|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4593 |
Zadomowienie
|
goddessss-ja uwazam ze twoje piersiaki sa super
![]() zan123-czy moglabym zobaczyc twoj album?
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dolacze do grona tych zadowolonych z rozmiaru. Zan kochana zycze Ci wszystkiego dobrego, oby bylo po Twojej mysli. Fajnie ze dr zrobi za darmo operacje. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4595 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj, ja też chwilowo będę tu rzadziej-do końca tygodnia musimy opuścić mieszkanko, w którym spędziliśmy tyle miłych chwil i pomimo że już się tu nie mieścimy to łezka się w oku zakręci.... Musze się zorganizować w tymczasowym "gniazdku" i znowu częściej tu będę gościć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
Witamy Ponownie!! Znaczy mamy Cię znowu umieścić w wyliczance ![]() Będziemy Cię wspierać w tej decyzji a najważniejsze to i tak jest Twoje przekonanie i pozytywne nastawienie!!! Będzie dobrze ![]() ![]()
![]() |
#4596 | |
Wtajemniczenie
|
fajnie
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Zakorzenienie
|
Zan bardzo się cieszę
![]() Ja też na nowo jestem w wyliczance,bo będę wymieniała implanty na okrągłe ![]() ![]()
![]() |
#4598 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Star byłam w albumie, cycuchy rewelacja, doktor się spisał, są super sterczące i bardzo blisko siebie, myślę, że o to właśnie Ci chodziło i nie dziwię się, że Twój tz już się do nich garnie ![]() A motoróweczka.... wymiata ![]() Amorcio - wiem, że to mało, ale dziękuję Ci za wszystko, jak dzisiaj się wyrobię to odpiszę. Mam nadzieję, że z córcią wszystko dobrze. Tysiaczku - Ty powinnaś prowadzić program perfekcyjna mężatka i oczywiście zaangażować męża w produkcję. Fajnie, że tak czuwasz nad domowym ogniskiem i jeszcze znajdujesz czas dla siebie. Myślę, że przedszkole jest tu tym 5tym elementem. O ile kiedyś byłam do niego sceptycznie nastawiona, powoli zaczynam je doceniać. Zan123 trzymam za ciebie kciuki, jesteś silną kobietą, a co do %, musisz wierzyć, że się uda w 100%. Nie wiem, czy jesteś wierzącą osobą, ale ja wiem, że kiedy o coś proszę "górę", to słuchają i to daje mi ogromne poczucie bezpieczeństwa. Wiem, że pomyślicie, że jestem zdziwaczałą dewotką (nie jestem), ale ja wbrew wszystkiemu jestem bardzo wierzącą osobą i mam swój "nowoczesny" sposób na wiarę. Dobrze wiedzieć, że jest ktoś, kto czuwa nad wszystkim. Olivko ja też bałabym się oczu, ale to już kwestia zdrowotna, a nie estetyczna, więc postaraj się rozsądnie podejść do sprawy. Pomyśl, co muszą przeżywać ludzie, którzy mają operowany np. mózg. Wiem, że to marne pocieszenie, ale jednak niebezpieczeństwo i ryzyko jest nieporównywalne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zjadłam wysokobłonnikowy chlebek z łososiem wędzonym i grapefruita ![]()
![]() |
#4600 |
Raczkowanie
|
Zan, a dlaczego poprawiasz? Ja totalnie nie w temacie...kiedy robiłaś operację?
#4601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moim wybawieniem jest przedszkole,kilka godzin na zrobienie wszystkiego co pilne,a jeszcze wiedza,że ma cudowną opiekę dodaje skrzyyydeł ![]() Zan123 dodam Cię dziś do wyliczanki ![]()
SĄ!!! Allergan 475cc dr.S.Ł.W-wa ![]() ![]() * 29.10.2013r...brwi ![]() **24.10.2014r...Usta 4-ty ml ![]() Edytowane przez Tysiaczek83 Czas edycji: 2013-10-22 o 21:48 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 |
Zadomowienie
|
czemu poprawiasz co bylo powodem moesz napisac inicjaly doktora i miasto?nie jestem w temacie,ale dobry doktor jak podszedl profesjonalnie do twojej sprawy
#4603 |
Konto usunięte
|
Szann, jutro wstawię fotki blizn.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Elmino bardzo mi milo naprawde, ciesze sie ze ci sie podobaja moje bimbałki
![]() Tysiaczku ja tez mam tak jak Ty chociaz nie mam jeszcze swojej rodziny ale musze miec wszystko na perfect, lubie to po prostu . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to już zboczona jestem trochę na tym punkcie,bo np.jak leżę już w łóżku a Mąż nie domknie szuflady czy szafki to wstaję i domykam ha ha ![]() Ale ja też to lubię ![]() ![]() A jutro Bitwa o dom ![]() ![]() Miłej nocki Kobietki ![]()
SĄ!!! Allergan 475cc dr.S.Ł.W-wa ![]() ![]() * 29.10.2013r...brwi ![]() **24.10.2014r...Usta 4-ty ml ![]() Edytowane przez Tysiaczek83 Czas edycji: 2013-10-22 o 22:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buziaki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4607 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=selena
Kochana ja mogę już od 2go dnia po op brać prysznic bez staniora, ale to zaleta szwów rozpuszczalnych...właśnie pytanie do dziewczyn które miały rozpuszczalne ile mniej więcej to trwa? i też takie zgrubienie było czuć w miejscu cięcia? w piątek jadę do dra na podcięcie supełków, to się pewnie dowiem, ale może któraś z autopsji wie : SELENA-gratuluję udanego zabiegu i super że tak dobrze to przechodzisz. ![]() Ja miałam szwy rozpuszczalne,ale przez 10 dni ich nie widziałam,bo byłam szczelnie zabandażowana.Po tym czasie zdjęłam bandaż i dopiero wtedy wzięłam pierwszy,prawdziwy prysznic z nowymi cyckami i zobaczyłam blizny ale ich nie dotykałam,wolałam z tym poczekać.Póżniej po ok dwóch tyg.obcięlam końcówki i wyjęłam resztki szwów(te wystające). Robiłam to wszystko sama,bo za daleko mam do mojego lekarza,a to w sumie żaden problem ![]() ![]() aniołku-blizny tak naprawdę nie są grube.To co czujemy pod palcami to nic innego jak nie rozpuszczone jeszcze szwy.Ot,cala tajemnica ![]() ![]()
*pierwszy raz: wrzesień 1996r 200ml *drugi raz: 11.12.2012 Mentor HP 350 okrągłe dr J.S.wcześniej Polanica,obecnie Kobylniki k/Poznania *nowy nos 16.12.2014 dr J.S Kobylniki Edytowane przez weteranka16 Czas edycji: 2013-10-22 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4610 |
Wtajemniczenie
|
Selenko, gratuluje Ci jeszcze raz
![]() Allo Toniu co u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4612 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4613 |
Rozeznanie
|
nic się tutaj nie ukryje
![]() witam wszystkie ![]() chciałam coś poczytać, kto jest, co słychać ale chyba nie ma czasu ![]() zapomniałam odświeżyć forum i ostatni wpis jaki widziałam to był od seleny. co u mnie. wyszłam za mąż, cycuszki nadal mi się nie naprostowały ![]() ta prawa pierś nadal mam wrażenie mi nie opadła i chyba mam jakiś zrost z blizny i coś tam trzyma... to jest tak jak się nie masuje... kto tu ma nowe cycuszki? chwalić się ![]() no i godzina odwiedzin mi się nie zmieniła ![]() Tysiaczek83... dlaczego druga operacja w styczniu? co z cycuszkami jest nie tak? ---------- Dopisano o 02:54 ---------- Poprzedni post napisano o 02:48 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dorwałam coś takiego... ja pierdziut ![]() Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2013-10-23 o 02:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zadomowienie
|
gratulacje Toniu
![]()
#4615 |
Zadomowienie
|
Hej kobietki
![]() Podczytałam co u Was , ale łatwo nie było takie macie tempo ![]() Selenko super że dobrze się czujesz , gratulacje i z niecierpliwością czekam na fotki ![]() Zan trzymam kciuki za Twoją poprawkę , swoją drogą pan doktor widać uczciwy ze masz poprawkę za darmo Myślałam ostatnio o Tobie ![]() Dziewczynki moje drogie u mnie sytuacja z operacją trochę lepsza ale nie mogę powiedzieć ze rewelacja i ze na 100% się odbędzie. Zatrudnilismy kierowcę więc pomoc mąż bedzie miał w pracy ale u mojej koleżanki stwierdzono stwardnienie i jakoś tak nie potrafię się cieszyć swoimi cycuchami jak ona jest chora. Ogólnie jest w dobrej formie ale to cholerstwo nigdy nie wiadomo jak i kiedy zaatakuje . ![]() Wiem ze muszę myśleć pozytywnie a wszystko się uda ![]() Miłego dnia kochane!!!!
#4616 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4619 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej Toniu, dawno Cię nie było ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Ja stary zboczuch też o czymś innym pomyslałam haha
![]() |
#4620 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,
Także planuję operację powiększenia piersi, wiadomo że mało się mówi o tym, że implanty po 10-15 latach trzeba wymienić; jak się na to zapatrujecie? pozdrawiam
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.