Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-16, 08:26   #4591
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
ooo, właśnie! wiedziałam, że mam jakieś pytania zapisać sobie na kartce, ale zapomniałam jakie.
tak, tak... o ćwiczenia zapytam na pewno

o co jeszcze miałam pytać?

Tylko weź zaświadczenie na kartce albo recepcie, bo mówiła że lepiej takie mieć
Stary 2011-08-16, 08:36   #4592
natalia_23
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

witam

Elcia
to brałyśmy ślub w ten sam dzień Czas przeleciał, nawet nie wiem kiedy te 2 lata minęły

Toto staram się nie wpadać w panikę. Dużo kobiet ma problem z tym twardniejącym brzuszkiem. Za tydzień idę do gin to się spytam o to czy jakiś lekarstw nie powinnam brać.

Nita TEŻ MI GORĄCO, nogi ciągle w zimnej wodzie bym moczyła.

pani22ka hotel luksusów nie ma, ale najważnejsze że jest czysto

shehzadi dziękuję za życzonka

kasiahexe imienia jeszcze nie mamy

Lucy1111 z tym podziałem to różnie mówią, trzymam kciuki za wizytę

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 08:49   #4593
agatkaa1
Zakorzenienie

Dzień dobry ale naprodukowałyście no ale nic dziwnego dziewczynki wróciły z wakacji to piszecie ostro a u mnie deszczyk właśnie pada a i dziękuję dziewczynki za miłe pocieszające słowo

Cytat:
Napisane przez Toto1 Pokaż wiadomość

normanie wiecie co? zapomnialam Wam napisac. Moj maz wzial sie za robienie dzieci
wczesniej krzywo na mnie patrzyl jak zagladalam w kalendarzyk itp. zawsze slyszalam "zostaw to w cholere! jak Bog chce to da! "
moje lawendowe wieczory znosil z zagryzionymi zebami
a wczoraj moj drogi Ksiaze wrocil z pracy wczesniej i sobie siedzial na necie.. czytal jakies cos.. a ze ja zajeta gotowaniem to nie lukalam tam do niego.
po jakiejsc godzinie zapytal czy lawende robilam? zapytalam czemu?
bo od dzisiaj to ja dzieci robie!
haha wyczytal ze codzienne seksowanie zle wplywa na plemniki, wiec zapytal kiedy z moich obliczen ma byc owu i ze on bedzie mnie UWAGA do siebie dopuszczal co drugi dzien
myslalam ze umre na zawal. a wiec moje drogie. dostalam embargo na codzienny sex...
prze agent normalnie

Natalia_23 witaj Słonko już mi przeszły te straszne myśli i nabrałam sił na działanie No i Kochana Wszystkiego dobre dla Ciebie i Elci z okazji rocznicy ślubu

Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość
Przypomniało mi się coś, co chciałam Wam opowiedzieć. Moi rodzice wrócili dzisiaj z pielgrzymki do Częstochowy. Mówili, że modlili się m.in. za swoje wnuki - teraźniejsze i przyszłe. Była tam modlitwa właśnie za pary, które starają się o dzieci albo mają problemy z zajściem. Jak skończyła się ta modlitwa, to nagle pojawiło się stado bocianów. Wszyscy stwierdzili, że to dobry znak.
Miejmy nadzieje

Kasiahexe już spokój zero stresów koniec!! A Twój Tż...kolejny wariat

Nita aż się przeraziłam jak przeczytałam chyba mam stracha przed porodem a wcześniej przed zajsciem bo jak ja dam radę??

Lucy,AniAnia trzymam mocno za Wasze wizyty

Panika,Elcia,Alfahelisa witajcie dobrze że już jesteście z Nami

Inutil jak robiłaś tą masę do tego sernika??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 08:59   #4594
Dasti80
Zakorzenienie

Dzień doberek

U nas leje, a mieliśmy iść w góry . Zastanawiam się co teraz będziemy robić

Lucy trzymam kciuki za wizytę

Agatka też mam skrzepy podczas @ raz większe, raz mniejsze.

Pani ja też boje się latać baaardzo

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 09:00   #4595
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Agatka wczoraj miałam serek homo - z biedronki (waniliowy) - one pakowane są właśnie po 400g i mi pasuje. Do niego tylko dwa jajka i nic więcej nie dodawałam.

A tak wyglądał. I wiecie co... zjadłam jeden kawałek i stwierdziłam że za słodki, cały dzień mi się cofał, odbijał i zgagę po nim miałam. Ale wszyscy mówili że pycha. Z wiśniami robiłam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P8150014.jpg (59,3 KB, 15 załadowań)
Stary 2011-08-16, 09:04   #4596
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Agatka wczoraj miałam serek homo - z biedronki (waniliowy) - one pakowane są właśnie po 400g i mi pasuje. Do niego tylko dwa jajka i nic więcej nie dodawałam.

A tak wyglądał. I wiecie co... zjadłam jeden kawałek i stwierdziłam że za słodki, cały dzień mi się cofał, odbijał i zgagę po nim miałam. Ale wszyscy mówili że pycha. Z wiśniami robiłam.
ja mam danio może być?? ja się nie znam na tych wypiekach hihi ogólnie to nie lubię i nie umiem piec zrobiłam tylko muffiny,tego 3bita bo nie trzeba piec i rafaello hehe
Smakowicie wygląda a nie roztopi sie to jak bedzie ciepło?? bo myślałam żeby to zrobić jak pojedziemy do cioci na imieniny a to jakieś 120km drogi

Dasti ahh ale Wam dobrze no to dzis dzień będziecie mieć łóżkowy

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2011-08-16 o 09:05
Stary 2011-08-16, 09:07   #4597
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
ja mam danio może być?? ja się nie znam na tych wypiekach hihi ogólnie to nie lubię i nie umiem piec zrobiłam tylko muffiny,tego 3bita bo nie trzeba piec i rafaello hehe
może być danio, dawałam go jak pierwszy raz robiłam tylko cukru nie dawaj już do niego. I do ciasta proponuje też mniej cukru (ja dałam 200g a i tak było pieruńsko słodkie).

I jak wylejesz tą masę serową (ona jest lejąca bardzo) to nakładaj po prostu placki tego ciemnego, ja tylko je lekko rozsmarowałam nożem - bo nie dałam rady pokryć całego sera - no i wychodzi tak jak na zdjęciu

pochwal się potem czy wyszło

idę się jeszcze położyć

nie stopi się, ono jak ciepłe to jest wilgotne i rozwalające się a jak ostygnie to można normalnie kroić

Edytowane przez inutil
Czas edycji: 2011-08-16 o 09:09
inutil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 09:13   #4598
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
Dzień doberek

Lucy trzymam kciuki za wizytę

Agatka też mam skrzepy podczas @ raz większe, raz mniejsze.

Pani ja też boje się latać baaardzo
Dasti, wspominałaś, że na śląsk się wybieracie? a gdzie dokładnie?
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 09:21   #4599
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
może być danio, dawałam go jak pierwszy raz robiłam tylko cukru nie dawaj już do niego. I do ciasta proponuje też mniej cukru (ja dałam 200g a i tak było pieruńsko słodkie).

I jak wylejesz tą masę serową (ona jest lejąca bardzo) to nakładaj po prostu placki tego ciemnego, ja tylko je lekko rozsmarowałam nożem - bo nie dałam rady pokryć całego sera - no i wychodzi tak jak na zdjęciu

pochwal się potem czy wyszło

idę się jeszcze położyć

nie stopi się, ono jak ciepłe to jest wilgotne i rozwalające się a jak ostygnie to można normalnie kroić
ok ok dzięki jak zrobie to się pochwalę fociszkiem ale to dopiero za 2 tyg i pod warunkiem że bedę miała wene twórczą hehe

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-08-16, 09:31   #4600
shehzadi
Zadomowienie

Lucy trzymam kciuki za wizytę.
Ania Ty też masz dzisiaj wizytę? To trzymam kciuki za pęcherzyki.
pani22ka kusisz mnie dziewczyno. Teraz będę myśleć tylko o podróżach. A Tż ma zapowiedziane, że we wrześniu i październiku urlopu niet.
Cytat:
Napisane przez Dasti80 Pokaż wiadomość
Pić za tych, co nie mogą. Szkoda, że pogoda taka parszywa.
Agatka widzę, że u Ciebie humor lepszy.

shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 09:33   #4601
Flowerbombka
Zadomowienie

Hej dziewczynki

Szeh... nie cierpię swojej pracy , głównie ze względu na atmosferę a dochodza jeszcze czynniki takie jak brak możliwości rozwoju. Nic nowego mnie tu nie czeka, awans żaden tez nie a niećwiczone umiejętności niestety zanikają.

Inutil ale super ciacho

Pani ja nigdy nie leciałam, ale też bym miała schizy że silnik dziwnie pracuje albo coś.

Witaminka żadnych wyrzutów sumienia nie miej. Przecież Wy tez musicie mieć czas żeby pobyć sami.

Dziewczyny moja cierpliwość się skończyła i zrobiłam test o czułości 20 nie z pierwszego sikania tylko 2 no i mam 2 krechy, co prawda ta druga blada ale jest. Nie cieszę się ani nic jeszcze bo w styczniu tez tak było i wiadomo jak się skończyło. Do tego mam chora tarczycę a jeszcze nie biorę leków a idę dopiero 31 sierpnia do endokrynologa. Boję się, boję się, boję się....chciałabym żeby było ok.

Najważniejsze że przy moim PCOS mam jednak owulację.
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-16, 09:41   #4602
zebrawpaski
Zakorzenienie

Hej!
Wczoraj taka burza przeszła, że musiałam się ewakuować z wizażu.

Ela, Natalia - wszystkiego dobrego - dalszych pięknych rocznic

Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość
Przypomniało mi się coś, co chciałam Wam opowiedzieć. Moi rodzice wrócili dzisiaj z pielgrzymki do Częstochowy. Mówili, że modlili się m.in. za swoje wnuki - teraźniejsze i przyszłe. Była tam modlitwa właśnie za pary, które starają się o dzieci albo mają problemy z zajściem. Jak skończyła się ta modlitwa, to nagle pojawiło się stado bocianów. Wszyscy stwierdzili, że to dobry znak.
wspaniały znak

ja uwielnbiam widok bocianów- zawsze mi się dobrze kojarzy.
Jak byliśmy teraz na wczasach w Tunezji to widziałam tam także bociany - nie wiem czy to te co już przyleciały zimować, chyba tak..
ale wzięlam to za zły znak - jeden siedział w gniażdzie z drugi ponoć nie żywy leżal pod drzewem - Tz go zauważył....

zawsze gdy przejeżdzam obok miejc gdzie stacjonują bociany - z daleka wypatruje czy są i jak są to krzycze na cały głos w aucie -BOĆKI, BOĆKI- i ciesze się jak małe dziecko

W kuchni mieliśmy mała drewnianą figurkę bociana, którą dostaliśmy od znajomych. Od czasu remontu na dziobie bociek miał zawieszoną zapasową uszczelkę - mój Tz to ostatnio dopatrzył i mówi, że temu tak mamy pod górę bo bociek zablokowny dziób ma i uszczelkę z bocianiego dzioba zdjął. A ja na następny dzień boćka umieściłam w pokoju nad małżenskim łożem) Czekamy na efekty.

A z bocianem to jeszcze jeden motyw...Tz dostał kartę do bankomatu z boćkiem i ja mu na to, że marzę aby pampersy tą kartą płacił.
Piszę o tym koleżnce a ona na to abym przekazała mężowi, że samo patrzenia na bociana na karcie nie wystarczy

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Dziewczyny moja cierpliwość się skończyła i zrobiłam test o czułości 20 nie z pierwszego sikania tylko 2 no i mam 2 krechy, co prawda ta druga blada ale jest. Nie cieszę się ani nic jeszcze bo w styczniu tez tak było i wiadomo jak się skończyło. Do tego mam chora tarczycę a jeszcze nie biorę leków a idę dopiero 31 sierpnia do endokrynologa. Boję się, boję się, boję się....chciałabym żeby było ok.

Flow- przytulam i posyłam mnóstwo pozytywnych myśli. Gratulować bedę w przyszłym roku! Głowa do góry! A do gina kiedy się wybierasz? Bierzesz duph albo lut?
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 09:44   #4603
Toto1
Zadomowienie

Otwieram oczy wchodze na wizaz i co?? Cudne wiesci!! Flow gratuluje niesmialo.. przelamalas fatum - jednej ciazy na miesiac
Kiedy powinnas miec @?? Ach az mnie dreszczyk przeszyl

http://muslitotek.blogspot.com/
Toto1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 09:45   #4604
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
A mnie nigdzie nie ciągnie bo po pierwsze z dzieciakami to ciężko a po drugie ceny są kosmiczne i mnie nie stać na takie drogie wyjazdy.
Nita- my byliśmy rok temu w Egipcie- ale to byla podróż poślubna z kasy z wesela i myśleliśmy, że jedyna w życiu. A że się poskładało jak poskładało - przez rok dwa razy#....wiec potrzebowałm to sobie jakoś zrekompensować i odetchnąć zwłaszcza, że teraz z Tz niewiele czasu spędzamy razem. I zaciągnęliśmy pasa, sporo pieniązków zostało z ubiegłych wakcji - wykupiliśmy wczasy w Tunezji...ale rozpusty nie było - przed wczasami i po wczasach na stole królowało - jajko na miękko, jako na twardo, omlet, jajecznica - bo jajka mamy swojskie od teściowej i dopiero ostatnio na weekend zakupiłam kiełbache. Niestety z budżetowych pensji trudno o finansowe szaleństwa ale czujemy się rozgrzeszeni. Mamy przed sobą perspektywę remontu jak wiecie i nie wiadomo czy kiedyś znowu gdzies uda się pojechać chociaz podróże nas ogromnie cieszą. Ja się usmiecham że w feriie Turcja ale wiem, że to teoria. A z drugiej strony wiem, że na remont mam całe życie - widziałam ostatnio reportaz z powodzi jak kobieta płakała - że całe życie nic czlowiek sobie nie kupił bo wszystko w dom i w dom szło a teraz woda zabrała...więc wolę aby to dorabianie dłużej trwało a jak się da to coś zobaczyć to warto. A z dziećmi to masz rację wtedy inaczej bo podróże droższe i trudniejsze- chociaż wiele dałabym aby zamiast wczasów pchać wózek na plac zabaw...

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2011-08-16 o 09:54
Stary 2011-08-16, 09:49   #4605
Flowerbombka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość

Flow- przytulam i posyłam mnóstwo pozytywnych myśli. Gratulować bedę w przyszłym roku! Głowa do góry! A do gina kiedy się wybierasz? Bierzesz duph albo lut?

Mam luteinę w domu ta ze stycznia, ale nie wiem czy sama profilaktycznie brać tak jak wtedy. Progesteronu zawsze miałam mało. A do gin chciałam iść za jakies 2 tygodnie. Teraz to chyba za wcześnie , ja dopiero za ok. 3 dni powinnam mieć @

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-16, 09:51   #4606
agatkaa1
Zakorzenienie

Shehazdi tak humor lepszy o niebo....
Flow widziałam Twój wykres ahh to ja nie bedę....tylko trzymam mocno
Zebra coś to same boćki u Was więc miejmy nadzieje że w końcu się poszczęści i coś przyniosą

Flow ja bym wzięła tą lutke i poszła jak najszybciej do gina mimo że jest za wcześnie ale zawsze przepisze jakieś leki

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2011-08-16 o 09:53
Stary 2011-08-16, 09:57   #4607
Dasti80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Dasti, wspominałaś, że na śląsk się wybieracie? a gdzie dokładnie?
Mieszkaliśmy kiedyś w Sosnowcu, teraz jeżdzimy tu do rodziców. To jest co prawda Zagłębie ale woj. Śląskie

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:

Gratulacje
Też mam chorą tarczycę (niedoczynność) co masz z tarczycą nie tak?

Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie
Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych
Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy....

Edytowane przez Dasti80
Czas edycji: 2011-08-16 o 10:00
Dasti80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 10:06   #4608
Flowerbombka
Zadomowienie

Dzięki dziewczynki

Dasti mam zapalenie tarczycy Hashimoto, która generalnie prowadzi do niedoczynności ale jak narazie to TSH, F3, FT4 normie. Tylko że przy tej chorobie większość dziewczyn nawet jak wyniki są w normie to dostają Eythyrox 25, a endo do którego chodzę twierdzi że nie trzeba. Ale w ciąży to konieczne, bo niestety nieuregulowana tarczyca jest przyczyną wahań innych hormonów i może prowadzić do #.
Stary 2011-08-16, 10:07   #4609
zebrawpaski
Zakorzenienie

Flow - ja się dołączam do agatki - poszlabym do gina szybciutko - zawsze coś może zlecić co wzmocni ciąże. A najlepiej bym zadzwoniła i zapytała czy lut mogę wziąść jeśli nie możesz tak szybko na wizytę się dostać. Ja mam lut i gin mi powiedziała po # ze jak tylko bede wiedziała o ciązy mam brac a ostatnio sobie wymyśliła ze powinnam brac juz od 15dc. Lut albo wywołuje okres albo pomaga utrzymać ciąże - zależy co się dzieje w organizmie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-16, 10:13   #4610
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
H

eee, czytam i oczom nie wierzę. W pierwszej chwili pomyślałam, że chodzi o owulacyjne, bo już mi się kręci która je robi ale nieeee

no dobra, taka radość tu cicha i skrywana i niech będzie skoro termin za 3 dni. Ale, ale nie myśl sobie. Powtórzysz test za 3 dni, pójdziesz do gina i będzie Party Time i drinkowanie soczkami

Najgorsze że w takiej chwili człowiek się nie cieszy, nie skacze pod sufit i nie chce wybiec na ulicę i krzyczeć, tylko po ciuchutku modli się żeby wszystko było dobrze. TAK NIE POWINNO BYĆ

powiedziałaś TŻ?
Stary 2011-08-16, 10:13   #4611
zebrawpaski
Zakorzenienie

Flow - nie mogę się połapać na Twoim wykresie na SM. Kiedy miałaś ostatnią @
Stary 2011-08-16, 10:17   #4612
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

A mnie znowu boli i chodzę zgięta wpół a poskładałam tylko ciuszki, co dla malucha mamy, policzyłam i pospisywałam... normalnie wysiłek jak nie wiem co...
ale przynajmniej wiem że mam się nie martwić tylko leżeć z prostymi nogami, chyba sobie kij przymocuje do nich
Stary 2011-08-16, 10:22   #4613
Toto1
Zadomowienie

Pewnie ze tak nie powinno byc
ale coz, doswiadczenie robi swoje.. pamietacie jak dwa miesiace temu pokazywalam wam test?? byla leciutka kreska.. potem zniknela...
teraz to samo... no i wez tu czlowieku sie ciesz..( na marginesie to ja mysle za dwa razy biochemiczna byla...)

Flow, kotek, dzwon do gina.. bo trzeba dzialac od razu. Moze ta luteina bedzie pomocna. jak masz to czemu nie??

Inutil a ty nie szalej tylko lez! moze ci dluzszego odpoczynku trzeba??
a humorek..ehhh wysciskam cie to ci przejdzie

Lucy kciukam za wizyte!!

ktos jeszcze mial....???

REKLAMA
Stary 2011-08-16, 10:27   #4614
Flowerbombka
Zadomowienie

Inutil M powiem chyba po wizycie u gina, tak mi się wydaje. Bo jak znowu nic z tego nie będzie...zresztą on już wtedy mówił że uwierzy jak lekarz potwierdzi. Chociaż nie wiem czy wytrzymam do tego czasu.

Zebra no własnie taki niby okres miałam od 11 lipca tak jak na wykresie 1dc, ale to było tylko plamienie pewnie dlatego że poprzedni był prawdopodobnie bezowulacyjny.
Stary 2011-08-16, 10:29   #4615
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez Toto1 Pokaż wiadomość
Pewnie ze tak nie powinno byc
ale coz, doswiadczenie robi swoje.. pamietacie jak dwa miesiace temu pokazywalam wam test?? byla leciutka kreska.. potem zniknela...
teraz to samo... no i wez tu czlowieku sie ciesz..( na marginesie to ja mysle za dwa razy biochemiczna byla...)

Inutil a ty nie szalej tylko lez! moze ci dluzszego odpoczynku trzeba??
a humorek..ehhh wysciskam cie to ci przejdzie

ktos jeszcze mial....???
A Ania nie miała sprawdzania pęcherzyków??? ja już się nie łapię.

ehh, a dłuższy odpoczynek? przecież ja ciągle odpoczywam wczoraj na działce cały dzień leżałam na leżaku z nogami u góry, o tak jak na zdjęciu i co, jak wracaliśmy to brzuch twardy jak kamień, znowu bolało na szczęście przyjmuję że tak jest i pewnie będzie i nie panikuję nospa forte 3 razy dziennie, nogi do góry i będzie dobrze

Aa Natalia_23 specjalistko, mam pytanie mama mi kupiła kupon do salonu kosmetycznego i mam do wyboru maskę z masażem twarzy, szyi i dekoltu albo oxybrazję twarzy wyczytałam że to coś z stylu mikrodermabrazji ale powietrzem i że można w ciąży robić. Polecasz to??? Bo nie wiem na co się zdecydować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aaaaa.jpg (63,8 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez inutil
Czas edycji: 2011-08-16 o 10:33
inutil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-16, 10:32   #4616
Toto1
Zadomowienie

Pewnie ze bedzie dobrze. Dzidziol cie od srodka meczy i tyle.. ciekawe co to bedzie jak wyjdzie hahah

mmmmmm masaz twarzy mialam raz u kosmetyczki... cudowne uczucie

Stary 2011-08-16, 10:32   #4617
Lucy1111
Zakorzenienie

Dziewczyny, zaraz będę się zbierać.... Po lekarzu jadę do koleżanki, moge być dopiero późnym popołudniem, więc nie martwcie się, gdyby co

Flo, mogę gratulować?
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-08-16, 10:34   #4618
Toto1
Zadomowienie

Cytat:
wczoraj na działce cały dzień leżałam na leżaku z nogami u góry, o tak jak na zdjęciu
na jakim zdjeciu???

AniaAnia a wiec kciukasy za pecherzyki, zeby ladnie pekly oba

Stary 2011-08-16, 10:35   #4619
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Lucy
Stary 2011-08-16, 10:37   #4620
agatkaa1
Zakorzenienie

Zebra no i dobrze jak wiesz że owu masz wcześniej to bierz tą lutke od 15dc bo CI na pewno pomoże z zagnieżdzeniem i podtrzyma odrazu ciążę i będzie ok

Inutil tak AniaAnia ma dzis monitoring

Toto złotko moje Kochane Cię mocno

A gdzie znów się podziała Daria?????

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Lucy trzymamy mocno to może napisz eska do Inutil?? Bo na bank bedziemy się martwić

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości