![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
![]() ![]() a czaj to dzie pijom? no w Indiach ale on grzeje i chyba widziałam na Travelu jakw górach rządzi - ale mogło być to co inne współczuję ogromnie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-07 o 20:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Wpisz tu zomzing
|
to może wseterek?
![]() albo inszy kubraczek? albo sukienek? ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Ogon? Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2012-09-07 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyhodowałam se podbieracza perfum - wprost z hugobosa itp przerzucił sie na oudy ![]() a zawsze to były "moje" zabawki ![]() inhaluje sie z nadgarstka Oudem Royal Armani Prive a on mi na to "nie wywąchaj całego zapachu ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-07 o 20:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Upiekłam dziś z Didką styropian, ale nawet mnie to nie cieszy ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
To ja :)
|
No mam astygmatyzm, to też wywołuje ból głowy??! No ja pitolę, już wszystko, co lubię, albo mam, to wywołuje... Sery, banany, czekolada, wino czerwone, choroby kręgosłupa, alergia... Wrrrr...
No ja chyba na 30 równe, bo od kilku lat już się sypię, a do trzydziestki zdrowa, jak ryb byłam.... Padam na ryj, ale jeszcze chyba resztą sił nakopię małżowi, który odmawia pójścia spać, mimo, że musimy wstać przed czwartą rano... ![]() A w pracy dziś usłyszałam, że mogę nie wracać z urlopu, szczególy w Tró zaraz wrzucę... Nawet nie jestem zła, smutna, czy zdziwiona, jakoś mi to wisi...
#4599 |
BAN stały
|
O, może Parabelka mi powie, jak to jest z tymi bliznami po szczepionkach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
To ja :)
|
Cytat:
![]() Prawda, jak przyjemnie?? ![]() ![]()
![]() |
#4602 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I dobrze ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Eee nie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |||||
Zakorzenienie
|
fitaj w klubie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() co do pracy doczytałam, mam nadzieję, że się rozmyje, jedź na urlop i nie myśl o tym ![]() Cytat:
![]() jestem wykończona rozmowy "prawne", zastrzyki i karmienie kota (ale zeżarła kawał świeżej ryby ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | ||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() zbyt krótkowłosa ![]() ![]() Cytat:
![]() o! a mozesz zalinkowac? ja nie moge znaleźć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mozna jeszczcze pociąć paski,kółka trójkąty i inne kształty z kolorowego papieru a did niech układa z tego obrazek, potem poprzyklejac i a antyramke-wychodzi całkiem reprezentacyjna sztuka wspołczesna ![]() ![]()
![]() |
#4607 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |
Zakorzenienie
|
heh, kochana, oćbym kciała to nie mogię bom widziała na żywca - moze wklejw gugla pseudoskórzany front bluzki
![]() ja nie buszuję po ciuchach netowo a na lajfie szukalim kiecy na ślub i nie znaleźlim ![]() ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() na prawdę zaiste współczuję migren to jest jakaś plaga kobieca ![]() ![]() czy lekarze wiedzą co wywołuje migreny?? pytam ja sie? grzecznie? bo jeśli nei - to wara od zwalania winy an sery i na wino - a mozę kokufa piwo powoduje migreny - a moze woda? a moze poszli do lasu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-09-08 o 00:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | ||||||||
BAN stały
|
O właśnie! Na pewno w takiej przeciętnej szczepionce jest tyle Hg, że się w kościach, mózgu, nerkach i wątrobie na amen osadzi, a później to już tylko postępujące ogłupienie i demencja
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie rup tak, bo Ci jeszcze zostanie ![]() ![]() Apagany! ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36389494]Idę spożywać alkohol ![]() No co za kuamczuch jeden brzydki niedobry! ![]() ![]() Sznurówki wystarczą? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A te dobrowolne szczepienia na pneumokoki, chwyt reklamowy taki czy co? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Procentowych? ![]() ![]() To Obcy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2012-09-08 o 00:32 |
||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale i tak musisz zachować margines perfumowej intimasi tylko dla siebie, chuop wszystkiego wiedzieć nie musi, a wtedy i sen lżejszy, i egzystencja znośna (a jak Ci jeszcze, nie daj Boże, w niszę pójdzie?!) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
Wstawać śpiochy !!!!
![]()
![]() |
#4613 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba z 1/3 mojej grupy została po studiach na uczelni. I nie narzekają ![]() Cytat:
![]() a tego ostatniego to ja na szczęście nie mam ![]() Cytat:
![]() Chłop mi wczoraj zrobił meksykańskie" danie z mielonego, białej i czerwonej papryki, pomidorów i tego co się nawinęło pod rękę. Wyszło tak ![]() ale my nie śpimy psze pani ![]() ![]() mój samochód jest dla mnie zagadką. Pod lidlem, na parkingu, zgasiłam silnik, zaciągnęłam ręczny, wysiadam, zamykam, a tu mi chłop pokazuje na koła. A one się same ruszają i autek usiłuje cichaczem smyknąć do tyłu. Wie ktoś ki diabeł to? ![]()
![]() |
#4615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
![]() Niii ![]() Dobry ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Luchutek już o tym wie? ![]()
![]() |
#4618 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja zawsze na biegu + ręczny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Znad kawy ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |||||
Panaroja
|
Znad fqrfa ciągu dalszego
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
na pal z draniami ![]() Cytat:
A co do blizn po szczepieniu ospy prawdziwej takich płaskich okrągłych - nie mają ich urodzeni po poczaku lat 80 , bo wtedy przestano szczepić . ![]() stara japońska sztuka robienia odbić ze stóp ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie szukaj ![]() Cytat:
![]() 2. jeżeli mocne i długie to z pewnością ![]() 3.no to ![]() 4.koklusz to krztusiec , krup to dyfteryt . Koklusz/krztusiec - napadowy kaszel głównie w nocy , w czasie którego małe dziecko /niemowlę może wpaść w bezdech , niedotlenienie wylew krwi do mózgu lub zgon . Rzecz polega na tym , że bakteria wywołująca krztusiec zyje w organizmie krótko , ale wydziela toksynę drażniącą zakońćzenia nerwowe , któa się utrzymuje nawet i pół roku i nie ma jej jak usunąć . Dyfteryt- błoniaste naloty w krtani powodujące uduszenie . 5. nie chwyt reklamowy , próba ratowania dzieci za własne pieniądze , skoro budżet nie daje ![]() Spadam ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.