|
|
#4591 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: dziewczynki z Irlandii!!!!
wiec milej zabawy!!!!
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje a Tobie zycze fantastycznego urlopu.. a Emilce udanego przyjecia.. Kochana, wysylam Ci wiad na priv
|
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
udanej imprezki
ja wcinam pizze wlasnie i winko popijam.....
|
|
#4594 |
|
Wtajemniczenie
|
mam nadzieje ze taki bedzie dziekuje
to smacznego ![]() pomoczylam sie w wannie ,wlaczylam pralke i zmywarke...a teraz ide sie pakowac...wrrrrrrrrrrr jak ja tego nie cierpie
Edytowane przez Katia25 Czas edycji: 2009-05-22 o 21:17 |
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
hej wieczornie
ale pieknie za oknem ![]() takie ciepelko ,ze az milo,jakby przez noc nie padalo i jutro bylo ladnie to pogoda przecudowna ![]() Aneczko tez nie ma innej opcji jak taka,ze zdalas ![]() a co do salatek to mam 3,wiec jedna jest z kurczakiem i ananasem,serem,ryzem,jaja mi,serem startym zółtym,,kukurydza,papryka mi (3 kolory) i majonezem druga z tunczykiem warstwowa ,wiec tak spod,ryz,na to starte bialka,na nie tunczyk,cebula,4 lyzki majonezu,ser zolty starty,kolejny raz tunczyk,kukurydza,majonez a na wierzch starte zółtka a trzecie to taka do mieska pieczonego i wszelakiego por jasna czesc w talarki,jajka gruba kostka,ogorki kiszone w paseczki,fasolka szparagowa ugotowana i pocieta na 3,4 cm dl,2 zabki wycisniete czosnku,majonez mam nadzieje,ze beda smakowac dzis tez zrobilam po raz 1 dwie rozne masy do przelozenia torta wczoraj pieklam biszkopt,dzis go nasaczylam herbata mocna z cytryna i alkoholem,pierwsza warstwa jest masa kokosowa ,pod nia jest dzem z czarnej porzeczki,a druga jest z bitej smietany z malinami wymieszanymi w niej i pol szkl,,tezejacej galaretki,na wierz pojdzie masa z bitej i mase jagod ![]() do tego bedzie grill,jaja w majonezie z moim sosem tatarskim,kabanoski,wedli nki,sledzie,ogorki konserwowe i paryczka do wodeczki ![]() jakies snaki i tyle by bylo jesli jeszcze jednak ktoras miala by chec wpasc na male co nieco to zapraszam,podam adres zainteresowanym na priva ![]() Kasiu kurcze ,ale super,ze lecisz do Pl,odreagujesz troszke,zmienisz miejsce a i rodzinke odwiedzisz ![]() wypocznij,jak i szerokiego lotu kochana,wracaj do nas bo bedziemy tesknic ![]() a z pakowankiem nie masz tak zle,dla mnie to dopiero jest nerw siebie,dzieci a i meza spakowac musze a nie daj Boze cos zapomne to moja wina ehhh
Emilia bloguje http://emalia3077.blogspot.com/ http://www.facebook.com/pages/Dublin-Ireland/Emilia-Art-Make-Up/186442324732360 Edytowane przez emalia30 Czas edycji: 2009-05-22 o 21:27 |
|
|
|
#4596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz mialam wyrobione ciasto na blaszce i posmarowane pomidorami...musialam robic od nowa i mialam pomidorwe ciasto, ale wyszlo ok...teraz winko pije...i czuje ze padne zaraz, musze sie w koncu porzadnie wyspac ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
ehhh musze te bilety w koncu kupic
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
to podrzuc tej pizzy domowej roboty,sama bym zjadla kawalek
idz kochanie i odpocznij,odreaguj,nalezy ci sie,w reku jakies winko i nozki na sofie w gore
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o tak relaksik jak najbardziej )
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje kochana jestes
![]() oj to blisko masz z lotniska do domku ![]() ja za poltora m-ca lece na 5 tyg jupi!!!
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
widze ze sporo was sie do polski wybiera ja lece 6 czerwca i nie moge sie juz doczekac
|
|
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tak 10 minut mam....szkoda ze czesiej nie moge latac do domku moze tak kiedy s bedzie,ja chce w lipcu, albo pod koniec czerwca...myslalam ze zalapie sie na wianki, ale to 20 czerwca, nie wiem jeszcze na ile, w zeszlym roku bylam 5 tygodni. wczesniej jeszcze 2 tygodnie na wakacjach-to jest zycie
J. Allen Edytowane przez brzydula_81 Czas edycji: 2009-05-22 o 21:52 |
|
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
wywieje nas na jakis czas
![]() watek ucichnie :P ale ja bede w miare mozliwosci wpadac choc na zdanko od czasu do czasi ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Aniu na wianki???to jakis obrzed w twoim regionie??to podobnie jak ja polecisz,bo ja 13 lipca lec na ile mozesz nic nie tracac
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
ja z polski tez bede dogladac co tu rozrabiaja dziewuchy
|
|
|
|
#4604 |
|
Raczkowanie
|
ja też bym chciała na lato do Polski z synkiem
![]() nie odzywam się choć tu siedzę bo nie chcę przynudzać... depresję mam od wczoraj, źle mi i ryczę....każdy dzień gorszy od poprzedniego... |
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
anka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
po to tu jestesmy zeby wysluchac !!!!!!! A nie mi tu piszesz ze nie chcesz przynudzac mow jak ci cos lezy na sercu i sie nie wyglupiaj |
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
widze ze wszystkie sie na urlopik wybieraja do ojczyzny - super ale ja w tym roku nie lece ale Kasiu Ty najszybciej lecisz to udanego urlopiku zycze Milus wszystkiego najlepszego dla Natanka ![]() udanej imprezki ![]() Aniu spoznione ale szczere zyczonka urodzinowe oby sie spelnily wszystkie Twoje marzenia mi wczoraj net w domu nie dzialal ![]() Brzydulko na pewno zdalas |
|
|
|
#4607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisz,nie raz potrzebne jest takie `wylanie spraw na ławę` Cytat:
dziekujemy za zyczonka ![]() wiesz moj maz gdyby nie pogrzeb w styczniu mojego taty to w Pl nie bylby prawie 3 lata w ogole i nic go nie ciagnie a z netem i watkiem naszym czesto mam jaja
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
emi wszystkiego dobrego dla natanka niech rosnie duzy i zdrowiutki
|
|
|
|
#4609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby wszystko sie ulozylo ![]() Cytat:
![]() raz na rok mi starczy ale w tym roku bylam tylko na pare dni sama i to w styczniu a tak w lato bnym chciala i to z mezulkiem ![]() ale odbijemy sobie to w pazdzierniku w jakims milym miejscu |
||
|
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem tu miesiac a juz tesknie do bliskich
najciezej jest jka sie rozmawia na skejpie a szczegolnie jka maly krzyczy do mikrofonu ze chce do mnie opa i isc na dwor z ciocia
|
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale caly czas mam nadzieje ze bedzie lepiejdzieki
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
hejka laski gd\ie sie wszystkie podzialyscie??
|
|
|
|
#4613 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje dziewczynki-mam nadzieje ze odpoczne choc troszke w tej polsce...
![]() Powiem wam ze mnie tez tam nie ciagnie jakos specjalnie...Mialam nawet w tym roku wogole nie leciec,ale jakos tak wyszlo ![]() Ostatnio bylam w grudniu . Nie moge sie doczekac mojej rodzinki z tego sie najbardziej ciesze!!! No wkoncu spakowalam sie i jestem gotowa do drogi ![]() Wypadalo by isc spac bo za nie dlugo trzeba wstawac musimy na lotnisko jechac przed 4 rano....
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
To bezpiecznej podrozy i udanej zabawy i pogody w pl
zagladaj w miare mozliwosci ![]() i wypij za pogode tutaj
|
|
|
|
#4615 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
jeny co tu tak pusto ja juz w Pl zmeczona jak diabli ale happyyyyyyyyBuziolki moje drogie ps.acha nie macie co byc zazdrosne o pogode bo chyba macie ladniejsza w Ie
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Baw sie dobrze Piekna.. Pogoda wiem ze jest rozna, mama mowila ze czasem to gorzej niz w Krainie Deszczowcow a czasem goraco i slonecznie.. Ale mimo wszystko-wypocznij i naciesz sie bliskimiDziewczyny na koncercie bylo suuuuuuper!! Troche tlok i goraco w srodku ale ciesze sie jak nie wiem ze poszlysmy... ale wiesz co Marysia-czy ja dobrze pamietam-oni ledwo nam sprawdzali te bilety na dobra sprawe moglismy we 3ke wejsc na tym samym bilecie buziaki kochane..
|
|
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie akurat od rana leje ale po poludniu ma sie wypogodzic podobno dzisiaj na balety ide z kolezankami kurcze juz nie pamietam kiedy ostatnio sie gibalam a co tu takie pustki?? milego dnia
|
|
|
|
|
#4619 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć jestem nowa na tym wątku dopiero doczytałam 3 stronę ale mam pytanie czy jest ktoś z Waterford? ja mieszkam już tu prawie 3 lata i fajnie by było kogoś poznać
|
|
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potanczysz sobie troche...ja tez nie pamietam kiedy ostatnio gdzies bylam musze nadrobic.Paulina- Sliczna fotka na nk
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

w wiekszosci off licence w centrum nie bylo..

a Tobie zycze fantastycznego urlopu.. a Emilce udanego przyjecia..

zeby wszystko sie ulozylo 

kurcze juz nie pamietam kiedy ostatnio sie gibalam