Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-23, 18:36   #4591
iwka28
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
iwka bardzo dziwne mają wielkości pomieszczeń ,ale to chyba chodzi o to ,że życie toczy się w salonie,a sypialnia służy tylko i wyłącznie do spania.Tutaj często jest tak ,że w dosyć dużych domach ,gdzie np są 4 sypialnie ,tylko jedna z nich to tzw master bedroom ,a reszta to takie klity ,że masakra...czasami tylko łóżko wejdzie i to ledwo.
A z tym wyjazdem ludzi ,to są tlko prognozy,które obawiam się ,że mogą sie sprawdzić.Irlandczycy głównie migrują do Australii,UK i Kanady no i USA oczywiście.W stanach jest ich więcej niż w ich własnym kraju Niestety skutki recesji są bardzo widoczne.W tym roku zamknęli już kilka pubów w mieście ,co jest dosyć szokujące ,bo przecież to są miejsca, w których oni spędzają najwięcej czasu po pracy Co chwilę słychać ,że zamykają kolejne sklepy ,centra i zwalniają ludzi,więc naprawdę nie jest kolorowo...

Madzia to dałaś czadu...dobrze ,że nic sobie nie zrobiłaś.A 3 butelki szampana na dwie wow

śliweńka widzisz nigdy nie jest tak jakby się chciało
No chyba taki jest zamysł tych mieszkań, że całe życie w salonie się toczy, ale dzięki takiemu podejściu w salonie trzeba zmieścić wszystko łącznie z wielką szafą (bo garderoby brak i miejsca na szafę w sypialni też), biurkiem, kompletem wypoczynkowym, stołem itd. czego nie chcę.
Poszukamy zobaczymy

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny

Teraz też się z tego śmieję, ale wtedy nie było mi do śmiechu, a świadek to już w ogóle się chłopak wystraszył, że nie wiem. Moja kaczuszka wyglądała tak, że na normalnie na prostych nogach skakałam i rączkami ruszałam Niestety mam całe udo spuchnięte i siniak się robi oraz głową za bardzo nie mogę ruszać, bo za bardzo mi przy upadku głową szarpnęło i chyba ścięgno w szyi się nadszarpnęło ech.... bo boli

atomufka tak we dwie wypiłyśmy 3 szampany i 1 wino ech....

Madzia - nieźle wyrżnęłaś - jak nie możesz ruszać głową to bym na twoim miejscu pojechała na pogotowie i zrobiła prześwietlenie.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 18:41   #4592
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Misqa, Iwka zobaczę jak się będę jutro czuła. Głową ruszam, ale nie mogę do końca jaj odchylać bo boli szyja.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 18:55   #4593
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Misqa, Iwka zobaczę jak się będę jutro czuła. Głową ruszam, ale nie mogę do końca jaj odchylać bo boli szyja.
sorry, ale
jak ja uwielbiam literówki
Stary 2011-01-23, 18:57   #4594
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
sorry, ale
jak ja uwielbiam literówki
ale mi wyszło "jaj odchylać"

Stary 2011-01-23, 19:17   #4595
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 19:44   #4596
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Oj Madziu, Madziu, ale takie są chyba uroki młodości Tylko pamiętaj, zeby w razie w nie zbagatelizować zadnych bóli. W ogóle to będę mieć do Ciebie interesik mały (ale to Ci jutro na PW napisze )

Ja wymęczona. Rano bylismy na basenie, poem na obiedzie na pizzy, objadłam się lodami a teraz będę wcinać rosołek

Szkoda, ze juz po weekendzie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 19:56   #4597
india83
Zakorzenienie

ile nadrabiania chyba dzis nie dam rady, jestem wykonczona weekendem, wróciłam z Poznania w koncu do mojego łożeczka

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
a gdzie spałaś?

.
różnie, ostatnio wyszukałam ncleg w internecie w prywatnym domu. a teraz spałysmy u kolezanki kuzynki mojej kumpeli ale nie ma jak w domu...

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
u nas wczoraj byly kolezanki z pracy meza. i sie baly wziac miala na rece. i mowia, na zdjeciach to ona wieksza byla
jedna tylko dzieciata, a ma coreczke - i ta dziewczyna na ta coreczke ciagle Kira to i Kira tamto, az sie dzis meza spytalam czy ona ma tak na imie Choc nei powiem bardzo oryginalne by bylo ale niestety nie, to tylko 'ksywka'

my dla malej tez mamy ksywke - czerczil - [churchill] jak wali kupe, albo jest zdziwiona to robi mine jak Winston Ch.

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć
No i piątek CO prawda jestem niewyspana, głowa mnie boli i brzuch bo dziś @ dostałam, ale cieszę się, że już weekend.
Dzwonił właśnie do mnie mój były wieloletni chłopak (żyjemy na koleżeńskiej stopie i czasem do siebie dzwonimy, żeby dowiedzieć się co słychać) - miał smutną informację - zmarł mu tata, miał 55 lat. Dzisiaj pogrzeb, ja bym oczywiście pojechała na pogrzeb, bo znałam jego tatę tyle czasu, ale za późno zadzwonił, tak to bym sobie jakoś zorganizowała wszystko.
Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
widzę że nie zamieściło mojego posta wczoraj rano

pisałam że koleżanki mąż nie żyje wczoraj inna koleżanka napisała mi sms rano na nk na jego profilu pełno wpisów nie wiem nawet co się stało ale łza kręci się w oku on miał 29lat i dwuletnie dziecko byli ze sobą jeśli dobrze pamiętam jakoś 10 lat i wzięli ślub bo ona była w ciąży nie umiem patrzeć na jej zdjęcia na profilu z zaręczyn albo ze świąt przy choince zakochani jak pow mojemu TŻ to aż go zatkało
przykre wiadomosci
Stary 2011-01-23, 20:23   #4598
śliweńka
Zakorzenienie

madzialenka a gdzie zamawiasz zmywarkę?

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 20:40   #4599
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej dziewczynki

ja dzis umieram cały dzien, leze caly czas w łóżku i nei umiem wytrzymać juz

nie wiem co sie stało ale potwornie spuchły mi obie dłonie znaczy sie lewa bardziej niz prawa ale obie bolą pieką i potwornie drętwieją i mrowią
i to tylko dłonie

juz robie okłady z zimnego okładu trzymam w górze ale to nic nie pomaga
miałyście kiedyś takie coś?

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 20:44   #4600
india83
Zakorzenienie

Kasiu przykro mi z powodu smierci Twojego dziadka

Kliwia ile płaciłaś za swoja szafę?? i jakie ma wymiary?
dostałam wycene mojej 2300 szafa 220/260 3-czesciowa - srodkowe drzwi z lustrem - wydaje mi sie sporo ale nie wiem
Poza tym co jest wazne zeby miała w srodku?? nie wiem czy dobrze sobie rozplanowałam, nie mam doswiadczenia przy takich szafach p[rpsze o rady
Stary 2011-01-23, 20:52   #4601
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-23, 20:56   #4602
india83
Zakorzenienie

Anika nie ma pojecia od czego to może być lepiej idz do lekarza
Stary 2011-01-23, 21:17   #4603
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

doszlismy zmezem do wniosku ze to moze byc reakcja na te leki na osteoporoze ktore mi przepisała bo to puchniecie zaczeło sie jak zaczełam je brac

jutro do niej pojade

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 21:28   #4604
kliwia
Zakorzenienie

india my za szafe placilismy chyba 3tys u stolarza. sestem wozkow niby komandora. ramy stalowe [alu byly drozsze]
szeroka na ok.420, wys. ok 255, 4 drzwi. w srodku chcialam na calosci gdzie rurki [pionowe tez] ale jest plyta plus rury na wieszaki i tez jest ok.

przezylismy zakypu w tesco i mala spala
obudzila sie jak wyszlismy ze sklepu ale po cgwili ryku zasnela

ktosia nie widzialam tam pokoiku dla karmiacych

butow nie kupilam.porazka z butami....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (28,5 KB, 19 załadowań)

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2011-01-23 o 21:30
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 21:40   #4605
kliwia
Zakorzenienie

india zalezy do czego szafa masluzyc, u nas w czesci polkowej sa zbiory komiksow meza - wiec mi brakuje polek na posciele i reczniki wieszaki na koszule, pozniej wieszaki na kurtki na dole wstawilam komodke na obrusy, stoi tez tam kosz na bielizne i deska do prasowania. ost drzwi to kurtki podreczne, wiosi tam materialowa polka [z brw] na szaliki ect. na dole stoiodkurzacz i zapas papieru toaletowego
jak bede przenosic sypialni, to wstawie tam polke ktora dstalam od mamy bede mogla tam wsadzac tez buty z noszenia biezacego.
a na gorze jest polka'pawlaczowa' na walizki.,ozdoby choinkowe etc.

