Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-28, 19:23   #4591
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Pradip mi poród śnił się codziennie jak juz było blisko terminu. Chyba to normalne. Nadia już nie korzysta z nocnika tylko z kibelka. Mamy taką specjalną deskę z klapą dla doroslych i dla maluchów. A wysiedziec wysiedzi spokojnie, zrobi swoje i schodzi. Jak przylecisz tutaj to cie do zoo mogę zabrać.
Pamiętam jak ją chwaliłaś ale mnie tak zawsze leczyli jak mnie przewiało że sadzali na nocnik albo garnek owinięty ręcznikiem i dawali książeczkę
z wielką chęcią zapakowałabym łóżko w walizkę i poleciała do Ciebie...
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
ja znów jestem blondynką tylko troszkę o innym odcieniu, jest leciutko żółty ale ma się ładnie spłukać po kilku myciach, no i podcięła mi dobre 5cm włosy - ogólnie jestem zadowolona, ale znów muszę się przyzwyczaić. Wrzucę wam zdjęcia do klubu

Pradip - myślę, że każda z nas się obawiała jak sobie poradzi, czy będzie wiedzieć co robić i jak przy dziecku - ale instynkt to taka silna rzecz, że spokojnie każda sobie poradzi, przecież wszystkie przychyliłybyśmy nieba naszym dzieciaczkom
ooo to czekamy na zdjęcia mnie moje włosy straszliwie denerwują nie obcinałam od października i są już takie posiepane i suche na końcach...
Ale to nawet nie o same czynności chodzi co o odpowiedzialność choć sama już nie wiem świruje i tyle

Kochane proszę o kciuki jutro za koleżankę. Ma laparoskopie i albo jej wytną cały jajowód i zostanie z jednym niedrożnym albo coś wymyślą i będzie dobrze... Justii Gegee obiecała odezwać się już po wszystkim i dziękuje za pamięć
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 20:06   #4592
Fikusek82
Wtajemniczenie

Pradip nie słyszałam o takim rozwiązaniu. Zobacze jak jutro czy też się będzie posikiwać. Bo dzisiaj to masakra wola siusiu a mimo to papers już caly pełny. Wczoraj miała biegunkę a dzisiaj to, Daria kupki zrobić nie może to znaczy robi ale taką twardą a ile się bidna napłacze przy tym.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 20:36   #4593
justiii87
Zakorzenienie

Pradip - myslalam, ze u Gegge sytuacja wyglada troche lepiej przeslij jej ogromnego przytulasa ode mnie i Marcelka, trzymam kciuki za Nia i wierze ze wszystko bedzie dobrze!!!

Malgos - jednak wrocilas do blondu Ja chyba wracam do mocniejszej rudosci, ale czekam blizej chrztu

Dziewczyny prosze o mocne kciuki!!! Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie po Naszej mysli i szybko skonczy sie nerwowy dla Nas okres.

Dzis dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy fb jest niezastapiony w plotkach mojego M brat jak urodzil sie Marcelekto napisal na fb ze zostal wujkiem, a teraz ktos poraz kolejny mu pogratulowal i zapytal kto zostal ojcem no i szwager mu odpisal ze Michal, a mojej kolezanki matka nie spojrzala na date i dopisala sobie plotke ze znow jestem w ciazy i dostalam smsa z gratulacjami i oby to byla dziewczynka bedziecie mieli ciezko wychowac dwojke maluchow ale odchowacie za jednym razem myslalam ze padne jak to przeczytalam
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-28, 20:52   #4594
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Pradip nie słyszałam o takim rozwiązaniu. Zobacze jak jutro czy też się będzie posikiwać. Bo dzisiaj to masakra wola siusiu a mimo to papers już caly pełny. Wczoraj miała biegunkę a dzisiaj to, Daria kupki zrobić nie może to znaczy robi ale taką twardą a ile się bidna napłacze przy tym.
Ja notorycznie tarzałam się w trawie jako dzieciak i chodziłam w mokrych ciuchach więc często miałam zapalenie pęcherza i takie nasiadówki mi pomagały niektórzy jeszcze jakieś olejki dolewają ale dla mnie to nie inhalacja i nie próbowałam
oj to znów masz sajgon w domku
Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Pradip - myslalam, ze u Gegge sytuacja wyglada troche lepiej przeslij jej ogromnego przytulasa ode mnie i Marcelka, trzymam kciuki za Nia i wierze ze wszystko bedzie dobrze!!!

Malgos - jednak wrocilas do blondu Ja chyba wracam do mocniejszej rudosci, ale czekam blizej chrztu

Dziewczyny prosze o mocne kciuki!!! Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie po Naszej mysli i szybko skonczy sie nerwowy dla Nas okres.

Dzis dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy fb jest niezastapiony w plotkach mojego M brat jak urodzil sie Marcelekto napisal na fb ze zostal wujkiem, a teraz ktos poraz kolejny mu pogratulowal i zapytal kto zostal ojcem no i szwager mu odpisal ze Michal, a mojej kolezanki matka nie spojrzala na date i dopisala sobie plotke ze znow jestem w ciazy i dostalam smsa z gratulacjami i oby to byla dziewczynka bedziecie mieli ciezko wychowac dwojke maluchow ale odchowacie za jednym razem myslalam ze padne jak to przeczytalam
no niestety nie jest u niej za ciekawie... ale wiara czyni cuda
Z niecierpliwością czekam na Twoje rude włoski zaciskam kciuki za pomyślne załatwienie spraw i... gratuluje ciąży
Stary 2014-04-28, 21:43   #4595
kasiunka8998
Raczkowanie

hej dziewczynki wiem, że piszę tak rzado że pewnie zdązyłyście o mnie zapomnieć ale jakoś lubię do Was czasami wpaść niestety nie jestem na bieząco co u Was
u nas ok, Adaś rośnie jak na drożdzach mierzymy już ok 75 cm i wazymy 9 kg malutki to wesoły chłopczyk i nie sposób nam się razem nudzić. Od ok tygodnia chwyta się czego się da i siada. Jeszcze nie potrafi utrzymać długo równowagi ale myślę, że kwestia 2-3 tyg i będzie siedział bez pomocy Myśleliśmy, że uda nam się zaliczyć pierwszy kilkudniowy wypad majówkowy nad jeziorko ale prognozy pogody nie są zadowalające i zostajemy w domu.

Pozdrawiamy Was serdecznie

ps. Malgos, ale słodziak z Kacperka <3

Edytowane przez kasiunka8998
Czas edycji: 2014-04-28 o 21:45
kasiunka8998 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 01:22   #4596
Fikusek82
Wtajemniczenie

Justii gratuluje ciąży hle hle. A tak ma powaznie moja koleżanka z podstawówki w styczniu 2012 urodziła synka a w grudniu 2012 urodziła drugiego, to się dopiero zrobiło jej.

Koty mi miaucza pod oknem wrrr.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-04-29, 06:47   #4597
papryczka160
Wtajemniczenie

Witam ;-)
Spać nie mogę koleżanka zgaga nie daje. :'(

Kasiunka hej, Adaś rośnie jak na drożdżach. Duży chlopczyk już z niego i tylko patrzyć jak zacznie siedzieć.

Justii Gratuluję mamusiu hi hiii ;-). To teraz musi być corcia.

Pradip trzyman kciuki za koleżankę. Oby wszystko było ok.
Wystaw mu odpowiedni komentarz żeby inna się nie na działa na tego Sprzedającego.

A my wczoraj byliśmy oglądać wózek i chyba zdecydujemy sie na Camarelo Carera i do tego fotelik ale Maxi Cosi.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez papryczka160
Czas edycji: 2014-04-29 o 06:48
papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 07:53   #4598
Malgos_12
Zakorzenienie

Fikusek - jak tam dziewczynki? lepiej już dzisiaj? a ty czytasz teraz coś ciekawego?

Justii - hahaha dobra historia, a przypomnij mi kiedy wy macie ten chrzest?
ja jeszcze jakiś czas temu twierdziłam, że do blondu nie wrócę, ale jak wiadomo kobieta zmienną jest więc mi się odmieniło
a powiedz mi jakich specyfików używałaś do body wrapping? bingospa czy czegoś innego?

Pradip - zdjęcia wrzuciłam już do klubu - nadal co przechodzę obok lustra to doznaję szoku hahah
trzymamy mocne kciuki za Gegee!

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Kasiunka - no to kawał dużego chłopaka z Adasia jest zaglądaj do nas kochana!

Papryczka - ja chyba nie wiem co to zgaga ... ale podobno paskudztwo
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 08:02   #4599
papryczka160
Wtajemniczenie

Cytat:

Papryczka - ja chyba nie wiem co to zgaga ... ale podobno paskudztwo
Malgos to masz szczęście. Mnie wymioty w nocy budzą przez ta zgage. Na wizycie muszę poprosić o jakieś leki m

Stary 2014-04-29, 08:15   #4600
Izetka_
Zadomowienie

Dzień dobry

W końcu trochę słoneczka wyszło byliśmy wczoraj na sr cwiczyliśmy pozycje porodu, łagodzące ból itp. kondycję mam zerową nie wiem jak ja to dziecko urodzę i malowaliśmy brzuchy, ale mój M nie jest wielkim artystąmiałam zrobic w domu zdjęcia, ale poszłam spac
a i położna mówiła, że cwiczenia na piłce mogą pomagac w skurczach, ale jak się skacze na piłce mogą też wywołac akcji skurczową i najbezpieczniej od 38 tc korzystac z piłki oczywiście mój M już jedzie kupowac piłkę bo będzie nam potrzebna

Wczoraj urodziła ta dziewczyna co Wam pisałam, że nie wiedzą co będą mieli, bo tak się dziecko ułożyło...rano dzwonili do położnej, że chyba zaczyna coś się dziac, położna kazała im jechac na IP bo i tak cesarką ją czekała, zajechali już z pełnym rozwarciem i jakby miała rodzic naturalnie to pewnie nie zdążyliby na porodówkę przejechac i urodziła córeczkę

Małgoś-ale masz piękne te włosy ile dałabym za takie długie kudły

Pradip-kurcze, teraz nie wiem co zrobic bo chciałam zamówic rzeczy u tego r_, bo ma konkurencyjne ceny...chce butelki, wanienkę, smoczek itp od niego....za koleżankę trzymam mocna kciuki biedna, co Ona musi teraz przechodzic

Justii-dobrze Ci tyłek nie ostygł, a Ty już kolejny raz załapałaś...na wiesz dziecko śpi a myszy harcują a tak swoją drogą, jak ludzie potrafią sobie dopowiedziec wszystko

Kasia- pochłonęło Cię macierzyństwo na amen fajnie, ze się odezwałaś ale mogłabys pokazac nam swojego blondaska

Fikusek- biedne dziewczynki...lepiej już dzisiaj???

Papryczka- łączę się w bólu ze zgagą, wcozraj zasnęłam przed 2 bo mnie męczyła a który kolor wybraliście wózka???

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 08:23   #4601
papryczka160
Wtajemniczenie

Izetko dziewczyny z wątku sierpniowego zamawiaja u rodzyneczki i sa zadowolone.
Myślę nad jasnym szarym, albo beżowo granatowo pomaranczowym. Tylko w tym te kółka pomarańczowe mi się nie podobają.

Stary 2014-04-29, 08:34   #4602
Izetka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
Izetko dziewczyny z wątku sierpniowego zamawiaja u rodzyneczki i sa zadowolone.
Myślę nad jasnym szarym, albo beżowo granatowo pomaranczowym. Tylko w tym te kółka pomarańczowe mi się nie podobają.

to kupuj wózio i się chwal
a co do rodzyneczki to dziękuje za przypomnienie bo właśnie nie mogłam sobie przypomniec, a też był polecany ten sprzedawca idę zobacze co ma w ofercie

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 09:17   #4603
justiii87
Zakorzenienie

Malgos - piekny kolor wlosow zakochalam sie ! wyjdziesz za mnie? jednak wlosow nie obcielas Ja za kazdym razem zapuszczam i jak pojde do fryzjera to i tak pocieniuje ale tak ze mna juz jest

Fikusek - moj M ma kolege ktoremu urodzily sie blizniaki i po 8 tyg od porodu znowu zonka zaszla w ciaze i znow blizniaki. To dopiero szok

Izetka - ludzie to takie wymyslaja takie plotki, ze czasami zastanawiam sie z kad czerpia pomysly i inspiracje

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Pradip - podaj mi adres do siebie! Nie kupuj nakladek na sutosy, Ja Ci je wysle bo szkoda wydawac kase
Stary 2014-04-29, 09:18   #4604
papryczka160
Wtajemniczenie

Ostatnio na sr położna mówiła że po porodzie można mieć normalnie owulacje bez okresu. I pewnie stąd te niespodzianki ;-)

Stary 2014-04-29, 10:06   #4605
Fikusek82
Wtajemniczenie

Małgoś ja cały czas coś czytam teraz Przeklęte zaklęte Ireny Matuszkiewicz.
Justii to ja współczuję tej kobiecie mnie ciężko z dwójką z dwuletnią różnicą a ona ma dwa zestawy bliźniaków. Chyba bym zwariowała.

Kasia pisz częściej.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-04-29, 10:17   #4606
Aldrin
Zakorzenienie

witajcie wtorkowo, jurto czeka mnie znowu wizyta u lekarza i pełno jazdy samochodem, więc długo mnie nie będzie a wy trzymajcie kciuki abym nie rodziła w tym aucie

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
Aldrin- w materacach nie pomogę, bo sama się nie znam

ja wybiorę z tych dwóch bo macałam i nie ma żadnej różnicy:
http://sklepmati.pl/materace-podklad...-120x60cm.html

http://sklepmati.pl/materace-podklad...-120-60cm.html

Jeżeli chodzi o pościel to pewnie jutro dam znac, bo już wysłali
Wcale się nie dziwię, że uważniej obserwujesz wszystkie dolegliwości po takiej sytuacji z tymi mocnymi skurczami...i tyle się naooglądałaś tych różnych przypadków w szpitalu, więc trzeba się miec na baczności

a to kupujecie tylko wózek gondolkę tak???
dzięki za materacyki jeden z nich już zamówiłam bo tańszy i kocyk dodają

co do samej gondoli to nie wiem na internecie się nie da samej zamówić, więc ok 10 maja pojedziemy do sklepu i zobacze co mają na miejscu jak się da samą to kupimy samą a jak nie to kupie 2w 1

Cytat:
Pradip do zoo jedziemy tylko dzień po urodzinach jeżeli pogoda dopisze. Już nam bilety przyszły.

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Nadia ma jakieś problemy z pęcherzem dzisiaj. Non stop się posikuje i woła na kibelek co 15 minut a i tak nie wytrzymuje. Nie żali się żeby ją coś bolało. Po całym dniu męczarni takiej założyłam jej pampersa w końcu. Zobaczymy jak będzie jutro.

Kupiłam dzisiaj Nadii sukienkę na urodziny a że jest taka bardziej elegancka to jak jej na przyjęciu nie uswini, nie podrze i inne to i na chrzciny Darii będzie mieć.
jak tam Nadia nadal ma takie problemy czy metoda pradip pomogła?

pochwal się sukienką córki

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Ja też nie lubię jak Tż zostaje dłużej... zawsze po 20 minutach od godziny kiedy zwyczaj już jest ciągle przez okno wyglądam
Myślałam że tylko ja mam takie lęki bo właściwie żadna z mamuś o tym nie pisała. Tak sobie myślałam że czekam z utęsknieniem na tą istotkę ale czy ja sobie zdaje sprawę że ta istotka to nie urodziny, wesele czy urlop tylko człowiek który będzie przy nas przez wiele najbliższych lat?

jej sam fakt okropny a z perespektywy lekarza to chyba jeszcze gorzej...
Gadałam z babką z hevea i ona mówiła że aloevera ma inny pokrowiec ale jakoś specjalnie go nie zachwalała a te 2 pozostałe rużnią się tylko kolorem tzn medica jest bardziej kremowy a ten drugi biały. Jeśli chcesz kupować bezpośrednio od nich to złóż zamówienie telefonicznie i wytarguj cioś jeszcze bo mają taką możliwość (ja pytałam o kocyk to mi powiedziała że ta promocja już się skończyła ale od siebie może mi dorzucić klin a w smyku wysłali mi bez proszenia z klinem i chyba jest 10zł tańszy)

to szybciutko wysłali
Nie pisałam Wam że r_p częściowo uznał moja reklamacje i wysłał mi 2 z 3 pieluszek ale powiem Wam że o ile byłam zadowolona to jak dostałam paczkę to znów mnie rozczarował. Pieluszki były zapakowane w pudełko po jakimś zestawie aventu i o ile co za różnica czy karton jest gładki czy po czymś to taśma była tak naklejona że pudełko można było otworzyć bez odklejania jej a w środku były instrukcje i śmieci po tym zestawie co mnie już rozłożyło na łopatki

Zabierzesz też mnie?
Usiedzi Ci Nadia dłużej na nocniku? Wlej jej ciepłej wodzie i zajmij ją czymś niech sobie wygrzeje dupkę.
Trzymam kciuki za przetrwanie sukienki

Dziś w nocy po raz pierwszy śnił mi się poród
chciałam w smyku zamówić ale już brak towaru mają więc zamówiłam z tej strony od izetki i też wyszło taniej

szkoda że zawiodłaś się na tym r_p ja nie miałam z nim żadnych problemów

Cytat:
Hej kochane!

Fikusek - myśl co chcesz ale miałam pisać już, gdzie ty się podziewasz?
kurcze żeby Nadii się jakieś świństwo nie przyplątało ...
i świetne zdjęcie mają dziewczyny!

Justii - na razie nie zaobserwowałam żeby mi włosy wypadały i nawet dziś fryzjerki pytałam i ona też mówiła, że nie zauważyła

ja znów jestem blondynką tylko troszkę o innym odcieniu, jest leciutko żółty ale ma się ładnie spłukać po kilku myciach, no i podcięła mi dobre 5cm włosy - ogólnie jestem zadowolona, ale znów muszę się przyzwyczaić. Wrzucę wam zdjęcia do klubu

Izetka - koniecznie daj znać jak pościel, bo na zdjęciu wygląda bardzo fajnie

Pradip - myślę, że każda z nas się obawiała jak sobie poradzi, czy będzie wiedzieć co robić i jak przy dziecku - ale instynkt to taka silna rzecz, że spokojnie każda sobie poradzi, przecież wszystkie przychyliłybyśmy nieba naszym dzieciaczkom

Aldrin - ale by było jakbyś skurczów nie zauważyła... ja nie dałabym rady swoich przegapić, ale jak mówisz że w szpitalu widzieli skurcze a ty nie czułaś, to mam nadzieję, że poród będzie szybki i bezbolesny

Wiecznie - niech wam gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie
poród może być łatwy ale jednak skurcze chce czuć, jakoś poród w domu mnie nie przekonuje

ide do klubu oglądać zdjęcia

Cytat:
Pamiętam jak ją chwaliłaś ale mnie tak zawsze leczyli jak mnie przewiało że sadzali na nocnik albo garnek owinięty ręcznikiem i dawali książeczkę
z wielką chęcią zapakowałabym łóżko w walizkę i poleciała do Ciebie...

ooo to czekamy na zdjęcia mnie moje włosy straszliwie denerwują nie obcinałam od października i są już takie posiepane i suche na końcach...
Ale to nawet nie o same czynności chodzi co o odpowiedzialność choć sama już nie wiem świruje i tyle

Kochane proszę o kciuki jutro za koleżankę. Ma laparoskopie i albo jej wytną cały jajowód i zostanie z jednym niedrożnym albo coś wymyślą i będzie dobrze... Justii Gegee obiecała odezwać się już po wszystkim i dziękuje za pamięć
kciuki za koleżankę

Cytat:

niech sytuacja się potoczy po Waszej myśli
no i gratulacje mamusiu

Cytat:
Napisane przez kasiunka8998 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki wiem, że piszę tak rzado że pewnie zdązyłyście o mnie zapomnieć ale jakoś lubię do Was czasami wpaść niestety nie jestem na bieząco co u Was
u nas ok, Adaś rośnie jak na drożdzach mierzymy już ok 75 cm i wazymy 9 kg malutki to wesoły chłopczyk i nie sposób nam się razem nudzić. Od ok tygodnia chwyta się czego się da i siada. Jeszcze nie potrafi utrzymać długo równowagi ale myślę, że kwestia 2-3 tyg i będzie siedział bez pomocy Myśleliśmy, że uda nam się zaliczyć pierwszy kilkudniowy wypad majówkowy nad jeziorko ale prognozy pogody nie są zadowalające i zostajemy w domu.

nie zapomniałyśmy, fajnie że jesteś z nami i pisz co tam u Was a Adaś to już kawał dorodnego chłopa
Stary 2014-04-29, 10:34   #4607
Pradip
Zakorzenienie

hejo w końcu u nas dziś słonko i ma tak być aż do majówki więc chociaż chwilkę się nim nacieszę
Cytat:
Napisane przez kasiunka8998 Pokaż wiadomość

Wrzucaj nam zdjęcie Adaśka szybko
Cytat:
Justii gratuluje ciąży hle hle. A tak ma powaznie moja koleżanka z podstawówki w styczniu 2012 urodziła synka a w grudniu 2012 urodziła drugiego, to się dopiero zrobiło jej.

Koty mi miaucza pod oknem wrrr.
Jak dziewczynki?
A koleżanka albo raczej jej Tż to pewnie tak specjalnie żeby ona nie zapomniała co i jak
Cytat:
Witam ;-)
Spać nie mogę koleżanka zgaga nie daje. :'(

Wystaw mu odpowiedni komentarz żeby inna się nie na działa na tego Sprzedającego.

A my wczoraj byliśmy oglądać wózek i chyba zdecydujemy sie na Camarelo Carera i do tego fotelik ale Maxi Cosi.
Ale Cię ta zgaga trzyma :/
Właśnie nie wiem czy wystawiać bo wszyscy są nim tak zachwyceni a ja mam zastrzeżenia bardziej do niego niż do produktów
O widze poważne konkrety w temacie wózka
Cytat:
Pradip - zdjęcia wrzuciłam już do klubu - nadal co przechodzę obok lustra to doznaję szoku hahah
faktycznie kolorek jaśniutki pakuj synka do wózka i na słonko teraz uciekaj
Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry

W końcu trochę słoneczka wyszło byliśmy wczoraj na sr cwiczyliśmy pozycje porodu, łagodzące ból itp. kondycję mam zerową nie wiem jak ja to dziecko urodzę i malowaliśmy brzuchy, ale mój M nie jest wielkim artystąmiałam zrobic w domu zdjęcia, ale poszłam spac
a i położna mówiła, że cwiczenia na piłce mogą pomagac w skurczach, ale jak się skacze na piłce mogą też wywołac akcji skurczową i najbezpieczniej od 38 tc korzystac z piłki oczywiście mój M już jedzie kupowac piłkę bo będzie nam potrzebna

Wczoraj urodziła ta dziewczyna co Wam pisałam, że nie wiedzą co będą mieli, bo tak się dziecko ułożyło...rano dzwonili do położnej, że chyba zaczyna coś się dziac, położna kazała im jechac na IP bo i tak cesarką ją czekała, zajechali już z pełnym rozwarciem i jakby miała rodzic naturalnie to pewnie nie zdążyliby na porodówkę przejechac i urodziła córeczkę

Pradip-kurcze, teraz nie wiem co zrobic bo chciałam zamówic rzeczy u tego r_, bo ma konkurencyjne ceny...chce butelki, wanienkę, smoczek itp od niego....za koleżankę trzymam mocna kciuki biedna, co Ona musi teraz przechodzic
Ja się na tej piłce kładę i kręcę tyłkiem jak mi plecy strasznie dokuczają albo siadam i się kiwam jak brzuch boli
Na pierwszej stronie czerwcówek są polecani sprzedawcy a co do r_p to myślę że możesz zamawiać i tylko mi się tak pechowo trafiło
Cytat:
Pradip - podaj mi adres do siebie! Nie kupuj nakladek na sutosy, Ja Ci je wysle bo szkoda wydawac kase
Bez potrzeby miałam nie kupować. A ile będzie Cię przesyłka kosztować? czemu Ty właściwie ich nie użyłaś?
Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
witajcie wtorkowo, jurto czeka mnie znowu wizyta u lekarza i pełno jazdy samochodem, więc długo mnie nie będzie a wy trzymajcie kciuki abym nie rodziła w tym aucie

chciałam w smyku zamówić ale już brak towaru mają więc zamówiłam z tej strony od izetki i też wyszło taniej
No to za jutro
a gdzie jeszcze wybywasz?
Kolejny zakup możesz odhaczyć

Dzięki kochane za kciuki oby się udało
Stary 2014-04-29, 10:50   #4608
Malgos_12
Zakorzenienie

Aldrin - nagadaj dziecku, że jeszcze nie czas na narodziny

Izetka - mi w tej początkowej fazie lżejszych skurczy skakanie na piłce pomagało, ale przy tych silnych nie byłabym się w stanie utrzymać na niej

Fikusek - i jak? fajna książka?

Justii - "I do"! hahah
tak miałam ścinać, ale stwierdziłam że może troszkę się pocieszę długimi bo aż tak szybko mi nie urosną do takiej długości. Mam wrażenie, że są troszkę żółtawe zwłaszcza na czubku, ale ma się to zmyć, no i fryzjerka zrobiła mi jeszcze jaśniejsze refleksy. Ja myślałam o takim jasnym bardziej zimnym, ale mi odradziła, bo po pierwsze musiałabym co 3 tyg robić odrost, no i całość musiała by rozjaśniać więc to duże obciążenie dla włosów i powiedziała, że przez to, że na słońcu wyskakują mi piegi to powinnam nosić ciepłe kolorki bo w tym zimnym jasnym wyglądałabym jak trup hahahah
trzymam kciuki za wasze sprawy, kiedy coś będzie wiadomo?

Pradip - ja zaraz wychodzę na spacer
Stary 2014-04-29, 11:15   #4609
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Hej dziewczyny jestem i żyje, choć i tak nikt nie zauważył że zniknęłam .
Pogoda taka lipna że płakać się chce, od trzech dni leje. Człowiek ma już dość. Ja tez się zastanawiam nad solarium żeby na chrzciny jakoś wyglądać a nie bielizna taka że pożal się, tylko najpierw musze skórę do ładu doprowadzić bo strasznie przesuszona jest.
Justi mi włosy wypadały po Nadii po Darii jest spokój, a mała mnie też ciągnie. Za tydzień Nadia 3 latka kończy (kiedy to zleciało), wyprawiamy jej urodziny, tż pozapraszał wszystkich znajomych z dzieciakami, ciekawa jestem gdzie my ich wszystkich pomieścimy w tm naszym mieszkanku.
Przy okazji zarzucę wam zdjęcie.
ale śliczne dziewczynki

Cytat:
Wiaterku życzę Wam kolejnych pięknych lat razem i żeby tak już spełniło się Wasze marzenie
dziękuję

Cytat:
Pradip do zoo jedziemy tylko dzień po urodzinach jeżeli pogoda dopisze. Już nam bilety przyszły.

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Nadia ma jakieś problemy z pęcherzem dzisiaj. Non stop się posikuje i woła na kibelek co 15 minut a i tak nie wytrzymuje. Nie żali się żeby ją coś bolało. Po całym dniu męczarni takiej założyłam jej pampersa w końcu. Zobaczymy jak będzie jutro.

Kupiłam dzisiaj Nadii sukienkę na urodziny a że jest taka bardziej elegancka to jak jej na przyjęciu nie uswini, nie podrze i inne to i na chrzciny Darii będzie mieć.
i jak się Nadia czuje? Lepiej już?

Cytat:
Wiecznie - niech wam gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie
dziękuję

Cytat:

Cytat:

i nic nam nie powiedziałaś, że jesteś znów w ciąży . Nieładnie
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-29, 11:17   #4610
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
hejo w końcu u nas dziś słonko i ma tak być aż do majówki więc chociaż chwilkę się nim nacieszę

Jak dziewczynki?
A koleżanka albo raczej jej Tż to pewnie tak specjalnie żeby ona nie zapomniała co i jak

Właśnie nie wiem czy wystawiać bo wszyscy są nim tak zachwyceni a ja mam zastrzeżenia bardziej do niego niż do produktów

Ja się na tej piłce kładę i kręcę tyłkiem jak mi plecy strasznie dokuczają albo siadam i się kiwam jak brzuch boli
Na pierwszej stronie czerwcówek są polecani sprzedawcy a co do r_p to myślę że możesz zamawiać i tylko mi się tak pechowo trafiło

Bez potrzeby miałam nie kupować. A ile będzie Cię przesyłka kosztować? czemu Ty właściwie ich nie użyłaś?

No to za jutro

lekarz i tam ze 3-4 godz siedzenia, potem musze odwieź L4 do tego przy okazji chciałam wejść do apartu po ten prezent na komunie i do jednego sklepu z wózkami bo to wszystko w jednym mieście i nie chciałabym specjalnie tam jeździć

jeszcze parę i lista wyprawkowa cała gotowa, ciekawe ile rzeczy zapomniałam tam napisać

Cytat:

Izetka - mi w tej początkowej fazie lżejszych skurczy skakanie na piłce pomagało, ale przy tych silnych nie byłabym się w stanie utrzymać na niej

Justii - "I do"! hahah
tak miałam ścinać, ale stwierdziłam że może troszkę się pocieszę długimi bo aż tak szybko mi nie urosną do takiej długości. Mam wrażenie, że są troszkę żółtawe zwłaszcza na czubku, ale ma się to zmyć, no i fryzjerka zrobiła mi jeszcze jaśniejsze refleksy. Ja myślałam o takim jasnym bardziej zimnym, ale mi odradziła, bo po pierwsze musiałabym co 3 tyg robić odrost, no i całość musiała by rozjaśniać więc to duże obciążenie dla włosów i powiedziała, że przez to, że na słońcu wyskakują mi piegi to powinnam nosić ciepłe kolorki bo w tym zimnym jasnym wyglądałabym jak trup hahahah

cały czas mu to mówie, że do 20 maja ma siedzieć w brzuszku bo tutaj nic fajnego go nie czeka, no ale co poradzę jak on już chce taty oglądać jak gra
Stary 2014-04-29, 11:32   #4611
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
według mnie dobrze Ci doradziła bo kolor jest śliczny też się zawsze wkurzam że na czubku wyglądam jak kurczak ale kolor faktycznie się równa po kilku myciach (tylko że Tobie farbowała fryzjerka a ja krzywdzę się sama i pewnie to kolor z pofarbowanej skóry mi schodzi )
Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
dziękuję
Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
lekarz i tam ze 3-4 godz siedzenia, potem musze odwieź L4 do tego przy okazji chciałam wejść do apartu po ten prezent na komunie i do jednego sklepu z wózkami bo to wszystko w jednym mieście i nie chciałabym specjalnie tam jeździć

jeszcze parę i lista wyprawkowa cała gotowa, ciekawe ile rzeczy zapomniałam tam napisać

cały czas mu to mówie, że do 20 maja ma siedzieć w brzuszku bo tutaj nic fajnego go nie czeka, no ale co poradzę jak on już chce taty oglądać jak gra
oj współczuję siedzenia w poczekalni ale może lekarz się zlituje... no i oby nic tam się nie skracało/rozwierało jeszcze
Nie biorę pod uwagę opcji że o czymś zapomniałyśmy
Mówisz że małemu do taty tak się śpieszy? Jakby zobaczył jego przerażoną minę to by się cofnął do brzuszka

Wiecie mam nową dziwną dolegliwość której nawet nie umiem opisać Już od dawna wkurzałam się że mnie piecze skóra między piersiami tak jak się zaczyna brzuch ale myślałam że to mnie stanik obciera. Teraz jak siedzę w domu to nie zakładam i uświadomiłam sobie że nadal kilka razy w ciągu dnia mnie tam zaczyna piec jakbym się poparzyła
Stary 2014-04-29, 11:34   #4612
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:

Jak dziewczynki?

No to za jutro

Ja miałam zakupione dwa komplety, więc jeden Ci odstąpię , a nawet nie wiem ile przesyłka
Stary 2014-04-29, 11:50   #4613
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - nie wiem czy widziałaś moje pytanie... jakich specyfików używałaś do body wrapping
Stary 2014-04-29, 11:53   #4614
papryczka160
Wtajemniczenie

Pradip mnie tak piecze skóra czasami w kilku miejscach na brzuchu, jak wyjdę z kąpieli bez balsamowaniem.

a ja dzisiaj zaczynam 28 tydz czyli 3 trym ;-)

Stary 2014-04-29, 12:08   #4615
Fikusek82
Wtajemniczenie

Narazie nie widzę wczorajszych problemów u Nadii zobaczę jak będzie do konca dnia. Zaraz jedziemy tort zamawiać. Wrzucam zdjęcie sukienki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1398769703469.jpg (47,1 KB, 12 załadowań)

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2014-04-29, 12:13   #4616
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Narazie nie widzę wczorajszych problemów u Nadii zobaczę jak będzie do konca dnia. Zaraz jedziemy tort zamawiać. Wrzucam zdjęcie sukienki.
urocza . Nadia, będzie wyglądać w niej jak księżniczka
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-29, 12:20   #4617
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam zakupione dwa komplety, więc jeden Ci odstąpię , a nawet nie wiem ile przesyłka
Namawiasz mnie na kolejne zakupy i to na zapas paskudo :P To dowiedz się ile to Ci zrobię przelew a adres zaraz wyślę
Cytat:
Pradip mnie tak piecze skóra czasami w kilku miejscach na brzuchu, jak wyjdę z kąpieli bez balsamowaniem.

a ja dzisiaj zaczynam 28 tydz czyli 3 trym ;-)
Mnie piecze tylko w tym jednym miejscu na skórze nie widać żadnej zmiany a balsamowanie albo maści nic nie dają wiec nie wiem co to???
Za III trymestr
Cytat:
słodka jeszcze zdjęcie z urodzin na modelce poprosimy
Dobrze ze już Nadii przeszło a Daria?
Stary 2014-04-29, 12:46   #4618
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Justii - nie wiem czy widziałaś moje pytanie... jakich specyfików używałaś do body wrapping
Bingo Spa

Ja tak z doskoku czytam posty i nie na każdy odpisuję, więc przepraszam

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
śliczna sama bym taką założyła tylko w wersji XL

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Namawiasz mnie na kolejne zakupy i to na zapas paskudo :P To dowiedz się ile to Ci zrobię przelew a adres zaraz wyślę

Mnie piecze tylko w tym jednym miejscu na skórze nie widać żadnej zmiany a balsamowanie albo maści nic nie dają wiec nie wiem co to???
Za III trymestr

słodka jeszcze zdjęcie z urodzin na modelce poprosimy
Dobrze ze już Nadii przeszło a Daria?
Nie, nie nie Ja Cię nie namawiam
Stary 2014-04-29, 12:48   #4619
papryczka160
Wtajemniczenie

Fikusku sukienka śliczna ;-)

Stary 2014-04-29, 12:48   #4620
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:

Justii - "I do"! hahah

Cały czas czekamy, już mam dość tej niepewności, mam nadzieję, że w przyszłym tyg się rozstrzygnie i Ci ludzie co mają kupić Nasze m dostaną kredyt i My będziemy mogli zacząć działać.

A Twój kolor bardzo mi się podoba Lubię takie ciepłe blondy tzw miodowy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości