Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-24, 14:22   #4591
Ariena
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Cytat:
Napisane przez olenkalejdi Pokaż wiadomość
to nie wiem co mam zrobić, album udostepniłam publiczny a jak wejdziecie na mój profil i albumy to tez nie da rady?
Niee "Błędny Album.
Jeśli mimo to uważasz, że link był prawidłowy, napisz maila do webmastera z opisem komunikatów i Twoich czynności."
A kiedy te zdjęcia tam umieszczałaś? Jakiś czas temu szlag trafił serwery wizażu i wszystko im się pokasowało, może ten album też? A widzisz sama te zdjęcia w ogóle? Poza tym jakbyś udostępniła profil jako publiczny to albumy i przyjaciele powinnny być po prawej stronie profilu a nie ma ich.

Edytowane przez Ariena
Czas edycji: 2011-06-24 o 14:26
Ariena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 16:49   #4592
Mamba_2008
BAN stały

Przyszlam się króciutko wyżalić Mój mąż to uparty osioł nie mający pojęcia o życiu wprowadzi mnie kiedyś do grobu. Nie wiem na co cce czekać z tym kredytem, ja nie wiem zachowuje się tak jakby liczył że ktoś da mu dużą sumę bez zmuszania do spłacania. Jednym słowem za friko

Muszę sobie coś wziąść na uspokojenie
Mamba_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:00   #4593
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mamba_2008 Pokaż wiadomość
Przyszlam się króciutko wyżalić Mój mąż to uparty osioł nie mający pojęcia o życiu wprowadzi mnie kiedyś do grobu. Nie wiem na co cce czekać z tym kredytem, ja nie wiem zachowuje się tak jakby liczył że ktoś da mu dużą sumę bez zmuszania do spłacania. Jednym słowem za friko

moze maz boi sie zdecydowac na taki krok... sama nie wiem, pogadaj z nim na spokojnie

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

ale pusto trzymajcie jutro kciuki moze nie bedzie tak zle
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 19:38   #4594
agusiowata
Zakorzenienie

Nie kupiliśmy jednak tej lodówki. Para przed nami sprzątnęła nam ją sprzed nosa. Poza tym mieliśmy wątpliwości, czy zamrażarka nie za mała. Pieniądze mieliśmy przygotowane.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 20:59   #4595
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
heh Eve u nas też brak maszynki do mięsa jeszcze się nie dorobiliśmy a mieszkamy w naszym M od marca 2009

ja też nie mam

Przeprowadzki sa okropne brrr
Moja była super, fajna firmę przeprowadzkową znalazłam, chłopaki w pół godziny nas przeprowadziły i jeszcze przyjechali do mnie na kawę później

Cytat:
jasne podzielam twoje zdanie a co kogo obchodzi zdanie rodziny nie ich dziecko nie ich sprawa

My na naszym weselu mieliśmy jedno dziecko w wieku 5 lat, wiec wiedząc o tym, że będzie pewnie marudzić za jakiś czas, pomyślałam o zapewnieniu jej spania na czas wesela. na szczęście nasz sala miała mała dodatkową salke obok, więc tam przygtowaliśmy jej gruby dmuchany materac i wszystko do spania. jak padła w połowie wesela to poszła tam spać. Jej mama a moja świadkowa mogła dalej sobie spokojnie się bawić. Mała się nie obudziła.
My byliśmy dwa lata temu w Poznaniu na weselu, z Krakowa to kawał drogi, wyjeżdżaliśmy o 4 rano, jak dotarliśmy zdązylismy wypić kawę i sie przebrać. Kuzyn mojego męża nawet nie brał pod uwagę że będziemy z dzieckiem co dla mnie było totalną masakra bo gdzie ją miałam zostawić na dwa dni. Byłam tak wkurzona sytuacją- donoszenie krzesła i talerzy,że ze złości nic nie zjadłam. Moje dziecko padło o 22 i pojechaliśmy spać do gospodarstwa agroturystycznego- więc tak jakby weekend przed TV. Jakby pomyśleli o jakimś pokoiku przy sali to mogliśmy się bawić a tak weekend zmarnowany

Cytat:

Mój był zorganizowany przy pierwszym kredycie, ale wtedy wcześniej poszedł się dowiedzieć, wystartowaliśmy w przetargu i musiał ruszyć dupę żeby pozałatwiać.
Teraz mieliśmy farta z tym mieszkaniem, bo chcieliśmy mieć większe ale tak za bardzo nie miał kto za tym łazić- w końcu tak się pokłóciliśmy ze mu powiedziałam,że jak jest chłopem z jajami to powinien ruszyć dupę i zadzwonić do baby porozmawiać o warunkach. Tak go w✂✂✂✂i**** że to zrobił i w grudniu się przeprowadziliśmy
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-24, 21:40   #4596
Ariena
Zakorzenienie

Co tu tak pusto? Farbuję włoski, jeszcze 5 minut i płuczę.
Stary 2011-06-24, 21:52   #4597
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
moze maz boi sie zdecydowac na taki krok... sama nie wiem, pogadaj z nim na spokojnie

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Tak też pomyślałam, ze może się boi tylko najgorzej jak ktoś mówi że coś się zrobi a w ostatniej chwili sie wycofuje
No ale musisz z nim porozmawiać na spokojnie a nie gniewać się i denerwować

EVE kciuki bedę trzymać, obyś jak naj mniej "ucierpiała"

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Nie kupiliśmy jednak tej lodówki. Para przed nami sprzątnęła nam ją sprzed nosa. Poza tym mieliśmy wątpliwości, czy zamrażarka nie za mała. Pieniądze mieliśmy przygotowane.
"A to peszek- westchnął Leszek"
Nie no jest tyle lodówek na rynku, że nie ma co ubolewać nad tą jedną
Widac nie ta była Wam pisana

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość
Co tu tak pusto? Farbuję włoski, jeszcze 5 minut i płuczę.
Jaki kolor? a wtedy kiedyś, co szukałaś mojego zdjecia to zrobiłaś sobie takie jak ja miałam

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Dobranoc Dziewczynki

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-25, 00:22   #4598
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Jaki kolor? a wtedy kiedyś, co szukałaś mojego zdjecia to zrobiłaś sobie takie jak ja miałam
Wtedy zrobiłam ten http://lorealparis.pl/img/l10n/produ...62/HCo1_10.jpg i w sumie wyszedł taki brąz jasny. Teraz zrobiłam ten http://lorealparis.pl/img/l10n/produ...62/HCo1_16.jpg i w sztucznym świetle wygląda trochę rudo, zobaczymy rano, ale nawet mi się podoba. Przed samym ślubem miałam farbowane u fryzjera i miał być mniej więcej taki, a wyszedł przy skórze pomarańczowy a na całości dużo ciemniejszy. Ostatecznie myłam włosy chyba z 10 razy w ciągu 5 dni i wyglądał w miarę ok na ślubie choć miałam przebłyski czerwieni, potem mi włosy wypadały, początkowo miałam też przy skórze rude jak marchewka jak mi zaczęły blaknąć, porażka...W sumie do teraz właśnie ścinam i nie zapuszczam bo nadal mam koło 5cm delikatnej różnicy koloru na końcach włosów.

Dobra ide spać, mężuś śpi obok a ja oglądam TV bo jeszcze włosy wilgotne choć już mi chyba wyschły.
Stary 2011-06-25, 07:03   #4599
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Wtedy zrobiłam ten http://lorealparis.pl/img/l10n/produ...62/HCo1_10.jpg i w sumie wyszedł taki brąz jasny. Teraz zrobiłam ten http://lorealparis.pl/img/l10n/produ...62/HCo1_16.jpg i w sztucznym świetle wygląda trochę rudo, zobaczymy rano, ale nawet mi się podoba. Przed samym ślubem miałam farbowane u fryzjera i miał być mniej więcej taki, a wyszedł przy skórze pomarańczowy a na całości dużo ciemniejszy. Ostatecznie myłam włosy chyba z 10 razy w ciągu 5 dni i wyglądał w miarę ok na ślubie choć miałam przebłyski czerwieni, potem mi włosy wypadały, początkowo miałam też przy skórze rude jak marchewka jak mi zaczęły blaknąć, porażka...W sumie do teraz właśnie ścinam i nie zapuszczam bo nadal mam koło 5cm delikatnej różnicy koloru na końcach włosów.

Dobra ide spać, mężuś śpi obok a ja oglądam TV bo jeszcze włosy wilgotne choć już mi chyba wyschły.
Też sobie przed ostatnio czekoladę robiłam
Casting ma bardzo fajne te farby, choć dość szybko się spłukują
Teraz mam przy skórze głowy w formie odrostów mroźny kasztan, a dalej rozjaśnione i spłukany Syoss chyba ten: http://e-styl.com/photo/product_big/...24843a847a.jpg ale już nie pamiętam w sumie wypłukany jet niemal że do blondu
Kusi mnie jakaś czerwień... nawet mam upatrzoną z Joanny taką: http://img8.burak.pl/img/0/e/e/e/joa...a-czerwien.jpg lub taką: http://img0.burak.pl/img/d/8/3/5/joa...czerwien-4.jpg albo zmieszać te dwie w formie pasm jaśniejszych i ciemniejszych jednak trochę mi żal tego rozjaśniania nie wiem jak potem chwyci farba jakaś w naturalnym kolorze, a teraz wszyscy chwalą że bardzo mi pasuje taki jaki mam samej mi się podoba, choć w moim odczuciu jestem blondyną
Kończę, bo mąż robi śniadanko ponoć kawka już na mnie czeka
Dzisiaj waga pokazała prawie 3 kg mniej
a u małża ponad 3 kg

Stary 2011-06-25, 09:36   #4600
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
A to też szampon czy trwała farba? Taki mam teraz kolor właśnie. (przynajmniej w połowie u góry )

No więc dziś wstałam, podeszłam do okna gdzie światło dzienne iiiii...w połowie jaśniejsze, w połowie ciemniejsze. ✂✂✂ana farba od fryzjera! W połowie widać że jeszcze mam tą starą farbę pod spodem i tam wyszły ciemniejsze, ten szampon to uwidocznił. No ale nic nie zrobię, będzie się spłukiwał a potem jakiś inny kolor zastosuję bo ten tylko uwidocznił różnicę, choć sam kolor fajny. Wcześniej użyłam właśnie tego http://lorealparis.pl/img/l10n/produ...62/HCo1_10.jpg i jakoś fajnie się wpasował w odrost i starą farbę i wyrównał, ale ten już nie.

Edytowane przez Ariena
Czas edycji: 2011-06-25 o 09:41
Stary 2011-06-25, 10:28   #4601
Karinio
Zakorzenienie

Dzień dobry

Sorrki, że tak wczoraj milczałam, ale jakoś weny nie miałam.
No, ale już jestem

Cytat:
Oj, to szkoda że nie udało Wam się kupić tej lodówki. No, ale może nic straconego, znów coś Wam wpadnie w oko i uda Wam się kupić.

Cytat:
Trzymam kciuki

Cytat:

Oj, aż nie wiem co napisać. Tak jak pisała koleżanka powyżej, może on faktycznie się boi zaciągać kredyt.

Świetne relacje dziewczyny Przeczytałam jednym tchem. Super się czytało o slubno-weselnych wsponieniach

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-06-25 o 10:29
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-25, 13:25   #4602
Karinio
Zakorzenienie

Pustki dzisiaj Coż się dziwić weekend, ale sobie moge na spokojnie ponadrabiac. A nóż, któraś z Was się zjawi

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
My na naszym weselu mieliśmy jedno dziecko w wieku 5 lat, wiec wiedząc o tym, że będzie pewnie marudzić za jakiś czas, pomyślałam o zapewnieniu jej spania na czas wesela. na szczęście nasz sala miała mała dodatkową salke obok, więc tam przygtowaliśmy jej gruby dmuchany materac i wszystko do spania. jak padła w połowie wesela to poszła tam spać. Jej mama a moja świadkowa mogła dalej sobie spokojnie się bawić. Mała się nie obudziła.
U nas były dwie dziewczynki, jedna szkolna, druga przedszkolna. Nasze druhenki A i był kuzynki syn, bo nie miała z kim go zostawić. No, ale mieli noclegi kto chciał miał zapewnione, więc jedni pojechali do domu, bo mieszkali blisko a drudzy z większą dziewczynką zostali.

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Moja była super, fajna firmę przeprowadzkową znalazłam, chłopaki w pół godziny nas przeprowadziły i jeszcze przyjechali do mnie na kawę później
O prosze, super I jeszcze na kawe się załapali, albo wprosili

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
a u małża ponad 3 kg
O prosze, jak super. A za mniejszą wage gratulacje i

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

ariena i jak tam włosy??? Lepiej teraz wyglądają, czy nadal tak samo??

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Wszystko by było w porządku, gdyby Ona była w porządku, ale tak nie jest Wszyscy w koło to widzą, a On czasem wydaje się wiedzieć, czasem wręcz przeciwnie. Najgorsze jest to, że jego mama jest strasznie za tą dziewczyną bo : "Ma wykształcenie, Mgr Inż " a kumpel słucha mamusi... znamy go wiele lat i wiem że zmarnuje sobie życie przy niej. Ona kręci, kłamie, zmyśla, nie jest miła dla znajomych, wszystkim się wydaje że kumpla nastawia przeciwko nam Do niego jest najsłodsza na świecie a za plecami przypisuje mu rzeczy których nie powiedział.
To nie jest dobry materiał na wspólne zycie
A co do łażenia na każdym kroku, to ja mam takie zdanie, że trzeba dać drugiej osobie trochę swobody a nie wszystko robić z nim... osobiście głupio by mi było siedzieć z mężem na każdym męskim spotkaniu z kumplami, wtrącać się w planowanie wieczoru kawalerskiego dla kolegów, czy siedzenie na treningu piłki... hmmm dla mnie to ograniczanie wolności i gruba przesada.
Ja bym nie chciała włóczyć za sobą męża na każde babskie spotkanie
A jak pisałam, kumpla znamy dobrze i myślę że nie ma wyjścia, Ona ma taki charakter że z nią nie wygrasz- zawsze musi być na wierzchu
Omg, ten kolega musi być nieźle w niej chyba zaślepiony.

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Ja szukam sprawdzonego blendera. Może któraś używa i jest zadowolona?
My mamy z Zeptera, bo kiedyś teściowa ( św. pamięci ) sięsprzedaża zajmowała.

Cytat:
dobre, podesłałam małżowi
I co mąż na to??

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Oj tam oj tam
A my piliśmy równo, ale chyba od nadmiaru endorfin nic nas nie chwyciło
A tort na weselu to był najgorszy moment dla mnie (karmienie się na wzajem) nie cierpię tortów i ciast z masami a tam: "ona jemu i całuś i On jej i całus" i tak chyba z pięć razy a mnie już w gardle rosło i myślałam że zwrócę, ale jakoś sobie poradziłam, ale reszty kawałka nie tknęłam
My nic nie piliśmy, tzn piliśmy wode Na powitanie była woda, nawet na sali do kieliszków wlewaliśmy sobie wode, niby że to wódka.
A co torta weselnego, mieliśmy pysznego-3 piętrowy, pokroilismy dla siebie kawalek ze środka i był czekoladowo-truskawkowy a nazewnątrz był biały. Był pyszny ale pod koniec karmienia się już nie mogłam i rosło mi w buzi, nawet mam takie zdjęcie to dawalam na koncówke meżowi większe kawałki

Cytat:
zazdroszcze jakbym teraz poszla na jakies wesele to bym wszystkie ciasta zjadla
A jakbym teraz poszła, to pojadłabym sobie tych smakołyków, bo na naszym apetetu zbytnio nie miałam. Jadłam, ale mało.
Stary 2011-06-25, 13:34   #4603
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
a no śpij ilemożesz ja się przespałam
Nie stresuj się przecież wiesz, że będzie dobrze
A no obudziłam się dzisiaj ze dwa razy, najpierw o 6, potem o 8, już nie spałam, tylko leżałam, ale na chwile udało mi się zasnąć

Cytat:
W ogóle wczoraj z mężem graliśmy w grę razem, taką strzelankę, byliśmy w jednej drużynie i się ratowaliśmy nawzajem. Dziś mi się to śniło, tylko nie byliśmy żołnierzami tylko sobą i tam walczyliśmy razem.
Jaki sen mialaś

Cytat:
Witajcie
Ja przed chwilą wstałam. Widzę że rozmowa dalej wre a ja jakoś nie umiem się wkrecić ostatnio dziś też wenę mam kiepską... Śniło mi się coś o podrywaniu jakiegoś ziomka, ale go wystawiłam i On się obraził a potem ja się obraziłam na niego i On za mną latał
Potem mi się śnił sex z mężem i że ja chciałam kolejny raz, ale ciągle coś nam przeszkadzało i musieliśmy przerywać, a potem On sie zdenerwował i zaczał psioczyć na mnie że poszuka mi jakiegoś płatnego kolesia do sexu, na co ja wkurzona żeby uważał bo sama sobie takiego poszukam Dobrze że na realu nie mamy takich problemów
Fajne sny najpierw podryw, potem sex.

Cytat:
Nie dziwię się mnie by też korciło Kochane są takie małe rzeczy. ja nie mam dziecka a sama jak wejdę w taki dział to nie mogę z niego wyjść
A no , ale stwierdziłam że nie chce zapeszac.

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
A od kiedy ja jestem panią samochodzik
To było o naszej corvette

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Ja też już chcę! A muszę jeszcze półtorej miesiąca wytrzymać!
Półtora miesiąca szybko zleci
Stary 2011-06-25, 13:51   #4604
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Hejka!
Byliśmy u moich rodziców na obiadku i ciasteczku
Super

Cytat:
Oj ale fajne rozmowy mnie ominęły na moje ulubione tematy
Też marzę o kiełbasce
Olivia jest słodka nie da się opisać, trzeba zobaczyć przeszliśmy się na spacer z nią i przeszła na nóżkach chyba z kilometr... hmmm jak nie więcej A Teściowa się zmartwiła ze przez nią przeszłam na dietę bo ona swego czasu dogadywała mi o oponce- co mnie zdenerwowało i ona to widziała Zaczęła mi mówić że Ona wtedy żartowała, że ja teraz pięknie wyglądam, lepiej jak za czasów chudości i jakie mam ładne nóżki i w ogolę
Jeszcze jedna znajoma mojej mamy dokładnie to samo jej mówiła na procesji haha akurat teraz jak już zaczęłam dietę ale i tak robię to dla siebie, by sie sama ze sobą dobrze czuć, a inni mogą mówić co chcą.

Kurcze tyle mi zajeło czytanie Waszych wywodów że mężul zdążył pozmywać po kolacji i już mnie ciągnie do niego tak że pewnie będę się znów żegnać
Marzysz tzn marzyłaś o kiełbasce No prosze, jaka dzielna dziewczynka, przeszła km na nóżkach Ooo, teściowa się zmartwiła, to nieh następnym razem zastanowi się co mówi. A co do pójscia do meża, dobrze zrobiłaś, niezaniedbuj męznego

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Chciałam się Wam tylko pochwalić, że kiełbaska była pyszna
Mmmm
Udanej zabawy na weselu

Cytat:
Mieliśmy zapracowany tydzień. Wczoraj mieliśmy tzw "sesję zaręczynową" choć już rok po ślubie. Więc przerodziła się ona w sesję rocznicową. Karinio strasznie się ciesze razem z wami.
OO, to super, że mieliście sesje i sesja udana
Dziękuje

Cytat:
no bylam ale zniklam
diabelki i mnie nie bylo przy takiej dyskusji ;( nie lubie was(foch)
moze za mocno gryziesz
Byłaś, ale się zmyłaś. Nieładnie
No widzisz, jak Cię fajna gadka omineła
Być może

Cytat:
Co sądzicie o internetowym kursie językowym?
Szczerze to niewiem???ale czemu by nie

Cytat:
ale widocznie on tak lubi mnie "karac" wtedy taki wesolutki idzie sie kapac a mine ma nie do opisania
perwery

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Wczoraj miałam dzień zaczepek. Szłam na zakupy, stały autka bo miały czerwone światlo i przechodze oobk jednego, a tam nagle chórek się odzywa hello. A to jakieś dzieci, uśmiechnełam się i poszłam dalej
Potem już będąc na miejscu przechodzilam przez ulice, a podrugiej stronie stał ankieter i udaje że mnie ciągne liną do siebie na drugą strone. Ja się tak na niego patrze a tan udaje przeciąganie mnie liną Przeszłam na drugą strone zaczał coś tam gadać, nie sluchałam zbytnio, powiedziałam no thanks a ten z usmiechem i love you
Stary 2011-06-25, 14:38   #4605
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Pustki dzisiaj Coż się dziwić weekend, ale sobie moge na spokojnie ponadrabiac. A nóż, któraś z Was się zjawi

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

U nas były dwie dziewczynki, jedna szkolna, druga przedszkolna. Nasze druhenki A i był kuzynki syn, bo nie miała z kim go zostawić. No, ale mieli noclegi kto chciał miał zapewnione, więc jedni pojechali do domu, bo mieszkali blisko a drudzy z większą dziewczynką zostali.

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

O prosze, super I jeszcze na kawe się załapali, albo wprosili

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

O prosze, jak super. A za mniejszą wage gratulacje i

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Omg, ten kolega musi być nieźle w niej chyba zaślepiony.

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

My mamy z Zeptera, bo kiedyś teściowa ( św. pamięci ) sięsprzedaża zajmowała.

I co mąż na to??

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

My nic nie piliśmy, tzn piliśmy wode Na powitanie była woda, nawet na sali do kieliszków wlewaliśmy sobie wode, niby że to wódka.
A co torta weselnego, mieliśmy pysznego-3 piętrowy, pokroilismy dla siebie kawalek ze środka i był czekoladowo-truskawkowy a nazewnątrz był biały. Był pyszny ale pod koniec karmienia się już nie mogłam i rosło mi w buzi, nawet mam takie zdjęcie to dawalam na koncówke meżowi większe kawałki

A jakbym teraz poszła, to pojadłabym sobie tych smakołyków, bo na naszym apetetu zbytnio nie miałam. Jadłam, ale mało.
Ona do tego kolegi właśnie jest prze słodka a za jego plecami przypisuje mu rózne rzeczy, dla niego jest taka czarujaca, ale myslę ze po ślubie i jemu pokaże co potrafi
Ja już powiedziałam mężowi ze jak będą mówić o ślubie to powiem wprost kumplowi co o tym myślę... nie posłucha trudno, ale przynajmniej będę miała czyste sumienie
Mam innego kumpla który po swoim rozwodzie stwierdził: "Wszyscy sie dziwili że się żenię, nikt się nie zdziwił że się rozwodzę, szkoda że przed ślubem nikt mi wprost nie powiedział co o niej myśli, może zaświeciło by mi to lampkę ostrzegawczą"

Mężowi sie bardzo podobało
Pstraga mamy w piekarniku.... ciekawe jaki wyjdzie jeszcze nigdy takiego żywego nie robiłam

Stary 2011-06-25, 14:42   #4606
Mamba_2008
BAN stały

Hej jestem ciąg dalszy wałkowania męża i chyba się przekonuje ale ciężko było. Jestem teraz u rodziców z zamiarem ciężkiego pogadania ale jakoś nam nie idzie. Ja od wczoraj jestem na środkach uspokajających Mnie ten kredyt wykończy Jeszcze jedno 29 dzień cyklu ty powe objawy i pobolewające podbrzusze i brak @ Czekam dalej Ciekawe czy pobiję swój rekord w długości
Stary 2011-06-25, 16:29   #4607
Karinio
Zakorzenienie

Mabma, to trzymam kciuki, aby walka z mężem się powiodła i za @ aby przyszła, albo i nie Ja własnie pobijam rekordy mam dzisiaj 41 dzien cyklu

cdn
Stary 2011-06-25, 20:14   #4608
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:

My nic nie piliśmy, tzn piliśmy wode
Umyłam z rana 2 razy+odżywka i znowu spłukanie i już dużo lepiej. Choć nadal końce ciemniejsze, ale to już nie to co przed myciem. Następnym razem inny kolorek szamponu wypróbuję, ale na pewno nie chcę farby trwałej by znowu w przyszłym roku mieć ten sam problem.
Ciekawe kiedy będę mogła sobie pozwolić na zapuszczanie włosów...Chyba za rok jak mi się zetną te farbowane. :/

My też piliśmy w kieliszkach na wódkę wodę. Takie małe oszustwo, nawet w naszej butelce na wódkę była woda właśnie.
Ja w ogóle nie pamiętałam potraw z wesela następnego dnia, bardzo mało jadłam i z podekscytowania nawet nie pamiętałam co w ogóle było, dopiero mama mi powiedziała co podawali bo ja nie wiedziałam.

Cytat:
stał ankieter i udaje że mnie ciągne liną do siebie na drugą strone. Ja się tak na niego patrze a tan udaje przeciąganie mnie liną Przeszłam na drugą strone zaczał coś tam gadać, nie sluchałam zbytnio, powiedziałam no thanks a ten z usmiechem i love you
Ja nie lubię gdy ktoś mnie zaczepia, dziś pod Tesco koleś chciał mi wycieraczki do auta sprzedać.

Cytat:
Pstraga mamy w piekarniku.... ciekawe jaki wyjdzie jeszcze nigdy takiego żywego nie robiłam
Biedny pstrą, żywy w piekarniku. No wiesz.

Ja dziś robiłam kawał łososia na grillu w cytrynach.

Cytat:
Hej jestem ciąg dalszy wałkowania męża i chyba się przekonuje ale ciężko było. Jestem teraz u rodziców z zamiarem ciężkiego pogadania ale jakoś nam nie idzie. Ja od wczoraj jestem na środkach uspokajających Mnie ten kredyt wykończy Jeszcze jedno 29 dzień cyklu ty powe objawy i pobolewające podbrzusze i brak @ Czekam dalej Ciekawe czy pobiję swój rekord w długości
Tylko spokojnie
Stary 2011-06-26, 00:47   #4609
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Umyłam z rana 2 razy+odżywka i znowu spłukanie i już dużo lepiej. Choć nadal końce ciemniejsze, ale to już nie to co przed myciem. Następnym razem inny kolorek szamponu wypróbuję, ale na pewno nie chcę farby trwałej by znowu w przyszłym roku mieć ten sam problem.
Ciekawe kiedy będę mogła sobie pozwolić na zapuszczanie włosów...Chyba za rok jak mi się zetną te farbowane. :/

My też piliśmy w kieliszkach na wódkę wodę. Takie małe oszustwo, nawet w naszej butelce na wódkę była woda właśnie.
Ja w ogóle nie pamiętałam potraw z wesela następnego dnia, bardzo mało jadłam i z podekscytowania nawet nie pamiętałam co w ogóle było, dopiero mama mi powiedziała co podawali bo ja nie wiedziałam.

Ja nie lubię gdy ktoś mnie zaczepia, dziś pod Tesco koleś chciał mi wycieraczki do auta sprzedać.

Biedny pstrą, żywy w piekarniku. No wiesz.

Ja dziś robiłam kawał łososia na grillu w cytrynach.

Tylko spokojnie
Pstrąg był pyszny jednak współdziałanie z mężem popłaca
Może spróbuj zafarbować same odrosty następnym razem przy farbowaniu całych włosów zawsze odrost wychodzi jasniej
Popełniliśmy kilka błędów na imieninach dziadka mam nadzieję że nie odbije się to zbytnio na zrzuconych 3 kg
Mąż mnie wkurzył na dobranoc i przeszłam małe "załamanie nerwowe" dochodzę do siebie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-26, 08:13   #4610
agusiowata
Zakorzenienie

Byliśmy wczoraj na grillu, pierwszy raz u tych znajomych. Kolega z pracy męża, jego żonę dopiero poznaliśmy. Było bardzo sympatycznie. Po tym spotkaniu byłam naprawdę zrelaksowana.

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Może spróbuj zafarbować same odrosty następnym razem przy farbowaniu całych włosów zawsze odrost wychodzi jasniej
Popełniliśmy kilka błędów na imieninach dziadka mam nadzieję że nie odbije się to zbytnio na zrzuconych 3 kg
Mąż mnie wkurzył na dobranoc i przeszłam małe "załamanie nerwowe" dochodzę do siebie
Co się stało?
Stary 2011-06-26, 09:18   #4611
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Mabma, to trzymam kciuki, aby walka z mężem się powiodła i za @ aby przyszła, albo i nie Ja własnie pobijam rekordy mam dzisiaj 41 dzien cyklu

cdn
Dzięki chyba męża udało się mi przekonać i jesteśmy umówieni juz na oglądanie mieszkania Teraz trzymajcie kciuki żebyśmy przeszli pozytywnie wszystkie etapy kredytu i oczywiście zebrali jak najwięcej swoich pieniędzy. 30 dzień i @ brak. Czekam dalej
Stary 2011-06-26, 09:22   #4612
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
No tylko jak farbować odrosty...nie potrafię. To chyba trzeba każde pasmo osobno pędzelkiem i w folię zawijać, robota dla fryzjerki.

Nie odbije się ale możesz mieć zastój przez kilka dni, zależy co zjadłaś.

Ja mam zastój bo popijałam sobie dość często likier kawowy i kakaowy , do tego jogurty codziennie, zwłaszcza waniliowy Jovi 0% na kolację , przedwczoraj nawet migdały jadłam. Koniec z tym! Boję się stanąć na wagę bo jak sobie przyłożę rękę do bioder to tak jakby spuchły, wydają się większe. Zważę się miesiąc po nie robieniu żadnych grzechów, no i na siłownię muszę chodzić bo się opuściłam. W zeszłym roku też często jeździłam na rowerze i na basen co tydzień-przydałoby się to znowu robić. Zwłaszcza że tam na basenie było takie miejsce na masaż i taki bicz podwodny że jak przykładałam nogi to cały tłuszcz mi latał wokół i chyba dobrze to działało na rozbicie tkanki tłuszczowej. W ogóle to zastanawiam się nad jakimś zabiegiem likwidującym tkankę tłuszczową, może lipoliza bezigłowa, albo jakieś inne tego typu rzeczy. Na moje urodziny w sam raz. Tylko muszę polować na taką okazję na grouponie, widziałam że były i to na kilka takich zabiegów, bo jeden to się nie opłaca. Na moje "bryczesy" to nawet dieta i ćwiczenia nic nie pomogą

A co się stało?

Edytowane przez Ariena
Czas edycji: 2011-06-26 o 09:28
Stary 2011-06-26, 09:39   #4613
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki chyba męża udało się mi przekonać i jesteśmy umówieni juz na oglądanie mieszkania Teraz trzymajcie kciuki żebyśmy przeszli pozytywnie wszystkie etapy kredytu i oczywiście zebrali jak najwięcej swoich pieniędzy. 30 dzień i @ brak. Czekam dalej
Będę trzymać kciuki. Super, że jesteście umówieni na oglądanie mieszkania

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
No tylko jak farbować odrosty...nie potrafię. To chyba trzeba każde pasmo osobno pędzelkiem i w folię zawijać, robota dla fryzjerki.

Ja mam zastój bo popijałam sobie dość często likier kawowy i kakaowy , do tego jogurty codziennie, zwłaszcza waniliowy Jovi 0% na kolację , przedwczoraj nawet migdały jadłam. Koniec z tym! Boję się stanąć na wagę bo jak sobie przyłożę rękę do bioder to tak jakby spuchły, wydają się większe. Zważę się miesiąc po nie robieniu żadnych grzechów, no i na siłownię muszę chodzić bo się opuściłam. W zeszłym roku też często jeździłam na rowerze i na basen co tydzień-przydałoby się to znowu robić. Zwłaszcza że tam na basenie było takie miejsce na masaż i taki bicz podwodny że jak przykładałam nogi to cały tłuszcz mi latał wokół i chyba dobrze to działało na rozbicie tkanki tłuszczowej. W ogóle to zastanawiam się nad jakimś zabiegiem likwidującym tkankę tłuszczową, może lipoliza bezigłowa, albo jakieś inne tego typu rzeczy. Na moje urodziny w sam raz. Tylko muszę polować na taką okazję na grouponie, widziałam że były i to na kilka takich zabiegów, bo jeden to się nie opłaca. Na moje "bryczesy" to nawet dieta i ćwiczenia nic nie pomogą

A co się stało?
Ariena teraz jest oferta w Rudzie Śląskiej na Oferta obejmuje wybrany masaż 60-minutowy: odchudzający, leczniczy lub relaksacyjny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-26, 10:20   #4614
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

A co się stało?
Odrosty ja robiłam tak, że rozdzielałam włosy pasmo po pasmie i nakładałam farbę w przedziałkach, lekko wmasowywując we włosy i tak przedziałek za przedziałkiem bez folii
Starałam się nie jeść zbyt wiele, ale nie wszystkiego udało się uniknąć zjadłam odrobinę kapusty z koperkiem i warkoczyk wołowy (który z pewnością nie był przyrządzany bez tłuszczu ) i dwie łyżeczki tortu (by wspomóc męża) ale dzisiaj waga nadal 60 pokazuje
My jemy takie jogurty pitne 0% i nawet satino zdarzało się wciąć a jakoś waga leci póki co
Dziś 1 dzień II fazy zrobiłam pyszne bułeczki na śniadanie z szynką z indyka i pomidorkiem/ ogórkiem zielonym
Na razie nie mam pomysłu na obiad

A mąż mnie z deczka olał wczoraj (na rzecz komputera) i to mnie do szału doprowadziło ale nie chcę wchodzić w szczeguły.
Dziś "jestem obrażona" a mąż nadskakuje a niech się dla odmiany postara troszkę

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Dobrze że udało się męża przekonać życzę byście szybko znaleźli Wasze gniazdko

Stary 2011-06-26, 16:48   #4615
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Tak też pomyślałam, ze może się boi tylko najgorzej jak ktoś mówi że coś się zrobi a w ostatniej chwili sie wycofuje
No ale musisz z nim porozmawiać na spokojnie a nie gniewać się i denerwować

EVE kciuki bedę trzymać, obyś jak naj mniej "ucierpiała"

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------
dziekuje za kciuki bylo super ale wczoraj zmoklam itd wiec sie ciut pochorowałam ale mimo wszystko bylo fajnie, mam pelno fotek jedna na motorze z takim facetem oraz z czapka i takimi googlami a jedzenia bylo pelno
Cytat:
Też sobie przed ostatnio czekoladę robiłam
Casting ma bardzo fajne te farby, choć dość szybko się spłukują
Teraz mam przy skórze głowy w formie odrostów mroźny kasztan, a dalej rozjaśnione i spłukany Syoss chyba ten: http://e-styl.com/photo/product_big/...24843a847a.jpg ale już nie pamiętam w sumie wypłukany jet niemal że do blondu
Kusi mnie jakaś czerwień... nawet mam upatrzoną z Joanny taką: http://img8.burak.pl/img/0/e/e/e/joa...a-czerwien.jpg lub taką: http://img0.burak.pl/img/d/8/3/5/joa...czerwien-4.jpg albo zmieszać te dwie w formie pasm jaśniejszych i ciemniejszych jednak trochę mi żal tego rozjaśniania nie wiem jak potem chwyci farba jakaś w naturalnym kolorze, a teraz wszyscy chwalą że bardzo mi pasuje taki jaki mam samej mi się podoba, choć w moim odczuciu jestem blondyną
a u małża ponad 3 kg
super, gratuluje
Cytat:
Dzień dobry

Trzymam kciuki

Oj, aż nie wiem co napisać. Tak jak pisała koleżanka powyżej, może on faktycznie się boi zaciągać kredyt.

Świetne relacje dziewczyny Przeczytałam jednym tchem. Super się czytało o slubno-weselnych wsponieniach
dziekuje za kciuki

Cytat:
Super

Byłaś, ale się zmyłaś. Nieładnie
No widzisz, jak Cię fajna gadka omineła
Być może

Szczerze to niewiem???ale czemu by nie

perwery

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Wczoraj miałam dzień zaczepek. Szłam na zakupy, stały autka bo miały czerwone światlo i przechodze oobk jednego, a tam nagle chórek się odzywa hello. A to jakieś dzieci, uśmiechnełam się i poszłam dalej
Potem już będąc na miejscu przechodzilam przez ulice, a podrugiej stronie stał ankieter i udaje że mnie ciągne liną do siebie na drugą strone. Ja się tak na niego patrze a tan udaje przeciąganie mnie liną Przeszłam na drugą strone zaczał coś tam gadać, nie sluchałam zbytnio, powiedziałam no thanks a ten z usmiechem i love you
napewno nie ja
moze mu sie spodobalas
Cytat:

ja pamietam, ze napewno byl placek po wegiersku na moje zyczenie i ze nie byl za dobry

witam wrocilam, zyje ledwo bo czuje kazdy miesien ale zyje
tęskniłyście?
Stary 2011-06-26, 17:13   #4616
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
Ariena teraz jest oferta w Rudzie Śląskiej na Oferta obejmuje wybrany masaż 60-minutowy: odchudzający, leczniczy lub relaksacyjny
Widziałam to, ale to mi nic nie da, nie ruszy tkanki tłuszczowej tylko ją poroluje i pomiętosi. Bardziej chciałabym coś takiego http://www.groupon.pl/oferty/dabrowa...atowice/253616 tylko tyle kasy nie dam. To jest fajne http://www.groupon.pl/oferty/krakow/moka-krakow/482468 tym bardziej że 11 zabiegów więc powinien być efekt jakiś, ale daleko. O na takie to bym się mogła zdecydować też http://gruper.pl/x.php/1,3869/Revisi...ja-Krakow.html
Jak mąż się spyta co chce na urodziny to mu powiem że właśnie taki zabieg, do 200, 300 zł.

Evelineau pokaż jakieś zdjęcia z sesji.

Edytowane przez Ariena
Czas edycji: 2011-06-26 o 17:16
Stary 2011-06-26, 17:42   #4617
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam to, ale to mi nic nie da, nie ruszy tkanki tłuszczowej tylko ją poroluje i pomiętosi. Bardziej chciałabym coś takiego http://www.groupon.pl/oferty/dabrowa...atowice/253616 tylko tyle kasy nie dam. To jest fajne http://www.groupon.pl/oferty/krakow/moka-krakow/482468 tym bardziej że 11 zabiegów więc powinien być efekt jakiś, ale daleko. O na takie to bym się mogła zdecydować też http://gruper.pl/x.php/1,3869/Revisi...ja-Krakow.html
Jak mąż się spyta co chce na urodziny to mu powiem że właśnie taki zabieg, do 200, 300 zł.

Evelineau pokaż jakieś zdjęcia z sesji.
napewno cos potem wstawie bardzo podobala mi sie biala i czerwona warszawa a z motorow to czarny junak i na nim mam zdj super tez byly stroje
ciekawy tez byl rower z lampka naftowa(to bylo swiatelko tego rowerku)....:rol leyes:

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

dostalam wlasnie czerwona roze za moj trud zdj wstawie raczej do klubu a jak ktos bedzie chcial bo nie jest w klubie to wysle na pw
Stary 2011-06-26, 20:13   #4618
eff8
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki!

No i już po weselu ale jestem nie wyspana...
Poczytam Was jeszcze trochę, coś po odpisuję i idę spać

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
napewno cos potem wstawie bardzo podobala mi sie biala i czerwona warszawa a z motorow to czarny junak i na nim mam zdj super tez byly stroje
ciekawy tez byl rower z lampka naftowa(to bylo swiatelko tego rowerku)....:rol leyes:

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

dostalam wlasnie czerwona roze za moj trud zdj wstawie raczej do klubu a jak ktos bedzie chcial bo nie jest w klubie to wysle na pw
no widzisz to nie było tak źle jak myślałaś to dobrze

ja na pewno będę chciała zdjęcia...
Może kiedyś "zasłużymy" na zaproszenie do klubu to nie będzie potrzeby wysyłania na pw

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
tęskniłyście?
jak zawsze

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
A mąż mnie z deczka olał wczoraj (na rzecz komputera) i to mnie do szału doprowadziło ale nie chcę wchodzić w szczeguły.
Dziś "jestem obrażona" a mąż nadskakuje a niech się dla odmiany postara troszkę
no to dobrze że teraz się stara
mój to jak się obrażę to jeszcze bardziej mnie unika
i zamiast coś polepszyć, powiedzieć miłego to się też nie odzywa.. No i ja długo tak nie wytrzymuje i mi przechodzi - coś nie mogę znaleźć na niego sposobu

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
No to super. Trzymam kciuki za szybkie znalezienie mieszkania oraz za kredyt i pieniążki no to my też czekamy dalej

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Mmmm
Udanej zabawy na weselu

Dziękuje

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:

No to dobrze.. Mężowi się podoba ?

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 20:28   #4619
olenkalejdi
Zadomowienie

jestem napisze jutro

bylo bombowo
podroz za cale 2 zł w obie strony szczecin-bydgoszcz
w zasadzie to za darmo
bo byla promocja
akumulatory naladowane'
olenkalejdi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-26, 20:30   #4620
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
jestem napisze jutro

bylo bombowo
podroz za cale 2 zł w obie strony szczecin-bydgoszcz
w zasadzie to za darmo
bo byla promocja
akumulatory naladowane'
witam
chyba mnie coś ominęło albo nie doczytałam bo nie mam pojęcia gdzie byłaś ??
no ale super że było bombowo

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości