DNO otwiera XIV ptaszarnię, w argentyńskiej wiosce bawi się figlarnie! - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-11, 21:40   #4591
DiamanteNegro
Zakorzenienie

Dot.: DNO otwiera XIV ptaszarnię, w argentyńskiej wiosce bawi się figlarnie!

Oj tam, przecież po to mamy wątek i klub żeby kiedy ma się ochotę to się pożalić.
Tylko wiadomo, że jesteśmy różne, inaczej żyjemy i mamy różne podejscie do wielu spraw, co dla jednej będzie wielkim problemem, dla drugiej będzie błahostką ale na ile możemy to pomożemy czy swoje zdanie wyrazimy.
Ja uważam, że nie powinnaś się tak negatywnie nakręcać przed jakimś wydarzeniem. Tak jak napisalam rozumiem to, nerwy, strach, tylko dokladanie sobie jest niepotrzebne bo jeszcze gorzej przez to masz bo się tym zadręczasz. Może łatwo mi pisać ale spróbuj nie zakładac z góry najgorszego, póki jesszcze się to nie wydarzy to jest pól na pól i mimo strachu warto jakoś próbować uwierzyć, że a może będzie ok. A jak ewentualnie po fakcie nie będzie ok to dopiero wtedy się martwić.

A w pracy to początki raczej nigdy nie bywają łatwe, pracujesz krótko i pewnie z czasem będzie lepiej i wszystkiego się nauczysz.Nawet tego serwisu. Dzisiaj nie umiesz ale raz, drugi , trzeci i pewnie jakos pójdzie.

DiamanteNegro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 21:55   #4592
Nealinne
Zakorzenienie

Owszem zdaję sobie sprawę z tego, że zazwyczaj się negatywnie nakręcam i panikuję i jak już pisałam, wiem, że życia mi to nie ułatwia. Tyle, że ja nie rozumiem na jakiej podstawie wy mi piszecie w tej konkretnej sytuacji, że się nakręcam negatywnie, skoro jeszcze nic nie wiadomo. Gdybym nie miała żadnych przesłanek do tego o czym pisałam, to nie myślałabym o tym wszystkim nawet. Widocznie powody miałam. Zresztą każdy może mieć gorszy dzień no ale wielkie dzięki za analizę mojej psychiki. Z mojej strony tyle, wy nie przekonacie mnie, ja nie przekonam was. Więcej tematów tego typu poruszać nie będę i tyle. Nie warto

ed. co do tego, że się z czasem nauczę to zgadzam się. Tyle, że nie jest zbyt wesoło kiedy musisz coś zrobić tu i teraz a nie masz zielonego pojęcia jak się za to zabrać i nie ma nikogo kto by ci w tym pomógł. Oh ale sorry, to przecież moje nakręcanie się, przecież w prawdziwym życiu takich sytuacji nie ma

Edytowane przez Nealinne
Czas edycji: 2012-03-11 o 21:57
Nealinne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-11, 22:11   #4593
DiamanteNegro
Zakorzenienie

Jeśli nawet były przesłanki ku temu by się martwic to dopóki nic si e nie wydarzyło to lepiej starac się odeprzeć te złe mysli, to lepsze dla samopoczucia, chociaż łatwe do zrobienia pewnie nie jest.

Pewnie każdy kto tam do pracy przyszedł to nie był juz na wstępie omnibusem i tak samo jak Ty się uczył dlatego nawet jak ktos by się na Ciebie darł to chyba zapomniał wół jak cielęciem był. Może jak czegoś nie wiesz to zapytaj kogoś, co i jak. Sami z siebie może się nie odezwą ludzie ale jak zapytasz to może znajdzie się ktos kto Ci pomoże ? I nie martw się, że nie umiesz tylko pomysl, że krok po kroku a się nauczysz i za jakis czas ktos inny nie będzie umiał a np. Ty będziesz mogla mu pomóc bo już będziesz umiala

Stary 2012-03-11, 22:36   #4594
Nealinne
Zakorzenienie

Tak szczerze to nie chcę mi się o tym już pisać. Ja wiem jak to wszystko wygląda, wiem dobrze co mam robić, tzn, w pracy, prosić o pomoc itp. Nie piszcie do mnie jak do tępej 5 latki, która nie wie kiedy powiedzieć dzień dobry Było mi smutno, chciałam się wygadać, najwyraźniej niepotrzebnie. Czasem tak jest, że chce się po prostu coś z siebie wyrzucić i tyle, nie oczekując recepty na rozwiązanie problemu. W każdym razie luz, więcej o takich sprawach pisała nie będę. Nie mam ochoty się kłócić czy coś. Lepiej to skończmy.

Edytowane przez Nealinne
Czas edycji: 2012-03-11 o 22:38
Stary 2012-03-12, 07:16   #4595
DiamanteNegro
Zakorzenienie

Przesadzasz I wyolbrzymiasz wszystko zupełnie niepotrzebnie. Możesz się z nami nie zgadzać ale napisałyśmy Ci co uważamy i jak my to widzimy. Ba, ja nawet twierdzę, że Cię rozumiem, bo tak jest, rozumiem, że się denerwowalas, martwiłaś, tylko do tego staram się jakos Cię pocieszyć i znaleźć pozytywy, że nie będzie tak tragicznie, że warto pomyśleć trochę optymistycznie a martwić się jak już będzie wiadomo, że jest źle..
Skoro jęczysz, że nic nie umiesz, że nie ma kto Cię nauczyć to nie dziw się, że Ci piszę, że się z czasem nauczysz ( bo tak będzie) i, że może warto kogoś poprosić o pomoc. A Ty piszesz o tępej 5-latce

Chcialas coś z siebie wyrzucić to ok, moglas napisać nie komentujcie tego bo tylko chcę to powiedziec i nic więcej. Ale zareagowalysmy, napisałysmy Ci co uważamy bo napisalas, że problem zostal zignorowany ( chociaż to raczej nie bylo ignorowanie tylko to wynikalo z tego, że jak widać cicho tu ostatnio i po prostu w danej chwili nie mial kto się odezwać) . Ale nie było rekacji źle, jest reakcja też źle. No ludzie

Aśka pewnie obroni się sama ale nie sądzę, że miala coś złego na myśli pisząc to co napisala, może to zabrzmialo tak jak zabrzmialo ale pewnie napisala to w ten sposób by Cię postawić do pionu. Nie cackanie się tylko takie wstrząsnięcie kimś. Ja to tak odebralam.

No to kończe, myslę, że kłócić się nie będziemy, znaczy ja nie zamierzam, zwłaszcza z Tobą
Zresztą to tylko gadka na forum, także luz, nie ma się co przejmować.

Jakby któraś miala ochotę na wiosenne śniadanko to zapraszam, mam masełko, chleb razowy, pomidory, ogórki, rzodkiewki i szczypiorek

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/inn...wiadomosc.html sympatyczny i ładny gset, ale i jednoczesnie smutny

Edytowane przez DiamanteNegro
Czas edycji: 2012-03-12 o 16:24 Powód: brzydka literówka ;)
Stary 2012-03-12, 10:03   #4596
Nealinne
Zakorzenienie

nvm.

Edytowane przez Nealinne
Czas edycji: 2012-03-12 o 10:24
Stary 2012-03-12, 10:41   #4597
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Ups, jak zwykle, przyszła Asia i rozpętała burzę... Nea, ja ze swojej strony przepraszam Cię, że odebrałaś mojego posta jako jakiś atak na Ciebie, na pewno nie miałam takich intencji. Beata dobrze rozumiała o co mi chodziło, co z resztą napisała w swoim poprzednim poście. Ja mam jak widać inne podejście do życia, bardziej optymistyczne, chciałam Cię nim zarazić,ale się jak widać nie udało, i jest foch. A jak nikt wiem, że czasem tylko takie podejście do sprawy może pomóc, bo jestem etatowym psychoterapeutą mojej koleżanki, która twierdzi, że moje podejście zawsze jej pomaga spojrzeć na sprawy z innej strony. Jak widać nie każdy tak reaguje myślę, że Beata idealnie oddala wszystko to, co sama chciałam napisać. Ale to wyskakiwanie, że traktujemy Cię jak 5-letnią gówniare to chyba tym razem Ty przesadziłaś... jakich innych odpowiedzi oczekiwałaś? Przecież skoro się czegoś nie umie, to chyba logiczne, że trzeba zapytać? Dobra, nie rozkręcam się. Jeszcze raz przepraszam, że poczułaś się urażona, ale i tak sądzę, że powinnaś wziąć sobie nasze rady do serca pokój. EOT.

Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Czas edycji: 2012-03-12 o 10:42
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-12, 12:44   #4598
Panna S
Zakorzenienie

nie spinajcie się nie kłóćcie sie nie denerwujcie sie

niech zapanuje pokój

Słyszałyście to -->
http://zloteprzeboje.tuba.pl/zlotepr...Euro_2012.html

to na pewno Wam poprawi humor
szczyt kur.... żenady!

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Aśka pamiętasz jak mi mówiłaś że kibol=kibic w gwarze poznańskiej?
Więc pierwsza zwrotka obraża poznaniaków nazywając tych złych kibolami!!!!!
Panna S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 15:31   #4599
velika
Winter is coming

ehh dobrze, żem cicho siedziała i wszystko poszło na Aśkę
Nea, ja tam zgadzam się z dziewczynami, niepotrzebnie się nakręcasz. Ale często to robisz, ze szkołą masz tak samo, nakręcasz się, a potem wszystko wychodzi dobrze. I po co ci to?
No bez przesady, nie chcą cię wysłać (zresztą nawet nie wiesz czy chcą) do obsługi niewiadomoczego, co wymaga wiedzy tajemnej. Wrzuć trochę na luz, bo się nabawisz nerwicy.
Możesz się na mnie obrazić, prosz.
Melduję się tylko, że żyję.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 15:53   #4600
Panna S
Zakorzenienie

czemu nikt mego wołania nie słyszy
Stary 2012-03-12, 15:54   #4601
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
ehh dobrze, żem cicho siedziała i wszystko poszło na Aśkę
hahaha, wszystkie kary na mnie idą!! Spoko, wezmę to na klate
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 16:04   #4602
Panna S
Zakorzenienie

bum cziki bum w ten łikend ma być 20 stopni ciepła zmiana tematu
Stary 2012-03-12, 16:06   #4603
Konto usunięte

Słyszałam, jeach!!
Stary 2012-03-12, 16:11   #4604
Panna S
Zakorzenienie

Będzie super miło
Stary 2012-03-12, 16:33   #4605
DiamanteNegro
Zakorzenienie

vel dobrze wiedzieć, że wśród żywych jesteś

Może w końcu trafią z ta pogodą i będzie tak jak zapowiadają
Chociaż już na początku minionego tygodnia zapowiadali na czwartek wiosnę i wysokie temperatury a było zimno i "lał" śnieg. Oby tym razem trafili i niech będzie ciepło i słonecznie

Stary 2012-03-12, 16:43   #4606
Panna S
Zakorzenienie

no właśnie Beata oby teraz trafili u mnie dziś cały dzień mżawka:P
Stary 2012-03-12, 17:46   #4607
Nealinne
Zakorzenienie

Marta zaktualizowali to

AKTUALIZACJA, na dzień 12 marca 2012:
Utwór zamieszczony powyżej, przygotowany z gościnnym udziałem artystów, był dowcipem prima aprillisowym na antenie Radia Złote Przeboje w roku 2011 /data publikacji/.
Wszystkim artystom, biorącym udział w oficjalnym konkursie "piosenka na Euro" życzymy powodzenia.

Pozdrawiamy
REDAKCJA

Co do reszty nie będę się wypowiadać.
Stary 2012-03-12, 17:56   #4608
pannafu
Zakorzenienie

Cześć Byłam u dziadków cały weekend. Dopiero dzisiaj wróciłam. Niby wypoczęłam, ale jakaś taka nieogarnięta jestem. Chyba ta pogoda tak daje w kość. Cały czas mży, a miało być ciepło!

Cytat:
Napisane przez DiamanteNegro Pokaż wiadomość
Przypomniało mi się co wczoraj miałam napisać, Aśka pisałaś, że będziesz oglądać kuchenne rewolucje i oglądałaś? Ja tak, jaka rodzinka jak się wyzywali a ta cała ciocia, jak bluzgala na tego gościa "szmata, debil". A najlepsze było jak na ponowne otwarcie chciala zaprosić rodzinę, i to aż 25 osób i nie ogarniała, że na to się zaprasza obcych, którzy ewentualnie później będą wracać i dadzą zarobić. Ona rodzinę i koniec, focha rzuciła, a jak uciekła normalnie bieg sprinterski
Dawno nie miałam takiej pompy, jak to oglądałam Ciocia mnie zmiażdżyła – i gadką, i wyglądem Jeszcze, żeby jakieś pojęcie o gotowaniu miała, ale tego też nie, hahaha.

Cytat:
Napisane przez Nealinne Pokaż wiadomość
No trochę dziwny set ale patrz na to: http://newlifewithfashion.blogspot.com/2012/03/51.html wygląda świetnie! Moim zdaniem zmienia się bardzo na plus
Ubrania fajne (oprócz swetra), ale połączenie wszystkiego razem mi się nie podoba. Ten sweter mogłaby zamienić na jakąś koszulkę/bluzkę.

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;32855340]
U mnie teraz mój brat ma niezłą zagwozdkę, bo waha się, czy nie zerwać zaręczyn, bo się męczy ze swoją narzeczoną, mimo że ją kocha... i jeszcze go do tego z pracy zwolnili, redukcja etatów... a ona zamiast go wspierać, to go jeszcze dołuje... Wg mnie powinien się czterdzieści razy przed tym ślubem zastanowić, bo lepiej już nie będzie... [/QUOTE]
O ja, współczuje. Długo są ze sobą?

Cytat:
Widzialam, jednocześnie to piękne, tzn. to jak go pożegnali ale z drugiej smutne bo to już koniec. Jeszcze to http://sport.fakt.pl/Pogrzeb-Wlodzim...,148193,1.html , wiadomo, że nad słusznością publikacji takich zdjęć można dyskutować, nie jestem przekonana, że tak powinno być ale już to pomijam, chodzi tylko o ten gest, że tą piłkę mu włożyli, piękne to.
Gest z piłką - cudowny, aż mi łzy puściły Biedny Ebi

Cytat:
Może łatwo mi pisać ale spróbuj nie zakładac z góry najgorszego, póki jesszcze się to nie wydarzy to jest pól na pól i mimo strachu warto jakoś próbować uwierzyć, że a może będzie ok. A jak ewentualnie po fakcie nie będzie ok to dopiero wtedy się martwić.
Natalia, i potwierdza to osoba, która ma bardzo podobny charakter do Twojego. Wiecznie się przejmuję i martwię, chociaż w większości sytuacji niepotrzebnie. Wiem, że jest ciężko żyć z czymś takim, bo borykam się z tym na co dzień, ALE uważam też, że dziewczyny mają trochę racji.

Cytat:
Może w końcu trafią z ta pogodą i będzie tak jak zapowiadają
Chociaż już na początku minionego tygodnia zapowiadali na czwartek wiosnę i wysokie temperatury a było zimno i "lał" śnieg. Oby tym razem trafili i niech będzie ciepło i słonecznie
Ja to już zaczynam w to wątpić. Cały czas jedno wielkie g za oknem.
pannafu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 18:09   #4609
Panna S
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nealinne Pokaż wiadomość
Marta zaktualizowali to

AKTUALIZACJA, na dzień 12 marca 2012:
Utwór zamieszczony powyżej, przygotowany z gościnnym udziałem artystów, był dowcipem prima aprillisowym na antenie Radia Złote Przeboje w roku 2011 /data publikacji/.
Wszystkim artystom, biorącym udział w oficjalnym konkursie "piosenka na Euro" życzymy powodzenia.

Pozdrawiamy
REDAKCJA

Co do reszty nie będę się wypowiadać.

ja uwierzyłam
Stary 2012-03-12, 19:03   #4610
Konto usunięte

Kasiu, ponad 2 lata są.... Na razie jeszcze nie podejmuje żadnych decyzji...

Widzicie ten baner reklamowy "The better stevia"? Dziwne, jeszcze rok temu na wykładach miałam o tym, że stewia jest zabroniona w PL, bo nie jest do końca przebadana, ciekawa jestem, czy to się zmieniło, czy jakieś nowe przepisy...
Stary 2012-03-12, 19:13   #4611
pannafu
Zakorzenienie

Marta, gdzie kupiłaś koszulkę ze zdjęcia na fejsie, na all?

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;32882409]Kasiu, ponad 2 lata są.... Na razie jeszcze nie podejmuje żadnych decyzji...

Widzicie ten baner reklamowy "The better stevia"? Dziwne, jeszcze rok temu na wykładach miałam o tym, że stewia jest zabroniona w PL, bo nie jest do końca przebadana, ciekawa jestem, czy to się zmieniło, czy jakieś nowe przepisy... [/QUOTE]
To życzę mu (o ile będzie musiał) podjęcia dobrej decyzji

Nie widziałam tego.
Stary 2012-03-12, 19:52   #4612
velika
Winter is coming

2 lata to nie tak długo. Niech sobie przemyśli, czy widzi siebie i ją razem za powiedzmy 10 lat Czy będzie to męczarnia.
Koniec nauki na dziś jeszcze tylko 10 dni ufff

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-12, 20:25   #4613
DiamanteNegro
Zakorzenienie

Cytat:
2 lata to nie tak długo. Niech sobie przemyśli, czy widzi siebie i ją razem za powiedzmy 10 lat Czy będzie to męczarnia.
, też tak myślę .

Kasiu zastanawialam się właśnie gdzie się zgubilaś a Ty u dziadków

Stary 2012-03-13, 09:57   #4614
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

Wiem, że to tak nieładnie nie pisać nic na wątku i nagle przychodzić z prośbą, ale zaryzykuję Kciuki mi dziś o 13.15 potrzebne kolejne koło z chemii leków...
darkdot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-13, 10:08   #4615
pannafu
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Koniec nauki na dziś jeszcze tylko 10 dni ufff
Już niedużo zostało

Cytat:
Kasiu zastanawialam się właśnie gdzie się zgubilaś a Ty u dziadków
Zapomniałam Wam napisać a kompa nie brałam, więc nawet nie miałam kiedy.

Cytat:
Napisane przez darkdot Pokaż wiadomość
Wiem, że to tak nieładnie nie pisać nic na wątku i nagle przychodzić z prośbą, ale zaryzykuję Kciuki mi dziś o 13.15 potrzebne kolejne koło z chemii leków...
Się robi i powodzenia!
Stary 2012-03-13, 11:44   #4616
Konto usunięte

Jak tam dziewczyny, znacie już zespoły, które będą u Was na Juwenaliach? U mnie na razie wiadomo, że zagra COMA (spoko, dwie pierwsze płyty mam w małym palcu, reszty nie znam ) i Hey, co mnie nie jara, bo nie słucham Po cichu liczę, że zagra Rahim, bo w opisie Juwenaliów jest użyty zwrot "Podróże po amplitudzie" a tak się nazywa jego płyta, jak będę miała rację, to się zleję ze szczęścia!
Stary 2012-03-13, 13:01   #4617
pannafu
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;32895452]
Jak tam dziewczyny, znacie już zespoły, które będą u Was na Juwenaliach? U mnie na razie wiadomo, że zagra COMA (spoko, dwie pierwsze płyty mam w małym palcu, reszty nie znam ) i Hey, co mnie nie jara, bo nie słucham Po cichu liczę, że zagra Rahim, bo w opisie Juwenaliów jest użyty zwrot "Podróże po amplitudzie" a tak się nazywa jego płyta, jak będę miała rację, to się zleję ze szczęścia! [/QUOTE]
Ja nie mogę znaleźć póki co żadnych info na temat tegorocznych artystów. Myślę, że niebawem coś się pojawi.

Mało praktyczny kolor, prawda? KLIK Czemu nie ma takiej czarnej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-13, 14:14   #4618
Konto usunięte

Mało praktyczny, ale śliczny!
Stary 2012-03-13, 14:24   #4619
Panna S
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannafu Pokaż wiadomość
Marta, gdzie kupiłaś koszulkę ze zdjęcia na fejsie, na all?
.

Ale jaką? Z tego nowego zdjęcia? Barcelony?
Stary 2012-03-13, 14:28   #4620
pannafu
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;32898792]Mało praktyczny, ale śliczny! [/QUOTE]
kuwa.

Cytat:
Napisane przez Panna S Pokaż wiadomość
Ale jaką? Z tego nowego zdjęcia? Barcelony?
Tak, tak
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości