Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-12, 21:42   #4591
weronika_91
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

To można iść spać
Dobranoc mamuśki
Stary 2012-06-12, 21:48   #4592
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

no i pojszłyyy...

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 21:56   #4593
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Ja przed chwilą wylicytowałam takie coś
Jeeeeejuuuuu!

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Remis BRAWOO CHŁOPAKI!!!!!!!!!!!!
Normalnie piękny mecz
Stary 2012-06-12, 22:01   #4594
Dearlie
Zakorzenienie

Znowu Was nadrabiam późną porą i z tego co widzę, to większość już uciekła spać.

Ja dzisiaj odczuwam coś dziwnego, a mianowicie czuję... bez względu jak głupio to nie zabrzmi ... wibratorek w dole brzucha. Na początku wystraszyłam się, bo mało dzisiaj dzidzię czułam i oczywiście myśli miałam najgorsze. Później zaczęłam normalnie czuć kopniaki w wyższych partiach, a te wibracje jeszcze co jakiś czas się pojawiają. Zupełnie nie wiem co to takiego. Czy to dzidek mnie jakoś dziwacznie kopie?

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Jest tak jak mówisz. Ale ja sobie zawsze ten jeden tydzień odejmuję, bo mi tak zawsze ginekolog mówi no i przez to tak sobie liczę. A faktycznie Ty masz na 26, a ja na 30 października - tez pamiętam dokładnie Twój termin.
No tak, bo ginekolodzy zazwyczaj liczą pełne, skończone tygodnie. Jak ja mam dziś 20 tyg. + 5 dni to mój ginek w karcie pisze mi 20/21, ale wiem, że niektórzy wpisają ten, który już jest zakończony czyli w tym przypadku 20. Tak czy siak leci już nam 21 tydzień, Tobie również od jutra zacznie.

Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
dziewczyny czy Was też tak w kroku boli, ciągnie? Ja nawet nie mogę się spokojnie przewrócić na drugi bok mam nadzieję, że to tylko spojenie łonowe... a do wizyty jeszcze tydzień...
Ja mam podobny problem, szczególnie w lewej pachwinie. Co dziwne... temat wczoraj poruszany, a mianowicie spanie na lewym boku... zauważyłam, że za każdym razem, gdy większość nocy przesypiam właśnie na lewej stronie to ten ból nasila mi się niesamowicie . Cały dzień rwie mnie lewa pachwina, a czasami w ciągu dnia niespodziewanie mnie tak bardzo zakłuje, że potrafię z bólu krzyknąć. Do tego towarzyszy mi paskudny ból pleców, więc myślę, że to wszystko jest ze sobą powiązane.
Stary 2012-06-12, 22:07   #4595
colds
Zakorzenienie

http://babystrology.com/tickers/baby...=3&babycount=1
Zostały mi do porodu 83dni
I jak pomyślę, że niedługo lipcowo-sierpniowe zaczną się rozpakowywać to aż mnie ciary przechodzą
Stary 2012-06-12, 22:41   #4596
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
za ile wylicytowałas? sliczne

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
No nie moge, same kibice tu
To ja ide spać bo wszyscy krzyczą o golach i już mi styka na dziś
"Branoc"
ja nie ale sie nie odzywałam:P

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Znowu Was nadrabiam późną porą i z tego co widzę, to większość już uciekła spać.

Ja dzisiaj odczuwam coś dziwnego, a mianowicie czuję... bez względu jak głupio to nie zabrzmi ... wibratorek w dole brzucha. Na początku wystraszyłam się, bo mało dzisiaj dzidzię czułam i oczywiście myśli miałam najgorsze. Później zaczęłam normalnie czuć kopniaki w wyższych partiach, a te wibracje jeszcze co jakiś czas się pojawiają. Zupełnie nie wiem co to takiego. Czy to dzidek mnie jakoś dziwacznie kopie?

No tak, bo ginekolodzy zazwyczaj liczą pełne, skończone tygodnie. Jak ja mam dziś 20 tyg. + 5 dni to mój ginek w karcie pisze mi 20/21, ale wiem, że niektórzy wpisają ten, który już jest zakończony czyli w tym przypadku 20. Tak czy siak leci już nam 21 tydzień, Tobie również od jutra zacznie.

Moja dzidzia w ogóle się dzisiaj nie ruszała, na szczęście jtr. do lekarza idę, może jakiś spokojniejszy d zień miała i jej sie nie chciało. Leże na plecach i czekam, może sie obudzi.

No tak to leci nam 21 tydzień

Dearlie teraz mi krwawią dziąsła.... ale tylko z prawej strony u góry - tam miałam taki drut dodatkowy, ale go uciełam,bo wbijał mi sie w dziasło - moze to od tego....
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 05:38   #4597
karolluki
Raczkowanie

Cześć mamusie
Wysłałam męża do pracy i nadrobiłam wczorajsze zaległości
Wczoraj dzielnie się uczyłam , więc nie pisałam, wieczorem był meczyk, widzę że też wytrwale kibicowałyście
Zmykam na kawkę i śniadanko

Wstawać śpiochy
karolluki jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 05:48   #4598
kajaja
Zadomowienie

hejka a nie spie od 5.05
ale taka pogoda senna....
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 05:57   #4599
weronika_91
Zakorzenienie

Hejka ja tez już nie śpię ale jeszcze leze w łóżku chce już jutro i wizytę u gina
Zazdroszczę tym które śpią chociaż do 8 bo ja tam regularnie przed 7 otwieram oczy a kiedyś to potrafiłam sobie pospać oj potrafiłam
Stary 2012-06-13, 06:02   #4600
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Dzień dobry
no to piękny meczyk mieliśmy wczoraj

my już wstalismy,musze isc pilnie zjesc jakies sniadanko,bo glodna jestem okropnie

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 06:12   #4601
kraven
Zakorzenienie

Cześć. Ja za chwilke zmykam do pracy. U mnie od rana duszno i jakoś dziwnie się czuje.

Anesh za 182 zl. Jak tylko zobaczyłam ten kombinezon to wiedziałam, że Jasiu musi go mieć.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 06:36   #4602
zielona1911
Zakorzenienie

kurde ale jestem podjarana tym mieszkaniem jeszcze babeczka rezygnowala z kaucji z racji tego,ze pow ze musimy kupic agd i tapczan i lozko malemu bo nie mamy niestety.
Ale jestem zadowolona i juz od pol godz nie spie.
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 06:39   #4603
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry.
No mecz był emocjonujący, ale powiem Wam że Ci komentatorzy to mnie wkur... Przecież nasi bardzo dobrze grali, no były momenty że ich nie było tam gdzie trzeba ale ci ciągle pretensje. Odpuściliby trochę i docenili.
Co do mokrości w gaciach, to u mnie nie jest tak źle. Wilgotno jest, ale to wszystko.
Wczoraj wieczorem miałam skurcz. Brzuch mi stwardniał jak skała i bolało. Koniec z bzykaniem codziennym, bo to może przez to. Poza tym wkurza mnie, bo jak dochodzę to chwilę po tym łapie mnie skurcz w nogę lewą Jakieś powiązanie między kroczem a nogą

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
a to już na stałe czy jeszcze dumasz?
Tak na 90%

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
mieszkanie zalatwione-jutro przewozimy rzeczy-mieszkanko duze
Super

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość

Odebrałam dzisiaj kołyskę od kuzynki. Jest w takiej wersji kolorystycznej jak ta na zdjęciu. Zdjęłam z niej wszystkie materiałowe elementy i idą do prania, ale na razie zostawiłam wszystko u rodziców. Co nie zmienia faktu, że cieszę się niezmiernie na to
Śliczna

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
a co sie stało z Florianem ?
Moja mama stwierdziła że Florek brzmi jak żul spod budki z piwem i jakoś mi przeszło. Chyba za blisko chlorka, florek - chlorek

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Jtr. też wizyta u gina - trzymac kciuki, usg połówkowe.
Trzymam

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Dobrze, dopiszę
Dziękuję.

Cytat:
Lekarze liczą wiek dziecka, skończony. Tak samo jak nasz wiek, masz 20 lat i 3 miesiące ale mówisz 20. Tak samo ciąża, 20+6 to 20 tygodni życia malucha.

Cytat:
I jak pomyślę, że niedługo lipcowo-sierpniowe zaczną się rozpakowywać to aż mnie ciary przechodzą
Też mnie to przeraża

Cytat:
Anesh za 182 zl. Jak tylko zobaczyłam ten kombinezon to wiedziałam, że Jasiu musi go mieć.
182zł??????????? Chyba coś źle widzę.
Stary 2012-06-13, 07:11   #4604
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam dokładnie to samo z tymi wibracjami. Już niejeden raz to miałam ale może dzidzia w trakcie snu ma takie COŚ??
Zapytam gina jutro na wizycie o ile nie zapomne

Cytat:

182zł???? Matko, ja widziałam za 35zł za kup teraz i nie brałam
A stan bdb pisało z tym że używane.
Aż lece na allegro bo padne, a pewnie aukcja zakończona i nie znajde

Sie nie przywitałam... Doberek
Jestem niewyspana bo po tym meczu bydło wrzeszczało i trąbiło trąbami i szlag mnie trafiał.
Ochote miałam zejść na dół i tą trąbe mu do d.upy wsadzić
I co godzine do wc latałam bo po wyjściu znowu sie napiłam i za godzine trza było iść sikać i tak w kółko

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

dziewczyny co myślicie o tym materacu??
dobry będzie??

http://m.allegro.pl/przedmiot,matera...389139932.html

i o tej pościeli????

http://m.allegro.pl/przedmiot,edisa-...370786797.html
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 07:21   #4605
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Witam się, u mnie wczoraj była burza. Też kibicowałam naszym i nie zawiodłam się. Coprawda mężuś zabrał mnie do knajpy na wspólne kibicowanie, ale nie dałam rady. Hałas okropny i te trąby - jedną połowe posiedziałam.

Konczita ta Capivita mi się podoba, obejrze ją sobie na żywo i podejme decyzje. Jakoś mi się tak ostatnio czerwone wózki podobają

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Ja co krok słyszę o Majach właśnie stąd moje obawy. Poza tym znam jedną Maję i jakoś średnio mi jej charakter odpowiada, ale jedno na drugie ma taki wpływ, że hoho no ale jak sobie człowiek coś do głowy wbije to tak jest.
Oglądałam dzisiaj kocyki w Tesco i fajny wybór jest. Grubszy też muszę kupić, ale to już chyba gdzieś w sklepie stacjonarnym.
http://allegro.pl/lf-circo-kocyk-dwu...355766595.html ten mi się podoba

Odebrałam dzisiaj kołyskę od kuzynki. Jest w takiej wersji kolorystycznej jak ta na zdjęciu. Zdjęłam z niej wszystkie materiałowe elementy i idą do prania, ale na razie zostawiłam wszystko u rodziców. Co nie zmienia faktu, że cieszę się niezmiernie na to

Dostałam też wiadomość, że moje zakupy kocyk i ręczniki będą u mnie jutro. Już nie mogę się doczekać, szczególnie tego kocyka

Cały dzień dzisiaj w pracy twardniał mi brzuch, wcześniej zdarzało mi się to sporadycznie. W czwartek idę do lekarza więc koniecznie muszę mu o tym powiedzieć. Prawda jest też taka, że miałam dzisiaj stresujący dzień i pewnie to z tego względu.
Mnie Maja bardzo się podoba. Bardzo ładnie i tak subtelenie. Jedyny minus, że tych Maj może być rzeczywiście dużo. Ale tym to nie ma co się martwić. Ja jestem Ania i pełno nas o tym imieniu i jakoś mi to nie przeszkadza.

