Miłośniczki Zary- część XXXVII - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-02, 00:55   #4591
fantastic
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary- część XXXVII

Cytat:
Napisane przez Vishnja Pokaż wiadomość
Hej lasencje, chwałę się kombiakiem z hmu uwielbiam go i właśnie za takie rzeczy w taaakich cenach (z kuponem zapłaciłam 59 zeta) nie przestane lubić hmu
W świątyni nawet nic nie mierzylam dziś :-\

Idę nadrobić co tu się działo
bardzo ładny

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 01:03   #4592
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Niestety mam tak samo o czym zresztą juz pisałam. Pewnie różnica w noszeniu jest, ale ja mam mnóstwo ekoskórek i bardzo je lubię, nie czuję się w nich jakbym sie kisiła Ale , tak jak napisała Cocos, to są indywidualne wybory

---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ----------

Ja kliknełam w piątek sukienkę w Mohito, a dziś już dostałam sms, że zamówinie do odbioru zdziwiłam się, że w soboty też dostarczają
ja też miałam już dziś swoje do odbioru, naprawdę trzeba przyznać że Lpp szybkość przesyłek ma zabójczą, dzisiejsze do odbioru pewnie we wtorek będa
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 01:18   #4593
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
ja też miałam już dziś swoje do odbioru, naprawdę trzeba przyznać że Lpp szybkość przesyłek ma zabójczą, dzisiejsze do odbioru pewnie we wtorek będa
jęśli moje z piątku już w sobotę rano do odbioru, to Twoje penie w poniedziałek
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 01:27   #4594
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
jęśli moje z piątku już w sobotę rano do odbioru, to Twoje penie w poniedziałek
Ale w niedziele chyba nie pracują i nie wysyłają Pewnie w pon dopiero wyślą
Stary 2014-03-02, 01:40   #4595
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Ale w niedziele chyba nie pracują i nie wysyłają Pewnie w pon dopiero wyślą
kto wie? Ja nie wiem jak to wygląda, ale dostawy są ekspresowe może jutro zdążę podjechać odebrać
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 02:27   #4596
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
kto wie? Ja nie wiem jak to wygląda, ale dostawy są ekspresowe może jutro zdążę podjechać odebrać
a co zamówilaś? pochwal się
Stary 2014-03-02, 05:54   #4597
Dorjee90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość

we wszystkim
Dzięki

---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ----------

Cytat:
Napisane przez kikikaka5 Pokaż wiadomość
W ciemniejszych W spódniczce W koszulce Dresowa do mnie nie przemawia
Dzięki A ja cały czas myślę nad tą dresową

---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ----------

Cytat:
Napisane przez panna zet Pokaż wiadomość
W ciemnych dzinsach super
W spodniczce fenomenalnie!! Tez ją chce
Widzę że ciemne dzinsy wygrywają Też mi się chyba bardziej podobają bo lubie rurki a jasne są strasznie długie. Choć TŻ mówi że jasne lepsze

---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ----------

[QUOTE=pati_pz;45393618]Ciemniejsze bardziej mi się podobają, bo są dobre na długość, ale te jasne też są super. Na mnie też są za długie, więc nawet ich nie mierzyłam.
Spódniczka jest super - to jej regularna cena?
W dresowej wyglądasz fajnie, ja ją lubię i już ją nosiłam parę razy

I jakby były o romiar mniejsze to jeszcze lepiej będą leżeć Te jasne faktycznie są bardzo długie. Tak tyle kosztuje normalnie spódniczka Wziełam ją choć nie chodzę za bardzo w spódnicach ale stwierdziłam że jak się rozmyślę to może któraś z was będzie ją chciała skoro na stronie już jej nie ma Ale chyba zostanie ze mną Co do dresowej mam dylemat bo nie mam butów do niej

---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Mnie sie wlasnie ta "okropna" koszulka podoba
Sama w sobie to jest fajna i materiał ma dobry ale mi w niej tragicznie
Dorjee90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 06:40   #4598
pati_pz
Zadomowienie

[QUOTE=Dorjee90;45397677]Dzięki

---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ----------

---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ----------

Widzę że ciemne dzinsy wygrywają Też mi się chyba bardziej podobają bo lubie rurki a jasne są strasznie długie. Choć TŻ mówi że jasne lepsze

---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ----------

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Ciemniejsze bardziej mi się podobają, bo są dobre na długość, ale te jasne też są super. Na mnie też są za długie, więc nawet ich nie mierzyłam.

I jakby były o romiar mniejsze to jeszcze lepiej będą leżeć Te jasne faktycznie są bardzo długie. Tak tyle kosztuje normalnie spódniczka Wziełam ją choć nie chodzę za bardzo w spódnicach ale stwierdziłam że jak się rozmyślę to może któraś z was będzie ją chciała skoro na stronie już jej nie ma Ale chyba zostanie ze mną Co do dresowej mam dylemat bo nie mam butów do niej[COLOR="Silver"]
Nie wiem czy to te same co pokazywala Corii na insta z TRF, ale mi napisala, ze one fajnie wygladaja podwiniete i wlasnie u Ciebie zauwazylam, ze tak je zalozylas i naprawde dobrze tak wygladaja wiec ja dam im druga szanse
jesli mozesz to wez obie pary, bo wybor jest naprawde trudny i sama to rozumiem
Ja do dresowej nosze takie zwykle tenisowki z h&m z lekko wycietym przodem i jak bedzie cieplej to tez do tenisowek roznych czy conversow (jak w koncu kupie) albo do balerinek
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 07:07   #4599
Dorjee90
Zadomowienie

[QUOTE=pati_pz;45397843]
Cytat:
Napisane przez Dorjee90 Pokaż wiadomość
Dzięki

Nie wiem czy to te same co pokazywala Corii na insta z TRF, ale mi napisala, ze one fajnie wygladaja podwiniete i wlasnie u Ciebie zauwazylam, ze tak je zalozylas i naprawde dobrze tak wygladaja wiec ja dam im druga szanse
jesli mozesz to wez obie pary, bo wybor jest naprawde trudny i sama to rozumiem
Ja do dresowej nosze takie zwykle tenisowki z h&m z lekko wycietym przodem i jak bedzie cieplej to tez do tenisowek roznych czy conversow (jak w koncu kupie) albo do balerinek
Tak to te same Niestety dwóch par to nie mogę Muszę sobie białe lacosty kupić więc 300 zł pójdzie W lato to faktycznie jest do czego nosić tylko chodzi mi teraz że bym chciała a nie mam kozaków ani botków żadnych więc nie opłaca mi się jej brać jak ma w szafie tyle leżeć
Stary 2014-03-02, 07:15   #4600
tishka
Zakorzenienie

dzien dobry z kawka

skonczylam wczoraj 30 day butt lift i planuje zaczac dzis shreda
mam nadzieje ze nie padne od razu bo moja kondycja jest baaaaaaaaaaardzo slaba
tishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 07:40   #4601
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Witam z

Nie wiem co mi się dziś stało ale poszłam z psem o 7:30 porzucać piłką Ale jest tak piękny dzień, że chyba te słońce mnie tak energią naładowało, bo normalnie gniję do 10-11:/
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 07:41   #4602
pati_pz
Zadomowienie

[QUOTE=Dorjee90;45397921]
Cytat:

Tak to te same Niestety dwóch par to nie mogę Muszę sobie białe lacosty kupić więc 300 zł pójdzie W lato to faktycznie jest do czego nosić tylko chodzi mi teraz że bym chciała a nie mam kozaków ani botków żadnych więc nie opłaca mi się jej brać jak ma w szafie tyle leżeć
To w takim razie stawialabym na ciemniejsze a jasniejsze jeszcze dokupisz
Sukienke teraz nosze do kozakow, ale mam dlugie plaszcze, wiec jej nie widac. A w pracy nosze tenisowki. Teraz pomyslalam, ze fajnie wygladalaby do tych butow sportowych na koturnie jak te krowkowe. Sukienka moze poczeka do bardziej sprzyjajacej pogody
Stary 2014-03-02, 07:43   #4603
~Veronique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tishka Pokaż wiadomość
dzien dobry z kawka

skonczylam wczoraj 30 day butt lift i planuje zaczac dzis shreda
mam nadzieje ze nie padne od razu bo moja kondycja jest baaaaaaaaaaardzo slaba
I jak efekty po tym 30 butt lift?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

~Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 08:02   #4604
tishka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ~Veronique Pokaż wiadomość
I jak efekty po tym 30 butt lift?

szczerze? to nie widze zadnych niestety
tishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 08:06   #4605
faa
Zakorzenienie

GG do faa

Cytat:
Udało mi się zmierzyć jeansy które chciałam Ale nie mogłam się zdecydować które chce chyba jednak te ciemne rurki bardziej do mnie przemawiają...tylko musiałam mierzyć 36 bo 34 nie było więc i tak bym nie kupiła tylko muszę zamówić. I kupiłam spódniczke za 59,90 Dresowa szara też mi się podoba chociaż na mnie chyba dziwnie wygląda I taką koszulkę mierzyłam ale okropnie mi w niej
super wyglądasz w tej spódniczce u mnie jak nie ma tak nie ma jej ale pojawiła się na stronie w paski i może kliknę chociaż na pocieszenie pasiaka http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...9p1852507.html
Cytat:
Hej lasencje, chwałę się kombiakiem z hmu uwielbiam go i właśnie za takie rzeczy w taaakich cenach (z kuponem zapłaciłam 59 zeta) nie przestane lubić hmu

fajny ten kombiak muszę się za nim rozejrzeć ładnie się prezentujesz w nim

https://www.instagram.com/izka_em/
faa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 08:14   #4606
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez faa Pokaż wiadomość
super wyglądasz w tej spódniczce u mnie jak nie ma tak nie ma jej ale pojawiła się na stronie w paski i może kliknę chociaż na pocieszenie pasiaka http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...9p1852507.html

Ładny ten pasiak
Stary 2014-03-02, 08:20   #4607
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Ten żakiet bardzo mi się podoba, a widziałaś go na żywo, ciekawe jak z rozmiarówką
Mam go już w domu, bo kupiłam w cenie regularnej. Teraz oddam jak przyjdzie ten tańszy. Ja zazwyczaj noszę rozm. 38 a z tego żakietu wzięłam 36 bo lepiej leżał.

Moje Szczęścia dwa G N
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 08:25   #4608
Irja
Zakorzenienie

Spodnie woskowane z troczkami

http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...8p1754521.html

No to mam kolejny muszmieć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6164060251_2_2_1.jpg (40,3 KB, 35 załadowań)
Stary 2014-03-02, 09:03   #4609
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość

Uff dobrze, że mnie nie ruszają

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 09:09   #4610
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Udało mi się zmierzyć jeansy które chciałam Ale nie mogłam się zdecydować które chce chyba jednak te ciemne rurki bardziej do mnie przemawiają...tylko musiałam mierzyć 36 bo 34 nie było więc i tak bym nie kupiła tylko muszę zamówić. I kupiłam spódniczke za 59,90 Dresowa szara też mi się podoba chociaż na mnie chyba dziwnie wygląda I taką koszulkę mierzyłam ale okropnie mi w niej
We wszystkim super wyglądasz

Cytat:

Super kombiak

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Kliknęłam tą ramoneskę i ten zółty sweter- zdjęcia na insta. Ramoneska po rabacie to niecale 154 zł a jest ładnie wykrojona, na ładny kolor i mięciutką "skórę".

Co sądzicie o tej sukience?
http://pandzior.pl/sukienka-skater-w...belt-mint.html
Bardzo ładna i kolor i fason mi się podoba

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Mnie też nie Kojarzą mi się z czasami podstawówki/gimnazjum (a to juz trochę temu było ) jak niektóre dziewczyny chodziły w takich al'a rzemyczkach
Stary 2014-03-02, 09:20   #4611
martita_26
Zakorzenienie

Cytat:

Super wyglądasz

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
c.d.
- bluzka z gwiazdkami - fajna, ale trochę cienka i szmatkowata.
- bluzka z baletnicami - na stronie bardziej podobała mi się ta z jedną baletnicą, ale ta z 3 wygląda lepiej na żywo
- granatowa bluzka - grubsza, miękka bawełna, przyjemna w dotyku. Chyba dokupię jeszcze w białym i czerwonym kolorze
Fajna ta granatowa

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Ciemniejsze bardziej mi się podobają, bo są dobre na długość, ale te jasne też są super. Na mnie też są za długie, więc nawet ich nie mierzyłam.

Napisałam dziś odwołanie od reklamacji. Decyzja była taka, że towar nie posiada wad ukrytych, a ich zniszczenie (czyt. poplamienie) było moją winą, więc reklamacja jest bezzasadna. Dla mnie tłumaczenie nic nie wnoszące i napisałam, że według mnie wadą ukrytą była słaba jakość materiału uniemożliwiająca wyczyszczenie spodni ze śladów normalnego użytkowania (w końcu to była tłusta plama "spożywcza" a nie ze smaru czy coś), a ja zastosowałam się do zaleceń prania, a mimo tego spodni nie można było odczyścić... Oby pomogło.

Mierzyłam i przytargałam dziś kilka rzeczy z listy zakupowej:
- szare woski - mierzyłam rozmiar 36, a noszę 34/36 zależy czy materiał jest rozciągliwy. Ogólnie są super, tylko z tyłu marszczą się za bardzo sprawiając wrażenie jakbym miała gigantyczny cellulit na udach
- jeansy - kurcze, super są i teraz się zastanawiam czemu ich właściwie nie wzięłam. Robią mega tyłek to chyba przez to przecieranie jasne na centralnej części pupy. Mam nadzieję, że to widać na foto
- jeansy - kolor mają rewelacyjny, ale są za długie
- czarne botki jakieś % za 199zł - mimo tego, że obiecywałam sobie nie kupować botków w tej strasznej przecinającej niską sylwetkę długości, to te są naprawdę ładne i bym je kupiła, ale 1 but z pary na jednej stopie leżał dobrze, a 2 na drugiej był za ciasny
- biała bluzeczka - ładna, wygodna, ale to poliester, a mi się wydawało, że len
- płaszcz - zauważyłam go w momencie kiedy myślałam sobie, że w sumie to przesadzam z potrzebą kupowania nowego trencza, bo one i tak się gniotą i tak, więc jakoś z moim gnieciuchem wytrzymam. Wrócę po niego, bo po przyjrzeniu się zdjęciom podoba mi się jeszcze bardziej niż w sklepie.
- czerwona kurtka - była na liście i została kupiona super żywy kolor na wiosnę, nawet nie wiedziałam, że mogę tak dobrze czuć się w czerwieni
- czerwone chinosy - nie planowałam ich zakupu, ale są super miłe w dotyku i wygodne
Trencz
martita_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 09:33   #4612
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Nie, dzial dzieciecy. Zapomnialam opisac w drugim poscie, ze te rzeczy sa z dzieciecego Ale na osobe o rozmiarze S powinna pasowac, bo nie ma ciasnych rekawkow.
http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/dzi...5p1730034.html

Dziekuje Po trencz wroce za tydzien po wyplacie

Ze spodni jestem najbardziej zadowolona, bo beda mi pasowaly do wielu rzeczy a w trenczu co Ci nie pasuje?
Mam juz jeden bezowy klasyczny, wiec ten drugi moze byc taki "inny", bo tu jest i kaptur i suwak

Dziekuje
Tak, ta z dzieciecego ale na wyzsze osoby niz 160cm nie polecam, bo rekawy sie podciagaja.

Sek w tym, ze ich nie wzielam a powinnam?

To cos złe zrozumiałam powinnaś !!

kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 09:46   #4613
Kashaya
Zakorzenienie

Cytat:

czekam na inny kolor, bo białe woski niedługo zostaną woskami

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Ten żakiet bardzo mi się podoba, a widziałaś go na żywo, ciekawe jak z rozmiarówką
na krótki rękawek chyba tylko da się założyć
Kashaya jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-02, 09:57   #4614
Dorjee90
Zadomowienie

Myślicie że ta torebka http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/to...9p1669531.html będzie się rysować?? Kurcze bo mam z zary czarną torebke też za 199 kupowaną i jest piękna ale mam ją rok a jest cała porysowana
Stary 2014-03-02, 10:15   #4615
Marigold19
🦄

Vishnja, bardzo fajnie w kombiaczku. Też bym taki chciała, ale znając życie u mnie w mieście nie będzie cholerstwa... Czy któraś z rzeszowianek nie wybiera się czasem gdzieś żeby obczaić, jak się ma sprawa z kombiakami? Ewentualnie zakupić dla mnie 36 albo 38 jakby sprawa miała się kiepsko?

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Myślicie że ta torebka http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/to...9p1669531.html będzie się rysować?? Kurcze bo mam z zary czarną torebke też za 199 kupowaną i jest piękna ale mam ją rok a jest cała porysowana
Nie wiem, jaką masz tę poprzednią, ale to jest eko-skóra i ja się nie spotkałam z tym żeby eko się rysowała

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 10:24   #4616
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam dziś na spokojnie na rekonesansie w paru sklepach

Zara- kupiłam ten beżowy trencz za 340 zł + błękitną spódniczkę za 127 zł ( zdjęcia na insta ).

Mohito- fajne mają błękitne ramoneski, spódniczki ( zdjecia insta ).

Pull&Bear- nic ciekawego

Stradivarius- kilka fajnych bluz, spodniczek, spodni z dziurami ( czekam na tą niespodziankę na 8.03 )

Mango- mierzyłam różowe woski- do bani - mało woskowane- tak samo jak te białe.

Bershka- same szmatki.

Simple- nie było spódnic z koła- ani czarnej, ani różowej- jedynie oczo☠☠☠na zółtozielona i w białe serduszka

Reserved- na razie nic specjalnego- ale pełna kolekcja ma wchodzić na dniach.

Zaszalałam za to w Pandorze- z powodu promocji I mam w sumie cały komplet "Kwiat wiśni"

PODSUMOWUJĄC:
1. W każdym sklepie prawie to samo- pastelowe bluzy z doszywanymi napisami, boyfrendy z dziurami, ażurkowe sweterki w kolorach pastelowych różu, żołci, błękitu i mięty/zieleni. Wszędzie spódniczki z koła, poliamidki i z zakładkami. Oraz motywy drobnych kwiatków. Oczywiście pomijam fakt efektualnych różnic w jakości ale motywy kolory i kroje te same
Najwięcej "innych" rzeczy widziałam w Mohito.
rewelaCyjny ten pandorowy komplet, a z ciekawosci ile zapłaciłaś za
całośc??

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
No serio, nie było ani jednego.Dziewczyna mówiła, że część jeszcze w rezerwacji, a reszta sprzedana, ale niezbyt dużo ich dostali. No i oczywiście bez przerwy telefony z pytaniami o nie.
to prawda, sama jak głupia wydzwaniałam cały tydzień po całej warszawie, w większości sklepów przyszły po 3 rozmiary, ja akurat w jednym ze sklepów trafiłam na dostawę i mi Panie odłożyły 2 rozmiary jak przyjechałam odebrac nie było już ani jednego...

Cytat:

też jeden wzięłam na kupon, dziś przymierze i zastanowię się który rozmiar zostawiam...
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 10:34   #4617
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez faa Pokaż wiadomość

pasiakowa spodniczka super, taka letnia

Cytat:

Tez mi sie podobaja tylko one lepiej by wygladaly na osobach.wzrostu modelki, bo na mnie pewnie te troczki szorowalyby po ziemi.

Cytat:
Napisane przez martita_26 Pokaż wiadomość
Super wyglądasz

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Fajna ta granatowa

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Trencz
Dziekuje, planuje dokupic inne kolory bluzek z tej serii co granatowa a plaszcz bedzie moj juz niedlugo

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
To cos złe zrozumiałam powinnaś !!

To ja zamotalam bo napisalam, ze mierzylam i kupilam a to bylo tak, ze niektore rzeczy tylko mierzylam a niektore i jedno i drugie :p

Cytat:
bardzo ladna nie powinna sie.rysowac. A widzialas ja na zywo? Jest taka sztywniejsza? Mnie sie podoba taka z dziurkowanym dolem
Stary 2014-03-02, 10:35   #4618
panna zet
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
Kliknęłam tą ramoneskę i ten zółty sweter- zdjęcia na insta. Ramoneska po rabacie to niecale 154 zł a jest ładnie wykrojona, na ładny kolor i mięciutką "skórę".

Co sądzicie o tej sukience?
http://pandzior.pl/sukienka-skater-w...belt-mint.html
Świetny wybór, bo super wyglądasz w obydwu rzeczach
panna zet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-02, 10:37   #4619
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Mnie też nie Kojarzą mi się z czasami podstawówki/gimnazjum (a to juz trochę temu było ) jak niektóre dziewczyny chodziły w takich al'a rzemyczkach
To dobrze Mam nadzieję, że niewielu osobom przypadną do gustu, tak jak czarne jeansy z troczkami i bez trudu dotrwają do wyprzedaży chociaż nie wiem czy będę tyle czekać

Cytat:
Napisane przez Kashaya Pokaż wiadomość
czekam na inny kolor, bo białe woski niedługo zostaną woskami

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

na krótki rękawek chyba tylko da się założyć
Nawet jak staną się zwykłymi jeansami, to je zostawię ale inny kolor - no w sumie czemu nie ale zależy jaki
Stary 2014-03-02, 10:39   #4620
Dorjee90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość

Nie wiem, jaką masz tę poprzednią, ale to jest eko-skóra i ja się nie spotkałam z tym żeby eko się rysowała
A powiem Ci że ja sama nie wiem z czego jest tamta ale jest sztywna taka. Tą wczoraj widziałam i wydaje mi się że ma właśnie inny materiał i nie powinna się rysować ale mimo to po tamtej mam obawy...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości