|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Cytat:
Tak sobie myslalam, ze przytoczysz przyklad par ktore nie moga miec dzieci. Chodzilo mi o to, ze teoretycznie kazda kobieta i kazdy mezczyzna moga miec dzieci. Dzien dobry, nie wyrabiam w tej pracy, powinnam isc na zwolnienie a nie moge bo sama w pracy jestem. Kierowniczki wiecznie nie ma. A nie chce palic za soba mostow bo ja tu chce wrocic. |
|
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Joasia Ty to na nudę narzekać nie mozesz, ciągle coś się u Ciebie dzieje
Tun1a zdrowiej Mati ja bym na zwolnienie poszła, w końcu należy Ci się. A o pracę niech inni się martwią. Bo w ten sposób to do porodu tam będziesz siedzieć
|
#4593 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4594 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Nie zapomniałam o Was tylko nie mam czasu żeby pisać na forum jak już chcę podczytać co u Was to momentalnie ktoś coś ode mnie chce i tak w kółko.U Nas wszystko dobrze ![]() Pozdrawiam Was |
|
|
|
#4595 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4596 |
|
Raczkowanie
|
Hej Mamuśki
Ja już mam poprane posprzątane obiad ugotowany, Nikoś śpi, pogoda do d*py słońca zza chmur nie widać, przez to humoru brak ![]() jedziemy koło 18tej na zakupy, do tego muszę w tygodniu do ginki wyskoczyć i chyba przydałoby się jakieś usg dowcipne bo strasznie mnie brzuch boli nawet nie mogę się bzykać ![]()
|
#4597 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas też pogoda do dupy! Ja sie nażarłam tabletek i wiszę przy kompie
|
|
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
Tuna
39 w cieniu? To całkiem całkiem , a że dziecko wykorzystało tatusia na maksa to ...hihihi cóż w tym dziwnego...U nas się mówi "znalazłaś jelenia? to ciągnij" ![]() a my jeździmy z Kajka na basen prawie co dzień lubi się chlapać nasz mały Grzdylik oby jej nie minęło |
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
tego się nie spodziewałam, że nikt nic nie napisze
szok normalnie |
|
|
|
#4600 |
|
Wtajemniczenie
|
a to Ci
|
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem, ale normalnie nie mogę korzystać z netu!! Mamy stałe zlecenie przelewu za internet i sie okazało, że kilka razy przelew nie przeszedł (nawet jakieś rachunki z 2008!) i teraz mi cały czas wyskakuje przypomnienie o zapłacie w przeglądarce, a jak nie wyskakuje to mi się strony rozłażą Zapłaciliśmy wczoraj a oni na to, że prawie 2 stówy im wisimy dopłaciliśmy dzisiaj resztę i czekamy.Zanka nie mogę wyzerować Twojego głoda na fb! mam nadzieję, że mi jutro zlikwidują te powiadomienia to go polubię
|
#4602 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kibicuje! Biednym Koreańczykom, bo jak wygrają to dostaną mieszkania, a jak przegrają to idą do kopalni. Tam to wiedzą jak motywować
---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Anya ale dziadostwo! Moje nieregularne wpływy nie pozwalają mi na złożenie stałych zleceń. Widzę, że nie mam czego żałować
|
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wlasnie z nudow przejrzalam sobie liste mamusiek naszego watku zeby sobie policzyc ile z ilu sie udziela...i wiecie co mi wyszlo? ze z 37 mamusiek z obecnej listy udziela sie 12-13 ![]() A na samym poczatku jak watek byl zakladany to byly 62 mamuski Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-06-15 o 21:41 |
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
aaa z Tym Głodem i tak szans nie mam
tak w ogóle u nas nudy na pudy Alina internetu nie ma, ale może jutro u mamy będzie to się odezwie
|
#4605 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry,
u Was tak cieplo wczoraj bylo?? U nas padal deszcz w sumie to lalo i bylo max 16 stopni. A dzisiaj o 6 rano bylo 10 stopni w polowie czerwca masakra .buziak- rzeczywiscie malo mamusiek sie udziela, polowy nigdy nie poznalam i nie mialam okazji dyskutowac. Zostaly te najsilniejsze i najbardziej wytrwale sztuki. gabi- a ten basen na ktory chodzicie ma wode ozonowana czy chlorowana?? tun1a- serio jak przegraja do do kopalni?? a ja wczoraj sie smialam ze pewnie ich na ciezkie roboty wysla. A to prawda .
|
|
|
|
#4606 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiadomo czy ten mecz bedzie pokazywany w Korei bo tam dają mecze z dużym opóźnieniem, bo cenzura.... Nie przysłali też żadnego dziennikarza na mistrzostwa. A kibice co byli na trybunach to były osoby wynajęte za pomocą jakiejś chińskiej agencji reklamowej
|
|
|
|
|
#4607 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż mówi, że jak przegrają to do obozu pójdą. Każdy piłkarz ma 2 ochroniarzy podobno i to nie po to, zeby go chronili tylko, zeby nie uciekł
Chyba idzie jakiś ząb, bo ryki wieczorne się zaczęły
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Wlasnie wcinamy z Dawidem sniadanie, odkrylam ze Dawid uwieeeelbia ogorki! czy to kiszone czy zwykle zielone...on je uwielbia! Mizeria to sie zajadal i nie chcial nic innego z obiadu dopuki mizerii calej nie zjadl a teraz wcina bulke z szynka, serem i ogorkiem kiszonym i cwaniak sciaga tylko ogorka tak mu smakuje! Widze ze po mnie odziedziczyl manie na ogorki No i Dawid ma wkoncu swoja ulubiona zabawke! chodzi z nia wszedzie!Dzis mam dostac nowa paczke z bluzkami...ciekawe czy tym razem dobra Mati pogoda teraz sie odwrocila tym razem u nas jest slonce i cieplo a u was zimno i deszcze U mnie wczoraj i dzis jest slonce, jest cieplo ale nie upalnie....w krotkim rekawku mozna chodzic, niektorzy cienkie sweterki czy kurtki zakladaja Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-06-16 o 09:28 |
|
|
|
#4610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc raczej chlorowany Cytat:
ale świeże nie bardzo mizerie też nie bardzo a jak je kanapki to zawsze je to co jest na kanapce a potem zjada "suchy chleb", ale ona zje góra pół kromki może 3/4 jak ma głód lepszy |
||
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
dziś Filip wstał po 8.00 a wszystko dlatego, że ubrałam mu na noc pampersa a nie tą beznadziejną pieluszkę, nie przeciekł
byliśmy w sklepie po ziemniaki do obiadu, pobawiliśmy się Fifi wylał mi sok na prześcieradło i cały się wybabrał w tym ehhh wrzuciłam go do łóżeczka, może pośpi no i obiad się robi, mięsko smaży
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
Dostalam paczke od kuriera z bluzkami i co? i znowu nie zgadza sie 1 bluzka! 3 sa ok....zamiast bluzki z dlugim rekawem to dostalam bluzke na ramiaczkach tzw bombka
|
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
nudy na pudy
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie sie nie nudzi
Mierzylam bluzki i co sie znowu okazuje to 2 bluzki z tej samej aukcji o jednym rozmiarze tylko inne kolory okazaly sie rozmiarowo rozne! jednej bluzki wogole nie zaloze taka mala jest, a druga jest dobra...odesle im te bluzki i kase chce spowrotem, kupie gdzies indziej bo mam juz dosyc tego sprzedawcy, na dodatek nie odbieraja telefonu! Druga rzecz to czekam juz 5 dzien na list polecony priorytetowy z bandamkami dla Dawida i go nie ma ![]() Tz juz 1,5 tygodnia czeka na papiery z ubezpieczalni ktore gosciu niby wyslal listem poleconym priorytetowym i list do dzis nie dotarl, gosc upiera sie ze wyslal a listu nie ma ani w skrzynce ani na poczcie I cala masa innych problemow
|
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
wesoło masz Buziak
dlatego ogólnie przestałam kupować ciuchy na allegro bo jak trafisz to super a jak nie to tylko problemy same jednak co sklep to sklep |
|
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i powiedzialam ze ryzykowac wymiana znowu nie bede i ze odsylam 2 bluzki za ktore chce zwrot pieniedzy i zwrot za koszty wysylki 2 paczekKorzystajac z okazji ze bylam wsciekla i podminowana i pewnie znowu na obiecankach sie skonczy, powiedzialam ze jak do konca miesiaca nie bedzie to zadzwonie znowuWiec lepiej niech mi juz dzis nikt pod nogi nie podchodzi bo sie moze źle skonczyc
Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-06-16 o 15:12 |
|
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
my już po obiedzie
|
#4618 |
|
Zadomowienie
|
Czesc lasencje !
Nie bylo mnie pare dni, zdolalam jednak (o dziwo) nadrobic. Wnioskuje, ze ladna macie w Polsce pogode? Nie mam co pisac... witam sie tylko. |
|
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze jak się rezygnuje zaliczka przepada jakiś "cud" że facet "zamierza oddać kasę" widziałam dziś moje nowe dzidzi rączki i nóżki ładnie sobie dyndały i był już taki "duży" szkoda, że to nie mój gin od pierwszej ciąży ale cóż dobry i ten, jak nie może być tamten
|
|
|
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
do poludnia mialam nadal przypominacz o platnosciach a potem bylam na komisariacie bo mnie wezwali na swiadka a po poludniu na rowerach i co? Tradycyjnie Klaudia zasnela Codziennie robimy okolo 12 km ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

jak już chcę podczytać co u Was to momentalnie ktoś coś ode mnie chce i tak w kółko.

dopłaciliśmy dzisiaj resztę i czekamy.