|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
golden ubieram się ciepło i zaraza i tak mnie dopadła
![]() ![]() My zjedliśmy obiad, wyszłam do sklepu po zakupy ![]() ![]() Teraz wykąpałam małą, wypiłam pokrzywę ![]() ![]() Mam potrzebę posiedzieć dziś w łazience ![]() ![]() ![]() Fajny żel do mycia mandarynkowy kupiłam. Intensywnie pachnie, także polecam. Jest jeszcze zapach róży i oliwki ![]() taki ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-13 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zadomowienie
|
Hej laski
![]() od wczoraj leże w lóżku na zmianę żeby się trochę rozruszyć, mam taki roztroj zoladka, ze nie poszłam dziś do pracy. Nie mam sily na nic, nawet umycie włosow mnie wkurzalo i jeszcze zapach mnie mdlil. Na nic nie mam ochoty albo mam na wszytsko ale tylko na gryza i juz mi brzydnie tragedia ;/ poki co zyje na samych owocach moge jesc tonami naszczescie ![]()
![]() |
#4593 | ||
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ale bycie spaczonym do czegoś zobowiązuje ![]() O traumie mam zapisane gdzieś w zakładkach, zapomniałam wymienić. No parę seriali oglądam, ale mniej to czasu niż codzienne ślęczenie przed tv przy oglądaniu czegokolwiek. co do pp- pierwszy sezon mało mnie przekonał, na początku drugiego były ciekawe historie i przypadki, 3 już mniej wciągający, ale nie ma źle, jestem w połowie sezonu, ale raczej nie ma takich odcinków na odwal się jak w innych serialach, trzyma poziom. Fajnie się ogląda jak ma się zapas odcinków, a nie trzeba czasami 3 tygodnie czekać na nowy. Szczególnie do tego w ga się nie mogę przyzwyczaić, skoro 7 sezonów obejrzałam hurtem. ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]() I sobie stoi u niego w pokoju taki badyl, no ale ok ![]() A teraz jeszcze to. Może posiada jakieś uczucia do tego drzewka, no nie wiem ![]() Papierosy wlane, akurat słabe, bo z mojej paczki na czarną godzinę (ogólnie nie palę, ale na wypadek mocnego wkurzenia się mam zwykle jakieś) A dzisiaj się zdobędzie jakąś chemię, zobacze co to ten nomolt. Ja ileś lat miałam rośliny w pokoju, teraz ani jednej, jakoś chwilowo nie potrzebuje.
![]() |
#4594 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Dla mnie też ![]() ![]() ![]() Kiedyś się zakręcę obok daktyli ![]() Cytat:
![]() Ja się obudziłam i już mam w***a ![]() Czeka mnie wycieczka do centrum po ważne mapki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
ja pol nocy nie spalam
ide zaraz kuchnie pakowac potem ma wpasc kumpel po reszte rzeczy i dowidzenia podrinkowalismy troche wczoraj ale prawie wszystko przewiezione , klucze sa ,net jest mezczyzna ma tydzien wolnego to pomoze z ogarnieciem sie super Punto - ja prawie podkladu nie uzywam moze kilka razy na rok ![]() oby jeszcze tylko z wspollokatorami dzis poszlo gladko ( czesc depozytu jeszcze maja wiec mam nadzieje ze po odliczeniu czegos na poczet rachunkow dadza cos jeszcze tak jak mowili wczesniej ) |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Wtajemniczenie
|
jestem i ja
![]() pycha, zarozumialstwo, bezczelność i postawa "wyżej s*a niż d*** ma" niektórych osób mnie osłabia. cieszy mnie bardzo to, że nie muszę się już z nimi na co dzień stykać ![]() ![]() od rana w☠☠☠☠, Punto możemy sobie rączki podać ![]() prezent walentynkowy dostałam już wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nic słodkiego nie piekę, bo P ma odwyk. obiad dobry - jak zawsze ![]() i miałam Wam pisać - wino słodkie deserowe, taki posmak i zapach truskawek, bułgarskie "Witosha" za jakieś 20 zł, dobre jak ktoś lubi słodkie ![]() ![]() wzięło nas na testowanie win, bo czasem chcielibyśmy się napić czegoś dobrego i kupujemy w ciemno i najczęściej jakieś siki ![]() Caro - współczuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kobieta - jak Tż zalał kwiatka to raczej nie odratuje ![]() ![]() Punto - kuchnia ze spiżarnią obowiązkowo i u mnie ![]() ![]() ![]() Nurek - ![]() Irenka - sił i nerwów ze stali życzę w tych ostatnich godzinach przeprowadzania się ![]() idę na zakupy, może chociaż trochę mi się humor poprawi ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-02-14 o 17:20 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4598 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() garderoba dla mnie raczej nieosiągalna, ale zadowoliłabym się szafą typu komandor na korytarzu nawet ![]() golden ja też lubię słodkie winko ![]() ![]() gdzie je kupiłaś?? w B.? Caroline ja w pierwszej fazie ciąży na cytrusach żyłam ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-14 o 10:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkiego dobrego dla zakochańców ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
A co do spiżarki, to mamy cos wtym stylu na korytarzu 2metry/2-trzymamy tam mnóstwo reczy poczynając od słoików( piwnicę też mamy, ale za daleko do niej chodzic ![]() Jak do tej pory bardzo nam się tu podoba ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja póki co bym była zadowolona jakbym miała więcej szaf, bo mi się ciuchy nie mieszczą ![]() ![]() Jeśli chodzi o spiżarkę to póki co nie myślałam o takim czymś ![]() Jak będę na swoim to pewnie na słoiki poświęcę jedną szafkę kuchenną, tym bardziej, że ja raczej nie lubię przetworów robić, tzn. nie umiem ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-14 o 10:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
dobrze doczytałaś
![]() ![]() ![]() Muszę się zaraz za jakąś robotę brać. Trzeba coś zjeść, bo mała dopiero niedawno wstała ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-14 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego sprzątania-moja mala śpi, więc mam chwilkę wolnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potrafi się grzecznie pobawić, jak sprzątam to mi mopa zabiera ![]() Dobra, biorę się za robotę, bo mnie noc zastanie ![]() MOŻE ciuchy poukładam, chociaż z motywacją ciężko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
a ile ma?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 | |||
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Ja mam urlop, więc lenię się ile tylko mogę. Wczoraj wymęczyłam się na basenie i nie wiem czy dziś też nie pójdę ![]() Pogoda się poprawiła, bo jest dużo cieplej i słonecznie ![]() Na dziś planuję zrobić sobie z Tz romantyczną kolację ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do żelu, to muszę wypróbować, bo uwielbiam zapachy cytrusowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2012-02-14 o 11:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4608 |
Wtajemniczenie
|
jestem
![]() zakupy małe zrobione, plany na kolację mam, teraz tylko czerwona robota czyli przygotowanie wszystkiego ![]() ![]() ![]()
#4609 |
Zakorzenienie
|
Ja ogarnęłam z grubsza chałupkę
![]() Wysprzątałam łazienkę, kuchnię, w pokoju kurze starłam, wstawiłam pranie. Szafy oczywiście nieruszone ![]() ![]() Na obiad ziemniaki z kotletem. Prócz tego robię karkówkę w sosie brązowym ![]() Teraz czas na pokrzywkę ![]() Tak się rozkręciłam, że kopytka robię ![]() ![]() Prócz tego starłam z 5 bułek na bułkę tartą ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-14 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Baardzo, baardzo sie ciesze ze o mnie pamietacie ![]() ![]() ![]() Wiem ze mnie nie bylo, ale tez niestety nie z mojej winy ![]() ![]() Postaram sie nadrobic w niedlugim czasie bo na razie przejrzalam tak pobieznie ale z odpisaniem bedzie ciezko - aktualnie pisze do Was z laptopa TZ a nie lubie tak, wole ze swojego ![]() Caroline - gratulacje ![]() A w skrocie (dla zainteresowanych oczywiscie ![]() najpierw poltora tygodnia L4 (ostre zapalenie zatok ale takie ze nawet sie poplakalam z bolu), wtedy chcialam Was nadrobic jak bylo mi lepiej ale skonczyl mi sie limit ![]() ![]() ![]() A przez ta cholerna chorobe jestem 550 zl w plecy. Dobra rzecz za to ktora mnie spotkala - bylam na fajnej konferencji w gdansku i nawet mialysmy z kolezanka prywatnego kierowce ktory nas zawiozl i przywiozl z powrotem ![]() A dzis Walentynki - moj TZ w pracy do 22 wiec bedziemy swietowac w przyszly weekend kolacja z winem ale prezenciki dalismy juz sobie wczoraj ![]() A wszystkim Wam zycze duuuuzo ciepla i milosci i milego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
Bry...
Wróciłam padnięta z pracy...a mam masę rzeczy do zrobienia i nie mam siły z lekka... Ale zdążyłam jeszcze po pracy skoczyć do fryzjera podciąć grzywkę - jak dobrze mieć fryzjera otwartego do 20 przez ulicę. Jutro mam wolne. Umówiłam się na myjni bo wykupiłam kupon na citeam i moje autko będzie czyściutkie...Chciałam też iść do kosmetyczki na hennę brwi, ale jutro akurat jej nie ma. I się waham czy sobie robić czy nie tak w ogóle... Jutro też jedziemy wybrać meble do pokoju... Niech ktoś wydłuży dobę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
Talu ale super, że do nas znowu wróciłaś
![]() ![]() ![]() Kelpie zazdroszczę wybierania mebli. Pochwal się nam jakie kupiłaś jak kupisz ![]() Tż zjadł obiad, mała zjadła 1,5 kotleta ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Będą z brw..
Zastanawiamy się nad 3 systemami: affi http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%...zienny/55-Affi koen http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%...ienny/217-Koen sorrento http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%...ny/31-Sorrento Bierzemy pod uwagę szafę trzydrzwiową, komodę, witrynę, stolik rtv, stolik okolicznościowy i półkę/witrynę wiszącą. Trzeci jest najdroższy, miedzy dwoma pozostałymi jest niewielka różnica. Kolor drugiego podoba mi się bardziej, jest trochę jaśniejszy, ale między stolikiem rtv a stolikiem okolicznościowym jest różnica 20 cm i może być kiepsko widać tv. Natomiast pierwszy ma fajny stolik okolicznościowy z półką dodatkową. Jednak kolor wenge jest bardzo ciemny, ale uchwyty ma fajniejsze... I tak każdy ma coś i czegoś nie ma...Ale wydaje mi się, że wybór padnie na koena... |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja
![]() Na szybko bo pijemy wino z tż i się lenimy ![]() Dziś był straszny dzień, ludzie w klinice bardzo wkurzający. Parę razy musiałam się ugryźć w język. Trzeba ![]() Jutro na szczęście spokojniejszy dzień ![]() Z okazji walentynek dostałam dwie płyty dm ![]() w każdej wersje audio i dvd ![]() ![]() I serduszko czekoladowe ![]() Rano wyskoczyłam na szybkie zakupy, krem do twarzy i rajstopy, aa i maszeczka truskawkowa ![]() dla tż kupiłam perfum, lolite ![]() W końcu przyszedł podkład. czekam jeszcze na tunikę a i avizo w skrzynce więc pewnie bluzka ![]() Płynę z kasą ![]() Uciekam bo tż woła ![]() Miłego wieczoru ![]()
#4616 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i kolor mimo wszystko w 2 i 3 fajniejszy wg mnie, bo ten nr 1 taki trochę ponury ![]() nadia szalejesz z zakupami ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ogólnie jadłam baaardzo mało, jak nie ja ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-14 o 22:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj jedziemy zamówić nr 2 ![]() Bry ![]() TŻ szedł na rano do pracy więc już też jestem na nogach. Muszę się ogarnąć, jechać z samochodem i do biblioteki. Wczoraj z TŻ i kolegą (wszyscy pracujemy i studiujemy ten sam kierunek) rozmawialiśmy o braku czasu itd. Na studiach zaczyna się robić gorąco, a czasu dalej brak żeby to ogarnąć. I okazało się, że nie tylko ja myślałam żeby tę pracę rzucić żeby wreszcie było wszystko jak należy. Ale też wspólnie doszliśmy do wniosku, że jak rzucimy to w półtorej miesiąca ogarniemy studia, a tak naprawdę za półtorej miesiąca kończą nam się zajęcia, a za cztery miesiące studia. Studia najwyżej skończymy z obsuwą, ale praca będzie, a tak skończymy studia i będziemy bezrobotni. Koleżanka, która ze mną pracowała złożyła wypowiedzenie w lipcu bo nie miała jak mgr napisać i napisała, obroniła się w październiku, a pracy nie ma do tej pory... Trzeba się wziąć do roboty w takim razie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kelpie przed chwilą leciała reklama BRW, że w ten weekend meble taniej o podatek VAT ![]() ![]() Z pracy nie rezygnuj ![]() ![]() ![]() tak w ogóle to witam ![]() U mnie niestety pada śnieg ![]() ![]() ![]() Powiem szczerze, że ta zima mi uszami już wychodzi. Czekam za wiosną, za słońcem, za kwiatkami ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-15 o 09:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
zawsze mam racje
|
golden: ale bonsai zostało właśnie ususzone, a nie przelane, tak to żyje tylko listki uschnęły.
I robaki chyba zniknęły. Fora przeglądaliśmy, ale to akurat było coś innego niż z Twojego linku. W sumie mnie tż i tak zdziwił, że chce mu się hodować cokolwiek zielonego ![]() nadia: z jakiej firmy ta maseczka truskawkowa? lili: oby to była prawdziwa promocja, nie oszukana jak w media markt- sam tata coś chciał i nas z bratem wysłał z rana, a tu wcale nie tanio było. A i do tego ludzie myślą, że będzie taniej o 23%, a to nie tak wychodzi wcale. Ja mebli z brw nie tknę, dla mnie są okropnie wykonane. Z almi decor mi się niektóre podobają, ale ostatnio patrzę na kanapę, a ona twarda jak kościelna ława, to dziękuje wolę kanapę z ikei 100 razy.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-15 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.