Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM! - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-23, 13:47   #4591
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

A ja na obiad mam jeszcze wczorajszą kapustę gotowaną i robię rybę natartą ziołami w piekarniku pierwszy raz i zobaczymy czy to to będzie w ogóle zjadliwe )
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 14:03   #4592
adusia1554
Rozeznanie

Mała pikanteria współczuję Ci. Trudny wybór przed Tobą, ale może po prostu powiedz mu, że to ostatnia szansa i spróbujcie. Jak nie wyjdzie no to trudno, ale chociaż nie będziesz sobie potem w brodę pluła, że nie spróbowałaś.
Najważniejsze żebyś i Ty i Twoja córcia była szczęśliwa.
A jeżeli chodzi o tych TŻ to mój mówi że tylko rozmowa pomaga w problemach. Wyjaśnienie sobie wszystkiego a nie bielizna która pomoże na chwile. Tak to prawda mój miodów nie miał i może dlatego potrafi szanować to co ma

Rano 30min rowerka i 60 brzuszków
śn: 2 jajka na miękko i 2 tosty z bieluchem i pomidorem
II śn: sałatka owocowa
Obiad: spaghetii bolonese odtłuszczone z mięsem indyka i pełnoziarnistym makaronem
Kolacja: pstrąg z grilla i sałatka jakaś (zaproszenie do znajomych)

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 14:40   #4593
giovinezza
Zadomowienie

GG do giovinezza

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
chciałam odejsc szybciej.... czułam że mnie ogranicza i wtedy.... okazało się że jestem w ciąży... Wiem że gdyby nie mała to bym się nie wachała (a może tylko tak mi się wydaje)... Nie chce być z nim ze względu na dziecko, ale na razie troche nie mam innego wyjscia - jestem bez konkretnego wykształcenia, bez pracy i mieszkam w takiej że brak słów. No i chyba go kocham a nic.... nie bede sie nad soba uzalac bo znow mnie depresyjny nastrój ogarnie.... Zobaczymy jak będzie to "zmienianie" sie wyglądało w praktyce.... Napewno Wam opowiem
Maja znajoma była w takim "pseudo związku" tylko i wyłącznie na dziecko bo co ? ona sama tylko średnie, bez pracy i perspektyw, jeszcze mieszkali z rodzicami u teściów to jest porażka, już miała od niego odchodzić, zdecydowała się i co się okazało BUM 2 ciąża!!! Urodziła pobyli ze sobą z 2 miesiące i od niego odeszła, bo ją źle traktował w domu nic nie pomagał , teraz jest szczęśliwa, jejjj pamietam jak mi zawsZe opowiadała o jego cudownych przemianach, dawaniu sobie 1000 tysięcznej szansy i co dupa 3-4 tyg. dobrze i to samo ojj ale mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej i jeśli to dziecko Cię przy nim trzyma to nawet nie odgrzewaj tego związku mi się tak wydaje, ale każdy jest inny .... mam nadzieję, ze Wam się ułoży jeżeli naprawdę tego chcesz

A co do mnie to też chciałam wrócić do ex nawet się zeszliśmy, ale to nie to co było, nawet nie dawałam nam więcej czasu, aby może to odbudować, czułam coś do innego faceta i teraz pozmianiały mi się w przeciągu 2 tyg. moje wszystkie plany zobaczymy co z tego będzie, najważniejsze, że mi dobrze !

Dziś dzień oczyszczania!!! własnie kończe zupkę gotować
Wyszła pyszna i nie uległam pokusie czekoladek i ciasta duma mnie rozpiera

Edytowane przez giovinezza
Czas edycji: 2011-05-23 o 16:26
giovinezza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 17:22   #4594
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
znalismy sie z miesiac ale to bez znaczenia, bylismy dziecmi masakra! pewnie ze wyjezdzalismy razem tu i tam, widzialam tez jaki burdelik ma w pokoju, ale nie sadzilam ze tak bardzo bedzie mi to przeszkadzac.
Mówię Ci, ciągnij go do sprzątania To się nauczy. Jak nie, to swoje sprzątaj i pierz, a jego skarpety niech gniją od smrodu.

