SPD off - topowo po raz drugi ;-) - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-13, 18:53   #4591
lili1987
Zakorzenienie

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

golden ubieram się ciepło i zaraza i tak mnie dopadła , ale już jest w miarę, tzn. pomijając katar

My zjedliśmy obiad, wyszłam do sklepu po zakupy Mam nadzieję, że do czwartku starczy mi jedzenia bez odwiedzania sklepu

Teraz wykąpałam małą, wypiłam pokrzywę i jak uśnie to zrobię sobie SPA
Mam potrzebę posiedzieć dziś w łazience Jednak wanna jest faaaaaajna

Fajny żel do mycia mandarynkowy kupiłam. Intensywnie pachnie, także polecam. Jest jeszcze zapach róży i oliwki
taki

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-02-13 o 19:08
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 20:08   #4592
Caroline_88
Zadomowienie

Hej laski

od wczoraj leże w lóżku na zmianę żeby się trochę rozruszyć, mam taki roztroj zoladka, ze nie poszłam dziś do pracy. Nie mam sily na nic, nawet umycie włosow mnie wkurzalo i jeszcze zapach mnie mdlil. Na nic nie mam ochoty albo mam na wszytsko ale tylko na gryza i juz mi brzydnie tragedia ;/ poki co zyje na samych owocach moge jesc tonami naszczescie

- Marilyn Monroe
Caroline_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 08:35   #4593
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Sporo
Ja czasem Housa odcinek w TV zobaczę. A później na pewno chcę sprawdzić Traumę, co Golden polecała Często słyszę o Prywatnej Praktyce ale jakoś się wziąć nie mogę. I SATC od czasu do czasu powtarzam

SATC oczywiście znam, 2 razy oglądałam wszystkie odcinki, tylko niestety dla mnie to nie jest śmieszna komedia, jak dla niektórych
Ale bycie spaczonym do czegoś zobowiązuje

O traumie mam zapisane gdzieś w zakładkach, zapomniałam wymienić.

No parę seriali oglądam, ale mniej to czasu niż codzienne ślęczenie przed tv przy oglądaniu czegokolwiek.

co do pp- pierwszy sezon mało mnie przekonał, na początku drugiego były ciekawe historie i przypadki, 3 już mniej wciągający, ale nie ma źle, jestem w połowie sezonu, ale raczej nie ma takich odcinków na odwal się jak w innych serialach, trzyma poziom.

Fajnie się ogląda jak ma się zapas odcinków, a nie trzeba czasami 3 tygodnie czekać na nowy.

Szczególnie do tego w ga się nie mogę przyzwyczaić, skoro 7 sezonów obejrzałam hurtem.

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
Kobieta - o tytoniu słyszałam, różne opinie, jedni twierdzą, że działa, u innych nie działał, większości roślinom nie szkodzi , na bonsai można stosować. trucizna na pewno, bo nikotyna stężona (4-5 papierochów im gorsze tym lepsze na szklankę wody, gotować pod przykryciem kilkanaście minut) i ziół ani innych jadalnych tym lać nie wolno jak chce Ci się bawić i ryzykować że nie zadziała to próbuj, ale gwarancji nie daję, bo czasem problem z rośliną nie leży w robakach a gdzie indziej. oprócz tytoniu można też wywar z czosnku, ale to już zależy co tolerujesz bardziej - papierosy czy czosnek w sensie zapachu od siebie na same robaki polecam bardziej chemię, pewniejsza (ja przynajmniej leję chemię, bo mam dużo doniczek i jak ognia boję się zarazy w razie niezadziałania środka naturalniejszego) tutaj skrót i nawet forum o bonsai - Nomolt jest bardzo dobry i polecany. na samych bonsai się nie znam, nie miałam i raczej się na to nie zanosi, ale jeśli jest chory na coś jeszcze to chemia i tak Cię nie minie
Ja to bym to wywaliła, bo tak poza tym taki tż wymyślił system nawadniania, że jak nas tydzień nie było to po liściach
I sobie stoi u niego w pokoju taki badyl, no ale ok Liczy, że na wiosnę liście nowe wyrosną, a ładnie już rosło nowe pędy szły, nowe liście.
A teraz jeszcze to.

Może posiada jakieś uczucia do tego drzewka, no nie wiem
Papierosy wlane, akurat słabe, bo z mojej paczki na czarną godzinę (ogólnie nie palę, ale na wypadek mocnego wkurzenia się mam zwykle jakieś)
A dzisiaj się zdobędzie jakąś chemię, zobacze co to ten nomolt.

Ja ileś lat miałam rośliny w pokoju, teraz ani jednej, jakoś chwilowo nie potrzebuje.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 08:36   #4594
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
ja na wynajmie nie mam stołu w kuchni i uważam, że taka kuchnia to nie kuchnia
Na swoim nie wyobrażam sobie nie mieć stołu w kuchni, a jak nie starczy miejsca to chociaż jakiegoś blatu z krzesłami

Dla mnie minimum to 3- pokój dziecięcy, sypialnia i salon

Punto jeśli chodzi o daktyle to w dużej ilości są bardzo kaloryczne, w smaku bardzo słodkie. Mi bardzo smakują i przypominają mi w smaku krówki , nie wiem czemu
Kupić można m.in. w PiP na wagę
Ja mam taki właśnie blat ale niezbyt wygodny. Chciałabym większy, porządny i z krzesłami

Dla mnie też 3+salon Kuchnia ze spiżarnią i sypialnia z garderobą

Kiedyś się zakręcę obok daktyli

Cytat:
Napisane przez Caroline_88 Pokaż wiadomość
od wczoraj leże w lóżku na zmianę żeby się trochę rozruszyć, mam taki roztroj zoladka, ze nie poszłam dziś do pracy. Nie mam sily na nic, nawet umycie włosow mnie wkurzalo i jeszcze zapach mnie mdlil. Na nic nie mam ochoty albo mam na wszytsko ale tylko na gryza i juz mi brzydnie tragedia ;/ poki co zyje na samych owocach moge jesc tonami naszczescie
Przejdzie Ci

Ja się obudziłam i już mam w***a
Czeka mnie wycieczka do centrum po ważne mapki I mam nadzieję, że mi przejdzie

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 08:40   #4595
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

Ja się obudziłam i już mam w***a
Czeka mnie wycieczka do centrum po ważne mapki I mam nadzieję, że mi przejdzie [/COLOR][/FONT]
co sie stalo

Dzień dobry
Ja już na uczelni i nuuuuda
Właśnie zaczal okres
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 08:54   #4596
irenkaaa
Zakorzenienie

ja pol nocy nie spalam
ide zaraz kuchnie pakowac
potem ma wpasc kumpel po reszte rzeczy i dowidzenia

podrinkowalismy troche wczoraj ale prawie wszystko przewiezione , klucze sa ,net jest
mezczyzna ma tydzien wolnego to pomoze z ogarnieciem sie
super

Punto - ja prawie podkladu nie uzywam moze kilka razy na rok wiec moze jesli wysylaja to cudo za granice i jak cena ok za wysylke itd to moze sie skusze , dzieki

oby jeszcze tylko z wspollokatorami dzis poszlo gladko ( czesc depozytu jeszcze maja wiec mam nadzieje ze po odliczeniu czegos na poczet rachunkow dadza cos jeszcze tak jak mowili wczesniej )
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 09:47   #4597
golden_eye
Wtajemniczenie

jestem i ja

pycha, zarozumialstwo, bezczelność i postawa "wyżej s*a niż d*** ma" niektórych osób mnie osłabia. cieszy mnie bardzo to, że nie muszę się już z nimi na co dzień stykać

od rana w☠☠☠☠, Punto możemy sobie rączki podać chociaż powody pewnie inne.

prezent walentynkowy dostałam już wczoraj P nie wytrzymał do rana mieliśmy nie prezentować, tylko iść na basen - Cholerce podkradłam pomysła , ale że jutro P. wypadają niespodziewane badania to basen chyba odpuścimy, pójdziemy kiedyś tam. żeby było śmieszniej w kinie od 3 dni nic nie ma , dziś też, dopiero 18-go jest seans co mnie bardzo nie martwi bo mamy kupę dobrych filmów do obejrzenia w domu ale zawsze byłby to pretekst żeby się wybrać. nic to.

nic słodkiego nie piekę, bo P ma odwyk.
obiad dobry - jak zawsze - kolacja dobra - jak zawsze, winko też mamy dobre.
i miałam Wam pisać - wino słodkie deserowe, taki posmak i zapach truskawek, bułgarskie "Witosha" za jakieś 20 zł, dobre jak ktoś lubi słodkie ja lubię
wzięło nas na testowanie win, bo czasem chcielibyśmy się napić czegoś dobrego i kupujemy w ciemno i najczęściej jakieś siki barwione sztucznie i kończy się tak, że ja upijam łyka, krzywię się i resztę butelki spija P w ratach. dlatego teraz szukamy dobrego żeby było gotowiec na okazje różne.

