![]() |
#4591 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zadomowienie
|
Nie mam do was siły. Od 2 dni próbuję nadrobić i nie daję rady (głównie przez niedzielny napad migreny, dobrze ze wczoraj trochę puściło).
Zarezerwowaliśmy fotelik z isofixem. Akurat naz znajomy ma do sprzedania recaro young profi, baza pasuje również do większego fotelika. Co prawda czarno-błękitny, ale mnie to nie przeszkadza. Mamy już prawie wszytko do łazienki, tylko brakuje nam umywalki z szafką. Załamie się szukając - albo nie taka jak chcę, albo kosztuje majątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
A to moje wczorajsze zakupy dla bobasa
![]() IMG_20150831_214746.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zadomowienie
|
chyba nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
Na szerokość tak jak Twój, 34 cm, spacerówkę rozkłada się na płasko więc może faktycznie jak się nie będzie mieścił to się przesiądzie. Niestety u mnie w okolicy jest mały wybór używanych wózków więc nie mam za bardzo w czym przebierać
![]() |
#4597 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję za info ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gondola w tako ma 92, mowie o tako extreme W moim keszcze bumbleride ma 81 Takze warto sie porozgladac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Zadomowienie
|
Igo ma wew 78 cm.. kurde juz sama nie wiem .. sama gondola jest ocieplona styropianem chyba i jest wentylowana to chyba wydaje mi się ze dla dziecka dobrze .. na lato pewnie i tak przesiadziemy się do spacerowek..
Juz się stresuje tym wózkiem :/:/:/
#4600 |
Zadomowienie
|
No i zostaliśmy sami z Młodym.
Ale upał, cała mokra jestem. Popijam sobie kawę inkę z mlekiem i loooodem ![]()
#4601 |
Wtajemniczenie
|
Cześć kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4602 |
Zakorzenienie
|
hej, ja dziś kolejny dzień na pełnych obrotach
także witam się tylko ładnie i zmykam zajrzę ok. 13 i sprawdzę czy już czas na nowy wątek ![]() jakby co jestem przygotowana ![]()
#4603 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
haha, no dobra to zajrzę kontrolnie za 1,5h
![]() ale sprawdzałam, wczoraj nastukałyście tylko 200 postów do 14tej także ten, hahaah
#4605 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
pewnie zależy od sklepu ale raczej tak, ja w sumie wszystkie czapki dla maluszka miałam tylko z kompletów więc tak oddzielnie kupowałam dopiero jak był starszy to po prostu mu mierzyłam czy pasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52606857]Co za noc za mną ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do czapeczki nie dam rady teraz ściągnąć z góry szafy ciuszków po córce, ale w książeczce zdrowia ma wpisany obwód głowy 35 cm. Główkę miała dość dużą ![]() wyszłyśmy o 9 na zakupy i już myślałam że się rozpłynę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Wtajemniczenie
|
Nic Frida ok tyłki do małego kataru bo trzeba samemu ciągnąć..A jak młody miał silny katar to tylko katarek bo żeby dobrze było wszystko ściągnąć...
A tego aspiratora na baterie nie polecam...średnio ciągnie bardziej do maluszka i przy małych gilach
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ![]() ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zadomowienie
|
dobrze że piszesz, bo się do niego przymierzałam, moja córka się boi odkurzacza i z katarkiem mamy problem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() My po rozpoczeciu roku. Zaduch jak talala. Ja oczywiscie krzeselko i klap. Mala chciala dzis juz zostac ale mamy zakupy do zrobienia wiec posiedzialysmy godzinke i w droge ![]() A teraz siedze u cioci i pije lodowata wode bo 34 stopnie w cieniu. Zdechbe dzis jak nic... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
Jedzcze tylko dzis i jutro i bedzie jesien
![]() Takze dany rade |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Melduje sie ! Juz po poloznej ![]() moge leciec, mam zgode, troche bialka w moczu ale tak malo ze mam sie nie amrtwic dopoki nie mam oznak infekcji, szczypanie pieczenei.. za 4 tyg wizyta, szczepionka na krztusiec mnie czeka - ochronka dla malego, bo 3 lata temu zdarzyla sie w szkocji zachorowalnosc dzieci i zmniejszaja a szczeionka dla matek na to dziala. Takze super. Szkola rodzenia zabookowana - zaczynamy og 19 pazdziernika ![]() ![]() Maly ok, bicie serduszka na poziomie 146 ![]() ![]() Aaaa i wazna rzecz - pytalam o potencjalne alergie dla dzidziow ! Priobiotyki i cos tam - ak najbardziej po porodzie, ale alergis na laktoze - laktoza kobieca jest inna niz mleczna ! I mam sie nie stresowac,i alergie mozna pozna po kupie ! Jak bedzie alergia to kupa bedzie - zielona i obrzydliwa, a nie brazowa etc ![]() Jestem spokojniejsza ![]() A teraz czas sie zabrac do pracy ![]() A i zobaczcie zmiana ukaldu narzadow w ciazy !!
Krzysio 13.12.2015 <3 <3 Nie pale od 26.05.2015! Jestem Ruda, projektuje cuda ! ![]() ![]() Edytowane przez adka_19 Czas edycji: 2015-09-01 o 10:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4612 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4613 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I jutro?? No kurcze, dziś miał być ostatni dzień ;/ i tak będą przeciagac po jednym dniu do polowy wrzesnia ;/ Cytat:
![]() ![]() Wrocilam! I trzymajcie mnie w domu, żebym więcej tam nie szła, wydałam w szmateksie 90 zł ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz chwilą odpoczynku i mamy jechać obejrzeć jednak wózki ![]() Spotkałam koleżankę na szmatach co ma miesięczną córeczkę i ma xlandera xpulse i jest bardzo zadowolona, mówiła, że jej siostra taki miała i ona już wtedy sobie go oglądała i się prztmierzala, więc bardzo jej odpowiada ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurcze jak Was czytam od kilku dni to sie ciesze ze u mnie wybor wozka byl - cyk i mam ! A i zaomnialabym !!! okazuje ze sie startowalam od 80kg - potem bylo dluuugo 78... a dzis rano u poloznej bylo TYLKO 81kg ! Az kazala mi wchodzic na wage drugi raz bo byla w szoku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4615 |
Zadomowienie
|
E, do jesieni to jeszcze prawie miesiąc ;p
#4616 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mierzyłaś dokładnie ile ma w tym Twoim? Nie zacytowało mi wszystkiego oczywiście ![]() Z teg co pamiętam jeszcze: Andriuszka gratuluję udanej wizyty i potwierdzenia dziewczynki ![]() Adka fajnie, że po wizycie położnej same dobre wieści. Dużo się dowiedziałaś i super, że masz pozwolenie na lot ![]() Co do ubranek to ja mojej małej kupię taką koszulkę: ![]() Ale to już tak na lato ![]() No i poszukam najpierw na zamówienie, bo ta kosztuje 55 zł ![]()
![]() |
#4617 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=adka_19;52608880]No maly dorosly juz
![]() Melduje sie ! Juz po poloznej ![]() moge leciec, mam zgode, troche bialka w moczu ale tak malo ze mam sie nie amrtwic dopoki nie mam oznak infekcji, szczypanie pieczenei.. za 4 tyg wizyta, szczepionka na krztusiec mnie czeka - ochronka dla malego, bo 3 lata temu zdarzyla sie w szkocji zachorowalnosc dzieci i zmniejszaja a szczeionka dla matek na to dziala. Takze super. Szkola rodzenia zabookowana - zaczynamy og 19 pazdziernika ![]() ![]() Maly ok, bicie serduszka na poziomie 146 ![]() ![]() Aaaa i wazna rzecz - pytalam o potencjalne alergie dla dzidziow ! Priobiotyki i cos tam - ak najbardziej po porodzie, ale alergis na laktoze - laktoza kobieca jest inna niz mleczna ! I mam sie nie stresowac,i alergie mozna pozna po kupie ! Jak bedzie alergia to kupa bedzie - zielona i obrzydliwa, a nie brazowa etc ![]() Jestem spokojniejsza ![]() A teraz czas sie zabrac do pracy ![]() A i zobaczcie [URL=" ukaldu narzadow w ciazy !![/URL][/QUOTE] ![]() A to przesuwanie się narządów już widziałam. Chyba któraś nawet na forum wrzucała ![]() [COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- [/COLOR] Cytat:
![]()
![]() |
#4618 |
Zadomowienie
|
Sylwuaka tego sie nie używa na największej mocy odkurzacza, jest ograniczenie co do mocy. Moja córka akurat boi sie odkurzacza tak po prostu. Boi sie takze miksera, suszarki i innych głośnych rzeczy. Katarek mąż sprawdzał na sobie, nie jest to nieprzyjemne, po prostu wysysa katar. Kiedy siedzi głęboko to ciężko miec tyle pary w płucach żeby samemu wyssać.
Co do gondoli nie pamiętam ile ma nasza. Ale córka wyrosła z niej zanim zaczęła siedzieć. Zmieniliśmy na spacerówkę i początkowo jeździła na leżąco ale jak sobie zdała sprawę ze może widzieć więcej to musiałam podnosić na środkowy poziom. Inaczej się próbowała dźwigać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |||
Zakorzenienie
|
U nas w cieniu 33
![]() Cytat:
![]() Powodzenia w oglądaniu wózków ![]() Mi się xlander xpulse na żywo nie podobał wcale ![]() ![]() Cytat:
![]() I tak chyba najlepiej. Nie ma co się gnębić niepotrzebnie bo i tak wszystko wyjdzie w praniu ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() |
#4620 |
Zadomowienie
|
Aniqa tylko regulacja przy odkurzaczu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.