|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Adwokat diabła
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
dzięki..
nie ma jak siedzieć od pół godziny i klikać odśwież ![]() teraz tłumacze innym co i jak.. ehh
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
ale nuuuuuuuuuuuuuda
![]() chodźcie się w coś pobawimy ![]()
#4593 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Pisałam Wam tu kilka dni temu, że na dziś umówiłam się do salonu Lisa Ferrera w Rzeszowie. Pojechałam do Rzeszowa z Krk, a moja Mama z Tarnobrzega i razem poszłyśmy mierzyć suknie. To był pierwszy i ostatni dzień moich przymiarek sukni ![]() Nie sądziłam, że to takie męczące psychicznie i fizycznie. Przede wszystkim w wiele sukni się nie zmieściłam-grubas jestem ![]() Decyzja co do sukni jest trudna i gdybym miała jeszcze do kilku salonów iść i mierzyć, to nie wiem czy bym kogoś nie pobiła ![]() Ostatecznie po odwiedzinach w 5 salonach wróciłam z podkulonym ogonkiem do salonu Lisa Ferrera no i stało się...podpisałam cyrograf tzn. umowę na suknię ![]() Ta suknia to kompromis między ograniczeniami finansowymi i zdrowym rozsądkiem(bo miałam odkupywać przecież) a dziewczęcymi marzeniami, które jednak doszły do głosu, choć myślałam, że nie istnieją ![]() No i jest... skromna, mało zdobiona, ale chyba elegancka, no i nawet na mnie leżała. I ivory tak jak chciałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() coś w tym jest ![]() Cytat:
Możesz powiedziec jaki rozmiar nosisz jeśli myślisz że jestes gruba? Ja nosze 42-44, i się zastanawiam czy znajdę coś na siebie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4596 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
te suknie to z Cosmobella 2009 pierwsza: http://www.lisaferrera.pl/product_in...90d35389a0db4e ta druga : http://www.lisaferrera.pl/product_in...90d35389a0db4e |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() suknie cenowo nawet ok ale ciekawe jak na żywo się prezentują ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No, ale ta suknia - Cosmobella 118 - była nieco większa i ładnie leżała. Suknia o kroju A z takiej mięsistej satyny. Takiej tylko lekko błyszczącej. W pięknym kolorze ivory. Dekolt jest ozdobiony naszywanymi bardzo drobnymi koralikami i perełkami. I jest to jedyne zdobienie sukni. Na zdjęciu katalogowym nic nie widać ![]() Problem jest taki, że nie jestem pewna czy podjęłam dobrą decyzję? Czy ta suknia jest w ogóle ładna? ![]() Pocieszcie mnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki, no właśnie tło wydawało mi się znajome, a teraz przeglądałam forum ślubne na gazeta.pl i jakoś kliknęłam linka do Lisy Ferrary, a stamtad na kolekcje demetrios i cosmobella ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tutaj znalazłam więcej jej zdjęć, bo na tym na modelce mało widać: http://forum.trojmiasto.pl/SPRZEDAM-...3482,1,11.html Jak dla mnie trochę za mało się błyszczy, bo Ja jestem taka sroczka ![]() ![]() ![]() Jejku dziewczyny, toczę właśnie wewnętrzną walkę. Na dole w lodówce mam dużo słodyczy i taaaką mam ochotę iść sobie po coś dobrego na film (o 23:50 będą 2 odcinki Gotowych na wszystko). Ratunku, bo nie wytrzymam. Chyba sobie pójdę wyszorować ząbki tak ekstremalnie porządnie, żeby mi było żal je brudzić Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-10-01 o 22:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Raczkowanie
|
Dziewczymy ja tez biorę ślub 5 czerwca 2010r i nie bardzo wiem jaka suknie kupić!!! Przyznaję,że jestem bardzo wybredna i chyba trudno będzie mi się zdecydować na ta właściwą!!! Jeśli macie jakies stronki to proszę o podanie kilka!!! Będę bardzo wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moim zdaniem suknia jest bardzo ładna- od razu wklepałam ją sobie w google żeby lepiej obejrzeć i na żywej dziewczynie wygląda ładnie także nic się nie martw ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4605 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cześć ![]() ![]() Podaję kilka linków: http://www.lisaferrera.pl/index.php?...f0ccfb942e5d4b http://www.annaisbridal.pl/pl/index.php http://www.maggiesottero.com/collection.aspx http://www.sukniemaja.pl/ http://www.alfredangelounitedkingdom...rsaryHome.aspx http://www.sukniedoslubu.pl/ http://www.vivien-lublin.pl/ http://www.marietta.com.pl/ http://www.salon-demi.pl/index2.html http://www.cymbeline.com/ http://www.suknieslubnedt.pl/ to chyba tyle ze znanych mi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W innych, w każdej coś było nie tak, a w tej nie. Nie myślcie, że jestem niezadowolona. Po prostu to mierzenie wykańcza ![]() I naprawdę mi się podoba ![]() ![]() Co do PM z linku to mówię Wam, że ivory wygląda nieporównywalnie lepiej od białej. I te ozdobne koraliki są bardziej wtedy wyraziste. No i ja mam średni biust, wcięcie w talii (i brzuchol ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Suknie Ślubne.pl Fashionbride's Weblog Elizabeth Josephine Bliss Bridal Gala Karolina Gina Dolce Vita Nowe i używane Maggie Sottero Maggie Sottero na żywo Sottero an Midgley Annais Bridal Lisa Ferrera (Cosmobella, Demetrios) Vogue & She Lilea Jasmine ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ---------- Ale się wkurzyłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Chyba depresja jesienno-zimowa mnie dopada. Nic mi się nie chce, humorku nie mam. Najchętniej bym spała cały czas. No i @ się zbliża więc może ten wisielczy humor od tego właśnie. ehhhh Tancerka właśnie oglądam zdjęcia ślubne koleżanki na nk i miała Kate(przynajmniej tak mi się wydaje, że to Kate).A jak byłam w mieście i "kukałam" do salonów to carrera była na wystawie ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-10-02 o 06:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | |||||
Zakorzenienie
|
toskaKrk
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ehhh też bym chciała mieć już z głowy suknię,a le teraz @, potem zapiernicz w pracy i dopiero gdzieś pod koniec miesiąca się będę mogła wybrać ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-02 o 07:30 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Wtajemniczenie
|
Cześć kochane
![]() Straszne choróbsko mnie dopadło ![]() ![]() Tylko troszkę podczytałam o czym pisałyście, bo wiadomo że produkujecie te posty jak szalone ![]() certina jestem pewna, że wybierzesz suknię i będziesz cudnie wyglądać!
#4612 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki ja wpadam się przywitać i znikam na cały weekend bo w domu już nie będę miała neta bo siostra lapka zabrała do siebie na stancję
![]() ![]() wczoraj w nocy doszły mnie wieści z frontu remontu że łazienka skończona- to znaczy płytki ułożone ![]() ![]() miłego weekendu buziaki ![]()
#4613 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja mam jakos odwrotnie... cos mi sie ostatnio jesc nie chce ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() sama nawet kiedys chcialam taka prosta (nawet jeszcze prostsza niz ta, bo bez wyszywania i krysztalkow ![]() ![]() ![]() ![]() chcialam wczoraj kupic nowe wkladki party feet (te taki zelowe przyklejane do przedniej czesci buta, ktore nosze ze wzgledu na chude stopy - jesli nie mam takiego wypelniacza w bucie to mi stopa lata, bo mam za 'cienka' do wiekszosci szpilek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sprawie sobie takie na slub, bo super sa ![]() ![]() ![]() wczorajszy zlot zakonczony sukcesem ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj tak lalo (TZcik kochany mnie przywiozl do domu zebym nie mokla po autobusach ![]() ![]() zadanie na dzis - spakowac sie ![]() ale najpierw sniadanko ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-02 o 08:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Poza tym Tancia to widzę że nie tylko ja pojechałam wczoraj na zajęcia których nie było ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | ||
Zadomowienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dobrze wiedzieć ,że istnieją takie wygodne wkładki ![]() ![]() ![]() ![]() zapiekanka to nie tak źle ![]() ![]() ![]() ![]() no i pojawił się plan zajęć ![]() ![]() Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-10-02 o 09:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zadomowienie
|
Kurde dziewczyny, idę dzisiaj z TŻ na zakupy dla naszych chrześniaków, bo mają urodziny w tym miesiącu, a potem wracam i aż do wieczora przeglądam fotografów!!! Tak postanowiłam. Wczoraj koleżanka z pracy mi mówiła, że jej przyjaciółka ma ślub w październiku 2010 i że szuka foto już od dwóch tygodni, bo wszystko pozajmowane
![]() ![]() A wczoraj druga koleżanka z pracy pokazywała mi kilka swoich zdjęć. Matko kochana, jakie foto. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki ![]() ![]() A co do Kasi i Jej znajomości kolekcji to mi daaleko ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Lain albo Samoa, która to z Was wklejała linka do jakiegoś sztyftu żeby buty nie obcierały? Podajcie jeszcze raz proszę, bo potrzebuję takie cudo kupić ![]() Cytat:
![]() Czy tylko mi czy i Wam nie chce się nic załatwiać w związku ze ślubem?. NIe wiem co to się dzieje, nic mi się nie chce, mam obrzydzenie do książek, w ogóle do druku, po tej nauce coś mi się w głowę chyba zrobiło. Najchętniej to bym sobie spała do 11, i siedziała w necie, ewentualnie jeszcze oglądała seriale ![]() A tak w ogóle pamiętam że kiedyś rozmawiałyśmy o podróży poślubnej, no i tereaz pytanie do Was, kiedy zaczynają się oferty First minute? Kiedy warto zacząć szukać podróży? Kiedy te ceny będę jakieś sensowne, chodzi oczywiście o opcję all inclusive, innej nie biorę pod uwage. TŻ wczoraj wieczorkiem szukał po biurach jakiś ofert, ale nic nie znalazł. ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- merriel to nie Twoja suknia: http://www.blissbridal.ca/dresses/details.php?id=463 jakoś zaczęłam znowu oglądac z tych linków podanych przez Jazz i wydała mi się znajoma ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
oferty firsta beda dopiero w grudniu (w listopadzie moze sie cos juz pojawic, ale najwiecej ofert powinno byc w grudniu/styczniu ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.