|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
"Błędny Album. Jeśli mimo to uważasz, że link był prawidłowy, napisz maila do webmastera z opisem komunikatów i Twoich czynności." A kiedy te zdjęcia tam umieszczałaś? Jakiś czas temu szlag trafił serwery wizażu i wszystko im się pokasowało, może ten album też? A widzisz sama te zdjęcia w ogóle? Poza tym jakbyś udostępniła profil jako publiczny to albumy i przyjaciele powinnny być po prawej stronie profilu a nie ma ich.
Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-06-24 o 15:26 |
|
|
|
|
#4592 |
|
BAN stały
|
Przyszlam się króciutko wyżalić
Mój mąż to uparty osioł nie mający pojęcia o życiu wprowadzi mnie kiedyś do grobu. Nie wiem na co cce czekać z tym kredytem, ja nie wiem zachowuje się tak jakby liczył że ktoś da mu dużą sumę bez zmuszania do spłacania. Jednym słowem za frikoMuszę sobie coś wziąść na uspokojenie |
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- ale pusto trzymajcie jutro kciuki moze nie bedzie tak zle
|
|
|
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
Nie kupiliśmy jednak tej lodówki. Para przed nami sprzątnęła nam ją sprzed nosa. Poza tym mieliśmy wątpliwości, czy zamrażarka nie za mała. Pieniądze mieliśmy przygotowane.
|
|
|
|
#4595 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teraz mieliśmy farta z tym mieszkaniem, bo chcieliśmy mieć większe ale tak za bardzo nie miał kto za tym łazić- w końcu tak się pokłóciliśmy ze mu powiedziałam,że jak jest chłopem z jajami to powinien ruszyć dupę i zadzwonić do baby porozmawiać o warunkach. Tak go w✂✂✂✂i**** że to zrobił i w grudniu się przeprowadziliśmy |
|||
|
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu tak pusto? Farbuję włoski, jeszcze 5 minut i płuczę.
|
#4597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak też pomyślałam, ze może się boi tylko najgorzej jak ktoś mówi że coś się zrobi a w ostatniej chwili sie wycofuje ![]() No ale musisz z nim porozmawiać na spokojnie a nie gniewać się i denerwować EVE kciuki bedę trzymać, obyś jak naj mniej "ucierpiała" ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
![]() Nie no jest tyle lodówek na rynku, że nie ma co ubolewać nad tą jedną ![]() Widac nie ta była Wam pisana ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Jaki kolor? a wtedy kiedyś, co szukałaś mojego zdjecia to zrobiłaś sobie takie jak ja miałam ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Dobranoc Dziewczynki
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra ide spać, mężuś śpi obok a ja oglądam TV bo jeszcze włosy wilgotne choć już mi chyba wyschły.
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Casting ma bardzo fajne te farby, choć dość szybko się spłukują ![]() Teraz mam przy skórze głowy w formie odrostów mroźny kasztan, a dalej rozjaśnione i spłukany Syoss chyba ten: http://e-styl.com/photo/product_big/...24843a847a.jpg ale już nie pamiętam ![]() Kusi mnie jakaś czerwień... nawet mam upatrzoną z Joanny taką: http://img8.burak.pl/img/0/e/e/e/joa...a-czerwien.jpg lub taką: http://img0.burak.pl/img/d/8/3/5/joa...czerwien-4.jpg albo zmieszać te dwie w formie pasm jaśniejszych i ciemniejszych jednak trochę mi żal tego rozjaśniania nie wiem jak potem chwyci farba jakaś w naturalnym kolorze, a teraz wszyscy chwalą że bardzo mi pasuje taki jaki mam samej mi się podoba, choć w moim odczuciu jestem blondyną Kończę, bo mąż robi śniadanko ponoć kawka już na mnie czeka ![]() Dzisiaj waga pokazała prawie 3 kg mniej a u małża ponad 3 kg
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No więc dziś wstałam, podeszłam do okna gdzie światło dzienne iiiii...w połowie jaśniejsze, w połowie ciemniejsze. W połowie widać że jeszcze mam tą starą farbę pod spodem i tam wyszły ciemniejsze, ten szampon to uwidocznił. No ale nic nie zrobię, będzie się spłukiwał a potem jakiś inny kolor zastosuję bo ten tylko uwidocznił różnicę, choć sam kolor fajny.
Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-06-25 o 10:41 |
|
|
|
|
#4601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Sorrki, że tak wczoraj milczałam, ale jakoś weny nie miałam. ![]() No, ale już jestem ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() Świetne relacje dziewczyny Przeczytałam jednym tchem. Super się czytało o slubno-weselnych wsponieniach Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-25 o 11:29 |
||
|
|
|
#4602 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Pustki dzisiaj
Coż się dziwić weekend, ale sobie moge na spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
A i był kuzynki syn, bo nie miała z kim go zostawić. No, ale mieli noclegi kto chciał miał zapewnione, więc jedni pojechali do domu, bo mieszkali blisko a drudzy z większą dziewczynką zostali. ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
I jeszcze na kawe się załapali, albo wprosili ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- ariena i jak tam włosy??? Lepiej teraz wyglądają, czy nadal tak samo?? ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- My mamy z Zeptera, bo kiedyś teściowa ( św. pamięci ) sięsprzedaża zajmowała. I co mąż na to?? ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
Na powitanie była woda, nawet na sali do kieliszków wlewaliśmy sobie wode, niby że to wódka. ![]() A co torta weselnego, mieliśmy pysznego-3 piętrowy, pokroilismy dla siebie kawalek ze środka i był czekoladowo-truskawkowy a nazewnątrz był biały. Był pyszny ale pod koniec karmienia się już nie mogłam i rosło mi w buzi, nawet mam takie zdjęcie ![]() Cytat:
Jadłam, ale mało.
|
||||||
|
|
|
#4603 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To było o naszej corvette ![]() Półtora miesiąca szybko zleci
|
||||
|
|
|
#4604 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Super
![]() Cytat:
Ooo, teściowa się zmartwiła, to nieh następnym razem zastanowi się co mówi. A co do pójscia do meża, dobrze zrobiłaś, niezaniedbuj męznego ![]() Mmmm Udanej zabawy na weselu ![]() Cytat:
![]() Dziękuje ![]() Cytat:
![]() No widzisz, jak Cię fajna gadka omineła ![]() Być może Szczerze to niewiem???ale czemu by nie ![]() Cytat:
perwery ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Wczoraj miałam dzień zaczepek. Szłam na zakupy, stały autka bo miały czerwone światlo i przechodze oobk jednego, a tam nagle chórek się odzywa hello. A to jakieś dzieci, uśmiechnełam się i poszłam dalej ![]() Potem już będąc na miejscu przechodzilam przez ulice, a podrugiej stronie stał ankieter i udaje że mnie ciągne liną do siebie na drugą strone.
|
||||
|
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już powiedziałam mężowi ze jak będą mówić o ślubie to powiem wprost kumplowi co o tym myślę... nie posłucha trudno, ale przynajmniej będę miała czyste sumienie ![]() Mam innego kumpla który po swoim rozwodzie stwierdził: "Wszyscy sie dziwili że się żenię, nikt się nie zdziwił że się rozwodzę, szkoda że przed ślubem nikt mi wprost nie powiedział co o niej myśli, może zaświeciło by mi to lampkę ostrzegawczą" Mężowi sie bardzo podobało Pstraga mamy w piekarniku.... ciekawe jaki wyjdzie jeszcze nigdy takiego żywego nie robiłam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4606 |
|
BAN stały
|
Hej jestem ciąg dalszy wałkowania męża i chyba się przekonuje
Jeszcze jedno 29 dzień cyklu ty powe objawy i pobolewające podbrzusze i brak @ Czekam dalej
|
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Mabma, to trzymam kciuki, aby walka z mężem się powiodła i za @ aby przyszła, albo i nie
Ja własnie pobijam rekordy mam dzisiaj 41 dzien cyklu ![]() cdn
|
|
|
|
#4608 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe kiedy będę mogła sobie pozwolić na zapuszczanie włosów...Chyba za rok jak mi się zetną te farbowane. :/ My też piliśmy w kieliszkach na wódkę wodę. Takie małe oszustwo, nawet w naszej butelce na wódkę była woda właśnie. Ja w ogóle nie pamiętałam potraw z wesela następnego dnia, bardzo mało jadłam i z podekscytowania nawet nie pamiętałam co w ogóle było, dopiero mama mi powiedziała co podawali bo ja nie wiedziałam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś robiłam kawał łososia na grillu w cytrynach. ![]() Cytat:
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak współdziałanie z mężem popłaca ![]() Może spróbuj zafarbować same odrosty następnym razem przy farbowaniu całych włosów zawsze odrost wychodzi jasniej Popełniliśmy kilka błędów na imieninach dziadka mam nadzieję że nie odbije się to zbytnio na zrzuconych 3 kg ![]() Mąż mnie wkurzył na dobranoc i przeszłam małe "załamanie nerwowe" dochodzę do siebie
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy wczoraj na grillu, pierwszy raz u tych znajomych. Kolega z pracy męża, jego żonę dopiero poznaliśmy. Było bardzo sympatycznie. Po tym spotkaniu byłam naprawdę zrelaksowana.
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4611 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie odbije się ale możesz mieć zastój przez kilka dni, zależy co zjadłaś. Ja mam zastój bo popijałam sobie dość często likier kawowy i kakaowy Tylko muszę polować na taką okazję na grouponie, widziałam że były i to na kilka takich zabiegów, bo jeden to się nie opłaca. Na moje "bryczesy" to nawet dieta i ćwiczenia nic nie pomogąA co się stało?
Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-06-26 o 10:28 |
|
|
|
|
#4613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Starałam się nie jeść zbyt wiele, ale nie wszystkiego udało się uniknąć zjadłam odrobinę kapusty z koperkiem i warkoczyk wołowy (który z pewnością nie był przyrządzany bez tłuszczu ) i dwie łyżeczki tortu (by wspomóc męża) ale dzisiaj waga nadal 60 pokazuje ![]() My jemy takie jogurty pitne 0% i nawet satino zdarzało się wciąć a jakoś waga leci póki co ![]() Dziś 1 dzień II fazy ![]() Na razie nie mam pomysłu na obiad ![]() A mąż mnie z deczka olał wczoraj (na rzecz komputera) i to mnie do szału doprowadziło ale nie chcę wchodzić w szczeguły.Dziś "jestem obrażona" a mąż nadskakuje a niech się dla odmiany postara troszkę ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
|
|
#4615 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wczoraj zmoklam itd wiec sie ciut pochorowałam ale mimo wszystko bylo fajnie, mam pelno fotek jedna na motorze z takim facetem oraz z czapka i takimi googlami a jedzenia bylo pelno![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() moze mu sie spodobalas ![]() Cytat:
i ze nie byl za dobry![]() witam ledwo bo czuje kazdy miesien ale zyje![]() tęskniłyście ?
|
|||||
|
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardziej chciałabym coś takiego http://www.groupon.pl/oferty/dabrowa...atowice/253616 tylko tyle kasy nie dam. To jest fajne http://www.groupon.pl/oferty/krakow/moka-krakow/482468 tym bardziej że 11 zabiegów więc powinien być efekt jakiś, ale daleko. O na takie to bym się mogła zdecydować też http://gruper.pl/x.php/1,3869/Revisi...ja-Krakow.htmlJak mąż się spyta co chce na urodziny to mu powiem że właśnie taki zabieg, do 200, 300 zł. Evelineau pokaż jakieś zdjęcia z sesji.
Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-06-26 o 18:16 |
|
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super tez byly strojeciekawy tez byl rower z lampka naftowa(to bylo swiatelko tego rowerku )....:rol leyes:---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- dostalam wlasnie czerwona roze za moj trud zdj wstawie raczej do klubu a jak ktos bedzie chcial bo nie jest w klubie to wysle na pw |
|
|
|
|
#4618 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
No i już po weselu ale jestem nie wyspana...Poczytam Was jeszcze trochę, coś po odpisuję i idę spać ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
to dobrzeja na pewno będę chciała zdjęcia... Może kiedyś "zasłużymy" na zaproszenie do klubu to nie będzie potrzeby wysyłania na pw ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- jak zawsze ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() mój to jak się obrażę to jeszcze bardziej mnie unika ![]() i zamiast coś polepszyć, powiedzieć miłego to się też nie odzywa.. No i ja długo tak nie wytrzymuje i mi przechodzi - coś nie mogę znaleźć na niego sposobu ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
no to my też czekamy dalej ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
No to dobrze.. Mężowi się podoba ?
|
|
#4619 |
|
Zadomowienie
|
jestem napisze jutro
bylo bombowo podroz za cale 2 zł w obie strony szczecin-bydgoszcz w zasadzie to za darmo bo byla promocja akumulatory naladowane' |
|
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba mnie coś ominęło albo nie doczytałam bo nie mam pojęcia gdzie byłaś ?? no ale super że było bombowo
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

"Błędny Album. 
Mój mąż to uparty osioł nie mający pojęcia o życiu wprowadzi mnie kiedyś do grobu. Nie wiem na co cce czekać z tym kredytem, ja nie wiem zachowuje się tak jakby liczył że ktoś da mu dużą sumę bez zmuszania do spłacania. Jednym słowem za friko
moze nie bedzie tak zle 
tylko najgorzej jak ktoś mówi że coś się zrobi a w ostatniej chwili sie wycofuje 

a wtedy kiedyś, co szukałaś mojego zdjecia to zrobiłaś sobie takie jak ja miałam
Dobranoc Dziewczynki 

ponoć kawka już na mnie czeka 

Przeczytałam jednym tchem. Super się czytało o slubno-weselnych wsponieniach 
a kumpel słucha mamusi... znamy go wiele lat i wiem że zmarnuje sobie życie przy niej. Ona kręci, kłamie, zmyśla, nie jest miła dla znajomych, wszystkim się wydaje że kumpla nastawia przeciwko nam
Do niego jest najsłodsza na świecie a za plecami przypisuje mu rzeczy których nie powiedział.
ale pod koniec karmienia się już nie mogłam i rosło mi w buzi, nawet mam takie zdjęcie
A co do pójscia do meża, dobrze zrobiłaś, niezaniedbuj męznego
perwery