|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
ad. 2 ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ja też mam słabość do łysolców
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka kobitki
U mnie znowu cieplusio wiosenka pełną parą Wszystkim, które mają zimę u siebie przesyłam po promyczku słońca Wkurzyłam się bo już dwa razy próbuje napisać i komp mi się wyłącza ![]() LOLA bramo dla mężusia ![]() a o tym urządzonku też nic nie słyszałam ale cena powala Anusia pieknusia mój brzuchol też nigdy nie nadawał się na widok publiczny może po ciąży nam się to zmieni ![]() Kasieńka dobrze Ci z tymi wyjazdami, ja w tym roku to palcem po mapie sobie mogę pojechać na tą rybkę znad morza smaka narobiłaś ![]() Mi też się podobali zawsze przeciętni faceci z "tym czymś" ![]() kiedyś nawet okularnicy ale po moim eks mi przeszło a teraz mój kochany jest dla mnie najprzystojniejszy i najpiękniejszy ![]()
|
|
|
|
#4563 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Znowu połowy mi nie zacytowało.
![]() Jeżeli chodzi o tzw kajdaniarzy to ja np najbardziej lubię takich na basenie (gdzie często bywam, więc oglądam takie przypadki). Podobają mi się Ci kolesie w wypasionych kajdanach koniecznie z kilogramowym krzyżem. Zawsze się zastanawiam jakim cudem to żelastwo nie ciągnie ich na dno... . Z drugiej strony oni często gęsto za dużo nie pływają...kondychy brak![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jesteś rozgrzeszona zakupoholizm to taka fajowa choroba. Hmm...właściwie jedyna na którą nie żal zachorować![]() Pijaczysko pijaczyskiem ale chyba mnie rozumiesz w tym moim pijakostwie pijaczyno jedna Dobra, to czekam na cynka a jak ja będę coś fajowego miała wcześniej to też dam Ci cynka
|
||
|
|
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to chyba warto się na basen wybrać żeby ich zobaczyć |
|
|
|
|
#4565 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łazi mi po plecach i drapie po szyjce ![]() 2- no... ma sie rozumieć dlaczego ![]() Cytat:
2-rybka znad morza za mną chodzi już dłuuuuugo ... taki halibut np 3-mnie okularnicy nie przeszkadzają i też kilku takich mi się podobało Cytat:
![]() 2- ojejć.... trza męża zaprzęgnąć do masażu dłoni 3- nie żal chorować, ale jak portfelik choruje ![]() 4- zdanie roku 5- cynk bedzie jak cosik odnajdę Hihihihi A ja idę na pazureski dzisiaj ![]() Jakieś propozycje? Wskazówka: moje pazurki są zrobione na ukos
|
|
#4566 | |
|
Wtajemniczenie
|
No, na basen to w ogóle warto się wybrać. Jak będę miała przerwę w aerobicu (czyli w wakacje) to chyba sobie wykupię karnet miesięczny i codziennie będę chodziła, bo to jest z...ista sprawa
Cytat:
Jak to na ukos??? Zrobić później zdjęcie i pokazać Gosi Tęsknie za tipsami, chyba też sobie znowu zafunduje, tylko czekam kiedy samochód kupimy, żebym miała jak do swojej "dziewczyny od paznokci" dojechać. |
|
|
|
|
#4567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() moj tż to jest straszny modniś.......ma wiecej ciuchów niz ja!! ale podoba mi sie to ze dba o wyglad i przywiazuje do tego uwage.....a samych par butów to ma chyba z 20 par!! serio- jak bylismy w IE to tyle ciuchów tam nakupil..... a jak slysze ze ma za mało T-shirtów to mnie szlag trafia.....i ze musi kupic jakas nowa koszule......ma 10 zegarków!- bo kazdy inny i do innego stroju.....tak jakby jeden mu nie wystarczył..... a znam facetów co maja fioła na punkcie swojego wygladu........na szczescie moj tż do nich nie nalezy........lubi tylko miec fajne ciuchy i tyle! bo faceci latajacy na solarium i do kosmetyczek to juz dla mnie jest zero męskosci!!! ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- musze sie polozyc........posprzatal am chate i teraz mnie kluje w macicy ![]() poczytam wieczorem co naskrobiecie..... milego popoludnia
|
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Cytat:
Ad.2 w końcu poszłam, przytuliłam się i jak to się skończyło? Mega kłótnią. Mam już mojego małża po dziurki w nosie, chętnie odstąpie jakbyście słyszały że ktoś jest chętny... ano mamy, mamy. Mój małż bankowo o tym nie pamięta, więc sobie wieczorem zrobię drina, a jak zapyta (o ile zapyta) dlaczego piję, to mu powiem że oblewam naszą półrocznicę....
|
|
#4569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ehh faceci popytam w okolicy może któraś się skusi ![]() my w sumie już też mieliśmy półrocznicę ale mój małż nie uznaje takich półrocznic, miesięcznic, tygodniówek itp. dla niego rocznica i powód do świętowanie to cały rok tylko kiedyś mi powiedział " Ty to pewnie każdy dzień liczysz a może nawet godziny" wcale nie ale pół roczku to można oblać ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- dziewczynki gdzie się pochowałyście ??? no tak weekend się zaczął i wszystkie już na imprezki poleciały a Dagecik gdzie się podziewa?? |
||
|
|
|
#4570 |
|
Zadomowienie
|
Hej Słonka...nie mam coś nastroju..podczytałam Was troszku...ale @ mi dokucza...ide sobie brzuchlek ponagrzewać...
![]() buziaczki dla Was... Jutro do szkoły... :/ |
|
|
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhh,. będzie kolejny weekend do d...
|
|
#4572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Trzymaj się cieplutko |
||
|
|
|
#4573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz dzioba ![]() U mnie adekwatnie do panujacej pogody..... Mąż sprząta a ja wcinam truskawki w czekoladowym fondue Jutro jedziemy do teściowej więc zbieram siły.... ![]() Wiosenne spotkanie w.... Gdzie to tam miało być? Poddziurki Małe? ![]() Paulinaja już imprezuje i ustalam w głowie co sobie upichce na wieczor - chyba naczoski na gorąco Paulinko z racji mojej nieobecnosci nie zlozylam Ci życzeń: Wszystkiego najlepszego Daguś coś chyba pisała wcześniej o Legionowie, pewnie się zemelduje i opowie ![]() Izusia jak remont? Końca dalej nie widać? Dzastus podobały mi sie i mebelki i narożnik. Cena naroznika jest sympatyczna ![]() Aguś nie no dawaj tu tego mężola, chyba trzeba mu nagadać i przetrzepać co nieco. Malutka czyzby u Ciebie byla ladna pogoda skoro takie promienie rozsylasz? Czeko skad Ty te historie znasz?! To sie nazywa skrywana ciaza Hot Sex czytalam, tez mi sie podobala U mnie czytanie to nalog, uwazam zeby nie czytac za duzo bo inaczej pochlaniam 550 stron w jeden dzien i naprawde jestem totalnie nieobecna Skoro o czytaniu mowa wyczytalam ze tylko 38% Polaków przeczytało chociaż jedno książkę w ciągu roku...Mili bączku skoro nie siedzenie przed kompem odpada to może kiedyś zobaczymy sie kiedys w K-ce, to moje studenckie miasto ![]() Lilus co u Was? Dagus moze Ty cos wiesz wiecej? Gosiu jak tam alkoholowy piatek u Ciebie? Bo Kasienka juz od rana niby swietuje polrocznice ![]() Czeko21 to sie nazywa zboczenie Mała niespodzianka od mojej suni: 1. A tak umiecie? 2. Gdzie moja głowa? 3. Pokazuje jęzorek 4.Aniołek Edytowane przez soffera Czas edycji: 2009-03-20 o 18:42 |
|
|
|
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj spróbować...ależ ona słodziuchna
|
|
|
|
|
#4575 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O pazurkach mogłabym rozmawiać bez końca A ty pewnie już masz zrobione?? Wklej zdjęcie, pliz ![]() Cytat:
A tak poważnie - dll Ciebie na dodanie sił ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kochana jest Ach - zapomniałam - podrzuć tu jakąś czekoladową truskawą
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-03-20 o 19:23 |
||||
|
|
|
#4576 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie Kasia jak to na ukos??? Cytat:
hehe a wiecie że ja prace magisterską pisałam o meskości we współczesnym świecie No dla mnie to nieporozumienie jak facet dba o siebie więcej niż kobieta chodzi tu o kosmetyczke solarium itp. Cytat:
Cytat:
![]() A psinka śliczna A Ja dopiero niedawno wróciłam do domku ale miałam przeboje: Mama wyjechała na te wczasy a u niej w domku jest miśka nasz króliczek tzn mojej siostry ale, że ona jest w Irlandi to królik przypadł w spadku mamie. No i karmi go codziennie sąsiadka a Ja dzisiaj miałam tylko mu sprzątnąć ale zobaczyłam, że nic nie zjadł i że wyskoczył mu taki duży guzek na brzuchu. Więc pojechałam po męża i do weterynarza. Badali ją długo az mi się słabo zrobiło i o mało nie zemdlałam wyprowadzili mnie na zewnątrz i siedziałam na krawezniku z 20 min zielona byłam normalnie masakra. No i królik dostał zastrzyki i witaminku musze teraz jeździc 2 razy dziennie go karmić i w poniedziałek znowu na zastrzyki. Ale guzek to podobno tuszczak i nic z nim zrobic nie mozna podobno jej nie boli. No ja tak mam czasem że mdleje szczególnie w szpitalach bo czuje ten specyficzny zapach. Edytowane przez LOLA7 Czas edycji: 2009-03-20 o 19:37 |
|||||
|
|
|
#4577 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pożycz jej Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ad. 2 jaka słodka
|
|
#4578 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A byłaś w stanie tak temu zaufać w 100% ?? JA bym chyba jednak miała opory Cytat:
?? Cytat:
Ale masz niezłą jazdę że tak reagujesz. To ci chyba mega utrudnia życie ?
|
|||
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
czesc i czolem dziewuszki
fajny piatek mam bo jutro mam wolne i malzon dostal zwrot podatku po pol roku od wyslania i jutro idziemy na zakupki Kasiulek jak sie jest na tej diecie to je sie tylko owoce, warzywa, chude jogurty, pije sie wode, soki i herbate ning hong 3-4 razy dziennie - ta herbate mozna dostaw w sklepie zielarskim, i dietka trwa 10 dni. Bratowa ja stosuje i narazie jest zadowolona
|
|
|
|
#4580 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale wiecie znam osobe która 3 lata stosuje i zachwalała. a pozatym ja jestem dociekliwa więc dzwoniłam do tej firmy i tam taka miła babka rozwiała moje wątpliwości urządzonki jest juz od ponad 20 lat w niemczech no i przeszło szereg badań ostatnio nawet dostałam maila od firmy że w styczniu zdobyła tam jakiś certyfikat medyczny czy coś takiego. No i najwazniejsze to to że ja uwazam że jak się za cos tyle płaci to musi działać i na szczęście działa I ważne też to że wiem co się dzieje w moim organizmie wiem że nie miałam owulacji w tamtym cyklu ( urządzenie informuje o owulacji) i że jak to się powturzy to będę musiała zrobić wydryk z niego i iść do lekarza. 2) hehe no właśnie, jakby nie było to trochę wygasa z kazdym pokoleniem jest jej coraz mniej 3) a z królikiem to mi bardzo utrudnia zycie ale cóz niechce aby się zwierzątko męczyło. W końcu 7 lat juz ma i smutno mi przez nia wiem że to tylko głupi królik ale co poradzę. Mój mąż mnie tylko wkurza bo nie rozumie jak można się tak przejmowac królikiem Cytat:
|
||
|
|
|
#4581 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje wizazowa ciociu
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
fajny mialas temat pracy no ![]() biedny króliczek.....napewno bedzie dobrze wpadlam tylko na chwile i uciekam na film!! dzieki ze sie tak troszczycie o mamuske
|
|
#4582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak się człowiek przywiąże to nawet króliczka szkoda wiem bo też kiedyś miałam ![]() Cytat:
ja muszę jakieś wiosenne buciki sobie sprawić ![]() ![]() za wytrwałość w diecie , ja bym chyba nie dała rady chociaż przydała by mi się |
||
|
|
|
#4583 |
|
Rozeznanie
|
No szkoda ale cóż
![]() Ja ogladam właśnie ostatniego samuraja a mój mężuś mecz jakiś Wogóle sie pochwale bo jutro ide na spa ![]() A wieczorkiem idę do pubu na piwko jakies ze znajomymi i z męzusiem oczywiście |
|
|
|
#4584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a psinka boska, te ujęcia po prostu fantastyczne! ehhh, już jest źle, i to bardzo źle. Poryczałam się jak głupia przez niego a ten jeszcze przyłaził i mnie dobijał (to już dzisiaj). Powiedziałam mu że ma mnie zostawić w świętym spokoju i mi się na oczy narazie nie pokazywać. Oj tym razem to ja już tak łatwo tego nie odpuszczę, przegiął na maksa. Cytat:
Ojć to Wam nasmęciłam teraz...
|
|
#4585 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane przez LOLA7 Czas edycji: 2009-03-20 o 20:39 |
|
|
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jakby inny wzór miałaDruga nie mój gust, a poza tym coś mi się w niej podoba. Wydaje mi się, że nie jest za dobrze uszyta Trzecia mi się nie otwiera A czwarta- ja ją kcem!!!!!! Podaj linka, żebym mogła chociaż cenę zobaczyć (bo póki co i tak nie kupię
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdraszczam tego spa marzenie moje spa no i fajnie tak w babskim gronie kurde jak mi brakuje koleżanek moja najlepsza wyjechała do Pl już na stałe a reszta to nigdy nie ma czasu Baw się dobrze Kochana ja spadam narazie dziewuszki zajrzę później tak za 2h |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Ahh to ja żeby zmienić temat pochwalę się narzeczonym przyszłej mamusi mojej przyszłej psinki. Czyli przyszłym tatusiem, hehe
|
#4589 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
HEJ
Cytat:
a co do mojej kuzynki, jest w szpitalu bo zaczęłą krwawić... ma zagrożoną ciążę i do końca musi się oszczędzać i brać codziennie zastrzyki ![]() tak sobie o cichutku myślę, czy oby oni na początku nic nie kombinowali z jakimiś poronnymi tabsami i to tego efekt no ale mam nadzieję, że aż tak głupia by nie była ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to niesprawiedliwe ![]() ad2. ale ci fajnie Cytat:
kiedyś w liceum miałam praktykę w US i tam był taki łysy elegant z bajeranckim okularem to było dopiero ciacho Cytat:
jak ja stwierdzę memu mężowi, że potrzebuje czegoś z ubrań to robi wielkie oczy i mowi, że przecież ma 3 sztuki ale zazwyczaj się posłucha i coś kupimy, po małej awanturce w sklepie ![]() Cytat:
bo brzuch podbolewa też mam do szkoły ![]() Cytat:
![]() ad2. śliczny piesio
|
|
|
#4590 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przydało by mu się by mu wszystkie PMki nagadały do rozumu Cytat:
Pierwsza - dla mnie straszna Pozostałe ok, zależy tez czy na jakąś okazję szukasz czy tak o ![]() Cytat:
Tylko czy Lunie przypadnie do gustu
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

Czyli ja tez kiedys wreszcie będę mogła pokazywać brzuszek bez wstydu ale z dumą 
to zdecydowanie nie na moją kieszeń. Ale rzeczywiście bardzo pomocna rzecz 

ale cena powala
na tą rybkę znad morza 

no to chyba warto się na basen wybrać żeby ich zobaczyć 

A ile kosztuje takie coś ?? i gdzie to kupić ??