![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzycielnia
aga, po co te podchody i mieszanie w to mamy? Zauważ, że może ona się wygadać przed Twoim TŻ.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
mój czasem dla zawstydzenia mnie specjalnie ogląda przy mnie pierdzienie, jak ostatnio...
obczajcie klub... ![]()
#4593 |
Zakorzenienie
|
Tylko jakbym miała czekać na moment kiedy TŻ zagai temat to by mnie starość zastała
![]()
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie trzeba czekać aż on sam zacznie temat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zadomowienie
|
Aga popieram dziewczyny. To żaden temat tabu żeby o nim nie rozmawiać. TŻ nie jest wróżką i nie siedzi w Twojej głowie, więc nie wie, jak dla Ciebie ma wyglądać ten moment żeby bylo idealnie. To co jemu wyda się super, dla Ciebie może nie być, dlatego warto pogadać, bo jemu też zależy żeby wg Ciebie było idealnie. Ja powiedziałam, że nie chcę w domu, nie chcę publiczności, nie chcę proszenia rodziców. Gothka dzień nauczyciela
![]() ![]() Nie wiem... jak nie chcesz już tak centralnie wprost to podczas jakiegoś filmu, w którym są oświadczyny możesz wspomnieć, że super były te zaręczyny, że myślisz że idealne, że sama być tak chciała, albo że wolałabyś inaczej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Można też powiedzieć, że jakaś koleżanka X miała takie a takie zaręczyny i Ty nie chciałabyś takich. Może załapie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gocia-właśnie ![]() ![]() ![]()
Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry ![]() Edytowane przez 90agnieszka90 Czas edycji: 2012-11-15 o 10:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zadomowienie
|
Coś wymyślisz
![]() Mnie TŻ przed wyjazdem pytał czy skoczyłabym z nim na bungee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zakorzenienie
|
vic podziwiałabym Cię, ja się boję bungee, jak byłam we Władysławowie tam niedaleko latarni czy czegoś takiego było właśnie bungee i gościu złamał kręgosłup, nie wiem co bylo przyczyna, czy to ze się spiął jakoś czy coś innego...
ale trauma na całe życie ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- mój tż to się mnie pytał jakie mi się podobają, na all przeglądał i pytał, ja mówilam tylko tak albo nie. nie wdawałam się w dyskusje, bo wstydniocha złapałam. oczywiście fajnie, że ogląda. ciekawe czy szykuje się na sylwestra swoją drogą? ![]()
#4600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja najbardziej bym chciała w moich ukochanych Bieszczadach ![]() Albo na pustej plaży w nocy ![]() Albo tam, gdzie byliśmy na pierwszej randce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
mi też miejsce pierwszej randki się podoba
![]() hehe tylko, że tam by było sporo ludzi (lodowisko)
#4602 |
Zadomowienie
|
Ja bym skoczyła na bungee ale zawsze cena mnie odstrasza
![]() Mi też się marzyło na plaży. TŻ też tak chciał. W Hiszpanii, ale nie udało nam się w tym roku wyjechać. Ale i tak było idealnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Nie u nas miejsce pierwszej randki ( galeria) odpada, nie chciałabym.