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Apropo - jak Wojewódzki wywalił dziewczyny, od razu pomyślałam że to na złosć Majce! Ja przenigdy nie wkręcałam się w takie programy (oprócz idola daawno temu) ale dzisiaj to wywołało we mnie wielkie emocje!

Moja koleżanka zdawała egzamin na prawko u brata Wojewódzkiego

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
porzucić wizaż .

Cytat:

com myślicie o takich gumkowych sandalkach? (niekoniecznie różowe)

http://evellinefashion.blogspot.com/...odenek-co.html
Fajne

U mnie dziś dieta ok. Powiem Wam tyle, że mnie mój instruktor od L-ki wkur*ia.

W czwartek mam egzamin, Boże, ja chcę zdać !
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 17:32   #4595
psyhe666
Zakorzenienie

Dziewczyny chyba dla pogłębienia opalenizny będę się po opalaniu smarować dodatkowo tym kremem brązującym
Lirene... On niby za dużo nie daje, ale może chociaż trochę pogłębi... Spróbuję...

W ogóle nie wiem co mi się stało Na pierwszej miłości będę jeszcze ćwiczyć na orbitreku...

Wypiłam kawę 3 w 1 i powiem wam, że myślałam, że się porzygam Odzwyczaiłam się zupełnie od cukru
so trójka maybe.

Stary 2011-05-23, 18:47   #4596
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem coraz bardziej pewna, że nie skończę semestru Ale jestem już tak zmęczona, że kompletnie się tym nie przejmuję, nie wyrabiam czasowo. Podchodzę na luzie, Tobie też radzę. stres i desperacja w niczym nie pomagają (CHOCIAŻ czasami uczą myślenia, reagowania, wymyślania i pomagają w niespodziewany sposób zaliczyć koło na które idzie się kompletnie nieprzygotowanym )

Jak to zamierzasz opuścić wizaż? Wizaż nigdy nie opuści CIEBIE!
ja mam manię prześladowczą :P

A zaglądałam tak: patenty na bycie NAJ (mam sub od dawna)
Styl rockowy i kobiecy - jak połączyć
i kiedyś widziałam Cię w miłośniczkach zary :P
i gdzieś jeszcze, ale już nie pamiętam.

aaa, no i w kręconowłosych :P

Ach, jaki ten wizaż mały

Mam pytanie do Ciebie, już od dawna chcę je zadać i stale zapominam
Bo nie pamiętam, jak dodałaś zdjęcie włosów, to tam pisałaś, czym je ugniatasz, czy tam była użyta nazwa Grafitti? Czy to chodzi o ten żel w obleśnym opakowaniu? I jaka odżywka z rossmana, ta morelowa?
Co prawda dzisiaj prostuję włosy i tak jest już od jakiegoś miesiąca, nie mogę wytrzymać z kręconymi,ale chcę znowu o nie zadbać, żeby na wakacje z TŻem nie brać całego ekwipunku potrzebnego do porządnego wyprostowania (miałam kiedyś w LO koleżankę, miała AFRO! no i przez 3 lata miała codziennie, rozumiesz, codziennie wyprostowane włosy - nie licząc razu kiedy prostownica jej się spaliła i przyszła ze swoim spalonym buszem. nigdy nie widziałam czegoś podobnego; bardziej strasznego i kosmicznego.. ale dążę do tego,żeby napisać, że ona, będąc 3 lata ze swoim chłopakiem, ani razu nie pokazała mu się w naturalnej fryzurze co więcej, razem chętnie jeżdżą nad jezioro, więc co robi K. - zamyka się dzień w dzień o 5 rano i prostuje włosy O_O)
Porażka

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

haha, ja przez pierwszy rok/ 2 lata, też ciągle miałam schizę,że czemu on sie nie odzywa!
a on co. albo śpi, albo zagadał się, albo coś tam.
Tylko że ja bym nigdy nie pozwoliła na to, żeby on się martwił, i zawsze jestem dla niego dostępna pod tym telefonem.
ciamajda z niego, ech

zawsze znajdzie dla siebie usprawiedliwienie, co?
Aaa no tak, wszystkie wątki od dawien dawna nawiedzam, na niektórych się rzadziej wypowiadam, ale czytam wszystkie (chociaż zarowe tak pędzą, że teraz to już nie nadążam z czytaniem i tylko tak wybiórczo to robię )

Żel graffitti to jednak nie jest najlepszy sposób. Najlepszy jest żel aloesowy 100% . Ja mam Aloe vera firmy altermedica , w aptece kupisz za jakieś 28-30zł.
A odżywka alterra (for rossmann) morelowa supersuper jest .
Pracuj nad kręconymi, lepsze! Tzn moim skromnym zdaniem żadna dziewczyna z naturalnie kręconymi włosami nie wygląda lepiej w prostych .

A co do tego prostowania ... ja też prostowałam całe życie! Kiedyś na wyjazd zapomniałam prostownicy (gdzieś w połowie 2 gim.) i wtedy wszyscy mieli takie" co Ty zrobiłaś z włosami?!" a ja taka speszona "yy no nie wyprostowałam, wiem, okropne" , a wszyscy "cooo?! masz takie naturalne? za✂✂✂iste!" i od tego czasu nie prostuję tylko się staram z tymi :P.

Btw. wizaż mi nie działa jak trzeba, więc odpowiadam i edytuję, bo inaczej nie widzę co piszę :p.

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
wiem,ze modny, ale ja znalazłam takie w mieście u babci za 3 dychy i tam są czarne i beżowe ;p i chyba zlecę jej kupienie ich, bo za taką kasę, to grzech nie kupić albo pójdę do mohito i kupię te wściekle różowe. hm, sama jeszcze nie wiem, już kupiłam 2 pary sandałków ;p he.

ech, no to uzależnia, pod tym względem bycie w stałym związku - zdecydowanie na plus

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

chyba że nie ma się obiekcji przed jednorazowym bywaniem w związku :P
Bierz sandałki, fajne . Kiedyś były takie w zarze, chciałam kupić, ale brzydki kolor czarne czy beżowe bym brała bez wahania .

XOXO

Edytowane przez winyl
Czas edycji: 2011-05-23 o 18:45
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 18:50   #4597
bita smietana
Zakorzenienie

kurna, nawet 24 h nie wytrzymałam w moim postanowieniu życia bez pisania na wizażu.

Gdybym z taką samą konsekwencją wracała do diety to

Chociaż wtedy to by mnie może w tym wątku nie było\

Jestem córką marnotrawną!
Stary 2011-05-23, 18:52   #4598
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Dziewczyny chyba dla pogłębienia opalenizny będę się po opalaniu smarować dodatkowo tym kremem brązującym
Lirene... On niby za dużo nie daje, ale może chociaż trochę pogłębi... Spróbuję...

W ogóle nie wiem co mi się stało Na pierwszej miłości będę jeszcze ćwiczyć na orbitreku...

Wypiłam kawę 3 w 1 i powiem wam, że myślałam, że się porzygam Odzwyczaiłam się zupełnie od cukru
Uwielbiam to uczucie, jak po tygodniu trzymania się z dala od syfnego żarcia nachodzi mnie ochota na coca-colę, kupuję, piję łyka i ... O FU JAKIE TO NIEDOBRE, CHEMICZNE ITD! Kocham, kocham, kocham . Wtedy jestem z siebie dumna :P.

Mam ochotę planować wakacje, a nie wiem co ze studiami. Ania, tylko Ty jesteś na 2 kierunkach, prawda? :P A ja mam mój jeden kochany i kurde nie chcę mieć roku w plecy .

