|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DNO otwiera XIV ptaszarnię, w argentyńskiej wiosce bawi się figlarnie!
Oj tam, przecież po to mamy wątek i klub żeby kiedy ma się ochotę to się pożalić.
Tylko wiadomo, że jesteśmy różne, inaczej żyjemy i mamy różne podejscie do wielu spraw, co dla jednej będzie wielkim problemem, dla drugiej będzie błahostką ale na ile możemy to pomożemy czy swoje zdanie wyrazimy. Ja uważam, że nie powinnaś się tak negatywnie nakręcać przed jakimś wydarzeniem. Tak jak napisalam rozumiem to, nerwy, strach, tylko dokladanie sobie jest niepotrzebne bo jeszcze gorzej przez to masz bo się tym zadręczasz. Może łatwo mi pisać ale spróbuj nie zakładac z góry najgorszego, póki jesszcze się to nie wydarzy to jest pól na pól i mimo strachu warto jakoś próbować uwierzyć, że a może będzie ok. A jak ewentualnie po fakcie nie będzie ok to dopiero wtedy się martwić. A w pracy to początki raczej nigdy nie bywają łatwe, pracujesz krótko i pewnie z czasem będzie lepiej i wszystkiego się nauczysz.Nawet tego serwisu. Dzisiaj nie umiesz ale raz, drugi , trzeci i pewnie jakos pójdzie.
#4592 |
Zakorzenienie
|
Owszem zdaję sobie sprawę z tego, że zazwyczaj się negatywnie nakręcam i panikuję i jak już pisałam, wiem, że życia mi to nie ułatwia. Tyle, że ja nie rozumiem na jakiej podstawie wy mi piszecie w tej konkretnej sytuacji, że się nakręcam negatywnie, skoro jeszcze nic nie wiadomo. Gdybym nie miała żadnych przesłanek do tego o czym pisałam, to nie myślałabym o tym wszystkim nawet. Widocznie powody miałam. Zresztą każdy może mieć gorszy dzień no ale wielkie dzięki za analizę mojej psychiki. Z mojej strony tyle, wy nie przekonacie mnie, ja nie przekonam was. Więcej tematów tego typu poruszać nie będę i tyle. Nie warto
![]() ed. co do tego, że się z czasem nauczę to zgadzam się. Tyle, że nie jest zbyt wesoło kiedy musisz coś zrobić tu i teraz a nie masz zielonego pojęcia jak się za to zabrać i nie ma nikogo kto by ci w tym pomógł. Oh ale sorry, to przecież moje nakręcanie się, przecież w prawdziwym życiu takich sytuacji nie ma ![]()
Edytowane przez Nealinne Czas edycji: 2012-03-11 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
Jeśli nawet były przesłanki ku temu by się martwic to dopóki nic si e nie wydarzyło to lepiej starac się odeprzeć te złe mysli, to lepsze dla samopoczucia, chociaż łatwe do zrobienia pewnie nie jest.
Pewnie każdy kto tam do pracy przyszedł to nie był juz na wstępie omnibusem i tak samo jak Ty się uczył dlatego nawet jak ktos by się na Ciebie darł to chyba zapomniał wół jak cielęciem był. Może jak czegoś nie wiesz to zapytaj kogoś, co i jak. Sami z siebie może się nie odezwą ludzie ale jak zapytasz to może znajdzie się ktos kto Ci pomoże ? I nie martw się, że nie umiesz tylko pomysl, że krok po kroku a się nauczysz i za jakis czas ktos inny nie będzie umiał a np. Ty będziesz mogla mu pomóc bo już będziesz umiala ![]()
#4594 |
Zakorzenienie
|
Tak szczerze to nie chcę mi się o tym już pisać. Ja wiem jak to wszystko wygląda, wiem dobrze co mam robić, tzn, w pracy, prosić o pomoc itp. Nie piszcie do mnie jak do tępej 5 latki, która nie wie kiedy powiedzieć dzień dobry
![]()
Edytowane przez Nealinne Czas edycji: 2012-03-11 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Przesadzasz
![]() Skoro jęczysz, że nic nie umiesz, że nie ma kto Cię nauczyć to nie dziw się, że Ci piszę, że się z czasem nauczysz ( bo tak będzie) i, że może warto kogoś poprosić o pomoc. A Ty piszesz o tępej 5-latce ![]() Chcialas coś z siebie wyrzucić to ok, moglas napisać nie komentujcie tego bo tylko chcę to powiedziec i nic więcej. Ale zareagowalysmy, napisałysmy Ci co uważamy bo napisalas, że problem zostal zignorowany ( chociaż to raczej nie bylo ignorowanie tylko to wynikalo z tego, że jak widać cicho tu ostatnio i po prostu w danej chwili nie mial kto się odezwać) . Ale nie było rekacji źle, jest reakcja też źle. No ludzie ![]() Aśka pewnie obroni się sama ale nie sądzę, że miala coś złego na myśli pisząc to co napisala, może to zabrzmialo tak jak zabrzmialo ale pewnie napisala to w ten sposób by Cię postawić do pionu. Nie cackanie się tylko takie wstrząsnięcie kimś. Ja to tak odebralam. No to kończe, myslę, że kłócić się nie będziemy, znaczy ja nie zamierzam, zwłaszcza z Tobą ![]() Zresztą to tylko gadka na forum, także luz, nie ma się co przejmować. Jakby któraś miala ochotę na wiosenne śniadanko to zapraszam, mam masełko, chleb razowy, pomidory, ogórki, rzodkiewki i szczypiorek ![]() http://sport.onet.pl/pilka-nozna/inn...wiadomosc.html sympatyczny i ładny gset, ale i jednoczesnie smutny ![]()
Edytowane przez DiamanteNegro Czas edycji: 2012-03-12 o 16:24 Powód: brzydka literówka ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
nvm.
Edytowane przez Nealinne Czas edycji: 2012-03-12 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Konto usunięte
|
Ups, jak zwykle, przyszła Asia i rozpętała burzę... Nea, ja ze swojej strony przepraszam Cię, że odebrałaś mojego posta jako jakiś atak na Ciebie, na pewno nie miałam takich intencji. Beata dobrze rozumiała o co mi chodziło, co z resztą napisała w swoim poprzednim poście. Ja mam jak widać inne podejście do życia, bardziej optymistyczne, chciałam Cię nim zarazić,ale się jak widać nie udało, i jest foch. A jak nikt wiem, że czasem tylko takie podejście do sprawy może pomóc, bo jestem etatowym psychoterapeutą mojej koleżanki, która twierdzi, że moje podejście zawsze jej pomaga spojrzeć na sprawy z innej strony. Jak widać nie każdy tak reaguje
![]() ![]() Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2012-03-12 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() niech zapanuje pokój ![]() ![]() Słyszałyście to --> http://zloteprzeboje.tuba.pl/zlotepr...Euro_2012.html to na pewno Wam poprawi humor ![]() szczyt kur.... żenady! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Aśka pamiętasz jak mi mówiłaś że kibol=kibic w gwarze poznańskiej? ![]() Więc pierwsza zwrotka obraża poznaniaków nazywając tych złych kibolami!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Winter is coming
|
ehh dobrze, żem cicho siedziała i wszystko poszło na Aśkę
![]() Nea, ja tam zgadzam się z dziewczynami, niepotrzebnie się nakręcasz. Ale często to robisz, ze szkołą masz tak samo, nakręcasz się, a potem wszystko wychodzi dobrze. I po co ci to? No bez przesady, nie chcą cię wysłać (zresztą nawet nie wiesz czy chcą) do obsługi niewiadomoczego, co wymaga wiedzy tajemnej. Wrzuć trochę na luz, bo się nabawisz nerwicy. Możesz się na mnie obrazić, prosz. Melduję się tylko, że żyję.
#4600 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
bum cziki bum w ten łikend ma być 20 stopni ciepła zmiana tematu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Konto usunięte
|
Słyszałam, jeach!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Będzie super miło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
vel dobrze wiedzieć, że wśród żywych jesteś
![]() ![]() Może w końcu trafią z ta pogodą i będzie tak jak zapowiadają ![]() Chociaż już na początku minionego tygodnia zapowiadali na czwartek wiosnę i wysokie temperatury a było zimno i "lał" śnieg. Oby tym razem trafili i niech będzie ciepło i słonecznie ![]()
#4606 |
Zakorzenienie
|
no właśnie Beata oby teraz trafili
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
Marta zaktualizowali to
![]() AKTUALIZACJA, na dzień 12 marca 2012: Utwór zamieszczony powyżej, przygotowany z gościnnym udziałem artystów, był dowcipem prima aprillisowym na antenie Radia Złote Przeboje w roku 2011 /data publikacji/. Wszystkim artystom, biorącym udział w oficjalnym konkursie "piosenka na Euro" życzymy powodzenia. Pozdrawiamy REDAKCJA Co do reszty nie będę się wypowiadać.
![]() |
#4608 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;32855340] U mnie teraz mój brat ma niezłą zagwozdkę, bo waha się, czy nie zerwać zaręczyn, bo się męczy ze swoją narzeczoną, mimo że ją kocha... i jeszcze go do tego z pracy zwolnili, redukcja etatów... a ona zamiast go wspierać, to go jeszcze dołuje... ![]() ![]() O ja, współczuje. Długo są ze sobą? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja to już zaczynam w to wątpić. Cały czas jedno wielkie g za oknem. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja uwierzyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Konto usunięte
|
Kasiu, ponad 2 lata są....
![]() Widzicie ten baner reklamowy "The better stevia"? Dziwne, jeszcze rok temu na wykładach miałam o tym, że stewia jest zabroniona w PL, bo nie jest do końca przebadana, ciekawa jestem, czy to się zmieniło, czy jakieś nowe przepisy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
Marta, gdzie kupiłaś koszulkę ze zdjęcia na fejsie, na all?
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;32882409]Kasiu, ponad 2 lata są.... ![]() Widzicie ten baner reklamowy "The better stevia"? Dziwne, jeszcze rok temu na wykładach miałam o tym, że stewia jest zabroniona w PL, bo nie jest do końca przebadana, ciekawa jestem, czy to się zmieniło, czy jakieś nowe przepisy... ![]() To życzę mu (o ile będzie musiał) podjęcia dobrej decyzji ![]() Nie widziałam tego. |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Winter is coming
|
2 lata to nie tak długo. Niech sobie przemyśli, czy widzi siebie i ją razem za powiedzmy 10 lat
![]() Koniec nauki na dziś ![]() ![]()
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu zastanawialam się właśnie gdzie się zgubilaś a Ty u dziadków ![]()
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że to tak nieładnie nie pisać nic na wątku i nagle przychodzić z prośbą, ale zaryzykuję
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Konto usunięte
|
![]() Jak tam dziewczyny, znacie już zespoły, które będą u Was na Juwenaliach? U mnie na razie wiadomo, że zagra COMA (spoko, dwie pierwsze płyty mam w małym palcu, reszty nie znam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;32895452]
Jak tam dziewczyny, znacie już zespoły, które będą u Was na Juwenaliach? U mnie na razie wiadomo, że zagra COMA (spoko, dwie pierwsze płyty mam w małym palcu, reszty nie znam ![]() ![]() ![]() Ja nie mogę znaleźć póki co żadnych info na temat tegorocznych artystów. Myślę, że niebawem coś się pojawi. Mało praktyczny kolor, prawda? KLIK Czemu nie ma takiej czarnej ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 |
Konto usunięte
|
Mało praktyczny, ale śliczny!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.