![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
Bo u mnie jest tylko w HOFie. W Bootsie, Debenhamsie, i Selfridgesie nie ma.
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
Pytanie takie. Jaki szampon polecacie do farbowanych włosów? Jest tu wciąż dużo marek, których nie próbowałam, a te mi znane z PL czy IT akurat nie przypasowały mi. (aktualnie jestem prawie-prawie blondynką
![]()
![]() |
#4593 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4594 | |
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
dziewczeta zagramaniczne, znacie ta marke MeMeMe?
bo sie rozgladam za nowym puderem w tym przedziale cenowym |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale nigdy nic od nich nie kupiłam to za duzo nie moge powiedziec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny nie wiem, co sądzicie o kosmetykach Burt's Bees ale w chwili obecnej mają świetną promocję - kup 'Grab bag' za £20 a otrzymasz kosmetyki o wartości minimum £55 (link: https://www.burtsbees.co.uk/natural-.../grab-bag.html). Ja swoją dostałam wczoraj i mam w niej balsam do ciała Milk and Honey, balsam do ciala Honey & Orange, 2 x lip shimmer (kazdy o innym kolorze), gift seta z kolejnym balsamem do ciała Milk & Honey, miniszampon, dwie miniodżywki, 2 małe exfoliating body wash'e i pilnik. Jak dla mnie, definitywnie było warto
![]() A w 'InStyle' od dzisiaj można znaleźć lakiery do paznokci Nails Inc w trzech kolorach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
W Tkmaxxie u mnie pojawiły się lakiery Essie po 9,99 za 3 sztuki.
Nadal sa też 8paki lakierów Colour Club za 7,99. |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny proszę pomóżcie. Jestem w Anglii dopiero od dwóch miesięcy. Koncza mi sie kosmetyki do podstawowej pielęgnacji twarzy tzn. mleczko tonik kremy i nie wiem co kupić. Nie mam jednej ulubionej serii, albo marki. W Polsce w sumie często zmieniałam i szukałam czegoś lepszego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
mam skore podobna do twojej i dla mnie garnier niebieski pol na pol do zmywania twarzy jest swietny. zaraz ci znajde linka
http://www.garnier.co.uk/_en/_gb/our_products/range.aspx?tpcode=OUR_PRO DUCTS^PRD_SKINCARE^SENSIT IVE_SKIN^SENSITIVE_SKIN_B ENEFITS |
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Przyczajenie
|
Katakumba - niestety link nie chce mi się otworzyć. Weszłam na stronę Garniera i szukalam niebieskiej serii. Niestety nie wiem czy mialas na mysli serie Simply Essentials czy Garnier Pure
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
essential. to do zmywania mejkapu
![]() a do mycia dobra jest pianka z No7 bez sls, zielona http://www.boots.com/en/No7-Beautifu...n-200ml_15709/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Przyczajenie
|
Do oczyszczania twarzy absolutnie polecam Weledę. Delikatne i naturalne, a miałam po nim cudowną cerę, świeżą czyściutką zaróżowioną, ewidentnie odżyła. Najlepsze co do tej pory używałam.
I tu jest w promocji dwupak: http://www.biggreensmile.com/product...packgentcleans Ostatnio spróbowałam tą najnowszą piankę No7 Beautiful Skin: http://www.boots.com/en/No7-Beautifu...150ml_1245014/ i jestem bardzo rozczarowana. To prawda, że delikatna, to prawda, że nawet oczyszcza, ale po kilku tygodniach ogólnie moja cera poszarzała i zaczęło wyskakiwać czasem co nieco, a to nie zdarzyło mi się już od bardzo długiego czasu. Dlatego czym prędzej wracam do mojej Weledy! |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
Ja też polecam Weledę, podobnie jak Burt's Bees, Laverę i Jason. Organiczne kosmetyki są o wiele lepsze dla cery. Lubie też niektóre kosmetyki Lusha - patrzę jednak najpierw na skład i jeśli mi odpowiada to kupuję.
Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2012-05-13 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaczęłam kupować ostatnio Lush bardzo fajne kosmetyki. Kończy mi się właśnie serum z Vichy i chce zastapić jakimś innym ale nie mam pojęcia czego próbować ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczytaj sobie o tym oleju i jego właściwościach. Gwarantuje, że się nie zawiedziesz. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Wtajemniczenie
|
Novotna - ja nie aaliyah ale polecam Neal's Yard Remedies i linie Frankincense
![]() http://www.nealsyardremedies.com/sig...eing-skin-care |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Wtajemniczenie
|
ooo ciekawą ofertę mają.. muszę potestować bo niewiedzieć czemu od przyjazdy do Uk mam straszne problemy z cerą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a próbowałyście może tego? http://www.rescueoil.co.uk/ widziałam go ostatnio w wielu promocjach w mojej mieścinie ;D co myślicie o takim olejku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Isopropyl Myristate a jest to ponoć dość często zapychający i drażniący składnik, wiec lepiej uważać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Raczkowanie
|
Oj przepraszam chodziło mi o ten: http://www.homebargains.co.uk/produc...-oil-75ml.aspx Wszystkie mają pomarańczowo - białe opakowania i mi się pomieszały nazwy ;]
---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
![]() Paraffinum Liquidum, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Retinyl Palmitate więc raczej nie ma się co w to pakować ![]() ![]() Edytowane przez dzierzka Czas edycji: 2012-05-14 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia czy pisałyście już o tym czy nie.
Macie jakieś sprawdzone kremy do rąk? Do skóry suchej, podatnej na podraznienia. Na razie njelpszy okazał się dla mnie Flexitol. ale może coś innego polecicie. ![]()
#4615 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie Neutrogena granatowa-długo nawilża moje dlonie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jednak poszukuję jakiegoś organicznego zastępcy dla niego. Całkiem niezły jest ten Burt's Bees: http://www.burtsbees.co.uk/natural-p...and-creme.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Wtajemniczenie
|
Do rak i ciała ja z całego serca polecam Palmers Cocoa Butter balsam do ciała, krem skoncentrowany oraz brazujacy.
http://uk.palmers.com/product/detail...&SID=1&SUB=260 Ma super skład na pierwszym miejscu masło kakaowe i inne dobrodziejstwa zapach przepiękny i szybko sie wchlania.
#4618 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam kamyki brazujaco-rozwietlajace i jestem nimi zachwycona ![]() Kremowe cienie sa ok ale ja uzywam ich wylacznie jako bazy do podbicia koloru oraz w formie linera. Na moich przetluszczajacych sie powiekach nie ma szans by przezyly dluzej niz pol godziny ![]() Probowalam rozu i wart jest uwagi. Dobrej jakosci sa lakiery ![]() Cytat:
![]() ten? KLIK! Cytat:
![]() |
#4619 |
Wtajemniczenie
|
Musze sie przyznać a propo Palmersa ze dopiero doczytałam skład i tam w składzie zamiast masła kakaowego jest ekstrakt z kakao a to chyba inne rzeczy i potem jakies petrolatum ....
Szukam porządnego balsamu z dobrym składem naprawde długo nawilżającego i reperującego skórę ale nie olejku bo nie cierpie się kleić.... Możecie coś poradzić?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.