|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
A ja na obiad mam jeszcze wczorajszą kapustę gotowaną i robię rybę natartą ziołami w piekarniku pierwszy raz i zobaczymy czy to to będzie w ogóle zjadliwe
)
|
|
#4592 |
|
Rozeznanie
|
Mała pikanteria współczuję Ci. Trudny wybór przed Tobą, ale może po prostu powiedz mu, że to ostatnia szansa i spróbujcie. Jak nie wyjdzie no to trudno, ale chociaż nie będziesz sobie potem w brodę pluła, że nie spróbowałaś.
Najważniejsze żebyś i Ty i Twoja córcia była szczęśliwa. A jeżeli chodzi o tych TŻ to mój mówi że tylko rozmowa pomaga w problemach. Wyjaśnienie sobie wszystkiego a nie bielizna która pomoże na chwile. Tak to prawda mój miodów nie miał i może dlatego potrafi szanować to co ma ![]() Rano 30min rowerka i 60 brzuszków ![]() śn: 2 jajka na miękko i 2 tosty z bieluchem i pomidorem II śn: sałatka owocowa Obiad: spaghetii bolonese odtłuszczone z mięsem indyka i pełnoziarnistym makaronem Kolacja: pstrąg z grilla i sałatka jakaś (zaproszenie do znajomych)
|
#4593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ojj ale mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej i jeśli to dziecko Cię przy nim trzyma to nawet nie odgrzewaj tego związku mi się tak wydaje, ale każdy jest inny .... mam nadzieję, ze Wam się ułoży jeżeli naprawdę tego chceszA co do mnie to też chciałam wrócić do ex nawet się zeszliśmy, ale to nie to co było, nawet nie dawałam nam więcej czasu, aby może to odbudować, czułam coś do innego faceta i teraz pozmianiały mi się w przeciągu 2 tyg. moje wszystkie plany zobaczymy co z tego będzie, najważniejsze, że mi dobrze !Dziś dzień oczyszczania!!! własnie kończe zupkę gotować ![]() Wyszła pyszna i nie uległam pokusie czekoladek i ciasta duma mnie rozpiera
Edytowane przez giovinezza Czas edycji: 2011-05-23 o 16:26 |
|
|
|
|
#4594 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To się nauczy. Jak nie, to swoje sprzątaj i pierz, a jego skarpety niech gniją od smrodu.Cytat:
Cytat:
U mnie dziś dieta ok. Powiem Wam tyle, że mnie mój instruktor od L-ki wkur*ia. W czwartek mam egzamin, Boże, ja chcę zdać ! |
|||
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chyba dla pogłębienia opalenizny będę się po opalaniu smarować dodatkowo tym kremem brązującym
Lirene... On niby za dużo nie daje, ale może chociaż trochę pogłębi... Spróbuję...W ogóle nie wiem co mi się stało Na pierwszej miłości będę jeszcze ćwiczyć na orbitreku...![]() Wypiłam kawę 3 w 1 i powiem wam, że myślałam, że się porzygam Odzwyczaiłam się zupełnie od cukru
|
|
#4596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żel graffitti to jednak nie jest najlepszy sposób. Najlepszy jest żel aloesowy 100% . Ja mam Aloe vera firmy altermedica , w aptece kupisz za jakieś 28-30zł. A odżywka alterra (for rossmann) morelowa supersuper jest . Pracuj nad kręconymi, lepsze! Tzn moim skromnym zdaniem żadna dziewczyna z naturalnie kręconymi włosami nie wygląda lepiej w prostych . A co do tego prostowania ... ja też prostowałam całe życie! Kiedyś na wyjazd zapomniałam prostownicy (gdzieś w połowie 2 gim.) i wtedy wszyscy mieli takie" i od tego czasu nie prostuję tylko się staram z tymi :P. Btw. wizaż mi nie działa jak trzeba, więc odpowiadam i edytuję, bo inaczej nie widzę co piszę :p. ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
.
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2011-05-23 o 18:45 |
||
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
kurna, nawet 24 h nie wytrzymałam w moim postanowieniu życia bez pisania na wizażu.
Gdybym z taką samą konsekwencją wracała do diety to Chociaż wtedy to by mnie może w tym wątku nie było \Jestem córką marnotrawną! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham, kocham, kocham . Wtedy jestem z siebie dumna :P.Mam ochotę planować wakacje, a nie wiem co ze studiami. Ania, tylko Ty jesteś na 2 kierunkach, prawda? :P A ja mam mój jeden kochany i kurde nie chcę mieć roku w plecy .
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) się ułożyło jak najnajnajlepiej! ze wszystkim! Należy się takim fajnym laskom :P. BŚ, a Tobie pisałam, że po tym poście widać, że prawdziwa z Ciebie JEDNA Z NAS hahahah .
|
|
#4601 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdybyś miała jakieś pytania co do zwiedzania albo imprez to pytaj Cytat:
Cytat:
Czasem jestem mega dominująca ale mój TŻ się nie daje i mnie usadza, mniej więcej jak Twój z jednej strony jestem wtedy wściekła, ale z drugiej nie chciałabym pantoflarza ;-) Cytat:
ja myślę że buty powinny mieć choć trochę wyższą piętę z tyłu, w takich się wygląda jak się przewracało do tyłu i w dodatku skracają nogi przez to że mają takie grube paski. Więc jeśli już to beżowe to się jakoś zleją z cialem...Cytat:
a potem się ma wcześnie zmarszczki... Cytat:
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4602 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezły hardcore O_OCytat:
Ten balsam z lirene jest fajny, dajcie sobie szansę :P chyba że to ten sam do którego przymierzałaś się kilka miesięcy temu, to uważaj na smugi :P Chciałam dziś iść na solar, ale zwyciężył rozsądek, troska o cerę i zdrowie ogólne Cytat:
Żel zakupię grafiti taniutki, ale jakoś mnie przeraża używanie żelu do włosów ;/ chyba poszukam tego aloesowego Jak Ty mówisz żeby brać sandałki, to już jestem w 100 % do tego przekonana. Aa właśnie. już miałam dziś kupić te sandałki, ale z TŻem wywiązała się dyskusja telefoniczna, ile to kobiety nie wydają na ubrania czytał jakiś artykuł i wg statystyk wyszło 600 tys ![]() tak się wściekłam, że nawet nie wiem kiedy wyszłam z mohito. jak jutro już ich nie będzie, to nie wiem co zrobię a zaraz stworzę swoją osobistą statystykę ile fanatycy moto wydają na benzynę, to się zamknie ![]() Cytat:
wiedziałam że nie wytrzymasz A ja muszę się pochwalić siostra proponowała mi nasze ulubione, najprzepyszniejsze tosty, z sosem czosnkowym, keczupem i wszystkimi pysznymi bajerami, a ja powiedziałam: NIE! zjadłam za to : pół serka wiejskiego, banana zmiksowanego z mlekiem, łyżką kakao i zarodkami pszennymi. Pyszne. nie wiem, czy to nie zbyt dużo na kolację? zawsze mam problem z kolacją. Dzisiaj trzymam się przepięknie i mam szczęśliwy, wzorowy w wielu aspektach dzień nie zrobiłam nic głupiego, byłam miła, nie pokłóciłam się z TŻem, nie zaliczyłam żadnych wagarów i wyglądałam pięknie. Dostałam dzisiaj rzeczy z hurtowni sztucznej biżuterii. wszystko jest śliczne, błyszczące i kiczowate ![]() co tam jeszcze u mnie. chyba nic ciekawego mam tylko pytanie co do suchych skórek. wiem, że fajnie jest w nie wcierać olejek rycynowy, ale nienawidzę tego smrodu, czy macie jakiś sposób na to, żeby go zabić, lub stłumić innym zapachem?
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też właśnie tak o nich myślałam kiedy je zobaczyłam pierwszy raz w zarze. ale u innych dziewczyn tak mi się podobają. że chyba je kupię ![]() Ja mam długie nogi, jestem wysoka, więc nie przeszkadza mi, jeśli mnie optycznie skrócą gorsze jest to, że wydłużą stopę, która już jest długa :P i właśnie z tego względu ich kupno stało pod znakiem zapytania.Ja studiuję dwa gałgańskie, humanistyczne kierunki. wiem że nieprzyszłościowe. Ale liczę na swój spyt, inteligencję i bożą pomoc - że a. je skończę -> b. dadzą mi w przyszłości satysfakcję finansową = życie długie i szczęśliwe. są to - filologia angielska /specjalność wybrałam sobie pedagogiczną (nienawidzę zgrai bachorków )/ i dziennikarstwo (jako że mam tok indywidualny, mam możliwość uczęszczania na zajęcia przeróżne - i tak tego nie ogarniają., interesuje mnie to i w ogóle, jednak nie sądzę, aby było to przyszłościowe., nie narzekam, brnę w to dalej ze względu na to, że mnie to interesuje. ale mam świadomość, że to trochę strata czasu i moja osobista fanaberia.
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Prawo i finanse, ale możliwe, że finanse zamienię na ekonomię/zarządzanie, albo w ogóle rzucę
Nie poukładało sie tak jak chciałam no i nie do końca mi teraz te studia odpowiadają ![]() ania, mi się te buty bardzo podobają! Są mega fajne, wyglądają na super wygodne, akurat do biegania po mieście
|
|
|
|
#4605 |
|
Zadomowienie
|
Kobietki macie rację - Ostatnia z ostatnich szans, a potem zobaczymy....
a tak w ogóle zgrzeszyłam.... i prosze o wybaczenie chociaz wiem ze bez bacików się nie obejdzie ![]() 7!!!! placków z jabłkiem - na oleju pieczonych.... fee.... i to konieczne było na odstresowanie bo mam córke znajomych pod opieką przez najbliższy tydzien a ona w ogole nie słucha i tłuką się z moja mała to było ponad moje siły
|
|
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4607 |
|
Zadomowienie
|
no nie lada wyzwanie powiem szczerze
teraz obydwie spią więc mam czas na wizaz![]() gardło mnie boli chyba się przeziębiłam i nie wiem kiedy TŻ wróci bo delegacja się przeciąga heh.... rozmowa z TŻ: ja: chcę schudnąć on: jak schudniesz to Cie nie chce ja: tyłek może będę miała zgrabniejszy on: a to się da mieć zgrabniejszy?!(w tym momwncie urosłam ja: nooooo ![]() on: to wsiadaj na rowerek ale jak wrócę nie dam Ci spokoju ![]() "w życiu piękne są tylko chwile..." - ale są
|
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
OOo ale kochany
)ile masz wzrostu?
|
#4609 |
|
Zadomowienie
|
czasem potrafi być kochany i temu chce jeszcze spróbować
![]() 169 cm - tak normalnie
|
|
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co???
I idę spać
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 176 ha! a ja nie dałam się skusić! I po co się chwaliłaś bieganiem po parku
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-05-24 o 10:45 |
|
|
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzień dobry w ogóle Nie moglam zasnąć do 5, nie wiem czemu. Jak ja nie lubię takich momentów! i mam napiecie, jutro mam dostać @
|
|
|
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bez kitu nie załamuję się i lecę dalej z odchudzaniem
|
|
|
#4614 |
|
Zadomowienie
|
ja bym chiała tak ze 2 cm wiecej
tylko wtedy śmiesznie bym wyglądała w szpilkach przy TZ![]() to była dłuuuuga noc.... do 1 nie mogłam zasnać, o 3.40 obudziłam się i dalej nie mogłam spać - ale jestem wypoczęta ![]() apropo dbania o linię: Iśn:kanapeczka z twarożkiem, ogóreczek i kawusia ![]() i nie wiem co na obiad.... ![]() dziś nie odpuszczę brzuszków ![]() stosowałyście może serię kosmetyków Perfecta Extra Slim? te ujędrniacze, wyszczuplacze itp. Co o nich myślicie? ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- też bym się skusiła ale po wczorajszych plackach musze przystopować ![]() ale dziś po południu dzieciarnia ciąg dalszy więc coś na odstresowanie i tak będzie potrzebne ![]() gdyby był TŻ
|
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle myślałam, że się posikam ze śmiechu
Wstałam o 10.30 i pierwsze co to laptop... I idę z nim przez korytarz, a tata: 'a ty gdzie już z tym ołtarzykiem idziesz?' Wypadałoby jakieś śniadanie zjeść....
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-05-24 o 11:35 |
|
|
|
#4616 |
|
Rozeznanie
|
Hej Laseczki.
Te buty są boskie ja co prawda wolałabym beżowe ale te też są ładniutkie ![]() Psyhe nie przesadzaj z opalaniem bo skóra się zniszczy szybko ![]() A ja wczoraj byłam u rodziców i siedzieliśmy na tarasie i dziś rano patrze a ja mam nogi opalone tak trochę nad kolano bo w takiej spódniczce u nich byłam. Ale to głupio wygląda ![]() A rano było bieganie zamiast rowerka Jakieś 40 minDzisiejsze menu: śn: 2 kromki chleba ziarnistego: 1 z florą, sałatą, szynką i pomidorem, 2 z bieluchem, sałatą, ogórkiem i rzodkiewką II śn: plaster arbuza i kawa z mlekiem 1,5% Obiad: 2 ziemniaki z wody, kotlet mielony nadziewany pieczarkami smażony na teflonie, pomidory z cebulką czerwoną zalane jogurtem ![]() Kolacja: sałatka jarzynowa ale z jogurtem
|
#4617 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal nie zjadłam tego śniadania
|
|
#4619 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4620 |
|
Zadomowienie
|
A ja się strasznie obijam
i z jedzeniem z ćwiczeniem z wizażem, z wszystkim! Ten polski mnie zabije Chce kopa w tyłek dzisiaj ustny polski |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

)

)... Nie chce być z nim ze względu na dziecko, ale na razie troche nie mam innego wyjscia - jestem bez konkretnego wykształcenia, bez pracy i mieszkam w takiej 
ojj ale mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej i jeśli to dziecko Cię przy nim trzyma to nawet nie odgrzewaj tego związku mi się tak wydaje, ale każdy jest inny .... mam nadzieję, ze Wam się ułoży jeżeli naprawdę tego chcesz
zobaczymy co z tego będzie, najważniejsze, że mi dobrze !
ale to bez znaczenia, bylismy dziecmi masakra!
Odzwyczaiłam się zupełnie od cukru
:P

BLOGUJĘ 
i z jedzeniem z ćwiczeniem z wizażem, z wszystkim! Ten polski mnie zabije