Sierpniowe Panny Młode cz.II - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-05, 15:29   #4591
Kwiatuszek1604
Wtajemniczenie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II

Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość
ale dobrze, że już za Tobą jeszcze niemiecki i koniec pisemnych?

własnie przeszukałam allegro pod kątem szala i nie znalazłam takiego jak mój... jest on z miękkiego, delikatnego, dość cienkiego materiału, jakby muślinu, i nie jest prostokątny jak zazwyczaj szale, tylko jest tak jakby wycięty troszkę z koła, co sprawia, że jak zakłada się go na ramiona bardzo ładnie i delikatnie się układa, nie robią się fałdki i zagięcia, można go sobie puścić luźno z przodu, ale ja będę go związywała z tyłu na plecach, żeby się trzymał cały czas w kosciele i nie fruwały mi nie potrzebnie te końce:P i jak się go tak zamota za plecami to wygląda jak takie delikatniutkie bolerko, zasłanie ramiona ale dekolt jest całkowicie odsłonięty, nie ma żadnych stójek dla mnie to idealne rozwiązanie najchętniej poszłabym w samej sukni, no ale już się nasłuchałam, ze nie wypada, więc szal mi spasował
ja tez chce taki szal ale nie moge znalesc nic ciekawego
Stary 2011-05-05, 15:29   #4592
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek1604 Pokaż wiadomość
śliczne ! Plus taki że pozniej mozna w nich chodzić
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 15:33   #4593
Kwiatuszek1604
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
śliczne ! Plus taki że pozniej mozna w nich chodzić
dziekuje taka mam nadzieje

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

lasoa widzialam juz zadania z matematyki na necie i rzeczywiscie trudne... mam nadzieje ze ci dobrze poszlo
Stary 2011-05-05, 16:10   #4594
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fitalasa Pokaż wiadomość
Czy macie wpływ na to jakie będziecie mieć zabawy na oczepiny? Bo ja mam sobie sama wybrać co bym chciała mieć i poszukuję ciekawych pomysłów
my mamy taką możliwość, ale jak się nie określimy to zespół sam coś wymyśli
z zabaw nie tylko oczepinowych pewnie bedzie u nas pociąg, chusteczka, pewnie jakieś bieganie w koło krzesełek, coś z tanczeniem (albo popularne tanczenie na gazecie, albo kilka par bedzie musiało zaprezentować jakiś wylosowany taniec) a na oczepiny poza rzucaniem to może przekłuwanie baloników z różnymi funkcjami małżonków po ślubie, np. "ja będę gotować" "ja będę chodzić ze znajomymi na piwo", "ja będę trzymać kasę"
a poza tym dla rozlużnienia atmosfery po podziękowaniach dla rodziców "ślubowanie teściów"
Cytat:
pochwale sie zrobilam zdjecie bucikow na zywo sa jeszcze ladniejsze
bardzo ładne

Cytat:
ja tez chce taki szal ale nie moge znalesc nic ciekawego
popytaj w salonach, może akurat będzie coś w tym stylu, ja to wypatrzyłam w jakims katalogu w salonie i zamowily to panie zebym mogla zobaczyc i zdecydować i spasowało mi
jusztyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 16:31   #4595
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
dzieki za trzymanie

była dosyć trudna... Jestem dobra ze ścisłych ale była mega trudna....

Lepiej poszedł mi polski którego się obawiałam
za łatwa nie była, choć dla mnie spoko :P mam tylko nadzieję, że braciszek mój zda tą matę.

umówiłam się na przymiarkę sukni, na środę hihihihih

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 16:55   #4596
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Wysokie! Super. Dobrze, jak coś zabłyszczy spod sukni - na pewno będzie efekt
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 18:47   #4597
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
super przymiarki są fajne ja żałuję, że już ostatnia była wczoraj
Stary 2011-05-05, 18:51   #4598
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fitalasa Pokaż wiadomość
Czy macie wpływ na to jakie będziecie mieć zabawy na oczepiny? Bo ja mam sobie sama wybrać co bym chciała mieć i poszukuję ciekawych pomysłów
a
Mamy wpływ na każdą zabawę, jaka będzie na weelu, praktycznie na każde słowo wypowiedziane przez konferansjera (kumpla)

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
To jest wlasnie problem, ze nieupiete fryzury to prawdopodobnie meczarnia. Spocone cialo, do ktorego przyklejaja sie wlosy i robia straczki....... ja tez chcialam rozpuszczone, ale posluchalam dobrych rad.

Blondyneczka byc to nie problem Ja z natury mam ciemne wloski.
Też mam taki problem i obawy. Zresztą takie delikatne upięcie też nie zawsze się sprawdza. Mam nadzieję, że u nas się sprawdzi świetnie
Ja jestem naturalną ciemną blondynką, ale wszelkie rozjaśnianie u mnie źle wygląda. Ty wyglądasz naturalnie w takich jasnych włoskach, ja tragicznie. Łoś to by chyba z radości pod sufit skakał, jakbym się tak wyblondziła...

Cytat:
Napisane przez Michalina81 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj wlasnie dostalam Zaproszenia i sie strasznie ciesze
Pokaż
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 19:28   #4599
jagoda221
Raczkowanie

Cytat:
wysokie te butki. śliczne tylko czy wytrzymasz w nich całą noc??

Cytat:
my mamy taką możliwość, ale jak się nie określimy to zespół sam coś wymyśli
z zabaw nie tylko oczepinowych pewnie bedzie u nas pociąg, chusteczka, pewnie jakieś bieganie w koło krzesełek, coś z tanczeniem (albo popularne tanczenie na gazecie, albo kilka par bedzie musiało zaprezentować jakiś wylosowany taniec) a na oczepiny poza rzucaniem to może przekłuwanie baloników z różnymi funkcjami małżonków po ślubie, np. "ja będę gotować" "ja będę chodzić ze znajomymi na piwo", "ja będę trzymać kasę"
a poza tym dla rozlużnienia atmosfery po podziękowaniach dla rodziców "ślubowanie teściów"
My na zabawę oczepinową zrobimy zabawę z ołówkiem i butelką.

Dziewczyny pojechaliśmy odebrać garnitur do Evity i wyobrażcie sobie że był poplamiony a nogawki pozaciągane. Oczywiście zrezygnowaliśmy i jutro jedziemy szukać nowego. I tak mój TŻ został bez ubrania!!!!!! Teraz będziemy szukać w Krakowie.
jagoda221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 20:24   #4600
Kwiatuszek1604
Wtajemniczenie

[QUOTE=jagoda221;26736934]wysokie te butki. śliczne tylko czy wytrzymasz w nich całą noc??

Dziewczyny pojechaliśmy odebrać garnitur do Evity i wyobrażcie sobie że był poplamiony a nogawki pozaciągane. Oczywiście zrezygnowaliśmy i jutro jedziemy szukać nowego. I tak mój TŻ został bez ubrania!!!!!! Teraz będziemy szukać w Krakowie.[/QUOT

bede miec na zmiane na wszelki wypadek ale lubie takie buty i czesto chodze wiec bez problemu moj K. kupil garnitur w Sunsuit w Krakowie i naprawde jest super a generalnie mial problem z dobraniem do swojej postury a do tego w wielu salonach obsluga byla po nizej krytyki a z Sunsuit jestesmy zadowoleni
Stary 2011-05-05, 20:30   #4601
martitaw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez delilah1985 Pokaż wiadomość
ciesz się że w dniu ślubu mu się zmiana nie umyślała gorzej jakby narzyczoną chciał zmienić

a ja dziś nareszcie kupiłam materiał na suknię więc dopiero zaczną ją szyć za tydzień a efekt zobaczę dopiero w lipcu...boję się no ale coż "..do odważnych świat należy! .." i "kto nie ryzykuje ten nie ma.."
spróbowałby tylko wyciąć mi taki numer, to nie miałby się po co pokazywać w mieście rodzinnym
za materiał i za odwagę.. ja mimo, że mierzyłam sukienkę, którą zamówiłam wciąż się zastanawiam czy będzie ok jak uszyje się już ta dla mnie

Cytat:
pochwale sie zrobilam zdjecie bucikow na zywo sa jeszcze ladniejsze
MEGA WYSOKIE! dasz sobie w nich radę przez całą noc??

