|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() Ad.2 Oj oby, oby ![]() ![]()
![]() |
#4592 | |
Rozeznanie
|
No mi się najbardziej ta 4 podoba ale mam już w podobnym stylu taka granatową. A mój mężuś stwierdził że takie sukienki to jak faruchy wygladają i mu sie nie podobają.
a patrzę tak bo lubie jak mi sie nudzi ogladać sukienki a nóż sie jakaś okazja trafi http://www.allegro.pl/item581155359_...nowa_1120.html to link do tej 4 ale już sprzedana za 100 poszła Cytat:
A mój mąż też nie ma za duzo ubrań a jak idziemy do sklepu to zawsze ja mu wybieram ciuchy i sie zawsze wkurza na mnie bo jak wejdzie do przymierzalni to co rusz mu coś nowego przynoszę do przymierzenia a on nie lubi mierzyć. A @ też juz mi się zbliza ![]() A zapomniałam jeszcze życzyc Aguni udanej randki bo tatuś psinki piekny a ta?? bo jest tania tylko 32 zł:P a całkiem niezła ![]() Edytowane przez LOLA7 Czas edycji: 2009-03-20 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj trzymajcie kciuki w niedzielę, żeby psinki sobie do gustu przypadły ![]() A ta sukienka to z jakiego materiału? Bo jakoś dziwnie na zdjęciu wygląda
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-03-20 o 20:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Rozeznanie
|
No własnie nie wiem tez tak troche dziwnie wygląda więc sobie odpuszczam kurcze teraz musze kase oszczędzać a nie wydawać ale tak bym chciała sobie cos kupić
![]() a tu co tak cicho wszystkie imprezują?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | ||||
Zakorzenienie
|
Hejka wieczorkiem
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sofi-- Twoj tez cudny piesio... w ogole to kazda jak ma swojego pluszaka to niech sie pochwali wszem i wobec! plissss ja jestem jak dr.dolittle -lubie wszystko ![]() Cytat:
![]() 2. a wiesz ze wiewiory mga miec wscieklizne?? no ale Ty juz zarazona wiec pewnie luz ![]() 3. my tez o Nordei dowiedzielismy sie od znajomego meza i z ciekawosci poszlismy wyliczyc raty...fakt ze jest lepiej niz w innych gdzie oprocentowanie kredytu w CHF siegalo nawet 8-9% ![]() ![]() 4. uwazaj na siebie! a co z tym przystojnym masazysta???? nie korzystasz juz z ulug owego pana? ![]() oj to nie mozecie po ludzku od razu????????????????????? a ja tu musze z siebie durnia robic i pytac co to za kolor KOBALTOWY ![]() Cytat:
a ja dzis w robocie dowiedzialam sie ze mam we wtorek robic za tlumacza bo bedzie szkolenie... dobrze ze mi powiedzieli na 4 dni przed a wiedzieli od 1,5 m-ca!!!! wkurzylam sie ostro bo sorry ale ja nie jestem slownik techniczny---a szkolenie ma byc z urzadzen zw. chillery .... chyba wypada w weekend poczytac co to i z czym to sie je.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale ze moj malz (wtedy nie malz) prosil zebym sie zapuscila to sie zapuscilam...ale na swieta ciachnelam znowu wlosy--tylko jzu nie tak drastycznie bo tylko za ucho ![]() eeeeeeeee dziwna jaks taka ![]() z tamtych poprzednich 3 mis ie podoba ale trzeba miec figure modelki! z moim brzucholem wygladalabym jak ciezarowka...
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | ||
Zakorzenienie
|
Juz jestem, juz jestem
![]() ![]() W Kutnie moje drogie w Kutnie. Ja jestem na TAK ![]() Cytat:
![]() A Liloszek dziekuje za pamiec ale na razie sie nie pojawi u nas. Cytat:
Wybaczcie ale padnieta jestem. Przesylam Wam buziaki i dzieki za pamiec ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a kto to jest Lila?? sorki dziewczynki ale za późno tu dołączyłam i nie wiem ![]() ![]() to pewnie też zmęczona podróżą jesteś ![]() Sweet dreams ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
Lola no wlasnie nic nie wolno, mieso tez jest wykluczone, ale za to owoce i warzywa mozna jesc dowoli i w ilosciach zaspakajajacych glod no i do tego jogurty
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Będę trzymać kciuki za pierwszą randkę przyszłych rodziców Twojej psinki ![]() Cytat:
![]() ![]() A ta ostatnia sukienka - ciekawa i tania ![]() Zmykam spać powoli. Jutro niestety dzień w kuchni bo trzeba imprezkę urodzinową mężusiowi szykować ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc Gwiazdeczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |||
Wtajemniczenie
|
Cześć w sobotni poranek
![]() jadę na zajęcia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Liloszku ![]() ![]() widzę, że mój mężuś nie jest jedyny antyubraniowiec ![]() wiecie co... dostaliśmy taki niby katalog wyprzedażowy z fabryki mebli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobra, spadam.. miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jesli chodzi o tż to przynajmniej nie robi problemow ze nie ma co ubrac.....gorzej ze mna ![]() Cytat:
zreszta moj tż uwaza ze kobieta powinna miec dlugie wlosy.....ale ja go tam nie slucham, bo juz rozne dlugosci mialam....... ej a co ty masz do ciezarowek ![]() ![]() a tak wogole to dzien dobry ![]() ja juz po sniadanku........teraz mam ochote na cos slodkiego ![]() przynajmniej w tej ciazy wszystko jem......bo potem jak urodze bedzie dieta i zero slodyczy ![]()
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzisiaj pierwszy dzień kalendarzowej wiosny
![]()
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
dzien dobryy bardzo w ta piekna, sloneczna i wiosenna sobote
![]() Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-03-21 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Dzisiaj rano jak się obudziłam, to małża w łóżku już nie było, ale na poduszce obok leżał śliczny bukiet tulipanów ![]() no ba ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to może pani morderator by napisała co tam u niej ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#4608 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Czeko, malutka ---- ja aboslutnie nie mam nic przeciwko ciezarowkom!!! nparwde!!! tylko pozniej musialabym sie tlumaczyc ze mam ciaze sloniowa bo tak dlugo trwa....a jak bede w ciazy NAPRAWDE to wtedy tylko obcisle,podkreslajace brzuszek stroje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a tak w ogole to dzien dobry ![]() ja sie wyspalam a moj biedny malz z samego rana pognal na dzialke bo pogoda dopisuje budowlancom ![]() chyba sie wybiore do miasta... moze cosik upoluje ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam dlugie wlosy.......mialam wszystkie rownej dlugosci, ale pare dni temu scielam troche tzn. mocno wycieniowalam tak ze na czybku glowy mam chyba z 10cm.....a najdluzsze to po pachy mi siegaja, ale tylko jak je wyprostuje, bo mam falowane i puszace sie wlosy ![]() dobre to stwierdznie z ta ciaza ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2009-03-21 o 11:21 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam kobitki
![]() ![]() u mnie też ciepło ale słonka brak - do Was uciekło ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dobrze Ci możesz sobie jeść ile chcesz ![]() Cytat:
![]() ![]() masz rację wszystkiego nie odpuszczaj może się bardziej postara,żeby było lepiej ![]() Trzeba być twardym nie miętkim ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
no, tupnęłam nogą że słonko sobie przywłaszczyły i już i u mnie świeci
![]() Cytat:
A zmieniając temat- dziewuszki, zbliżamy się do granicy 5000 postów, czas myśleć nad nazwą kolejnej odsłony wątku ![]() ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-03-21 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4613 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry Laseczki
![]() Znalazłam chwilunię (ciasto mi rośnie więc mam godz przerwy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ad 2 Grześki są niczego sobie ![]() miłego polowania ![]() U mnie tez słoneczko pięknie świeci i jest fajnie cieplutko ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
czas na kawkę
![]() króraś ma ochotę ? czy mam znowu sama pić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już po kawce, ale towarzystwa mogę dotrzymać ![]()
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
oj zapomnialam o Grzesku
![]() ![]()
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4618 | |
Zakorzenienie
|
no to świetnie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
a ja nawet byłabym grzeczna przez chwilę
![]()
#4620 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.