|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kosmetyki Catrice - cz. II
oo, muszę wypróbować ten pędzel WC w tym celu, dzięki za podpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A chciałabyś coś w zamian? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4596 | |
Zakorzenienie
|
U mnie pojawi się dopiero dzisiaj albo najpóźniej w czwartek. Mogę Ci kupić. W razie czego pisz na priv.
Cytat:
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Jest nowa gazetka natury/Aster. Nic o zniżkach na Holywood nie ma :-( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zadomowienie
|
Witam Was dziewczyny, podczytuje Was czasem i wreszcie przyszla pora, zebym sie odezwala :P
Pazdziernik w moim kalendarzu mianowalam "miesiacem bez kupowania kosmetykow" - postanowilam zaczac postepowac bardziej racjonalnie, zuzywac tony, ktore mam i nie spedzac godzin przed szafami w naturze, szukajac setnej czerwonej szminki ![]() Szlo mi swietnie, az przypadkiem wpadlam na jakiegos bloga i odkrylam pojawienie sie limitki Catrice... Obok wszystkiego przeszlabym obojetnie, ale te szminki......... Chyba z 5 razy odwiedzalam Nature w ciagu jednego dnia, wmawialam sobie, ze pewnei w listopadzie nadal Marlenka bedzie dostepna, ze to tylko dwa tygodnie... (W Bdg jakos nigdy nei zauwazylam, by limitki znikaly z predkoscia swiatla) Ale nie dalam rady ![]() ![]() ![]() I jestem najszczesliwsza na swiecie, bo to chyba idealny kolor na dzien dla mnie ![]() I oczywiscie bije sie z mysla, czy nie wrocic po te dwie pozostale - bo tez wygladaly pieknie, a skoro juz wiem, ze szminki maja idealna konsystencje... Jest tez taka sprawa, ze skoro wiem, ze to limitka, to moze powinnam dokupic druga Marlenke na zapas... ![]() Ach, musialam sie wygadac ![]() ![]()
![]() ![]() Filmowy blog Perfumowy blog Szukam koreczka do Aury Loewe 80 ml! Edytowane przez Joskelyn Czas edycji: 2012-10-16 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
Swatche będą- dziś będzie Red Butler, który za cholerę nie chciał wyjść na zdjeciach tak jak powinien- zdjęcia robiłam w kilku miejscach, w kilka dni i kurna i tak nie jestem do końca zadowolona... Wrrr, a chciałabym jak najwierniej oddać kolor (ha, przez to ciągle mam nim usta pomalowane w domu, więc więcej na jego temat już mogę napisać).
Nie zgodziłabym się co do konsystencji masła, ale co do tego że te pomadki są genialne i owszem. Powinnny być wprowadzone do stałej... |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
sprawdzić nie zaszkodzi ) ja nakładam tej kredki niedużo i fajnie mi się ten zestaw sprawdza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli rzeczywiście, to dla Pani z Natury ![]() Kucze, nie lubię jak się dezinformuje klienta ![]() Edytowane przez vea7 Czas edycji: 2012-10-16 o 12:55 Powód: literówki i ogólne roztrzepanie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w Bochni jest pełna dziewicza limitka 40's. Dwie godziny temu ją oglądałam ale jakoś nic mnie nie skusiło
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakoś do tej pory zawsze udawało mi się znaleźć tyko obecnie obowiązującą ![]() W sumie w gazetce jest tylko info, że Hollywood wchodzi... cen brak ![]() A tak z ciekawości, mógłby kto porównać ceny gazetkowe z obowiązującymi na Wild Craft Essence - ciekawa jestem czy tak samo czy taniej jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Konto usunięte
|
Ja postałam, pomacałam i nie kupiłam nic .
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Zakorzenienie
|
Ja zrobiłam tak samo. Wymacałam testery, pooglądałam opakowania i wyszłam ze sklepu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Uff, uporałam się z Redem. Gdyby ktoś rozważał zakup, albo nie został przekonany po zmacaniu testerka zapraszam na wielkie kuszenie: http://wszystkocomniezachwyca.blogsp...us-40ties.html
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
Ja tak samo...
Chociaż może to i dobrze ![]()
#4611 |
Zakorzenienie
|
ja kupiłam kredkę, ale zastanawiam się nad cieniami ;/
#4612 |
Zakorzenienie
|
Bo on na dłoni nie wygląda tak pięknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Wtajemniczenie
|
Dzollsiku, dziękuję za pomoc, ale już nie trzeba
![]() Cytat:
![]() Udało mi się dostać to, na czym mi najmocniej zależało - pomadki i róż ![]() ![]() Cienie sobie odpuściłam (akurat była paletka 01 i mocno kusiła ![]() ![]() ![]() Ze szminkami miałam poważny dylemat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szminki mają naprawdę świetną konsystencję - siedzę teraz z Marleną ![]() Słuchajcie, o co chodzi z tym różem, że jest w części wypiekany, a w części prasowany? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
Delikatnie mówiąc. Jak się nim maznęłam to miałam wrażenie, że to jakiś nieświeży róż z fioletem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
witajcie
też jestem zakochana w catrice ale i zielona w temacie. na razie mam jakąs paletkę w srebrnym opakowaniu, eye liner w żelu, pedzelek ale choruję wiele wiele produktów mi sie podoba. posługujecie sie slownictwem, ktore rozumiem jako tako, bo rozeznania w tych kosmetykach na razie brak. tak czy inaczej chętnie was czytam i prosze o opinie...co sądzicie o podkładach catrice?który jest nalepszy? mam mieszna cere i wiekszosc nawet matujacych podkładów powoduje błysk na twarzy. obejrzałam troche filmików Zmalowanej i widzę, że używa PhotoFinish i chwali go. Widzę w nowej ulotce, ze mają też podkład w musie Matt Mousse Make Up, a także typowo matujacy Infinite Matt Make Up. Który wybrać??? A macie może pomadkę Ultimate Lip Glow? Interesuje mnie, ze podobno podbija tylko naturalny kolor ust. O to mi chodzi! Ale czy tak jest na pewno? A ta we flamastrze? |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Nie kuś bo dzisiaj 3 razy chciałam ją włożyć do koszyka i w końcu zrezygnowałam...
Cytat:
![]() Tak, tam pomadka Ultimate się tylko delikatnie utlenia na różowo na ustach i podbija ich naturalny kolor. Coś jak błyszczyk ale bez mocnego połysku ![]() Edytowane przez SexiChic Czas edycji: 2012-10-16 o 20:18 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
Hej, dawno mnie tu nie było, ale muszę coś napisać z okazji limitowanki
![]() Mam podnośnik, wreszcie nie wyglądam na niewyspaną ![]() ![]() Teraz zastanawiam się nad Redem... Ciekawa jestem, jak wypada w porównaniu z czerwoną szminką z Revoltaire, bo ją mam i nie chcę dupe'ować ![]() A... jeszcze powiem, że najciemniejsza kredka do brwi jest całkiem sensowna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | ||
maskott
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.