYCHA. Przemierzylismy 420km z naszym babelkiem przyzwyczajajac ja do wypraw samochodowych. I gratulacje dla naszej dzielnej podrozniczki, choc byl moment ze sie sfochala i nie chciala nawet na nas spojrzec. Teraz dwa moje szczescia spia snem slodkim
A Liloszek dziekuje za pamiec ale na razie sie nie pojawi u nas.
Cytat:
Mała niespodzianka od mojej suni:
1. A tak umiecie? 2. Gdzie moja głowa? 3. Pokazuje jęzorek 4.Aniołek
Przeslodka bialaska

Wybaczcie ale padnieta jestem. Przesylam Wam buziaki i dzieki za pamiec
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 22:06   #4598
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

Oj kolezaneczki melduje sie z WALBRZYCHA. Przemierzylismy 420km z naszym babelkiem przyzwyczajajac ja do wypraw samochodowych. I gratulacje dla naszej dzielnej podrozniczki, choc byl moment ze sie sfochala i nie chciala nawet na nas spojrzec. Teraz dwa moje szczescia spia snem slodkim
A Liloszek dziekuje za pamiec ale na razie sie nie pojawi u nas.
to to pierwsza podróż za nią Gratki dla niej

a kto to jest Lila?? sorki dziewczynki ale za późno tu dołączyłam i nie wiem a często o niej wspominacie

to pewnie też zmęczona podróżą jesteś
Sweet dreams
Stary 2009-03-20, 22:21   #4599
kotekk81
Zakorzenienie

Lola no wlasnie nic nie wolno, mieso tez jest wykluczone, ale za to owoce i warzywa mozna jesc dowoli i w ilosciach zaspakajajacych glod no i do tego jogurty dobrze ze to tylko 10 dni. Nie wiem jak to zrobie skoro ja jestem miesolubna i kawouzalezniona dlatego przyda mi sie wasze wsparcie

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-20, 22:37   #4600
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ad.1 Teraz przyszedł i się pyta czy chcę kawki, herbatki, czy cuś innego. Ale ja znam te jego numery, jak wytrzyma długo bez wkurzania mnie to będzie dobrze dopiero wtedy. Teraz już mnie tak łatwo nie udobrucha

Ad.2 Oj oby, oby W weekend pierwsza randka
No to rzeczywiście jak on tak pogrywa to musisz do niego podejść sposobem i nie dać się tak łatwo udobruchać. Żeby później wiedział że z Tobą nie jest tak łatwo

Będę trzymać kciuki za pierwszą randkę przyszłych rodziców Twojej psinki
Cytat:

mój malzon tez takie ma zdanie na temat tych sukienek kiedys taka mierzyłam to jak na mnie spojrzał to stwierdził, że tylko rękawic gumowych mi brakuje i papilotów na głowie
A ta ostatnia sukienka - ciekawa i tania

Zmykam spać powoli. Jutro niestety dzień w kuchni bo trzeba imprezkę urodzinową mężusiowi szykować No ale za to wieczór... ... ...

Dobranoc Gwiazdeczki
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 07:39   #4601
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć w sobotni poranek
jadę na zajęcia nie chce mi się przeokrutnie
Cytat:
co myślicie o tych sukieneczkach bo nawet mi się podobaja na allegro znalazłam własnie:P

jak dla mnie fajna jest trzecia, a czwarta jest boska

Cytat:
Ahh to ja żeby zmienić temat pochwalę się narzeczonym przyszłej mamusi mojej przyszłej psinki. Czyli przyszłym tatusiem, hehe Piękny jest
o! fajny pies

Cytat:
a kto to jest Lila?? sorki dziewczynki ale za późno tu dołączyłam i nie wiem a często o niej wspominacie
LilStar to jedna z Nas, czyli PM2008 dziewucha jest super ale spotkało ją wielkie nieszczęście

Liloszku

widzę, że mój mężuś nie jest jedyny antyubraniowiec

wiecie co... dostaliśmy taki niby katalog wyprzedażowy z fabryki mebli i wielka szafa (6drzwi), łóżko, szafki nocne i 2 komody to koszt 1000 zł wybrałam 2 zestawy, ciekawe czy któryś będzie trzymajcie kciuki, żeby był choć jeden bo za 1000 zł to w sklepie nawet szafy nie kupimy

dobra, spadam.. miłego dnia

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 08:47   #4602
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Wogóle sie pochwale bo jutro ide na spa Moja kolezanka pracuje w nim i załatwiła nam wejściówki na taką strefe z saunami i z jackuzi ( niewiem jak się pisze), z grotą śnieżna i jakimis tam innymi bajerami więc idziemy w 5 same baby

A wieczorkiem idę do pubu na piwko jakies ze znajomymi i z męzusiem oczywiście
ale ci dobrze czekam na relacje ze spa........sama nigdy nie bylam, a to jest moje marzenie......