Cytat:
super przymiarki są fajne ja żałuję, że już ostatnia była wczoraj
JAK TO?? Moja pierwsza będzie dopiero w połowie lipca..(!!!)

Cytat:
Napisane przez jagoda221 Pokaż wiadomość

Dziewczyny pojechaliśmy odebrać garnitur do Evity i wyobrażcie sobie że był poplamiony a nogawki pozaciągane. Oczywiście zrezygnowaliśmy i jutro jedziemy szukać nowego. I tak mój TŻ został bez ubrania!!!!!! Teraz będziemy szukać w Krakowie.
a co to za zabawa z tym ołówkiem? nigdy się nie spotkałam z taką.
Jeśli chodzi o garnitur, to szczyt wszystkiego żeby w salonie usiłowali Ci wcisnąć coś brudnego i zniszczonego. SZOK!

madziares25
tak czytam i czytam i nie bardzo wiem co Ty chcesz połączyć w tych dwóch sukienkach.. ale jak patrzę na pierwszą, to zdjęcie na zewnątrz, to PRAWIE wypisz/wymaluj moja tylko też będzie serduszko i szarfa w talii i jeszcze kilka delikatnych zmian min belka tiulu na dole

Edytowane przez martitaw
Czas edycji: 2011-05-05 o 20:39
martitaw jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 07:07   #4602
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martitaw Pokaż wiadomość
spróbowałby tylko wyciąć mi taki numer, to nie miałby się po co pokazywać w mieście rodzinnym
za materiał i za odwagę.. ja mimo, że mierzyłam sukienkę, którą zamówiłam wciąż się zastanawiam czy będzie ok jak uszyje się już ta dla mnie

MEGA WYSOKIE! dasz sobie w nich radę przez całą noc??

a co to za zabawa z tym ołówkiem? nigdy się nie spotkałam z taką.
Jeśli chodzi o garnitur, to szczyt wszystkiego żeby w salonie usiłowali Ci wcisnąć coś brudnego i zniszczonego. SZOK!

madziares25
tak czytam i czytam i nie bardzo wiem co Ty chcesz połączyć w tych dwóch sukienkach.. ale jak patrzę na pierwszą, to zdjęcie na zewnątrz, to PRAWIE wypisz/wymaluj moja tylko też będzie serduszko i szarfa w talii i jeszcze kilka delikatnych zmian min belka tiulu na dole
Kurde...chodziło mi o to, że na pierwszym zdjątku jest suknia bardzo podobna do tej mojej, a na drugim welon jaki mi się marzy...tylko nie wiem czy do tej mojej pasuje taki welon...o to mi chodziło...jak myślicie?
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 07:21   #4603
martitaw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Kurde...chodziło mi o to, że na pierwszym zdjątku jest suknia bardzo podobna do tej mojej, a na drugim welon jaki mi się marzy...tylko nie wiem czy do tej mojej pasuje taki welon...o to mi chodziło...jak myślicie?
dla mnie bomba!
pierwsza sukienka ma delikatny muślinowy dół więc lekki, długi welon mgiełka będzie pasował a jego długość doda jeszcze klasy i szyku stosunkowo prostej sukience
Stary 2011-05-06, 10:40   #4604
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:

my własnie nie lubimy zabaw tego typu i na pewno u nas nie będzie takiej
a z garniturem to jakaś masakra, oby dalsze poszukiwania były owocne
Cytat:
Napisane przez martitaw Pokaż wiadomość

Moja pierwsza z różnych przyczyn była w marcu i druga już teraz i od początku czerwca suknia będzie już wisiała u mnie w domku

powiem Wam coś z innej beczki:P byłam dziś na poczcie i kobitka wysyłała list do USA, taka starsza pani, niedosłysząca... i babka na poczcie najpierw dala jej znaczek na krajowy ekonomiczny za 1,55, paani tak popatrzyła na ten znaczek i mowi, ze to chyba za tani, bo list do Ameryki, a babka w okienku, a faktycznie... (na kopercie jak byk napisane USA) po czym zerka w swoją tabelkę z cennikiem znaczków i wielkie oczy wywala, bo kurde Ameryki są dwie!! Północna i Południowa... i mówi tej staruszce, że ona nie wie do jakiej Ameryki ma ten znaczek dać:/ normalnie ścięło mnie z nóg delikatnie ją uświadomiłam, że USA to Ameryka Północna...:P
Stary 2011-05-06, 10:45   #4605
magratka
Rozeznanie

Nie można Was na kilka dni zostawić, bo człowiek nie nadąża! Naprawdę się rozkręcacie, aż strach pomyśleć, co będzie pod koniec lipca
Wszystko przeczytałam, gratuluję zakupów i innych sukcesów. U nas też wszystko zmierza w dobrym kierunku - jadę dzisiaj buty obejrzeć, a może jutro kupimy moją biżuterię ślubną. Obrączki odebrane, grzecznie schowałam do pudełeczka. Pierścionek zaręczynowy wrócił z czyszczenia - wygląda na nowiutki, poczułam się jak świeżo zaręczona Ruszamy z rozdawaniem zaproszeń, muszę po rodzinie podzwonić i trochę się poumawiać, bo chyba już najwyższy czas. Dla znajomych robimy u siebie w domu imprezę, więc kilkanaście zaproszeń nas opuści.
W najbliższych planach jest jeszcze zamówienie tortu. Jedziemy jutro z DJem do naszej sali, żeby zobaczył, jak to technicznie wygląda, więc zapytam się też o cukiernie, które poleca.
magratka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 10:50   #4606
cynnamon
Zadomowienie

Dzisiaj robimy kolejne podejście do obrączek...
Obym coś wreszcie wybrała

cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 10:59   #4607
magratka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cynnamon Pokaż wiadomość
To ja chyba nie jestem wybredna, znalazłam na stronie dwa modele, pojechaliśmy do sklepu i wybraliśmy jeden. Tż w tej kwestii się ze mną zgadzał, więc było szybko i miło
magratka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 11:44   #4608
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
my jutro będziemy mieć podejscie do obrączek mam nadzieje, że będzie udane, uzbieraliśmy złoto i mam nadzieje, że wybierzemy coś jutro ja wiem jakie chce, gorzej będzie z TŻ
Stary 2011-05-06, 12:37   #4609
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
My tak samo. Właściwie nie przemawiają do mnie te zabawy oczepinowe i u nas w zasadzie będzie tylko rzucanie welonem i krawatem i to wszystko.
U nas, to nawet z tym moze byc problem, bo nie wiem czy bedzie chociaz ze 3 panny i kawalerowie
Myslimy jeszcze o zabawie tzw 'test na zgodnosc'

Cytat:
Napisane przez Michalina81 Pokaż wiadomość
Gwiazdeczka bardzo mi sie podoba Twoja fryzura, ja mam zdjecie fajnej fryzury do dlugich wlosow (dostalam to od mojej makijazystki) ale nie wiem czy moge umiescic bo to w sumie osoba prywatna...

A ja dzisiaj wlasnie dostalam Zaproszenia i sie strasznie ciesze
Mysle, ze jak zamalujesz twarz, to spokojnie mozesz wstawic - albo przeslij mi na priv

Pochwal sie zaproszeniami

Cytat:
Sliczne

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
powodzenia.

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
a
Też mam taki problem i obawy. Zresztą takie delikatne upięcie też nie zawsze się sprawdza. Mam nadzieję, że u nas się sprawdzi świetnie
Ja jestem naturalną ciemną blondynką, ale wszelkie rozjaśnianie u mnie źle wygląda. Ty wyglądasz naturalnie w takich jasnych włoskach, ja tragicznie. Łoś to by chyba z radości pod sufit skakał, jakbym się tak wyblondziła...
Ja juz od niepamietnych czasow mam blond, z roznymi jego wersjami.
Sprobowalam kiedys i przefarbowalam sie na ciemno ale, to nie byl dobry pomysl

Cytat:
no co ty???? To dopiero tragedia. A jakby tak ktos kilka dni przed slubem odbieral???? Parodia.

Cytat:
powiem Wam coś z innej beczki:P byłam dziś na poczcie i kobitka wysyłała list do USA, taka starsza pani, niedosłysząca... i babka na poczcie najpierw dala jej znaczek na krajowy ekonomiczny za 1,55, paani tak popatrzyła na ten znaczek i mowi, ze to chyba za tani, bo list do Ameryki, a babka w okienku, a faktycznie... (na kopercie jak byk napisane USA) po czym zerka w swoją tabelkę z cennikiem znaczków i wielkie oczy wywala, bo kurde Ameryki są dwie!! Północna i Południowa... i mówi tej staruszce, że ona nie wie do jakiej Ameryki ma ten znaczek dać:/ normalnie ścięło mnie z nóg delikatnie ją uświadomiłam, że USA to Ameryka Północna...:P
hehe, to nic. Kiedys pracowalam z jedna dziewczyna-angielka, i szukala Walii na mapie LondynuTo dopiero pokazuje, jak niski jest tutaj poziom nauczania.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 13:42   #4610
aga-6
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez magratka Pokaż wiadomość
To ja chyba nie jestem wybredna, znalazłam na stronie dwa modele, pojechaliśmy do sklepu i wybraliśmy jeden. Tż w tej kwestii się ze mną zgadzał, więc było szybko i miło
Cytat:
my jutro będziemy mieć podejscie do obrączek mam nadzieje, że będzie udane, uzbieraliśmy złoto i mam nadzieje, że wybierzemy coś jutro ja wiem jakie chce, gorzej będzie z TŻ
Ja wczoraj odebrałam nasze obrączki , dziwnie ją już mieć w domu.
U nas było tak, że pochodziłam trochę po jubilerach, mniej więcej wiedziałam czego chce. Następnie TŻ miał stwierdzić czy taki fason mu odpowiada. Na koniec pozostało się zdecydować, w którym salonie zamawiamy.
Obrączki wyszły pięknie, grawer też
Mam nadzieje, że i wam się uda znaleźć takie z których będziecie zadowolone/eni
aga-6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 14:10   #4611
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga-6 Pokaż wiadomość
U nas było tak, że pochodziłam trochę po jubilerach, mniej więcej wiedziałam czego chce. Następnie TŻ miał stwierdzić czy taki fason mu odpowiada. Na koniec pozostało się zdecydować, w którym salonie zamawiamy.
Pokażesz ?
My obrączki to od października mamy.
U nas było tak, że najpierw różne wzory na necie oglądaliśmy. Wybraliśmy jeden, poszliśmy do jubilera, sprawdziliśmy jak się prezentuje i od razu zamówiliśmy.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 14:55   #4612
cynnamon
Zadomowienie

Mamy obrączki! udało się mogę spać spokojnie

Cytat:
Zazdroszczę, bo ja jestem strasznie niezdecydowana. Głównym kryterium wyboru była możliwość zmiany rozmiaru a później wygląd. Mi się podobają z łączonego złota i taką będę miała
Cytat:
Trzymam kciuki!
Cytat:
pokaż

Stary 2011-05-06, 17:12   #4613
jusztyska
Zadomowienie

Cytat:
Mamy obrączki! udało się mogę spać spokojnie

Zazdroszczę, bo ja jestem strasznie niezdecydowana. Głównym kryterium wyboru była możliwość zmiany rozmiaru a później wygląd. Mi się podobają z łączonego złota i taką będę miała
super

mojemu TŻ też się podobają z łączonego złota, więc pewnie też takie będziemy mieli ja wolałabym z samego żółtego złota, bardzo klasyczną, ale mogę pójść na ustępstwo w tej kwestii choć będę optować przy jak najbardziej klasycznej
Stary 2011-05-06, 17:55   #4614
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
super

mojemu TŻ też się podobają z łączonego złota, więc pewnie też takie będziemy mieli ja wolałabym z samego żółtego złota, bardzo klasyczną, ale mogę pójść na ustępstwo w tej kwestii choć będę optować przy jak najbardziej klasycznej
a my mamy dwie różne

Stary 2011-05-06, 20:04   #4615
paula54
Zakorzenienie

Z tym garniturem to tragedia. Żeby w sklepie tak zrobili to coś z tym sklepem musi być nie tak...

Padłam jak przeczytałam o tej Ameryce
Ja właśnie wróciłam padnięta z uczelni. Kręciliśmy dziś LipDuba. Wesoło było, słoneczko mi przyjarało trochę mordkę. Teraz czekamy na efekty...
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 23:04   #4616
thea2
Zadomowienie

Cytat:
my własnie nie lubimy zabaw tego typu i na pewno u nas nie będzie takiej
a z garniturem to jakaś masakra, oby dalsze poszukiwania były owocne

Moja pierwsza z różnych przyczyn była w marcu i druga już teraz i od początku czerwca suknia będzie już wisiała u mnie w domku

O matko, dobrze, że znalazłaś się w tej kolejce i pomogłaś obu paniom Często jest tak, że ludziom brakuje podstawowych informacji (Chociaż ja też czasem zastanawiam się nad prostymi rzeczami, bo po prostu nie jest się w stanie wiedzieć wszystkiego No ale podstawy typu gdzie jest USA to... podstawy ) .

Cytat:
Nie można Was na kilka dni zostawić, bo człowiek nie nadąża! Naprawdę się rozkręcacie, aż strach pomyśleć, co będzie pod koniec lipca
Wszystko przeczytałam, gratuluję zakupów i innych sukcesów. U nas też wszystko zmierza w dobrym kierunku - jadę dzisiaj buty obejrzeć, a może jutro kupimy moją biżuterię ślubną. Obrączki odebrane, grzecznie schowałam do pudełeczka. Pierścionek zaręczynowy wrócił z czyszczenia - wygląda na nowiutki, poczułam się jak świeżo zaręczona Ruszamy z rozdawaniem zaproszeń, muszę po rodzinie podzwonić i trochę się poumawiać, bo chyba już najwyższy czas. Dla znajomych robimy u siebie w domu imprezę, więc kilkanaście zaproszeń nas opuści.
W najbliższych planach jest jeszcze zamówienie tortu. Jedziemy jutro z DJem do naszej sali, żeby zobaczył, jak to technicznie wygląda, więc zapytam się też o cukiernie, które poleca.
Pokażesz obrączki ? Jeju, mi nawet do głowy nie przyszło, żeby oddawać pierścionek do czyszczenia, zwyczajnie nie pomyślałam o tym, zapomniałam Ale w sumie ja się nie umiem z nim rozstawać, więc chyba będzie taki jak jest, noszę dopiero rok, dbam bardzo o niego, więc nie jest na szczęście jakiś bardzo porysowany (chyba... )

Cytat:
I jak poszło ?
Cytat:
Pokażesz obrączki ?
Cytat:
super

Ja też chciałam prostą, klasyczną z żółtego złota, ale K. się uparł na jakiś ozdobnik no i jest jakiś pofalowany rowek przez środek, bardzo ładne te obrączki, mam nadzieję, że się nie rozczaruję, kiedy je odbierzemy (lada moment). Także wiem, co to znaczy iść na ustępstwo

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
Z tym garniturem to tragedia. Żeby w sklepie tak zrobili to coś z tym sklepem musi być nie tak...

Padłam jak przeczytałam o tej Ameryce
Ja właśnie wróciłam padnięta z uczelni. Kręciliśmy dziś LipDuba. Wesoło było, słoneczko mi przyjarało trochę mordkę. Teraz czekamy na efekty...
Jesteś może studentką UR ? Bo coś mi się obiło o uszy, że właśnie 6 maja mieliście kręcić LipDuba. Kiedy filmik pojawi się na YT to z przyjemnością obejrzę

Cytat:
a my mamy dwie różne
A bardzo się różnią Wasze obrączki ? Na czym polega różnica ? Bo nie wiem, czy pokazywałaś, czy przegapiłam

A ja dziś zrobiłam sobie wycieczkę po Długiej, w poszukiwaniu jakiejś biżuterii, jedna nawet wpadła mi w oko, ale niestety bransoletka była za duża i zapięta spadała mi z ręki, więc na razie nie kupiłam, ewentualnie będę skracać u jubilera. Albo jednak zdecyduję się na Swarovskiego i tyle.
Denerwuje mnie, że jest taki mały wybór złotej biżuterii (takiej jak bym chciała), praktycznie nie ma kompletu długie kolczyki + bransoletka, a jak są to brzydkie. Nawet pozłacanych jest malutko
Ale w jednym sklepiku z biżuterią były takie piękne komplety naszyjnik + bransoletka, takie naprawdę śliczne, aż żałowałam, że nie potrzebuję takiego kompletu

A jutro chyba jadę z mamą kupić jej jakąś sukienkę na mój ślub Mam nadzieję, że coś fajnego spotkamy.
3 miesiące i 3 tygodnie do ślubu (według mojego suwaka )

Edytowane przez thea2
Czas edycji: 2011-05-06 o 23:12
thea2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 08:39   #4617
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość

I jak poszło ?

Pokażesz obrączki ?
...
bardzo się różnią Wasze obrączki ? Na czym polega różnica ? Bo nie wiem, czy pokazywałaś, czy przegapiłam

A ja dziś zrobiłam sobie wycieczkę po Długiej, w poszukiwaniu jakiejś biżuterii, jedna nawet wpadła mi w oko, ale niestety bransoletka była za duża i zapięta spadała mi z ręki, więc na razie nie kupiłam, ewentualnie będę skracać u jubilera. Albo jednak zdecyduję się na Swarovskiego i tyle.
Denerwuje mnie, że jest taki mały wybór złotej biżuterii (takiej jak bym chciała), praktycznie nie ma kompletu długie kolczyki + bransoletka, a jak są to brzydkie. Nawet pozłacanych jest malutko
Ale w jednym sklepiku z biżuterią były takie piękne komplety naszyjnik + bransoletka, takie naprawdę śliczne, aż żałowałam, że nie potrzebuję takiego kompletu

A jutro chyba jadę z mamą kupić jej jakąś sukienkę na mój ślub Mam nadzieję, że coś fajnego spotkamy.
3 miesiące i 3 tygodnie do ślubu (według mojego suwaka )
Nie pokazywałam jeszcze naszych obrączek
Moja jest z łączonego złota a TŻ ma tytanową (nakrętkę na śrubkę jak ja mu mówię )

I w następnym tygodniu będę miała już kolczyki Pani wczoraj dzwoniła, że już są w sklepie do odbioru. Też nie mogę znaleźć ładnej bransoletki więc chyba założę tylko kolczyki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg breuning-48-04155-48-04156.jpg (30,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tytanowe-obraczki-zo-t-000-obr-604.jpg (10,8 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez cynnamon
Czas edycji: 2011-05-07 o 08:41
Stary 2011-05-07, 08:43   #4618
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

dziewczynki...a to nasz obrączki...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img_prod1685_0_m.jpg (10,8 KB, 19 załadowań)

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 09:49   #4619
aga-6
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Pokażesz ?
My obrączki to od października mamy.
U nas było tak, że najpierw różne wzory na necie oglądaliśmy. Wybraliśmy jeden, poszliśmy do jubilera, sprawdziliśmy jak się prezentuje i od razu zamówiliśmy.
Cytat:
pokaż
Cytat:
Napisane przez thea2 Pokaż wiadomość
Pokażesz obrączki ?
Już pokazuje, szkoda, że za oknem nie ma słoneczka bo wtedy pięknie się mienią.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obraczki..jpg (53,5 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg obraczki.jpg (63,6 KB, 31 załadowań)
aga-6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 10:55   #4620
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Już pokazuje, szkoda, że za oknem nie ma słoneczka bo wtedy pięknie się mienią.
Ładne Baardzo podobne mamy na dłoni świetnie się prezentują moim zdaniem.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości