Szczęśliwe Żonki - część VIII - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-27, 13:59   #4591
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: Szczęśliwe Żonki - część VIII

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
I był deszcz,burza? Pewnie taa,na bank by się wycofała.A tak po tylko spojrzała i z wkurzeniem go schowała.No Inga pewnie teraz nadrabia z mężczyznami relacje,tak tylko Andrzejek a teraz dwóch na raz Oglądałam wczoraj PM i wrócił do serialu pewien facet noi z kobietą-patrzę a to Dorotka
O kurcze,to oby zakupy zakończyły się pomyślnie.

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Hej.
Znowu jajecznica.
Fajne macie plany.Jak się rozpogodzi to pewne i tak pojedziecie na motorową wycieczke.
A ja musze zjeść śniadanie.

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Pycha

To superancko.

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Fajnie No właśnie,trzeba mieć cierpliwość do takich robótek manualnych.

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Oj to lipa,że jest brzydko.U mnie było tak wczoraj,mąż mówił że nawet grad padał. O prosze,bo niektóre dzieci to się boją burzy,nie moje oczywiście pisze ogólnie.A twoja córcia odważna. Jak byłam mała to też lubiłam burze,siadałam przy oknie i liczyłam od błysku do pioruna.A to ponoć oznaczyło jak daleko jest burza tzn ile km.
Nie bylo do tej pory deszczu ale mnie tam to nie przeszkadza poki co gorzej bedzie jak sie skumuluje i walnie u nas to zawsze strach bo juz kilka razy nam popolilo neta jak bede w domu to wylacze a jak nas nie bedzie i tak pierdyknie to super wtedy
Tez ogladalam PM ale to nie ejst Dorotka Podobna tylko do niej

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Wow to faktycznie ładnie kmtrowo zrobiłaś sobie spacer. U mnie cały rok jest zielono

Muffinowy potwórku Dziękuje za komplement Przepraszam,ze zrobiłam smaka. Omg,mniami cytrynowiec
No troszke bylo tych km Fajnie Ci,ze masz tak zielono
A prosiem ladny komplement prawda
No dobre bylo ciacho a dzis zorbilam takie cos bo mialam twarog
http://www.mojewypieki.com/przepis/s...e-w-szklankach sie juz chlodzi
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 14:02   #4592
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Bry bry
Pewnie,ze sie zglosze mam juz kupon maz bedzie tam w poniedzialek kolo tego lokalu to odbierze
Wiesz co boli jezszcze raz mniej raz bardziej caly czas smaruje
No oprocz Sochy podobno Liszowska i Sokołowska sa
No to mialas atrakcje tak pod gore pewnie lekko nie bylo
Bry To super,smacznego precelka życze. To dobrze,że smarujesz i oby jednak całkiem przestała szyja boleć.Może cię zawiało???
O wow nieźle jeśli to prawda.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 14:10   #4593
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Matka Polka czynna 24 na dobe. To fajnie,że nie padało.U mnie dziś znów pochmurno. Aaa,o tym deserze pisałaś. No tak nie płaczesz,że niewidziałaś bo masz w domu swojego To się przyjrzyj temu teledyskowi. To powodzenia jeszcze na te 3 zabiegi.

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Ok nadrobiłam. I ide wkońcu jeść.
No na to wychodzi 24h na dobe
U mnie dzis slonko i chmury wiec jest tak przemiennie ale ogolem cieplo
No nie plakalam jakos
A dzieki ide w poneidizalek dopiero dzis odwolalam bo jednak byly siniaki a oglem tez mi sie nie chcialo z rana zrywac. W pon mam na 20 i wtedy z mezem wroce po jego pracy razem
To smacznego

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Bry To super,smacznego precelka życze. To dobrze,że smarujesz i oby jednak całkiem przestała szyja boleć.Może cię zawiało???
O wow nieźle jeśli to prawda.
A dziekuje na zapas
No wlasnie nie przypominam sobie takiej sytuacji zeby mogla mnie gdzies zawiac No ale nie wazne cos jest przyczyna i juz
No chyba prawda wlasnie dlatego nie bedzie kolejnej serii teraz
Stary 2013-04-27, 14:21   #4594
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Nie bylo do tej pory deszczu ale mnie tam to nie przeszkadza poki co gorzej bedzie jak sie skumuluje i walnie u nas to zawsze strach bo juz kilka razy nam popolilo neta jak bede w domu to wylacze a jak nas nie bedzie i tak pierdyknie to super wtedy
Tez ogladalam PM ale to nie ejst Dorotka Podobna tylko do niej

