![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
cześć kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4592 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będzie dobrze, zobaczysz ![]() Cytat:
![]() ja kiedyś też miałam naprawdę wspaniałego gina...naprawdę starszy facet, ale niestety odszedł ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Antii, a widzisz coś nieciekawego w takim składzie?
Active Ingredients: octinoxate 7.40%, avobenzone 3.00%, oxybenzone 2.00%. Ingredients: water (aqua purificata) purified, dimethicone, butylene, glycol, isononyl isononanoate, silica, glycerin, polyglyceryl-2 triisostearate, polysilicone-11, laminaria saccharina extract, triticum vulgare (wheat bran) extract, olea europaea (olive) fruit extract, rosmarinus officinalis (rosemary) extract, sea whip extract, adenosine phosphate, trehalose, disodium nadh, creatine, sodium rna, caffeine, nordihydroguaiaretic acid, sodium dna, phytosphingosine, linoleic acid, cholesterol, ferulic acid, ascorbyl tocopheryl maleate, sodium hyaluronate, aminopropyl ascorbyl phosphate, tocopheryl acetate, sucrose,micrococcus lysate, astrocaryum murumuru butter, lauryldimonium hydroxypropyl hydrolyzed soy protein, lecithin, tridecyl trimellitate, hexylene glycol, ethylhexyl stearate, ethylhexyl pamitate, propylene glycol dicaprate, chamomilla recutita (matricaria), zerolite, maltodextrin, c1-8 alkyl tetrahydroxycyclohexanoat e, caprylyl glycol, polyethylene, hydroxyethylcellulose, xanthan gum, sodium chloride, pvp, laureth-4, laureth-23, polysorbate 20, ammunium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, tromethamine, disodium edta, chlorphenesin, phenoxyethanol, methylparaben. Oprócz parabenu ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Glen kojarzę ten egzamin i trzymam kciuki ![]() Masa materiału do nauczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nic, w takim razie trzymam kciuki za kolejne podjeście ![]()
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
Idę (jadę) do pracy
![]() Do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczynki, no niestety - to jest Polska, więc i chory system egzaminacyjny
![]() ![]() ![]() ![]() Capri no... i podobny procent zdawalności jest na każdym egzaminie ![]()
#4598 |
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem, co to za egzamin
![]()
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zawsze zanim coś kupię sprawdzam analizę składu, gł. kosmetyków do włosów. ![]()
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
na maklera papierów wartościowych
![]() ![]()
#4601 |
Zakorzenienie
|
Łooooooooo!
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do okularow to tutaj jest tak, ze nalezy Ci sie darmowe badanie wzroku raz na dwa lata, ale znizka na okulary jest tylko wtedy jesli wada wzroku jest spowodowana praca przy komputrze lub tez sie przez nia pogorszyla ![]() Cale szczescie sie udalo ![]() Cytat:
![]() Wczoraj zrobilam pierwszy peeling kwasem glikolowym 10% i dzis mam skore mieciutka jak pupa niemowlaka ![]() Cytat:
![]() Ciekawe jak tam Frezi ![]()
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Maya masz wiadomość z namiarami
![]()
#4604 |
Zakorzenienie
|
Frezi, chwal się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
Frezi i jak?
![]()
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio sprawdzałam składy tutaj: http://www.ewg.org/skindeep/ Ale nie za bardzo wiem jak to interpretować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zadomowienie
|
Frezi i jak??????????????
![]()
![]() |
#4608 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to "chwalę się": już po rozmowie... w życiu nie byłam na tak długiej rozmowie kwalifikacyjnej ![]() najpierw 45 minut z Dyrektorką Personalną, z potem jeszcze 20-25 minut z kierowniczką marketingu ![]() byłam pytana o wszystko co możliwe, łącznie z rzeczami o których nie wiedziałam/nie pamiętałam... np. procesy produkcyjne, produkty firmy, wybór najlepszego pod względem technologicznym itp.... ogólnie mam wrażenie, że stało się to czego się strasznie bałam (czyli w niektórych sytuacjach wyszłam na głupa ![]() ogólnie usłyszałam, ze pani jest zadowolona z rozmowy ze mną i dzwoniąc do działu marketingu powiedziała "mam tu ciekawą osobę i myślę, że powinnaś się z panią spotkać" ale podsumowując, na razie nie mają wolnego miejsca dla mnie, jak się coś pojawi to wezmą moją aplikację pod uwagę ![]() czyli niestety, ale póki co nadal szukam pracy ![]() dziękuję za wszystkie kciuki!!!!! jesteście kochane ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
A my jednak nie będziemy miec kablówki. Dostawca nie chce się zgodzić na podpisanie umowy na rok, a branie na 2 lata na naszą odpowiedzialność to za duże ryzyko (jak się wyprowadzimy to i tak będziemy musieli płacić :/ ).
Za to w zamian poważnie rozważamy kupno PS3 move ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Wtajemniczenie
|
Ale sie wku**** mówiłam Wam, że mi Zus wisi z kasą. Zadzwoniła do mnie przemiła babeczka - i mówi, że nie może mi wypłacić renty, bo moi bracia nie doniesli jej zaświadczeń z uczelni a mamy rentę rodzinną dzieloną na trzy osoby i jeśli oni tych zaświadczeń nie doniosą (ja już dawno doniosłam) to całe pieniądze należą sie mnie. I ona do nich dzwoni ale oni podali stare numery na wnioskach i nie może się skontaktować. No to ja zadzwoniłam i co? Jeden mówi, że on nie wie kiedy to doniesie, bo sie przenosi na inny kierunek a póki się nie przeniesie, to nie dostanie karteczki (taaa juz pół roku sie przenosi i ściemnia na całego), a drugi siedzi u mamy na garnuszku, studiuje zaocznie i nie chce mu się pojechac do Krakowa po papierek, bo jest chory (od 1 października miał czas to załatwic) i ja jestem przez nich bez kasy, bo im sie dup ruszyc nie chce. Jeszcze mnie jeden postraszył sądem, że jak mi babka przeleje jego pieniądze to on pójdzie z tym do sądu. Jak tu sie nie wkurzac? Co ja mam z tym zrobic?
Frezi gratuluję dotrwania do konca tej rozmowy ![]() ![]() Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-03 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
Zuzik a te pieniądze wg prawa będa należeć do Ciebie? Bo jeśli tak, to bracia nie mogą nic Zusowi zrobić.Pytanie ile będzie trwała cała procedura przelania pieniędzy tylko na Twoje konto.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zadomowienie
|
Frezi no to szkoda, że nie mają na razie miejsca... Mam nadzieję jednak że szybko się ono znajdzie lub znajdziesz inną pracę
![]() ![]() Zuzik a ta Pani z ZUsu czeka na te zaświadczenia?? U mnie było tak, że jak któreś nie doniosło to w danym miesiącu cała renta przychodziła siostrze lub bratu... A potem jak się doniosło to znów dzielili.... Nie mogłoby być tak, że na razie przyjdzie na Ciebie a Ty się podzielisz...? Chociaż nie rozumiem braci to powinien być priorytet w zaniesieniu tych dokumentów do ZUSu, więc w sumie nie dziwię się, że się wkurzyłaś... ![]()
Edytowane przez _Remedios Czas edycji: 2011-11-03 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rem Pani do mnie zadzwoniła z grzeczności, bo też powinna przelać te pieniądze do mnie. I tak by chyba było lepiej, bo mnie w sumie ta ich kasa nie obchodzi, ale coś by ich to nauczyło. Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-03 o 11:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
To może ustal z braćmi, że będziesz im robić przelewy z Twojego konta?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
zuzik, ja będąc wredną wzięłabym całą kasę i niech się nauczą, że jak się chce kasę, to trzeba się postarać i coś donieść
![]() Co do kremów, to ja sobie kupiłam nawilżający żel z Lumene do twarzy i na razie jest OK ![]()
#4616 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
dziękuję, dziękuję
![]() nie poddaję się przecież ![]() szukam i atakuję dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Wtajemniczenie
|
Carmi ok też o tym pomyślałam, ale znowu wyjdzie na to, że po co oni się mają starać donieść jakiś papierek potem, czy w przyszłym semestrze skoro ja pójdę, wystoję się w swoim dziekanacie, potem pojadę do Zusu, a im pieniążki przyjdą ode mnie z konta. Wygodne i tak jest ze wszystkim. I najgorsze jest to, że ich w ogóle nie obchodzi, ze ja mam jakies rachunki. Jeden mieszka u mamy, drugi płaci za mieszkanie po znajomosci grosze a moje pieniądze leżą gdzieś na koncie, bo oni są egoistami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Ooo właśnie Frezi, w sumie to wygląda na to, że rozmowa poszła Ci dobrze i chętnie by Cię wzięli, gdyby akurat miejsce było. Jestem pewna, że o tobie nie zapomną
![]() Oko mi spuchło ![]() Zuzik, to olej braci i weź kasę na swoje konto.
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-11-03 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
Ja bym raz im tej kasy nie dała. Jak ją chcę to niech się postarają i dała im ją dopiero wtedy kiedy zaniosą zaświadczenie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.