|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Cytat:
![]() z wielką chęcią zapakowałabym łóżko w walizkę i poleciała do Ciebie... Cytat:
![]() ![]() Ale to nawet nie o same czynności chodzi co o odpowiedzialność choć sama już nie wiem świruje i tyle ![]() Kochane proszę o kciuki jutro za koleżankę. Ma laparoskopie i albo jej wytną cały jajowód i zostanie z jednym niedrożnym albo coś wymyślą i będzie dobrze... Justii Gegee obiecała odezwać się już po wszystkim i dziękuje za pamięć |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Wtajemniczenie
|
Pradip nie słyszałam o takim rozwiązaniu. Zobacze jak jutro czy też się będzie posikiwać. Bo dzisiaj to masakra wola siusiu a mimo to papers już caly pełny. Wczoraj miała biegunkę a dzisiaj to, Daria kupki zrobić nie może to znaczy robi ale taką twardą a ile się bidna napłacze przy tym.
#4593 |
Zakorzenienie
|
Pradip - myslalam, ze u Gegge sytuacja wyglada troche lepiej
![]() Malgos - jednak wrocilas do blondu ![]() ![]() Dziewczyny prosze o mocne kciuki!!! Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie po Naszej mysli i szybko skonczy sie nerwowy dla Nas okres. Dzis dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oj to znów masz sajgon w domku ![]() Cytat:
![]() Z niecierpliwością czekam na Twoje rude włoski ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() u nas ok, Adaś rośnie jak na drożdzach ![]() ![]() ![]() Pozdrawiamy Was serdecznie ![]() ![]() ps. Malgos, ale słodziak z Kacperka <3 Edytowane przez kasiunka8998 Czas edycji: 2014-04-28 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Wtajemniczenie
|
Justii gratuluje ciąży hle hle. A tak ma powaznie moja koleżanka z podstawówki w styczniu 2012 urodziła synka a w grudniu 2012 urodziła drugiego, to się dopiero zrobiło jej.
Koty mi miaucza pod oknem wrrr.
#4597 |
Wtajemniczenie
|
Witam ;-)
Spać nie mogę koleżanka zgaga nie daje. :'( Kasiunka hej, Adaś rośnie jak na drożdżach. Duży chlopczyk już z niego i tylko patrzyć jak zacznie siedzieć. Justii Gratuluję mamusiu hi hiii ;-). To teraz musi być corcia. Pradip trzyman kciuki za koleżankę. Oby wszystko było ok. Wystaw mu odpowiedni komentarz żeby inna się nie na działa na tego Sprzedającego. A my wczoraj byliśmy oglądać wózek i chyba zdecydujemy sie na Camarelo Carera i do tego fotelik ale Maxi Cosi. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() Najdroższe klejnoty jakie noszę na szyi to ramiona mojego dziecka ![]() Śpij mój kochany Aniołku ![]() Edytowane przez papryczka160 Czas edycji: 2014-04-29 o 06:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
Fikusek - jak tam dziewczynki? lepiej już dzisiaj? a ty czytasz teraz coś ciekawego?
Justii - hahaha dobra historia, a przypomnij mi kiedy wy macie ten chrzest? ja jeszcze jakiś czas temu twierdziłam, że do blondu nie wrócę, ale jak wiadomo kobieta zmienną jest więc mi się odmieniło a powiedz mi jakich specyfików używałaś do body wrapping? bingospa czy czegoś innego? Pradip - zdjęcia wrzuciłam już do klubu - nadal co przechodzę obok lustra to doznaję szoku hahah trzymamy mocne kciuki za Gegee! ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Kasiunka - no to kawał dużego chłopaka z Adasia jest ![]() Papryczka - ja chyba nie wiem co to zgaga ... ale podobno paskudztwo |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4600 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() W końcu trochę słoneczka wyszło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a i położna mówiła, że cwiczenia na piłce mogą pomagac w skurczach, ale jak się skacze na piłce mogą też wywołac akcji skurczową i najbezpieczniej od 38 tc korzystac z piłki ![]() ![]() ![]() Wczoraj urodziła ta dziewczyna co Wam pisałam, że nie wiedzą co będą mieli, bo tak się dziecko ułożyło...rano dzwonili do położnej, że chyba zaczyna coś się dziac, położna kazała im jechac na IP bo i tak cesarką ją czekała, zajechali już z pełnym rozwarciem i jakby miała rodzic naturalnie to pewnie nie zdążyliby na porodówkę przejechac ![]() ![]() Małgoś-ale masz piękne te włosy ![]() ![]() Pradip-kurcze, teraz nie wiem co zrobic bo chciałam zamówic rzeczy u tego r_, bo ma konkurencyjne ceny...chce butelki, wanienkę, smoczek itp od niego....za koleżankę trzymam mocna kciuki ![]() ![]() Justii-dobrze Ci tyłek nie ostygł, a Ty już kolejny raz załapałaś...na wiesz ![]() ![]() ![]() Kasia- ![]() ![]() ![]() ![]() Fikusek- biedne dziewczynki...lepiej już dzisiaj??? Papryczka- łączę się w bólu ze zgagą, wcozraj zasnęłam przed 2 bo mnie męczyła ![]()
#4601 |
Wtajemniczenie
|
Izetko dziewczyny z wątku sierpniowego zamawiaja u rodzyneczki i sa zadowolone.
Myślę nad jasnym szarym, albo beżowo granatowo pomaranczowym. Tylko w tym te kółka pomarańczowe mi się nie podobają. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4602 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do rodzyneczki to dziękuje za przypomnienie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Malgos - piekny kolor wlosow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fikusek - moj M ma kolege ktoremu urodzily sie blizniaki i po 8 tyg od porodu znowu zonka zaszla w ciaze i znow blizniaki. To dopiero szok Izetka - ludzie to takie wymyslaja takie plotki, ze czasami zastanawiam sie z kad czerpia pomysly i inspiracje ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Pradip - podaj mi adres do siebie! Nie kupuj nakladek na sutosy, Ja Ci je wysle bo szkoda wydawac kase ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Wtajemniczenie
|
Ostatnio na sr położna mówiła że po porodzie można mieć normalnie owulacje bez okresu. I pewnie stąd te niespodzianki ;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4605 |
Wtajemniczenie
|
Małgoś ja cały czas coś czytam teraz Przeklęte zaklęte Ireny Matuszkiewicz.
Justii to ja współczuję tej kobiecie mnie ciężko z dwójką z dwuletnią różnicą a ona ma dwa zestawy bliźniaków. Chyba bym zwariowała. Kasia pisz częściej.
#4606 | |||||||
Zakorzenienie
|
witajcie wtorkowo, jurto czeka mnie znowu wizyta u lekarza i pełno jazdy samochodem, więc długo mnie nie będzie a wy trzymajcie kciuki abym nie rodziła w tym aucie
![]() Cytat:
![]() co do samej gondoli to nie wiem na internecie się nie da samej zamówić, więc ok 10 maja pojedziemy do sklepu i zobacze co mają na miejscu jak się da samą to kupimy samą a jak nie to kupie 2w 1 Cytat:
pochwal się sukienką córki ![]() Cytat:
![]() szkoda że zawiodłaś się na tym r_p ja nie miałam z nim żadnych problemów ![]() Cytat:
![]() ide do klubu oglądać zdjęcia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i gratulacje mamusiu ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |||||||
Zakorzenienie
|
hejo
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A koleżanka albo raczej jej Tż to pewnie tak specjalnie żeby ona nie zapomniała co i jak ![]() Cytat:
Właśnie nie wiem czy wystawiać bo wszyscy są nim tak zachwyceni a ja mam zastrzeżenia bardziej do niego niż do produktów ![]() O widze poważne konkrety w temacie wózka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na pierwszej stronie czerwcówek są polecani sprzedawcy a co do r_p to myślę że możesz zamawiać i tylko mi się tak pechowo trafiło ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a gdzie jeszcze wybywasz? Kolejny zakup możesz odhaczyć ![]() Dzięki kochane za kciuki oby się udało ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Aldrin - nagadaj dziecku, że jeszcze nie czas na narodziny
![]() Izetka - mi w tej początkowej fazie lżejszych skurczy skakanie na piłce pomagało, ale przy tych silnych nie byłabym się w stanie utrzymać na niej Fikusek - i jak? fajna książka? Justii - "I do"! hahah tak miałam ścinać, ale stwierdziłam że może troszkę się pocieszę długimi bo aż tak szybko mi nie urosną do takiej długości. Mam wrażenie, że są troszkę żółtawe zwłaszcza na czubku, ale ma się to zmyć, no i fryzjerka zrobiła mi jeszcze jaśniejsze refleksy. Ja myślałam o takim jasnym bardziej zimnym, ale mi odradziła, bo po pierwsze musiałabym co 3 tyg robić odrost, no i całość musiała by rozjaśniać więc to duże obciążenie dla włosów i powiedziała, że przez to, że na słońcu wyskakują mi piegi to powinnam nosić ciepłe kolorki bo w tym zimnym jasnym wyglądałabym jak trup hahahah trzymam kciuki za wasze sprawy, kiedy coś będzie wiadomo? Pradip - ja zaraz wychodzę na spacer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i nic nam nie powiedziałaś, że jesteś znów w ciąży ![]()
![]() |
#4610 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze parę i lista wyprawkowa cała gotowa, ciekawe ile rzeczy zapomniałam tam napisać ![]() Cytat:
cały czas mu to mówie, że do 20 maja ma siedzieć w brzuszku bo tutaj nic fajnego go nie czeka, no ale co poradzę jak on już chce taty oglądać jak gra ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie biorę pod uwagę opcji że o czymś zapomniałyśmy ![]() Mówisz że małemu do taty tak się śpieszy? Jakby zobaczył jego przerażoną minę to by się cofnął do brzuszka ![]() Wiecie mam nową dziwną dolegliwość której nawet nie umiem opisać ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Justii - nie wiem czy widziałaś moje pytanie... jakich specyfików używałaś do body wrapping
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Wtajemniczenie
|
Pradip mnie tak piecze skóra czasami w kilku miejscach na brzuchu, jak wyjdę z kąpieli bez balsamowaniem.
a ja dzisiaj zaczynam 28 tydz czyli 3 trym ;-)
#4615 |
Wtajemniczenie
|
Narazie nie widzę wczorajszych problemów u Nadii zobaczę jak będzie do konca dnia. Zaraz jedziemy tort zamawiać. Wrzucam zdjęcie sukienki.
#4616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4617 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za III trymestr ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze ze już Nadii przeszło a Daria? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak z doskoku czytam posty i nie na każdy odpisuję, więc przepraszam ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Wtajemniczenie
|
Fikusku sukienka śliczna ;-)
#4620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Twój kolor bardzo mi się podoba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.