|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Hej Wam
![]() Spóźnione Wszystkiego Najlepszego Lim ![]() ![]() ![]()
#4592 | ||
AGA :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przyjadę, przyjadę ![]() Znajdzccie tylko wolny weekend i się zjawiam! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, kobietki kochane
![]() ![]() ![]()
#4594 |
Wtajemniczenie
|
hej
Ufff... znalazlam chwilke... chociaz jutro rano do szkoly... mam 2 egzaminy.... z jednego mam juz 3 na wstepie i chyba nie podejde na wyzej ![]() a na drugi cos tam poczytalam... monia pytalas o zdrowie mojej mamy... moja mama doznala jakiegos urazu... mikrourazu... moze to byc nawet mikroudar ze cos sie stalo z jej pamiecia... po prostu zapomina co mowila 5 minut temu.... jest to klopotliwe na tyle,ze jak wstawi garnek z zupą to zapomni, że go wstawiła...problem, wiec jest powazny.... ze starych informacji nt. mieszkania, nazwisk, dzieci itp pamieta doskonale.... na szczescie ostatnio stan sie poprawia i pamieta coraz wiecej... jest cos takiego ze ta choroba ustepuje, tazke mam nadzieje ze wszsytko wroci do normy. lim mialas urodzinki,wiec zycze wszystkie naj naj naj lepszego ![]() organizujecie spotkanie....co ja bym dala zeby sie z wami spotkac.... ale mieszkam za daleko..... ![]() u mnie poza tym ok... co do pracy.... pojawilo sie swiatelko w tunelu... trzymajcie kciuki aby wzniecił sie konkretny płomień ![]() trzymajcie kciuki włacznie do 17 poki co.... ![]() tri butki sliczne... tylko pytanie jest jedno... to butki na poprawiny tak?bo moze nie doczytaalm czegos.... wiec pytanie brzmi...jak Ty po calej nocy hulanek i tancow masz zamiar wejsc w te buty na poprawiny?? nie lepiej jakies sandalki czy nawet japonki?? doczytalam ze napisalas konkretnie, ze buty kupilas na slub.,... nie bylomnie dawno, wiec nie wiem co i jak... bierzesz slub cywilny czy koscielny? wybacz mi moja niewiedze ![]() co do tatuazu... pamietaj ze to zazwyczaj inwestycja na cale zycie.... ja osobiscie jestem przeciwna takim pomyslom... szkoda ciala... czesto sie zaluje... w wieku 60 lat nie wyglada esetycznie na zwiotczałym ciele itd itp.... proponuje zrobic najpierw tatutaz z henny, ale taki z prawdziwego zdarzenia ktory trzyma sie jakis czas i wtedy stwierdz czy Ci jest on potrzebny do zycia czy nie... pamietaj ze w przyszlosci zajdziesz w ciaze - o ile planujesz potomstwo... w ciazy sie tyje... skora sie rozciąga i tatuaz tez niestety rosnie.... miej to na uwadze.... dac sie pomazac na ciele to jest chwila... czesto o skutkach sie nie mysli.... Buzki ![]()
Edytowane przez freddy296 Czas edycji: 2011-06-10 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Propozycja spotkania w niedzielę nadal aktualna? ![]() Cytat:
![]() ![]() Rzeczywiście, przeżyłam ciężkie chwile wtedy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Sto lat!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trochę się spóźniłam z życzeniami, ale jeszcze nie doszłam do siebie, miałam cieżki tydzień ![]()
![]() |
#4596 | ||||
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z takich dodatkowych informacji... jade w środę obejrzeć sukienkę (ma być już uszyta). Moja mama zamówiła termin na tort. Po wielkich problemach biorę ślub jednak w swoim kościele, a nie w dziadka. Miało być wstępnie ok 90 osób, ale lista się zmniejsza, ze względu na rodzinne perypetie. Najfajniejsze jest to, że dziewczyny będą mnie wspierać ![]() Odnosnie tatuażu to sie tyczyło Moniki. Wcieło mi dlugiego posta i juz nie szukałam co kto pisał. Ja sobie na takie wymysły nie mogę pozwolić, bo nie wiem jeszcze tak naprawdę do jakiej branży mnie wywieje. ![]() TAK ![]() ![]() Cytat:
![]() Reszty dodatków jeszcze nie mam, ale wiem gdzie bede błyskotki zamawiać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Lim pasuje Ci?
