|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Konto usunięte
|
Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Matka Smoka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
ja też się witam z samego rana
![]() widzę że ktoś tu zamawia napisy na koszulkach ![]() ja na urodziny mojego tżta wymyśliłam też taką koszulke, znalazłam fajną babkę która ręcznie maluje na koszulkach, efekt wyszedł powalający, zajrzyjcie tutaj ![]() http://malowanekoszulki.blogspot.com.../samochod.html to była koszulka dla mnie ![]()
#4594 | ||
Konto usunięte
|
Będzie na blogu dzisiaj/jutro
![]() Cytat:
![]() Paweł przyjemuje i w Bonarce i na Wielopolu. Musisz zadzwonić i zapytać w jakie dni jest (z tego co pamietam to w Bonarce jest na pewno w czwartki i piątki). Przy koloryzacji na jeden kolor cena to około 300 zł... Raz zapłaciłam nawet 400 zł z kuracja bla bla. Krótkie włosy są super i wierz mi, że jesli takie chcesz to Paweł dobierze Ci taką fryzure, że bedziesz zadowolona ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Konto usunięte
|
tylko wiesz, że nie każdej kobiecie pasują krótkie włosy. Ja w super krótkich wygladałabym o-kro-pnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zadomowienie
|
Ło matko, weekend bez internetu i nie wiem co się dzieje
![]() gg - http://www.studioats.pl/ Jest szansa złapania Cię jutro z herbatami/przyprawami?? Spotykam się po pracy z koleżanką dla której zamawiałam kilka rzeczy ![]() Edytowane przez szyrek Czas edycji: 2011-12-05 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
#4598 | |
Zadomowienie
|
![]() koło Hali Targowej ![]() czas nadrobić! ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30891012] No 90 zł to malo nie jest, fakt. Ale jak Paweł mnie zetnie to nie muszę do fryzjera lecieć przez pół roku, bo włosy cały czas fajnie się układają. Poważnie. Ja ścinać się chodzę co 4-6 miesięcy ![]() Paweł przyjemuje i w Bonarce i na Wielopolu. Musisz zadzwonić i zapytać w jakie dni jest (z tego co pamietam to w Bonarce jest na pewno w czwartki i piątki). Przy koloryzacji na jeden kolor cena to około 300 zł... Raz zapłaciłam nawet 400 zł z kuracja bla bla. Krótkie włosy są super i wierz mi, że jesli takie chcesz to Paweł dobierze Ci taką fryzure, że bedziesz zadowolona ![]() ![]() [/QUOTE] dziękuję za wskazówki ![]() koloryzacji nie chcę robić na pewno, jedynie co to strzyżenie ![]() dzięki jeszcze raz! ![]() jadę do BJ, mam zamiar przełamać się i wejść do czytelni ![]()
![]() |
#4599 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Bardzo sympatyczne są zajęcia dodatkowe z biologii rozrodu ssaków z Kapustą, wykonuje się na nich zabiegi, obserwuje płodność, ciążę i sprawdza zachowania godowe różnych gatunków, po tych zajęciach do rozdania są myszy, nornice i myszoskoczki - czarne są śliczne! ![]() Nie polecam kupowania zwierząt w zoologicznym w Galerii Krakowskiej. Kilkakrotnie widziałam tam zdechłe zwierzaki, a po zwróceniu uwagi obsłudze słyszałam, że śpią ![]() ![]() Złyyyyy... W piątek w pracy w szafeczce w kuchni zostawiłam prywatny kubek z łyżeczką, jak wiele osób i dziś nie ma ani tego, ani tego. Przeleciałam wzrokiem salę i nikt go nie ma, więc rano musiał mi zawalić go ktoś z innej sali ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To jest taka sama sytuacja jak w przypadku makijażu. Każdy kolor pasuje tylko o dopowiednim natężeniu i odcieniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Nie depcze krokusów
|
Starowiślna 35 http://www.tel-gsm.com
Reaktywowali tam stary telefon kolegi, którego z autoryzowanego serwisu producenta odesłano z kwitkiem. [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30891184]Totalna bzdura ![]() Co nie znaczy, że można każdemu dopasować ładniejszą krótką fryzurę od dłuższej. Na przykład Natalie Imbruglia miała świetnie obcięte włosy w teledysku "Torn", ale potem, jak jej odrosły i sobie pocieniowała, wyglądała o wiele ładniej z tymi swoimi wielkimi oczami. Ja będę zawsze wyglądać lepiej w dłuższych włosach, mam okrągłą, a w sumie to kwadratową, asymetryczną twarz, puszące się włosy i okulary.
![]() |
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do długości włosów - ja też czuję się najlepiej w długich, w gimnazjum ścięłam na krótko i to była tragedia.
![]() |
#4603 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | ||||||
Zakorzenienie
|
jestem nieprzytomna:/
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() to już jest przegięcie. sama nie wiem czy te kapcie są gorsze czy ta maska co pokazywała SdC Cytat:
mam problem z doborem rozmiaru więc daj też znać czy to co w rzeczywistości zgadza się z podaną rozmiarówką na stronie Cytat:
ten sklep jest ze sprzętem domowym (jak dobrze pamiętam ma brązowe szyldy) na ul. krakowskiej idąc od skrzyżowania z Dietla po lewej stronie- między przystankiem stradom a ul. Józefa dzisiaj to nie zdążę ale mogę podejść, zobaczyć czy są Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Pamiętaj o skopiowaniu kontaktów (i przejrzeniu ich - ja skopiowałam z telefonu do SIM i nie zapisało mi wszystkich, choć było miejsce), notatek, kalendarza (utraciłam wszystkie urodziny, buuuu!), zapisaniu miłosnych smsów od ukochanego na karcie... ![]() Jako dziecko miałam krótkie włosy, loczki jak baranek, coś jak Pan Plecy OMD ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4607 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30891296]Rany boskie! Poważnie? Kuźwa na jakieś towarzystwo ochrony trzeba by zadzwonić czy coś. Przecież tak nie można!
![]() Po wpisach na króliczym można wywnioskować, że kontrole nie wykazują zaniedbań - może w ogóle nie ma kontroli, może w umówionym z właścicielem terminie, a może akurat wtedy jest wszystko ok. A Cholerka narzekała na ZooNaturę w M1... miałam z nimi styczność i to pikuś w porównaniu ze sklepem w GK ![]() Cytat:
![]() Będę jutro u Blair, jakby co.
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zadomowienie
|
Po wczorajszym malowaniu pierników mam dość oryginalny manicure - czerwona obwódka wokół środkowego paznokcia i niebieska wokół wskazującego. Właśnie zauważyłam
![]() A dziś powtórka - do wylania na siebie został fiolet, żółty i zieleń ![]() Zaklepałam sobie od Gwiazdora nowe wydanie trylogii Pagaczewskiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
gg22 - więc tak, rysunek jest super wytrzymały, nie spiera się , nie schodzi, jest idealny ^^, kupiłam koszulke w H&M zwykłą białą za 19.90, + dwie wysyłki za 10 zł a za zdobienie płaciłam 30 zł więc za wszystko wyszło mi 70 zł , ale teraz jak bym chciała jakiś wzór lub napis to mam o wiele taniej
![]()
#4611 |
maszyna, nie człowiek
|
Widzicie, jest jeszcze 3 kwestia, ktoś moze wyglądać ok, ale wcale się w długich/krótkich fryzurkach nie czuć dobrze
![]() ![]()
#4612 |
Zakorzenienie
|
Malla, orientujesz się może ile mniej więcej będzie mnie kosztować ta naprawa?
#4613 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Dobry serwis mogę polecić... w Rzeszowie ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30891489]Oczywiście, że tak! Ale to co Ty piszesz nie wyklucza tego co ja napisałam. Tu akurat to jest już kwestia wygody. Chcesz mieć krótkie włosy - da się ![]() Gdybym nie musiała rano przez pół godziny miziać kotka, to bym się chętnie znowu obcięła na boba u dobrego fryzjera i spędzała poranki z prostownicą ![]() Cytat:
![]() Ktoś chętny na nową kolekcję Barbry? ![]()
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-12-05 o 09:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tak, mój portfel nie ![]()
![]() |
#4615 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
To weź, Mall.. Może z Tobą uda mi się szybciej umówić niż z blair, albo w międzyczasie zobaczysz się z kimś jeszcze
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-12-05 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Konto usunięte
|
hiper, tylko że ja mam włosy tak cienkie i mam ich tak mało że w całkiem krótkiej fryzurze wyglądałabym jak 7 nieszczęść :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() Ja również mam bardzo cienkie włosy i w dodatku bardzo sypkie. Uważam, że w krótkich wyglądałabyś lepiej niż wygladasz teraz. Przepraszam, że to powiem, ale Twoja fryzura za każdym razem jak Cię widze to jest tragiczna. Nie mówię to ze zlośliwości, więc nie odbieraj tego w taki sposób prosze. Przydałaby Ci się wizyta u dobrego fryzjera... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |||
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30891012]
Dziekuję! ![]() ![]() nie ma sprawy. Hiper nie wiem kiedy:/ może poczekam aż kupisz mi puder i przyjdzie alledrogieria? zamówisz w ogóle przed świętami? chcę domówić jeszcze błyszczyk ![]() Cytat:
nie dam rady na jutro ![]() Cytat:
Cytat:
nie wiem dlaczego, ale nie mam ani chęci ani siły ani ochoty na latanie i angażowanie się w prezenty. nie wiem czemu bo zawsze to lubiłam ![]() ![]() ![]() ![]() Soline i pozostałe dziewczyny z zamówienia 1000smaków: nie jestem w stanie powiedzieć kiedy mi się uda rozpakować tą paczkę. Postaram się to zrobić jak najszybciej. Niestety mam ograniczone możliwości czasowe, a paczka jest mega ogromna. Na jutro na pewno się nie wyrobię (spędzam popołudnie u notariusza i doradcy). Dajcie mi 3-4 dni, proszę
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2011-12-05 o 09:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.