No troszke bylo tych km Fajnie Ci,ze masz tak zielono
A prosiem ladny komplement prawda
No dobre bylo ciacho a dzis zorbilam takie cos bo mialam twarog
http://www.mojewypieki.com/przepis/s...e-w-szklankach sie juz chlodzi
To najważniejsze,że nie przeszkadza. Oj,to faktycznie lepiej wyłączać w czasie burzy wszystko z elektryki.Chodziło mi o to,że to ta sama aktorka,a to nie ona??
Podziwiam za te km No :fajnie jest,tylko te deszcze czasami bywają upierdliwie.Bardzo fajny komplemencior. Osz Ty i kto tu smaka robi.

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Aa i nie dopisałam,że no miałam atrakcje pod górke,no bo niedość że pod górke to wózek z młodym pchałam. Musiałam sobie zrobić chwilową przerwe,dobrze że była ławka.

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
No na to wychodzi 24h na dobe
U mnie dzis slonko i chmury wiec jest tak przemiennie ale ogolem cieplo
No nie plakalam jakos
A dzieki ide w poneidizalek dopiero dzis odwolalam bo jednak byly siniaki a oglem tez mi sie nie chcialo z rana zrywac. W pon mam na 20 i wtedy z mezem wroce po jego pracy razem
To smacznego

A dziekuje na zapas
No wlasnie nie przypominam sobie takiej sytuacji zeby mogla mnie gdzies zawiac No ale nie wazne cos jest przyczyna i juz
No chyba prawda wlasnie dlatego nie bedzie kolejnej serii teraz
No mały śpi całą noc,ale matka buszuje wtedy po nocy.
U mnie chyba tak samo,bo słońce nieśmiało zaś wychodzi jak wczoraj.Choć teraz go nie ma.To dobrze,że nie płakałaś bo to nie powód by płakać.
Aha,to dobrze że odwołałaś i idziesz na zabieg później.Skądś to znam,jak byłam wtedy w parku,późno się wybrałam,więc po 19-stej po pracy meża, po nas przyjechał. Dziękuje

Prosze Aha,no to Ci powiem tzn napisze,że nie mam pojęcia.No tak,boli to trzeba się bólu pozbyć. Szkoda że robią przerwe,no ale mus to mus.
Stary 2013-04-27, 15:53   #4595
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
To najważniejsze,że nie przeszkadza. Oj,to faktycznie lepiej wyłączać w czasie burzy wszystko z elektryki.Chodziło mi o to,że to ta sama aktorka,a to nie ona??
Podziwiam za te km No :fajnie jest,tylko te deszcze czasami bywają upierdliwie.Bardzo fajny komplemencior. Osz Ty i kto tu smaka robi.

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Aa i nie dopisałam,że no miałam atrakcje pod górke,no bo niedość że pod górke to wózek z młodym pchałam. Musiałam sobie zrobić chwilową przerwe,dobrze że była ławka.

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

No mały śpi całą noc,ale matka buszuje wtedy po nocy.
U mnie chyba tak samo,bo słońce nieśmiało zaś wychodzi jak wczoraj.Choć teraz go nie ma.To dobrze,że nie płakałaś bo to nie powód by płakać.
Aha,to dobrze że odwołałaś i idziesz na zabieg później.Skądś to znam,jak byłam wtedy w parku,późno się wybrałam,więc po 19-stej po pracy meża, po nas przyjechał. Dziękuje

Prosze Aha,no to Ci powiem tzn napisze,że nie mam pojęcia.No tak,boli to trzeba się bólu pozbyć. Szkoda że robią przerwe,no ale mus to mus.
No to nie ona wlasnie przygladalam sie jej na bank nie ona
Domyslam sie,ze deszcze to duzy minus u was jak sa tak czesto no ale co poradzisz taki klimat
No zobaczymy jak bedzie smakowac po 18 bede jesc teraz zjadlam obiadek szpinak na ciescie francuskim polane to jajeczkiem i tak zapieczone ale bylo dobre
Tak wlasnie myslalam,ze z wozkiem dlatego sadzilam,ze ciezko wlasnie ale skoro byl relax na kawke to ok troche odpoczelas
No stwierdzilam,ze skoro mialam juz w tym tyg a w nastepnym bedzie tam od srody zakmneity salon to wole isc tez w przyszlym tygodniu a nie tylko 2 razy w tym
No jak sie wszystkie zaciazyly to by chyba ciezko bylo im krecic i brzuszki ukrywac pewnie dlatego
Stary 2013-04-27, 16:12   #4596
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
No to nie ona wlasnie przygladalam sie jej na bank nie ona
Domyslam sie,ze deszcze to duzy minus u was jak sa tak czesto no ale co poradzisz taki klimat
No zobaczymy jak bedzie smakowac po 18 bede jesc teraz zjadlam obiadek szpinak na ciescie francuskim polane to jajeczkiem i tak zapieczone ale bylo dobre
Tak wlasnie myslalam,ze z wozkiem dlatego sadzilam,ze ciezko wlasnie ale skoro byl relax na kawke to ok troche odpoczelas
No stwierdzilam,ze skoro mialam juz w tym tyg a w nastepnym bedzie tam od srody zakmneity salon to wole isc tez w przyszlym tygodniu a nie tylko 2 razy w tym
No jak sie wszystkie zaciazyly to by chyba ciezko bylo im krecic i brzuszki ukrywac pewnie dlatego
Kurczaki,to niewiem czemu myślałam że to Ona,a to Stefani wraca z Arturem do serialu
Racja,taki klimat i nic na to nieporadze,za to zim tu nie ma Noo prawie nie ma,bo bywa że jest,ale nie zawsze To daj znać jak smakowało.A obiad pewnie pyszny,choć ja szpinak nie lubie.
A no było ciężko,ale dałam rade.Jaką kawke ,relax był ale na ławce. Co do zabiegów,to rozumiem.
No taa,ciężko później ukryć brzuchatki
Stary 2013-04-27, 16:19   #4597
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczaki,to niewiem czemu myślałam że to Ona,a to Stefani wraca z Arturem do serialu
Racja,taki klimat i nic na to nieporadze,za to zim tu nie ma Noo prawie nie ma,bo bywa że jest,ale nie zawsze To daj znać jak smakowało.A obiad pewnie pyszny,choć ja szpinak nie lubie.
A no było ciężko,ale dałam rade.Jaką kawke ,relax był ale na ławce. Co do zabiegów,to rozumiem.
No taa,ciężko później ukryć brzuchatki
Gdzie Ty Stefani widzialas? taki zarcik tak? Ciekawe czemu ona odeszla i sie tak watek urwal taka durna ona byla
No to jak nie lubisz to Tobie pewnie by nie smakowal Ja lubie bardzo wiec pyszota Jutro bedzie znowu tylko z poledwica
Az sie w glos zasmialam lawke jak ja doczytalam ta kawe

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-27, 16:33   #4598
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie Ty Stefani widzialas? taki zarcik tak? Ciekawe czemu ona odeszla i sie tak watek urwal taka durna ona byla
No to jak nie lubisz to Tobie pewnie by nie smakowal Ja lubie bardzo wiec pyszota Jutro bedzie znowu tylko z poledwica
Az sie w glos zasmialam lawke jak ja doczytalam ta kawe
W necie,ale to stara wiadomośc Zresztą,Stefa była dobra,ale miała blond włosy i troche przy ten teges.A ta laska i już chyba wiem,która to z Arturem ja już zapomniałam że oni byli razem w serialu-małżeństwem
Pewnie i nie,ale może zmieniłabym zdanie gdybym spróbowała tego dania.
Ja też,ale ławka kawka blisko byłaś

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Apropo kawy,to ide na nią tzn zrobić i wypić. Pogoda się zrobiła
Stary 2013-04-27, 16:40   #4599
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
W necie,ale to stara wiadomośc Zresztą,Stefa była dobra,ale miała blond włosy i troche przy ten teges.A ta laska i już chyba wiem,która to z Arturem ja już zapomniałam że oni byli razem w serialu-małżeństwem
Pewnie i nie,ale może zmieniłabym zdanie gdybym spróbowała tego dania.
Ja też,ale ławka kawka blisko byłaś

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Apropo kawy,to ide na nią tzn zrobić i wypić. Pogoda się zrobiła
No to chyba bardzo stara byla ta wiadomosc
Kto wie moze by Ci posmakowalo
To fakt bylam blisko
To smacznej kawki zycze U mnie nie ma juz slonka
Stary 2013-04-27, 18:18   #4600
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
No to chyba bardzo stara byla ta wiadomosc
Kto wie moze by Ci posmakowalo
To fakt bylam blisko
To smacznej kawki zycze U mnie nie ma juz slonka
No,pewnie że stara
Noo,smaki się zmieniają...na starość...
Bardzo blisko,bo czujesz że rymujesz
Dziękuje kawka wypita U mnie w pewnym momencie słońce zaszło i miałam wrażenie,że za chwile będzie padało.No,ale nie teraz znów słońce świeci.
Stary 2013-04-27, 19:58   #4601
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
No,pewnie że stara
Noo,smaki się zmieniają...na starość...
Bardzo blisko,bo czujesz że rymujesz
Dziękuje kawka wypita U mnie w pewnym momencie słońce zaszło i miałam wrażenie,że za chwile będzie padało.No,ale nie teraz znów słońce świeci.
No tak bo Ty taka stara jestes,ze szok
Niestety u mnie juz padalo
Jakas mnie niemoc ogarnela po zjedzeniu deserku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-27, 23:35   #4602
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
No tak bo Ty taka stara jestes,ze szok
Niestety u mnie juz padalo
Jakas mnie niemoc ogarnela po zjedzeniu deserku
Taaa,stara ale jara
Przykro mi,że u ciebie padało.
Tzn że drzemke sobie uciełaś?
Stary 2013-04-27, 23:42   #4603
arnama
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Widzę że dziś nic ciekawego na wątku
Ewidentnie większość miała bardziej ambitne zajęcia niż spamowanie cały dzień
Ja również miałam trochę atrakcji
Otwarli u nas nowa lodziarnię, więc wybraliśmy się z mężem. Kupiliśmy też lody dla babci (nie wychodząca) no a jak babci to i dzieciaczkom- co by sie cieszyli Uhahani byli bardzo Słodziaki

Później na mieszkanko mąż dłubał w łazience, ja dalej z rurkami walczyłam.... nie się ich tak łatwo pokryć bielą Wysprzątałam też co nieco Nowe drzwi wejściowe wyglądają super
Na obiad mieliśmy pizze Mąż pojechał po jakieś kołki bo mu brakło i znów zrobił miłą niespodziankę, bo marzyłam o pizzy od jakiegoś już czasu (że też sie sam domyślił ). Wspominaliśmy nasz pierwszy posiłek tam, kiedy było jeszcze brudno i brzydko
Wróciliśmy po 22 i jeszcze pranie wstawiłam (rzeczy na wyjazd).
Ogólnie sympatyczny, choć męczący dzień

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 00:00   #4604
Karinio
Zakorzenienie

Wpadłam i wypadam

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2013-04-28 o 00:45
Stary 2013-04-28, 02:50   #4605
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Wpadłam i wypadam

Stary 2013-04-28, 06:35   #4606
Karinio
Zakorzenienie

Dzień dobry

Arnama,żałosne. A ten przytyk o spamie jaki niski To nic,że pisałyście 2-3 strony o remontach.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2013-04-29 o 11:22
Stary 2013-04-28, 08:47   #4607
agusiowata
Zakorzenienie

wczoraj byłam na potrójnym spacerze, a dziś mam zakwasy. Stara jestem, bo ostatnio często kości mnie bolą.

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Mężuś jajecznicę robi
Stary 2013-04-28, 09:36   #4608
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Arnama,żałosna jesteś A ten przytyk o spamie jaki niski
Bry bry
Szkoda,ze wczoraj juz nie wpadlam bysmy sobie jeszcze pogadaly

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość

Nie ogladalam a widze, ze szkoda

Witaj

Mniam

Ja wczoraj bylam znowu na ognisku. Wszamalam kielbaske, chleb, ziemniaczki

Co do watków to masakra, az trudno uwierzyc - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=689637
A ogladasz tak ogolem od poczatku te Przyjaciolki? No odcinek byl fajny wiec szkoda ale na necie mozesz nadrobic przeciez
O jak fajnie z tym ogniskiem i pysznosci byly ziemniaczka z ognicha bym juz zjadla
Tak wogole to Ty jestes juz w PL czy jeszcze tam?

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40516449]Hej,
wstałam.
Dziś sobota - mąż zrobił pyszną jajeczniczkę.
My dziś planowaliśmy motorową wycieczkę, ale coś kapie z nieba, choć słonko próbuje się przez chmurki przedostać.
Idę się jeszcze pobyczę w łóżku[/QUOTE]

I co pogoda sie zmienila wycieczka sie udala? U mnie wlasnie dopiero popoludniu sie pogoda zwalila i padalo i tak juz zostalo bo dzis od rana szaro buro
Stary 2013-04-28, 09:36   #4609
amg88
BAN stały

Kari ja też tak liczyłam zawsze przy oknie od błysku do grzmotu czasami jeszcze teraz mi sie zdarzy hehe
amg88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 09:40   #4610
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amg88 Pokaż wiadomość
Kari ja też tak liczyłam zawsze przy oknie od błysku do grzmotu czasami jeszcze teraz mi sie zdarzy hehe
Podziwiam nie boisz sie? U mnie tu sa straszne burze zazwyczaj jakos bardzo pioruny sciaga i wali strasznie Rok temu jakos tak sie zawsze skladalo,ze bylam zazwyczaj sama w domku jak byly burze wiec wszystko musialam wylaczyc z psem w ciemnosciach siedzialysmy ona cala wydygana na kolanach nie cche siedziec tylko pod stol sie bidulka chowa
Jak mieszkalam w miescie to mi tak nie przeszkadzaly nie balam sie tak teraz tutaj jest inaczej
Stary 2013-04-28, 12:03   #4611
Karinio
Zakorzenienie

Hej ponownie Yhhh,jak ja nie lubie armat strzelają i końca niewidać Wpadam zaś na chwile,bo ide na śniadanie tylko czekam aż mężulko przyniesiecie ze sklepu Zjem to nadrobie albo teraz zobacze.

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Bry bry
No właśnie myślałam,że będzie bo ktoś oprócz wiadomo kogo podczytywał incognito.

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Napisane przez amg88 Pokaż wiadomość
O prosze,to nie jestem sama z liczeniem błysków do grzmotu Ostatnio,ze dwa dni temu miałam sen,że obok mnie piorun walnął.

A dzisiaj miałam sen,że byłam w Kościele i usiadł koło Papież i widzałam ludzi ubrancych w pomarańczowe koszulki.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2013-04-28 o 12:07
Stary 2013-04-28, 14:27   #4612
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Widzę że dziś nic ciekawego na wątku
Ewidentnie większość miała bardziej ambitne zajęcia niż spamowanie cały dzień
Ja również miałam trochę atrakcji
Otwarli u nas nowa lodziarnię, więc wybraliśmy się z mężem. Kupiliśmy też lody dla babci (nie wychodząca) no a jak babci to i dzieciaczkom- co by sie cieszyli Uhahani byli bardzo Słodziaki

Później na mieszkanko mąż dłubał w łazience, ja dalej z rurkami walczyłam.... nie się ich tak łatwo pokryć bielą Wysprzątałam też co nieco Nowe drzwi wejściowe wyglądają super
Na obiad mieliśmy pizze Mąż pojechał po jakieś kołki bo mu brakło i znów zrobił miłą niespodziankę, bo marzyłam o pizzy od jakiegoś już czasu (że też sie sam domyślił ). Wspominaliśmy nasz pierwszy posiłek tam, kiedy było jeszcze brudno i brzydko
Wróciliśmy po 22 i jeszcze pranie wstawiłam (rzeczy na wyjazd).
Ogólnie sympatyczny, choć męczący dzień
Mniam, mam w lodowce rolade lodowa i chyba sie na nia rzuce
Cytat:
Bry bry

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

A ogladasz tak ogolem od poczatku te Przyjaciolki? No odcinek byl fajny wiec szkoda ale na necie mozesz nadrobic przeciez
O jak fajnie z tym ogniskiem i pysznosci byly ziemniaczka z ognicha bym juz zjadla
Tak wogole to Ty jestes juz w PL czy jeszcze tam?

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

I co pogoda sie zmienila wycieczka sie udala? U mnie wlasnie dopiero popoludniu sie pogoda zwalila i padalo i tak juz zostalo bo dzis od rana szaro buro
Ogladalam je na poczatku takze kojarze te aktorki. No tak ale ile sie nie raz musze nameczyc z tym komp. Czasami ma takie dni, ze nic nie dziala Coz kolega meza obiecal pomoc i wgra sie nowy system Teraz w Pl.

Witam
Z dobrych wiadomosci bylam na zakupach
Zlych- okradli nas
Stary 2013-04-28, 17:17   #4613
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Hej ponownie Yhhh,jak ja nie lubie armat strzelają i końca niewidać Wpadam zaś na chwile,bo ide na śniadanie tylko czekam aż mężulko przyniesiecie ze sklepu Zjem to nadrobie albo teraz zobacze.

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

No właśnie myślałam,że będzie bo ktoś oprócz wiadomo kogo podczytywał incognito.

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

O prosze,to nie jestem sama z liczeniem błysków do grzmotu Ostatnio,ze dwa dni temu miałam sen,że obok mnie piorun walnął.

A dzisiaj miałam sen,że byłam w Kościele i usiadł koło Papież i widzałam ludzi ubrancych w pomarańczowe koszulki.
To bardzo ambitne zajecie ktos mial
Matko jakie Ty masz sny pioruny,Papiez i koszulki

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Mniam, mam w lodowce rolade lodowa i chyba sie na nia rzuce

Ogladalam je na poczatku takze kojarze te aktorki. No tak ale ile sie nie raz musze nameczyc z tym komp. Czasami ma takie dni, ze nic nie dziala Coz kolega meza obiecal pomoc i wgra sie nowy system Teraz w Pl.

Witam
Z dobrych wiadomosci bylam na zakupach
Zlych- okradli nas
To kiedy Ty wrocilas do PL? Chyba mi to umknelo jesli tu pisalas To zostajecie czy tam wracacie?
Super,ze macie takiego kolege co moze w tym pomoc i naprawi co potrzeba
Zakupy jakie odziezowe moze?
To wspolczuje przykra sprawa, ale Was jako w domu czy na ulicy?

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

My dzis caly dzien w domku ale brzydka pogoda za oknem
Obiadek wyszedl pyszny poledwiczki na szpinaku i opiekane ziemniaczki
Krotka siesta byla po tak nas zmoglo
Stary 2013-04-28, 19:09   #4614
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:

To fakt Co nie??Nieźle pokręcone mam te sny.
My "też" spędziliśmy fajnie dzień ,byliśmy w Ikei Chcemy kupić nową firanke do salonu. Narazie nie kupiliśmy chcemy jeszcze zajrzeć do innego sklepu/ów jutro U nas też brzydko i zimno,dlatego wybraliśmy się tam. Fajny obiadek,my z kolei mieliśmy...flaki Teraz pora na ciacho.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2013-04-28 o 19:22
Stary 2013-04-28, 21:23   #4615
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

To kiedy Ty wrocilas do PL? Chyba mi to umknelo jesli tu pisalas To zostajecie czy tam wracacie?
Super,ze macie takiego kolege co moze w tym pomoc i naprawi co potrzeba
Zakupy jakie odziezowe moze?
To wspolczuje przykra sprawa, ale Was jako w domu czy na ulicy?

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Od poczatku wspominalam, ze wroce na swieta.
Tak, ciuchowe. Spozywcze az tak mnie nie ciesza
W tlocznym miejscu
Stary 2013-04-28, 21:41   #4616
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Od poczatku wspominalam, ze wroce na swieta.
Tak, ciuchowe. Spozywcze az tak mnie nie ciesza
W tlocznym miejscu
A no to kojarze,ze na swieta ale myslalam,ze tylko na swieta i zaraz po tam wracacie ,to troche juz tu jestescie
No tak myslalam ale wolalam sie upewnic
Tylko moge wspolczuc kapa jak nic

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
To fakt Co nie??Nieźle pokręcone mam te sny.
My "też" spędziliśmy fajnie dzień ,byliśmy w Ikei Chcemy kupić nową firanke do salonu. Narazie nie kupiliśmy chcemy jeszcze zajrzeć do innego sklepu/ów jutro U nas też brzydko i zimno,dlatego wybraliśmy się tam. Fajny obiadek,my z kolei mieliśmy...flaki Teraz pora na ciacho.
O czym Ty musialas myslec,ze mialas takie sny? Zazwyczaj sie niby sni cos o czym myslelismy albo robilismy w dzien
Jak ja lubie czasem sobie tak polazic po Ikei nawet jak nic nie kupuje poogladac sobie te aranzacje wnetrz Pewnie lepiej zobaczyc wkilku miejscach porownac towary i ceny
Flaki moj bardzo lubi Ja przelkne ale bez szalu
A jakie ciacho pieklas cos czy kupne?
Stary 2013-04-28, 21:43   #4617
arnama
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Wpadłam tylko sie pożegnać przed wyjazdem Powinnam mieć tam neta, ale w sumie nie chcę nadużywać, trzeba odpocząć
Jutro dolina Chochołowska a później caaaały tydzień byczenia
Miłego tygodnia dla wszystkich, no oraz weekendu majowego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-28, 22:10   #4618
Karinio
Zakorzenienie

No jestem wolna teraz,bo tatusiek karmi i usypia brzdąca.

Esti no właśnie niewiem,albo nie pamiętam o czym myślałam.Napewno nic z Kościołem,ani o Papieżu więc troche dziwią mnie te sny. Często gęsto śni mi się sen o flircie,miłosny i zawsze ten osobnik,mój dawny znajomy.W tym sęk,że ani o nim nie myśle,ani nie mam z nim kontaktu.I zastanawiam się czemu przeważnie on jest w moich snach.
No dokładnie,my też troche pochodziliśmy.Fajne są tam rzeczy,fajnie można się obkupić w rzeczy do domu.Zawsze mi się podobają tam kuchnie A co do firan to była lipa,mało ich,praktycznie wyboru nie było,więcej było zasłon.
Kupne ciacho,jedno jakieś czekoladowe,a drugie takie biszkotpowe z pianką w środku.Miałam zjeść,ale jeszcze nie jadłam.
O to piąteczka dla męża,dałam :brzydala: właśnie dlatego że nie każdy lubi flaki.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2013-04-28 o 22:12
Stary 2013-04-28, 22:26   #4619
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
No jestem wolna teraz,bo tatusiek karmi i usypia brzdąca.

Esti no właśnie niewiem,albo nie pamiętam o czym myślałam.Napewno nic z Kościołem,ani o Papieżu więc troche dziwią mnie te sny. Często gęsto śni mi się sen o flircie,miłosny i zawsze ten osobnik,mój dawny znajomy.W tym sęk,że ani o nim nie myśle,ani nie mam z nim kontaktu.I zastanawiam się czemu przeważnie on jest w moich snach.
No dokładnie,my też troche pochodziliśmy.Fajne są tam rzeczy,fajnie można się obkupić w rzeczy do domu.Zawsze mi się podobają tam kuchnie A co do firan to była lipa,mało ich,praktycznie wyboru nie było,więcej było zasłon.
Kupne ciacho,jedno jakieś czekoladowe,a drugie takie biszkotpowe z pianką w środku.Miałam zjeść,ale jeszcze nie jadłam.
O to piąteczka dla męża,dałam :brzydala: właśnie dlatego że nie każdy lubi flaki.
No to dziwne troche ale mozg lubi platac nam figle
Fajne fajne sa rzeczy Ciacha brzmia pysznie
Co tylko piateczka z moim przeciez Ja tez je przelkne to moge przybic co nie
Stary 2013-04-29, 05:40   #4620
milejdi206
Zakorzenienie

Witam w poniedziałkowy ranek
u mnie na dziś zapowiadają 22C wczoraj szaro burkowato i co chwila siąpił deszcz
Kierowca 20.07.2012r

[RIGHT]Robótki Patuni
Patunia Gotuje

[B]
milejdi206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości