|
|
#4591 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Emdzik Oto moje typy
http://mhtrade.nazwa.pl/Zdjecia_Prod...loud_Green.jpg http://mhtrade.nazwa.pl/Zdjecia_Prod...adder_Blue.jpg http://mhtrade.nazwa.pl/Zdjecia_Prod...&Fish_Blue.jpg http://mhtrade.nazwa.pl/Zdjecia_Prod...uze/Safari.jpg
|
#4592 |
|
Konto usunięte
|
mi się ta 2 podoba ale pościel da nam koleżanka bo ma nowa nieużywana
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4593 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciśnienie to od tej pogody i leżenia! U nas zimno, ciemno, mgliście, bleee. Ale mała kawa zawsze pomaga
Aga bądź dzielna, dasz radę, wytrzymasz
|
|
|
|
#4594 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sama się zdziwiłam ![]() może tapatalk coś mi szwankuje ![]() Cytat:
Powodzenia z kupiwaniem wózka! My zmykamy do Ikei btw. Dla ikea family rabat 15% na lampy sufitowe ;-) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
Buu Kochana a Ty już skończyłaś brać ten antybiotyk ?
Aga ajj to już jakoś zleci Tym bardziej jak będą dni że tż będzie w domu ![]() Mlebi mniam.. naleśniczki takie nono ![]() Lubcia jak dla mnie też nr 2 ew 3
|
#4596 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Emdzik i Mlebi Mamy zamiar kupić dwie pościele aby były na zmianę więc typujcie dziewczyny będzie mi łatwiej dokonać wyboru
ślub 28.04.2012 Wojciech 22.02.2013 ![]() http://s7.suwaczek.com/201302221561.png Bartuś ![]() 28.01.2015 Edytowane przez Lubcia Czas edycji: 2014-11-09 o 13:08 |
||
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Lubcia
Ojeju jeju, oby wszystko dobrze poszlo, bo to zabieg prawda?Ja jeszcze do wizyty 17.11 odliczam, troche sie stresuje,bo dowiem sie,gdzie moje lozysko...a po drodze jeszcze glukoza i kilka spotkan z kolezankami,takze jutro wiec jakos minie
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba zacznę powoli robić ten nowy wątek, co?
|
#4599 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- lubcia kciuki za zabieg Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4600 |
|
Zadomowienie
|
Lubcia dla mnie 3 i 4
![]() Emdzik biedna Ty z tym ciśnieniem... Zobaczymy co mój gin powie na moje za tydzień
|
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Aga 20.11 to juz tuz tuz,wiec kochana zagryz zeby i bedziesz miec meza niebawem dla siebie tylko
emdzik do wtorku mam brac i do kontroli a tez musze isc na glukoze,i morfo w przyszlym tyg Lubcia wiesz ja od pcozatku mowilam o tych zabawkach,przeciez z tego co my mamy na palcach policze ile my kupilismy ciuszki tez kupuja,ale oni uwazaja ze zabawka musi byc i np nie kupia jednej,bo jak to tak,musi byc osobna od dzidka,od babci,i od szwagra bo on jest chrzestnym byly juz rozne sytuacje,ze nie wzielam rowerka do nas,samochodzika,i innych zabawek bo powiedzialam ze nie mam miejsca na to,i byla obraza ze kupili a my nie bierzemy a my mamy ledwo 50m2i ok nie bylo mebli,wszedzie zabawaki byly,ale teraz jak zaczynamy wreszcie konczyc umeblowanie to jest masakra to tak zrobie,powiem ze chcemy posciel emdzik no watek pomalu mozesz zalozyc ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Lubcia mi sie podoba posciel 2 i 3
|
|
|
|
#4602 | ||
|
Zadomowienie
|
Ewa fajnie z tą babeczką, mówiłyśmy Ci, że biznes na tych cudach zrobisz! a maskotka cudowna
Cytat:
IncognitoNick gratuluję udanej wizyty, a synek śliczny! Cytat:
Aga no kiepsko z tymi kabelkami, że Cię tak zostawił... mój TZ ma całe szczęście bzika na punkcie sprzętu i tego, żeby wszystko było fajnie, intuicyjnie i bezproblemowo podłączone... Konsola, komputer czy internet są cały czas podłaczone do tv, wystarczy tylko kliknąć na pilocie i wszystko śmiga Mamy coś w rodzaju centrum dowodzenia ![]() Emdzik mam nadzieję, że ciśnienie się unormują.... ale myślę, że dużo zależy od pogody. Ja od wczoraj taka trochę do tyłu jestem i myślę, że to od pogody... Ja przez ten weekend będę Was podczytywać z doskoku, bo długi weekend, tż ma wolne i korzystamy z jego wolnego. Wczoraj bylismy u mojej przyjaciółki, wstąpiliśmy do księgarni kupić jakiś fajny prezent dla jej córki dwuletniej i juz się nie mogę doczekać aż naszemu synkowi będziemy mogli kupować te wszystkie fajne książki, gry i zabawy edukacyjne. Normalnie cuda są teraz! dzisiaj tż zaraz idzie robić obiadek, potem po południu jestem z przyjaciółkami umówiona na ploteczki, a tż pewnie z kolegami coś będzie kombinował - w końcu chata wolna ![]() jutro przed południem jedziemy ze znajomymi do Imaxa na Interstellar, a po południu wpadają inni znajomi na kawkę ze śniadankiem z nimi zawsze spędzamy wieczór przy dobrym jedzeniu (będziemy robić tagiatelle z małżami i nie wiem co jeszcze) i głupawych filmach a we wtorek pojedziemy do szwagierki po południu, bo dzisiaj nie spotkaliśmy się na cotygodniowym obiedzie u teściów i tż się stęsknił na chrześnicą. On w ogóle ostatnio szaleje za dziećmi, a w małej jest zakochany po uszy. Nawet wczoraj się skumplował z córką przyjaciółki, która raczej nieufna jest - na mnie cały wieczór patrzyła bykiem - a jak szła spać to stwierdziła że nie tata, nie mama tylko wujek ma ją do łóżka odprowadzić potem jednak mama i tata musieli przyjść, ale jednak ![]() w środę mam wizytę i już się nie mogę doczekać... to pewnie przez położenie w poprzek brzucha mam wrażenie, że jest spokojniejszy, nie ma już takich mocnych kopniaków - tylko czasem, jest takie raczej kręcenie się. Szczególnie rano, więc może woła jeść? i mam wrażenie, że czuję go trochę niżej - jakby napieranie w dół i czasem ciągnie mnie w dole brzucha. Nie chce panikować, bo wizyta już niedługo, ale też oszczędzam się. Nie chodzę zbyt szybko, staram się żeby było mi wygodnie itd
|
||
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Lubcia nie doczytałam
też trzymam już za zabieg synka Kurcze Mlebi mam teraz straszną ochotę na naleśniki ![]() Dzisiaj to i tak widać większość Dziewczyn gdzieś wybyła ![]() Mój Mąż mnie namawia zebyśmy jechali do teściowej, pojechałabym, ale trochę się boję, że znowu coś złapię a z drugiej strony z chęcią wyjdę na dwór...---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Buu no to oby już było dobrze, i żadne choróbska nie wracały No a badania na pewno też dobrze wyjdą.. będę trzymać ![]() Migotka masz faktycznie długi i ciekawy weekend pozazdrościć ![]() Tylko się nie przemęczaj I fajnie, że tż tak szaleje za dziećmi mój też taki jest hihi
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Migotka
Ale fajnie dni się wam teraz ułożą Same rozrywki I do srody szybko minie ![]() Madzia - ja nie wiem czy bym sie wybrala, bo wy bezautowi ? jak daleko to bym chyba autobusami sie nie tłukła, ale moze jakis maly spacerek , chociaz 30 minut i do domku ? opatul sie ladnie i powdychasz naszego zdrowego,morskiego jodu![]() A mnie mój malutki kopie dziś taaaaaaaaaaaak wysoko gdzies 3cm nad pepkiem go czuje, bardziej z prawej strale mam ubaw,przed chwila wbilam palucha, a on akurat mnie w niego strzelil, chyba sie przestraszyl.,bo zaraz polecial na dol kopac Moj malż nie ma kontaktu z żadnymi dziećmi, bo u nas dookola i w rodzinie i znajomych dzieci nie ma... moja bliska kolezanka ma syna 10letniego i core 3 letnia to jedynie z nimi mamy kontakt, ja czesciej, maz jak ze mna do nich idzie do jak Mloda pcha sie do niego i go zaczepia to i owszem wezmie ja na kolana,ale jakis sie sztywny nagle robi, jakby kosci mial z metalu a kregoslup byl slupem On sie dzieci boi bedzie wiec ubaw ![]() ale stwierdzam,ze jak kocha zwierzęta, to i dziecko pokocha tzn ostatnio powiedzial,ze juz kocha naszego synka <3
Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-09 o 14:03 |
|
|
|
#4605 |
|
Rozeznanie
|
Lubcia kciuki za zabieg synka, wszystko pójdzie dobrze
![]() emdzik może nie będzie tak zle, a świeże powietrze powinno pomóc, trochę się dotlenisz. PannaMigotka86 a ile ma chrzesnica? fajnie, że TŻ ma taki fajny kontakt z nią. Na szczęście dzisiaj nocka cała przespana, mąż właśnie skończył sprzątac I będzie robił obiadek.A wieczorem idziemy do Koscioła a potem mąż do pracy... Nie wiem gdzie mi tak te dni uciekają, co dopiero był piątek a już jutro znów do pracy, eh. |
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbyście Dziewczyny moje Kochane coś chciały na pierwszą stronę to proszę pisać
Czy chcecie też dopisać jakieś swoje wizyty kiedy macie itp to walcie śmiało proszę
|
#4607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale moj tz ogólnie ma bardzo dobry kontakt z dziecmi, wygłupia sie z nimi, a one za nim przepadają. Ja już mówię, że nasze dziecko to będzie wolało tatę od mamy, bo sama bym go wolała jakbym była dzieckiem przypadnie mi rola złego policjanta jak juz się skończy "akcja cyc"
|
|
|
|
|
#4608 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a co myślicie nad dopisaniem imion pociech do listy?
Oczywiście te które są zdecydowane ![]() Lubcia kciuki za synka. Mojej siostry chrześniak też miał ten zabieg, teraz piękny 8 latek z niego i wszystko jest ok Wiecie co piję? Gorącą czekolade ![]() a mój biedny TZ znów umiera... Wogóle nie może pić alkoholu ostatnio Aga moja dzisiaj też nad pępkiem kopie. Boję się, że wyczai wątrobę niedługo, a to podobno najgorsze z najgorszych Edytowane przez lui_89 Czas edycji: 2014-11-09 o 14:21 |
|
|
|
#4609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tż?no nie wiem czy taki biedny, my pić nie możemy już od dawna, i prędko nam się nie zanosi na chociaż lampkę wina
|
|
|
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myslalam, ze pecherz i szyjka to najgorsze Ja wlasnie z racji,ze chcialo mi sie cos slodkiego, a nie mam, a wlosy nieumyte i ogolnie wygladam do duszy - nie ide do zadnego sklepu juz dzis to zrobilam sobie z resztek mleka platki cookie crisp ![]() ale sie nie zaslodzilam tym
Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-09 o 14:29 |
|
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Lui jak chcesz mogę Ci wpisać imię jak masz wybrane
No i innym dziewczynom jeśli chcą. I jeśli kogoś nie ma na pierwszej stronie a chce być wpisany to też proszę napisać ![]() Ja dzisiaj w powietrzu czułam kakao... a nikt sobie nie robił.. tż się ze mnie śmiał
|
#4612 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dzięki w imieniu Synka za komplementy
![]() Emdzik - jak tam tętno teraz? Mlebi - jak tam cukry po tym kawałeczki czekolady? Ja tez zaczynałam od 85%, ale przyznam, że od razu od całej kostki ![]() Buu - ja bym spokojnie o poscieli powiedziała. To fajny prezent! Ja opoczywam po wczorajszej walce. Mały chyba zostanie w mamusię fanem boksu. Większość walk była co prawda wczoraj dla niego obojętna, ale na Adamka i Szpilkę się obudził i też próbował swoich sił - aż mi brzuch falował
|
|
|
|
#4613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja zaraz pojde sobie golabki odgrzac ostatnie dwa Wczoraj dwa zjadlam, dzis tez mam dwa,bo razem w sloiku byly cztery, a nie chce by sie skisły ![]() przed chwilą mleko, teraz golabki, pozniej mam gruszkę i kisiel slodka chwila chce wafle - najlepiej oblane gruba warstwa czekoladyyyyyyy a pozniej chce mc donalda albo chociaz frytki jestem maszyną do jedzenia w tej ciąży Cytat:
Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-09 o 14:48 |
||
|
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Inco no jak teraz leże to tak koło 85-90 więc ok
Ja sobie właśnie kotleta zjadłam ![]() Ale jak was czytam to mi brzuch faluje... Mała chyba wie że mama o jedzeniu czyta Nono Aga nie powiem... na pewno matematyka to Twój ulubiony przedmiot
"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014 Edytowane przez emdzik Czas edycji: 2014-11-09 o 15:01 |
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaaaak
Jak cholera
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam taka ochote na paczka,ostatnio wszedzie o poczakach czytalam,no i zjadla bym
chyba sobie zażyczę jutro |
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż ma mnie chyba dosyć
|
#4618 |
|
Wtajemniczenie
|
Maciejka zgodzę się z Tobć że było by trzeba obić całe mieszkanie gąbką i wszystko wynieśc ale te makarony sa dla mnie specyficzne.
Moja Zuzka jest rozsądna ale nie raz już jej się zdarzyło w coś zawijać, tłumaczyłam mówiłam że nie wolno, mówiłam czym to grozi, ale i tak często się obwiązywała. Nawet zdarzało sie czasem na szyi coś wiązać. Dlatego na podstawi Zuzki mojej wkeiłam Ci ten artykuł który był ostrzeżeniem. Wiele razy Zuzka u rodziców zawijała się w firankę a wiadomo jak jest na panelach. U mnie na pewno ich nie będzie. A ja zjadłam dziś na obiad kotlety rybne które wczoraj robiłam z pyszną surówką, pycha ![]() A tata karpika jeszcze dzisiaj złowił mniam mniam
Zuzanna Magdalena Edytowane przez MaamaaZuzi Czas edycji: 2014-11-09 o 15:14 |
|
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Asia, ja takie ciśnienie mam na co dzień :/. Przeważnie 108/60 :/. Wypiję czasami capuccino i jest dobrze
Lubcia kciuki za synka ![]() Cytat:
![]() Madzia, ja jestem za pomysłem Lui, imiona naszych przyszłych dzieci zdecydowanych mamusiek mozna wpisać na pierwszą stronę ![]() A ja byłam na spacerze. Musiałam męża wyciągnąć, bo widziałam, ze już cholery dostawał z nudów Kupiliśmy frytki i zaraz zabieramy się za ucztę. Do tego surówka z kapusty białej i marchewki do tego koperek i obiad jest
|
|
|
|
|
#4620 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, a co macie w "apteczce"dla noworodka?
Bo w sumie apteka na przeciwko, no ale myślałam, żeby w razie problemów coś mieć. I tak mi tylko jakiś paracetamol na myśl przychodzi - babka na warsztatach pedicetamol polecała. A co jeszcze? coś na wzdęcia, kolki? Nie mam kompletnie pomysłu na te rzeczy... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.

ślub 28.04.2012
Wojciech 22.02.2013 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i nie wiem co jeszcze) i głupawych filmach
za zabieg synka