Kołyska jest śliczniutka. A z brzuszkiem to trzeba odpocząć. Powinnaś na jakiś czas wziąć L4 i posiedzieć sobie w domciu, wyciszyć się. Dobrze Ci to zrobi. A i kocyczek słodki, nad takim pomyśle. Tylko może kolorek inny

Cytat:
Napisane przez Agnes!84!! Pokaż wiadomość
wy też macie tak strasznie wodnista wydzieline że aż wkladka momentalnie cała mokra czy ja tylko tak mak przez infekcję??
Ja taką mam. No i czuje cały czas jakbym się posikała. Do tego luteina to już całkiem niefajnie Jeszcze muszę ją brać ze 2 tygodnie. Jak się skończą zapasy to mam odstawić

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
No to meczyk obejrzeliśmy,teraz czekamy na Naszą Polske,ciekawe jak im pojdzie

Co do mieszkanka to ono fajne bylo,dwa pokoiki ale ze wzgl na cene tak szybko poszlo ale cóż,szukamy dalej

znaleźliśmy trzy pokoiki,troszke droższe,bo czynsz cholernie wysoki,mąż byl ogladac,spodobalo mu sie,ale nie wiem jak sie dogada odnośnie zaplaty. Wszystko będę wiedziala jak mężul wroci
Trzymam kciuki za mieszkanko

Cytat:
Śliczności

Cytat:
To już naprawdę niedługo, wczoraj tam do nich zajrzałam i jedna z nich już 39 tydzień zaczyna. Więc jak już jedna poleci to ... się zacznie. A wtedy my jak na szpilkach

tamlin Ty to ogier sexu normalnie. Tylko pozazdrościć. Ja od 18 tygodnia celibat i zmiana się nie zapowiada. Zastanawiam się jak bym to robiła z moim brzuchem
Stary 2012-06-13, 07:27   #4606
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
tamlin Ty to ogier sexu normalnie. Tylko pozazdrościć. Ja od 18 tygodnia celibat i zmiana się nie zapowiada. Zastanawiam się jak bym to robiła z moim brzuchem
Jeśli o tym mowa to ja mam z sexem celibat od 30 grudnia
Po porodzie jak wszystko sie pozrasta i oczyści to mój chłop bedzie biedny

Ide wreszcie coś zjeść
Stary 2012-06-13, 07:36   #4607
Konczita
Zakorzenienie

dzień dobry ....
ja dzisiaj kolejną przespaną noc miałam .. wstałam o po 8 pięknie

mam pytanie laseczki bo znowu puchną mi nogi .. ehh wyniki z moczu mam dobre ... ciśnienie niskie ... więc o zatruciu ciążowym raczej nie może być mowy prawda??? ale dlaczego tak mi puchną? od wagi ???? yhhh nie wiem co mam myśleć jak napisze do mej ginki to mnie pogryzie bo już cukrzyce ciążową w weeek przerabiałam z nią .,... co robić?

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Dostałam smsa od Katarzinki, że właśnie wrócili z urlopu, jutro dzień na odsapnięcie i wraca do pracy, a jak już się ogarnie to wraca i do nas i pozdrawia
Oj biedna musiała do pracki wrócić pewnie jej się nie chciało ... ale za to poczekamy na relację z urlopu lalala wakacje są fajne

Cytat:

uuu widzę że nie tylko ja odliczam i ze strachem patrzę na kalendarz ale jednocześnie chciałabym już tulić maleńką .... aby była już z nami na świecie

a ja meczu nie oglądałam bo poszłam spać rozmawialiśmy z mężusiem w sypialni i obudziłam się w środku nocy na tabletkę i nawet mnie te trąbki i krzyki nie obudziły hyhy ... ale nasi pokazali że chcą że potrafią .. oby teraz rozgromić Czechów ...
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 07:42   #4608
lourose
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam dokładnie to samo z tymi wibracjami. Już niejeden raz to miałam ale może dzidzia w trakcie snu ma takie COŚ??
Zapytam gina jutro na wizycie o ile nie zapomne
A może to ta słynna czkawka malucha?

Cytat:
Witam się, u mnie wczoraj była burza. Też kibicowałam naszym i nie zawiodłam się. Coprawda mężuś zabrał mnie do knajpy na wspólne kibicowanie, ale nie dałam rady. Hałas okropny i te trąby - jedną połowe posiedziałam.

Cytat:
Jeśli o tym mowa to ja mam z sexem celibat od 30 grudnia
Po porodzie jak wszystko sie pozrasta i oczyści to mój chłop bedzie biedny

Ide wreszcie coś zjeść
Co do sexu to u nas raczej kiepsko obydwoje raczej temperament mamy słaby, a tu częstotliwość raz na miesiąc

Wstałam 1 raz po 5, ale dalej mi się chciało spać więc wróciłam do łóżka. No i teraz jestem rozbita, nie lubię tak teraz się będę smęcić aż mi się zachce wziąć kąpiel
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 07:43   #4609
Iwoncia81
Zakorzenienie

Konczi niektóre tak po prostu mają że w ciąży puchną.
ja w niedziele miałam coś takiego że na spacerze nagle słońce wyszło zrobiło sie gorąco i w prawej dłoni mi palce sie serdelowate zrobiły
co sie uśmiałam to tylko ja wiem, ale przeszło jak posiedziałam w domu.
Nie zamartwiaj sie tak bo w ciąży to normalne, a tym bardziej jak masz wyniki wszystkie w porządku

lourose czkawka to rytmicznie sie objawia co sekunde np, a to jest tak jak to już nazwane wcześniej było wibratorkiem, że tak cały czas wibruje

Edytowane przez Iwoncia81
Czas edycji: 2012-06-13 o 07:44

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-13, 07:45   #4610
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
ja w niedziele miałam coś takiego że na spacerze nagle słońce wyszło zrobiło sie gorąco i w prawej dłoni mi palce sie serdelowate zrobiły
Nie zamartwiaj sie tak bo w ciąży to normalne, a tym bardziej jak masz wyniki wszystkie w porządku

lourose czkawka to rytmicznie sie objawia co sekunde np, a to jest tak jak to już nazwane wcześniej było wibratorkiem, że tak cały czas wibruje

yhh ale po nocy powinny być normalne a ja nadal nie mam normalnych
Stary 2012-06-13, 07:51   #4611
lourose
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

No to nie mam pomysłu na ten wibrator
u mnie mała dostała dawkę śniadaniową i zaczęła szaleć.

Mnie palce też raz puchną, raz wracają do normy, a niekiedy ściągam wszystkie pierdzionki bo same spadają.
Jak się to utrzymuje cały czas to może chodzi o zatrzymywanie wody? kurka nie znam się
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 07:52   #4612
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Konczi może to racja, że jak się ma dziewczynkę to się puchnie. Jedna taka bidulka w szpitalu miała obrzeki. Na to nie ma niestety metody. Lekarz polecał jej leżenie. I tak po 3 dniach zeszło. Odpoczywaj dużo
Stary 2012-06-13, 07:55   #4613
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:

Wow kosmiczna suma ... ale pinkny to on jest
Stary 2012-06-13, 08:03   #4614
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Czesc Mamusie!!
No to nie skompromitowaliśmy sie wczoraj
Własnie zjadłam śniadanko ale nie czuje sie najlepiej,coś mnie głowa boli i niedobrze mi.Może zaraz przejdzie

Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
Choco Mademoiselle jak to stukają
może źle to ujełam.tak mi sie jakby przestawiaja
Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
dzien dobry,maz jest ale nic z niego niema bo nie spal ponad 30godzin.
mieszkanie zalatwione-jutro przewozimy rzeczy-mieszkanko duze,pizza pyszna zjedzona i zgaga dokucza.
super
Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
ja tez tak mam, masakra, wkładki to teraz moje przyjaciółki.
i ja też tak mam,sczególnie w godzinna porannych
Cytat:
tez tak mam.nie moge zniesc hałasu,czasem nawet troche głosniej puszczonej muzyki.mój tz i jego zesół mieli ostatnio koncert i przyszłam sobie wczesniej jak jeszcze mieli próbe ale wyszłam po 20 minutach bo myślałam że niewytrzymam
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 08:03   #4615
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

moja bratowa była opuchnięta prawie całą ciążę a też wyniki w porządku.
do tego strasznie tyła bo żarła że sie tak wyraże na potęge i do tej pory ma dupsko jak trzydrzwiowa szafa

Cytat:
Konczi może to racja, że jak się ma dziewczynkę to się puchnie. Jedna taka bidulka w szpitalu miała obrzeki. Na to nie ma niestety metody. Lekarz polecał jej leżenie. I tak po 3 dniach zeszło. Odpoczywaj dużo
znów nawiąże do bratowej ona ma i synka i córke i co by nie robiła to jak balon wyglądała.
na to nie ma reguły raczej.
Może to sie faktycznie woda w organiźmie zatrzymuje, tym bardziej że sie dużo pije. chociaż ja wypijam może pół 1,5 litrowej butelki dziennie.
No ale z opuchnięciem nie mam problemu jak na razie, pomijając ten jeden przypadek ostatnio
Stary 2012-06-13, 08:05   #4616
angel166
Zakorzenienie

Heyka,
my własnie wróciłyśmy z krzywej cukrowej, picie tej glukozy zaspokoiło mój apetyt na słodkie chyba na najbliższe 20 lat masakra! ale jakoś przeżyłam jutro koło południa będą wyniki ciekawe jak wyjdą
szamamy właśnie śniadanko, małe porządki i do pepco idę z teściową na jakieś małe zakupki dla dzidzi. Teściowa płaci

nisia sliczna ta kołyska
anesh trzymam kciuki za wizytę, co do porodu ja na samą myśl robie w gacie
kraven boskie jaka cena?182 zł? zemdlałam

w ogóle wrzuciłam foto brzusia na naszego maila i nikt nie zauważył

grrr pies mi zjadł 70 % mojego śniadania

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 08:06   #4617
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Dziewczynki mam pytanko. Kupujecie wózek 2w1 czy 3w1. Zastanawiam się do czego ten fotelik bedzie mi potrzebny. Jak bede szła na spacerek to dzidzie w gondole, wiadomo, bo po co małego męczyć. Fotelik tylko do samochodu? I jak to się używa, zapina pasami czy wpina? Bo mam możliwosc odkupic fotelik od kolezanki ale jaki kupic to juz nie wiem. Czy ten Maxi Cosi? Co Wy na ten temat myślicie? Co wy kupujecie, czy to w ogóle potrzebne.
Stary 2012-06-13, 08:07   #4618
Konczita
Zakorzenienie

ehh ale na wątku mnóstwo dziewczynek a tylko ja mam nogi jak balony ehhhh
nie jem aż tak dużo ... nooo ... idę leżeć
Stary 2012-06-13, 08:07   #4619
angel166
Zakorzenienie

co do obrzęków to odpukac na razie mi nie doskwierają, ale moja koleżanka z roku, która ma termin na 15 sierpnia ma tak stopy spuchnięte, że nie może żadnych już butów włożyc. Jak na egzaminy przyjechałą w japonkach to, aż się jej wtopiły w stopy, przerażający widok ona sama taka szczuplutka, nic nie utyła tylko jeszcze schudła

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 08:09   #4620
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczynki mam pytanko. Kupujecie wózek 2w1 czy 3w1. Zastanawiam się do czego ten fotelik bedzie mi potrzebny. Jak bede szła na spacerek to dzidzie w gondole, wiadomo, bo po co małego męczyć. Fotelik tylko do samochodu? I jak to się używa, zapina pasami czy wpina? Bo mam możliwosc odkupic fotelik od kolezanki ale jaki kupic to juz nie wiem. Czy ten Maxi Cosi? Co Wy na ten temat myślicie? Co wy kupujecie, czy to w ogóle potrzebne.
my kupujemy 3w1.te maxi cosi sa najlepsze podobno.przypina sie je pasami do samochodu z tego co wiem chyba ze masz w samochodzi jakis system(niepamiętam jak sie nazywa)ja nie mam np.
bede dużo z małym jezdzic więc potrzebuje
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości