|
|
#4591 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
2 to już na MCO
|
|
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
ja już kupiłam więc nie mam wyjścia no i w końcu poszłam na ten pilates...
|
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
decyzję podejmę jutro
a teraz baru zapytam o film ![]() szukałam i nie znalazłam, a muszę, bo siedzi we mnie jak drzazga od dawna, a więc: - film jest polski - oglądałam go jako dziecko podstawówkowe czyli wychodzi mi, lata 80te musza to być chyba ? - fabuła z grubsza to historia nastolatka, który po śmierci matki?/rozwodzie rodziców? ucieka z domu i zaprzyjaźnia się z alkoholikiem?/recydywistą?/ złodziejem? warszawskim??? - w każdym razie pijo wódkę, mieszkają w ruderze u jakiejś prostytutki?? - wychodzi mi, że o półświatku film był macie jakieś pomysły?
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja może jutro ![]() Cytat:
pierwsza scena to chyba jak ten nastolatek (tuż przed maturą chyba był?) widzi swojego ojca z nową laską pod prysznicem w trakcie barabara i dlatego ucieka???a na końcu filmu wyrzuca ojcu, że się z nią migdalił (dosłownie tego słowa użył )
|
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jako młodociana oglądało się co leci - nie było netu etc i lubiłam o buntownikach etc, więc mogłam takie cosie widzieć ale ja sobie nie przypomnę,
|
|
|
|
|
#4597 |
|
To ja :)
|
Znów mi łeb urywa, co jest??
Może kawa da radę, skoro już i tak godzinę temu z bólu wstałam, to zdążę ją wypić przed robotą I chlebek się dopieka...Miłego dnia!
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Znad kawy |
|
|
|
#4599 | ||||
|
Panaroja
|
Znad wysmarkiwania musku przes nos
![]() Cytat:
Cytat:
chociaż też zalezy - kto zabroni zrobić kuwete z Mercedesa jak by kto miał taką chęć i dużego kotha np typu giepard ![]() Cytat:
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4600 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- http://dcs-188-64-85-28.atmcdn.pl/dc...1229e-480p.mp4 oglądałyście ?
|
|
#4601 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4602 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ach gdzie te czasy gdy o 3 nad ranem człowiek się z baru wymykał, a rozmowy wciąż trwały ![]() Cytat:
![]() a pijesz dużo? wody ofkors bo może odwodniona jesteś i stąd te bóle?Cytat:
![]() ad2. o matko ![]() dzień dobry ależ piękny dzień dziś nastał
|
|
|
#4603 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
O właśnie, właśnie. Mursz? I u nas słońce wyszło ![]() Czy któraś z Was farbowała włosy henną Khadi? Oraz - gdzie teraz warto zrobić nowe okulary? Jakieś sieciówki? Ewentualnie w Krakowie niesieciówki? Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-10-08 o 12:23 |
|
|
|
|
#4604 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#4605 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
dobrze działa karma rojala digestive - takie kółeczka rybne , zmniejsza objętość i smrodliwość , gdyż albowiem z kothem to samo miałam i po tym żarciu jest zdecydowanie lepiej aczkolwiek też czasami nie trafiał , mam nadzieje że w mercsedesie trafiać będzie Cytat:
2.przeczytałam duszę włosy ![]() 3.o sieciówkach nie mam dobrego mniemania , lepszy chyba indywidualny optyk , do którego można chodzić i z tym samym rozmawiać i poprawiać jakbyco .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4606 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. robię w Vision Express albo Paris Optique zależenie który ma promocję na dwie pary w cenie jednej i który ma oprawki w cenach około 50 zł ![]() Prywatnych optyków nie lubię bo miewają oprawki pochowane pod szklanymi blatami i wciskają mi pojedyńczo jakieś drogie g... w którym wyglądam jak idź i nie wracaj, nie kumają które chcę przymierzyć i trzeba paluchem pokazywać a potem jest wielka łaska, że podali, głupio mi prosić o zaprowadzenie od razu do najtańszych oprawek a na dodatek w każdych chcą mnie obejrzeć i obłudnie chwalą jak ślicznie wyglądam. To samo wkurzyło mnie kiedy raz skusiłam się na mierzenie "prywatnych" staników, sprzedawczyni wparowała do przebieralni i oglądała jak leży a ja nie wiedziałam jak się kulturalnie schować. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-10-08 o 13:57 |
|
|
|
|
#4607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fogle grzyby są w dużych ilościach, a pod domem mam plantację piestrzenicy kędzierzawej ad.oksy: też muszę zrobić , ale wybiorę, jak zwykle, małego optyka Cytat:
![]() czekam więc na foto mercedesa
|
|
|
#4608 |
|
Nindżopesz
|
Aaa jeszcze, w optycznych sieciówkach dla odmiany wkurzają mnie czasami spotykane konsultantki (na szczęście biednie wyglądam i wyuczonym w Syforach sposobem spoglądam spode łba więc do mnie nie podchodzą), które proponują jakieś super modne firmowe modele z diamencikami Swarovskiego przecenione na jedyne 600 zł albo z bliska przyglądają się mojej paszczy i wymyślają jaki fason i kolor mi zaproponować. Najlepiej taki, żeby zakrył wszystkie syfy
![]() Narzekłam
|
|
|
|
#4609 |
|
Nindżopesz
|
Rękawiczki, kto mi kupi?
|
|
|
|
#4610 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
A zaraz Spadkobiercy Dzień w pracy był dośc paskudny, więc mocno na nich dziś liczę...
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spadkobiercy rozbroją najcięższą artylerię pracową Jadę teścić tego Obseszona - może mi się odpodoba? |
|
|
|
|
#4612 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie dziś było w porywach do 20 Cytat:
Cytat:
Dumam co by tu jeszcze sobie kupić z Lusha na pewno oczywiście BdN i ten nowy czyścik LtGTR też bo w zeszłym roku się nie załapałam ... i do kąpieli coś też wzięłam... no i myślę czy coś do ciała też czy olać już Tęsknię za Aqua Mirabilis, ale z drugiej strony kusi mnie wypróbowanie czegoś nowego
|
|||
|
|
|
#4613 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() zdecydowanie jestem fanką Szlezwik Holsztajn ,mimo że Szlezwik starszy ale na zimę na pewno wybiorę Gutenberga ma lepszy dizajn mtkobosko , jak można być takimi kretynami Cytat:
![]() 2.małż właśnie robił u małego i zadowolon bardzo - nareszcie ma oprawkę jak chciał i dobrze zrobione . 3.dajdżestiw ma średnicę około 1 cm , dziurkę ok2-3 mm pośrodku i grubości jest 1-2 mm , dość łatwo się kruszy , a weci mówią , że koth bezzębuf doskonale sobie z suchą karmą radzi , zresztą znałam dziewczynę co miała bezzębnego kotha i był na suchym właśnie . Najlepiej jakbyś kupiła z 10 dkg na spróbowanie albo mogę podesłać sampla jak kcesz mercsedes w załączniku , z dachem , bez dachu i z zawartością - można nawet rzec kabriolet ![]() obok butelka mineralnej dla porównania rozmiarów to czarne na górze to filtr powietrza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-10-08 o 18:26 |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4614 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. bo paznokcie trzeba czasem obcinać. ![]() Twój koth! Przeca to panthera! |
|
|
|
|
#4615 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obczajta jeszcze oryginał z hameryki: http://www.facebook.com/l.php?u=http...5U&h=nAQHbQkr7 Ewusiu co to za czyściwo Luszowe coś się nie załapała? Wspolne są jakieś znowu czy sama kupujesz? Cytat:
![]() Parabel co za qweta? tzn jakiej firmy ten merc? Najlepsze foto z kothem i co masz za żwir? czy to piach?
|
|
#4616 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koth Cytat:
---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=363834&page=79 a nie załapałam się w zeszłym roku na to: https://www.lush.co.uk/product/6441/...es-Roll---100g bo to też świąteczna limitowanka i zanim się zorientowałam żeby brać to już nie było w sprzedaży
|
|||
|
|
|
#4618 |
|
Zadomowienie
|
cześć Baru
Wielka Majówka to nie (swoją drogą super film, zawsze jak przejeżdzam wiaduktem koło Centralnego to mam przed oczami scenę z rowerami), pamiętam ten poszukiwany film jak przez mgłę i "migdalenie" (dziecięciem będąc niewinnem nie bardzo tylko kojarzyłam związek między słowem a czynnością). |
|
|
|
#4619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ten sok??? kartonowy? a z tym spaniem to dobry pomysł ![]() i wybaw się na Spadkobiercach a ja go fogle nie pamiętam ![]() Cytat:
Fielman mnie kusił, ale jakieś takie "plasticzane" te oprawki mieli (i jakoś tak źle mi się kojarzy z Janką )ale może jeszcze obczaję Cytat:
|
|
|
#4620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad3. tego jeszcze na wizażu nie było nie, Kochana nie trzeba , Tycjan pomimo braków w uzębieniu szamie suchąadmercedes chyba kupię, bo cena znośna a fota z kothem dziękuję w imieniu swoim i Tycka Cytat:
ad2. chyba to co w lince wyżej
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

)
2 to już na MCO

no i w końcu poszłam na ten pilates... 

Przeca to panthera!