Ale mam klika pomysłów gdzie bym chciała ![]()
#4604 |
Wtajemniczenie
|
heja banana
![]() Agula pamietaj, ze bez względu na to, gdzie to będzie to i tak będzie idealnie ![]() ![]() ![]() Vicky mojej znajomej sie chłopak oświadczał na szczycie w tym wagoniku do skoków fotkę widziałam i wooow ![]() Miko łooo święta i sylwek... no są okazje, ja trzymam kciukolce byłoby cudnie ![]() ![]() ![]() Gocia w dzień nauczyciela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Ja ostatnio przeżywam ponowne zauroczenie w związku, aż szok że po 4 latach znów można coś takiego czuć ![]() A seks jest niesamowity ![]() Co tam u Was? Nadrabiałam, ale to nie to samo co wieści na bieżąco ![]() Aga na FB widziałam, że nienawiść do Exela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
Bo była chwilowa nienawiść
![]() A ja wczoraj miałam dzień marudy, chyba w związku ze zbliżającą się @ Najpierw miałam focha, że TŻ sugeruje, że zamiast na wymarzoną wycieczkę powinnam składać na nowego kompa, póżniej zaczęłam wrzucać na zbyt małą ilość romantyzmu i niespodzianek ze strony TŻta i nawet komedia romantyczna mnie dołowała bo tam było więcej romantyzmu niż u nas... ale przeszło ![]()
#4607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zadomowienie
|
Aga ja robiłam kiedyś zaawansowany kurs Excela, jak byś potrzebowała pomocy to wal śmiało. Ale Twój TŻ na pewno bardziej wprawiony, bo ja nie używam go w ogóle.
![]() Też mi się zbliża @ i wszystko mnie denerwuje ![]() ![]() Zuz i jak interes się rozkręca? Masz zamówienia? ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Jejku ja ostatnio jestem cały czas taka głodna, że w nocy budzi mnie burczenie brzucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Vicky będę pamiętać
![]() ![]()
Nigdy nie pozwól, aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry ![]() Edytowane przez 90agnieszka90 Czas edycji: 2012-11-16 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Zadomowienie
|
Ja właśnie nie używam i pewnie sporo już mi wyleciał z głowy a szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
To możesz mi zrobić obliczenia do następnej ekspertyzy tak dla wprawy
![]() Nie no żartuję ![]()
#4612 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gocia Karo zazdroszczę... serio ja mam jakiegoś mega wku*wa na TZta wszystko mnie wkurza i najchetniej bym mu łeb ukręciła. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
To ja łączę się w bólu. Może nie jest tak, że wszystko mnie wkurza bo naprawdę go kocham i uważam że jest cudowny, ale czasami jak coś zrobi to...
![]() ![]() ![]() I chcę romantyzmu, co już w nerwach zdążyłam wyartykuować ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W czwartek idziemy do kina a potem mamy kolację ze śniadaniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zadomowienie
|
Aga nie ma co rozpamiętywać takich sytuacji. Było minęło. Powiedział, nie pomyślał. Wyjaśniłaś mu co i jak, co jest dla Ciebie ważniejsze i tyle. Nie dobieraj sobie do głowy takich rzeczy. To normalne, że ma się różne priorytety. A co do romantyczności to może Ty wyjdź z inicjatywą i sama stwórz taką atmosferę, a jak TŻ się spodoba, to może sam się postara
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Mnie też TŻ często denerwuje. Na początku się przejmowałam i stresowałam, że są między nami jakieś drobne spięcia, ale po jakimś czasie wyluzowałam i jest bardzo dobrze. Nie będę przecież przeżywała każdej pierdoły, bo bym osiwiała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
vicy, jak to mój TŻ ostatnio powiedział- jak nie wiesz, co myślę na dany temat to założy, że mnie to wk...**a
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
Tylko ja już romantyczne niespodzianki robiłam nie raz
![]() ![]()
#4618 |
Zadomowienie
|
O ja też nie pamiętam kiedy...
![]() ![]() Za to na 2. rocznicę dostałam 24 róże, a na 3. - 40 róż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Ja bardzo długo żadnych kwiatków nie dostawałam bo:
a) uczulają mnie, b) nie lubię, wolę wino ![]() Pierwszy raz dostałam 3. róże na 3. rocznicę, potem różę na walentynki w tym roku. I ostatnio też różę, tak bez okazji. I tak twierdzę, że to dużo i że mój tż jest bardziej romantyczny niż ja ![]() Edytowane przez gothka152 Czas edycji: 2012-11-16 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Zakorzenienie
|
a co byscie zrobily w takiej sytuacji w jakiej jestem ja?
impreza w kubie. tz sie jara ze zobaczy striptizerki. przy mnie. bez zadnych oporow. cycki dupa itp
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.