|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Cytat:
Tylko weź zaświadczenie na kartce albo recepcie, bo mówiła że lepiej takie mieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
witam
![]() Elcia to brałyśmy ślub w ten sam dzień ![]() ![]() Toto staram się nie wpadać w panikę. Dużo kobiet ma problem z tym twardniejącym brzuszkiem. Za tydzień idę do gin to się spytam o to czy jakiś lekarstw nie powinnam brać. Nita TEŻ MI GORĄCO, nogi ciągle w zimnej wodzie bym moczyła. pani22ka hotel luksusów nie ma, ale najważnejsze że jest czysto shehzadi dziękuję za życzonka kasiahexe imienia jeszcze nie mamy Lucy1111 z tym podziałem to różnie mówią, trzymam kciuki za wizytę
#4593 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ale naprodukowałyście no ale nic dziwnego dziewczynki wróciły z wakacji to piszecie ostro
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Natalia_23 witaj Słonko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kasiahexe już spokój zero stresów koniec!! A Twój Tż...kolejny wariat ![]() Nita aż się przeraziłam jak przeczytałam chyba mam stracha przed porodem a wcześniej przed zajsciem bo jak ja dam radę?? Lucy,AniAnia trzymam mocno ![]() ![]() ![]() Panika,Elcia,Alfahelisa witajcie dobrze że już jesteście z Nami ![]() Inutil jak robiłaś tą masę do tego sernika??
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() U nas leje, a mieliśmy iść w góry . Zastanawiam się co teraz będziemy robić ![]() Lucy trzymam kciuki za wizytę ![]() Agatka też mam skrzepy podczas @ raz większe, raz mniejsze. Pani ja też boje się latać baaardzo ![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Agatka wczoraj miałam serek homo - z biedronki (waniliowy) - one pakowane są właśnie po 400g i mi pasuje. Do niego tylko dwa jajka i nic więcej nie dodawałam.
A tak wyglądał. I wiecie co... zjadłam jeden kawałek i stwierdziłam że za słodki, cały dzień mi się cofał, odbijał i zgagę po nim miałam. Ale wszyscy mówili że pycha. Z wiśniami robiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smakowicie wygląda ![]() ![]() Dasti ![]() ![]() ![]()
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2011-08-16 o 09:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak wylejesz tą masę serową (ona jest lejąca bardzo) to nakładaj po prostu placki tego ciemnego, ja tylko je lekko rozsmarowałam nożem - bo nie dałam rady pokryć całego sera - no i wychodzi tak jak na zdjęciu ![]() pochwal się potem czy wyszło idę się jeszcze położyć nie stopi się, ono jak ciepłe to jest wilgotne i rozwalające się a jak ostygnie to można normalnie kroić ![]() Edytowane przez inutil Czas edycji: 2011-08-16 o 09:09 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4600 | |
Zadomowienie
|
Lucy trzymam kciuki za wizytę.
![]() Ania Ty też masz dzisiaj wizytę? To trzymam kciuki za pęcherzyki. ![]() pani22ka kusisz mnie dziewczyno. Teraz będę myśleć tylko o podróżach. A Tż ma zapowiedziane, że we wrześniu i październiku urlopu niet. ![]() Cytat:
![]() Agatka widzę, że u Ciebie humor lepszy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
Szeh... nie cierpię swojej pracy , głównie ze względu na atmosferę a dochodza jeszcze czynniki takie jak brak możliwości rozwoju. Nic nowego mnie tu nie czeka, awans żaden tez nie a niećwiczone umiejętności niestety zanikają. Inutil ale super ciacho ![]() Pani ja nigdy nie leciałam, ale też bym miała schizy że silnik dziwnie pracuje albo coś. Witaminka żadnych wyrzutów sumienia nie miej. Przecież Wy tez musicie mieć czas żeby pobyć sami. Dziewczyny moja cierpliwość się skończyła i zrobiłam test o czułości 20 nie z pierwszego sikania tylko 2 no i mam 2 krechy, co prawda ta druga blada ale jest. Nie cieszę się ani nic jeszcze bo w styczniu tez tak było i wiadomo jak się skończyło. Do tego mam chora tarczycę a jeszcze nie biorę leków a idę dopiero 31 sierpnia do endokrynologa. Boję się, boję się, boję się....chciałabym żeby było ok. Najważniejsze że przy moim PCOS mam jednak owulację. |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | ||
Zakorzenienie
|
Hej!
Wczoraj taka burza przeszła, że musiałam się ewakuować z wizażu. Ela, Natalia - wszystkiego dobrego - dalszych pięknych rocznic Cytat:
ja uwielnbiam widok bocianów- zawsze mi się dobrze kojarzy. Jak byliśmy teraz na wczasach w Tunezji to widziałam tam także bociany - nie wiem czy to te co już przyleciały zimować, chyba tak.. ale wzięlam to za zły znak - jeden siedział w gniażdzie z drugi ponoć nie żywy leżal pod drzewem - Tz go zauważył.... zawsze gdy przejeżdzam obok miejc gdzie stacjonują bociany - z daleka wypatruje czy są i jak są to krzycze na cały głos w aucie -BOĆKI, BOĆKI- i ciesze się jak małe dziecko ![]() W kuchni mieliśmy mała drewnianą figurkę bociana, którą dostaliśmy od znajomych. Od czasu remontu na dziobie bociek miał zawieszoną zapasową uszczelkę - mój Tz to ostatnio dopatrzył i mówi, że temu tak mamy pod górę bo bociek zablokowny dziób ma i uszczelkę z bocianiego dzioba zdjął. A ja na następny dzień boćka umieściłam w pokoju nad małżenskim łożem ![]() A z bocianem to jeszcze jeden motyw...Tz dostał kartę do bankomatu z boćkiem i ja mu na to, że marzę aby pampersy tą kartą płacił. Piszę o tym koleżnce a ona na to abym przekazała mężowi, że samo patrzenia na bociana na karcie nie wystarczy ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zadomowienie
|
Otwieram oczy wchodze na wizaz i co?? Cudne wiesci!! Flow gratuluje niesmialo..
![]() ![]() ![]() Kiedy powinnas miec @?? Ach az mnie dreszczyk przeszyl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2011-08-16 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam luteinę w domu ta ze stycznia, ale nie wiem czy sama profilaktycznie brać tak jak wtedy. Progesteronu zawsze miałam mało. A do gin chciałam iść za jakies 2 tygodnie. Teraz to chyba za wcześnie , ja dopiero za ok. 3 dni powinnam mieć @ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
Shehazdi tak humor lepszy o niebo....
Flow widziałam Twój wykres ahh to ja nie bedę....tylko trzymam mocno ![]() Zebra coś to same boćki u Was ![]() ![]() Flow ja bym wzięła tą lutke i poszła jak najszybciej do gina mimo że jest za wcześnie ale zawsze przepisze jakieś leki
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2011-08-16 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Zakorzenienie
|
Mieszkaliśmy kiedyś w Sosnowcu, teraz jeżdzimy tu do rodziców. To jest co prawda Zagłębie ale woj. Śląskie
![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Też mam chorą tarczycę (niedoczynność) co masz z tarczycą nie tak?
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... Edytowane przez Dasti80 Czas edycji: 2011-08-16 o 10:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczynki
![]() Dasti mam zapalenie tarczycy Hashimoto, która generalnie prowadzi do niedoczynności ale jak narazie to TSH, F3, FT4 normie. Tylko że przy tej chorobie większość dziewczyn nawet jak wyniki są w normie to dostają Eythyrox 25, a endo do którego chodzę twierdzi że nie trzeba. Ale w ciąży to konieczne, bo niestety nieuregulowana tarczyca jest przyczyną wahań innych hormonów i może prowadzić do #. |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Flow - ja się dołączam do agatki - poszlabym do gina szybciutko - zawsze coś może zlecić co wzmocni ciąże. A najlepiej bym zadzwoniła i zapytała czy lut mogę wziąść jeśli nie możesz tak szybko na wizytę się dostać. Ja mam lut i gin mi powiedziała po # ze jak tylko bede wiedziała o ciązy mam brac a ostatnio sobie wymyśliła ze powinnam brac juz od 15dc. Lut albo wywołuje okres albo pomaga utrzymać ciąże - zależy co się dzieje w organizmie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no dobra, taka radość tu cicha i skrywana i niech będzie skoro termin za 3 dni. Ale, ale nie myśl sobie. Powtórzysz test za 3 dni, pójdziesz do gina i będzie Party Time i drinkowanie soczkami ![]() Najgorsze że w takiej chwili człowiek się nie cieszy, nie skacze pod sufit i nie chce wybiec na ulicę i krzyczeć, tylko po ciuchutku modli się żeby wszystko było dobrze. TAK NIE POWINNO BYĆ ![]() powiedziałaś TŻ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
Flow - nie mogę się połapać na Twoim wykresie na SM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
A mnie znowu boli i chodzę zgięta wpół
![]() ![]() ![]() ale przynajmniej wiem że mam się nie martwić tylko leżeć z prostymi nogami, chyba sobie kij przymocuje do nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zadomowienie
|
Pewnie ze tak nie powinno byc
![]() ale coz, doswiadczenie robi swoje.. pamietacie jak dwa miesiace temu pokazywalam wam test?? byla leciutka kreska.. potem zniknela... teraz to samo... no i wez tu czlowieku sie ciesz..( na marginesie to ja mysle za dwa razy biochemiczna byla...) Flow, kotek, dzwon do gina.. bo trzeba dzialac od razu. Moze ta luteina bedzie pomocna. jak masz to czemu nie?? Inutil a ty nie szalej tylko lez! moze ci dluzszego odpoczynku trzeba?? a humorek..ehhh ![]() ![]() Lucy kciukam za wizyte!! ktos jeszcze mial....??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zadomowienie
|
Inutil M powiem chyba po wizycie u gina, tak mi się wydaje. Bo jak znowu nic z tego nie będzie...zresztą on już wtedy mówił że uwierzy jak lekarz potwierdzi. Chociaż nie wiem czy wytrzymam do tego czasu.
![]() Zebra no własnie taki niby okres miałam od 11 lipca tak jak na wykresie 1dc, ale to było tylko plamienie pewnie dlatego że poprzedni był prawdopodobnie bezowulacyjny. |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehh, a dłuższy odpoczynek? przecież ja ciągle odpoczywam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aa Natalia_23 specjalistko, mam pytanie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez inutil Czas edycji: 2011-08-16 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zadomowienie
|
Pewnie ze bedzie dobrze. Dzidziol cie od srodka meczy i tyle.. ciekawe co to bedzie jak wyjdzie hahah
mmmmmm masaz twarzy mialam raz u kosmetyczki... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zaraz będę się zbierać.... Po lekarzu jadę do koleżanki, moge być dopiero późnym popołudniem, więc nie martwcie się, gdyby co
![]() Flo, mogę gratulować? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() AniaAnia a wiec kciukasy za pecherzyki, zeby ladnie pekly ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
Zebra no i dobrze jak wiesz że owu masz wcześniej to bierz tą lutke od 15dc bo CI na pewno pomoże z zagnieżdzeniem i podtrzyma odrazu ciążę i będzie ok
Inutil tak AniaAnia ma dzis monitoring ![]() Toto złotko moje Kochane ![]() A gdzie znów się podziała Daria????? ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Lucy ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.