Mamusie lutowe 2015 - cz. 3 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-08, 16:55   #4501
emdzik
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
A ja babeczki mam jakiś humor do d... Ze az sie nie poznaje.

Staram sie nie brać nawet tej no spy ale jak mi nie przejdzie to bede musiała wziąć.

W poniedziałek glukoza... No żyć nie umierać...

Wybaczcie musze sobie posmecic.
Kasiu pisz i się żal ile chcesz to pomaga... mi też tak zawsze głupio Wam pisać ale łatwiej jak się to z siebie wyrzuci

A glukoze przecież przeżyjesz

Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Ja dziś do swojego sięgając po magnez powiedziałam, wezmę ketonal to mnie przestanie brzuch boleć, myślałam że mnie wzrokiem zastrzeli

A ja myśle nad zachcianką żeby M wyciągnąć do sklepu. Ciekawe czy będzie chciał iść
A wyślij go.. zrobi sobie spacer :P

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
Czyżbyś o mnie mówiła z tym podglądaniem?
No dzisiaj jest ubrany kompletnie hihi
Łososia z frytkami i surówką robi, chyba nawet to co ostatnio pisałam
Ale codziennie tego nie jemy, zeby nie było hihi

Kasiulka uszy do góry kochana... A jak coś Cię boli to może nie warto sie męczyć i lepiej łyknąć no spe albo magnez chociaż?

Ooo, właśnie Tż zdjął koszulkę
No wiesz... ja wszystko widzę

A no pisałaś ale dobrze, jak Wam tak smakują.. i witaminki też tam są

A tż to Ci jakiś striptiz robi

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 16:57   #4502
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
A ja babeczki mam jakiś humor do d... Ze az sie nie poznaje.

Staram sie nie brać nawet tej no spy ale jak mi nie przejdzie to bede musiała wziąć.

W poniedziałek glukoza... No żyć nie umierać...

Wybaczcie musze sobie posmecic.
może jutro będzie lepszy dzień

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 17:03   #4503
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dzięki babeczki kochane. Magnez juz brałam i nic nie działa na mnie...

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 17:09   #4504
emdzik
Zakorzenienie

Na mnie też magnez nie zawsze działa.
Nawet teraz mam znowu ból jak na okres i ten magnez nic nie pomaga.

27.01.2015 <3
Stary 2014-11-08, 17:14   #4505
Asia1105
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki babeczki kochane. Magnez juz brałam i nic nie działa na mnie...
Bierz no spe! Mi kiedyś na ip położniczej powiedzii, że to najlepszy przyjaciel ciężarnych Dzień bez no spy, dzień stracony
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 17:23   #4506
amarantas
Raczkowanie

Ja też bazuje na no spie jak cos sie dzieje lekarz zalecił mi nospe nawet kilka razy dziennie, wiec biorę i najczęściej pomaga.

wymianka
amarantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 17:26   #4507
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez amarantas Pokaż wiadomość
Ja też bazuje na no spie jak cos sie dzieje lekarz zalecił mi nospe nawet kilka razy dziennie, wiec biorę i najczęściej pomaga.
ja mam duphaston zamiast no spy
on też jest na twardnienie ale to na receptę

201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 17:37   #4508
1141655
Zakorzenienie

Ja też jak boli, to biorę od razu No-spę. Nie męczę się. Ale jak tak lekko poćmiewa - to raczej się nie faszeruję
Mój gin też mówił, że Nospa to przyjaciel. Ja natomiast kiedyś natknęłam się na opinie, że dzieci mogą mieć obniżone napięcie mięśniowe gdy się dużo tej nospy bierze, ale nie wiem czy było to podparte jakimiś badaniami itd, więc się nie podniecam za bardzo ta wiadomością. Wszystko z głową

Oglądam na playerze odcinki Kuby Wojewódzkiego, i tak jak mi kiedyś zbrzydł - bo generalnie uważam go za takiego klauna telewizyjnego,który szydzi z ludzi - to trzy odcinki ostatnie świetne - ostatni z Anią Starmach -się uśmiałam, kolejny z Joanną Krupą też się pośmiałam a, teraz skończyłam oglądać z Sarą i Arturem Boruc-też fajne

A teraz sesja kręcenia bioderkami w łazience ,a potem wyładować pralkę i rozwiesić i może jeszcze białe wstawie i jakoś dzień leci :P

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 17:40   #4509
Asia1105
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
ja mam duphaston zamiast no spy
on też jest na twardnienie ale to na receptę

Ooo douphaston brałam najpierw na problemy z zajściem, potem na podtezymanie, a potem na plamienia. Ale nie wiedziałam, że działa też na takie rzeczy. Lek na wszystko

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

A właśnie, wkejam Wam filmik, który ostatnio pokazywała nam położna w SR. Na mnie robi mega wrażenie, muszę się tak nauczyć

http://youtu.be/KnBZaDWM39w
Stary 2014-11-08, 17:53   #4510
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewek000 Pokaż wiadomość
No i dzisiaj skończyłam moją hipcię, córa mi dowiozła oczka i mazaki więc mogę się chwalić, a i odezwała się do mnie babeczka że chciałaby wstawiać moje maskotki do sklepu czy nie zaczęłabym dla niej robić hahaha a ja do niej że teraz to jestem w ciąży i nie wiem jak długo i ile uda mi się porobić a ona na to że poczeka teraz tylko muszę pomyśleć za ile.Załącznik 5833389

Załącznik 5833390

Załącznik 5833391

Załącznik 5833392
Cytat:
Napisane przez ewek000 Pokaż wiadomość
Paulina nie narzekam, aczkolwiek leżę na sali już z takimi po terminie, wiec się nasłucham opowieści. No i leżę w tym samym szpitalu w którym w marcu miałam operację, gdzie dla połowy pielęgniarek i salowych robiłam buciki, wszystkie mnie pamiętają i co chwila któraś do mnie wpada na ploteczki.
A i był dzisiaj u mnie małżonek z dziećmi, córa porobiła mi zdjęcia ciuszków które dotarły, oto one
Załącznik 5833376

Załącznik 5833377

Załącznik 5833378

Załącznik 5833379

Załącznik 5833380

Załącznik 5833381

Załącznik 5833382
Logoasia- no właśnie od dwóch dni się nie odzywa, dała tylko znać że ją kładą i nic więcej
Ewa piękne ubranka, a ten hipcio to po prostu cud piekny i śmieszny

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
kciuki :p
tz pięknie sprzątnal mieszkanie

Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
A ja jestem normalnie w niebie Mąż wrócił ze sklepu z gorzką czekoladą ze skórką pomarańczową i jeszcze kupił mi świąteczną świeczkę, żeby zrobić mi klmat do leżenia Normalnie go nie poznaję
dla Waszych mężów

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
A ja wcinam chrupki orzechowe a Tż gotuje obiad i zmywa

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Ahh dziewczyny, my to jednak mamy cudownych mężów
Ja też własnie wcinam chrupki orzechowe. Ostatnio strasznie mi posmakowały

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość

Oglądam na playerze odcinki Kuby Wojewódzkiego, i tak jak mi kiedyś zbrzydł - bo generalnie uważam go za takiego klauna telewizyjnego,który szydzi z ludzi - to trzy odcinki ostatnie świetne - ostatni z Anią Starmach -się uśmiałam, kolejny z Joanną Krupą też się pośmiałam a, teraz skończyłam oglądać z Sarą i Arturem Boruc-też fajne

A teraz sesja kręcenia bioderkami w łazience ,a potem wyładować pralkę i rozwiesić i może jeszcze białe wstawie i jakoś dzień leci :P
też dzisiaj oglądałam na playerze Kubę, z Anią Starmach i z Rafałem Majką. Ten KUba to wszystko sprowadza do jednego i tylko o jednym mysli

Cytat:
Ooo douphaston brałam najpierw na problemy z zajściem, potem na podtezymanie, a potem na plamienia. Ale nie wiedziałam, że działa też na takie rzeczy. Lek na wszystko

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

A właśnie, wkejam Wam filmik, który ostatnio pokazywała nam położna w SR. Na mnie robi mega wrażenie, muszę się tak nauczyć

Obejrzałam, w pewnym momencie, myslałam, że ona tego bobaska utopi albo po tym kranem, ciekawe ....
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 17:54   #4511
1141655
Zakorzenienie

Asiu- klikając w ten link tak czułam, że to będzie ten filmik <3
niesamowite

Ja wczoraj z mężem rozmawiałam o kąpaniu Malutkiego I na poczatku bedziemy na pewno razem trzęsąc się jak osiki A później chcę by on się zajmował myciem synula Przystał na to mężuś strasznie mi sie to podoba, jak tata zajmuje sie kapaniemTak jest u mojej przyjaciolki i zawsze mnie to rozczula<3

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość
też dzisiaj oglądałam na playerze Kubę, z Anią Starmach i z Rafałem Majką. Ten KUba to wszystko sprowadza do jednego i tylko o jednym mysli ..
Ja lubię poczucie humoru tego typu heeehehehehe

Az sobie na yt zaczelam ogladac takie real filmiki z domow
i np. https://www.youtube.com/watch?v=HMGbNOKZmxE bym oszalala
tyle osob, tyle rąk w wanience
pierwsza kapiel u nas to bedziemy tylko my i dzidzius <3
zadnych dodatkowych osob, rad i rąk.....

Edytowane przez 1141655
Czas edycji: 2014-11-08 o 17:58
Stary 2014-11-08, 18:04   #4512
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Aga też oglądałam ten filmik, ale szybko go wyłączyłam. Fakt, za dużo osób, za dużo komentarzy, rozmawiania.....a dziecko słyszy i czuje obce osoby :/. Nie spodobało mi się też jak 3 osoby rozbierały te dziecko...ehh. Też będę tylko ja i tż i mam nadzieję, ze damy radę
Stary 2014-11-08, 18:12   #4513
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dziekuje Wam za pocieszenie kochane. JUz mi lepiej. Chyba po prostu byłam glodna oprócz tego ten stawiający sie brzuch i małego mocno dzis czuje-to dobrze, tylko raz go czułam tak wysoko a raz w pachwinach dosłownie... Mam nadzieje ze dożyje do czwartku i lekarka sprawdzi czy wszystko ok u mnie. Mm nadzieje, ze tak a moze dzis męczyły mnie te braxtony.

Aga faktycznie... W ogole podłożyli tego miska gabkowego pod to dziecko. Wody tam tyle co kot napłakał, ja jestem zwolenniczka większej ilości zeby dziecku było ciepło.

Rownież nie chciałabym tylu ludzi przy kąpieli.

Stary 2014-11-08, 18:15   #4514
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:

Kiedyś to już tu właśnie wklejałam, bo też zrobiło to na mnie mega wrażenie

Niestety tylko nie każde dziecko jest takie samo i nie każdemu taka kąpiel może się spodobać.

27.01.2015 <3
Stary 2014-11-08, 18:20   #4515
lui_89
Zadomowienie

że podglądają i się nie odzywają to o mnie niby ?

nic się ciekawego nie dzieje, nadal humor pod psem. I to chyba wszystko przez mój wygląd. A konkretnie cycki. Są straszne takie sine z żyłami, a na prawym wyszły mi 4 rozstępy w ciągu jednego dnia
no i dziwnie się z tym coraz większym brzuchem czuje. Ostatni czas jak pracowałam, wiadomo trzeba dbać o sylwetkę, taka praca i wymaganie w miarę szczupłego wyglądu. Wiem, że tam siedzi moje największe szczęście, ale jakoś tak nigdy takiego brzuchola nie miałam.

I mój apetyt... Miałam nie jeść słodyczy do glukozy, a wczoraj pochłonęłam żelki i zagryzłam czekoladą z orzechami... A teraz chcę krówki!!! Ale na szczęście ich nie mam.

No i muszę się ogarnąć na urodziny do znajomego, bo za pół godziny wychodzimy, a ja w getrach, bluzie i wyglądająca jakbym na imprezę Halloweenową szła.

Mała jak tam ?

Inco za wizytę.
lui_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 18:27   #4516
emdzik
Zakorzenienie

Wiecie co... jakoś humor mi się zepsuł.. podczytywałam sobie niektóre wątki, jakoś mi sie czerwcówki wyświetliły.. a tak takie wiadomości dzisiaj że
Dosłownie 3 dziewczyny poroniły.. u jednej jeszcze nie wiadomo :/
Jedna miała sen że poroniła że dosłownie pojechali rano do szpitala... i okazało się, że serce nie bije od tygodnia około :/
U drugiej nie bije od 2 tygodni :/
A u trzeciej u której jest nadzieja to po prostu serduszko jeszcze chyba nie zaczęło bić i lekarz powiedział, że prawdopodobnie już tego nie utrzyma :/
no masakra

27.01.2015 <3
Stary 2014-11-08, 18:37   #4517
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

wiecie że ja nie wzięłam teraz ani jednej nopy od początku ciąży. teraz dopiero sobie to uświadomiłam.
z zuzia dużo brałam od 32 tygodnia i było wszystko dobrze bez żadnego napięcia
Stary 2014-11-08, 18:37   #4518
Alunia79
Wtajemniczenie

Hej laseczki. Nadrobiłam was, ale dziś to było dużo łatwiejsze niż wczoraj Ewcia super że już taka poprwa i mowa o powrocie do domu ciuszki prześliczne no i oczywiście maskotka jak wszystkie twoje piękności A jak Twój mąż? Wyleczył się już?
Asia dziś widziałam "twój wózek" na mieście z tymi czarnymi kołami fajnie się prezentuje. Powiem wam,że coraz więcej białych wózków jeździ

A ja byłam dziś u tego gastrolnga, śmieszny facecik Kazał mi podłożyć pod nogi łóżka po 2 cegły, żeby spać tak jak dzieciaczki na pochyłym. Powiedział, że muszę wprowdzić dietę bezcukrową, poza tym jeść wszystko. 5 posiłków dziennie i właśnie nie chodzić spać z pustym żołądkiem tylko przed snem przegryźć coś. Oprócz tego, przepisał mi jakieś tabletki, których nie było w żadnej aptece,musiałam zamówić i na poniedziałek będą. A i zapytałam jeszcze o wzdęcia, przepisał też coś, ale co to było to powiem wam w poniedziałek. Teraz zmykam na urodzinowe piwo mojego męża
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 18:40   #4519
IncognitoNick
Zadomowienie

Hej! Wpadłam na chwilkę do domu i spieszę Was zapoznać z moim Synkiem (zdjęcia ).

Otóż, jak się domyślacie chłopiec pozostał chłopcem. Gin powiedział, że wszystko wygląda OK. Obejrzał buźkę i policzył paliczki (to podobno jakiś marker - jest OK). Mały w międzyczasie pił, ziewał i sięgał nogą głowy Moja szyjka długa i twarda. Kolejna wizyta w Mikołajki

Trochę Was podczytywałam na tel. ale już nie pamiętam, co miałam komu odpisać, poza Hipciem Ewy - śliczny!

Zaraz lecę do Rodziców na galę boksu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S1.jpg (14,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S2.jpg (13,7 KB, 10 załadowań)
IncognitoNick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 18:41   #4520
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Madzia przykre są takie historie
Stary 2014-11-08, 18:45   #4521
1141655
Zakorzenienie

Inco- cudne zdjecia Super,ze wszystko ok

Alunia- Sto lat dla meza

Madzia ..straszne sa takie wiadomosci... ja nie czytam...bo bym sie smucila...to sa mlode ciaze jeszcze niestety czerwcowe i lipcowe....

Moj malutki od kilku dni inaczej kopie, juz to chyba pisalam, bardziej sie przelewa, rozciaga inne uczucie kopniakow niz wczesniej Smiesznie, bardziej mi brzuch faluje A wczesniej takie strzaly dostawalam :P

Mam na cos ochote A nie chce mi sie isc do sklepu, a jakies prazynki bym pochrupala przed tv
najpierw musze dojsc do tego, jak podlaczyc nasz dekoder, bo moj maz znow w nocy cisnal w Xboxa i odlaczyl :/ jestem wsciekla bo ja sie nie znam , tam tyle kabliiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Stary 2014-11-08, 18:48   #4522
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lui_89 Pokaż wiadomość

nic się ciekawego nie dzieje, nadal humor pod psem. I to chyba wszystko przez mój wygląd. A konkretnie cycki. Są straszne takie sine z żyłami, a na prawym wyszły mi 4 rozstępy w ciągu jednego dnia
no i dziwnie się z tym coraz większym brzuchem czuje. Ostatni czas jak pracowałam, wiadomo trzeba dbać o sylwetkę, taka praca i wymaganie w miarę szczupłego wyglądu. Wiem, że tam siedzi moje największe szczęście, ale jakoś tak nigdy takiego brzuchola nie miałam.

I mój apetyt... Miałam nie jeść słodyczy do glukozy, a wczoraj pochłonęłam żelki i zagryzłam czekoladą z orzechami... A teraz chcę krówki!!! Ale na szczęście ich nie mam.

No i muszę się ogarnąć na urodziny do znajomego, bo za pół godziny wychodzimy, a ja w getrach, bluzie i wyglądająca jakbym na imprezę Halloweenową szła.

Mała jak tam ?

Inco za wizytę.
Lui, ja pochłonęłam dzisiaj trzy batony, tak mi się chciało i zagryzam teraz chrupki orzechowe ale też obiecuję poprawę. A do brzuszka się przyzwyczaisz, patrz na niego codziennie w lustrze to normalnie pokochasz swój brzuszek

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Wiecie co... jakoś humor mi się zepsuł.. podczytywałam sobie niektóre wątki, jakoś mi sie czerwcówki wyświetliły.. a tak takie wiadomości dzisiaj że
Dosłownie 3 dziewczyny poroniły.. u jednej jeszcze nie wiadomo :/
Jedna miała sen że poroniła że dosłownie pojechali rano do szpitala... i okazało się, że serce nie bije od tygodnia około :/
U drugiej nie bije od 2 tygodni :/
A u trzeciej u której jest nadzieja to po prostu serduszko jeszcze chyba nie zaczęło bić i lekarz powiedział, że prawdopodobnie już tego nie utrzyma :/
no masakra
Złe wiadomości Nie wyobrażam sobie co teraz czują te dziewczyny

Cytat:
Napisane przez IncognitoNick Pokaż wiadomość
Hej! Wpadłam na chwilkę do domu i spieszę Was zapoznać z moim Synkiem (zdjęcia ).

Otóż, jak się domyślacie chłopiec pozostał chłopcem. Gin powiedział, że wszystko wygląda OK. Obejrzał buźkę i policzył paliczki (to podobno jakiś marker - jest OK). Mały w międzyczasie pił, ziewał i sięgał nogą głowy Moja szyjka długa i twarda. Kolejna wizyta w Mikołajki

Trochę Was podczytywałam na tel. ale już nie pamiętam, co miałam komu odpisać, poza Hipciem Ewy - śliczny!

Gratuluję udanej wizyty Synek śliczny
Stary 2014-11-08, 18:53   #4523
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie że ja nie wzięłam teraz ani jednej nopy od początku ciąży. teraz dopiero sobie to uświadomiłam.
z zuzia dużo brałam od 32 tygodnia i było wszystko dobrze bez żadnego napięcia
No widzisz... obyś teraz nie musiała zacząć używać
Ja w sumie od początku wzięłam 3 nospy, nie lubię brać tabletek, naprawdę już biorę jak widzę, że nie przechodzi albo bardziej coś boli.

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Hej laseczki. Nadrobiłam was, ale dziś to było dużo łatwiejsze niż wczoraj Ewcia super że już taka poprwa i mowa o powrocie do domu ciuszki prześliczne no i oczywiście maskotka jak wszystkie twoje piękności A jak Twój mąż? Wyleczył się już?
Asia dziś widziałam "twój wózek" na mieście z tymi czarnymi kołami fajnie się prezentuje. Powiem wam,że coraz więcej białych wózków jeździ

A ja byłam dziś u tego gastrolnga, śmieszny facecik Kazał mi podłożyć pod nogi łóżka po 2 cegły, żeby spać tak jak dzieciaczki na pochyłym. Powiedział, że muszę wprowdzić dietę bezcukrową, poza tym jeść wszystko. 5 posiłków dziennie i właśnie nie chodzić spać z pustym żołądkiem tylko przed snem przegryźć coś. Oprócz tego, przepisał mi jakieś tabletki, których nie było w żadnej aptece,musiałam zamówić i na poniedziałek będą. A i zapytałam jeszcze o wzdęcia, przepisał też coś, ale co to było to powiem wam w poniedziałek. Teraz zmykam na urodzinowe piwo mojego męża
No to oby lekarz pomógł tą dietą i lekami!
Miłego wieczoru i najlepszego dla męża

Cytat:
Napisane przez IncognitoNick Pokaż wiadomość

Hihi śliczny synuś! uwielbiam takie zdjęcia
I cieszę się, że wszystko ok!
Hehe to Tobie także miłego wieczoru

Cytat:
Madzia przykre są takie historie
No i tak dosłownie 3 dziewczyny na raz weszły dzisiaj i takie info napisały :/
Mi się przypomniało jak ja się dowiedziałam ze jestem w ciąży po czym po tyg dostałam plamień, delikatnych ale się wystraszylam.. poleciałam do pierwszego lepszego gina.. powiedział ze mam polipa co w sumie było pocieszeniem z jednej strony że to od tego, ale z drugiej zrobił usg i zaczął straszyć że pęcherzyk taki regularny że pewnie tego nie utrzymam :/

AAaa i Lui ja się łącze w bólu z rozstępami i cyckami... tez tak miałam i wcale nie jest lepiej, tylko się powiększyły :/

27.01.2015 <3

Edytowane przez emdzik
Czas edycji: 2014-11-08 o 18:55
Stary 2014-11-08, 19:01   #4524
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lui_89 Pokaż wiadomość

Mała jak tam ?

Inco za wizytę.
Moje bym Ci pokazała

Baby znowu się wściekłam dosłownie... jak mnie brat wkurzył... w ciąży to nie ma się czym uspokoić... masakra postaram się nie zagłębiać w temat bo mnie by rozsadziło

Incognito, ale słodziak. Naprawdę jest przeeeeecudny!

Stary 2014-11-08, 19:14   #4525
emdzik
Zakorzenienie

Kasiu spokojnie nie ma co się przez brata denerwowac

27.01.2015 <3
Stary 2014-11-08, 19:16   #4526
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Inco śliczny synuś

Do gin dzwoniłam nie odebrał, nie oddzwonił i dam spokój. Pójdę w środę do tego dupka w duszy niech mnie zbada będę wiedziała na czym stoje. A do tego czasu będę leżała jak najwięcej i już.

Moja też się rusza inaczej. Zmieniła pozycję w której była długo i teraz kopniaki z drugiej strony mnie bolą. W sklepie dziś aż stękłam. I dużo się napisana a malo kopie Już pewnie z kilogram waży moja kluseczka Nie moge się doczekac usg
Stary 2014-11-08, 19:18   #4527
Kasiulka22
Zakorzenienie

Jeszcze Wam pokażę co kupiłam wczoraj :

http://allegro.pl/show_item.php?item=4769669096

http://allegro.pl/show_item.php?item=4764870161

Kokardki na wózek i na wózek i na łóżeczko nie żebym była jakaś przesądna (z córą nie miałam), ale ogólnie mi się podobają, więc stwierdziłam, że co mi tam poprzyczepiam sobie

Lampka będzie na przewijaku bo tam blisko mamy kontakt i chodzi mi o to, żeby mieć jakieś lekkie światło jak będę wstawać do bobasińskiego

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Kasiu spokojnie nie ma co się przez brata denerwowac
Dzięki kochana

Stary 2014-11-08, 19:29   #4528
Asia1105
Wtajemniczenie

Inco synuś cudny

Ala to w sumie dobre wieści od lekarza. Spróbuj podłożyć pod materaz segregator! Wczoraj jak kupowałam poduszke klin, koleś w sklepie podpowiedział, że spokojnie można wsadzić pod materaz segregator, na jedno wyjdzie No, ale i tak kupiliśmy, nie będę żałowć dziecku podusi Ale i tak doradził, że lepiej ją pod materac.

A ja jetem lżejsza o prawie 500 zł, i jak nigdy szczęśliwa z braku tej kasy Wszystko poszło na małą i na mnie Ale już mam dosłownie wszystko, nawet szlafrok do szpitala, ręczniki jednorazowe. No wszystko już mamy. A tylko jeszcze to tantum rosa, ale to szczegół. Nawet trafiłam prawie nową poduszkę do karmienia motherhood.
Brakuje nam tylko mebli a może aż mebli ale to za 2 tygodnie. Wanienki ze stojakiem - może jakieś propozycje? Bo chciałam jednak tą małą z ikei, ale weź dobierz do niej człowieku stojak! No ichyba wsio, jesteśmy chyba gotowi, no prawie, bo remont u małej. A i jeszcze laktator, ale to później, chyba w grudniu, bo Tato mi obiecał "dojarkę"

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:

Kokardki na wózek i na wózek i na łóżeczko nie żebym była jakaś przesądna (z córą nie miałam), ale ogólnie mi się podobają, więc stwierdziłam, że co mi tam poprzyczepiam sobie

Lampka będzie na przewijaku bo tam blisko mamy kontakt i chodzi mi o to, żeby mieć jakieś lekkie światło jak będę wstawać do bobasińskiego

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Dzięki kochana
Fajna lampka
No i kokardki, najważniejsze

Ja czekam jak mąż przyniesie z piwnicy karton choinkowy i z niego chyba podkradnę czerwone kokardki :P

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Inco śliczny synuś

Do gin dzwoniłam nie odebrał, nie oddzwonił i dam spokój. Pójdę w środę do tego dupka w duszy niech mnie zbada będę wiedziała na czym stoje. A do tego czasu będę leżała jak najwięcej i już.

Moja też się rusza inaczej. Zmieniła pozycję w której była długo i teraz kopniaki z drugiej strony mnie bolą. W sklepie dziś aż stękłam. I dużo się napisana a malo kopie Już pewnie z kilogram waży moja kluseczka Nie moge się doczekac usg
Wg mojej aplikacji na telefonie nasza już też prawie kilogram i 24 cm. Aż wzięłam miarkę i leżałam z taką rozwiniętą na 24 cm na brzuchu i nie mogłam uwierzyć jak ona się tam mieści
Nie stresuj się, leż jak najwięcej. Mi już też lepiej, cały dzień przeleżałam jutro też tak planuję. Będzie dobrze, musi być. Musimy mniej myśleć
Stary 2014-11-08, 19:32   #4529
martu_la
Rozeznanie

IncognitoNick ale słodki syneczek
Jak bym chciała miec jeszcze jakies usg i zobaczyć moją niunie.

ewek000 super, że skurczy coraz mniej, oby tak pozostało. Super cuda zrobiłaś.

Kasiulka22
bratu się chyba należy

Ja dzisiaj spałam w nocy może z 3 godziny, więc czuję sie masakrycznie... Nie wiem co jest nie tak, mam nadzieje,ze to jedna z niewielu takich nocy, bo chce jeszcze przed porodem troszke pospac :P
martu_la jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-08, 19:37   #4530
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Inco śliczny synuś

Szkoda , że gin nie odebrał. No to już faktycznie lepiej iść do tego w środę i sprawdzić i się uspokoić że wszystko ok
Twoja kluseczka to już raczej ponad 1kg waży skoro jesteś u nas 1 na liście a nawet u Ewci przecież Agatka ważyła ostatnio ok 1,2kg :P

Cytat:

Dzięki kochana
Hehe fajne zakupki lampka fajna

Asiaaaa wowww, zazdroszczę, że masz już prawie wszystko...
U mnie to prawie wszystko przede mną

Marta obyś dzisiaj się wyspała

27.01.2015 <3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości