|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
no da się
po wczorajszej nocy nawet ja sie rumienie
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa, będzie Mrówek
?
|
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
oooo jak słodko!!!!
![]() chodź do cyca
|
|
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzisiejszym PM Życzę cudownego dnia Spełnienia Marzeń i żeby to był początek wspaniałego życia u boku Mężów![]() jem kanapkę pokrojoną jak dla małego dziecka ehh. ale już jest lepiej z jedzeniem
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
justyna a co do skutkow to moja mam paliła cała ciaze ze mna
i w sumei to chyba jestem normalna brak widocznego upośledzenia urodzilam sie tylko miesiac wczesniej i wazylam troche ponad 2kg aa i miala moja mama zielone wody^^ o ktorych juz gwizdak keidys wspominała:P ale ja nie jestem zielona^^
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks jak zobaczylam ta sukienke to odrazu pomyslalam o Tobie
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa, Katarakta
i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia życzę Wstałam dzisiaj o 10:20 Tak mi się nic nie chce po tym Krakowie, że masakra. Mam dość oglądania sklepów, spacerów i w ogóle aktywności fizycznej. Do tego PMS. Buuu Ale przynajmniej fajnie było. Miałyśmy ogromny apartament, z łożem małżeńskim i super łazienką. Niestety materac byl twardawy, ale jakoś przeżyłyśmy. W niedzielę były Łagiewniki i galeria, w poniedziałek Rynek, we wtorek Wawel i Kleparz, w środę Błonia, ogród Jordana i Rynek Kupiłam sobie 2 książki po -70% obniżce - Szklane księgi porywaczy snów za 17, a Władcę Werony za 15zł Interes życia Tą pierwszą już mam za sobą.Dzisiaj zobaczę się z TŻ, chciał jechać w góry, ale: pogoda, błoto i brak mojej kondycji, nie przyzwyczajenia nóg do górskich butów spowodowały, że nie chciałam. Jak padać nie będzie, to do parku w Łańcucie pojedziemy ![]() Antii, jak kiedyś to przeczytasz - obstanikowałam mamę
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-07-23 o 10:44 |
|
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do alternatywy to sa imprezy rownolegle w 3 klubach wiec w sumie jest co robic, ale miejsca gdzie mieli by przeniesc koncerty z zamkow nie ma raczej....
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
aaa zapomnialam wam sie pochwalic dostalam od babci dwa takie zegarki http://www.google.pl/imgres?q=wodood...w=1024&bih=559
mam taki bialy i zielony
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i muszę przyznać, że nazwa Dark Indie Festival mnie zaintrygowała. Dark Indie ![]() Hawwo i Katarakto!
W tym wyjątkowym dniu skupcie się na Waszej miłości. Bądźcie świadome tego, co mówicie, mimo ogromu stresu, i chłońcie słowa przysięgi całym swoim sercem. To najważniejsze słowa w Waszym życiu, one rozpoczną zupełnie nowy etap, który, jak mniemam, będzie przewspaniały i zupełnie inny niż Wasze dotychczasowe życie. Z pary, którą tworzyłyście z narzeczonymi, staniecie się z nimi jednością. Małżeństwem. Nie każdy ma to szczęście Życzę Wam, byście każdego dnia czuły się tak piękne i wyjątkowe, tak cudownie szczęśliwe jak dzisiaj. jestem głęboko wzruszona, bo udało Wam się to, co mnie się nie udało: wymusić, i to ze skutkiem ślubnym ach, a zaczynałyśmy razem... jak te Hawwy i Katarakty szybko rosną |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, zostałyśmy my gówniarze
|
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
sorry za grafomanię. jak się wzruszę, to olewam zasady prawidłowego pisania
Kawka, to startowaliście bez zabezpieczenia? hard core! Jusia, weź Ty coś zrób z tymi plecami... może rozgrzej czymś? ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- i to też ma swoje plusy
|
|
|
|
#4604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gasz... chcę do domu
|
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
kurde nudze sieeee
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, łudzę się, że to jakiś kryzys i przejdzie wieczorem albo jutro
bardziej teraz odczuwam dreszcze i że mi niedobrze, tak że nie jest najgorzej ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Rozbierz się, pilnuj ubrania
|
|
#4609 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
ooo fajnie i nie fajnie, bo nie będzie Cię 6-go u mnie ![]() nie bój żaby, będzie fajnie ![]() no, została moim Miszczem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
sknera jest, nic nie mówi, tylko kopie ![]() Cytat:
ja dałam kilka(naście)? części temu ![]() Cytat:
Cytat:
Ja nie wiedziałam, że jestem w ciąży, to piłam wino, szampana, brałam leki i wszystko jest ok ![]() Hawwa - życzę Ci z całego serca, żeby ten dzień był najpiękniejszym w Twoim życiu i jestem pewna, że taki będzie Żebyście zawsze byli dla siebie dobrzy i zawsze kochali się tak mocno, jak dzisiaj to będziecie odczuwać. Żeby omijały Was już wszystkie smutki, troski, a życie było szczęśliwe i bezproblemowe, żebyście sobie machnęli stadko dzieci I żeby nie padało ![]() ![]() Katarakta, Tobie też wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, oby układało się pomyślnie i szczęśliwie dla Was obojga. Obu Wam - POGODY (atmosferycznej i ducha )
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ty lepiej do mnie pisz bo niedlugo za jakies 2 godznki schodze ;]przeciez mozesz do mnie walic jak w dym nie gryzegwizdak -zwracam honor ;-) TO TWOJ TYTUŁ ^^ ja oczywiscie nic nie doczytuje
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2011-07-23 o 11:15 |
|
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko, to masakra...
Karola, i jeszcze powinnaś z cycami stanąć na wystawie. W końcu dobra kierowniczka jesteś, zadbaj o klientów
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-07-23 o 11:16 |
|
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak dalej pojdzie to sie cofac bedziemy jak Benjamin Button
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
buuu, faktycznie
wstępnie wieczór miał być 13-ego, ale jedna z koleżanek idzie na wesele ![]() Hawwa Życzę Wam, alby właśnie dziś to był ten moment, kiedy los się do Was odwróci i w końcu zacznie Wam sprzyjać ![]() Katarakta, Tobie również życzę wszystkiego najlepszego, szczęśliwych dni u boku Męża, a dzisiaj zarąbistej zabawy i szaleństwa do białego rana Justyna, a Ciebie to mam ochotę przełożyć przez kolano i wlać Tyle czasu Cię już boli, zastrzyki nie pomogły - marsz do lekarza!
|
|
|
|
#4616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w ogóle raz przyszła para gejów i kupowali tylko lubrykant i on najpierw mi nie chciał wejść a potem nie miałam jak wydać z 50 i facet szukał karty a wszyscy się gapili ![]() Cytat:
we Flo podobno są te takie z dzieciństwa co miało się prostą "linijkę" i uderzało o rękę i to się na niej zaplatało. I są w różnych kolorach za 20 złHawwuś, Katarakta, życzę wam wspaniale poprowadzonych mszy, gdzie ksiądz powie o waszym związku mnóstwo komplementów i zachęci ostatecznie do małżeństwa, przedstawiając je tak, jakie będzie wasze: pełne miłości, radości i chęci spędzania czasu ze sobą. Potem czeka was wesele, na którym wybawicie się świetnie, podobnie jak goście na miejscu a my na wątku a potem będzie już cała reszta życia, podczas której życzę wam pięknych dzieci
|
||
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa, katarakta wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
![]() Śniło mi się, że w ciąży byłam i urodziłam synka i tłumaczyłam Gwizdakowi , że to nic nie boli i ,że mi poród zajął 5 minut
|
|
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
inny tak przebierał przebieral i w koncu mowi "eh te sa do du..py..." no to ja wsmiech i on po chwili sie zorientowal ze to ma podwojne znaczenie i tez sie zaczal smiac ![]() trzeba miec dystans do wszystkiego^^
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
eee, fajnie
a propos młodości - kupowałam alkohol i pani kasjerka poprosiła mnie o dowód. no to ja cała w skowronkach mówię, że to strasznie miłe uczucie, gdy sześć lat po skończeniu osiemnastki się jeszcze słyszy pytania o dowód. a ona: "mamy obowiązek pytać o dowód wszystkich, którzy wyglądają na mniej niż 30". i tak o to moja młodość poszła się...
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze tylko z 100 wątków i ja też będę mieć swoje wątkowe wesele oby tylko 100 :P
u mnie dziś strasznie pochmurno i wietrznie. a to co się dzieje w Norwegii to straszne. 91 ofiar jakiegoś szaleńca.
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia życzę
Tak mi się nic nie chce po tym Krakowie, że masakra. Mam dość oglądania sklepów, spacerów i w ogóle aktywności fizycznej. Do tego PMS. Buuu
Interes życia 

hard core! 
świadkowa już

wstępnie wieczór miał być 13-ego, ale jedna z koleżanek idzie na wesele 

Tyle czasu Cię już boli, zastrzyki nie pomogły - marsz do lekarza!