Caro - współczuję odpoczywaj dużo bo teraz to musisz o Was dbać
Kobieta - jak Tż zalał kwiatka to raczej nie odratuje lepiej jak się podsuszy niż zaleje. może uratujecie, oby a Nomolt raczej nie zaszkodzi
Punto - kuchnia ze spiżarnią obowiązkowo i u mnie ale ja to jestem lekko zboczona w tym temacie, już mam projekt wybrany tylko trochę ściany poprzesuwać i jest chałupka moich marzeń tylko kasy brak
Nurek -
Irenka - sił i nerwów ze stali życzę w tych ostatnich godzinach przeprowadzania się

idę na zakupy, może chociaż trochę mi się humor poprawi

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2012-02-14 o 17:20
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-14, 09:57   #4598
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam taki właśnie blat ale niezbyt wygodny. Chciałabym większy, porządny i z krzesłami
najlepszy to jest duży drewniany stół+4 krzesła, ale wiadomo, nie każda kuchnia jest na tyle duża, by się choćby mały stół zmieścił
Cytat:

to by był szał
garderoba dla mnie raczej nieosiągalna, ale zadowoliłabym się szafą typu komandor na korytarzu nawet

golden ja też lubię słodkie winko , a każde co próbuję to jest takie kwaśne, że nie dopijam ble
gdzie je kupiłaś?? w B.?

Caroline ja w pierwszej fazie ciąży na cytrusach żyłam

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-02-14 o 10:03
Stary 2012-02-14, 10:01   #4599
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laski

no niestety uroki ciąży, ale spoko minie

Wszystkiego dobrego dla zakochańców

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:

garderoba dla mnie raczej nieosiągalna, ale zadowoliłabym się szafą typu komandor na korytarzu nawet
ja też zawsze marzyłam o garderobie , a że w naszym nowym mieszkaniu nie było jej gdzie zrobic kupiliśmy taką DUŻĄ szafe narożną, mąż zamontował w środku światełko(jak się otwiera drzwiczki to sie zaświeca) i mam swoja małą garderobę-jestem z niej bardzo zadowolona.
A co do spiżarki, to mamy cos wtym stylu na korytarzu 2metry/2-trzymamy tam mnóstwo reczy poczynając od słoików( piwnicę też mamy, ale za daleko do niej chodzic) pampków, odkurzacza, deski do prasowania, suszarki i na wózku koncząc( chociaż w domu się nie brudzi od kół).
Jak do tej pory bardzo nam się tu podoba

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 10:20   #4600
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
ja też zawsze marzyłam o garderobie , a że w naszym nowym mieszkaniu nie było jej gdzie zrobic kupiliśmy taką DUŻĄ szafe narożną, mąż zamontował w środku światełko(jak się otwiera drzwiczki to sie zaświeca) i mam swoja małą garderobę-jestem z niej bardzo zadowolona.
A co do spiżarki, to mamy cos wtym stylu na korytarzu 2metry/2-trzymamy tam mnóstwo reczy poczynając od słoików( piwnicę też mamy, ale za daleko do niej chodzic) pampków, odkurzacza, deski do prasowania, suszarki i na wózku koncząc( chociaż w domu się nie brudzi od kół).
Jak do tej pory bardzo nam się tu podoba
super sobie poradziłaś taka namiastka garderoby też na pewno daje radość Nie można mieć wszystkiego, ale można się cieszyć z tego, co się ma
Ja póki co bym była zadowolona jakbym miała więcej szaf, bo mi się ciuchy nie mieszczą

Jeśli chodzi o spiżarkę to póki co nie myślałam o takim czymś Na ten czas nie mam żadnych przetworów, itp.
Jak będę na swoim to pewnie na słoiki poświęcę jedną szafkę kuchenną, tym bardziej, że ja raczej nie lubię przetworów robić, tzn. nie umiem

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-02-14 o 10:22
Stary 2012-02-14, 10:22   #4601
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
super sobie poradziłaś taka namiastka garderoby też na pewno daje radość Nie można mieć wszystkiego, ale można się cieszyć z tego, co się ma

Jeśli chodzi o spiżarkę to póki co nie myślałam o takim czymś Na ten czas nie mam żadnych przetworów, itp.
Jak będę na swoim to pewnie na słoiki poświęcę jedną szafkę kuchenną, tym bardziej, że ja raczej nie lubię przetworów robić, tzn. nie umiem
to może źle doczytałam, bo coś chyba było o spiżarce.

Juleńka
Mateuszek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-14, 10:24   #4602
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
to może źle doczytałam, bo coś chyba było o spiżarce.
dobrze doczytałaś , Punto pisała o spiżarce , a ja ją zacytowałam, bo mi się od razu w jej zdaniu garderoba rzuciła w oczy, bo ja mam świra na tym punkcie

Muszę się zaraz za jakąś robotę brać. Trzeba coś zjeść, bo mała dopiero niedawno wstała i posprzątać mieszkanie

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-02-14 o 10:25
Stary 2012-02-14, 10:27   #4603
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze doczytałaś , Punto pisała o spiżarce , a ja ją zacytowałam, bo mi się od razu w jej zdaniu garderoba rzuciła w oczy, bo ja mam świra na tym punkcie

Muszę się zaraz za jakąś robotę brać. Trzeba coś zjeść, bo mała dopiero niedawno wstała i posprzątać mieszkanie
Aha, czyli jednak dobrze doczytałam
Miłego sprzątania-moja mala śpi, więc mam chwilkę wolnego

Juleńka
Mateuszek
Stary 2012-02-14, 10:29   #4604
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, czyli jednak dobrze doczytałam
Miłego sprzątania-moja mala śpi, więc mam chwilkę wolnego
Moja już nie śpi w dzień, ale dajemy sobie radę
Potrafi się grzecznie pobawić, jak sprzątam to mi mopa zabiera

Dobra, biorę się za robotę, bo mnie noc zastanie
MOŻE ciuchy poukładam, chociaż z motywacją ciężko

Stary 2012-02-14, 10:31   #4605
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Moja już nie śpi w dzień, ale dajemy sobie radę
Potrafi się grzecznie pobawić, jak sprzątam to mi mopa zabiera

Dobra, biorę się za robotę, bo mnie noc zastanie
MOŻE ciuchy poukładam, chociaż z motywacją ciężko
a ile ma?

Juleńka
Mateuszek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-14, 11:06   #4606
Lilo123
Rozeznanie

Cześć

Ja mam urlop, więc lenię się ile tylko mogę. Wczoraj wymęczyłam się na basenie i nie wiem czy dziś też nie pójdę
Pogoda się poprawiła, bo jest dużo cieplej i słonecznie
Na dziś planuję zrobić sobie z Tz romantyczną kolację Kupiłam nawet truskawki

Cytat:
golden ubieram się ciepło i zaraza i tak mnie dopadła , ale już jest w miarę, tzn. pomijając katar

Fajny żel do mycia mandarynkowy kupiłam. Intensywnie pachnie, także polecam. Jest jeszcze zapach róży i oliwki
taki
Zdrówka Lili
Co do żelu, to muszę wypróbować, bo uwielbiam zapachy cytrusowe

Cytat:

od wczoraj leże w lóżku na zmianę żeby się trochę rozruszyć, mam taki roztroj zoladka, ze nie poszłam dziś do pracy.
Mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie i poczujesz się lepiej

Cytat:

To także mój ideał, ale niestety nie ma na to szans
i coraz dłużej, i coraz więcej.

Edytowane przez Lilo123
Czas edycji: 2012-02-14 o 11:07
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 11:10   #4607
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
a ile ma?
w tym miesiącu 2

Stary 2012-02-14, 11:46   #4608
golden_eye
Wtajemniczenie

jestem

zakupy małe zrobione, plany na kolację mam, teraz tylko czerwona robota czyli przygotowanie wszystkiego w związku z tym uciekam z kompa bo stół muszę zwolnić jak zrobię wsjo i zostanie mi czasu to zajrzę jeszcze, a jak nie to miłego dnia dziewczynki
Stary 2012-02-14, 12:19   #4609
lili1987
Zakorzenienie

Ja ogarnęłam z grubsza chałupkę
Wysprzątałam łazienkę, kuchnię, w pokoju kurze starłam, wstawiłam pranie.

Szafy oczywiście nieruszone Nigdy się za to nie zabiorę, bo jak posprzątam mieszkanie to już na szafy patrzeć nie mogę

Na obiad ziemniaki z kotletem. Prócz tego robię karkówkę w sosie brązowym

Teraz czas na pokrzywkę

Tak się rozkręciłam, że kopytka robię
Prócz tego starłam z 5 bułek na bułkę tartą

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-02-14 o 13:23

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-14, 17:16   #4610
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc Dziewczyny
Baardzo, baardzo sie ciesze ze o mnie pamietacie

Wiem ze mnie nie bylo, ale tez niestety nie z mojej winy Mam cholerne problemy sprzetowe. Teraz jak weszlam to mi wyswiatlilo ze ostatni raz logowalam sie 2 tyg temu

Postaram sie nadrobic w niedlugim czasie bo na razie przejrzalam tak pobieznie ale z odpisaniem bedzie ciezko - aktualnie pisze do Was z laptopa TZ a nie lubie tak, wole ze swojego

Caroline - gratulacje

A w skrocie (dla zainteresowanych oczywiscie ) czemu mnie nie bylo:
najpierw poltora tygodnia L4 (ostre zapalenie zatok ale takie ze nawet sie poplakalam z bolu), wtedy chcialam Was nadrobic jak bylo mi lepiej ale skonczyl mi sie limit (mam neta mobilnego) i ladowalnie strony trwalo wieeecznosc, potem wrocilam do pracy, w zeszla niedziele mialam dyzur (od razu po chorobie) a nastepnego dnia padl mi zasilacz. Kupilam od razu drugi przez neta, awizo mialam z 9 i dopiero dzis moglam odebrac z poczty bo w tyg konczylam prace o 20 a poczta juz dawno nieczynna. Odebralam, podlaczylam, odpalam - touch padl. No zesz Chyba szykuje mi sie kupno nowego lapka
A przez ta cholerna chorobe jestem 550 zl w plecy.
Dobra rzecz za to ktora mnie spotkala - bylam na fajnej konferencji w gdansku i nawet mialysmy z kolezanka prywatnego kierowce ktory nas zawiozl i przywiozl z powrotem

A dzis Walentynki - moj TZ w pracy do 22 wiec bedziemy swietowac w przyszly weekend kolacja z winem ale prezenciki dalismy juz sobie wczoraj

A wszystkim Wam zycze duuuuzo ciepla i milosci i milego wieczoru
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 18:44   #4611
Kelpie
Zakorzenienie

Bry...

Wróciłam padnięta z pracy...a mam masę rzeczy do zrobienia i nie mam siły z lekka...
Ale zdążyłam jeszcze po pracy skoczyć do fryzjera podciąć grzywkę - jak dobrze mieć fryzjera otwartego do 20 przez ulicę.
Jutro mam wolne. Umówiłam się na myjni bo wykupiłam kupon na citeam i moje autko będzie czyściutkie...Chciałam też iść do kosmetyczki na hennę brwi, ale jutro akurat jej nie ma. I się waham czy sobie robić czy nie tak w ogóle...
Jutro też jedziemy wybrać meble do pokoju...

Niech ktoś wydłuży dobę
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 19:24   #4612
lili1987
Zakorzenienie

Talu ale super, że do nas znowu wróciłaś

Kelpie zazdroszczę wybierania mebli. Pochwal się nam jakie kupiłaś jak kupisz

Tż zjadł obiad, mała zjadła 1,5 kotleta , pomyłam po obiedzie i dopiero usiadłam

Stary 2012-02-14, 19:56   #4613
Kelpie
Zakorzenienie

Będą z brw..

Zastanawiamy się nad 3 systemami:
affi http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%...zienny/55-Affi
koen http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%...ienny/217-Koen
sorrento http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%...ny/31-Sorrento

Bierzemy pod uwagę szafę trzydrzwiową, komodę, witrynę, stolik rtv, stolik okolicznościowy i półkę/witrynę wiszącą.
Trzeci jest najdroższy, miedzy dwoma pozostałymi jest niewielka różnica.
Kolor drugiego podoba mi się bardziej, jest trochę jaśniejszy, ale między stolikiem rtv a stolikiem okolicznościowym jest różnica 20 cm i może być kiepsko widać tv.
Natomiast pierwszy ma fajny stolik okolicznościowy z półką dodatkową. Jednak kolor wenge jest bardzo ciemny, ale uchwyty ma fajniejsze...

I tak każdy ma coś i czegoś nie ma...Ale wydaje mi się, że wybór padnie na koena...
Stary 2012-02-14, 20:09   #4614
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
najlepszy to jest duży drewniany stół+4 krzesła, ale wiadomo, nie każda kuchnia jest na tyle duża, by się choćby mały stół zmieścił

to by był szał

golden ja też lubię słodkie winko , a każde co próbuję to jest takie kwaśne, że nie dopijam ble
gdzie je kupiłaś?? w B.?

Caroline ja w pierwszej fazie ciąży na cytrusach żyłam
heh nic mi nie mów jeszcze chrupki kukurydziane jem takie dla dzieci i jak cos ma wyrazisty smak to tez jem

- Marilyn Monroe
Stary 2012-02-14, 21:31   #4615
Nadia5
Zakorzenienie

Jestem i ja

Na szybko bo pijemy wino z tż i się lenimy

Dziś był straszny dzień, ludzie w klinice bardzo wkurzający. Parę razy musiałam się ugryźć w język. Trzeba
Jutro na szczęście spokojniejszy dzień

Z okazji walentynek dostałam dwie płyty dm
w każdej wersje audio i dvd Przeszczęśliwa
I serduszko czekoladowe

Rano wyskoczyłam na szybkie zakupy, krem do twarzy i rajstopy, aa i maszeczka truskawkowa
dla tż kupiłam perfum, lolite
W końcu przyszedł podkład. czekam jeszcze na tunikę a i avizo w skrzynce więc pewnie bluzka
Płynę z kasą

Uciekam bo tż woła
Miłego wieczoru

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 22:16   #4616
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Będą z brw..

Zastanawiamy się nad 3 systemami:
affi http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%...zienny/55-Affi
koen http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%...ienny/217-Koen
sorrento http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%...ny/31-Sorrento

Bierzemy pod uwagę szafę trzydrzwiową, komodę, witrynę, stolik rtv, stolik okolicznościowy i półkę/witrynę wiszącą.
Trzeci jest najdroższy, miedzy dwoma pozostałymi jest niewielka różnica.
Kolor drugiego podoba mi się bardziej, jest trochę jaśniejszy, ale między stolikiem rtv a stolikiem okolicznościowym jest różnica 20 cm i może być kiepsko widać tv.
Natomiast pierwszy ma fajny stolik okolicznościowy z półką dodatkową. Jednak kolor wenge jest bardzo ciemny, ale uchwyty ma fajniejsze...

I tak każdy ma coś i czegoś nie ma...Ale wydaje mi się, że wybór padnie na koena...
mi się podoba chyba najbardziej nr 3, na drugim miejscu 2, na końcu 1, ale ogólnie to ładne są wszystkie tyle, że mi się te uchwyty podobają bardziej w nr 2 i 3
no i kolor mimo wszystko w 2 i 3 fajniejszy wg mnie, bo ten nr 1 taki trochę ponury

nadia szalejesz z zakupami

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
heh nic mi nie mów jeszcze chrupki kukurydziane jem takie dla dzieci i jak cos ma wyrazisty smak to tez jem
ja nawet na chleb nie mogłam patrzeć już na sam zapach mnie mdliło, za to przyznaję bez bicia, że jadłam pizzę i popijałam colą normalnie MUSIAŁAM.
Ogólnie jadłam baaardzo mało, jak nie ja, ale apetytu nie miałam na nic prócz na cytrusy, colę i pizzę

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-02-14 o 22:14
Stary 2012-02-14, 22:33   #4617
Caroline_88
Zadomowienie

Cytat:
mi się podoba chyba najbardziej nr 3, na drugim miejscu 2, na końcu 1, ale ogólnie to ładne są wszystkie tyle, że mi się te uchwyty podobają bardziej w nr 2 i 3
no i kolor mimo wszystko w 2 i 3 fajniejszy wg mnie, bo ten nr 1 taki trochę ponury

nadia szalejesz z zakupami

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

ja nawet na chleb nie mogłam patrzeć już na sam zapach mnie mdliło, za to przyznaję bez bicia, że jadłam pizzę i popijałam colą normalnie MUSIAŁAM.
Ogólnie jadłam baaardzo mało, jak nie ja, ale apetytu nie miałam na nic prócz na cytrusy, colę i pizzę
chleb mi za bardzo nie smakuje i wole ten chrupki chlebek wasa, a na szynki nie moge patrzec jedynie serki topione, no i owoce jem, te chrupki kukurydziane. I tak samo jem bardzo malutko nawet malutka kanapka sie najem a jak cos wiecej to juz mam odruch. Cola to bym nie pogardzila ale ostatnio kubusie z pomarancza u mnie kroluja i chodza za mna lodyyy magnum mietowy mmmmmmmm

- Marilyn Monroe
Stary 2012-02-15, 07:20   #4618
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:

Trzeci mi się też podoba, ale najpierw wybieraliśmy, a potem sprawdzaliśmy ceny i on niestety jest najdroższy...Tak 800 zł więcej niż nr 2.
Dzisiaj jedziemy zamówić nr 2

Bry
TŻ szedł na rano do pracy więc już też jestem na nogach.
Muszę się ogarnąć, jechać z samochodem i do biblioteki.

Wczoraj z TŻ i kolegą (wszyscy pracujemy i studiujemy ten sam kierunek) rozmawialiśmy o braku czasu itd. Na studiach zaczyna się robić gorąco, a czasu dalej brak żeby to ogarnąć. I okazało się, że nie tylko ja myślałam żeby tę pracę rzucić żeby wreszcie było wszystko jak należy. Ale też wspólnie doszliśmy do wniosku, że jak rzucimy to w półtorej miesiąca ogarniemy studia, a tak naprawdę za półtorej miesiąca kończą nam się zajęcia, a za cztery miesiące studia. Studia najwyżej skończymy z obsuwą, ale praca będzie, a tak skończymy studia i będziemy bezrobotni.
Koleżanka, która ze mną pracowała złożyła wypowiedzenie w lipcu bo nie miała jak mgr napisać i napisała, obroniła się w październiku, a pracy nie ma do tej pory...
Trzeba się wziąć do roboty w takim razie...
Stary 2012-02-15, 08:58   #4619
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Trzeci mi się też podoba, ale najpierw wybieraliśmy, a potem sprawdzaliśmy ceny i on niestety jest najdroższy...Tak 800 zł więcej niż nr 2.
Dzisiaj jedziemy zamówić nr 2
oj to faktycznie duża różnica w cenie ogólnie to 2 i 3 są do siebie bardzo podobne, także też bym wybrała 2(ze względu na to 800 zł różnicy)
Kelpie przed chwilą leciała reklama BRW, że w ten weekend meble taniej o podatek VAT , także poczekaj do weekendu

Z pracy nie rezygnuj Teraz jest taki koszmarny okres jeśli chodzi o pracę, kilka moich koleżanek szuka i nic Sam telemarketing (mają różne wykształcenia).

tak w ogóle to witam
U mnie niestety pada śnieg
Powiem szczerze, że ta zima mi uszami już wychodzi.
Czekam za wiosną, za słońcem, za kwiatkami

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-02-15 o 09:03
Stary 2012-02-15, 09:14   #4620
kobietasukcesu
zawsze mam racje

golden: ale bonsai zostało właśnie ususzone, a nie przelane, tak to żyje tylko listki uschnęły.
I robaki chyba zniknęły.

Fora przeglądaliśmy, ale to akurat było coś innego niż z Twojego linku.

W sumie mnie tż i tak zdziwił, że chce mu się hodować cokolwiek zielonego ciekawe czy będzie taki mądry jak trzeba będzie to wyginać i formować

nadia: z jakiej firmy ta maseczka truskawkowa?

lili: oby to była prawdziwa promocja, nie oszukana jak w media markt- sam tata coś chciał i nas z bratem wysłał z rana, a tu wcale nie tanio było. A i do tego ludzie myślą, że będzie taniej o 23%, a to nie tak wychodzi wcale.
Ja mebli z brw nie tknę, dla mnie są okropnie wykonane.

Z almi decor mi się niektóre podobają, ale ostatnio patrzę na kanapę, a ona twarda jak kościelna ława, to dziękuje wolę kanapę z ikei 100 razy.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-02-15 o 09:20
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości