|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
![]() Cytat:
![]() dla Kuby ![]() ![]() i Ninka ![]() nadrobiłam ![]() Kasia kawał ![]() a my mamy zaproszenie na ślub na wrzesień 2015r ![]() ![]() czyli nasze plany staraniowe musimy odłożyć do 2015 roku. idę papa ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- a słyszałyście o czymś takim, że w USA nie można publicznie karmić piersią?
![]() |
#4592 |
Kniaginia
|
O, wieczór nastał, to i swędzące dziurki są!
![]() Tasia, u nas dziś też podobne akrobacje. Róża dostała 2 cycki i nic. Drugi raz posmarowałam dziąsła i też nie o to chodziło. Puściłam kołysanki - nie zadziałało. Wreszcie dałam na dywanie trzeciego cycka, potem w ciemnej sypialni czwartego, udając, że śpię, i dopiero padła ![]() Vojta jest bardzo nieprzyjemna dla dzieci. |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() albo ALBO zajdz teraz ![]() ![]() BYou- TY to ale masz pamiec! ![]() ![]() ja tez ide do wyrka,zmeczona jestem juz psychicznie najbardziej . lukne wojewodzkiego i padne.
![]() |
#4594 |
Wtajemniczenie
|
#4595 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ważne, że czwarty poskutkował ![]() Krzysiowi zaśpiewałam, po tym już powoli zasypiał ![]()
![]() |
#4596 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no to mowisz ze masz 4 cycki ?! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4597 |
Kniaginia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
e tam, a Kuba i "Oj mamo" przy pierdziochu ![]()
#4599 |
MBZ♥
|
Maria nie dość że umiesz językiem wygibasy robić to jeszcze masz 4(.)
![]() Dragusiu nie słyszałam ale w tym kraju gdzie każdy stan ma swoje przepisy, łącznie z takim, że w jednym z nich żona nie może mieć/nosić/zrobić sobie sztucznej szczęki bez zgody męża to już mnie nic nie zdziwi ![]() Nestelle mój Mąż to marudzi, że jestem taka pamiętliwa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | ||||
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja!
![]() Z tego co pamiętam: Kasia, Emilian jest cudny te oczyska ![]() Nestelle, współczuję ![]() ![]() Moderna, ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
MBZ♥
|
Tasia moja szafa zaprasza
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Demeter ojej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |||
Wtajemniczenie
|
Nyaa, mam nadzieję, że obejdzie się bez szpitala
![]() Luna, ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W sumie tak sobie ostatnio myślałam, że w sumie mój Kubcio najmłodszy z całej ekipy (wśród udzielających się mam). Ale i tak postępy są - obraca się ciągle na boki teraz, ubieranie go to ciężka sprawa jak kiedyś pisałyście ![]() Aaaa i jeszcze chwalę się nowymi umiejętnościami ![]() ![]() ![]() ![]() Cała rodzinka miała ubaw ![]() ----------------------------- Ugotowałam dziś żurek, którego nie lubię ale TŻ tak (a nie robiłam od wieków), zjadłam dwa talerze i o dziwo ![]() Edytowane przez Demeter Czas edycji: 2013-11-05 o 23:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | ||||
Zadomowienie
|
Hej!
Nie mogę spać ![]() A wczoraj prawie godzinę go usypialiśmy. Nie wiem co się działo ![]() Jedziemy dziś do mamy na 2 dni, więc pewnie nie dam rady pisać także adios Amigos! ![]() Tasia zdjęcia jakoś postaram się wstawić Cytat:
![]() co do drugiego to mam identycznie. jak czytam, że młodsze coś robią to od razu myśl, że może KArol już też powinien. chociaż ciągle wydaje mi się, że te nasze wątkowe dzieci są mocno do przodu ![]() ![]() a Miluś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() na pewno najbliżej z Wizażanek mi bardziej podobał się latte ale stwierdziłam, że coffi ciemniejszy to i praktyczniejszy ![]() jak coś znajdziesz daj znać ![]() Cytat:
![]() Ninka ![]() Cytat:
![]() A! Muszę Wam coś napisać. Tż wczoraj wspomniał, że trzeba pomyśleć nad rodzeństwem dla Karolka ![]()
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
![]() Jak posiadacie kartę Clubcard do Tesco to będzie fajna promocja na zabawki ![]() W piątek i sobotę za każde wydane 10zł na zabawki zwrot 5zł na kartę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak ja lubie te wieczorne smichy chichy ![]()
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Super
![]() no i wielkie ![]() ![]() OTJ ![]() Czy tylko my zostaliśmy jako nie-siedzacy samodzielnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() niestety, takie mam zdanie na temat naszej policji-na podstawie własnego doświadczenia.Np. kiedy ukradziono mi tablice rejestracyjne w Niemczech, z policją niemiecką wszystko załatwiłam bez problemu, kazali mi to potem zgłosić u nas i kiedy pojechałam w Polsce na policję, pan policjant powiedział, że jego to kompletnie nie interesuje, a kiedy moja mama powiedziała, że chyba powinien gdzieś to odnotować, że tablice są skradzione, bo przecież ktoś może np. zatankować i uciec, to powiedział:"to co, mam teraz panią zastrzelić, bo ktoś zatankuje na pani tablice? Niech pani nie przesadza". I jeszcze kilka tego typu sytuacji, więc stwierdzam, że nie sa zbyt sprytni, a przynajmniej Ci, z którymi ja miałam styczność, bo jak widać u nestelle są jacyś bardziej zorganizowani Chyba obędzie się bez szpitala, bo młody powoli wraca do siebie. Powoli, powoli nabiera apetytu- wczoraj obiad i kolację zjadł już normalnie, tzn. mało, ale otwierał buzię i nie trzeba było stawać na głowie, zeby coś zjadł. A z tym przybieraniem... no może nie przybrał aż tak malutko, ale ciągle jest poniżej 3 centyla a do tego jeszcze teraz tam mało je to już całkiem zmizernieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehhh ta policja ![]() ciesze sie, ze juz lepiej sie Nikos czuje, oby teraz bylo z gorki ![]() a po urodzeniu jaka mial wage, tzn. na jakim centylu, spadaliscie w siatkach sukcesywnie czy jak?
![]() |
#4608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i co Ty na propozycję TŻ? ![]() my miesiąc starsi i nie siedzący Matkaapolka, mam dziwne wrażenie, że nam odpowiesz na te pytania...
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |||||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ![]() no tak .ale po mojemu to bylo 6 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() milego ![]() Cytat:
![]() z ta policja to naprawde slabo ... ![]() łeb mi peka od wczoraj juz i nie chce przejsc ..... chyba tabletke wezme bo dzis basen a nie wytrzymam skakania z Roszkiem i z tym bolem .... ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- i jeszcze my .w ogole moj brzdac sie nawet nie przymierza ![]() zapewnie ![]()
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
nijak. za każdym razem jak się bawię w przemytnika, to syn się na mnie nabzdycza i przez kolejne dni nie tyka zupek
![]() Cytat:
ale jak aktor jest sprawnym narzędziem w łapach reżysera, to może sobie gUpoty gadać, robić durnoty i na Pudlu obwieszczać pawdy objawione - ja i tak będę go kochać ![]() a Cielecka jest wybitną aktorką teatralną. inna kwestia, że ma niebywałe szczęście do reżyserów. (moim ukochanym spektaklem z nią jest "Iwona, księżniczka Burgunda", w którym wypowiada jedno słowo, a nie można od niej oderwać wzroku).
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zadomowienie
|
hej!
ale mi łeb pęka! ![]() wczoraj wieczorem mi się malutka odparzyła ![]() ![]() na szczęście maść przyniosła jej ulgę i zasnęła.. wczoraj wieczorem dostałam okres ![]() zaczynam nową antykoncepcje.. anika_s- jak tam? byłaś u ginekologa z tymi plamieniami? Cytat:
![]() na razie tylko raczkujące ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4613 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i widzę że Police jak na razie OK ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() och wesele byłąm rok temu - ożarłam się jak śwnia, nie mówiąc ile wychlałam ![]() ![]() cdn. ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- ![]() ![]() a to nas wszystkie tak te dziurki swędzą ..?? nonono fiuu-fiuu . Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Miluś zrobił psikusa tarł oczy o 9-15 połozyłam go kaszka 80wypita usnoł - po czym po 20 min już śmiechy - dochodziły z łóżeczka .... yhmmm - oby nie zamierzał dziś nie mieć drzemki - zaproszenia muszę w Końcu wypisać ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 |
Zadomowienie
|
tzn nie wiem czy to dobrze nazwałam
![]() może to pełzanie wstecz? odpycha się rączkami, i przemieszcza do tyłu; a raczkowanie jak podnosi pupę razem z rączkami?- tak robi ale jak podniesie pupę to spada na boki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() jak zwykle idę nadrabiać. Nestelle brak słów co za skur........ ![]() ![]() Kasia Miluś ![]() ![]() qrde popisałam trochę i mi wcięło nawet o Milusiu musiałam dopisywać ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- PYTANIE czy wy nie macie co robić ? tylko tyle stron produkować zanim ja nadrobię wszystko to już pewnie z 10 stron nowego wątku będzie ![]()
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2013-11-06 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mysle ze to jeszcze jest pelzanie wsteczne, co? tez wlasnie niewiem, choc dupke juz podnosi do gory, i tak fajnie balansuje - w przod i w tyl ![]() zrobilam sobie dzisiaj na drugie sniadanie pyyyszna jajecznice z bekonem ![]()
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
Moderna świetne te książeczki zachorowałam na nie
![]() ![]() ![]() Tasia34 zapraszam do mnie do szafy ![]() ![]() Któraś też wspominała kiedyś o teściowej myjącej okna to także zapraszam ![]() Ja karmię małą tak samo jak Nestelle w foteliku albo chuśtawce gracco. Chyba że u kogoś jestem bez fotelika to wtedy na kolanka albo tak na fotelu na pół leżąco. OtTakaJa za samodzielne siadanie ![]() ![]() pani22ka leje z Ciebie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- spaliłam groch na grochówkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale taką jajeczniczkę t bym opędzlowała ![]() Jak zmęczyć dziecko ...?? ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
achna79 często bywasz w Kościanie? my co sobota na basenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Rozeznanie
|
Witam w klubie, mi też pęka
![]() hahaha ![]() Bardzo rzadko bywam. Średnio co jakieś pół roku ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.