|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Cytat:
|
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4593 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje
![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- lasoa widzialam juz zadania z matematyki na necie i rzeczywiscie trudne... mam nadzieje ze ci dobrze poszlo
|
#4594 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z zabaw nie tylko oczepinowych pewnie bedzie u nas pociąg, chusteczka, pewnie jakieś bieganie w koło krzesełek, coś z tanczeniem (albo popularne tanczenie na gazecie, albo kilka par bedzie musiało zaprezentować jakiś wylosowany taniec ) a na oczepiny poza rzucaniem to może przekłuwanie baloników z różnymi funkcjami małżonków po ślubie, np. "ja będę gotować" "ja będę chodzić ze znajomymi na piwo", "ja będę trzymać kasę" ![]() a poza tym dla rozlużnienia atmosfery po podziękowaniach dla rodziców "ślubowanie teściów" ![]() Cytat:
popytaj w salonach, może akurat będzie coś w tym stylu, ja to wypatrzyłam w jakims katalogu w salonie i zamowily to panie zebym mogla zobaczyc i zdecydować i spasowało mi
|
||
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihihihih |
|
|
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4597 |
|
Zadomowienie
|
super
przymiarki są fajne ja żałuję, że już ostatnia była wczoraj
|
|
|
|
#4598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy wpływ na każdą zabawę, jaka będzie na weelu, praktycznie na każde słowo wypowiedziane przez konferansjera (kumpla) ![]() Cytat:
![]() Ja jestem naturalną ciemną blondynką, ale wszelkie rozjaśnianie u mnie źle wygląda. Ty wyglądasz naturalnie w takich jasnych włoskach, ja tragicznie. Łoś to by chyba z radości pod sufit skakał, jakbym się tak wyblondziła... Pokaż |
||
|
|
|
#4599 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny pojechaliśmy odebrać garnitur do Evity i wyobrażcie sobie że był poplamiony a nogawki pozaciągane |
||
|
|
|
#4600 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=jagoda221;26736934]wysokie te butki. śliczne tylko czy wytrzymasz w nich całą noc??
My na zabawę oczepinową zrobimy zabawę z ołówkiem i butelką. Dziewczyny pojechaliśmy odebrać garnitur do Evity i wyobrażcie sobie że był poplamiony a nogawki pozaciągane bede miec na zmiane na wszelki wypadek ale lubie takie buty i czesto chodze wiec bez problemu moj K. kupil garnitur w Sunsuit w Krakowie i naprawde jest super a generalnie mial problem z dobraniem do swojej postury a do tego w wielu salonach obsluga byla po nizej krytyki a z Sunsuit jestesmy zadowoleni
|
#4601 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() za materiał i za odwagę.. ja mimo, że mierzyłam sukienkę, którą zamówiłam wciąż się zastanawiam czy będzie ok jak uszyje się już ta dla mnie ![]() Cytat:
JAK TO?? Moja pierwsza będzie dopiero w połowie lipca..(!!!) Cytat:
Jeśli chodzi o garnitur, to szczyt wszystkiego żeby w salonie usiłowali Ci wcisnąć coś brudnego i zniszczonego. SZOK! madziares25 tak czytam i czytam i nie bardzo wiem co Ty chcesz połączyć w tych dwóch sukienkach.. ale jak patrzę na pierwszą, to zdjęcie na zewnątrz, to PRAWIE wypisz/wymaluj moja tylko też będzie serduszko i szarfa w talii i jeszcze kilka delikatnych zmian min belka tiulu na dole
Edytowane przez martitaw Czas edycji: 2011-05-05 o 20:39 |
|||
|
|
|
#4602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4603 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pierwsza sukienka ma delikatny muślinowy dół więc lekki, długi welon mgiełka będzie pasował a jego długość doda jeszcze klasy i szyku stosunkowo prostej sukience
|
|
|
|
|
#4604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a z garniturem to jakaś masakra, oby dalsze poszukiwania były owocne ![]() Moja pierwsza z różnych przyczyn była w marcu i druga już teraz i od początku czerwca suknia będzie już wisiała u mnie w domku powiem Wam coś z innej beczki:P byłam dziś na poczcie i kobitka wysyłała list do USA, taka starsza pani, niedosłysząca... i babka na poczcie najpierw dala jej znaczek na krajowy ekonomiczny za 1,55, paani tak popatrzyła na ten znaczek i mowi, ze to chyba za tani, bo list do Ameryki, a babka w okienku, a faktycznie... (na kopercie jak byk napisane USA) po czym zerka w swoją tabelkę z cennikiem znaczków i wielkie oczy wywala, bo kurde Ameryki są dwie!! Północna i Południowa... i mówi tej staruszce, że ona nie wie do jakiej Ameryki ma ten znaczek dać:/ normalnie ścięło mnie z nóg delikatnie ją uświadomiłam, że USA to Ameryka Północna...:P
|
|
|
|
|
#4605 |
|
Rozeznanie
|
Nie można Was na kilka dni zostawić, bo człowiek nie nadąża! Naprawdę się rozkręcacie, aż strach pomyśleć, co będzie pod koniec lipca
![]() Wszystko przeczytałam, gratuluję zakupów i innych sukcesów. U nas też wszystko zmierza w dobrym kierunku - jadę dzisiaj buty obejrzeć, a może jutro kupimy moją biżuterię ślubną. Obrączki odebrane, grzecznie schowałam do pudełeczka. Pierścionek zaręczynowy wrócił z czyszczenia - wygląda na nowiutki, poczułam się jak świeżo zaręczona Ruszamy z rozdawaniem zaproszeń, muszę po rodzinie podzwonić i trochę się poumawiać, bo chyba już najwyższy czas. Dla znajomych robimy u siebie w domu imprezę, więc kilkanaście zaproszeń nas opuści. W najbliższych planach jest jeszcze zamówienie tortu. Jedziemy jutro z DJem do naszej sali, żeby zobaczył, jak to technicznie wygląda, więc zapytam się też o cukiernie, które poleca. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4606 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj robimy kolejne podejście do obrączek...
Obym coś wreszcie wybrała
|
|
#4607 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieje, że będzie udane, uzbieraliśmy złoto i mam nadzieje, że wybierzemy coś jutro ja wiem jakie chce, gorzej będzie z TŻ
|
|
|
|
|
#4609 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslimy jeszcze o zabawie tzw 'test na zgodnosc' ![]() Cytat:
![]() Pochwal sie zaproszeniami ![]() Cytat:
SliczneCytat:
Sprobowalam kiedys i przefarbowalam sie na ciemno ale, to nie byl dobry pomysl![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4610 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U nas było tak, że pochodziłam trochę po jubilerach, mniej więcej wiedziałam czego chce. Następnie TŻ miał stwierdzić czy taki fason mu odpowiada. Na koniec pozostało się zdecydować, w którym salonie zamawiamy. Obrączki wyszły pięknie, grawer też Mam nadzieje, że i wam się uda znaleźć takie z których będziecie zadowolone/eni |
|||
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My obrączki to od października mamy. ![]() U nas było tak, że najpierw różne wzory na necie oglądaliśmy. Wybraliśmy jeden, poszliśmy do jubilera, sprawdziliśmy jak się prezentuje i od razu zamówiliśmy.
|
|
|
|
|
#4612 | |||
|
Zadomowienie
|
Mamy obrączki! udało się
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mojemu TŻ też się podobają z łączonego złota, więc pewnie też takie będziemy mieli ja wolałabym z samego żółtego złota, bardzo klasyczną, ale mogę pójść na ustępstwo w tej kwestii choć będę optować przy jak najbardziej klasycznej
|
|
|
|
|
#4614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym garniturem to tragedia. Żeby w sklepie tak zrobili to coś z tym sklepem musi być nie tak...
Padłam jak przeczytałam o tej Ameryce Ja właśnie wróciłam padnięta z uczelni. Kręciliśmy dziś LipDuba. Wesoło było, słoneczko mi przyjarało trochę mordkę. Teraz czekamy na efekty... |
|
|
|
#4616 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Często jest tak, że ludziom brakuje podstawowych informacji No ale podstawy typu gdzie jest USA to... podstawy ) . Cytat:
? Jeju, mi nawet do głowy nie przyszło, żeby oddawać pierścionek do czyszczenia, zwyczajnie nie pomyślałam o tym, zapomniałam Ale w sumie ja się nie umiem z nim rozstawać, więc chyba będzie taki jak jest, noszę dopiero rok, dbam bardzo o niego, więc nie jest na szczęście jakiś bardzo porysowany (chyba... ) Cytat:
?Cytat:
? Cytat:
![]() Cytat:
? Bo coś mi się obiło o uszy, że właśnie 6 maja mieliście kręcić LipDuba. Kiedy filmik pojawi się na YT to z przyjemnością obejrzę A bardzo się różnią Wasze obrączki ? Na czym polega różnica ? Bo nie wiem, czy pokazywałaś, czy przegapiłam ![]() A ja dziś zrobiłam sobie wycieczkę po Długiej, w poszukiwaniu jakiejś biżuterii, jedna nawet wpadła mi w oko, ale niestety bransoletka była za duża i zapięta spadała mi z ręki, więc na razie nie kupiłam, ewentualnie będę skracać u jubilera. Albo jednak zdecyduję się na Swarovskiego i tyle. Denerwuje mnie, że jest taki mały wybór złotej biżuterii (takiej jak bym chciała), praktycznie nie ma kompletu długie kolczyki + bransoletka, a jak są to brzydkie. Nawet pozłacanych jest malutko ![]() Ale w jednym sklepiku z biżuterią były takie piękne komplety naszyjnik + bransoletka, takie naprawdę śliczne, aż żałowałam, że nie potrzebuję takiego kompletu ![]() A jutro chyba jadę z mamą kupić jej jakąś sukienkę na mój ślub Mam nadzieję, że coś fajnego spotkamy. 3 miesiące i 3 tygodnie do ślubu )
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-05-06 o 23:12 |
||||||
|
|
|
#4617 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja jest z łączonego złota a TŻ ma tytanową (nakrętkę na śrubkę jak ja mu mówię )I w następnym tygodniu będę miała już kolczyki
Edytowane przez cynnamon Czas edycji: 2011-05-07 o 08:41 |
|
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki...a to nasz obrączki...
|
#4619 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

jeszcze niemiecki i koniec pisemnych? 

a z Sunsuit jestesmy zadowoleni
za materiał i za odwagę.. ja mimo, że mierzyłam sukienkę, którą zamówiłam wciąż się zastanawiam czy będzie ok jak uszyje się już ta dla mnie 

ale, to nie byl dobry pomysl