![]() |
#4591 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Pomimo totalnego rozkładu chorobą i kiblowaniem w pracy - super
![]()
![]() |
#4592 |
Konto usunięte
|
Pochwalę się Wam, że sprzedałam dzisiaj pierścionek zaręczynowy od eksa. Zaczynam nowe studia i akurat przydadzą mi się pieniądze na zapłacenie pierwszych kilku rat. Pewnie bardziej honorowo byłoby go zwrócić, ale ja wolę myśleć praktycznie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Wtajemniczenie
|
Hejka krejzolki!
![]() U mnie okej, jade do znajomych po pracy, tam sie troche rozluznie a jutro podboj miasta i jedziemy z kolezankami na musical do teatru. Nigdy nie bylam wiec jestem troche podekscytowana. Wieczorem w sobote logujemy sie u kolezanki, i pizama party, pizza, filmy i ploty. Facetom wstep wzbroniony ![]() A w niedziele pewnie znowu gotowanie u znajomych. Choc tak sie moge odwdzieczyc ludziom za wsparcie ![]()
#4595 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Raczkowanie
|
Ja wczoraj wypilam kilka drinkow ale nie z rozpaczy
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Raczkowanie
|
Hej, dziewczynki!
![]() http://screenshooter.net/102561201/jwgneld co za delikatne zaczęcie tematu ![]() http://screenshooter.net/102561201/nfubagd Ciekawe co rozumie przez "w miarę normalne stosunki" ![]() http://screenshooter.net/102561201/tcyqbjd "Czemu aż taka kosa?" Czaicie, dziewczyny? AŻ TAKA KOSA, OJA. ![]() ![]() I na koniec, kiedy mój znajomy chciał poznać jego wersję rozstania i powiedział, żeby opisał co i jak, to padło moje ulubione - stały bywalec naszego związku: http://screenshooter.net/102561201/vloxrpe ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4598 | ||
Raczkowanie
|
życzę szybkiego powrotu do zdrowia. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
o niieee, ostatnie zdanie tak dobrze mi znane . ![]() Btw , musiał skubany wchodzić na Twój profil i sprawdzać 'co u Ciebie ' ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
Masz naprawdę świetnych znajomych ![]() ![]() Edytowane przez kokillka Czas edycji: 2015-10-16 o 12:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Mój exiu wczoraj przyznał, że jest "jakiś głupi" z tymi romansami na necie, chciałby to zmienić sam dla siebie i usunął chyba tam konto ![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |||||||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Gorsza wcale nie jesteś od żadnej przeszłej czy przyszłej. Jesteś inna, niepowtarzalna. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;53116497]Ale kiedy będzie czas na te analizy? Klęska jednego związku jest poważnym sygnałem, że mamy coś do przepracowania. Jak już tu wiele razy było mówione - za rozpad związku nigdy nie jest odpowiedzialna jedna strona ale dwie. Po takim rozpadzie powinno się sobie dać czas na to, by sobie uświadomić jakie błędy się popełniło, dlaczego wybrało się partnera, który nam z jakichś względów nie odpowiadał, jaki partner byłby lepszy, co możemy w sobie zmienić, jakie mamy oczekiwania od związku, co mamy do zaoferowania drugiej stronie itp. Jeżeli nie poświęcimy odpowiednio dużo czasu na analizę, to następny związek po kilku latach znów zacznie się sypać, bo nieświadomie będziemy popełniać te same błędy z, nie daj boże, partnerem podobnym do exa.[/QUOTE] U mnie etap analiz trwa 2 tygodnie od rozstania, a po 2 miesiącach nie czuję już nic do eksów. Nie rozkminiam sto razy, spisuję sobie konkretną listę i dzięki temu nie zastanawiam się co chwilę nad tym samym. Jak dojdę do jednego wniosku, przechodzę do kolejnego wątku, zostawiając poprzedni w spokoju. Emocje w tym czasie stygną. Moje związki nie kończyły się nagle ani niespodziewanie, ale zawsze były to smutne wydarzenia. Nie znaczy to, że nie kochałam eksów. Kochałam, ale mam świadomość, że to nie wystarczy, by zbudować przyszłość. Raz po 2 tygodniach od rozstania zadurzyłam się w kimś, z kim spędziłam w związku kolejny rok. Nie popełniałam w nim błędów z poprzedniego - tylko nowe ![]() Cytat:
![]() Myślę, że Twoje problemy wykraczają poza rozmówki na forum, ale jak chcesz się wygadać, wypłakać, porozmyślać w nieprofesjonalnym gronie, to pisz tutaj. Na Twoim miejscu nie spotykałabym się na razie z nikim i nie umawiała na randki. Cytat:
Cytat:
![]() Jestem zaskoczona, że się zorientował! Czyli jednak jego pewność siebie nie jest tak porażająco wysoka...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2015-10-16 o 12:54 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4602 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Wtajemniczenie
|
Malla - moim celem jest ten dom zatrzymac, jezeli bede miala nadal takie warunki w pracy jakie mam to jezeli bedzie taka mozliwosci wezme kredyt na siebie.
Niestety przez dwa lata mam zwiazane rece. A poza tym przez dwa lata to sie moze wsyzstko wydarzyc. Zaczelam grac na loterii, no nigdy nic nie wiadomo ![]()
#4604 | |||
Nie depcze krokusów
|
hehe
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A czy przez ten czas możesz komuś wynająć pokój i czerpać z tego dochód?
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Raczkowanie
|
Czytałam Was cały czas, ale nie odzywałam się, bo nic ciekawego u mnie nie było, do wczoraj. Przyszła do mnie paczka moich znajomych (w tym kochanek), trochę wypiliśmy i jak wyszło tak, że przez chwilę zostałam z nim sama, to doszło do pocałunku.
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Chciałabym przekonać się, czy go kocham. Myślicie, że spotkanie z nim to dobry pomysł? ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Kochanek, były i jeszcze chyba wpadłam w oko koleżance. Podrywa mnie i to konkretnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Raczkowanie
|
a myślałam, że już nigdy nie będę bez niego...
![]() 19 września rozstałam się z facetem, byliśmy parą 19 miesięcy. to był bardzo burzliwy związek, wiele rzeczy wybaczyłam, ale kiedy w dniu wesela jego kuzynki dowiedziałam się, że nie idziemy na nie razem, bo ostatnio nam się nie układało i postanowił wziąć koleżankę siostry - pękłam. w niedzielę mija miesiąc od naszego rozstania, płakałam dwa razy. czuję pustkę, ale ktoś mądry powiedział mi, że na każdego przypada limit łez i cierpień, mój były niestety wykorzystał to jeszcze w trakcie naszego związku. a od października mieliśmy razem zamieszkać... pierwszy facet na poważnie, pierwszy, dla którego chciałam być najlepszą kobietą na świecie, któremu chciałam urodzić w przyszłości dziecko ![]() często się do mnie odzywa. nie odpisuję. a zamiast serca, to już chyba mam strzępy |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Raczkowanie
|
Lolusia nie pamietam z czyjej winy sie rozstaliscie ale z wlasnego doswiadczenia powiem - spotkania z ex to totalna katastrofa emocjonalna. U mnie ex narobil mi znowu wode z mozgu, zwalal znowu wine na mnie. Pogrywal sobie. Nie mowie ze Twoj taki jest i nie chce generalizowac bo moze jest inaczej. Ale u mnie mój ex pokazywal ze on jest teraz wolny a mi gunwo do tego co robi, jeszcze sie pochwalil kontami na ero portalach i chyba go to cieszylo. Nie rozumiem jak po 3 latach mozna byc po miesiacu-dwoch od rozstania calkowicie wypranym z uczuc do drugiej osoby. Ja tak nie potrafie
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Wtajemniczenie
|
Malla - przepraszam ze nie cytuje ale komputer w pracy ma problem z wizazem
![]() Moge podnajac pokoj nie ma problemu. Jakos o finanse jestem spokojna, bo wiem ze dam sobie rade. Umiem oszczednie zyc jak trzeba, potrafie ugotowac cos z niczego wiec jakby przyszly ciezkie czasy to rade dam. Pracuje w firmie juz 8 rok a zadne zwolnienia sie nie szykuja w ciagu nastepnych swoch lat wiec o swoja firme jestem spokojna ![]() Po prostu wiem ze bedzie dobrze!!! Najwazniejsze ze jestem zdrowa i mam sile i checi do dzialania. Doceniam to ze jestem nadal na tym swiecie bo zycie jest kruche... Sytuacja doslownie sprzed 2 dni. Moi znajomi pojechali na urlop do USA. Pojechala trojka, wrocila dwojka bo jeden kolega zostal smiertelnie potracony przez samochod na oczach pozostalej dwojki. Dzis jestes, jutro Cie nie ma, wiec nie zamierzam ciagle patrzec wstecz tylko doceniac to co mam!
#4609 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli go kochasz, to nie zapomnisz tak szybko. Może też poszukaj sobie kogoś, kto pomoże Ci zapomnieć? Ja byłam w rozpaczy, dopóki nie sprowadziłam do domu innego. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- A druga sprawa - mialam takiego "znajomego" co chcial i pisze wielokrotnie. Ale jakos odrzuca mnie to ze facet chce mnie tylko jako zabawke - bzyknac i wyprosic jak..... wiadomo jaka Pania. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Raczkowanie
|
kilka godzin temu chwaliłam się jak to sobie świetnie radzę, ale dopadło mnie...
rany, jak ja za nim tęsknię! kompletny dupek, ale ile bym dała żeby teraz mnie przytulił... |
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Tak w ogóle drogie Panie. Da sie zmienic tu nick? Bo mam przypałowy trochę bo związany z exem ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Przyczajenie
|
Prawie trzy miesiące od rozstania, zero kontaktu, a ja nadal za nim tęsknię...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Raczkowanie
|
chyba wolałabym, żeby mój eks przestał się ze mną kontaktować.
niestety pisze do mnie średnio dwa razy w tygodniu, przez co codziennie o nim myślę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Przyczajenie
|
ja często sprawdzam telefon z nadzieją, że może się odezwał, mimo że szanse są równe 0, on już pewnie dawno o mnie zapomniał i świetnie się bawi. znajomi mówią że nie, że nie wygląda najlepiej i pewnie też jest mu ciężko, ale podejrzewam że chcą mnie w ten sposób pocieszyć, a jego milczenie jest wystarczająco wymowne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Raczkowanie
|
Minal miesiac.. Pare pierwszych dni bylo ciezko.. potem przez 3 tygodnie spoko i teraz.. tragedia, wiem ze niczemu nie jestem winien, sama mnie partnerka o tym zapewniala, ale co z tego skoro czuje sie podle z tym wszystkim i obwiniam sie o jej nagla przemiane..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Raczkowanie
|
Wiesz co... to było dość skomplikowane bo nie było jakiegoś wydarzenia, które to zakończyło. Byliśmy razem 3 lata, żyliśmy na odległość w dwóch krajach i on nie chciał w żaden sposób tego rozwiązać. Przez cały okres związku proponował mi seks zbiorowy - trójkąty itp. Nie czulam się kochana - nie okazywał Mi uczuć bo jak twierdził odpychałam go chorobliwa zazdroscia. Jak mialam nie byc zazdrosna skoro raz po raz nakrywalam go jak pisze innym kobietom ze chetnie by je bz####ał. Wieczne wyrzuty ze mam parcie na dziecko i ślub... Przez trzy lata nie wiedzialam, czy on zasadzie chce stabilizacji czy nie. Był to temat tabu.... stwierdziłam, że nie mam już na to sił i powiedziałam, że odchodzę. Zarzekał się, że tak nie jest i dalej to robi. Jednak wydaje mi się, że jego czyny mówią co innego. Kiedy chcialam dac nam szanse okazalo sie ze zalozyl po taz kolejny konto na sex portalu. Czytalam te wiadomosci/komentarze... Pisal innym to czego mi nigdy praktycznie nie mowil...
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- To juz przelalo czare goryczy. Nie chce go znac i kazalam mu spadac delikatnie mowiac z prosba alby nigdy wiecej do mnie nie pisal... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja w mojej sytuacji mam ten problem, ze naprawde nie wiem co sie stalo.. Wszystko bylo pieknie, brak jakichs wiekszych klotni.. umowilismy sie, ze w wakacje bedziemy pracowac.. ja znalazlem prace blisko miejsca zamieszkania, ona wyjechala na 3 miesiace nad morze (500km ode mnie), juz po powrocie zauwazylem ze cos jest nietak.. ale tlumaczyla to zmeczeniem po pracy.. pracowala przez 3 miesiace od rana do wieczora, w weekendy rowniez. Pojechalismy na 4 dni razem w gory i po powrocie stwierdzila "nie kocham Cie tak jak Ty tego chcesz", mowila ze NIC zlego nie zrobilem, ze to nie moja wina.. ze to z nia jest cos nie tak itd. Juz wolalbym sie dowiedziec, ze mnie zdradzala albo wprost powiedzialaby mi, ze mnie w ogole nie kocha.. ale nic z tych rzeczy. Dzien w dzien mysle o tym, co sie stalo.. czy moze tam nad morzem cos sie wydarzylo? Czy ktos jej krzywde zrobil? Chcialbym jej jakos pomoc.. ostatnio stwierdzila, ze to koniec i nie chce ze mna rozmawiac. Beznadziejna sprawa. Chcialbym zrozumiec, co ma na mysli mowiac te slowa, ze cos sie z nia stalo, ale nie potrafie na nic wpasc.. a ona sama nie chce rozmawiac o tym.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.