|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
nooo Cześć Zośka
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- no tak my sie jeszcze nie znamy, a więc Cześć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Tak w ogóle gdzie jest misska Niemiec - Monia ? A Meedzik ? Loooosing !! weś napisz tu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Hello.
Co tu taka cisza?
Ja dzisiaj cały dzień jadłam ![]() ![]() ![]() Zooska No z tym jeżem to naprawdę historia nieziemska ![]()
![]() |
#4593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z żółwiem, żółwiem ![]()
![]() |
#4594 |
Zadomowienie
|
Cześć, przyszłam po baty, właśnie zjadłam pół paczki krówek, co daje z tysiąc kcal
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Matko, zawału prawie dostałam jak przeczytałam 45 ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Monia ma jakiś młyn i dużo roboty koło dzieciaków itp, ale pisała, że niedługo wróci, a Medzik pojechała dorobić do Niemiec i wróci za jakiś czas, ale niestety nie ma tam neta ![]()
![]() |
#4595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4596 |
Zadomowienie
|
ciekawe jak, chyba jak sobie usta zasznuruje ![]() Nie sprzyja mi pogoda, jakby nie lało to bym biegała, a jak biegam, to mam motywacje, zeby nie lamac dietki.. a cwiczyć w domu nie mam jak, to przez remont mam na podłodze przestrzeń wielkości chustki do nosa ![]() ![]()
![]() |
#4597 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Chciałabym znowu do was dołączyć ![]() To już nie pierwszy raz próbuję schudnąć i być może niektóre z was mnie kojarzą ![]() ![]() Teraz już jest lepiej bo waga pokazuje 67kg. Rok temu z wagi 65kg schudłam razem z tym wątkiem do 56kg i byłam bardzo z siebie dumna. Wagę utrzymywałam i dążyła ku dołowi dopóki nie pojechałam na wakacje. Tam waga drastycznie wzrosła bo aż o 10kg! I od tamtej pory kompletny brak motywacji, zaniżona samoocena i było tylko gorzej. Kiedyś w końcu trzeba sobie powiedzieć STOP! ![]() Początek: 1 dz głodówki na oczyszczenie organizmu, no i odrazu poczułam się lepiej, lżej ![]() ![]() ![]() Moim planem treningowym jest codzienne kręcenie hula-hopem, które jak dla mnie daje rewelacyjne efekty oraz trening turbo fire, który doładowuje mnie pozytywną energią ![]() Idę się uczyć i spać ![]() Do zobaczenia jutro dziewczyny ![]()
![]() |
#4598 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Wczoraj mieliśmy z TŻ maraton z Harrym i wcięło mnie na cały dzień. Koło 12 pognałam tylko do Lidla bo TŻ miał zachciankę na zupki chińskie to mu nakupiłam, sobie przy okazji jabłka i wieśniaka wzięłam, a potem znów maraton i tak do 21, bo dłużej nie wytrzymałam. Dziś jeszcze ostatnią część dokończymy tylko. U mnie pogoda podobnie jak u Was beznadziejna, ale miło mi się siedzi w domu pod kołderką gdy tak leje na dworze ![]() Cytat:
A krokiety u mnie się rzadko kiedyś robiło, nawet nie na święta. Ale TŻ mama zrobiła ostatnio i mi tak posmakowały że i moją nakręciłam i mi właśnie w dzień ślubu przywiozła paczuszkę ![]() Cytat:
Jeszcze przejrzę dziś może bluzki/koszule, ale to taki sam przypadek jak ze spodniami. Na targu pełno wszystkiego, a na zakupach byłam chyba pół roku temu i to po buty, więc będzie łatwo mnie zadowolić ![]() Cytat:
![]() Ojj kochana kura nie kura ale przynajmniej masz zajęcie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A no mamuśka zawsze mocno się przejmuje gdy mówię że coś bym zjadła i tego akurat nie ma u niej, nawet do odmrożenia. I zrobiłam cały pojemnik krokietów ![]() Jeśli nie zrobiłaby ich to pewnie sama bym się za tą imprezę zabrała ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie ciągle korci skórkowa spódniczka bo ta moja jest na gumie i wcale fajnie nie wygląda. Ale muszę najpierw zmierzyć taką na targu bo teraz na All jest wysyp takich z poliestu (imitacji imitacji skóry) i nie mam pojęcia jak to to się układa. Cytat:
![]() Skoro tyle udało Ci się zgubić to na pewno znasz zasady - będzie dobrze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Paskudnej pogody ciąg dalszy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A weź ![]() ![]() ![]() ![]() No chyba wszyscy domownicy zadowoleni z mojej obecności ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co tam żarłaś? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cześć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No zajęcie mam i lubię to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krokiety z pasztetem? Nigdy nie jadłam ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Siemaaaa perełki
![]() Melduję ze u mnie wszytsko wporzadku, trzymam pieknie dietke ![]() Jedyny minus to ze nie cwicze ale mysle ze nastapi jakis przełom niebawem ![]() Mam teraz troche na głowie, dlatego mniej zagladam wiadomo praca i pare jeszcze innych spraw, ale bede sie znowu pojawiac ![]() Jeszcze wszytskiego nie nadrobilam, naszczescie wiele nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- weż mi nie przypominaj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Co do pogody to u mnie od rana słońce i dobrze,bo mam zamiar sie dziś wybrać do chińczyka ![]() Co ja mam zjeść na śniadanie?
![]()
![]() |
#4605 |
Zakorzenienie
|
Heej
![]() ![]() ![]() ![]() Na dworze o 7 rano było 6 stopni ![]() ![]() ![]() Paula zazdroszcze Ci takiego dużego bazarku wiele tańszych rzeczy możesz upolować u mnie niestety takiego nie ma i pozostaje mi All ![]() Hero Wstawie zdjęcie po południu jak wróci mama z pracy to mi zrobi zdjęcie, bo zrobiłam sobie sama telefonem i wygląda okropnie poza tym nic nie widać ![]() Angelhorse Heej ![]() ![]() LikeJa się wybieram w piątek ![]() ![]()
![]() |
#4606 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem z Ciebie bardzo dumna, że tak się trzymasz dietki ![]() ![]() ![]() Jutro wracam do naszego mieszkania i będę do niedzieli- mam zamiar odkurzyć rowerek i trochę popedałować ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja miałam dzisiaj jechać na łowy ciuchlandowe, ale pogoda mnie zniechęciła ![]() ![]() Dobra, zupka ugotowana ![]() ![]() Pipsonek, gdzie jesteś? ![]() ![]() ![]() No i gdzie kisiej? ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | ||
Tajka
|
Jestem jestem jestem.
Musiałam ogarnąć parę spraw i już wróciłam. Nadal mam mieszane uczucia, czy iść na studia, czy wyjechać gdzieś. Albo Madryt, albo Niemcy lub Szwajcaria (au pair). Na razie ogarniam wszystko związane ze studiami i jutro zawożę dokumenty, ale nadal po głowie chodzą mi myśli, czy nie byłoby lepiej, gdyby, wyjechała, podszkoliła języki i zarobiła trochę kasy. Ale jednak studia...to studia. I nie wiem.
![]() |
#4608 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ------------------------------------------ Dzięki za przyjęcie do wątku ![]() Ja dziś średni jadłospis(wpadły 2 kawałki ciasta,takie dobree<3) Śn: jajecznica+3x pieczywo chrupkie ok:300kcal ŚnII: jabłko, pare kawałków pomidora z mozzarella ok:100kcal Obiad: Bigos+3x pieczywo chrupkie ok: 250kcal 2kawałki ciasta!! Prawdziwa bomba kaloryczna, nie wiem ile miały one kalorii ale napewno te 2 kawałki gdzieś około 400kcal... Na dziś koniec.No chyba, że zjem jakiegoś pomidora albo coś..:P Plan treningowy na dziś: Trening turbo fire 30min hula hop ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#4609 | |||
Tajka
|
Cytat:
Jechałabym jako au pair (jak już)
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
A co tu taka cisza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdjęcia spódniczki i kurteczki wstawiłam do albumu :d wybaczcie, że takie jakieś no, ale sama sobie robiłam ![]()
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Skończyliśmy Harry Pottery
![]() ![]() ![]() Ogólnie to siedzimy w domu i cieszymy się swoim wspólnym towarzystwem ![]() ![]() ![]() Idę ten obiad robić ![]() Cytat:
![]() ![]() Zupka ogórkowa - om nom nom ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa własnie siorka TŻ kupiła maszynę w te wakacje do restauracji i serwują swoje lody ![]() ![]() ![]() A z tym nie-wychodzeniem to masz rację. My od dwóch dni siedzimy w domu bo jest zimno i pada ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dietowo podobnie. Staram się jeść zdrowo i nie objadać się (w ogóle jem malutkie porcje bo jak nie to mi niedobrze) ale rowerek poszedł w odstawkę. Jednak od poniedziałku chcę wrócić do "pedałowania" ![]() Cytat:
![]() ![]() Pyszne śniadanko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A tym bigosikiem to mi smaka narobiłaś! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | ||
Zakorzenienie
|
hejka moje szkieletorki
![]() Hmmm widziałam że tęsknicie za mną ![]() ![]() Mój mąż wyjechał na 2 tygodnie do Szwajcarii w delegacje także mam trochę czasu dla Was ![]() Ja leżę w łóżku i sie grzeje bo jakoś mi tak zimno. Dzieciaki buszują w swoim pokoju albo torturują dziadka ( mojego tate, który pomieszkuje u nas). Skończyłam własnie wkuwać niemiecki..... teraz mamy czas przeszły prosty - czyli taki którego w szkole w PL raczej nie uczą a tu w DE występuję on przeważnie tylko w książkach, gazetach, pismach. Niemcy rzadko go używają ale znać go muszę..... ehhhh jakieś tysiąc słów muszę wkuć ![]() ![]() ![]() Zjadłam właśnie miske popcornu i myślę co by tu jeszcze wciągnąć ![]() ![]() Mój synuś od poniedziałku chodzi do szkoły ![]() ![]() Biorę się za odpisywanie WAM ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do diety to ja też zapomniałam już co to w ogóle jest dieta ![]() ![]() Dziękuję że we mnie tak wierzysz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4616 | ||
Zakorzenienie
|
No przecież jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
Młyn to mało powiedziane ![]() ![]() ![]() Skoro teraz z Wami piszę to nie jest chyba tak źle ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Gdzie ja tam szprecham płynnie ![]() ![]() ![]() ![]() Kurde właśnie z moim kolanem nic się nie stało - nic sobie w niego nie zrobiłam. Nie wiem skąd ten ból, ale jest coraz gorszy ![]() ![]() No bo Ty jesteś chuda jak szkapa ![]() ![]() Na prawdę ładnie wyglądasz a figurka jak marzenie ![]() ![]()
![]() |
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No bo to najlepszy wyznacznik wagi ![]() ![]() ![]() ![]() CO do nadprogramowych kg to ja jestem zdania że KAŻDE kilogramy które nie są wynikiem jakiejś choroby a zwykłego objadania się i braku ruchu lub ciąży - można zgubić. Także ciąża to nie choroba więc kilogramy muszą zlecieć po porodzie. Jestem tego żywym przykładem bo po dwóch ciążach zgubiłam 2 razy po 30 kilo ( łącznie 60 kg ![]() ![]() No już po 8 tygodniu ciąży słychać bijące serduszko fasolki ![]() AAa i jeśli mogę to chciałabym Ci polecić i Basi mleczko do smarowania brzuszka w ciąży. Jest to mleczko przeciw rozstępom, jest na prawdę tanie, mega wydajne i spełnia swoją rolę w 100%. Ja nim smarowałam brzuszek przez dwie ciąże i nie mam ani jednego rozstępu na brzuchu. Mam za to pełno na nogach i tyłku bo tam nie smarowałam ![]() ![]() teraz niby jest nowe opakowanie tego mleczka o takie: http://nokautimg1.pl/p-8e-d6-8ed68eb...mia-150-ml.jpg Ja smarowałam raz dziennie - zawsze na noc ![]() Paula no i gratuluję ślubu! Życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- wszystkie uciekłyście, nie mam z kim pisać ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2013-09-18 o 18:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
Rozeznanie
|
Moja sis zaczynala wlasnie jako au pair. Pracowała u polaków, dostawała kieszonkowe 400euro w zamian za to,ze opiekowala się dziećmi i sprzątała. Dużo pracy miała jak za 400euro i źle wspomina tamte czasy. Ale może poprostu źle trafiła + to, ze była całkiem sama bez znajomych itp.
Teraz wyszla za mąż w DE i zaczyna 3 letni Ausbildung(za każdy msc nauki dostaje pieniądze) ![]() W dzisiejszych czasach nigdzie nie jest łatwo tym bardziej jak wyjeżdża się samemu. Własnie tego się obawiam, że nie dam sobie rady psychicznie bez rodziców, znajomych itp... Cytat:
![]() ![]() Jeszcze pokręce hula-hopem i do spania bo jutro o 5:30 muszę wstać ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
Heeej nadrobiłam Was w końcu xD Jestem i ja wróciłam dzisiaj z Karpacza
![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj jeszcze mieliśmy robote składaliśmy teściowej komode ![]() ![]() A jutro moja chwila prawdy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | ||
Zakorzenienie
|
Eeech...wstałam jak zwykle z kurami pomimo tego że wczoraj siedziałam chyba do wpół do 12. Wszamałam na razie kromkę chleba z dżemem żeby mdłości stłumić i przeglądam All i blogi trochę. Wczoraj z TŻ oglądaliśmy "Lot", a później "Ślubne Wojny"
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie sprawdziłam maila TŻ i siorka nadal ich nie wysłała. Powiem TŻ żeby jej przypomniał ![]() Też uważam że ciuchy to najlepszy wyznacznik wagi. Ale mnie teraz każde jedne spodnie duszą nawet jeśli mam jeszcze trochę luzu. Po prosty są za sztywne i za mało rozciągliwe. Pierwsze co kupię na jesień to będą właśnie 2 pary legginsów takich imitujących spodnie, co by do pracy w nich też chodzić spokojnie. Oooo dziękuję za polecenie tego mleczka ![]() ![]() Cytat:
![]() Wycieczki na Śnieżkę zazdroszczę! Nie jestem jakąś superfanką gór, ale w te wakacje nigdzie, kompletnie nigdzie nie byłam więc tak mi się chce gdzieś wyrwać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.