Cytat:
HEJ

o jaaa... jak ja stwierdzę memu mężowi, że potrzebuje czegoś z ubrań to robi wielkie oczy i mowi, że przecież ma 3 sztuki wstręciuch jeden ale zazwyczaj się posłucha i coś kupimy, po małej awanturce w sklepie

o kurcze to nie za wesoło ma teraz ta twoja kuzynka.....mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy
a jesli chodzi o tż to przynajmniej nie robi problemow ze nie ma co ubrac.....gorzej ze mna

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość

ja to kiedys mialam stwierdzenie ze facet nie moze meic wlosow dluzszych niz ja a mialam wtedy wlosy mniej wiecej dlugosci 4cm
ale ze moj malz (wtedy nie malz) prosil zebym sie zapuscila to sie zapuscilam...ale na swieta ciachnelam znowu wlosy--tylko jzu nie tak drastycznie bo tylko za ucho

eeeeeeeee dziwna jaks taka
z tamtych poprzednich 3 mis ie podoba ale trzeba miec figure modelki! z moim brzucholem wygladalabym jak ciezarowka...
podziwiam dziewczyny ktore tna sie na tak krotko.......podobaja mi sie krotkie wlosy, ale ja jakos nigdy nie odwazylam sie na taka zmiane....
zreszta moj tż uwaza ze kobieta powinna miec dlugie wlosy.....ale ja go tam nie slucham, bo juz rozne dlugosci mialam.......

ej a co ty masz do ciezarowek my tez potrafimy sexi wygladac nawet z wielkim bęzbolem Malutka ratunku!!!!powiedz ze to prawda!!

a tak wogole to dzien dobry
ja juz po sniadanku........teraz mam ochote na cos slodkiego
przynajmniej w tej ciazy wszystko jem......bo potem jak urodze bedzie dieta i zero slodyczy

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 09:28   #4603
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczyny dzisiaj pierwszy dzień kalendarzowej wiosny Ale u mnie pięknie, słoneczko świeci, niebo błękitne, miodzio....
Stary 2009-03-21, 09:51   #4604
kotekk81
Zakorzenienie

dzien dobryy bardzo w ta piekna, sloneczna i wiosenna sobote

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2009-03-21 o 10:11
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 10:01   #4605
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki
Dzisiaj rano jak się obudziłam, to małża w łóżku już nie było, ale na poduszce obok leżał śliczny bukiet tulipanów Co prawda wolałabym, żeby nie było powodów do przepraszania, ale niech mu będzie, nieco odpuszczę. Bo całkiem po tym wszystkim co ostatnio robił i co mi powiedział narazie nie dam rady

Cytat:

o! fajny pies
no ba

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzisiaj pierwszy dzień kalendarzowej wiosny Ale u mnie pięknie, słoneczko świeci, niebo błękitne, miodzio....
a u mnie nie Dajcie trochę tego słońca co, nie bądźcie zachłanne. Jak to tak wszystko dla siebie a innym nic
A tak w ogóle to może pani morderator by napisała co tam u niej Chociaż chyba wiem, praca-dom-spać, praca-dom-spać i tak w kółko No ale może jednak coś się ciekawego wydarzyło, cio?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-21, 10:20   #4606
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Hej laseczki
Dzisiaj rano jak się obudziłam, to małża w łóżku już nie było, ale na poduszce obok leżał śliczny bukiet tulipanów Co prawda wolałabym, żeby nie było powodów do przepraszania, ale niech mu będzie, nieco odpuszczę. Bo całkiem po tym wszystkim co ostatnio robił i co mi powiedział narazie nie dam rady

noo to sie chlopak postaral bedzie dobrze

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-03-21, 10:23   #4607
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
noo to sie chlopak postaral bedzie dobrze
no mam nadzieję Tylko czemu on na takie pomysły wpada dopiero wtedy, jak mu w twarz wykrzyczę, że nawala non stop, a nawet durnego kwiatka na przeprosiny nie przyniesie Aj nie ważne, mógł to zlać więc nie jest źle

Stary 2009-03-21, 10:44   #4608
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:

podziwiam dziewczyny ktore tna sie na tak krotko.......podobaja mi sie krotkie wlosy, ale ja jakos nigdy nie odwazylam sie na taka zmiane....
zreszta moj tż uwaza ze kobieta powinna miec dlugie wlosy.....ale ja go tam nie slucham, bo juz rozne dlugosci mialam.......

ej a co ty masz do ciezarowek my tez potrafimy sexi wygladac nawet z wielkim bęzbolem Malutka ratunku!!!!powiedz ze to prawda!!

przynajmniej w tej ciazy wszystko jem......bo potem jak urodze bedzie dieta i zero slodyczy
tu nie ma co podziwiac tylko sprobowac krotkie wlosy sa o tyle super ze przez tyle lat nie musialam uzywac szczotki do wlosow czy grzebienia! umyc wlosy nalozyc jakiejs pianki,zleu czy co am sie chce i palcami ukladac! i z mokrymi mozna isc w lecie a teraz zajmuje mi to jakies pol godziny co najmniej zeby je ulozyc tak zebym wygladala na czlowieka jedyny minus to jak chcesz zapuscic to niestety nie da sie na siebie patrzec w lustrze! moje i tak w miare szybko rosly ale wygladalam jak idz stad i skocz przez okno

Czeko, malutka ---- ja aboslutnie nie mam nic przeciwko ciezarowkom!!! nparwde!!! tylko pozniej musialabym sie tlumaczyc ze mam ciaze sloniowa bo tak dlugo trwa....a jak bede w ciazy NAPRAWDE to wtedy tylko obcisle,podkreslajace brzuszek stroje na razie to ciaza spozywcza wiec wole nie pokazywac
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
noooooom a ja pospalam do 11...budze sie i patzre za oknem ze slonko swieci! juuuupi chcoiaz mogloby sie zazielenic i ten snieg jzu niech sobie pojdzie won!!!
Cytat:
no mam nadzieję Tylko czemu on na takie pomysły wpada dopiero wtedy, jak mu w twarz wykrzyczę, że nawala non stop, a nawet durnego kwiatka na przeprosiny nie przyniesie Aj nie ważne, mógł to zlać więc nie jest źle
najwazniejsze ze sie zreflektowal.... tzn ze chyba zrozumial swoj blad... bedzie dobrze

a tak w ogole to dzien dobry

ja sie wyspalam a moj biedny malz z samego rana pognal na dzialke bo pogoda dopisuje budowlancom

chyba sie wybiore do miasta... moze cosik upoluje

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 11:20   #4609
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
wiesz to facet....... a facei to maja małe móżdżki......wiec niczego nie oczekuj.....wazne ze tulipany byly

Cytat:
tu nie ma co podziwiac tylko sprobowac krotkie wlosy sa o tyle super ze przez tyle lat nie musialam uzywac szczotki do wlosow czy grzebienia! umyc wlosy nalozyc jakiejs pianki,zleu czy co am sie chce i palcami ukladac! i z mokrymi mozna isc w lecie a teraz zajmuje mi to jakies pol godziny co najmniej zeby je ulozyc tak zebym wygladala na czlowieka jedyny minus to jak chcesz zapuscic to niestety nie da sie na siebie patrzec w lustrze! moje i tak w miare szybko rosly ale wygladalam jak idz stad i skocz przez okno

Czeko, malutka ---- ja aboslutnie nie mam nic przeciwko ciezarowkom!!! nparwde!!! tylko pozniej musialabym sie tlumaczyc ze mam ciaze sloniowa bo tak dlugo trwa....a jak bede w ciazy NAPRAWDE to wtedy tylko obcisle,podkreslajace brzuszek stroje na razie to ciaza spozywcza wiec wole nie pokazywac
wierze.....moja przyjaciolka ma krotkie wlosy i tez mowi ze nic z tymi wlosami teraz nie robi......i super wyglada , jakos nie wyobrazam jej sobie teraz w dlugich wlosach.....
ja mam dlugie wlosy.......mialam wszystkie rownej dlugosci, ale pare dni temu scielam troche tzn. mocno wycieniowalam tak ze na czybku glowy mam chyba z 10cm.....a najdluzsze to po pachy mi siegaja, ale tylko jak je wyprostuje, bo mam falowane i puszace sie wlosy

dobre to stwierdznie z ta ciazatylko z jakim produktem spozywczym jestes w ciazy??moze Pawelek(baton) albo Michalek(cukierek)??)

Dominika 04.11.2014

Edytowane przez czekoladka21
Czas edycji: 2009-03-21 o 11:21

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-21, 11:46   #4610
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam kobitki widzę,że wiosenka do Was zawitała
u mnie też ciepło ale słonka brak - do Was uciekło

Cytat:
LilStar to jedna z Nas, czyli PM2008 dziewucha jest super ale spotkało ją wielkie nieszczęście

Liloszku

wiecie co... dostaliśmy taki niby katalog wyprzedażowy z fabryki mebli i wielka szafa (6drzwi), łóżko, szafki nocne i 2 komody to koszt 1000 zł wybrałam 2 zestawy, ciekawe czy któryś będzie trzymajcie kciuki, żeby był choć jeden bo za 1000 zł to w sklepie nawet szafy nie kupimy

dobra, spadam.. miłego dnia
aha to przykre w każdym trazie wszystkiego dobrego dla Niej

za mebelki i miłego dnia w szkole

Cytat:

Kobitki w ciąży są sexi mi się podobają z tymi dużymi brzuszkami

dobrze Ci możesz sobie jeść ile chcesz a masz jakieś konkretne zachcianki ciążowe??

Cytat:
Hej laseczki
dla męża, widoczne przemyślał i wie że głupio zrobił

masz rację wszystkiego nie odpuszczaj może się bardziej postara,żeby było lepiej
Trzeba być twardym nie miętkim

Cytat:
a tak w ogole to dzien dobry

miłego polowanka, wklej fotki swoich zdobyczy
Stary 2009-03-21, 11:56   #4611
agunia82
Zakorzenienie

no, tupnęłam nogą że słonko sobie przywłaszczyły i już i u mnie świeci
Cytat:

dla męża, widoczne przemyślał i wie że głupio zrobił

masz rację wszystkiego nie odpuszczaj może się bardziej postara,żeby było lepiej
Trzeba być twardym nie miętkim
wiesz, to nawet nie jest tak, że ja to robię po to, żeby coś zrozumiał. Po prostu tyle mi przykrości ostatnio sprawił, że nie potrafię ot tak przejść nad tym do porządku dziennego. Ehhh, milion razy bardziej bym wolała, żeby było między nami po prostu dobrze...

A zmieniając temat- dziewuszki, zbliżamy się do granicy 5000 postów, czas myśleć nad nazwą kolejnej odsłony wątku Dawać propozycje

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-03-21 o 11:57
Stary 2009-03-21, 12:08   #4612
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Kobitki w ciąży są sexi mi się podobają z tymi dużymi brzuszkami

dobrze Ci możesz sobie jeść ile chcesz a masz jakieś konkretne zachcianki ciążowe??

wlasnie ze nie mam........ale duzo rzeczy mi tez nie podchodzi......a tak ogolnie to jestem jak maly odkurzacz

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-03-21, 12:27   #4613
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dzień dobry Laseczki
Znalazłam chwilunię (ciasto mi rośnie więc mam godz przerwy )
Cytat:
Hej laseczki
No to się chłopak postarał Ale masz rację - nie odpuszcaj całkiem bo ptrzeciez nie jesteś warta tylko bukietu tulipanów
Cytat:
wiesz to facet....... a facei to maja małe móżdżki......wiec niczego nie oczekuj.....wazne ze tulipany byly

dobre to stwierdznie z ta ciazatylko z jakim produktem spozywczym jestes w ciazy??moze Pawelek(baton) albo Michalek(cukierek)??)
Ad 1 dobre Mam nadzieje że nasi mężowie tego nie przeczytają

Ad 2 Grześki są niczego sobie
Cytat:
miłego polowania

U mnie tez słoneczko pięknie świeci i jest fajnie cieplutko czuć wiosnę No a ja muszę w garach siedzieć
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-21, 12:49   #4614
paulinaizabela
Zakorzenienie

czas na kawkę
króraś ma ochotę ?
czy mam znowu sama pić
Stary 2009-03-21, 12:52   #4615
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

No to się chłopak postarał Ale masz rację - nie odpuszcaj całkiem bo ptrzeciez nie jesteś warta tylko bukietu tulipanów

Cytat:
czas na kawkę
króraś ma ochotę ?
czy mam znowu sama pić
ja już po kawce, ale towarzystwa mogę dotrzymać

Stary 2009-03-21, 12:56   #4616
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Ad 2 Grześki są niczego sobie
oj zapomnialam o Grzesku a on przeciez taki kruchy i delikatny......w ustach

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-03-21, 13:03   #4617
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
hihi, taki jeden Grzesiu tutaj leży właśnie obok mnie i mnie kusi. I to jeszcze taki MEGA Mężuś kupił

Stary 2009-03-21, 13:06   #4618
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:

ja już po kawce, ale towarzystwa mogę dotrzymać
no to świetnie ja piję właśnie ale cóś słodkiwgo by się przydało ani chce mi się do sklepu skoczyć

Cytat:
... oddałabym za niego wszystko
Stary 2009-03-21, 13:09   #4619
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

... oddałabym za niego wszystko
a ja nawet byłabym grzeczna przez chwilę

Stary 2009-03-21, 13:13   #4620
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
a ja nawet byłabym grzeczna przez chwilę
hmm

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości