|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Hej słodziaki! Przede wszystkim dziękuję Wam za wsparcie w sprawie mojego przyszłego grania klasyków
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie spokojny weekend, ale akurat takiego potrzebowałam. Wyspałam się, poczytałam książki, gazetki babskie, obejrzałam desperatki i takie tam. Z dietą podjęłam decyzję, że powalczę jeszcze do końca listopada, ale jak będę dalej grzeszyć i nie chudnąć, to z początkiem grudnia przechodzę na fazę utrwalania, bo to nie będzie miało sensu. Zresztą trochę brakuje mi już motywacji, bo mimo, że celu nie osiągnęłam to i tak już się sobie podobam i nie czuję przymusu bycia szczuplejszą. Teraz tylko intensywnie myślę i kombinuję jak by tu zdobyć fundusze na pianino ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dobrrrrrry
![]() Dopiero w sierpniu przyszłego roku ![]() Dzielna dziewczynka!!! Cytat:
![]() Mam nadzieję, że to nic poważnego...? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak trzymaj, żabko ![]() ![]() Cytat:
![]() Co prawda wszystkie weekendy w listopadzie mam zajęte (kurs księgowości), ale w grudniu albo po Nowym Roku bardzo chętnie przyjmę tak miłego gościa ![]() Cytat:
Nie możesz być za chuda, bo nie będziesz tu pasować ![]() Cytat:
![]() ![]() Virginio, Niunia- zaczynacie podpadać... Gdzie się podziewacie, córy marnotrawne? ![]() Kolejny tydzień czas zacząć... Idę zatracić się w moich cyferkach ![]() Trzymajcie się cieplutko ![]()
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
jest bardzo źle. Trudno to nawet opisać, a zresztą już mi się nawet pisać o tym nie chce. Mamy teraz oddzielne pokoje (pomysł nie mój) Za naprawę samochodu zapłaciliśmy oboje pół na pół jego matka straszyła mnie, że wystawi mi rachunek za mieszkanie w 'ich domu' i takie tam... przykro nawet o tym pisać. I już nawet nie mam siły tego komentować. Jeśli szybko nie znajdę jakiegoś sposobu, by wyjść z tego cało to chyba zwariuję. Przepraszam za milczenie ale brakuje mi już słów na to wszystko. Trzymajcie się, ![]()
#4594 |
Zadomowienie
|
Virginio bardzo mi przykro z powodu tego co u Ciebie się dzieje
![]() ![]() ![]() Pamiętaj jedno Ty masz kochającą rodzine na którą na pewno możesz liczyc ![]() ![]()
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
virginio - nie wiem co powiedzieć...powoli ta sytuacja robi się jak z sensacyjnego filmu
![]() wydaj mi sie, ze najwyzszy czas żebyś sie probowała uwolnic sie od tego wszystkieo, tzet niewarty jest Twoich nerwow ratuj sie poki możesz i masz siłe...a dlaczego własciwie musiałaś zaplacic za naprawe samochodu?jak to wyglada miedzy Wami w domu? co tesciowa Wam kazala podzielic pokoje czy co? ![]() ![]() trzymaj się i probuj jakos z tego wybrnac zeby uratowac troche siebie... ![]() ja jestem po wielkiej kłótni z tzetem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do firmy to mam nawet pomysł. Nie mój wprawdzie, bo zerżnięty z "gotowych na wszystko", ale całkiem niezły: jedna z bohaterek też była spłukana więc kupiła kamerę internetową i zaczęła sprzątać mieszkanie w bieliźnie ![]() ![]() Cytat:
Jeśli czujesz, że nie dajesz rady psychicznie to pędź do psychologa. I pamiętaj, że zawsze możesz tu wpadać i wyrzucać z siebie wszystko, a my doradzimy na tyle na ile będziemy mogły. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
![]()
Virginio- skarbie, mogę tylko podpisać się pod tym, co napisały dziewczyny... Próbowałaś walczyć o to małżeństwo, ale jedna osoba nie uratuje związku. Do tego potrzeba dwojga.
Chyba czas, żebyś zaczęła być egoistką i zaczęła myśleć o sobie. Nie zasługujesz na to, żeby tak strasznie cierpieć... Jestem przekonana, że ze wszystkim sobie poradzisz i kiedyś znów będziesz do nas zaglądać z szerokim uśmiechem na buzi. Jesteś silną babeczką i przetrwasz te wszystkie złe chwile, nie mam co do tego wątpliwości. Tymczasem ściskam Cię moooooooooocnoooooooooooo o i przypominam, że gdybym mogła Ci jakoś pomóc wiesz gdzie mnie szukać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kosteczko- jesteś oazą spokoju, jesteś oazą spokoju... Nie denerwuj się, bo złość piękności szkodzi ![]() TŻ pewnie zwyczajnie jak to facet nie pomyślał, ale na pewno uda Wam się jednak znaleźć jakiś fajny termin. A może po tej awanturze w przyszłości trzy razy się zastanowi zanim zgodzi się ustąpić współpracownikom w kwestii najfajniejszych terminów na urlop. Joyce- co ja na to? Genialne! Już zaczynam pisać biznesplan ![]() Możemy nakręcić całą serię- w każdym odcinku inna wizażanka. W pierwszym Ty będziesz sprzątać mieszkanie w seksownej bieliźnie, w kolejnym ja dekorować pierniczki li i jedynie w skąpym fartuszku ![]() Dziewczyny, któraś jeszcze wchodzi do naszej spółki? ![]() A jeśli chodzi o Twój przyjazd to teraz, kiedy mam to na piśmie nie pozwolę Ci się wykręcić! Będziemy w kontakcie ![]() Uwaga, będzie historia. Wracałam dziś do domu. W pociągu stało obok mnie dwóch panów w mocno średnim wieku. Czytałam książkę, więc nie bardzo słuchałam o czym rozmawiają, ale wiadomo jak to jest w środkach komunikacji publicznej: jeśli nie masz mp3 zawsze jednym uchem coś tam Ci wpadnie. Nagle jeden z nich mówi: - Ja to mam ciężką rękę... Ostatnio tak ją ścisnąłem za cyce, że aż się wyrwała i uciekła... Ja: totalny szok! Jak można rozmawiać na taki temat w miejscu publicznym??? Patrzę na nich z wyrzutem i słyszę jak jego towarzysz odpowiada: - Bo z krową to trzeba delikatnie... Już mi się wszystko kojarzy ![]()
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() tzet poszedl do pracy jeszcze posiedziec i zaraz mu sie rozjasnilo w glowie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
Witam sie...
u mnie srednio... staram sie jak moge... ale ciezko mi idzie... pod gorke mam... no a jak sie sypnie to zawsze wszystko ![]() Dzisiaj juz swiatelko male w tunelu zobaczylam... I duzo kciukow prosze ![]()
#4600 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzięki za wsparcie
![]() ![]() W dodatku moi rodzice uparli się, że jest jeszcze dla nas nadzieja, że jeszcze nie wszystko przekreślone. Nie chce mi się nawet wierzyć w to wszystko. Chciałabym mieć to już po prostu za sobą.
#4601 |
Zadomowienie
|
Virginio
![]() ![]() ![]() Joyce odnośnie Twojej gry ..to nie mozesz po prostu zmienic nauczyciela, który bardziej by w Ciebie wierzył...? ![]() ![]() Malinn mam nadzieję, że wszystko wkrótce się ułoży .,.. ![]() Kostko mam nadzieję ze kłótnia z TŻ już poszła w zapomnienie ![]() Limonko jak poszukiwania mieszkania ? Działaśz nadal coś w tej sprawie ..? Witajcie!!! Dziś dopadł mnie straszny dół ![]() ![]() ![]() ![]() A poza tym przeszłam na diete Dukana...dziś 1 dzień jakoś wytrwałam....ale troche czuję się bez energii...nie wiem ile dni mam ciągnąc tą faze I uderzeniową ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-10-26 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A historia z pociągu prześmieszna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do rodziców to powiedz im szczerze i dosadnie jak bardzo się męczysz i jak bardzo potrzebujesz teraz wsparcia! Skoro czujesz, że to koniec to mają Cię wesprzeć i zaufać Ci, że wiesz co robisz. Zresztą to Twoje życie, a rodzina powinna się wspierać zawsze, nawet jeśli nie zgadzają się z wyborami bliskich. Cytat:
![]() Co do Dukana to chętnie pomogę. Fazę uderzeniową prowadź 5 dni ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() weszłam na wage i od wczoraj -1,5 kg zdaje sobię sprawę ze to tylko woda...ale ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zadomowienie
|
ale pustki .....
![]()
![]() |
#4605 |
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() Piszę bo Limonka mnie zlinczuje ![]() ![]() Tż chodzi wykręcony, prawdopodobnie korzonki w tak młodym wieku ![]() ![]() ![]() ![]() Dieta, dieta, jest i jej nie ma ![]() Buziole, trzymajcie się ciepło ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- A zapomniałam:P Byłam ostatnio na wycieczce w rezerwacie żubrów ![]() ![]() ![]()
#4606 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jesteś piękna, młoda, przebojowa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zadomowienie
|
Czesc! No nie rozpisujcie się tak, bo nie nadążam czytac
![]() ![]() Mam pytanie dla wtajemniczonych odnosnie Dukana....po tej I fazie uderzeniowej to potem mam naprzemiennie stosowac dni białkowe z dniami z białkiem + warzywa ...ale jak to ma konkretnie wygladac? 5 dni warzywek z białkiem + 5 dni samego białka ![]() ![]() Dzieki z góry za pomoc ![]()
![]() |
#4608 |
Wtajemniczenie
|
Hej Lasencje...
u mnie nudy - Weronisia chora i od tygodnia siedze w domu z dzieciakami ![]() ![]() dziewczyny do sylwestra zostało 9tygodni i teoretyczne mozna schudnac jeszcze 9kg ![]() ![]() ines ja czasem podczytywała watek o dukanie i wydaje mi sie ze to jest jak piszessz np. 2/2 to dwa dni białko z warzywami/dwa dni czyste białko Niuniuska moj brat zawsze mówi ze na takie choroby jak twój tż ma to najlepszy okład z młodych piersi ![]() ![]() Virginio co u Ciebie kochana? pozdrawiam ![]() Malin jak tak u Ciebie? pozwiarzaj sie nam to moze bedzie ci lepiej ![]() Kostka zazdrosze ci tych koni - kon by sie pod ciezarem załamał miom ![]() to ty pewnie fajna figure masz- na koniu to sie duzo kalorii traci ![]() a od jakiego wieku moze dziecko zaczac chodzic na konie? bo juz sobie tak myslałam ze z córa bede chodzic ![]() pozdr ![]()
#4609 | |||
Zadomowienie
|
CZESC CHUDZINKO
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja od wtorku jestem na dukanie i po 3 dniach diety -2,1 kg. Pewnie to głównie woda ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Wtajemniczenie
|
o dobrze że ktoś tu jest jeszcze
![]() ![]() Ines z tego co czytałam to dziewczyn y pisały że najlepsze wyniki są przy 5/5 - ale wiem że niektore bez problemu stosują 2/2 i też chudną. Ja tak podczytywałam o dukanie ale nie mogę sobie na raziepozwolić na to bo karmie...
#4611 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() virginio - sprawa rzeczywiscie jest patowa ![]() ![]() ![]() joyce - niefajnie z tym nauczycielem ale znam realia mieszkania w małym miescie albo wiosce...czlowiek jest skazany na to co jest ![]() ![]() ale napewno cos wymyslisz no i naprawde fajnie, że rozwijasz swoje pasje ![]() ines - moj brat z bratowa robia 1/1 czyli dzien bialkowy i dzien bialko z warzywami i chudna z powodzeniem od prawie 2 miesiecy ![]() a jak sie czujesz na tej diecie i co wcinasz? moze ja bym sie przekonala...nie wiem sama.. ja bez warzyw nie umiem chyba... ![]() aniellko - tak mam super figure ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a mnie dorwalo to przeziebienie..., gardlo mi wysiadlo moze tez od gadania ![]() ![]() milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jem: pieczonego fileta z kurczaka, lub pieczoną rybkę, makrele, serki wiejskie, kefity, ser biały chudy, jajka....w zasadzie tyle. I piję duzo kawy z mlekiem ![]() faaajnie ![]() ![]() U mnie nic nowego....w weekend siedze w domu sama ![]() Ogólnie nuda, nuda , nuda do kwadratu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny,
ja tylko na chwilę...pisałam Wam, że tata tzeta jest w szpitalu na badaniach...wczoraj sie okazalo, że to nowotwór...i dostaje chemię...jestesmy w totalnym szoku, powiem Wam, ze nie umiem sie jakos narazie oswoić z ta wiadomoscia ![]() ![]() człowiek jako zawsze mysli naiwnie, ze to nie jego dotyczy...a tu chwila i... spadam zeby nie smecic ide myc groby.. milego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Wtajemniczenie
|
Kosta bardzo mi przykro z powodu teścia - trzeba wierzyc że będzie dobrze
![]() mnie też coś łapie przeziebienie a już kilka nocy prawie nie spie ![]() pozdrawiam, muszę się wziąć i troche mieszkanie ogarnąć ![]()
#4615 |
Zadomowienie
|
Kostko przykro mi z powodu taty TŻta
![]() ![]() miłego sprzatania, ja dopiero wstałam z łóżka i nie mam na nic ochoty
![]() |
#4616 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
![]() Cytat:
![]() Wiem, że jest Ci teraz strasznie ciężko, ale nie przestaję wierzyć, że wszystko skończy się happy endem ![]() Wiem, że to strasznie banalnie brzmi, chciałabym Ci powiedzieć coś mądrzejszego, ale wiesz jak jest w takich chwilach... Nie sposób ująć w słowa tego co myślisz i czujesz. Pamiętaj, że jestem całym sercem z Tobą ![]() Cytat:
![]() Pamiętaj jednak, że diagnoza to jeszcze nie wyrok! Musimy wszyscy wierzyć, że będzie dobrze! Trzymajcie się z TŻ-tem cieplutko ![]() Cytat:
![]() Tak to niestety jest... Czasem mi się wydaje, że powiedzenie "nieszczęścia chodzą parami" oznacza, że chodzą one para za parą, para za parą, para za parą... Wierzę jednak, że nasza dzielna Malinnka ze wszystkim sobie poradzi ![]() Chciałabyś, prawda? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ines, nie wiem czemu mi Ciebie nie zacytowało... Przecież klikłam na Twój post! Z zakupem mieszkania na razie muszę dać sobie na wstrzymanie ze względów finansowych... Mam nadzieję, że wiosną/latem będę mogła wrócić do poszukiwań. Oczywiście jestem z tego powodu zawiedziona strasznie, ale cóż... Pewnych rzeczy niestety nie przeskoczę ![]() Poza tym wszystko u mnie ok. We wtorek odebrałam prawko i rozbijam się trochę po okolicy samochodem ![]() ![]() ![]() Zmykam, kobietki. Przesyłam mnóstwo ciepłych myśli wszystkim tym, które przechodzą przez różne trudne okresy w swoim życiu ![]() Trzymajcie się!
![]() |
#4617 |
Wtajemniczenie
|
Kosteczko, jestem z Wami myślami! Trzymajcie się dzielnie bo tata Tżta potrzebuje Waszego wsparcia! Nie martw się na zapas, rak to jeszcze nie wyrok, medycyna jest w stanie wiele zdziałać! Strasznie mocno Cię ściskam i życzę Wam wszystkim dużo siły, jak najwięcej tacie Tżta...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4618 |
Zakorzenienie
|
witajcie,
dziekuje za ciepłe słowa ![]() ![]() ach szkoda gadac nie chce tu smecic bo to nie miejsce i czas, z bardziej optymistycznych i na temat rzeczy, widzac efekty mojej bratowej i brata chyba od wtorku zaczniemy tez dukac z tzetem...(brat - 12kg, bratowa 7,5kg w 6 tygodni.)..jakos wytrzymam te 5 dni bez warzyw.. jak tam ines ci idzie?? jestes zadowolona?? już ci chyba minelo te 5 dni? ide chyba napic sie piwa bo jestem jakas zdołowana totalnie. buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Wtajemniczenie
|
kostko,
![]()
#4620 |
Zakorzenienie
|
Kosteczko- trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Wiara czyni czasem cuda.
Ściskam Cię mooooooooocnooooooooo ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.