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2011-06-10 o 22:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Wtajemniczenie
|
![]() Co jest..... dziewczyny? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ja mam też kawałek na spotkanie buu ![]() Obrona dopiero pod koniec lipca bo promotor jedzie na urlop ![]()
#4599 |
Zakręcony Chochlik
|
Mnie nie ma bo szykuje się do slubu i załatwiam rózne pierdoły
![]() ![]()
#4600 |
Wtajemniczenie
|
hello
dostalam prace!!! oczywiscie dalej w Sądzie, znow w księgach wieczystych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() takze opuszczam Wydział Karny... bedzie mi brakowało rozpraw ![]() Buzki!! ![]()
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
Freddy, gratulacje!
![]() To i ja się pochwalę - obroniłam się przedwczoraj ![]()
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluję!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4603 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Gratuluje Wam sukcesów ![]() U mnie za to nie jest dobrze, w pracy taka redukcja, że siedze już kolejny miesiąc na przymusowym bezpłatnym urlopie ;/ Dodatkowo mam problem z jednym facetem i potrzebuje opinii osób trzecich :P licze tu na was ![]() Znamy się trzy lata, od tego czasu go zaczepiam..dwa lata temu dałam mu do zrozumienia, że chciałabym z nim być i on chyba też chciał. Niestey byłam wtedy w stałym i długim zwiazku z innym i tak nam sie nie układało. I niestety zrobiłam głupią rzecz bo naprawde w chamski spososb powiedziałam temu chłopakowi o swoim stałym zwiazku i że jest mi obojetny :P Później po około roku rozstałam się i nadal zaczepiałam tamtego..ale on był z kimś. Aktualnie jesteśmy sami i nadal go zaczepiam ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Sorki za to, że tak nieskładnie to napisałam..ale jestem rozzalona..buu
#4604 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny! Też jestem 87!
08.12.1987 Witam!
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Laski pogoda taka że smażę się w swoim pokoju ![]() ![]() Obrona w końcu września bo mi ją z lipca przesunęli ![]() ![]()
#4607 |
Raczkowanie
|
hej!!! mnie tu dawno nie było. ostatnio zapisałam się do pup jako bezrobotna, byłam na szkoleniu jak poszukiwać pracę, chodzę na fittness, szukam aktywnie pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() ja to sie w ostatnim czasie baaaardzo malo udzielałam,ale Wy.... co sie dzieje?? watek upada?? zagladam tu,a tutaj pusciutko... ![]() co u Was słychac?? pozdrawiam cieplutko
#4609 |
Raczkowanie
|
Hej! U mnie bez zmian, nadal bezrobotna, samotna - bez Tż, chodzę regularnie na fittness
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
Haloooo dziewczyny
![]()
#4611 |
Zakręcony Chochlik
|
Hej
![]() Dawno mnie tu nie było, a to dlatego, że popadliśmy w wir przygotowań ślubnych ![]() ![]() ![]() ![]() Ponadto na 100% wiem, że przyjeli mnie na FiR na SGGW ![]() Z planów na najbliższy okres - muszę koniecznie zmienić pracę, bo jak myślę, że mam tam jutro iść to chce mi się wymiotować ![]() Co u Was? ![]()
#4612 |
Zakorzenienie
|
Dobrrrrry
![]() Z perspektywy gościa potwierdzam: jak najbardziej było udane ![]() ![]() Widzę, że nasz wątek ledwo zipie... Chyba trzeba pomyśleć o jakiejś reaktywacji, co dziewczęta? U mnie wszystko w sumie ok. Standardowo już chciałam usprawiedliwić swoją nieobecność brakiem czasu. W tygodniu jestem tak zmęczona po pracy- która z dnia na dzień robi się bardziej i bardziej absorbująca- że nie jestem w stanie powiedzieć jak się nazywam, a co dopiero sklecić jakiegoś logicznego posta! W weekendy rodzina i znajomi żądni mojego towarzystwa też nie pozwalają mi spędzać zbyt wiele czasu przy kompie ![]() Teraz dodatkowo czasu w weekendy będę miała jeszcze mniej, bo podobnie jakTri zaczynam w tym roku studia. Nie wiem czy już pisałam czy nie, ale zdecydowałam się w końcu na logistykę międzynarodową. Mimo braku czasu postaram się jednak wpadać częściej. Mam nadzieję, że będę miała co czytać ![]() Całuję czule ![]() ![]() ![]()
#4613 |
Zakręcony Chochlik
|
Spojrzałam dziś krytycznie na moją garderobę... Przeżyłam szok...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba mam lepszy okres o tym ślubie i chce wyglądać jak człowiek czyt. ładnie i elegancko... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- W ogóle to robiłam we wtorek placki ziemniaczane po węgiersku ![]() ![]() ![]() Swoją drogą w tym tygodniu widziałam go w sumie 6h :P (jak spał) i chyba na tym się skończy ![]()
![]() ![]() Brian Tracy ![]() ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2011-09-14 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Raczkowanie
|
U mnie wszystko tak jak dawniej
![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Ale tutaj cisza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Przyczajenie
|
witam dziewczynki
![]() to ja dawna monika7891 ![]() musiałam zmienić nick,ale tak poza tym wszystko po staremu właścwie ![]() co sie dzieje z watkiem?? gdzie jestescie wszystkie?? co u Was słychac?? Trinette wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Wtajemniczenie
|
eh zaraz szału dostane...
![]() ale poki co nic sie dzis nie dzieje i bede teraz pod tym nickiem funkcjonowała. |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
hej! to ja zmieniłam nick
![]() U mnie bez zmian, szukam pracy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hej Asia ![]() jak narazie chyba tylko my na watku zostałysmy... mam nadzieje,ze reszta szybko do nas wróci i watek znów bedzie funkcjionował jak dawniej... Dziewczyny co z Wami?? Gdzie jestescie?? Ja od poniedziałku chora jestem. Choc dzis juz widze lekka poprawe ![]() Jestem w trakcje szukania pracy. w piatek byłam na rozmowie a w poniedziałek na dniu probnym,ale ze maja na cały tydzien dziewczyny na probe to nie wiem czy sie tam dostane...byłam jako pierwsza... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
Zakręcony Chochlik
|
Dzięki
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
![]() Przyznam, że przestałam zaglądać na wątek, bo ostatnimi czasy nic się tu nie dzieje... Chociaż oczywiście brakiem czasu też się trochę zasłonię, tradycji musi stać się zadość ![]() Monika vel Secret Girl vel Black Secret- jak zdrówko? Co to za praca, w której byłaś na dniu próbnym? Kiedy mają się odezwać? No i oczywiście pytanie, którym zamęczam Cię zawsze: jak Twój kręgosłup? Nic na to nie poradzę, ale pierwsze moje skojarzenie z Twoją osobą zawsze odnosi się do Twoich pleców ![]() ![]() Trinette- ja to Cię dziewczyno podziwiam... Weekend nad książkami o rachunkowości... Na prawdę, jesteś jedną z bardziej ambitnych osób jakie znam! Powodzenia w poszukiwaniu nowej pracy ![]() A TŻ życz szybkiego powrotu do zdrowia! Żeby nie wypaść blado przy Trinette nadmienię, że wczoraj byłam na uczelni all day ![]() ![]() Szkoła na razie bardzo mi się podoba, chociaż tam również sprawdza się teoria, że przyciągam dziwnych ludzi jak magnes ![]() Dziś mam wolne z uwagi na wybory. Poza tym mój weekend był sponsorowany przez literkę G jak Groupon ![]() Wczoraj byłam ze znajomymi w teatrze na "Złym",a dziś wybrałam się na masaż. Spełniałam się też kulinarnie i wyprodukowałam dwa rodzaje muffinków. Odkąd zakupiłam sobie nową formę do tychże, piekę je niemal nałogowo. Muszę się opanować bo zauważyłam,że rodzina, przyjaciele i znajomi w pracy (karmię nimi kogo się tylko da ![]() Szczęśliwie zbliża się okres pierniczkowy... ![]() A co u Was, moje drogie panie? Freddy, Mag_rat, Mav, Ag4, Copy, Muiee i pozostałe: apeluję o większą aktywność!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.