|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: szukam przyjaciół,czuję się samotna :(
Kandao ty się w tą konkurencje nie wliczasz bo ty moje kochanie jesteś 😘
|
|
|
|
#4592 |
|
Raczkowanie
|
Parę lat temu udało mi się poznać fajną dziewczynę, ale że odległość spora jakoś nie miałyśmy okazji się spotkać, gadałyśmy codziennie ok 10 lat ale teraz urodziła i kontakt się urwał, więc jednak można z kimś pogadać, nawet wirtualnie.
|
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
O tak z tym popisywaniem to jest święta prawda
![]() A czaszeczki nie wiem, ale stwierdzam że są urocze
|
|
|
|
#4594 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja myślę !
|
|
#4595 |
|
Wtajemniczenie
|
Wątpię, żeby to była taka sytaucja, że na mnie coś gadają, bo raczej razem przebywamy i w sumie ja nic na nikogo nie gadam więc nie wiem. W tej sytuacji to nikt nie sieje zamętu wg mnie.
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Cassie ja tez mieszkam w UK
ha co do męskich znajomych to sie przejechalam. Jeden okazał się ze był miły bo chciał mnie przelecieć wiec wole jednak koleżanki. Mimo ze z facetami lepiej się dogaduje. Ogólnie o tak ciężko mi zaufać komukolwiek bo większość ludzi z którymi miałam bliższy kontakt mnie tylko użyła i porzucila. Pozostają mi chyba tylko znajomości internetowe.
|
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Natko
![]() Kandao jak mogłaś we mnie zwątpić
|
|
|
|
#4598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- no inaczej musiałabyś dostać po dupie
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
Chcesz po pupie heheh
nie wiem co na to TŻ
|
|
|
|
#4600 |
|
Zadomowienie
|
jak to co? Wystawi swoją żebyś jego też poklepała najlepiej krzycząc Chelsea, ewentualnie LEGIA :d
|
#4601 |
|
Zadomowienie
|
Talantea o, a gdzie mniej więcej ;> północ, południe? wschód, zachód? xD
Ja ze swoim facetem też się☠dogaduję, bo oczywiście między nami jest symbioza, ja się☠nim zachwycam a on słucha mojego narzekania Ogólnie, aby stworzyć z kimś☠udaną relację trzeba dawać jak i brać, ktoś musi mieć z ciebie pożytek jak i ty jakieś korzyści z drugiej osoby. Niestety nie którzy ludzie traktują cię☠jak służącego: "jedź ze mną☠tam, pożycz mi to, poradź mi w tym, zrób dla mnie to, słuchaj mnie teraz, przyznaj mi rację, czasami i skłam dla mnie i podrzuć komuś innemu świnię za mnie" nie dając w zamian nic dobrego ![]() Cieszę się, że czaszeczki się☠podobają, najwyraźniej muszę ja zaakceptować
|
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
Mieszkam na północy. Lincolnshire, a ty?
|
|
|
|
#4603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4604 |
|
Wtajemniczenie
|
A co do przyjaciół facetów - raz w życiu miałam tak, że bardziej zakumplowałam się z facetem, mieliśmy wspólny i język i ogólnie nadawaliśmy na tych samych falach. Dodam jeszcze, że to był przyjaciel mojego TŻ i niestety jak to bywa w takich relacjach powoli zaczynało to się przeradzać w coś więcej więc musiało więc skończyłam to, bo nie chciałam stracić TŻ na korzyść tamtego.
A co do tamtych to nie wiem co o tym myśleć, jutro coś podgadam na temat tego piwa i tyle. ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- A co do tej szczerości - to prawda! Sama mam tak, że jak ktoś mi mówi zbyt szczere rzeczy to się zaczynam przejmować tym i nie chcę wierzyć, że tak jest (a tak jest ).
|
#4605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4606 |
|
Queen Of Darkness
|
kandao, ja go znam od trzech miesiecy... z resztą mieszkanie z facetem dla mnie jest już mega takie poważne.. ja jestem jednak osobą o silnej potrzebie niezależności i potrzebie pobycia samej (boję sie też ze jak z nim zamieszkam to zacznie mnie wkurzać jak moje koleżanki obecenie), ale bez przesady potrzebuję wyjsć na piwo czy na kluby nie tylko z TŻ, tak o z innymi ludzmi. Brakuje mi tego bardzo.
Natka_Pietruszki91 Fakt, nie fajne to jest jak ktoś ni stąd ni zowąd olewa cię a ty nie wiesz o co chodzi. To jest wlasnie moja sytuacja i zgadzam sie z tobą calkowicie to jest dziecinne i nie zrozumiem tego nigdy. Moze ci czegos zazdroszcza? Albo mysla ze jestes zalatana na 2 uczelniach?
|
|
|
|
#4607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4608 |
|
Wtajemniczenie
|
kandao jeszcze nie całe pół roku i już będę szczęśliwą żonką
a Ty już niebawem zazdroszczę Pewnie wszystko już ogranięte/ lusianna w sumie to masz rację nie brałam tego pod uwagę. Zazdrościć mi mogę ślubu - jedna rozstała się niedawno z facetem i bardzo to przeżywa. Często mnie wypytuje o te ślub albo często też komplementuje mój pierścionek - choć tyle razy go widziała. Inni pewnie tak myślą, że ja jestem zalatana.
|
#4609 |
|
Zadomowienie
|
No to ja z drugiego końca bo z południa, IofW
|
#4610 |
|
Raczkowanie
|
Ps. Czy ktoś☠wie co to za czaszeczki w moim poście?[/QUOTE]
Ta tak kombinując i łącząc wątek mój o koleżance z neta to pomyślałam sobie że może miało być czateczki a wyszło ci czaszeczki |
|
|
|
#4611 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
? Cytat:
co za ludzie.. Cytat:
![]() ha ha, nie wiem ale dobre są Co do przyjaźni z facetami - mam 2 przyjaciół od ok 10 lat i zaden z nich nigdy nie probował się do mnie dobierac, ani ja do nich czujemy do siebie tylko i wylacznie sympatię ;P mam jeszcze 3, ale on kilka razy juz chcial cos kombinować wiec stosunki sie troche ochlodzily ;P Kurde, ale pedzicie w tych postach ;P |
|||
|
|
|
#4612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poszukujemy alkoholu obecnie Ale już większość dopięta, zostały najdrobniejsze rzeczy o których boję się że zapomne :PNa mnie koleżanka się obraziła, bo biorę ślub 4 miesiące przed nią
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nie obrażam ż3 bierzesz ślub jakieś 20 lat przedemną spoko
|
|
|
|
#4614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym,ze chwała Panie jak sie ode mnie odsuneli, skoro ktos im cos naopowiada a oni chetnie ze tak powiem słuchają,nie sprawdzając co i jak. Nigdy nie zapomne miny znajomych jak im opowiadalam o rozstaniu.Patrzyli na mnie jak na wariata,jakby cos wiedzieli! a mi nie mowili. No coz, po 3 tygodniach sie dowiedzialam ,ze jednak panna, której niby pomagal,ze taka biedna,zakochana w innym... idzie nocowac do mojego bylego. Po 3 TYGODNIACH od rozstania. Zawinelam manatki i dobranoc Panstwu ;p ciesze sie z tego. Jak chce sie miec prawdziwych ludzi obok,to trzeba nie trzymac tych fałszywych. Lepiej byc samemu niz z garstka ludzi co Cie okłamuja,albo czegos Ci nie mówią,albo co gorsza wierzą w wersje,której nie sprawdzają. ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
Ale sama testowalam na sobie,ze jak bylam usmiechnieta, taka promienna, po prostu zadowolona .. to od razu wiecej ludzi sie kolo Ciebie kręci. Oczywiscie trzeba tez wprowadzic kogos troche w taki nastrój, moze nie wiem ja umiem? Ja to sie szczerze z glupot kompletnych a widze ze facet łyka haczyk to jeszcze bardziej smiac mi sie chce,bo nie wiem co mu sie spodobalo;D Ale ogolnie zauwazylam ze ludzie którzy są usmiechnięci,serdeczni ,tacy po prostu maja to cos w sobie to sciagaja innych.Sama chce z takimi przebywac jak mam wybór ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
Dziewczyny wspolczuje, nie wiem co sie dzieje z facetami ;/ oni jacys chyba niewyzyci. Kiedys chlop to był chłop , przynajmniej w wiekszosci przypadków zajmowal sie robota a teraz to chyba Panom sie wydaje,ze maja caly swiat u stóp.. ale ja uwazam ,ze sprawiedliwosc jest.. oj boli jak sie potem dostaje po D ![]() Jak chca miec kilka zon to niech zmienia WIARE!!!
<3 Edytowane przez Clemence Czas edycji: 2015-02-25 o 10:55 |
|||
|
|
|
#4615 | |
|
Wtajemniczenie
|
haha, Koralik jak zwykle optymistycznie
ale u mnie moze byc podobnie - piona ;PCytat:
fakt, ze moj byly nie gadał im fantazji na moj temat.. chyba
|
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Haha Klaudia ale ja już jestem w podeszłym wieku
|
|
|
|
#4617 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha blisko
w lipcu 28 a TŻ na horyzoncie nawet nie widac ;(
|
|
|
|
#4619 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4620 |
|
Zadomowienie
|
poczekaj do kwietnia mała
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.

mogę dołączyć? Niby mam znajomych, mam narzeczonego, ba nawet mam przyjaciółkę, ale jakoś poczułam się samotna. Studiuję dwa kierunki - na pierwszym czuję się akceptowana i lubiana, z niektórymi utrzymuję nawet bliskie kontakty i gdzieś wychodzę. Na drugim studiuję od października. Niby jestem akceptowana, ale nie do końca. Z dwoma dziewczynami niby bliżej się trzymam, ale dziś wyszła dziwna sytuacja - w ferie cały czas mi gadały, żebyśmy na piwo wyszły i dziś miałyśmy iśc po zajęciach, ale co do czego ściemniły mi, że idą do jakiegoś kolegi i szybko mi uciekły poczułam się co najmniej dziwnie. Nie chcę nikomu o tym mówić ze znajomych, bo to wręcz dziecinne, ale dziwnie się z tym czuję a pytać wprost tam tych teraz nie będę - może jutro na zajęciach. A może je olać i z kimś innym się trzymać? Inni też mnie traktują z góry. Może przez to, że w tamtym semestrze mało chodziłam z nimi na zajęciach. Sory za te dziecinne problemy, ale nie daje mi to spokoju.
bądź wegetuję, o tak lepiej