|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4592 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
no i pojszłyyy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Jeeeeejuuuuu!
![]() Normalnie piękny mecz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Znowu Was nadrabiam późną porą i z tego co widzę, to większość już uciekła spać.
![]() Ja dzisiaj odczuwam coś dziwnego, a mianowicie czuję... bez względu jak głupio to nie zabrzmi ... wibratorek w dole brzucha. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam podobny problem, szczególnie w lewej pachwinie. Co dziwne... temat wczoraj poruszany, a mianowicie spanie na lewym boku... zauważyłam, że za każdym razem, gdy większość nocy przesypiam właśnie na lewej stronie to ten ból nasila mi się niesamowicie . Cały dzień rwie mnie lewa pachwina, a czasami w ciągu dnia niespodziewanie mnie tak bardzo zakłuje, że potrafię z bólu krzyknąć. Do tego towarzyszy mi paskudny ból pleców, więc myślę, że to wszystko jest ze sobą powiązane.
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
http://babystrology.com/tickers/baby...=3&babycount=1
Zostały mi do porodu 83dni ![]() I jak pomyślę, że niedługo lipcowo-sierpniowe zaczną się rozpakowywać to aż mnie ciary przechodzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | ||
Zakorzenienie
|
za ile wylicytowałas? sliczne
Cytat:
---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
Moja dzidzia w ogóle się dzisiaj nie ruszała, na szczęście jtr. do lekarza idę, może jakiś spokojniejszy d zień miała i jej sie nie chciało. Leże na plecach i czekam, może sie obudzi. No tak to leci nam 21 tydzień ![]() Dearlie teraz mi krwawią dziąsła.... ale tylko z prawej strony u góry - tam miałam taki drut dodatkowy, ale go uciełam,bo wbijał mi sie w dziasło - moze to od tego.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Raczkowanie
|
Cześć mamusie
![]() Wysłałam męża do pracy i nadrobiłam wczorajsze zaległości ![]() Wczoraj dzielnie się uczyłam , więc nie pisałam, wieczorem był meczyk, widzę że też wytrwale kibicowałyście ![]() Zmykam na kawkę i śniadanko ![]() Wstawać śpiochy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zadomowienie
|
hejka a nie spie od 5.05
ale taka pogoda senna....
#4599 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ![]() ![]() Zazdroszczę tym które śpią chociaż do 8 ![]() ![]()
#4600 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() no to piękny meczyk mieliśmy wczoraj ![]() my już wstalismy,musze isc pilnie zjesc jakies sniadanko,bo glodna jestem okropnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Ja za chwilke zmykam do pracy. U mnie od rana duszno i jakoś dziwnie się czuje.
Anesh za 182 zl. Jak tylko zobaczyłam ten kombinezon to wiedziałam, że Jasiu musi go mieć. ![]()
#4602 |
Zakorzenienie
|
kurde ale jestem podjarana
![]() ![]() Ale jestem zadowolona i juz od pol godz nie spie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry.
No mecz był emocjonujący, ale powiem Wam że Ci komentatorzy to mnie wkur... Przecież nasi bardzo dobrze grali, no były momenty że ich nie było tam gdzie trzeba ale ci ciągle pretensje. Odpuściliby trochę i docenili. Co do mokrości w gaciach, to u mnie nie jest tak źle. Wilgotno jest, ale to wszystko. Wczoraj wieczorem miałam skurcz. Brzuch mi stwardniał jak skała i bolało. Koniec z bzykaniem codziennym, bo to może przez to. Poza tym wkurza mnie, bo jak dochodzę to chwilę po tym łapie mnie skurcz w nogę lewą ![]() ![]() Tak na 90% ![]() Super ![]() Cytat:
![]() Moja mama stwierdziła że Florek brzmi jak żul spod budki z piwem i jakoś mi przeszło. Chyba za blisko chlorka, florek - chlorek ![]() Trzymam ![]() Dziękuję. Cytat:
Cytat:
![]() 182zł??????????? Chyba coś źle widzę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam dokładnie to samo z tymi wibracjami. Już niejeden raz to miałam ale może dzidzia w trakcie snu ma takie COŚ?? Zapytam gina jutro na wizycie o ile nie zapomne ![]() Cytat:
![]() A stan bdb pisało z tym że używane. Aż lece na allegro bo padne, a pewnie aukcja zakończona i nie znajde ![]() Sie nie przywitałam... Doberek ![]() Jestem niewyspana bo po tym meczu bydło wrzeszczało i trąbiło trąbami i szlag mnie trafiał. Ochote miałam zejść na dół i tą trąbe mu do d.upy wsadzić ![]() I co godzine do wc latałam bo po wyjściu znowu sie napiłam i za godzine trza było iść sikać i tak w kółko ![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- dziewczyny co myślicie o tym materacu?? dobry będzie?? http://m.allegro.pl/przedmiot,matera...389139932.html i o tej pościeli???? http://m.allegro.pl/przedmiot,edisa-...370786797.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | ||||
Rozeznanie
|
Witam się, u mnie wczoraj była burza. Też kibicowałam naszym i nie zawiodłam się. Coprawda mężuś zabrał mnie do knajpy na wspólne kibicowanie, ale nie dałam rady. Hałas okropny i te trąby - jedną połowe posiedziałam.
Konczita ta Capivita mi się podoba, obejrze ją sobie na żywo i podejme decyzje. Jakoś mi się tak ostatnio czerwone wózki podobają ![]() Cytat:
Kołyska jest śliczniutka. A z brzuszkiem to trzeba odpocząć. Powinnaś na jakiś czas wziąć L4 i posiedzieć sobie w domciu, wyciszyć się. Dobrze Ci to zrobi. A i kocyczek słodki, nad takim pomyśle. Tylko może kolorek inny ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Śliczności ![]() Cytat:
![]() tamlin Ty to ogier sexu normalnie. Tylko pozazdrościć. Ja od 18 tygodnia celibat i zmiana się nie zapowiada. Zastanawiam się jak bym to robiła z moim brzuchem ![]()
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po porodzie jak wszystko sie pozrasta i oczyści to mój chłop bedzie biedny ![]() Ide wreszcie coś zjeść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | ||
Zakorzenienie
|
dzień dobry ....
ja dzisiaj kolejną przespaną noc miałam .. wstałam o po 8 pięknie ![]() mam pytanie laseczki bo znowu puchną mi nogi .. ehh wyniki z moczu mam dobre ... ciśnienie niskie ... więc o zatruciu ciążowym raczej nie może być mowy prawda??? ale dlaczego tak mi puchną? od wagi ???? yhhh nie wiem co mam myśleć jak napisze do mej ginki to mnie pogryzie bo już cukrzyce ciążową w weeek przerabiałam z nią .,... co robić? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
uuu widzę że nie tylko ja odliczam i ze strachem patrzę na kalendarz ale jednocześnie chciałabym już tulić maleńką .... aby była już z nami na świecie ![]() a ja meczu nie oglądałam bo poszłam spać ![]()
![]() |
#4608 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wstałam 1 raz po 5, ale dalej mi się chciało spać więc wróciłam do łóżka. No i teraz jestem rozbita, nie lubię tak ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Konczi niektóre tak po prostu mają że w ciąży puchną.
ja w niedziele miałam coś takiego że na spacerze nagle słońce wyszło zrobiło sie gorąco i w prawej dłoni mi palce sie serdelowate zrobiły ![]() co sie uśmiałam to tylko ja wiem, ale przeszło jak posiedziałam w domu. Nie zamartwiaj sie tak bo w ciąży to normalne, a tym bardziej jak masz wyniki wszystkie w porządku ![]() lourose czkawka to rytmicznie sie objawia co sekunde np, a to jest tak jak to już nazwane wcześniej było wibratorkiem, że tak cały czas wibruje ![]() Edytowane przez Iwoncia81 Czas edycji: 2012-06-13 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
yhh ale po nocy powinny być normalne a ja nadal nie mam normalnych ![]()
![]() |
#4611 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie mała dostała dawkę śniadaniową i zaczęła szaleć. Mnie palce też raz puchną, raz wracają do normy, a niekiedy ściągam wszystkie pierdzionki bo same spadają. Jak się to utrzymuje cały czas to może chodzi o zatrzymywanie wody? kurka nie znam się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Rozeznanie
|
Konczi może to racja, że jak się ma dziewczynkę to się puchnie. Jedna taka bidulka w szpitalu miała obrzeki. Na to nie ma niestety metody. Lekarz polecał jej leżenie. I tak po 3 dniach zeszło. Odpoczywaj dużo
![]()
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow kosmiczna suma ... ale pinkny to on jest ![]()
![]() |
#4614 | |
Konto usunięte
|
Czesc Mamusie!!
No to nie skompromitowaliśmy sie wczoraj ![]() Własnie zjadłam śniadanko ale nie czuje sie najlepiej,coś mnie głowa boli i niedobrze mi.Może zaraz przejdzie ![]() może źle to ujełam.tak mi sie jakby przestawiaja ![]() Cytat:
![]() i ja też tak mam,sczególnie w godzinna porannych tez tak mam.nie moge zniesc hałasu,czasem nawet troche głosniej puszczonej muzyki.mój tz i jego zesół mieli ostatnio koncert i przyszłam sobie wczesniej jak jeszcze mieli próbe ale wyszłam po 20 minutach bo myślałam że niewytrzymam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | |
Zakorzenienie
|
moja bratowa była opuchnięta prawie całą ciążę a też wyniki w porządku.
do tego strasznie tyła bo żarła że sie tak wyraże na potęge i do tej pory ma dupsko jak trzydrzwiowa szafa ![]() Cytat:
![]() na to nie ma reguły raczej. Może to sie faktycznie woda w organiźmie zatrzymuje, tym bardziej że sie dużo pije. chociaż ja wypijam może pół 1,5 litrowej butelki dziennie. No ale z opuchnięciem nie mam problemu jak na razie, pomijając ten jeden przypadek ostatnio |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Heyka,
my własnie wróciłyśmy z krzywej cukrowej, picie tej glukozy zaspokoiło mój apetyt na słodkie chyba na najbliższe 20 lat ![]() ![]() ![]() szamamy właśnie śniadanko, małe porządki i do pepco idę z teściową na jakieś małe zakupki dla dzidzi. Teściowa płaci ![]() nisia sliczna ta kołyska ![]() anesh trzymam kciuki za wizytę, co do porodu ja na samą myśl robie w gacie ![]() kraven boskie ![]() ![]() w ogóle wrzuciłam foto brzusia na naszego maila i nikt nie zauważył ![]() grrr pies mi zjadł 70 % mojego śniadania ![]()
#4617 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki mam pytanko. Kupujecie wózek 2w1 czy 3w1. Zastanawiam się do czego ten fotelik bedzie mi potrzebny. Jak bede szła na spacerek to dzidzie w gondole, wiadomo, bo po co małego męczyć. Fotelik tylko do samochodu? I jak to się używa, zapina pasami czy wpina? Bo mam możliwosc odkupic fotelik od kolezanki ale jaki kupic to juz nie wiem. Czy ten Maxi Cosi? Co Wy na ten temat myślicie? Co wy kupujecie, czy to w ogóle potrzebne.
#4618 |
Zakorzenienie
|
ehh ale na wątku mnóstwo dziewczynek a tylko ja mam nogi jak balony ehhhh
nie jem aż tak dużo ... nooo ... idę leżeć
#4619 |
Zakorzenienie
|
co do obrzęków to odpukac na razie mi nie doskwierają, ale moja koleżanka z roku, która ma termin na 15 sierpnia ma tak stopy spuchnięte, że nie może żadnych już butów włożyc. Jak na egzaminy przyjechałą w japonkach to, aż się jej wtopiły w stopy, przerażający widok
![]() ![]()
#4620 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
bede dużo z małym jezdzic więc potrzebuje |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.