|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzięki dziewczyny, bardzo się cieszę ![]() byłam u innego gina i jego też spytałam o te witaminy ten mi powiedział że jak wyniki są w normie to nie ma potrzeby jego zdaniem że mogę sobie brać ale na własną odpowiedzialność i jeśli chcę mieć duże dziecko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bylam dzis w lumpku....i nakupiłam misiowi małemu i sobie rzeczy za 200 zł . Moje są już w praniu ,więc sie pokaże,ale same takie już na teraz i troszke późniejszą ciążę,tzn na tak za miesiąc ![]() ![]() A to moje zdobycze : niektóre słabo widać,ale zdjęcia telefonem robione. Jedne body nawet akurat na święta w reniferki i mikołaje ;D
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
hej kochane my wrocilismy z zakupow jestem dzis nie do zycia..duszno mi, mam mdlosci, zgage wszytsko..brzuch mnie pobolewa nie mma sily na nic
kasia piekny brzuszek ![]() marti tez mam dzis dzien mdlosci ![]() kupilam rybke, pyreczki, bób i marchewke zgroszkimem ale nie wiem czy cokolwiek zjem |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
A to dlatego ja nic w lumpku znaleźc nie moge, bo ausente mi wykupiła same ślicznotki!
![]() Ale masz super łupy!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A reszta gdzie? Już je pochłonęły Euro-szaleństwa ![]() ![]() ![]() ![]() A pro po KRZEPIAKA. Wklejam wam link: http://piworegionalne.net/krzepiak-p-142.html Jeżeli będziecie miały okazję to szczerze polecam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4597 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 |
Rozeznanie
|
Kurcze i tu pojawia się problem, bo prawie nigdzie
![]() ![]() ![]() To piwo wyprodukowane przez Browar Ciechan, mieszkam na miejscu w Ciechanowie i też nie ma go w sklepach lub są bardzo rzadko. Niestety kupuję go w barze lub pod parasolkami Ciechana na mieście. Troszkę drożej, ale warto. A poza tym jak większą ilość to w Browarze ![]() ![]()
#4599 |
Zakorzenienie
|
łaaaaaa piekny
![]() my mamy problem z euro z glowy bo ani ja ani tz nie ogladamy pilki, my wlasnie przyszlysmy z niunia do domu ic zekamy na tz az wroci zeby zrobic fasolke suuuuper ciuszki |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
Ausente ale łupy
![]() ![]() ja też byłam dzisiaj w ciuchu ale nic nie kupiłam, uznałam, że jeszcze nie pora :P
#4601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
ja pije sobie bavarie jablkowa . tż zywca bezalkoholowego
![]() ![]() ja sie bardzo ciesze ze moj tz nie jest kibicem, mecz oglada od swieta, nawet teraz to ja siedze i oglądam mecz a on poszedl na balkonik ![]() ![]() ja tez zadna kibicka , ale mistrzostwa lubie ![]() Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-06-08 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Ja juz wrocilam z małej drzemki.. i jak to zawsze po spaniu złapała mnie mega ochota na słodkie .. zdjadłam całą chałwę sezamową
![]() ![]() Kasia - piękniutki brzuszek ![]() ![]() ![]() ![]() (pająk juz mniej .. ![]() Ausente - ile malutkich ciuszków... wszystkie śliczne . ![]()
#4604 | ||
Zakorzenienie
|
ja sie boje panicznie pajakow
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() wczoraj mialam rosol ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() my dla chlopca imie mamy wybrane i raczej sie juz nic nei zmieni ![]() a jak sie okaze dziewczynka jednak ![]() zjadlam pyszny obiadek (ten bób mmmmmmmm pychotka), mdlosci mi pzreszly ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Rozeznanie
|
Ha i mamy 1:1- szkoda, ale mogło być gorzej
![]() Z tego wszystkiego obejrzę jeszcze mecz Czechy-Rosja ![]() ![]() A was gdzie wcięło mamusie???
#4606 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Byliśmy dziś w tym Białymstoku. Niestety oprócz jedzenia nic nie kupiliśmy ![]() Szukałam bielizny na ślub, ale mam problem, bo albo jestem za wybredna, albo ciężko z rozmiarem ![]() Połaziliśmy trochę po mieście, ale nic ciekawego nie znaleźliśmy ![]() Jaki masakryczny szpital mają w tym Białymstoku. Myślałam, że z racji tego, że to uniwersytecki szpital kliniczny, że będzie ładny. A tam wchodzimy na wstępie siedzą jakieś żuliki, czy bezdomni ![]() ![]() Jednak mimo okropnego wyglądu personel mają super, z racji tego, że to szpital uniwersytecki, jest dużo studentów i każdy pacjent ma swojego opiekuna, z którym chodzi na badania itd. Ale mimo wszystko to nie chciałabym rodzić w takich warunkach ![]() Teraz jeszcze bardziej doceniam nasz, miejscowy szpital ![]() Druga częśc szpitala, gdzie są same przychodnie, juz bez oddziałów- jest już wyremontowana, nowocześniejsza. No i widziałam Pałac Branickich. Chciałabym w takim mieszkać ![]() ![]() Teraz siedzę z rodzicami po meczu i czekamy na kolejny mecz. Rodzice sączą sobie drinki, a ja soczek ![]() A jutro idę przymierzyć po raz ostatni przed ślubem moją suknię ![]() ![]() Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2012-06-08 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Rozeznanie
|
Madzius czekamy na zdjęcia z przymiarki
![]()
#4608 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam tylko z grubsza, bo zmęczona jestem
![]() ![]() Od tylu godzin na nogach to padam ![]() Wiolcia strasznie mi przykro ![]() Trzymaj się! ![]() Wszystkie macie śliczne brzuszki ![]() I gratuluję wszystkich rozpoczętych tygodni! ![]() T'ai super, że z dzidzią wszystko ok ![]() ![]() My kończymy 17 tydzień powoli i wchodzimy w 18= 5 miesiąc ![]() Od paru dni czuję coś dziwnego w brzuchu. Nie wiem czy to już Maluszek ![]() Ale podobno jak to Maluszek to nie da się tego pomylić z niczym innym, a ja nie wiem czy to właśnie TO ![]() Pewnie sobie coś wkręcam, bo tak czekam na te ruchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zadomowienie
|
a ja po ogledzinach domkow i mam mentlik w glowie.Po zdjeciach wydawalo nam sie ze bedą sie nam na odwrot podobac a mojemu juz chyba nic sie nie podiba a ja mam juz dosc szukania i ogladania ....
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
my bylismy na rynku w strefie kibica, pozniej psozlismy na jedzonko:d zjadlam kapusniak:d i galarete mniam
a teraz siedzimy w domku i oglądamy kolejny mecz z rozpedu madzius czekam na fotki z przymiarki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mój P pojechał z mężem siory do knajpy to ja poszłam sobie do niej na ploty i dopiero wróciłam ![]() ale co by nie było na mecz lukałam jednym okiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
Mystiquee 100 i więcej lat! W szczęściu, zdrowiu i miłości
![]() A ja nie umiem spać. Włączyliśmy po meczu film "Plan B" z Lopezką, polecam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
jeszcze zdarzylam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Wtajemniczenie
|
Mystiqque to ja tez zdaze (u mnie jeszcze 23:30)
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zadomowienie
|
Spóźnione ale szczere
![]() Mystique-Spełnienia marzeń wszelakich i mnóstwo szczęścia od Karolki ![]() Ja padlam na meczu z Rosja przy stanie 3:1 ![]() Dzień Dobry Dziewczeta ![]()
#4618 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Mystiquee spoznione ale wszytskiego najlepszego
my od rana na nozkach niunia ma katar jak chol... znowu i to przez nas nie zauwazylismy w czwartek ze pieron scigagnal w paskownicy buciki i efekt takiii ze miala cale nozki zimne i mokre aaa tak ladnie sie bawila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | ||
Zadomowienie
|
Witam wszystkie ranne ptaszki - ja jak zwykle poranek przespałam, ale już się melduję
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mysti, dołączam się do wszystkich życzeń i ciepłych słów ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.