Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-08, 22:04   #4591
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
hej ho kupilam narzutowi buty slubne http://allegro.pl/buty-trampki-hd-he...293850090.html

co sadzicie na temat tej piosenki na pierwszy taniec http://www.youtube.com/watch?v=7icGp...eature=related
buty fajne
a piosenka to chyba każda pasuje jeśli pasuje do was i wiecie jak do niej zatańczyć ( nie mam tu na myśli niesamowitej choreografii tylko wasz ładny taniec
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 22:06   #4592
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Hej laski chyba od 3 godzin z malymi przerwami Was doganiam:P i jeszcze filmiki JennyAniolek oglądalam CUDO

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
mocarne!

No to też miałas fuksa, ja mialam podobnego kolezanka chciala mi pożyczy swoja podwiązke ktora strasznie mi sie nie podobala i w dodatku byla z personalizacja a ze to mialo byc cos pożyczonego to nie moglabym tego nawet odciąc...

Niezla sytuacja z dekoracja a na relacje i fotki oczywiscie czekamy

Dziewczyny do konca tygodnia musze sie ostatecznie zdecydowac na kolor szarfy, niby jestem za czarna, mam juz nawet koncepcje na bizu ale waham sie jeszcze troche, doradzcie biala czy czarna?
mi sie szczerze to zadna nie podoba zbytnio ale jak juz to biala..

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Hej

Widzę, że rozmawiacie na temat all i oszustów. Może przedstawię wam moją historię.

Kilka lat temu chciałam kupić od miłej Pani Moniki nowiutki aparat cyfrowy. W karcie tej Pani na all było ok 20 pozytywów sprzedawała ona dużo nowych towarów od 100zł-250zł. Traf chciał, że ten aparat kosztował mnie 250zl + 30zł kurier. Niby nie wiele ale dla mnie to były moje zaoszczędzone wtedy pieniądze! Czekałam na przesyłke tydzień i nic. Pisałam Pani raz mi tylko odpisała, że paczka została już wysłana. Na drugi dzień na all w karcie tej Pani zaczely sypać się negatywy. Po 3 dniach było ich już 50 wtedy wiedziałam już iż zostałam oszukana. Pamiętajcie spór na all zaczyna być już zbędny gdyż osoby, które siedzą w all długo więdzą, że te upomnienia nic im nie zrobią. Więc jeżeli wasz spór nie przyniósł żadnego rezultatu zostają dwa wyjścia albo zgłosić to na policje ( w moim przypadku dostałam wezwanie w celu przesłuchania jako poszkodowana ) albo odpuścić sobie. Na szczęście dorwali tą dziewczynkę jak się okazało wraz z bratem podała fikcyjne dane i postanowili sobie łatwym kosztem zarobić. Można jeszcze spróbować wysłać grupowo z innymi poszkodowanymi wiadomość do oszusta, że złożony zostanie zbiorowe zawiadomienie na policję.
ja raz zakupilam telefon za 170zł, baba oszukala 7 osob, na policje tylko zglosilam ja i jeszcze jedna dziewczyna i takim cudem sprawa w sądzie sie odbyla i zwrocili nam kase ale bez kosztow przesylki.

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
dziewczynki pomóżcie do ślubu zakładacie pończochy białe czy naturalne????
off white bardzo roznią sie od bialych, ale nie są ecri i są tak cienkie, ze ich prawie nie widac na nodze a suknie mam białą

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
gdzie robiłyście/robicie/będziecie robiły plener?

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

lo9sowanie
ja na pewno nad morzem marzy mi sie tez tam sesja przy zachodzie slonca

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Ja nienawidzę gór uwielbiam patrzeć, jak już jestem tam to zachwycam się ogromnie, ale żeby dojść gdziekolwiek... wołami się mnie nie wyciągnie. Ale mój TŻt kocha góry, My do Zakopanego mamy ok godziny jazdy autem, więc w okresie letnio jesiennym jest w górach przynaajmniej raz w miesiacu, więc robię ten plener dla niego i dla własnych względów estetycznych
Gdyby TŻt nie kochał tak gór to w życiu , za żadne skarby bym się nawet do morskiego nie fatygowała, a co dopiero do 5 stawów
ja tak samo! a tutaj w No jestem nimi otoczona za to w PL mieszkam nad morzem i kocham je

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Pytanie na szybko, ile tub z platkami zamawialyscie? Bo robie zamowienie na allegro i nie wiem ile zamwic zeby byl fajny efekt....
4 tuby 60 cm
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 22:17   #4593
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dziękuję Dzieczynki moje cudowne za porady - bez Was zginę marnie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Z Żywieckim fajny pomysł Przy zamku w Pszczynie chyba też jest jakiś staw, no albo w ostateczni zapora w Wapienicy.
W Pszczynie mamy osobny plener... Dylemat życia mam teraz

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
W Goczałkowicach też jest jakiś zbiornik, ale czy tam ładnie to nie mam pojęcia.
Tam nie ma ładnie... Straszny syf jest i brzydki brzeg

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Tak mi teraz przyszło do głowy, a może plener w Pieninach - jezioro czorsztyńskie, góry, ruiny ??
Nigdy tam nie byłam... Zaraz przeszukam net

Kawo: fajne butki dla TŻcika A piosenka ma ładne słowa, ale Tiny to nie lubię
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 22:20   #4594
bejb200
Raczkowanie

Cytat:
hej ho kupilam narzutowi buty slubne http://allegro.pl/buty-trampki-hd-he...293850090.html

co sadzicie na temat tej piosenki na pierwszy taniec http://www.youtube.com/watch?v=7icGp...eature=related
buty superanckie!! podobają mi się trampeczki! Ostatnio byłam na weselu gdzie facet był w garniturze i trampkach;-) nie mogłam się napatrzeć bo wyglądał rewelacyjnie! zamierzam namówić mojego Tż chociaż na poprawiny na taki strój;-)
bejb200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 22:22   #4595
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Ja też, ale widziałam kiedyś na stronie jakiegoś foto i teraz mi się przypomniało

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 22:23   #4596
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Dziękuję Dzieczynki moje cudowne za porady - bez Was zginę marnie

W Pszczynie mamy osobny plener... Dylemat życia mam teraz

:
byłam tam w tamtym roku w lipcu jak sie dowiedzialam ile tam sesja slubna ksoztuje to cenka mi opadla a jak przeczytalam regulamin robienia zdjec slubnych wewnatrz to umarlam ze smiechu pisza ze nie mozna siadac na eksponatach oraz cos w stylu: ze nie mozna sugerowac ze sie siada

o znalazlam : 6. Nie zezwala się na wykorzystywanie lub stwarzanie wrażenia wykorzystywania mebli, dywanów lub jakichkolwiek innych przedmiotów zabytkowych (eksponatów) podczas sesji zdjęciowej lub filmowej, za wyjątkiem mebli wskazanych przez pracownika Muzeum.

i cennik 1. Godzinna okolicznościowa sesja fotograficzna: 370 zł netto + obowiązujący podatek VAT = 455,10 zł brutto
2. Godzinna okolicznościowa sesja filmowa: 370 zł netto + obowiązujący podatek VAT = 455,10 zł brutto
3. Godzinna okolicznościowa sesja fotograficzna i filmowa: 555 zł netto + obowiązujący podatek VAT = 682,65 zł brutto
4. Każda kolejna godzina sesji: 296 zł netto + obowiązujący podatek VAT = 364,08 zł brutto.
Opłatę można uiścić w dniu realizacji sesji przed wejściem na ekspozycję.

duze lepszy IMHO jest zamek w mosznie http://www.moszna-zamek.pl/galeria.html normalniejak w disneju

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 22:26   #4597
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
byłam tam w tamtym roku w lipcu jak sie dowiedzialam ile tam sesja slubna ksoztuje to cenka mi opadla a jak przeczytalam regulamin robienia zdjec slubnych wewnatrz to umarlam ze smiechu pisza ze nie mozna siadac na eksponatach oraz cos w stylu: ze nie mozna sugerowac ze sie siada

o znalazlam : 6. Nie zezwala się na wykorzystywanie lub stwarzanie wrażenia wykorzystywania mebli, dywanów lub jakichkolwiek innych przedmiotów zabytkowych (eksponatów) podczas sesji zdjęciowej lub filmowej, za wyjątkiem mebli wskazanych przez pracownika Muzeum.

i cennik 1. Godzinna okolicznościowa sesja fotograficzna: 370 zł netto + obowiązujący podatek VAT = 455,10 zł brutto
2. Godzinna okolicznościowa sesja filmowa: 370 zł netto + obowiązujący podatek VAT = 455,10 zł brutto
3. Godzinna okolicznościowa sesja fotograficzna i filmowa: 555 zł netto + obowiązujący podatek VAT = 682,65 zł brutto
4. Każda kolejna godzina sesji: 296 zł netto + obowiązujący podatek VAT = 364,08 zł brutto.

duze lepszy IMHO jest zamek w mosznie http://www.moszna-zamek.pl/galeria.html normalniejak w disneju
Cennik w Pszczynie jest powalający , za to w Mosznej bajkowy zamek i wstęp kosztuje 50 zł

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 22:29   #4598
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:

Padłam Jak byłam w podstawówce moi rodzice zabrali mnie tam na wycieczkę (mam 30 min do Pszczyny) i razem z kuzynką ścigałyśmy się w tych "ochraniaczach" na buty jeżdżąc po komnnatach I zdarzyło mi się siąść na jakiś fotel stary jak nie wiem, ale nikt nie widzał I jak plener w Pszczynie to tylko w parku wokół zamku - jutro zadzwonię się dowiedzieć czy za to też się płaci

A Moszna - Piękny zamek!!
Stary 2012-05-08, 22:30   #4599
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Padłam Jak byłam w podstawówce moi rodzice zabrali mnie tam na wycieczkę (mam 30 min do Pszczyny) i razem z kuzynką ścigałyśmy się w tych "ochraniaczach" na buty jeżdżąc po komnnatach I zdarzyło mi się siąść na jakiś fotel stary jak nie wiem, ale nikt nie widzał I jak plener w Pszczynie to tylko w parku wokół zamku - jutro zadzwonię się dowiedzieć czy za to też się płaci
Z tego co kojarzę to za zdjęcia w parku nie płaci się

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-05-08, 22:33   #4600
a u d r e y
Wtajemniczenie

Ale nazwa piękna.. Moszna
Stary 2012-05-08, 22:33   #4601
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
No

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 22:36   #4602
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
oj tam oj tam

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 22:40   #4603
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
A ja mam pytanko bukietowe. Orientujecie się ile może kosztować prosty bukiet z cantedeski? Wielkość coś takiego jak w załączniku. Chciałabym być przygotopwana, co mi może kobitka w kwiaciarni krzyknąć
Koziczko gadałam z Olą
Tak jak już pisałam cantadeskie to jedne z droższych kwiatów, a bukiet to koszt 150-190 zł w zależności od ilości kwiatów.

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-05-08, 22:44   #4604
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ale ze calkiem inny garnitur niz w pierwszym dniu?
Kurcze nie widzi mi sie kupowac 2 garniaka na poprawiny, a nie pasuje chyba w tym samym
Dzisiaj poruszyłam ten temat i niestety usłyszałam od mojego TZ wyrzuty, że znów chcę wydawać kasę... A właśnie wracaliśmy z zakupów z zamówionym garniturkiem. Jak on w nim wygląda!!!:lo ve:LOVE!!! Zdjęcia nie dam, bo akurat mi się tel, wyładowywał i nie mogłąm pstryknąc, a na stronie to wcale nie wygląda jak nasz... Model się nazywa Columbia...

Cytat:
Napisane przez 89Madzia89 Pokaż wiadomość
wpadłam tylko na chwile
Oglaszam ze my dzis mamy 4 miesiace do slubu
i tej porze bede juz szczesliwa mezatka ))
dokladnie 123 dni
Ja właśnie sobie uzmysłowiłam jak czekałam, aż TZ przymierzy garnitur, bo on strasznie to przeżywa, że tak wczęśnie go kupujemy, a kupujemy ze względu na rabat... zaoszczędzimy na nim samym ponad 400 zł... I TZ zaczął się zastanawiać ile to jeszcze czasu mamy, ja zaczęłam liczyć i uzmysłowiłam sobie, że dokładnie 4 miesiące. A 1. czerwca zarzucimy wątek naszymi 100dniówkowymi inspiracjami...

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Mój miał długi rękaw na poprawiny- ale też ślub był na początku kwietnia Osobiście uważam, że poprawiny są luźniejsze, więc i ubiór powinien być swobodniejszy. U nas nawet goście ze strony TŻta przychodzili ubrani tak zwyczajnie normalnie, dużo kobiet w spodniach jak na niedzielę do kościoła.

W ogóle mój TŻ uwielbia tą koszulę, którą miał na poprawinach- zawsze chętnie ja zakłada, praktycznie wszędzie (gy nie ma upałów) ją zakłada. Ma ją już prawie 4 lata i w ogóle się nie sprała, zużyła, ani materiał nie stracił na wartości. Zdecydowanie lepsza jest od ślubnej, a niby z tej samej półki cenowej i gatunkowej.
A możesz powiedzieć z jakiej firmy jest ta koszula? Bo jak kupiliśmy na jakąś imprezę białą klasyczną koszulę firmy Wilsoor /nie wiem jak to sie pisze/ to nie jest zadowolony

Cytat:
Myślę, że na początek białe, a potem na zmianę ( bo mam takiego pecha do pończoch, że na pewno będę kilka razy wymieniała) jakieś takie jaśniutkie... waniliowe brzmią dobrze...

Cytat:
Na ile przed slubem zaczelyscie z TZtami roznosci zaproszenia ??
My juz chcielismy i moja mama wyrazila swoje zdanie... ze to za wczas itp
My zaczęliśmy bardzo szybko, ale tylko najbliższej rodzinie, trochę przy okazji Wielkanocy, a trochę bo byłam mega podekscytowana, że już są... I teraz tak jak się trafi okazja, że jakiś wujek czy ciotka mają imieniny to wbijamy nie dośc, że na imprezkę, to jeszcze z zaproszeniami... Na szczęście nasi rodzice nie mają nic przeciwko...

Dobrej nocki kochane, lecę, bo TZ już łóżko grzeje

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 22:49   #4605
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Czorsztyn- piekny. Mozna o Niedzicie zahaczyć tez albo połazić po polanach Widok jeziora na tle gor piekny

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
Dzisiaj poruszyłam ten temat i niestety usłyszałam od mojego TZ wyrzuty, że znów chcę wydawać kasę... A właśnie wracaliśmy z zakupów z zamówionym garniturkiem. Jak on w nim wygląda!!!:lo ve:LOVE!!! Zdjęcia nie dam, bo akurat mi się tel, wyładowywał i nie mogłąm pstryknąc, a na stronie to wcale nie wygląda jak nasz... Model się nazywa Columbia...

ja zapytalam TZ w czym ma zamiar isc na poprawiny:
tz- no jak to w czym. W czarnych spodniach i koszuli
ja- (odetchniecie z ulga i chwila rozkminki) jakich czarnych spodniach?
tz- no w tych materiałowych

Mowa o zwyklych startych rurkach

ja- ale Ty jestes PM, wiec moze pasuje abys założył cos ładniejszego niz sprane spodnie.
tz- no w sumie racja

Gratuluje zakupu garniaka
Kurcze my moze tez cos poszukamy, licze na jakas okazje a jak nie to pojdzie w tym co ma.. zreszta jego garniaki i tak sa malo noszone

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 22:55   #4606
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Z tego co kojarzę to za zdjęcia w parku nie płaci się
Oby, bo to przegięcie by było

Cytat:
Czorsztyn- piekny. Mozna o Niedzicie zahaczyć tez albo połazić po polanach Widok jeziora na tle gor piekny
Wycieczkę mam właśnie z wujkiem google zaplanowaną w te regiony...

Wrzucę Wam coś, znalazłam przed chwilą i zmotywowało mnie aby leźć na nogach nad Morskie Oko albo zapłacić temu ch**owi bacy co powozi bryczką, żeby wziął mniej osób - to by było chyba humanitarne??
A więc uwaga - na końcu sesji jest prezentacja ze zdjęciami i tak, jak właściciel strony pisze: oglądajcie na dużym ekranie. I nie bijcie mnie, że to wrzuciłam, ale się zakochałam Warto zobaczyć!
Plener w Tatrach- Morskie Oko, Czarny Staw
http://blog.gubala.pl/2011/01/20/i-z...ubny-w-gorach/
Stary 2012-05-08, 22:58   #4607
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Nasza sesja plenerowa zostaje przeniesiona...na kiedy??? nie wiem! Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu nam się uda- dlatego proszę o kciuki Głównie chodzi o kierownika TŻta, nie chce dac mu wolnego i o nasz nocleg w Monachium!

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
A tak w ogóle obgadałam dzisiaj bukiet ślubny Będzie z pomarańczowych/rudych (taki jakiś kolor ) cantedesek z jasną eustomą, żeby złamać kolor trochę. Nie powinnam się zakichać przy nim

Cytat:
Miałam oczywiście cieliste pończochy

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hej laski, ale mam nerwa

rano mi laptop padł i straciłam wszystko
to juz 3 raz w ciagu 2 lat;/

najgorsze sa hasla dostepu do roznych portali ;/
nie zapisywalam ich i przez 2 godziny sie logowalam na wizaz

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Nad morskim okiem musi być bosko ale jak tam wejść w sukni
Cytat:
a po co tam wchodzić w sukni?
przeciez w morskim jest schronisko, łazienka i wszystko, można się spokojnie przygotować. My idziemy jeszcze wyzej do pięciu stawów i idziemy w górskim odzieniu, suknie i garniaki będziemy nieść w pokrowcach i dopiero w schronisku się odpicujemy
Kicia - Audrey już Ci pięknie odpisała jak

Cytat:
W sumie wam nie opowiedzialam jestemy po spotkaniu z dekoratorka jestem mega zaodwolona pelen profesjonalizm mloda dziewczyna wiedziala z kim ma zalawiac od razy z calej naszej czwroki(ja TZ moja mama babcia Tza )zaraz podeszla do mnie i ze mna zaczela rozmawiac
Podpisalismy umowe
mam w tym strojenie sali auta bukiety moj i swiadkowej butonierk wiazanka do wlosow kwiatry na sali pokrowce cos wam tu wrzuce co mamy z ich strony http://www.dekor-plast.pl/index.html

Wszystko bedzie w fiolecie rozu i bieli na jednym zdjeciu sa takie swiatla (w oddali zdjecia) bedziemy miec tak zespol oswietlony

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2012-05-08, 23:01   #4608
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

ja na pewno nad morzem marzy mi sie tez tam sesja przy zachodzie slonca

Marzy mi się sesja nad morzem ale mam troche daleko. Tzn jesli o mnie chodzi to jak najbardziej mogłabym jechać. Ale mój TŻ jak zobaczył te wszystkie koszty to zaczyna mnie juz stopować Ja wogóle mam daleko i nad morze ( 300km) i w góry ( troche więcej jak 300) mój fotograf robi świetne zdjęcia ale większość par ma w podobnych miejscach, bo w mojej okolicy nie ma zbyt wiele ciekawych miejsc i tez myśle bardzo intensywnie gdzie zrobić sesję. Ale na pewno chcę kilka zdjęć z konikami
Stary 2012-05-08, 23:04   #4609
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
z dwojga złego nad morze mam dalej ale ogólnie nie lubie siedzieć na plaży ( ze względu na cerę też nie moge długo siedzieć na słońcu)

dlatego marzy nam sie Chorwacja... jak znudzi się nam morze idziemy w góry i na odwrót
Byłam kilka razy - polecam! Cudowny kraj

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Byliśmy w maleńkiej miejscowości między Makarską a Omisiem (nie wiem czy to tak się odmienia ). Ogólnie polecam udać się na południe, bo jak jechaliśmy to różnica w temperaturze między północą a południem była ogromna.
My byliśmy w zeszłym roku w Omisiu

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
A ja jutro o 15:30 mam przymiarkę sukni już się doczekać nie mogę

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Hej laski chyba od 3 godzin z malymi przerwami Was doganiam:P i jeszcze filmiki JennyAniolek oglądalam CUDO
dzięki

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
fajny bukiet
mi sie podobaja takie wlasnie wklejam moj zrobiony juz ten fuksjowy z pior a ten drugi to tez robila ta sama dziewczyna co mi tylko na inny slub
Oryginalne ładne bukiety

Cytat:
dziewczynki jak ubrani idą Wasi TZ na poprawiny?
Co prawda poprawiny mieliśmy w domu, ale ja miałam ubraną elegancką fioletową sukienkę a Mąż ubrał spodnie od garnituru ślubnego, fioletową koszulę z krótkim rękawem i fioletowy krawat

---
Dobranoc

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Marzy mi się sesja nad morzem ale mam troche daleko. Tzn jesli o mnie chodzi to jak najbardziej mogłabym jechać. Ale mój TŻ jak zobaczył te wszystkie koszty to zaczyna mnie juz stopować Ja wogóle mam daleko i nad morze ( 300km) i w góry ( troche więcej jak 300) mój fotograf robi świetne zdjęcia ale większość par ma w podobnych miejscach, bo w mojej okolicy nie ma zbyt wiele ciekawych miejsc i tez myśle bardzo intensywnie gdzie zrobić sesję. Ale na pewno chcę kilka zdjęć z konikami
Może warto pomyśleć o locie nad morze ? Ostatnio sprawdzałam ile taka przyjemność kosztuje i z Katowic do Gdańska w obie strony 100 zł/os

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-08, 23:33   #4610
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Białe.

Cytat:
odmówiły mi 3 osoby.... 2 z nich nie miały nawet cywilnej odwagi zadzwonić tylko przez swoja córkę przekazały tą informacje ... moja mama podejrzewa że to z zemsty za to że my nie przyjechaliśmy na wesele ich jednej córki i podali ten sam powód co my wtedy (ja byłam chora miałam 10 lat a wesele było ponad 300 km od nas a oni mają do nas ze 40 km) i mi trochę przykro
Ha! Nie ma to jak odwety Żenada.Ten u Was chociaż taki niby ukryty, a u mnie to centralnie ciociunia walnęła, że jak my nie przyjedziemy, to oni też nie

Cytat:

Fajna jest, jeśli Wam pasuje, to czemu nie ?

Co do tub: a myślicie dziewczyny, że efekt będzie o.k., jak kupię 4 szt. tub 80tek z płatkami (czerwonymi) + jedna tuba z serduszkami ? Czy ta tuba z serduszkami zaniknie ?

Byliśmy z Tż na pierwszej lekcji tańca Fajnie było i muszę pochwalić Tż - naprawdę dobrze mu to wszystko wychodzi i mam wręcz wrażenie, że radzi sobie bestia lepiej ode mnie Normalnie czuję się trochę jak sierota przy Nim Ale fajnie jest naprawdę. Trochę nas to będzie kosztowało, ale mam nadzieję, że chociaż efekty będą... Pan uspokaja nas, że mamy niby dużo czasu, ale ja jakoś tego "dużo" nie widzę

A ! Dziś dałam zaproszenie koleżance z pracy. Bardzo się ucieszyła, a do oczu napłynęły jej łzy... ja nie chcę myśleć co będzie przy składaniu życzeń

Dobra, lecę spać, bo rano znowu będę miała problem ze wstaniem...

I think I wanna marry you...

Edytowane przez Dancing_Lady
Czas edycji: 2012-05-08 o 23:36
Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 23:46   #4611
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Może warto pomyśleć o locie nad morze ? Ostatnio sprawdzałam ile taka przyjemność kosztuje i z Katowic do Gdańska w obie strony 100 zł/os
Sprawdziłam z Poznania do Gdańska 99 zł hmm... kuszące
Stary 2012-05-08, 23:49   #4612
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:

Mam problem, wielki problem - z plenerem ślubnym: z powodu mojej miłości do zwierząt nie umiem sobie wyobrazić siebie jadącej nad Morskie Oko wozem, który jest ciągnięty przez biedne koniki... Marzy mi się sesja nad Morskim Okiem, no i do tego Czarny Staw, ale jak to pogodzić to nie wiem Bo nie dam rady wejść sama spacerkiem taszcząc kieckę, buty i inne rekwizyty na plecach Co możecie polecić? Potrzeba mi staw/jezioro i krótką drogę do celu

A i mam też super postanowienie: nie będę mieć welonu !! Mamusia mnie poparła, bo szkoda zasłaniać moje włosy
Zawsze możesz załatwić sobie taki wózeczek http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...9,r:3,s:0,i:80
zapakować tam suknie iść piechotką bez potrzeby taszczenia tego w rękach
Stary 2012-05-08, 23:56   #4613
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

oj Dancing_Lady kto miałby lepiej tańczyć niż Ty
na pewno sobie super poradzisz

a my nie mamy wykupionego pleneru - mamy znajomych fotografów których prosimy o to. Więc zdjęcia pewnie będą w różnych miejscach - zobaczymy jak uda nam się to zorganizować - część na pewno będzie w łodzi i okolicach a część we Wrocławiu i pobliskich górkach.
Sama jestem co z tego wyniknie - bo przecież nie będę jeździć z sukienką wszędzie..

dobra zmykam spać dobranoc
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 00:23   #4614
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Muffin: dziękuję za pomysł A tak poza tym to w moim regionie na tą torbę mówimy "tasia"

Nie mogę spać... Ale czas znaleźć twórcze zajęcie - będę sortować swoją dokumentację medyczną

Dobranoc
Stary 2012-05-09, 06:36   #4615
moniq_87
Raczkowanie

Dzień dobry, wstawać moje wizażanki, do pracy, do nauki, do przygotowań
Cytat:
Wrzucę Wam coś, znalazłam przed chwilą i zmotywowało mnie aby leźć na nogach nad Morskie Oko albo zapłacić temu ch**owi bacy co powozi bryczką, żeby wziął mniej osób - to by było chyba humanitarne??
A więc uwaga - na końcu sesji jest prezentacja ze zdjęciami i tak, jak właściciel strony pisze: oglądajcie na dużym ekranie. I nie bijcie mnie, że to wrzuciłam, ale się zakochałam Warto zobaczyć!
Plener w Tatrach- Morskie Oko, Czarny Staw
http://blog.gubala.pl/2011/01/20/i-z...ubny-w-gorach/
Piękne!

A ja Wam się chyba zapomniałam pochwalić, że naszemu świadkowi wczoraj urodziła się córka

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 06:38   #4616
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

Ale i tak jeszcze sporo pracy przed Nią...
No tak, dokładnie. Może osobom nieznającym się na branży podobają się te prace4 no ale..
Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Matko ale mam dzisiaj fatalny dzień Jeszcze się dobrze nie zaczął a już chciałabym żeby się skończyłech...
ojoj. oby chociaż jakieś odszkodowanie wypłacili
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
zadzwoniły do mnie przed chwilą bo niby dzisiaj byłam umówiona na odbiór sukni i oburzone, że mnie nie ma a trzeba się rozliczyć wszystko fajnie pięknie ale ten dzień jest dopiero jutro
dobre są

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Relacja z wieczoru panieńskiego

Koleżanka przyszła zrobić mi fryzurę, miałam loki, trochę dziwnie się czułam, bo nigdy nie nosiłam loków, ale dziewczyny chwaliły. TŻet pojechał po moją świadkową i nas zawiózł. Najpierw dziewczyny do mieszkania koleżanki, gdzie odbył się panieński, a mnie do swoich rodziców. Tam się przebrałam w sukienkę, szpilki i TŻet o 20:00 zawiózł mnie do dziewczyn wmawiając mi po drodze, że czeka na mnie striptiz z wygolonym kolesiem w stringach, bleh... Serio, byłam przerażona.

Na dole wisiała kartka dla sąsiadów, ze to wieczór panieński, że wychodzimy o 23ej i żeby uprzejmie nie wzywali policji Na drzwiach była piękna ozdoba z napisem "Wieczór Panieński Ewy", balony i kokardy. Jedna z zaproszonych dziewczyn założyła firmę robiącą Baby Shower i tym podobne imprezy (dekoracje, słodkości, zabawy) i ona robiła całą dekorację na mój wieczór. Wszystko było w kolorach intensywnego różu, czerni i kryszkałków Pięknie!

Na wejście dostałam welon i drinka, którego w sekundę wypiłam do dna (ciągle ze stresu, rozglądając się czy striptizer nie czai się w szafie), a potem następnego na wyluzowanie. Były babeczki, popcakes i piękny tort (słodycze autorstwa kolejnej zdolnej koleżanki) - wszystko super pyszne i w kolorach przewodnich Pokroiłam tort, wyduldałam kilka drinków - były takie jak lubię, słodkie i z bąbelkami

Był konkurs na znajomości panny młodej. Wygrała koleżanka z pracy i nie tylko, z którą mam najlepszy kontakt i świadkowa Później był test na znajomość narzeczonego. Chyba mi dobrze szło, dobrze się trzymałam, ale z perspektywy czasu, nie umiem sobie przypomnieć ani pytań ani odpowiedzi Ale z tego co kojarzę dość dobrze mi poszło. Dostałam w prezencie zabieg do spa na twarz i koszulke nocną - seksowną, ale elegancką Będzie na noc poślubną Później dziewczyny pisały wróżby i ja miałam wylosować tylko 2. Dziewczyny dały mi karty z zadaniami do klubu, miałam wybrać 5 i wykonać w klubie, ale się wykręciłam. Poszłyśmy do klubu, tam piłyśmy drinki i tańczyłyśmy. Muzyka była super więc się wyszalałam.
świetny wieczor miałaś
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
a oto moje buciki

Cytat:
dziewczynki jak ubrani idą Wasi TZ na poprawiny?
Nie mam poprawin to nie muszę się martwić sassa ;P
Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość

Dziewczynki, potrzebuję porady i Waszej opinii

Mam suknię ekri, taki ciemniejszy ekri. Na tle białych rzeczy wygląda nieciekawie - jakby była zżółknięta i stara. No ale sama w sobie wygląda świetnie i moja karnacja dobrze sie z nią komponuje, Totez stwierdzilismy z TŻ, że weźmiemy pokrowce ekri (podobny odcień), co by moja suknia na starą nie wyglądała podczas wesela. Zamowilismy pokrowce i całą dekorację, ale przypomnialo mi się, że przecież obrusy na sali są śnieżnobiałe. Dzwonilam na salę, nie mają ekri obrusów. Obdzwoniłam wszystkie możliwe miejsca, nigdzie nie mają takich obrusów. TŻ mówi, żeby zostawic te białe obrusy, moze nie będzie się to rzucać w oczy, ale ja teraz nie wiem,czy to dobry pomysł, w koncu pokrowce będą ekri, suknia ekri i na tle obrusów wszystko będzie sprawiało wrazenie zżółkniętych. Na filmie i foto też.
Nie moge nigdzie takich obrusów znaleźć, juz wpadlam nawet na pomysl,zeby uszyć tylko co ja potem z nimi zrobie

zostawić te białe obrusy? moze nie będzie tak źle?
cholerka... Ja mam złotawe pokrowce ale obrusy widzę, też białe (patrz załącznik - zdjęcia mojej sali) hmm zapytam czy mają inne..
Cytat:
Ja będę miała ecru. Jak suknia
Cytat:
A ja musze sie pochwalic , ze dzisiaj zamowilam tort weselny

bedzie 4 poziomowy, z 2 masami: czekoladowa i wiśniowa

Hej Dziś do lekarza!!!
Obliczyłam, że 1 czerwca wejdę w II trymestr
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 278710.firma.zdjecie_2.jpg (48,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 278710.firma.zdjecie_4.jpg (41,8 KB, 17 załadowań)

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 06:39   #4617
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Hej dziewczynki!

dzisiaj u mnie ładna pogoda jest w koncu!!!

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 06:40   #4618
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
A ja Wam się chyba zapomniałam pochwalić, że naszemu świadkowi wczoraj urodziła się córka
gratulacje

Aaaa mama wczoraj zaklepała mi organistę

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

Cytat:
Hej dziewczynki!

u mnie teeeeż!

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 06:43   #4619
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
gratulacje

Aaaa mama wczoraj zaklepała mi organistę

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

u mnie teeeeż!

juz sie nie moge doczekac soboty! idziemy na zakupy i musze kupic buty na poprawiny do sukienki, bielizne na slub i kolczyki

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 07:16   #4620
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hej hoł
Dzisiaj wraca szefo. Będzie trzeba ograniczyć opitalanie się

Cytat:
Koziczko gadałam z Olą
Tak jak już pisałam cantadeskie to jedne z droższych kwiatów, a bukiet to koszt 150-190 zł w zależności od ilości kwiatów.
Dziękuję Mi kobitka powiedziała, że będzie +-150 zł za mały skromny bukiet
Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Sprawdziłam z Poznania do Gdańska 99 zł hmm... kuszące
Znajomi ostatnio lecieli z Gdanska do Wrocławia. Szybkos, sprawnie, nie tłuczesz się w naszym cudownym PKP
Cytat:
Hej dziewczynki!

We Wro też ładne słoneczko i tak wiosennie świeżo
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości