|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.
Cytat:
ale krucjaty nie podpisalam, ludzie pytali czemu a ja z gory mowilam ze bede pic alkohol na bank podawac kupowac itd... za dobrze siebie znam |
|
|
|
|
#4592 |
|
BAN stały
|
A Wy kiedy zaczynacie robic swiateczne porzadki? Czy juz moze zrobione?
Ja sie biore od jutra. Dzisiaj jestem tak padnieta, ze ide spac... |
|
|
|
#4593 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie ogolem to pewnie jutro i w przeciagu tych paru dni jak zwykle zreszta |
|
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
No ,ale taka jest przecież idea, to nie jest oświadczenie, że nie pije, bo nie lubię, tylko pomoc komuś w nałogu przez nasze wyrzeczenie. Ja mialam podpisaną raz, całe to złożenie deklaracji to było mega przeżycie, ale nikt do niczego nie zmusza, to się liczy.
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie.
wczora byl TZ. no i... tak mnie na dobry wieczor tulil i łaskotał pytając czy się stesknilam ze wywietrzaly mi z glowy zle mysli. powiedzial mi ze martwi go to ze ja sie martwie i smuce jak on nie pisze caly dzien ale on juz ma taka prace i takie zycie ze ciagle gdzies biega i zalatwia i nie lubi kozystac z telefonu ale dla mnie postara sie czesciej go uzywac i powiedzial ze zobacze ze za niedlugo bedzie lepiej jak tylko on porozwiazuje zalegle sprawy. no i powiedzial ze wie ze nie jest najlepszm chlopakiem i nieraz jestem smutna ale zeby od razu tak o rozstaniu myslec? ze on mnie przeciez kocha i mu ze mna dobrze wiec dlaczego ma odejsc i mnie zostawic? wiec generalnie bylo swietnie. przytulal mnie calowal i wogole a potem to juz wiadomo co
|
#4597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój wujek ma mnie w komórce 1. na liście i ciągle dostaję SMSy o treści "Radio Zet"
|
|
#4598 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak jesteś szczęśliwa to super
|
|
|
|
|
#4599 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już mam w miarę posprzątane w pokoju, z mamą i babcią już upiekłyśmy część placków, w tym blaty na mazurka, siostra umyła szkliwo i płyty w przedpokoju, jutro tylko drzwi muszę wypucować, w piątek dalsza część placków, sałatka też lub w sobotę, przetarcie kurzy, poodkurzanie i będzie ok. ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
nie było się czego bać ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() Idę jeszcze trochę poczytać bo jutro muszę pomyć drzwi, na zakupy pojechać, ciuchy sobie wyprasować no i jeszcze na 18 do kościoła, może uda mi się wyspowiadać ![]() Dobrej nocy
|
|
|
#4600 |
|
Wtajemniczenie
|
jak byłam ostatnio na sklepy to kupiłam takie buty,
ładne czy nie ładne? ![]() pierwszy raz takie balerynki kupiłam, zawsze mam czarne, białe, srebrne (zawsze tylko jeden kolor). ale tak sobie pomyślałam że może na wiosnę coś kolorowego? |
|
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam teraz białe, czarne i złote, musze dokupić szare, bo widziałam śliczne i takie w kratkę tylko niebieskie i na wiosnę będę zadowolona
|
|
|
#4602 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bo wszystkie moje buty to te same kolory,... czarne, białe, srebrne, złote, zebra itp. itd chciałabym teraz jeszcze kupić takie na obcasie, ale nie na wysokim bo nie jestem taka malutka i takie wielkie obcasy nie są mi potrzebne i trudno coś znaleźć
|
|
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4604 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i robisz tak jak już Ci koka napisała: wstaw->pola->numer strony i zaznaczasz wstaw->stopka->domyślniewtedy numeruje Ci strony od razu, no przynajmniej mi tak robi
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2010-04-01 o 01:59 |
|
|
|
|
#4606 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Koka ja własnie ostatnio sobie kupiłam całe szare.
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... Edytowane przez m a d e i r a Czas edycji: 2010-04-01 o 08:51 |
|||
|
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tz ma u mnie, i szczoteczki do zebow tez mamy (gdyby niezapowiedziala nocka byla to wiadomo bez bielizny mozna spac ale bez umytych ząbkow nigdy).ja jestem gotowa na swieta. pieknie posprzatane, okna pomyte, jutro wypieki. dzis jade z mamą tż po firanki dla niej tyle ze ja sie kompletnie na tym nie znam no i zaliczamy fryzjera. z tz powiem wam ze srednio. ostatnio cos nie nadajemy na tych samych falach. nie klocimy sie, ale jakos nie mozemy sie porozumiec. przyszla wiosna tż odzyl non-stop na boisku. mielismy sprzeczke o to ze on chcial zebym mu napisala 1 rozdzial pracy inzynierskiej a ja pytam a ty co bedziesz robil w tym czasie? "no jak to co- gral" wiec sie wkurzylam. jest ok dzis przyjezdza ale jakos mam go dosyc. czuje sie zmeczona, przemeczona. chyba tym sprzataniem tż ma stresy w pracy i tak wzajemnie na sobie to odbijamy.
|
|
#4608 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A najlepszy tekst to walnela wczoraj moja mama jak mowilam jej, ze ide do spowiedzi. Pyta sie mnie czy TZ idzie ze mna, ja jej na to, ze nie wiem nawet. A ona do mnie z usmiechem na twarzy: " no razem grzeszyliscie, to razem sie wyspowiadajcie". Moja reakcja Oj Kamila tez bym sie wkurzyla, facet sie Toba wyrecza... |
|
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego powiedzialam ze nic mu w tej pracy nie pomoge (tak bede cham
) skoro on ma czas na prace, szkole, mnie, kumpli, pilke, treningi i sen - to znajdzie tez skrawek czasu zeby napisac inzynierke. w koncu to on ma byc inzynierem nie ja![]() wiele razy juz mu cos pomagalam do szkoly, pisalam referaty, szukalam materialow, bo wiedzialam ze pracuje dlugo jest zmeczony i nie ma czasu latac po bibliotekach. ale na pewno nie bede za niego czegos pisac a on bedzie sobie w swietną pogode latal za kawałkiem pozszywanej skory ;/
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-04-01 o 10:28 |
|
|
|
#4610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas też napięte dni były ostatnio, warczeliśmy tylko na siebie, ale jest już cacy ![]() mój znowuż teraz lata na siłownię i do lasu. irytuje mnie, że się nie uczy. powinien powolutku zacząć myśleć nad pracą inż, bo miesiące lecą ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
on sie chyba juz przyzwyczail i w poniedzialek strzelil mi focha
caly dzien sie nie odzywal a ja nie jestem hmm.. osoba ktora bedzie za tz latac. wyslalam mu smsa w poniedzialek rano - nie odpisal. to caly dzien milczalam. napisalam tylko na dobranoc "dobranoc" i poszlam spac. jesli myslal ze bede wydzwaniac i pytac co mu sie stalo ze sie nie odzywa to sie pomylil we wtorek sam sie juz odezwal ze bym zly ze nie chce mu pomagac i takie tam bla bla wyjasnilismy no i dzis sie widzimy
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój jest inny, na każdym kroku udowadnia jaki jest samodzielny, pokazuje, że sobie sam poradzi, nie zwierza się jakoś szczególnie, nie wymaga pomocy, a w dodatku jeszcze mi na siłę oferuje swoją pomoc. jak mnie wozi codziennie na uczelnię to jest szczęśliwy niczym dziecko, że się na coś przydaje, że jest mi potrzebny (pod tym względem akurat twój podobnie z tego co wiem )jeszcze jak te chłody były to chciał mi w piecu rozpalić (a przy okazji mnie zobaczyć ). odmówiłam i 2 dni później mi to wypomniał
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-04-01 o 10:53 |
|
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
nie do co do takiej pomocy ze przewiezc, podwiezc, zrobic zakupy, pomoc - to jest chetny. chcial mi ostatnio pomoc przy kompie bo mialam male problemy itd.
ale jesli chodzi o szkole to niestety klapa. idzie po najnizszej linii oporu. i nie wiem czy to juz ten wiek (24) czy po prostu mu sie nie chce. on mowi ze w zyciu sie juz przeuczyl. na egzaminy zawsze robi sciagi, na wyklady nie chodzi, czasem wcale nie jedzie na uczelnie bo woli isc na impreze a ja jestem pod tym wzgledem inna. cale studia mialam stypendium naukowe, nie mialam ani jednej poprawki, wiec to jego olewanie szkoly mnie irytuje i sie zbuntowalam. koniec niech sie uczy sam
|
#4614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cocaine my raz z mezem podpisalismy, ze nie bedziemy rok pic alkoholu i tak tez bylo , to byla taka nasza decyzja
|
|
|
|
|
#4615 |
|
BAN stały
|
Kamila jestes jeszcze? Chcialabym poznac Twoja opinie bo mam pewien problem, napisze w klubie ok? I inne zazdrosnice tez prosze o wypowiedz.
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie generalnie milczec caly dzien to jest problem. bo jestem przyzwyczajona do smsow, gdy z tz sie nie widze. wiec nie powiem nie bylo mi latwo. ty masz meza na codzien widzisz go wiesz jak sie czuje co robi. a ja tak nie mam
wiec gdy tz nie pisze to ja nie mam pojecia co robi, gdzie jest, jak sie czuje.no ale jak focha mial to sam sobie winien. mam nadzieje ze dzis nie bedziemy z tż do tego tematu juz wracac....edit: ok Madame zaraz zajrze ;p
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-04-01 o 11:48 |
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu mnie to irytuje, ja na prawie mam sporo nauki, a on się obija i tylko wymyśla coraz to nowe zajęcia (siatkówka, siłownia, wyjścia do lasu, na piwo z kolegami itd itp). jak małe dziecko
|
|
|
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, pozatym wstaje wczesnie wraca 0 18.30 i nie wiem przez ten czas co czuje a jak wroci to tym bardziej glupio sie nie odezwac, ale fakt wiem gdzie jest , i mniej wiecej co robi
|
|
|
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to wtedy nie mozna kupowac podawac serwowac proponowac... wiele osob z mojego wieku podpisalo i zlamalo krucjate ![]() bylam u fryzjera.. TZ mnie zawiozl skuterem.. Zmarzly mu lapki bo bez rekawiczek jechal ja dobra dobra.. przyjechalam do domu umylam glowe ulozylam i jak mnie zobaczy to ciekawe co powie |
|
|
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

ale krucjaty nie podpisalam, ludzie pytali czemu a ja z gory mowilam ze bede pic alkohol na bank podawac kupowac itd... za dobrze siebie znam

dla mnie 
21. 04.2014 

jak jesteś szczęśliwa to super 

ja dobra dobra.. przyjechalam do domu umylam glowe ulozylam i jak mnie zobaczy to ciekawe co powie