|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
![]() Jeśli mimo to uważasz, że link był prawidłowy, napisz maila do webmastera z opisem komunikatów i Twoich czynności." A kiedy te zdjęcia tam umieszczałaś? Jakiś czas temu szlag trafił serwery wizażu i wszystko im się pokasowało, może ten album też? A widzisz sama te zdjęcia w ogóle? Poza tym jakbyś udostępniła profil jako publiczny to albumy i przyjaciele powinnny być po prawej stronie profilu a nie ma ich.
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-06-24 o 14:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
BAN stały
|
Przyszlam się króciutko wyżalić
![]() Muszę sobie coś wziąść na uspokojenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- ale pusto ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Nie kupiliśmy jednak tej lodówki. Para przed nami sprzątnęła nam ją sprzed nosa. Poza tym mieliśmy wątpliwości, czy zamrażarka nie za mała. Pieniądze mieliśmy przygotowane.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teraz mieliśmy farta z tym mieszkaniem, bo chcieliśmy mieć większe ale tak za bardzo nie miał kto za tym łazić- w końcu tak się pokłóciliśmy ze mu powiedziałam,że jak jest chłopem z jajami to powinien ruszyć dupę i zadzwonić do baby porozmawiać o warunkach. Tak go w✂✂✂✂i**** że to zrobił i w grudniu się przeprowadziliśmy |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
Co tu tak pusto? Farbuję włoski, jeszcze 5 minut i płuczę.
![]()
#4597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak też pomyślałam, ze może się boi ![]() ![]() No ale musisz z nim porozmawiać na spokojnie a nie gniewać się i denerwować ![]() EVE kciuki bedę trzymać, obyś jak naj mniej "ucierpiała" ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
![]() Nie no jest tyle lodówek na rynku, że nie ma co ubolewać nad tą jedną ![]() Widac nie ta była Wam pisana ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Jaki kolor? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- ![]() ![]()
![]() |
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra ide spać, mężuś śpi obok a ja oglądam TV bo jeszcze włosy wilgotne choć już mi chyba wyschły. ![]()
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Casting ma bardzo fajne te farby, choć dość szybko się spłukują ![]() Teraz mam przy skórze głowy w formie odrostów mroźny kasztan, a dalej rozjaśnione i spłukany Syoss chyba ten: http://e-styl.com/photo/product_big/...24843a847a.jpg ale już nie pamiętam ![]() ![]() Kusi mnie jakaś czerwień... nawet mam upatrzoną z Joanny taką: http://img8.burak.pl/img/0/e/e/e/joa...a-czerwien.jpg lub taką: http://img0.burak.pl/img/d/8/3/5/joa...czerwien-4.jpg albo zmieszać te dwie w formie pasm jaśniejszych i ciemniejszych ![]() ![]() ![]() ![]() Kończę, bo mąż robi śniadanko ![]() ![]() Dzisiaj waga pokazała prawie 3 kg mniej ![]() a u małża ponad 3 kg ![]() ![]()
![]() |
#4600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No więc dziś wstałam, podeszłam do okna gdzie światło dzienne iiiii...w połowie jaśniejsze, w połowie ciemniejsze. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-06-25 o 09:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Sorrki, że tak wczoraj milczałam, ale jakoś weny nie miałam. ![]() No, ale już jestem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() Świetne relacje dziewczyny ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-25 o 10:29 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4602 | ||||||
Zakorzenienie
|
Pustki dzisiaj
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- ariena i jak tam włosy??? Lepiej teraz wyglądają, czy nadal tak samo?? ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- My mamy z Zeptera, bo kiedyś teściowa ( św. pamięci ) sięsprzedaża zajmowała. I co mąż na to?? ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A co torta weselnego, mieliśmy pysznego-3 piętrowy, pokroilismy dla siebie kawalek ze środka i był czekoladowo-truskawkowy a nazewnątrz był biały. Był pyszny ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To było o naszej corvette ![]() Półtora miesiąca szybko zleci ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | ||||
Zakorzenienie
|
Super
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mmmm ![]() Udanej zabawy na weselu ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuje ![]() ![]() Cytat:
![]() No widzisz, jak Cię fajna gadka omineła ![]() Być może ![]() Szczerze to niewiem???ale czemu by nie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Wczoraj miałam dzień zaczepek. Szłam na zakupy, stały autka bo miały czerwone światlo i przechodze oobk jednego, a tam nagle chórek się odzywa hello. A to jakieś dzieci, uśmiechnełam się i poszłam dalej ![]() Potem już będąc na miejscu przechodzilam przez ulice, a podrugiej stronie stał ankieter i udaje że mnie ciągne liną do siebie na drugą strone. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już powiedziałam mężowi ze jak będą mówić o ślubie to powiem wprost kumplowi co o tym myślę... nie posłucha trudno, ale przynajmniej będę miała czyste sumienie ![]() Mam innego kumpla który po swoim rozwodzie stwierdził: "Wszyscy sie dziwili że się żenię, nikt się nie zdziwił że się rozwodzę, szkoda że przed ślubem nikt mi wprost nie powiedział co o niej myśli, może zaświeciło by mi to lampkę ostrzegawczą" Mężowi sie bardzo podobało ![]() Pstraga mamy w piekarniku.... ciekawe jaki wyjdzie ![]() ![]()
![]() |
#4606 |
BAN stały
|
Hej jestem ciąg dalszy wałkowania męża i chyba się przekonuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
Mabma, to trzymam kciuki, aby walka z mężem się powiodła i za @ aby przyszła, albo i nie
![]() ![]() cdn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe kiedy będę mogła sobie pozwolić na zapuszczanie włosów...Chyba za rok jak mi się zetną te farbowane. :/ My też piliśmy w kieliszkach na wódkę wodę. ![]() ![]() Ja w ogóle nie pamiętałam potraw z wesela następnego dnia, bardzo mało jadłam i z podekscytowania nawet nie pamiętałam co w ogóle było, dopiero mama mi powiedziała co podawali bo ja nie wiedziałam. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dziś robiłam kawał łososia na grillu w cytrynach. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może spróbuj zafarbować same odrosty następnym razem ![]() ![]() Popełniliśmy kilka błędów na imieninach dziadka ![]() ![]() Mąż mnie wkurzył na dobranoc i przeszłam małe "załamanie nerwowe" dochodzę do siebie ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Byliśmy wczoraj na grillu, pierwszy raz u tych znajomych. Kolega z pracy męża, jego żonę dopiero poznaliśmy. Było bardzo sympatycznie. Po tym spotkaniu byłam naprawdę zrelaksowana.
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie odbije się ale możesz mieć zastój przez kilka dni, zależy co zjadłaś. Ja mam zastój bo popijałam sobie dość często likier kawowy i kakaowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co się stało?
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-06-26 o 09:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Starałam się nie jeść zbyt wiele, ale nie wszystkiego udało się uniknąć zjadłam odrobinę kapusty z koperkiem i warkoczyk wołowy (który z pewnością nie był przyrządzany bez tłuszczu ![]() ![]() My jemy takie jogurty pitne 0% i nawet satino zdarzało się wciąć a jakoś waga leci póki co ![]() Dziś 1 dzień II fazy ![]() ![]() Na razie nie mam pomysłu na obiad ![]() A mąż mnie z deczka olał wczoraj (na rzecz komputera) i to mnie do szału doprowadziło ![]() Dziś "jestem obrażona" a mąż nadskakuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4615 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() moze mu sie spodobalas ![]() Cytat:
![]() ![]() witam ![]() ![]() ![]() tęskniłyście ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mąż się spyta co chce na urodziny to mu powiem że właśnie taki zabieg, do 200, 300 zł. Evelineau pokaż jakieś zdjęcia z sesji. ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-06-26 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ciekawy tez byl rower z lampka naftowa(to bylo swiatelko tego rowerku ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- dostalam wlasnie czerwona roze za moj trud ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
![]() No i już po weselu ![]() Poczytam Was jeszcze trochę, coś po odpisuję i idę spać ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja na pewno będę chciała zdjęcia... Może kiedyś "zasłużymy" na zaproszenie do klubu to nie będzie potrzeby wysyłania na pw ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- jak zawsze ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() mój to jak się obrażę to jeszcze bardziej mnie unika ![]() i zamiast coś polepszyć, powiedzieć miłego to się też nie odzywa.. No i ja długo tak nie wytrzymuje i mi przechodzi - coś nie mogę znaleźć na niego sposobu ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
No to dobrze.. Mężowi się podoba ? ![]()
![]() |
#4619 |
Zadomowienie
|
jestem napisze jutro
bylo bombowo podroz za cale 2 zł w obie strony szczecin-bydgoszcz w zasadzie to za darmo bo byla promocja akumulatory naladowane' |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba mnie coś ominęło albo nie doczytałam bo nie mam pojęcia gdzie byłaś ?? no ale super że było bombowo ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.