Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy, cz. 5 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-05, 10:54   #4591
mephala2
Raczkowanie

GG do mephala2
Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy, cz. 5

Cytat:
Napisane przez defacto Pokaż wiadomość
kurcze dziewczyny nie moge jakos sie zebrac do cwiczen , po raz kolejny probuje i po dwoch dniach wymiekam ..
widze sie z tż dopiero za 4 tyg. ; o wiec zapre sie w sobie i chce zeby za 4 tyg zobaczyl jakies efekty .
uf.. zaczynam od dzisiaj i mam nadzieje ze wytrzymam dużo dłużej niz 4 tyg..
Trzymam kciuki za motywację

Cytat:
Napisane przez sofi0902 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!!!:cmok : zastanawiam się, czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta. pewnie nie!! Ale to nic, ja jestem z Wami cały czas na bieżąco

od 2 tyg nie ćwicyłam i potwornie się odżywiałam. Leń okropny mnie opętał. W dodatku na święta byłam w domu no i wiadomo.. zawartość lodówki w moim rodzinnym domu pozostawiała wiele do życzenia Ale od dziś biorę się za się. Zaraz dokonam pomiarów i lecę z trurbo i killerem. Do tego Tiffoczki i hula hopek Oczywiście nie wszystko na raz! nie chce się zasypać ćwiczeniami, a potem to olewać bo i tak nie mam czasu na tyle aktywności. moje palny są takie, że codziennie musi byc jakas aktywność. Jednego dnia killer i hh, drugiego np tylko hh i tiffoczki a następnego turbo i hh bądź tiffoczki. Ale żaden dzień nie może być leniwy!! Dziś nie ćwiczę, bo robie 1dniową głodówkę na wodzie tylko, zeby sie oczyścić ze złogów. Rozmawiałam z lekarzem, powiedział, ze po tak obfitym jedzeniu, organizm będzie mi wdzięczny

p.s. i obiecuje udzielać się na blogu, a nie tylko czytac
buziaki
Ja pamiętam

Cytat:
Napisane przez Dziunia0710 Pokaż wiadomość
u mnie zaczęło się od killera ale wyczytałam że skalpel lepiej modeluje ciało więc i za niego się wzięłam chociaż też mi specjalnie nie podchodzi. Nie ma to jak killer uwielbiam to wykańczające cardio muszę się w końcu ośmielić na turbo bo jak na razie tylko od czasu do czasu włączam przeglądam ćwiczenia i biorę się za killera
Ja lubię Skalpel, ale może dlatego, że Killer jeszcze mnie dobija Turbo jeszcze nawet nie próbowałam, ale nie mam jeszcze odwagi. Wszystko po kolei

Ja teraz mam tydzień urlopiku i chcę jak najwięcej ćwiczyć, bo jakoś łatwiej się mi zebrać jak siedzę w domku Teraz odpoczywam po śniadaniu, a jakoś za godzinkę chcę się wziąć za Skalpel
Muszę też przejrzeć forum i zaprosić do klubu
Stary 2012-11-05, 10:55   #4592
Dziunia0710
Raczkowanie

Cytat:
Miałam to samo- zbierałam się do turbo, ale ostatecznie zawsze kończyło się na killerze! Na szczeście sytuacja szybko zmusiła mnie do turbo, bo moj szanowny brat cos mi pozmieniał na lapku i nie mogła się killerka doszukac, więc z braku laku odpaliłam turbo- NIE ŻAŁUJĘ jest mega cudowny! Mniej męczy niż killer, ale satysfakcja 100 razy większa
właśnie dziewczyny wspominały że jest mniej męczący dlatego rezygnowałam. Chyba jesteśmy uzależnione od wysiłku Ale wezmę sobie do serca to co Ty piszesz i też go wypróbuję w najbliższym czasie
Zwow 14: 3
Zwow 1
Zwow 3
+ Stepper i abs codziennie... nie pamiętam od jak dawna
Dziunia0710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 11:02   #4593
la figa
Wtajemniczenie

dla mnie skalpel jest zbyt statyczny i po prostu nudzi mnie aczkolwiek uwielbiam te ostatnie cwiczenia na brzuch

killer to moj faworyt
Stary 2012-11-05, 11:09   #4594
helloyellow02
Zadomowienie

Mnie w killerze, w drugiej rundzie coś dziwnego w serce łapie, tzn. mam dodatkowe skurcze i nie wiem, co może być tego przyczyną, bo w wakacje jak go katowałam to było spoko. : |