XOXO
Stary 2011-05-23, 18:55   #4599
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam to uczucie, jak po tygodniu trzymania się z dala od syfnego żarcia nachodzi mnie ochota na coca-colę, kupuję, piję łyka i ... O FU JAKIE TO NIEDOBRE, CHEMICZNE ITD! Kocham, kocham, kocham . Wtedy jestem z siebie dumna :P.

Mam ochotę planować wakacje, a nie wiem co ze studiami. Ania, tylko Ty jesteś na 2 kierunkach, prawda? :P A ja mam mój jeden kochany i kurde nie chcę mieć roku w plecy .
teoretycznie też mam 2, ale od dzisiaj rana jeden z nich chcę rzucać
Stary 2011-05-23, 19:02   #4600
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
kurna, nawet 24 h nie wytrzymałam w moim postanowieniu życia bez pisania na wizażu.

Wcięło mi kilka odpowiedzi :[. Ogólnie - trzymam kciuki, żeby KAŻDEJ z Was (nas ) się ułożyło jak najnajnajlepiej! ze wszystkim! Należy się takim fajnym laskom :P.

BŚ, a Tobie pisałam, że po tym poście widać, że prawdziwa z Ciebie JEDNA Z NAS hahahah .

XOXO
Stary 2011-05-23, 19:15   #4601
SlodkoOstra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość

co do diety, mam 48 dni do wakacji wybieram sie na 3 dni do Gdanska, tylko z bratem i kuzynem ale potraktuje to jak motywacje!
Piękna teraz u nas pogoda Gdybyś miała jakieś pytania co do zwiedzania albo imprez to pytaj

Cytat:
Napisane przez Naajt Pokaż wiadomość
Witam, dowalę się tutaj, bo muszę zacząć rundę nr 2.
Co prawda trochę więcej niż 5, ale mieszczę się chyba w normie.

Pozdrawiam Was wszyskie i życzę wytrwałości !
Czemu mówisz "NIE" dermatologom?

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość

Co nie zmienia faktu, że też nieraz numery odwalam w związku Wpadam w histerię, jestem zazdrosna, burczę na faceta, bo mam zły dzień. Biedak... Mój facet też nie jest potulnym barankiem i mi zarzuci tekstem w stylu "Weź Ty się dziewczyno ogarnij, zadzwonię jutro, może ci przejdzie". Albo kiedyś, jak mój P. był strasznie chory, gorączka, zapalenie oskrzeli, a ja miałam jechać do niego do Krk. I on chciał to przełożyć o tydzień, to ja już taka załamka, płacz i teksty "To zerwijmy ze sobą! Ja nie wiem, po co jeszcze ze mną jesteś? Dlaczego nie zerwiesz, hm?!", a P. "wedle życzenia" i się rozłączył Szybko mnie to otrzeźwiło, przez dobrą godzinę nie odbierał telefonu, a potem jak udało mi się do niego dodzwonić, to powiedział, że musiał zastosować terapię wstrząsową na moją histerię, bo nie dałam sobie przetłumaczyć, że on nie chce mnie zarazić itp. A ja po tej terapii taka potulna "Dobrze Kotku, to ja naprawdę przyjadę kilka dni później, nie musisz mnie z dworca odbierać" itp.
Mam tak samo Czasem jestem mega dominująca ale mój TŻ się nie daje i mnie usadza, mniej więcej jak Twój z jednej strony jestem wtedy wściekła, ale z drugiej nie chciałabym pantoflarza ;-)

Cytat:
Si,piękna zgoda pełna nimfomańskich chwil, jak to po kłótni teraz gruchamy jak dwa gołąbki

com myślicie o takich gumkowych sandalkach? (niekoniecznie różowe)

http://evellinefashion.blogspot.com/...odenek-co.html
Nnnnnie...ani ładne ani zgrabne wg mnie ja myślę że buty powinny mieć choć trochę wyższą piętę z tyłu, w takich się wygląda jak się przewracało do tyłu i w dodatku skracają nogi przez to że mają takie grube paski. Więc jeśli już to beżowe to się jakoś zleją z cialem...

Cytat:
Lirene... On niby za dużo nie daje, ale może chociaż trochę pogłębi...
Spróbuję...

Pamiętaj że jak się jest mocno opalonym to się starzej wygląda a potem się ma wcześnie zmarszczki...

Cytat:

Cytat:
teoretycznie też mam 2, ale od dzisiaj rana jeden z nich chcę rzucać
A powiecie wreszcie co studiujecie??

było: talia68(-6)brzuch82(-7)biodra95(-5)udo54(-5)łydka35(-1)

SlodkoOstra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 19:30   #4602
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Mówię Ci, ciągnij go do sprzątania To się nauczy. Jak nie, to swoje sprzątaj i pierz, a jego skarpety niech gniją od smrodu.

Moja koleżanka zdawała egzamin na prawko u brata Wojewódzkiego

Fajne

U mnie dziś dieta ok. Powiem Wam tyle, że mnie mój instruktor od L-ki wkur*ia.

W czwartek mam egzamin, Boże, ja chcę zdać !
jego brat jest egzaminatorem?! OoOOOOOoo faken szit niezły hardcore O_O

Cytat:

Feeee kawa z cukrem, fuj!
Ten balsam z lirene jest fajny, dajcie sobie szansę :P chyba że to ten sam do którego przymierzałaś się kilka miesięcy temu, to uważaj na smugi :P
Chciałam dziś iść na solar, ale zwyciężył rozsądek, troska o cerę i zdrowie ogólne
Cytat:
Aaa no tak, wszystkie wątki od dawien dawna nawiedzam, na niektórych się rzadziej wypowiadam, ale czytam wszystkie (chociaż zarowe tak pędzą, że teraz to już nie nadążam z czytaniem i tylko tak wybiórczo to robię )

Żel graffitti to jednak nie jest najlepszy sposób. Najlepszy jest żel aloesowy 100% . Ja mam Aloe vera firmy altermedica , w aptece kupisz za jakieś 28-30zł.
A odżywka alterra (for rossmann) morelowa supersuper jest .
Pracuj nad kręconymi, lepsze! Tzn moim skromnym zdaniem żadna dziewczyna z naturalnie kręconymi włosami nie wygląda lepiej w prostych .

A co do tego prostowania ... ja też prostowałam całe życie! Kiedyś na wyjazd zapomniałam prostownicy (gdzieś w połowie 2 gim.) i wtedy wszyscy mieli takie" co Ty zrobiłaś z włosami?!" a ja taka speszona "yy no nie wyprostowałam, wiem, okropne" , a wszyscy "cooo?! masz takie naturalne? za✂✂✂iste!" i od tego czasu nie prostuję tylko się staram z tymi :P.

Btw. wizaż mi nie działa jak trzeba, więc odpowiadam i edytuję, bo inaczej nie widzę co piszę :p.

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Bierz sandałki, fajne . Kiedyś były takie w zarze, chciałam kupić, ale brzydki kolor czarne czy beżowe bym brała bez wahania .
hehehee! poważnie prostowałaś?! w życiu bym nie pomyślała
Żel zakupię grafiti taniutki, ale jakoś mnie przeraża używanie żelu do włosów ;/ chyba poszukam tego aloesowego

Jak Ty mówisz żeby brać sandałki, to już jestem w 100 % do tego przekonana. Aa właśnie. już miałam dziś kupić te sandałki, ale z TŻem wywiązała się dyskusja telefoniczna, ile to kobiety nie wydają na ubrania czytał jakiś artykuł i wg statystyk wyszło 600 tys

tak się wściekłam, że nawet nie wiem kiedy wyszłam z mohito. jak jutro już ich nie będzie, to nie wiem co zrobię
a zaraz stworzę swoją osobistą statystykę ile fanatycy moto wydają na benzynę, to się zamknie
Cytat:

wiedziałam że nie wytrzymasz

A ja muszę się pochwalić
siostra proponowała mi nasze ulubione, najprzepyszniejsze tosty, z sosem czosnkowym, keczupem i wszystkimi pysznymi bajerami, a ja powiedziałam: NIE!

zjadłam za to :
pół serka wiejskiego, banana zmiksowanego z mlekiem, łyżką kakao i zarodkami pszennymi. Pyszne. nie wiem, czy to nie zbyt dużo na kolację?
zawsze mam problem z kolacją.
Dzisiaj trzymam się przepięknie i mam szczęśliwy, wzorowy w wielu aspektach dzień
nie zrobiłam nic głupiego, byłam miła, nie pokłóciłam się z TŻem, nie zaliczyłam żadnych wagarów i wyglądałam pięknie.
Dostałam dzisiaj rzeczy z hurtowni sztucznej biżuterii. wszystko jest śliczne, błyszczące i kiczowate nigdy nie wkręcałam się w takie rzeczy, raczej wolałam prawdziwe srebro i złoto, TŻ chyba zabije mnie śmiechem
co tam jeszcze u mnie. chyba nic ciekawego mam tylko pytanie co do suchych skórek. wiem, że fajnie jest w nie wcierać olejek rycynowy, ale nienawidzę tego smrodu, czy macie jakiś sposób na to, żeby go zabić, lub stłumić innym zapachem?

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 19:40   #4603
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SlodkoOstra Pokaż wiadomość
Piękna teraz u nas pogoda Gdybyś miała jakieś pytania co do zwiedzania albo imprez to pytaj

Czemu mówisz "NIE" dermatologom?

Mam tak samo Czasem jestem mega dominująca ale mój TŻ się nie daje i mnie usadza, mniej więcej jak Twój z jednej strony jestem wtedy wściekła, ale z drugiej nie chciałabym pantoflarza ;-)

Nnnnnie...ani ładne ani zgrabne wg mnie ja myślę że buty powinny mieć choć trochę wyższą piętę z tyłu, w takich się wygląda jak się przewracało do tyłu i w dodatku skracają nogi przez to że mają takie grube paski. Więc jeśli już to beżowe to się jakoś zleją z cialem...

Pamiętaj że jak się jest mocno opalonym to się starzej wygląda a potem się ma wcześnie zmarszczki...

O nie! zdecydowanie nie jest mi to na ręke, co napisalaś o butkach też właśnie tak o nich myślałam kiedy je zobaczyłam pierwszy raz w zarze. ale u innych dziewczyn tak mi się podobają. że chyba je kupię
Ja mam długie nogi, jestem wysoka, więc nie przeszkadza mi, jeśli mnie optycznie skrócą gorsze jest to, że wydłużą stopę, która już jest długa :P i właśnie z tego względu ich kupno stało pod znakiem zapytania.
Ja studiuję dwa gałgańskie, humanistyczne kierunki. wiem że nieprzyszłościowe. Ale liczę na swój spyt, inteligencję i bożą pomoc - że a. je skończę -> b. dadzą mi w przyszłości satysfakcję finansową = życie długie i szczęśliwe.
są to - filologia angielska /specjalność wybrałam sobie pedagogiczną (nienawidzę zgrai bachorków)/ i dziennikarstwo (jako że mam tok indywidualny, mam możliwość uczęszczania na zajęcia przeróżne - i tak tego nie ogarniają., interesuje mnie to i w ogóle, jednak nie sądzę, aby było to przyszłościowe., nie narzekam, brnę w to dalej ze względu na to, że mnie to interesuje. ale mam świadomość, że to trochę strata czasu i moja osobista fanaberia.

Stary 2011-05-23, 19:43   #4604
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SlodkoOstra Pokaż wiadomość
Prawo i finanse, ale możliwe, że finanse zamienię na ekonomię/zarządzanie, albo w ogóle rzucę

Nie poukładało sie tak jak chciałam no i nie do końca mi teraz te studia odpowiadają

ania, mi się te buty bardzo podobają! Są mega fajne, wyglądają na super wygodne, akurat do biegania po mieście
Stary 2011-05-23, 19:52   #4605
MalaPikanteria
Zadomowienie

Kobietki macie rację - Ostatnia z ostatnich szans, a potem zobaczymy....

a tak w ogóle zgrzeszyłam.... i prosze o wybaczenie chociaz wiem ze bez bacików się nie obejdzie
7!!!! placków z jabłkiem - na oleju pieczonych.... fee.... ale dobre były i to konieczne było na odstresowanie bo mam córke znajomych pod opieką przez najbliższy tydzien a ona w ogole nie słucha i tłuką się z moja mała to było ponad moje siły

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 19:59   #4606
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kobietki macie rację - Ostatnia z ostatnich szans, a potem zobaczymy....

a tak w ogóle zgrzeszyłam.... i prosze o wybaczenie chociaz wiem ze bez bacików się nie obejdzie
7!!!! placków z jabłkiem - na oleju pieczonych.... fee.... ale dobre były i to konieczne było na odstresowanie bo mam córke znajomych pod opieką przez najbliższy tydzien a ona w ogole nie słucha i tłuką się z moja mała to było ponad moje siły
Dwójka dzieci O_O należało Ci się te siedem placków!

Stary 2011-05-23, 21:19   #4607
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Dwójka dzieci O_O należało Ci się te siedem placków!
no nie lada wyzwanie powiem szczerze teraz obydwie spią więc mam czas na wizaz
gardło mnie boli chyba się przeziębiłam
i nie wiem kiedy TŻ wróci bo delegacja się przeciąga
heh.... rozmowa z TŻ:
ja: chcę schudnąć
on: jak schudniesz to Cie nie chce
ja: tyłek może będę miała zgrabniejszy
on: a to się da mieć zgrabniejszy?!(w tym momwncie urosłam)
ja: nooooo
on: to wsiadaj na rowerek ale jak wrócę nie dam Ci spokoju

"w życiu piękne są tylko chwile..." - ale są

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-05-23, 21:32   #4608
aniabaniaa
Zakorzenienie

OOo ale kochany )
ile masz wzrostu?

Stary 2011-05-23, 21:43   #4609
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
OOo ale kochany )
ile masz wzrostu?
czasem potrafi być kochany i temu chce jeszcze spróbować

169 cm - tak normalnie

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-05-23, 22:36   #4610
psyhe666
Zakorzenienie

Wiecie co??? Zjadłam dwa tosty

I idę spać
so trójka maybe.

Stary 2011-05-23, 23:39   #4611
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
czasem potrafi być kochany i temu chce jeszcze spróbować

169 cm - tak normalnie
Super wzrost, też bym taki chciała
ja mam 176
Cytat:

I idę spać
ha! a ja nie dałam się skusić! I po co się chwaliłaś bieganiem po parku

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2011-05-24 o 10:45
Stary 2011-05-24, 10:37   #4612
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
no nie lada wyzwanie powiem szczerze teraz obydwie spią więc mam czas na wizaz
gardło mnie boli chyba się przeziębiłam
i nie wiem kiedy TŻ wróci bo delegacja się przeciąga
heh.... rozmowa z TŻ:
ja: chcę schudnąć
on: jak schudniesz to Cie nie chce
ja: tyłek może będę miała zgrabniejszy
on: a to się da mieć zgrabniejszy?!(w tym momwncie urosłam)
ja: nooooo
on: to wsiadaj na rowerek ale jak wrócę nie dam Ci spokoju

"w życiu piękne są tylko chwile..." - ale są
oj, słodki jest!

dzień dobry w ogóle

Nie moglam zasnąć do 5, nie wiem czemu. Jak ja nie lubię takich momentów!

i mam napiecie, jutro mam dostać @
Stary 2011-05-24, 10:37   #4613
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
na mam 176

ha! a ja nie dałam się skusić! I po co się chwaliłaś bieganiem po parku
Pfff, bo przynajmniej będę miała jędrne nogi i pośladki Ale bez kitu nie załamuję się i lecę dalej z odchudzaniem
so trójka maybe.

Stary 2011-05-24, 11:25   #4614
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
ja mam 176
ja bym chiała tak ze 2 cm wiecej tylko wtedy śmiesznie bym wyglądała w szpilkach przy TZ bo teraz jest akurat

to była dłuuuuga noc.... do 1 nie mogłam zasnać, o 3.40 obudziłam się i dalej nie mogłam spać - ale jestem wypoczęta

apropo dbania o linię:
Iśn:kanapeczka z twarożkiem, ogóreczek i kawusia
i nie wiem co na obiad....
dziś nie odpuszczę brzuszków

stosowałyście może serię kosmetyków Perfecta Extra Slim? te ujędrniacze, wyszczuplacze itp. Co o nich myślicie?

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:

I idę spać
też bym się skusiła ale po wczorajszych plackach musze przystopować
ale dziś po południu dzieciarnia ciąg dalszy więc coś na odstresowanie i tak będzie potrzebne
gdyby był TŻ

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-05-24, 11:33   #4615
psyhe666
Zakorzenienie

W ogóle myślałam, że się posikam ze śmiechu
Wstałam o 10.30 i pierwsze co to laptop... I idę z nim przez korytarz, a tata: 'a ty gdzie już z tym ołtarzykiem idziesz?'

Wypadałoby jakieś śniadanie zjeść....
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2011-05-24 o 11:35
Stary 2011-05-24, 11:36   #4616
adusia1554
Rozeznanie

Hej Laseczki.
Te buty są boskie ja co prawda wolałabym beżowe ale te też są ładniutkie
Psyhe nie przesadzaj z opalaniem bo skóra się zniszczy szybko
A ja wczoraj byłam u rodziców i siedzieliśmy na tarasie i dziś rano patrze a ja mam nogi opalone tak trochę nad kolano bo w takiej spódniczce u nich byłam. Ale to głupio wygląda Chyba muszę się przejść na solarium wyrównać to coś

A rano było bieganie zamiast rowerka Jakieś 40 min
Dzisiejsze menu:
śn: 2 kromki chleba ziarnistego: 1 z florą, sałatą, szynką i pomidorem, 2 z bieluchem, sałatą, ogórkiem i rzodkiewką
II śn: plaster arbuza i kawa z mlekiem 1,5%
Obiad: 2 ziemniaki z wody, kotlet mielony nadziewany pieczarkami smażony na teflonie, pomidory z cebulką czerwoną zalane jogurtem
Kolacja: sałatka jarzynowa ale z jogurtem

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 11:41   #4617
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
W ogóle myślałam, że się posikam ze śmiechu
Wstałam o 10.30 i pierwsze co to laptop... I idę z nim przez korytarz, a tata: 'a ty gdzie już z tym ołtarzykiem idziesz?'

Wypadałoby jakieś śniadanie zjeść....
ja jak tylko mam chwile to ostatnio do kompa lece - uzaleznienie?

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-05-24, 12:30   #4618
psyhe666
Zakorzenienie

Nadal nie zjadłam tego śniadania
so trójka maybe.

Stary 2011-05-24, 12:33   #4619
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Nadal nie zjadłam tego śniadania
już na obiad sie szykuj

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-05-24, 12:48   #4620
Carillon
Zadomowienie

GG do Carillon

A ja się strasznie obijam i z jedzeniem z ćwiczeniem z wizażem, z wszystkim! Ten polski mnie zabije
Chce kopa w tyłek dzisiaj ustny polski
Carillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości