![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II
Cytat:
![]() jak kupiłam najpierw te navy z riccardo, która teraz któraś z Was kupiła ![]() ![]() Dzisiaj w nocy poszalałam trochę, bo zrobiłam sobie przerwę od nauki i wybrałam się na Stary Rynek ![]() Do tych serc mango za 35f będę musiała dopłacić 6f za przesyłkę do koleżanki i 7-10f (mam nadzieję, że nie więcej) za przesyłkę do Polski... ewentualnie mogłabym je dostać we wrześniu jak ktoś od niej będzie jechał do Polski, ale bez sensu tyle czekać, i tak krótkie lato się skończy ![]() Dziewczyny, które wysyłały serca pocztą sobie nawzajem - powiedzcie mi ile wychodzi wagowo? bo na stronie royal mail przy obliczaniu należy też podać wagę i zastanawiam się czy przekracza 1kg? Przymierzyłam też właśnie moje mel apple i w sumie one wcale nie są za małe ![]() ![]() Wczoraj ubrałam też wieczorem serca i tym razem mnie nie obtarły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Gdyby nie kumpela, to mogłabym o nich pomarzyć, bo wysyłka była tylko do Anglii. Na szczęście zgodziła się, żeby buty doszły do niej, a ona wyśle mi je do Polski
![]() ![]() Teraz jednak nie będą one białe, jak poprzednie, tylko takiego koloru, jaki kupiła Lucardis ![]()
#4595 | |
Zaczytanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
maskott
|
Cytat:
Na taką refleksję mi się zebrało: zadziwiająco wąskie stopy muszą mieć Brazylijki szczególnie w porównaniu do ich słynnych 4 liter ![]() ![]() ja mierzyłam sówki i u mnie (chyba już pisałam tu... nie pamiętam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Wtajemniczenie
|
ja nosze 40 dokladnie ze wszystkich melissek i mel dodam ze mam szczupla 40
mierzylam sowki 41 bo tez byly na dlugosc dobre, ale wlasnie takie kajkowate wiec wzielam 40 lapie sie na tym ze nie pamietam ze jakies mam dopiero jak o nich pisze to mi sie przypomina wieki nie wchodzilam w ten temat, weszlam dzis i przepadlam zamarzyła mi sie przezroczysta campana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ile przesyłka? :P żebym orientacyjnie wiedziała ile sama wydam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II
Cytat:
![]() mnie się ten efekt w przypadku navy po prostu nie podobał, w ogóle kliknęłam je pod wpływem chwili, patrzyłam tylko na zdjęcia i najpierw myślałam, że są czarne a po kupnie doczytałam, że navy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
to ja mogę pomarzyć o jakichkolwiek ich bucikach, bo po ciąży mam b.szerokie stopy ;/ lipa..
#4602 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4604 | |
Zakorzenienie
|
Nawet nie wyobrażasz sobie, jak się cieszę :-D Oby doszły całe, bo nie mam do wisienek szczęścia :-/
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tak :-D :-D To ja wygrałam tę aukcję :-D :-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
Też po zakupie sówek obawiałam się czy nie będę szurać stopą po ziemi (nie mam wąskich stóp niestety). Na szczęście tak nie jest i wcale nie są za duże (normalnie noszę 40 tu mam 41/42). Tylko szkoda, że nie mają jakiś poduszeczek czy lekkiego podniesienia pod piętami, bo po tym jak w sobotę chodziłam w nich cały dzień, pięty miałam strasznie obolałe i w sumie jeszcze mnie bolą :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale i tak za 35f nowe serca, to nawet z tą wysyłką się opłaca ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny! Mam problem! Może, którąś z Was też on spotkał i ma dla mnie rozwiązanie.
Mam Mel strawberry w kolorze białym i przy ścięgnie achillesa złapały mi kolor od spodni (granatowe jeansy). Próbowałam je domyć mydłem, płynem do naczyń a nawet delikatnie vanishem, ale nic nie pomogło. ![]() Czy któraś z Was miała podobną sytuacje lub ma pomysł czym można to usunąć? Pomóżcie! |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
Mam kulki!
![]() ![]() Ale szybko doszły, wysłane w środę z UK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mi się wydaje, że trzeba się liczyć z kwotą 15funtów. Tyle też płaciłam za serducha z Anglii ![]() Jaki kolorek? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
![]() Muszę Wam powiedzieć,że sandałki Luv sprawdziły się prawie doskonale.Cały dzień intensywnego chodzenia w upale i dopiero pod koniec dnia marzyłam,by zmienić na inne buty,ale tylko dlatego,że mnie okropnie stopy bolały,żadnych otarć. Wycieczka prawie udana,tylko Disneyland polecam tak średnio,za te pieniądze to nie warto.Ale byłam,widziałam i jestem zadowolona.Raczej tam nie wrócę.Za to do samego Paryża-koniecznie ![]()
#4613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysyłka moich z UK kosztowała 9.30f- nierejestrowana small packet. I sprzedający zapłacił za wysyłkę ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4615 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam prośbę czy któraś z Was mogłaby mi coś kupić na ebay? Nie mam tam konta ani PayPala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |||
Zakorzenienie
|
Moje gratulacje!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Fantastycznie ![]() Cytat:
Kiedyś też mam nadzieję, że wybiorę się do Paryża ![]() Moich wiśni nie ma ![]() ![]() Mam dziś Pesce na nogach i wszyscy są nimi zachwyceni w pracy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4618 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekam na wiadomość jak Twoja koleżanka wyśle. Ja mam trochę problem, bo moja przyjaciółka jutro ląduje w Polsce do 22.06 i nie będzie mogła butów z poczty odebrać, jakbyś mogła zapytać swojej koleżanki czy wie jak długo paczki czekają na odbiorcę na poczcie? ![]() pisałam do sprzedającej i prosiłam, żeby wysłała późneij, ale zapomniałam dopisać, że PO 16.06 i ona zrozumiała, że chce żeby nadała właśnie 16 i odpisała, że nada do 2dni po otrzymaniu kasy, bo 16 to niedziela ![]() Cytat:
![]() licząc 35+6+13, wyjdą mnie około 280zł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nie bałaś się tej nierejestrowanej paczki? Cytat:
![]() wysyłaj i walcz z facetem! trzeba zrobić mu tutaj antyreklamę ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | ||
Zakorzenienie
|
Chciałam z pracy zapłacić za wiśnie, ale jakiś błąd mi wyskakuje :banghead: W domu będę ponownie próbować.
Ooopsss :-D Przepraszam, ale piszę z telefonu, a tu fotki się nie wyświetlają niestety. W domu obejrzę ![]() Cytat:
![]() Zapytam też, jak długo czekają paczki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
A ze sprzedającym masz jakiś kontakt? Nie martw się mężem :-D Mój zrozumieć nie może, co takiego jest w tych butach, że tyle kosztują :-D Jak zakładam jednak serca, to widać zadowolenie, bo serca są od niego :-D :-D :-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny uśiwadomcie mnie proszę jak zrobić subskrybcję na telefon? Taki matoł ze mnie :-D że nie wiem czy to się gdzieś tu zaznacza czy coś ? Mam Nokię lumia i w aplikacjach nie mam wizażu :-(
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.