Ewa Ch.
-killer: 11
-skalpel: 9
-turbo: 4
- tzg: 6
- inne: 19
Tiffany R.: 29
- bodyrock: 13
bieganie: 2 km
- inne:28
helloyellow02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 11:21   #4595
duska20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
jak dawno mnie tu nie bylo. udzielalam sie w tym watku w jego pierwszej i troche w drugiej czesci. ciekawe czy ktos mnie pamieta
No pewnie
Często polecam Twój blog
Jilian Michaels Body Revolution
AB Ripper 2
Riiped in 30 Jilian Michaels
Ćwiczę od 29.05.2012
duska20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 11:59   #4596
anetamiki2104
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mija_n Pokaż wiadomość
Dopiero dziś miałam okazję obejrzeć ten filmik.po pierwsze czy tej lasce wsadzili kij w tyłek?? co za wnerwiający sposób mówienia!
2.Każda doświadczona osoba, która interesuje się ćwiczeniami coś analizuje (jak niby ona) wie, że jeżeli się ćwiczy to można przytyć, bo uwidaczniają się mięśnie, które de facto dużo ważą.
3. "W pasie tam, gdzie jest w okolicy pępka"...?? WTF? Pas jest, gdzie pępek? od kiedy?
4. Minus internetu, że każdy ***** może wrzucać filmiki na YT
5. po 2 miesiącach ćwiczeń samego skalpela to ona powinna wymiatać ćwiczeniami na brzuchu, gdzie trzeba odrywać uda od podłogi..

ahh szkoda słów, niepotrzebnie się w ten boży dzień irytuje:P
Ja jej filmik znalazłam już jakiś czas temu. Też uważam, że dziewczyna nie wie co mówi. Porażka.

Stace
Ja też już zaczynam się gubić - talia, pas, pępek ?

Dziewczyny dlaczego nasza służba zdrowia jest taka okropna, brak mi słów, żeby kobieta w ciąży, by leczyć się bezpłatnie (czyli NFZ) musi zarejestrować się o 7 by zostać przyjętym o 10 i usłyszeć, że w sumie to oni jej nie pomogą. Musiała by iść gdzie indziej, bo zwolnienia jej nie wypiszą. Brak słów. Skończyło się na prywatnej wizycie.
Stary 2012-11-05, 12:19   #4597
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anetamiki2104 Pokaż wiadomość
Ja jej filmik znalazłam już jakiś czas temu. Też uważam, że dziewczyna nie wie co mówi. Porażka.

Stace
Ja też już zaczynam się gubić - talia, pas, pępek ?

Dziewczyny dlaczego nasza służba zdrowia jest taka okropna, brak mi słów, żeby kobieta w ciąży, by leczyć się bezpłatnie (czyli NFZ) musi zarejestrować się o 7 by zostać przyjętym o 10 i usłyszeć, że w sumie to oni jej nie pomogą. Musiała by iść gdzie indziej, bo zwolnienia jej nie wypiszą. Brak słów. Skończyło się na prywatnej wizycie.
ehh. o sluzbie zdrowia mozna ksiazki pisac;/ niestety taka nasza rzeczywistosc, mimo ze placi sie podatki to i tak guzik z tego jest. Wiekszosc ludzi chodzi prywatnie do lekarzy, mimo ze panstwowa opieke maja zagwarantowana;/

"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it "

antidotum89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-05, 12:26   #4598
sofi0902
Raczkowanie

Laseczki!!! Wasze podpisy mnie taaaak bardzo motywują. Ilość treningów, jakie wykonałyście itd..mam nadzieje, ze tez bede mogła sie kiedyś fajną liczbą pochwalić- zarówno liczbą treningów jak i straconych cm

duska20- podziwiam ilość wykonanych ćwiczeń

ćwiczę z Ewą od 6.11.2012
turbo- 6
killer- 2
skalpel- 1
hula hop 440 minut
sofi0902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 12:34   #4599
mija_n
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mephala2 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za motywację

Ja pamiętam

Ja lubię Skalpel, ale może dlatego, że Killer jeszcze mnie dobija Turbo jeszcze nawet nie próbowałam, ale nie mam jeszcze odwagi. Wszystko po kolei

Ja teraz mam tydzień urlopiku i chcę jak najwięcej ćwiczyć, bo jakoś łatwiej się mi zebrać jak siedzę w domku Teraz odpoczywam po śniadaniu, a jakoś za godzinkę chcę się wziąć za Skalpel
Muszę też przejrzeć forum i zaprosić do klubu
Duzo tych skalpeli porobiłaś,wiec spokojnie wez sie za turbo może Ci podejdzie. Dla mnie lepsze jest turbo niz killer

Skalpel: 24

Killer: 5
Turbo: 24
TzG: 5

Insanity od 18.01.2013r.:
Workout day: 62

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni"
mija_n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 12:47   #4600
helloyellow02
Zadomowienie

zaliczone: killer, body rock - she must workout, deep extreme, hantle, pompki.

Jestem usatysfakcjonowana, endorfiny szaleją!

Ewa Ch.
Stary 2012-11-05, 13:02   #4601
smerffie
Zakorzenienie

zostawić Was na jeden dzień=6stron do nadrobienia

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Smerffie, jakie masz efekty ?
wiesz co, ceizko mi cos powiedziec od efektach. zaczelam ogolnie cwiczyc w czerwcu, po miesiacu mialam naprawde super efekty, cm plecialy, cialo sie ujedrnilo. ale w tym omencie zaczelam prace (co drugi dzien po 12-14 godzin na stojąco), przerwe mialam jedna na caly dzien, wiec dieta poleciała, bo za cholere nie dalo sie jesc ani zdrowo, ani regularnie... chociaz staralam sie jak moglam. no ale organizm sie zbuntowal, 4kg do góry, cm wrocily na swoje miejsce, mimo ze caly czas cwiczylam (regularnie co drugi dzien jak mialam wolne, a zdarzalo sie nawet, ze po pracy cwiczylam jak mialam sile). praceskonczylam we wrzesniu i od tego czasu moje cialo w miare sie regeneruje. cwiczylam caly czas ale nic sie nie dzialo. w pazdzeirniku mialam prawie 3 tygodnie buntu, gdzie nie robilam nic. od ponad tygodnia cwicze prawie codziennie. i znowu widze, ze cos sie dzieje. nie mierzylam sie, ale czuje po spodniach, ze chyba cm znowu sie ruszaja takze u mnie ilosc cwiczen do konca na efekty sie nie przekłada
waże się raz w tygodniu jak zjeżdzam do domu, bo na studiach nie mam wagi. no w ciagu ost 2-3 tygodni mam 1 kg mniej

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Aha, mam pytania:
1. Czy jest tu ktoś, kto ćwiczy tylko z Ewką i ma efekty? Bo widzę, że większość łączy Ewę z Mel B. lub Tiffany.
2. Czy jest tu ktoś, kto ćwiczy z Ewą i je normalnie. Mniej, wiadomo, zdrowiej, ale bez przesady - nie katuje się dietą, po prostu unika fast foodów, ogranicza słodycze i pije duuuużo wody? Działa to? Bo boję się, że będę musiała całkiem zmienić nawyki żywieniowe - jem zdrowiej, w miarę regularnie, ale nie chcę sobie wszystkiego odmawiać, bo BARDZO boję się jojo.
1. ja cwicze głownie z Ewką. Tiffany dorzucam jak czuje niedosyt. Ale ostatnio jakos rzadko mi sie to zdarza
2. Ja jem w miare normalnie. Oczywiscie starams ie pilnowac, zeby nie jesc w nocy, nie jem na miescie. Makaron pelnoziarnisty, ryz brązowy. Smaze bez tluszczu, a jesli juz na tluszczu to zawsze zbieram jego nadmiar recznikiem papierowym. No i jestem słodyczoholiczka. Nieuleczalny nałóg u mnie.