na rozsmiezenie cos wam pokaze
http://www.youtube.com/watch?v=Se8nLIxlGMo

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

no i chyba upatrzylam mikrofalowke tylko nie wiem biala czy czarna?
czarna ma ciut wiecej mocy inne otwieranie i chyba ladniejsze pokretla
http://www.euro.com.pl/porownanie.bh...=523079306&p3=

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-23, 21:41   #4606
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 201803111825
Czas edycji: 2011-01-23 o 21:48
Stary 2011-01-23, 21:43   #4607
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
india zalezy do czego szafa masluzyc, u nas w czesci polkowej sa zbiory komiksow meza - wiec mi brakuje polek na posciele i reczniki wieszaki na koszule, pozniej wieszaki na kurtki na dole wstawilam komodke na obrusy, stoi tez tam kosz na bielizne i deska do prasowania. ost drzwi to kurtki podreczne, wiosi tam materialowa polka [z brw] na szaliki ect. na dole stoiodkurzacz i zapas papieru toaletowego
jak bede przenosic sypialni, to wstawie tam polke ktora dstalam od mamy bede mogla tam wsadzac tez buty z noszenia biezacego.

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

zależy jaką masz kuchnie jakie kolory

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 21:46   #4608
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
śliczna śnieżynka
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Cytat:

Strippi sliczna Julcia.
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
sliczna laleczka

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Hihi jak taka śniezynka

dziękuję kochane, że zauważyłyście moją córeczkę i za miłe słowa

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość

Strippi - oj Julcia to normalnie moja ulubienica szkoda, że tak daleko mieszkacie, bo chętnie bym ją podusiła troszkę
MisQa jak będziecie w okolicy Wrocławia to pisz i wpadajcie! nawet na noc!

po tym co napisała Kliwia to jestem po prostu w szoku, nigdy bym tak nie pomyślała o swoim dziecku - nawet jakbym nie spała 2 tyg. Takie słowa jak "zaraz ją rzucę o ścianę, albo uduszę" są strasznymi słowami., zwłaszcza o miesięcznym dziecku. Nie wiem jaka matka może je wypowiadać i może faktycznie lepiej, byłoby cofnąć czas. Kliwia powinna pomyśleć o tym i dziękować Bogu, że ma zdrową córeczkę, która płacze jak to malutkie dzieci. A co mają powiedzieć te matki, które mają chore dzieci, które ciągle płaczą z bólu itd. Cały dzień o tym myślałam i niestety nie każdy jeszcze dorósł do macierzyństwa.

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2011-01-23 o 21:51
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 21:52   #4609
kliwia
Zakorzenienie

sliwenka mam biale meble,ciemno grafitowy blat i szare kaflena podlodze
niby biala bardziej by pasowala, ale czarna chyba ladnijsza
Stary 2011-01-23, 21:56   #4610
india83
Zakorzenienie

Cytat:

dzięki moja szafa ma byc w sypialni i tez ma miec pawlacz na walizki, miejsce na posciel... no i nasze ubrania- pólki i drazek na wieszaki. ja mam jeszcze garderobe , ale na razie to puste pomieszczenie (malutkie) i tam w przyszlosci bede trzymac ciuchy poza sezonowe, odkurzacz , buty i takie tam inne...
tylko, ze wycena mojej szafy wydaje mi sie spora, ty masz taka duza i 3 tys. u nas 2,8 wyjdzie gdy zdecydujemy sie na 2 lustra. hmmm chyba poprosze o wycene kogos innego

a filmik super, wyraz twarzy malucha na dzwiek muzyki boski!!!

bardzien podoba mi sie czarna mikrofala, ale w Twjej kuchni chyba lepiej biala bedzie wyglądac
Stary 2011-01-23, 22:52   #4611
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
MisQa jak będziecie w okolicy Wrocławia to pisz i wpadajcie! nawet na noc!

po tym co napisała Kliwia to jestem po prostu w szoku, nigdy bym tak nie pomyślała o swoim dziecku - nawet jakbym nie spała 2 tyg. Takie słowa jak "zaraz ją rzucę o ścianę, albo uduszę" są strasznymi słowami., zwłaszcza o miesięcznym dziecku. Nie wiem jaka matka może je wypowiadać i może faktycznie lepiej, byłoby cofnąć czas. Kliwia powinna pomyśleć o tym i dziękować Bogu, że ma zdrową córeczkę, która płacze jak to malutkie dzieci. A co mają powiedzieć te matki, które mają chore dzieci, które ciągle płaczą z bólu itd. Cały dzień o tym myślałam i niestety nie każdy jeszcze dorósł do macierzyństwa.

oj na razie się nie zapowiada, ale dzięki, będę pamiętać

a co do reszty cytatu to ja komentarz pozostawię dla siebie

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-23, 23:02   #4612
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
oj na razie się nie zapowiada, ale dzięki, będę pamiętać

a co do reszty cytatu to ja komentarz pozostawię dla siebie
pamiętaj pamiętaj
Stary 2011-01-23, 23:15   #4613
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Cytat:
ana cofnelabym czas by nie zachodzic w ciaze, przerasta mnie to macierzynstwo.

ktosia no wisi, z przerwami godzinnymi. od godz 14 nie spi, teraz zezarla z obu piersi i nie spi nadal.
za tydzien maz jedzie na studia i 2 dni bede z mala sama, to dopiero bedzie masakra. jak jej w nocy nie udusze albo nie rzuce o sciane to bedzie cud.

kasiaher kolki ma srednie, podawalismy jej sab simplex a od dzis bobotic. koperek pije ja, a dzis mala wypila 20ml herbatki hipp na trawienie, choc chyba bede jej podawac ziolka w czystej postaci. raz juz jej dalam rumianek to zrobila 5 kup w 2h, myslalam ze biegunki dostala - sie wystraszylam.

a teraz ryczy bo tak, i wiem ze tylko cyc ja uspokoi, ale skad mamwziac mleko w cycku jak juz ywpila?
a kryzys laktacyjny w postaci skoku 5 tygodnia mialysmy kilka dni temu...
Przepraszam, że się wtrącę...

Jestem mamą grudniową 2009 i przez kilka miesięcy prawie wcale nie spałam z powodu kolek.

Kup termoforek dla dzieci, na allegro tego dużo.
Podawaj dalej SabSimplex.
Przestań ciągle karmić, to od tego dziecko najprawdopodobniej ma kolki.
Musisz to przetrzymać choć będzie trudno, ale na początek postaraj się robić chociaż 2 godzinne przerwy między karmieniami.
Tul ją do siebie, niech czuje Twoje ciepło, ale nie karm.
Przerwij błędne koło...
Ona ciumka cyca, bo jej źle, czuje się źle fizycznie i psychicznie, jak się naje, to znowu jej źle, bo ja brzuszek boli, wtedy znowu chce ciumkać i tak w kółko.
Takie maleństwo nie zna innego sposobu na uspokojenie jak ciumkanie i bliskość mamy.
Ale niech czuje, że ją kochasz, takie myśli jak Twoje są głupie i do niczego nie prowadzą.
Dziecko to poczuje i będzie jeszcze gorzej.

Jeśli poczujesz, że nie dajesz rady, odłóż ja do łóżeczka i wyjdź z pokoju. Niech płacze, trudno, ale tu się musisz uspokoić i zacząć trzeźwo myśleć.

Zmęczone dziecko nie zaśnie, bo nie potrafi.
Musisz się ty postarać.
Ja najpierw nauczyłam ją spać w moich ramionach, jak się nauczyła, to przeszłyśmy do nauki spania w łóżeczku.
Ale jeżeli chcesz, żeby zasnęła u ciebie na rękach, to musisz się uspokoić i pozbyć złych myśli.

Jeśli czujesz, że sama się złych myśli nie pozbędziesz, jeśli wszystko cię przerośnie, to poproś o pomoc, bo to może nie być tylko niewyspanie, a depresja poporodowa, a z tym sobie rady nie dasz sama.

Przepraszam, że tak się wcięłam, ale też przeszłam kilkumiesięczne kolki i dużo mnie to nauczyło.

REKLAMA
Stary 2011-01-24, 04:01   #4614
zaaaabcia
Zakorzenienie

Wlasnie wrocilismy do domu
byl Kabaret Mlodych Panow i Ani Mru Mru ...
Ojj dawno sie tak nie usmialam tali chlopaki czadu

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 08:33   #4615
AgatkaL
Wtajemniczenie

Witam po weekendzie

W piątek zaliczyłam dwie imprezki, ale było non alcohol, w sobotę mieliśmy gości, a resztę wieczoru spędziliśmy przed TV. Wczoraj za to wybralismy się do kina IMAX na Tron 3D - super efekty, aż się w głowie kręciło
I pochwalę się kolejnym kulinarnym sukcesem - kolejna zupka, tym razem ogórkowa wyszła bajecznie Aż R stwierdził "Kochanie mówiłaś, ze nie umiesz gotować, a robisz to lepiej niż moja mama" ...hehe...fajnie usłyszeć coś takiego

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 08:33   #4616
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Scio w takim razie czekam na PW

Śliweńko jeszcze nie wiem w którym sklepie internetowym, niestety te sklepy w których zawsze zamawiałam nie mają tego modelu. Ale zaobaczę, w którym jest najtaniej i już. Dziś będziemy chyba zamawiali, czekamy aż nam teściowa kasę na konto przeleje.

Anika leć do lekarza

Strippi ja też nie wiem jak tak można mówić o własnym dziecku

Wczoraj w nocy tak mnie szyja bolała, że jak leżałam to nawet na drugi bok się nie mogłam odwrócić. Mąż mnie maściami wysmarował i dziś już o niebo lepiej. Tzn jeszcze boli, ale nie tak mocno i już nią ruszam uffff

Stary 2011-01-24, 08:45   #4617
kliwia
Zakorzenienie

strippi , madzia zejdzcie ze mnie. to ze tak napisalam, nie znacze ze zrobie. a kobieta z depresja poporodowa to nie ten sam czlowiek. wiec soryyyy
kocham swoje dziecko jak nic na swiecie, a wy sobie myslcie co chcecie.
eot

karmazynowy dzieki.

REKLAMA
Stary 2011-01-24, 08:47   #4618
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
j popieram zdanie co do butow i bielizny bryyy tego bym po kims w zyciu nie chciala
Fajnie macie z mamuska ze tak zostaje z malym
moja tez by pewnie zostala jakbysm ja poprosili, ale musielibysmy naszego syna poprosic zeby wrocil do swojego rytmu spania :9 nie wiem co mu sie porobilo. Mial juz fajny rytm spania ze budzil sie na jedno karmienie w nocu ok. 3-3:30 i potem rano ok 6, a teraz budzi sie ok 24,2,5....dzis juz przeszedl samego siebie co dwie godz... dwie kupki w nocy i to nie za fajne i marudny-dostaweal cycka i w 5 min zasypial... gryyy znow jestem nie wyspana
cieszę się że się ze mną zgadzasz..
a z mamą mamy bardzo fajnie śmieje się że póki ma wolne soboty to będzie z nim siedzieć a my mamy się bawić bo młodzi jesteśmy ale bez przesady w ten weekend na pewno w domku na pewno przyjdą do nas znajomi no ale w domku
trzymam kciuki za uregulowanie nocy.. cóż czasem tak bywa że wszystko się rozstraja

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Fajną masz mamę
a dziękuję

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Z ciekawości weszła m i patrzyłam co to za test i trochę się zawiodłam okazało się, że test ma pytania w stylu, kiedy była ostatnia@ i różnego typu o objawy
no ja właśnie czytałam tylko pierwsze - było o braku @

Cytat:
mi się bardziej podoba czarna.. ale nie wiem jaka ci do kuchni będzie bardziej pasować

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Witam po weekendzie

W piątek zaliczyłam dwie imprezki, ale było non alcohol, w sobotę mieliśmy gości, a resztę wieczoru spędziliśmy przed TV. Wczoraj za to wybralismy się do kina IMAX na Tron 3D - super efekty, aż się w głowie kręciło
I pochwalę się kolejnym kulinarnym sukcesem - kolejna zupka, tym razem ogórkowa wyszła bajecznie Aż R stwierdził "Kochanie mówiłaś, ze nie umiesz gotować, a robisz to lepiej niż moja mama" ...hehe...fajnie usłyszeć coś takiego
cieszę się że week udany aaaa słowa tż miłe

no i my po weekendzie trzeba teraz odpoczywać hahahahah
Stary 2011-01-24, 08:53   #4619
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
strippi , madzia zejdzcie ze mnie. to ze tak napisalam, nie znacze ze zrobie. a kobieta z depresja poporodowa to nie ten sam czlowiek. wiec soryyyy
kocham swoje dziecko jak nic na swiecie, a wy sobie myslcie co chcecie.
eot

karmazynowy dzieki.
sory kliwia ale za dużo się słyszy o takich przypadkach żeby tak to zostawić...
a skoro masz taki problem to trzeba szukać gdzieś pomocy, bo sama nie możesz być pewna tego co możesz zrobić pod wpływem emocji...
niejeden już się tłumaczył w tv, że chciał tylko dziecko uspokoić, a dziecko nie zyje...

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-24, 08:54   #4620
kliwia
Zakorzenienie

misqa i po to mamy forum zeby sie wygadac i pozalic, czy sie myle?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości