|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
i bardzo dobrze
a ja muszę dziś napisać wstęp i zakończenie mojej pracy niby już dosłownie kilka stron, ale nie chce mi się jak nie wiem! w środę muszę ja oddać do prom. i dziekanatu
|
#4592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie kończę swoją prace mgr, jeszcze bibliografia mi została i mogę oprawiać, jutro wysłać do promotora a później zawieźć na uczelnie i .... 4 czerwca nastąpi chwila prawdy
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja licencjat bronię 29 czerwca w swoje urodziny![]() dobrze, że mi o bibliografii przypomniałaś haha, dobra idę na drugiego kompa pisać to dziadostwo
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-05-24 o 10:07 |
|
|
|
|
#4594 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrz e, że tż dzięki swojemu urokowi załatwia mniejsze mandaty A ja też mam czyste konto![]() Cytat:
A co do karty to przy pierszej wizycie płacisz za danie główne a drugie dostajesz za złotówkę a przy kolejnym masz 10-15% zniżki.Cytat:
Ale dobrze, że nic się jej nie stało![]() Cytat:
Napiszę Wam coś na gm Byliśmy wczoraj na imprezce i się tam fajne rzeczy podziały![]()
|
||||
|
|
|
#4595 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sprawisz sobie miły prezent na urodziny
|
|
#4596 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
przynajmniej będziesz miała już to z głowy
|
||||
|
|
|
#4597 |
|
Wtajemniczenie
|
pierwsze odstrzały sa najlepsze
przynajmniej będziesz miała już to z głowy [/quote]Właśnie z tego się cieszę, że już będę miała to z głowy
|
|
#4598 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale w sumie się cieszę będę miała to już za sobą
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
31-019 Kraków, ul. Floriańska 39, I piętro KRAKóW - Boutique MADONNA 31-042 Kraków, Rynek Główny 9 (Pasaż Bielaka) to drugie ![]()
|
|
#4602 |
|
Wtajemniczenie
|
nie martw się na pewno będzie dobrze a masz jakieś zagadnienia?? bo u mnie to wyglądało tak, że najpierw była prezentacja pracy, potem pytania z pracy, a na końcu 3 pytania z zakresu studiów, ale mieliśmy zagadnienia.
|
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to jest 60 stron do wyrycia
|
|
#4604 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kasiu będziemy obie odstrzelone
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
ale Ty dużo wcześniej niż ja
też chciałabym mieć to już z głowy
|
|
#4606 |
|
Wtajemniczenie
|
To fakt, ale jestem pewna, że czas szybko Ci zleci. Moja obrona ma wyglądać w ten sposób, że będziemy mieli 2 pytania z prawa cywilnego i być może dodatkowe pytanie z pracy.
Promotor pół roku temu wyznaczył każdemu po 2 zagadnienia, z których na bank będą nam zadane na obronie te 2 pytania
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co masz się nauczyć tylko 2 pytań a ja 60
|
|
#4608 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie dwóch pytań, tylko dwóch zagadnień, z których 2 pytania będą zadane
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam grubo ponad 100 Ale przecież to jest powtórka ze studiów i to podstawowe zagadnienia.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4610 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale tak jak mówisz, to była powtórka ze studiów, więc nie było źle. Choć ja po tych wszystkich koszmarnych ustnych egzaminach cieszę się, że obrona będzie lżejsza
|
|
#4611 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny...
Wczoraj odwiozłam Michasia do Poznania. Jest mi tak smutno i źle chodze jak struta chce mi sie płakać jeść nie moge. Sms mu wysyłam ale juz wydałam 6 zł od wczoraj na nie i na jeden telefon;( Jak z nim rozmawiam to płacze. Nie wiem juz co robic.... W lipcu bede miec 5 dni urlopu ale nie wiem czy mi dadza. A we wrześniu jeśli nie wykorzystam bede mieć 10 dni (nie liczac sobót i niedziel) i nie wiem teraz sama. Jestem załamana. Bramki sms żadne nie funkcjonuja za free do Anglii porażka;( |
|
|
|
#4612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakoś przeżyłam, ale beż płakałam odliczałam dni ![]() a kiedy się spotkacie tzn na ile on tam pojechał?
|
|
#4614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-fotoradaru -radiowozu za drzewem -tajniakow z kamerami w cywilnych autach (tu glownie obczajalam Passaty, Octavie, Mondeo itp )i tak zawsze jak gdzies jedziemy to TZ sobie prowadzi, a ja jestem nawigatorem i obczajaczem Cytat:
tylko nie wiem kiedy sie wybierzemy, bo za cholere nie ma kiedy (a w tygodniu TZ nie chce, bo on sobie zawsze po restauracji lubi pojsc na after party na piwko (lub tez 3... ), w rezultacie do domu trafiamy w srodku nocy... a tak glupio na kacu i w stanie kompletnego niewyspania do pracy isc )a w weekendy z kolei mi sie konczy sielanka i zaczyna sie po malutku sesja (znaczy sie pierwsze egzmainy i zaliczenia )na deficyt czasu ostatnio dosc mocno cierpimy nie znosze tego. niech juz bedzie lipiec ![]() a to 10-15% znizki to jest potem na cale zamowienie (przystawki, dania, desery, wina) czy tez tylko na dania glowne? Cytat:
nawet juz kiedys Kasi pisalam, ze zaraz obok Stolarskiej i ambasady amerykanskiej ma salon Madonny ![]() wczoraj rodzice byli odwiedzic kociaki i zawiesc im karme dla kociat i transporter. i chyba ten bardziej czarny kotek jest kociczka (a przynajmniej tak twierdzi ciocia ) to musimy poszukac jakiegos ladnego kociego zenskiego imienia macie jakies pomysly?![]() a ja sie wlasnie urwalam z zajec, bo stwierdzilam, ze nie usiedze ![]() wczoraj zaliczylismy najpierw dwie knajpy na Kazimierzu, a potem byl grill u kolegi w ogrodku ktory troche sie przeciagnal, w rezultacie czego dzis jestem tak snieta, ze cos kiepsko kontaktuje, nie mowiac juz o calkowitej niemozliwosci skupienia sie na tym co tam mowia na wykladzie ![]() za to nasze wakacyjne plany zostaly kompletnie wywrocone do gory nogami ![]() juz nie jedziemy do Irlandii na tydzien teraz w planach jest wyjazd 8. sierpnia z parka znajomych do Chorwacji na 2 tygodnie oni byli tam na takim wyjezdzie w zeszlym roku, wiec maja doswiadczenie chcemy wziac do bagaznika zarcia i picia ile wlezie i jechac zeby na miejscu w ciemno znalezc jakis apartament do wynajecia na te 2 tygodnie. ci znajomi twierdza, ze z jezdzeniem w ciemno nie ma tam najmniejszych problemow (Tancerko, prawda to? )teraz szukamy takiego miejsca zeby mozna sobie bylo fajnie ponurkowac z rurka, a z drugiej strony musi byc gdzies niedaleko mozliwosc raftingu, bo mamy cala czworka wielka ochote na rafting ![]() a dzis wieczorem idziemy do kina na Wojne polko-ruska. modle sie zeby to nie byl jakis shit cos mam uraz do polskich filmow i jak juz mam isc na jakis do kina to czuje mocny niepokoj
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-05-24 o 12:25 |
|||
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
ale kaszana nie mam pomysłu na wstęp do mojej pracy
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogoda Nam się udała, było bardzooo cieplutko i zwiedziliśmy również Antwerpie ![]() Dzisiaj zmykam nad morze opalić białe ciało
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jest bramka do Uk za free ![]() nie wiem w jakiej sieci masz tel, ale w sumie bez różnicy bo z kazdej możesz zalogwac sie na stronie orange http://www.orange.pl/portal/map/map?noredir=1 i tam założyc konto i miesięcznie bedziesz mialam 30 smsów (nr musisz wpisywać przez 0044....) jest jeszcze jakaś gdzie są bez ograniczeń ale jakos nigdy mi nie była potrzeba wiec sie nią nie interesowalam, ale jak chcesz to zrbie wywiad wśród angielskcih znajomych i Co podam a to Twoj Michal nie wział ze soba poslkiego nr ![]() ![]() ja to wysylam przewaznie smsy na angislki jak mój Tż jest w pracy, ale jak jest w domu to na Jego polski. ja mam w orange i do niego mam po 1 gr |
|
|
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee no to wy tam juz lato widze macie ![]() u nas piekna pogoda, blekitne niebo, ale jednak upalow to nie ma na opalanie bym sie nie zdecydowala ![]() a moze jakies fotencje z wycieczki nam wrzucisz na gm?
|
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
ale nudy
zadzwonię do TZ-a za ile u mnie będzie
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co dziewczyny wczoraj mi szkoda było szwagierki ale dziś jestem wściekła na nią- napiszę na gmailu co mi leży na sercu bo jak się komuś nie wygadam to mnie szlag trafi.. o mały włos nie zabiła siebie i innych uczestników wypadku- lekarze mówią że to cud ż oni wszyscy żyją a to wszystko jej wina!!!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

Właśnie kończę swoją prace mgr, jeszcze bibliografia mi została i mogę oprawiać, jutro wysłać do promotora a później zawieźć na uczelnie i .... 4 czerwca nastąpi chwila prawdy
no ja licencjat bronię 29 czerwca w swoje urodziny
a ja mam czyste konto
Dobrz e, że tż dzięki swojemu urokowi załatwia mniejsze mandaty
A ja też mam czyste konto
troche to dla mnie skomplikowane
auto miało dachowanie w zasadzie to dwa auta bo się stuknęły i samochód do kasacji a szwagierka cud że zyje
no i wczoraj spodobał mi się atelier diagonal 1843, który wygrywa z carrerą bo posiada tren

)