Cytat:
Napisane przez sytja Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

A a propos chudnięcia - jeszcze 2 tygodnie temu ważyłam 58,5kg a dzisiaj 56,8

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Trampolinaaaaa

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Właśnie ja już nie wiem. Bo są różne wersje. Według mnie pas to to co talia, ale wiele osób twierdzi, że tam gdzie pępek
dla mnie talia to najwęższe mniejsce na brzuchu, tam gdzie wciecie a pas/brzuch na wysokosci pepka

Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
jak dawno mnie tu nie bylo. udzielalam sie w tym watku w jego pierwszej i troche w drugiej czesci. ciekawe czy ktos mnie pamieta
ja pamietam czytam Twojego bloga regularnie

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-05, 13:32   #4602
duska20
Zadomowienie

Cytat:
Laseczki!!! Wasze podpisy mnie taaaak bardzo motywują. Ilość treningów, jakie wykonałyście itd..mam nadzieje, ze tez bede mogła sie kiedyś fajną liczbą pochwalić- zarówno liczbą treningów jak i straconych cm

duska20- podziwiam ilość wykonanych ćwiczeń
Dziękuję
Byłoby więcej ale ostatnio coś moje zdrowie szwankuje. Jak nie przeziębienie, to jakiś zastrzał w plecach. A dzisiaj normalnie brak czasu
Mam nadzieję, że jak wrócę po 18.00 to strzelę jeszcze turbo
AB Ripper 2
Ćwiczę od 29.05.2012
Stary 2012-11-05, 14:56   #4603
najfajniejsza
Zakorzenienie

trzymam mocne kciuki za potrzebujące!

i melduję trzeci skalpel. dziś było lepiej niż poprzednie dwa razy. do "dobrze" jeszcze daleko, ale fajnie tak widzieć, że coś to daje tak szybko, bo później zaczęłam się męczyć i ćwiczenia wykonywałam dokładniej

niestety, nie bardzo nadrobiłam, nie mam czasu...
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 15:59   #4604
madzia88f
Przyczajenie

I ja melduje trzeci skalpel Dzisiaj starałam się zwrócić szczególna uwagę na oddychanie i powiem szczerze, że jest o wiele łatwiej czuję niedosyt ćwiczeń, a że TŻ dziś na służbie i nudzę się sama w domu, więc wieczorem jeszcze spróbuję killera (po raz pierwszy).
madzia88f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 16:04   #4605
vikuniaa
Zakorzenienie

Ja juz po skalpelu i dwoch 12to minutowych odcinkach z Tiffany . Chodzilam jeszcze sporo po miescie, co tez daje jakas aktywnosc fizyczna ;-).

Co do sluzby zdrowia-ja mieszkam w Niemczech i rewelacji tez nie ma...
Stary 2012-11-05, 16:06   #4606
loneliness18
Rozeznanie

A wiec i ja się przyłącze Z Ewą ćwiczę już 2 tygodnie ( średnio 5 razy w tygodniu). Moja waga jest w normie jednak zależało mi na ujędrnieniu nóg, pośladków oraz brzucha. Po tygodniu już widziałam róznice. Ćwiczę killera - na efekty nie trzeba długo czekać.
loneliness18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 16:29   #4607
helloyellow02
Zadomowienie

Dzisiejszy jadłospis

bułka ciemna ziarnista z masłem, serem, szynką i papryką.
musli z miodem i bananem.
kuskus z warzywami, kurczak ze szpinakiem i chilli.
dwie kromki chrupkiego ze szpinakiem, papryką i pomidorem.
pierś z kurczaka ze szpinakiem, groszkiem i kukurydza.

mięta (bez cukru), kawa (z cukrem), dobrowianka.

Ewa Ch.
Stary 2012-11-05, 17:08   #4608
anetamiki2104
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzia88f Pokaż wiadomość
I ja melduje trzeci skalpel Dzisiaj starałam się zwrócić szczególna uwagę na oddychanie i powiem szczerze, że jest o wiele łatwiej czuję niedosyt ćwiczeń, a że TŻ dziś na służbie i nudzę się sama w domu, więc wieczorem jeszcze spróbuję killera (po raz pierwszy).
Spróbuj i zamelduj jak ci poszło

vikuniaa
A myślałam że w Niemczech lepiej ze służbą zdrowia.

loneliness18
Racja efekty widoczne są dość szybko, ja ćwiczę podobnie 5-6 dni w tygodniu.

