|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Hello
![]() Nie zgadniecie,ile moje dziecię dziś spało jednym ciągiem,bez pobudek ![]() ![]() ![]() Zjadł o 6 i teraz już znów podsypia ![]() ![]()
![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
AW: Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
![]() ![]() My nadal max . 3 godziny ![]()
![]() |
![]() |
#4593 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja dlatego lubię P., która zobaczyła jajcory młodego i mówi, że wg niej to wodniak powrózka, ale jeśli zasiano w nas niepokój (kilku chururgów) to proszę, tu jest skierowanie na USG i miejmy 100% pewność. dla mnie to jest poważne a nie wróżenie z fusów. albo - ona tu widzi asymetrię i od tego są specjaliści - proszę skierowanie. albo że na wizytę musieliśmy mieć świeżutką morfologię - to jest poważne. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4594 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No oczywiście, że zapraszam! jak będziecie kiedyś dajcie znać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do chłopa to ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
![]() u nas dziś przerwa 4 godziny hehe z tym, że godzinę się kręciła w łożeczku więc i tak nie spałam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4595 | |
Zadomowienie
|
Hejka
Cytat:
![]() ![]() Moja dzisiaj też ładnie spała 6,5h. Wstała o 4:30 zjeść i godzinkę jeszcze pospała. Teraz od 5:30 bawiła się podsypia i je ![]()
![]() |
![]() |
#4596 |
Wtajemniczenie
|
Zapomniałam Wam napisać!!!
w ubiegłym tygodniu w końcu byłam na rozmowie z zastępcą dyrektora szpitala w związku z tą skargą moją! Pani dyrektor przyszła z prawnikiem ![]() ![]() ![]() A wczoraj w gazecie był artykuł o tym ordynatorze. Toczy się sprawa w sądzie rejonowym. Jest oskarżony o narazenie pacjentki na utratę zdrowia i bład w sztuce lekarskiej. Usuwali babeczce ciążę pozamaciczną i czuła się źle po tym zabiegu. Przyjechała za dwa tygodnie z powrotem na oddział z wynikami badań + CRP z których wynikało, że jest jakiś stan zapalny a ordynator kazał jej wziąć tabletkę przeciwbólową i odesłał ją do domu!!! w domu tak zasłabła, że karetka ją zabrała do szpitala! Miała zapalenie otrzewnej. Kiedyś się dziwiłam, że babeczki którą mają rodzić wolą jechać 60km dalej do innego szpitala, ale teraz wiem, że następnym razem sama tak zrobię!
![]() |
![]() |
#4597 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do pakowania 5 wiem jaki to wyczyn moja mamcia tyz 5 pakowac musiala ehhh - wiecej miejsca torbay zajmowaly niz my w aucie - taki zarcik z rana ![]() Cytat:
![]() ![]() oj tam oj tam ... zobaczysz podrosnie troche zacznie sie bardziej intersowac zabawkami to i polezy sam w lozeczku kwilusie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() taki mam zamiar bede tydzien w Skierniewicach u dziadkow wiec to chwila moment do Wawy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() to teraz czytaj czary mary hokus pokous ![]() ![]() a tak btw dzin Dybry we piateczek ![]() ja jem snaidanko a Emilian zwiedza lozeczko - zdarzyl zaliczyc wszytskie katy a pozycje jakie przybiera doprowadzaja mnie o bol brzucha od smiania sie - no i przy okazji rozmowa z zabawkami tez musi byc - co rusz slysze - '' aaaa bull laaa bllleee '' i tym podobne ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bo ona swojemu drugiemu synkowi dawała za dużo i mu za szybko ciemiączko zrosło: "dlatego mózg nie miał, mu gdzie urosnąć". Kuź@@ jak tak można o dziecku powiedzieć ![]() Druga sprawa, opowiada, że mojemu TŻ dawała za mało wit. D3 i miał przez to krzywicę i ma krzywe nogi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4599 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
![]()
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Ja umieram ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4601 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój też, tylko kilka razy mu się zdarzyło 5-6h Zobaczcie jak niespełna 2 latka pływa: https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4602 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4604 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oczywiście poza własnym stadem raczej się aż tak nie wywnętrzam ![]() Cytat:
Trzymam mocno kciuki. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() wreszcie sobie trochę odpoczniesz i odetchniesz. Cytat:
![]() Cytat:
Podobna sytuacja była z moją mamą. Przez prawie rok lekarze różnych specjalizacji leczyli ją na ból kręgosłupa, a jak się w końcu okazało, że ma raka, to wtedy każdy mądry. A Natalka mądra dziewczyna, po co się uśmiechać do tych .....nie napiszę już kogo. Lepiej do mamusi i cioć z wizażu ![]() a u mnie nieraz pod oknem, za ogrodzeniem, słychać jak dziki śliwki pałaszują sarna je zjadła ![]() Kawka wypita, idę teraz zająć się małym, bo tż idzie znów mięcho wędzić. |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4605 | ||||||
Kniaginia
|
Witam
![]() Teściowa mnie obudziła telefonem ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Łabędzi rzeczywiście nie ma. Nie mam pojęcia ![]() Cytat:
Moja najczęściej śpi ostatnio ciągiem 6-7 h. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Współczuję ![]() ![]() Kasia, nie mogę z Ciebie ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny na allegro jest super promocja na witaminy Centrum Materna 90szt za 9,99 termin do końca listopada, jeszcze gratis książka. Ja zamówiłam, właśnie mi kurier przywiózł.
http://allegro.pl/centrum-materna-od...342625334.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4607 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() może jednak dentysta?! może da coś innego niż antybiotyk? ![]() Cytat:
![]() a bylam mistrzynia w wiązankach piętrowych z piruetami słownymi ![]() dwa ciastka się nie liczą. wlasnie zjadlam paczkę ... a miałam się odchudzać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4608 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4609 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny własnie przeczytałam ten artykuł i zobaczyłam zdjęcie straszne az się popłakałam
http://www.fronda.pl/a/niesamowita-h...ien,29273.html
![]() |
#4610 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te przeprosiny to co tylko ty i oni - ja bym obstawiala Publiczne w Gazecie !!! -a co sie bedziesz - on tam pewnie i nawet z tej nizej opisanej sprawy sie ''wykaraska'' - a wiesz ile kobiet mialo takie Publiczne przeprosiny - toz to wstyd i chanba!!!!! zeby sie tak zachowywal czlowiek baaaa nie czlowiek Lekarz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() - i co ja, z czego sie smiejemy - ![]() ![]() yhmmm ale pospal 30 minut - dobrze ze jest lozeczko ![]() ![]() musze w koncu mamie na NK odpisac yhmm ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4611 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Patrząc na to nieszczęście, to my jesteśmy szczęściarami ![]()
![]() Maciek ![]() Edytowane przez bmma Czas edycji: 2013-07-05 o 12:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i na testy tez malego wsadze - mysle, ze 15 minut nie powinno fatalnie wplynac na rozwoj ![]() A nosidelka, mimo zapewnien producenta, ze mozna od 3,5 czy od 6 kg, powinno sie zaczac uzywac, jak dziecko zaczyna siedziec. W chuscie jednak kregoslup uklada sie lepiej. Dla maluszkow, jezeli juz to zalecaja Bondolino i Marsupi - pozostale dla troche starszych. Moze to forum troche pomoze? i temat od keidy nosidelko? http://chusty.info/forum/showthread....iczne-od-kiedy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4613 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() CALA PACZKE ![]() ![]() ![]() Cytat:
dobra ide na NK ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nadrabiam ![]()
![]() |
![]() |
#4615 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to zastanawiamy się czy po prostu nie uruchowmic już spacerówki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, że już musiałam założyć ochraniacz do łóżeczka. Bo ostatnio jestem w kuchni Filip bawi się w łóżeczku a tu nagle taki przeraźliwy ryk, tak się przestraszyłam, że o mało się nie zabiłam lecąc do niego. A ten leżąc na plecach przekręcił się na bok i włożył obydwie nogi między szczebelki i nie mógł wyjąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
Mokka - my wozimy się spacerówką, też mamy rozkładaną na płasko. Tylko myśmy musieli, bo mały miał po prostu strasznie mało miejsca w gondoli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4618 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
spłakałam się Cytat:
Też myślę, że te kilkanaście minut nie zaszkodzi. Cytat:
![]() Kasia jadę dzisiaj na zakupy, to popatrzę za tymi kaftanikami. A jak będą np. tylko body w tym rozmiarze, to wziąć? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no i placzemy - Kosmici ahaha sa wsrod Nas ![]() ide moze usniemy razem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4620 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a tam pudzian.. pojdzie na nogi to bedzie laska ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hello, wczoraj bylismy u pediatry, zwazyla zmierzyla.. synek wazy 7760 g, wzost 67,5 cm wiec ubranka na 68 to sobie zaraz moge schowac.. pytala pediatra czy starcza mi mleka ja mowie, ze tak no i jest tylko cyc.. zdarza sie ze po 1 butli zje jak ja musze gdzies wyjechac, sporadycznie 1 - 3 razy.. Mowi zeby przystawiac, moj synek ostatnio nie je duzo, czasem chwilka i sen albo nie chce i juz.. bywa ze dluzej pociagnie cyca wieczorkiem, albo chce przy nim zasnac i go miętoli... nie umiem nauczyc go aby zasnal inaczej... w lozeczku nie spi wcale.. no i pytanie czy jest jakis sposob na to jak Wy robicie ze spankiem i zasypianiem, bo moj sie nauczyl.. tzn ja go tak nauczylam.. moze to zle, ale jakos nie potrafie byc daleko od maluszka, chociaz lozeczko jest w tym samym pokoju. Pisałyście o pampersach, ja uzywam dady 3 ... mialam biale pampki 2 byly ok, babydream mielismy 1 op. 1 ale jakies takie, pampki zielone mielismy... mam ochote sprawdzic te z lidla na T jak chusteczki ale boje sie troche, moze nie stanie sie nic, bo bardzo dlugo te dady mamy.. hmmm co do mleczka jak czasem robie i zostawiam dla tesciowej albo mamy to czekam jak glupia az ostygnie woda.. ale jakbym miala caly czas rozrabiac mleczko to oczywiscie bym mieszala z zimna przegotowana woda. mam pytanie nastepujace czy wode mineralna gotujecie i na niej przygotowujecie mleczko?? jezeli tak to jaka woda zywiec?? inna? Moderna fajne te 'nosidła' ja mam po szwagierce ale moj synek ciezki na rekach i dlugi jak dla mnie wiec nie wiem czy bede korzystala z takiego czegos. Kmagg zazdroszcze wycieczki i Zakopanego ![]() Kasia brawo za bilety ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.