Dziś zrobiłam turbo i o dziwo wykonałam wszystkie ćwiczenia. Skalpel już mi nie wystarcza
Stary 2012-11-05, 17:12   #4609
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anetamiki2104 Pokaż wiadomość
Spróbuj i zamelduj jak ci poszło

vikuniaa
A myślałam że w Niemczech lepiej ze służbą zdrowia.

loneliness18
Racja efekty widoczne są dość szybko, ja ćwiczę podobnie 5-6 dni w tygodniu.

Dziś zrobiłam turbo i o dziwo wykonałam wszystkie ćwiczenia. Skalpel już mi nie wystarcza
tez tak myslalam, dopoki TZ sobie nie uszkodzil nogi, ktora spuchal dwukrotnie, a bandaze refundowane dostal.. uwaga.. po miesiacu, kiedy noga sie zagolila. A tak to jak nie wytrzymywal z bolu i jechalismy na pogotowie, dawali mu tylko kilka tableteczek w kopercie... terminy tez po pare tygodni..
Stary 2012-11-05, 17:28   #4610
Issabello
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny
Dzisiaj pierwszy raz próbuję ćwiczyć z Ewą. Nie wiem czy sobie poradzę, bo dawno nie ćwiczyłam i moja kondycja podupadła
Issabello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 17:29   #4611
madzia88f
Przyczajenie

No i stało się... zakochałam się w killerze Czuje po tych ćwiczeniach taki zastrzyk energii, że mam ochotę na więcej,ale na dzisiaj dam już sobie spokój Jak pisała la figa, skalpel jest za bardzo statyczny, za to bardzo podoba mi się to całe skakanie w killerze. Lecę pod prysznic i wykorzystam endorfinki na sprzątanie

Issabello

Najlepiej jest po prostu spróbować, inaczej się nie dowiesz najważniejsze żeby zacząć!!

Edytowane przez madzia88f
Czas edycji: 2012-11-05 o 17:34
madzia88f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 17:45   #4612
la figa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez duska20 Pokaż wiadomość
No pewnie
Często polecam Twój blog
Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
ja pamietam czytam Twojego bloga regularnie
łoooo dziekuje jak mi milo

dzisiaj mialam cwiczyc, ale jakiegos lenia zlapalam. za to rozplanowalam sobie tak treningi, ze bede robila naprzemiennie trening i dzien wolnego. taka regularnosc dobrze mi zrobi. mam tylko nadzieje, ze nic nie zakloci mojego rytmu w tym tyg
Stary 2012-11-05, 18:00   #4613
loneliness18
Rozeznanie

no i killer zaliczony fenomen tych ćwiczeń - w trakcie myslę sobie "na cholere mi jest się tak katować" ale pomimo tego wytrzymuje do końca po czym następnego dnia znów mam ochotę się tak "katować";D Kiedyś myślałam, że ćwiczenia które wykonuje są dobre - dopiero teraz uświadomiłam sobie, że Ewka daje w kość i to własnie dzięki niej mogę coś osiągnąć

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Moim zdaniem skalpel tylko rzeźbi oraz wpływa na rozrost mięśni, za to killer spala tłuszcz
loneliness18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 18:02   #4614
akna1102
Zadomowienie

Witam wszystkich

Zaczęłam ćwiczyć z Ewą Chodakowską od...wczoraj. Od razu zabrałam się za killera myśląc, że podołam Miałam kilkumiesięczną przerwę od fitnesu 3x w tygodniu+bieganie. Niestety w przerwie przybyło mi kilka kg i w trakcie killera zrozumiałam, że jest gorzej niż sądziłam Przebrnęłam jakoś przez cały trening z zadyszką,zlana potem i dodatkowymi fragmentami marszu Po odpoczynku z ciekawości włączyłam trening Tiffany na boczki, bardzo fajne ćwiczenia, mimo, że nie mogłam opanować niektórych ruchów miednicą. Dziś miałam takie zakwasy pleców, ramion i boczków, że ledwo wstawałam w pracy z krzesła Niestety chęć wrócenia szybko do formy wzięła górę i jestem właśnie po skalpelu. Dużo lżejszy zestaw ćwiczeń i jakby zneutralizował mi zakwasy.
Mam nadzieję, że wpadnę w rytm ćwiczeń i dzięki diecie uda mi się stracić 6kg.

Jest godzina 19 i nie zjadłam nic słodkiego Mam nadzieję, że dotrwam do pory spania

PS muszę jeszcze się nauczyć robić te podpisy, by chwalić się rezultatami

Edytowane przez akna1102
Czas edycji: 2012-11-05 o 18:24
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 18:24   #4615
mija_n
Rozeznanie

Witajcie dziewczyny

kurcze chciałam po pracy dziś wszystko ładnie porobić, sprzątać szybko zrobić zadania z anglika na kurs i co? i dupa jest 19 a ja dopiero się doczłapałam do kompa, bo tak to odpoczywałam no i... czytałam polską edycję Harper's Bazaar aaa nie myślałam, ze będę się tak gazetą jarać heheh w pracy dostaliśmy, więc cieszę się max

Stary 2012-11-05, 18:29   #4616
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie dziewczyny

kurcze chciałam po pracy dziś wszystko ładnie porobić, sprzątać szybko zrobić zadania z anglika na kurs i co? i dupa jest 19 a ja dopiero się doczłapałam do kompa, bo tak to odpoczywałam no i... czytałam polską edycję Harper's Bazaar aaa nie myślałam, ze będę się tak gazetą jarać heheh w pracy dostaliśmy, więc cieszę się max
to harper's juz jest???

INSTA
Stary 2012-11-05, 18:34   #4617
duska20
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie dziewczyny

Ech ja też miałam zaplanowane turbo na dzisiaj i d.. blada. Wróciłam po 18.00 i zaraz musiałam zając się córą, która sobie przypomniała, że jutro ma test Boże co za beztroska.... Musiałam z nią posiedzieć a teraz to już w ogóle nie mam czasu
Jutro muszę poćwiczyć bo moje ciało domaga się wycisku hi hi.
AB Ripper 2
Ćwiczę od 29.05.2012
Stary 2012-11-05, 18:39   #4618
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez duska20 Pokaż wiadomość
Ech ja też miałam zaplanowane turbo na dzisiaj i d.. blada. Wróciłam po 18.00 i zaraz musiałam zając się córą, która sobie przypomniała, że jutro ma test Boże co za beztroska.... Musiałam z nią posiedzieć a teraz to już w ogóle nie mam czasu
Jutro muszę poćwiczyć bo moje ciało domaga się wycisku hi hi.
ja jeszcze dzis bede cwiczyc, ale dopiero wrocilam z uczelni i czekam az kolacja sie ułoży

INSTA
Stary 2012-11-05, 18:39   #4619
rudziutka87
Zadomowienie

dziewczyny, dostałam pracę!
dziękuję za wszystkie kciuki!!!
jutro jadę bladym świtem na 4-dniowe szkolenie, wracam w piątek i w sobotę od razu do pracy na głęboką wodę!
Emilka ~ 13.09.2011 3490g, 53cm, 15:25

Olek ~ 31.07.2015 3470g, 57cm, 11:24
rudziutka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 18:56   #4620
mija_n
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rudziutka87 Pokaż wiadomość
dziewczyny, dostałam pracę!
dziękuję za wszystkie kciuki!!!
jutro jadę bladym świtem na 4-dniowe szkolenie, wracam w piątek i w sobotę od razu do pracy na głęboką wodę!
gratki: jupi: no bo paluchy aż bolały od kciuków

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
to harper's juz jest???
no właśnie w sprzedaży właśnie nie ma tylko było wysyłane do osób z branży mody itp i ileś tam egzemplarzy miało kilk firm, a że my z jedną z nich współpracujemy to dostaliśmy uhhh czuje się jak burżuj:P

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości